Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax, Feyenoord en PSV kunnen mij goed gebruiken'

Laatste update:

Tjaronn Chery is naar eigen zeggen toe aan een stap omhoog. De middenvelder is al langere tijd een van de smaakmakers van FC Groningen en is van mening dat hij in de top van Nederland zeker niet zou misstaan. “Teams als Ajax, Feyenoord en PSV kunnen mij goed gebruiken”, zo verzekert Chery maandag in gesprek met De Telegraaf. Ajax koos vorige week echter voor de komst van de negentienjarige Daley Sinkgraven van sc Heerenveen.

/

Chery voelt dat hij het op leeftijd aflegt tegen Sinkgraven, al voelt hij zichzelf momenteel geen mindere speler. “Ik heb inmiddels laten zien dat ik elke wedstrijd goed kan spelen, mijn goals kan meepikken en belangrijk kan zijn voor het team”, geeft de 26-jarige middenvelder aan. “Ik zou daar ook kunnen spelen, ja. Al is Daley een supergoede speler, met het talent en de leeftijd om ook bij Ajax een grote speler te worden. Terecht dat ze hem halen.”

Chery is naar verluidt een kandidaat om vandaag nog het middenrif van Feyenoord te versterken, indien Tonny Vilhena de overstap naar Southampton maakt. Het verschil tussen vraag en aanbod bedraagt echter vier miljoen euro. De middenvelder wacht geduldig af, ook al heeft hij het idee dat hij wordt overgeslagen. “Maar tot nu toe zijn er nog niet echt clubs langsgekomen die interessant voor me zijn. Dan heb ik het over Premier League, Bundesliga en Ajax, Feyenoord of PSV. Als ik aan een stap hogerop denk, dan is het dat niveau voor mij.”

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet of hij het mentaal aankan. Wilde deze jongen niet zo lang geleden koste wat het kost richting de zandbak? Ik vraag me af wat hij als nr 1 doel heeft.
Vond hem bij Ado en nu @ Groningen prima spelen. Veel gif in zijn spel, agressief. Eigenlijk een typische speler die past in dit Feyenoord, maar of hij de druk aankan is de volgende vraag.

2 februari 2015 om 09:05

Wanneer ziet Overmars is in dat Chery en Gudelj het probleem bij Ajax op dit moment kunnen oplossen... Beide hebben body, niet bang voor duels en zijn prima pasers/schutters.

Overmars OPEN YOUR EYES!!

2 februari 2015 om 09:16

Overmars haalt alleen ideale schoonzoons!

2 februari 2015 om 09:22

Sinkgraven, Chery en Gudelj halen? Dat is je gehele middenveld? Waar laat je Serero en Klaassen?

2 februari 2015 om 09:58

Liever klaassen chery en Nigel de Jong. Dat is wel een lekker middenveld

2 februari 2015 om 09:59

Ik vind Chery een leuke speler maar of hij echt nodig en goed genoeg is? Dan geef je weer 2-3 miljoen uit voor de breedte en komt hij niet tot zijn recht. Daarnaast denk ik ook dat hij beter past bij Feyenoord.

2 februari 2015 om 10:06

@z.ibrahimovic, leuk om jouw bericht te lezen. Als supporter van NAC en als volger van Ajax, heb ik destijds, toen Gudelj bij NAC speelde, aangegeven dat dit DE speler voor Ajax zou zijn. Maar helaas dit gebeurde niet en vele Ajaxsupporters lieten mij weten dat Gudelj niet geschikt was om bij Ajax te spelen.
Hetzelfde vond ik altijd van Tjaronn Chery. Of hij nu bij Rbc, ADO of bij Groningen speelde, altijd was hij de gevaarlijke man en de meest technische speler. Een knokker 1e klas. Onbegrijpelijk dat Ajax hem nooit heeft gehaald. Dit zal ongetwijfeld een gevolg zijn van het waanidee van Ajax om eens met uitsluitend technisch vaardige en zeer jonge spelers de Championsleague te kunnen winnen. Nou vergeet dit maar, zeker als je spelers, zoals de eerder genoemde twee, te min voor jouw club vindt. Een hele grote fout!:

2 februari 2015 om 10:54

Ipv Sinkgraven. Serero en andersen eruit.

2 februari 2015 om 10:59

@NAC: ik ben altijd al gecharmeerd geweest van Gudelj. Vechtersbaas die erin kletst als het nodig is! Enige minpunt van hem vind ik persoonlijk zijn handelingssnelheid. Dat zou nog verder ontwikkeld moeten worden.

2 februari 2015 om 11:36

Nou geef mij maar nigel de Jong idd dat is wat ajax nodig heeft dan met klaassen en andersen/serero/sinkgraven heb je naar mijn idee een topmiddenveld. Dan schone verkopen en kishna, El ghazi, Fischer op buiten

2 februari 2015 om 09:56

Kwa geld is de Eredivisie een zandbak. Trouwens die luxe, gebouwen, auto's en al de luxe wat je daar hebt zal je in nl nooit zien.

Goede voetballer altijd dreigend. Zou idd niet misstaan bij alle 3 de clubs.

2 februari 2015 om 09:02

Denk dat hij voor een topclub toch net tekort komt. Leuke speler voor de subtup, niveau AZ, Groningen, Heerenveen, FC Twente. Maar de druk bij de traditionele top 3 is een stuk hoger. Ik vind Sinkgraven trouwens ook wel een stuk beter, zeker qua talent.

2 februari 2015 om 10:06

Dit is typisch zo een jongen dat zich makkelijk kan aanpassen, wanneer je denkt dat hij zn top heeft bereikt bewijst hij het tegenovergestelde. Bij vertrek van Wijnaldum moet PSV voor hem gaan!

2 februari 2015 om 10:10

Hey dat zei johan ook haha

2 februari 2015 om 13:38

Dat is fijn voor Johan.. Ik vind Chery geen materiaal voor een topploeg. Het is ook niet zo dat Chery er elke week met kop en schouders bovenuit steekt.

2 februari 2015 om 10:58

Ik denk dat Feyenoord mensen met scorend vermogen nodig heeft. Dat heeft Chery zeker. Krijg je wel een supergespierde tandem met Kazim haha

Dus weer een ex-Twente speler naar feyenoord
Grapje hoor!

2 februari 2015 om 09:02

Haha, ze wisselen inderdaad nogal graag spelers uit. El Ahmadi, Wilkshire, Castaignos, Ebecilio, Mokotjo, Ryo, Cabral, Verhoek, Bakkal en langer geleden nog spelers als Huysegems en Tiendalli. En dan ben ik er ongetwijfeld nog een paar vergeten die bij beide clubs hebben gespeeld.

2 februari 2015 om 09:16

Iets langer geleden nog Bosvelt die ik me kan herinneren. En ons supertalent Ould-Chikh heeft in zijn heeele jonge jaren ook nog bij Feyenoord gespeeld.

2 februari 2015 om 09:36

En beide trainers van de clubs ook nog eens. Al heeft Fred niet bij Feyenoord gevoetbald.

On Cherry zou een topper zijn voor zowel Psv als Ajax. Alleen Feyenoord heeft hem niet echt nodig. Ik zie hem Andersen en Maher iig makkelijk uit de basis spelen.

2 februari 2015 om 09:37

Nog vrij recent Leroy Fer.

Arco Jochemsen ook voor beide clubs gespeeld.

Maar bij Chery moet ik trouwens eerder aan ADO denken.

2 februari 2015 om 12:09

Van Wonderen?

2 februari 2015 om 12:48

Van Wonderen niet als speler. Schreuder trouwens wel.

Al zegt i het zelf maar ben het wel met m eens, narsing, khisna of el ghazi vind ik echt niet beter.

2 februari 2015 om 07:46

Die spelen niet eens op dezelfde positie man. Bij de top drie heeft hij het gewoon lastig hoor om mee te komen met het niveau. Het is wel een bijtertje, maar je ziet bij Groningen als hij aan het verliezen is dat hij zijn hoofd ook verliest.

Qua spel zeker belangrijk voor fc groningen, maar past niet echt bij de club qua uitstraling. Desondanks hoop ik dat hij nog even blijft, wordt moeilijk om nu nog een vervanger te halen.

2 februari 2015 om 08:49

Met een scoutingsapparaat zoals dat van jullie komt er wel weer een goede speler bovendrijven.

2 februari 2015 om 10:17

Dat apparaat valt de afgelopen jaren nogal tegen. Alleen Tadic, Chery en Botteghin waren tot dit jaar goede aankopen. Rusnak, Tibbling en Mahi maken de afgelopen 4 seizoenen weer wat goed!

Denk dat als Chery weg gaat, ze een nieuwe linksback halen. Dan schuift Van Nieff door!

2 februari 2015 om 10:46

Denk niet dat ze binnen 13 uur een vervanger kunnen aantrekken
Dus poot stijf houden en cherry het seizoen laten afmaken, of Feyenoord moet 5/6 miljoen op tafel leggen wat toch niet realistisch is....

Komt tekort voor Feyenoord. Ze kunnen beter Propper halen. Kost wat, maar dan heb je wat. Vooral met het naderende vertrek van clasie in de zomer. Middenveld met ahmadi propper en toornstra zal fantastisch zijn. Helaas is dit een illusie. Van geel en rutten kennende zullen laybad en chery komen plus een contractverlenging voor immers tot 2020.

2 februari 2015 om 08:01

Propper kost niks. Die is transfervrij las ik net aan het einde van het seizoen. Maar die wil een mooie stap maken en de ervaring leert dat ze het buitenland bedoelen.

2 februari 2015 om 08:29

Als ik het goed heb heeft propper een contract tot 2017

zou zeker passen bij topclub, maar denk dat nijland er veel centjes voor wil hebben en dat gaat niemand betalen.

2 februari 2015 om 08:00

En dat os natuurlijk het goed recht van Nijland. Zeker op de laatste dag. Van de zomer mocht hij rond de 3 weg dacht ik. Zal niet veel veranderd zijn. Misschien iets meer, omdat het zo laat is.

2 februari 2015 om 08:34

Is zeker het goed recht van nijland, alleen gaat denk in nederland niemand dat bedrag betalen, gezien zijn leeftijd en waarschijnloijk geen overwaarde meer zal hebben

2 februari 2015 om 11:04

ADO Den Haag heeft wel een doorverkoopclausule bedongen toen ze Chery aan Groningen verkochten. Dit is 20/25% geloof ik. Ik hoop dat Feyenoord Chery haalt wanneer Vilhena vandaag mocht vertrekken.

2 februari 2015 om 11:09

Gaat niemand in Nederland betalen....
Hier willen we alleen jonge talentjes waar met een paar jaar miljoenen aan verdiend kunnen worden.
En dat is ook een beetje het manco van het Nederlands voetbal. We kijken te veel naar mogelijke winsten op spelers ipv of een speler een elftal direct beter maakt.
Nu wil ik niet zeggen dat Cherry een van deze elftallen nou direct beter maakt hoor. Maar clubs kijken zo wel tegen spelers aan tegenwoordig, vooral in Nederland...
Dus zou me ook niets verbazen als een buitenlandse club hem Vh zomer ophaalt.....

Als hij gaat, voor een bedrag rond de 3 milj. Vervanger is al in huis, nl Rusnak. Dan Mahi op links......scorende spits halen, misschien zowel Jansen van Almere en Peters Emmen....heb je nog geld over voor verdere investeringen.

Ik had mijn twijfels of Cherry het bij Groningen zou redden toen hij bij ADO werd weggehaald, maar hij heeft het veel beter gedaan dan ik had verwacht (ik dacht nl. dat het een miskoop zou worden). Of hij goed genoeg is om voor de top 3 clubs een versterking te zijn? Ik heb wederom mijn twijfels, maar ik ga absoluut niet beweren dat hij dat niveau niet aan kan, want hij kan ook zomaar een onmisbare schakel blijken te zijn voor die clubs.

Ik denk dat hij wel aanvoelt dat Feyenoord hem wil hebben (of ze hebben natuurlijk al contact opgenomen) want lijkt me een soortvan open sollicitatie. Dacht dat hij juist naar het buitenland wilde. Maargoed het is wel een goede speler die wat extras kan toevoegen!

Ik zie hem toch niet als centrale middenvelder, althans niet zoals Vilhena dat vorige seizoenen invulde. Op de positie van Immers of Toornstra zou hij iets toe kunnen voegen, maar ik zou er als ik Van Geel was niet al te veel moeite voor doen.

2 februari 2015 om 10:15

Vilhena hoort ook eigenlijk op immers zijn plek dan komt hij pas echt tot zijn recht.

Ik weet niet of hij het gaat redden in de top, maar omdat El Ahmadi bij Feyenoord speelt en de kans aanwezig is dat Vilhena en/of Clasie vetrekt, dat El Ahmadi hem misschien zou aanbevelen om naar Feyenoord toe te komen. El Ahmadi en Chery komen namelijk beiden uit Enschede en ze zijn vrienden van elkaar.

https://www.youtube.com/watch?v=mj4zq8lesuy

Het wil natuurlijk nog niet zeggen dat het van een transfer gaat komen naar een topclub, en ook niet dat Chery zijn voorkeur uitgaat naar Feyenoord, maar het kan de mogelijke keuze eenvoudiger maken.

Chery is zeker geen slechte speler, maar ik denk dat Psv, Ajax en Feyenoord niet zo veel aan nog een aanvallende middenvelder hebben: PSV heeft met Wijnaldum, Maher en evt nog Guardado al 3 goede aanvallende middenvelders. Bij Ajax is die positie de enige die wél goed draait, met Klaassen, Andersen en nu Sinkgraven. Bij Feyenoord wordt aanvallende middenvelder Toornstra rechtsbuiten gezet omdat ze al een andere aanvallende middenvelder hebben. Chery zou wel goed bij Twente kunnen spelen, maar het is de vraag of hij dat als een stap omhoog ziet.

Vind hem altijd een leuke speler bij Groningen maar of hij het bij Feyenoord zou gaan redden betwijfel ik toch wel een beetje. Ik heb gewoon geen goed gevoel hierbij plus hij is 'al' 26 jaar, dan zie ik liever een Pröpper of Labyad (zijn voor geschiedenis niet mee gerekend) waar nog genoeg rek in zit en over 2 a 3 seizoenen op verdiend kan worden.

Ik zou eerlijk gezegd geen nieuwe speler meer halen, veel te duur nu. Daarbij niet echt nodig wanneer dit wel blijkt kan je eventueel nog van 4-4-2 naar 4-3-3 gaan schakelen.

Nou, ik hoef hem niet bij Twente te zien. Leuke speler, maar vind hem wel bij grunn passen. Hogerop zie ik hem niet slagen.

2 februari 2015 om 10:59

Ik hoef hem ook niet bij Feyenoord te zien. Denk dat ie ook te kort komt.

Chery is wel wat voor feynoord, psv. Ajax heeft genoeg goede middenvelders

2 februari 2015 om 18:36

Wat zeg je nou...? Ajax heeft genoeg goede middenvelders? Nou ben ik het effe helemaal kwijt hoor. Natuurlijk zou dit bijtertje niet misstaan bij Ajax. Het probleem bij Ajax ligt nou juist op het middenveld, ik kan er langs zitten natuurlijk, maar de laatste wedstrijden bewijzen dit toch?

Leuk dat hij zo positief is over een concurrent. Ik vind het collegiaal en hem sieren.
Ik hoop echter niet dat hij naar Ajax komt, simpelweg omdat ik bang ben dat het een soort van Duarte wordt. Goed voor het servet, niet voor het tafellaken. Er is een reden dat hij op 26-jarige leeftijd pas doorbreekt. Tegelijkertijd is het wel een bijtertje met een goede mentaliteit.

Hoop dat Chery naar Feyenoord komt, want volgend jaar gaan er denk ik wel een paar middenvelders weg bij Feyenoord en met Chery heb je er een hele goeie bij. Overigens is hij een hele goede vriend van El Ahmadi

In mijn ogen zijn alle clubs die hij opnoemt, of clubs waar hij heen wilt gaan, allemaal wat te hoog gegrepen voor hem.

Chery kan gewoon een goede stand-in zijn in de selectie van ons. Beter hem op de bank dan een ongeïnteresseerde vilhena.

2 februari 2015 om 21:47

lekker op de plek van Immers zetten, leuk hoor, een harde werker, maar als feynoord zijnde zou Immers eigenlijk te licht moeten zijn

Persoonlijk vind ik het jammer dat Denswil niet het vertrouwen heeft gekregen. Liever een eigen jeugd product ipv Moisander. Ik denk dat Ajax nu gewoon vol voor de 2de plek moet gaan en in de zomer een paar echt aankopen moet doen. Dat geld eigenlijk voor alle linie´s. 1 ervaren cv´er, linksback, een echte bal afpakker en daarnaast ook nog een sterke loper ala Gudelj. Voorin zou ik dan nog 1 echte buitenspeler halen met ervaringen. Elia was hiervoor denk ik een leuke optie geweest.

Cillessen
van Rhijn
vd Hoorn
Moisander
Riedewald
Klaassen
Serero
El Ghazi
Sinkgraven
Kishna
Zivkovic

Het is een hele leuke speler voor iedere subtop club. Maar als je aansluiting bij de Europese subtop wilt, kom je met hem toch te kort. Ik vind dat Ajax, Psv, Feyenoord moeten streven naar zo veel mogelijk eigen jeugd, met een stuk of 3 ervarenere spelers die echt iets toevoegen.

Leuke speler goed voor groningen utrecht ect.. Niet voor de top.

Is geen materiaal voor Ajax of PSV. Het is wel mooi dat hij hardop aan een stap hogerop denkt. Getuigrt van ambitie en eerlijkheid. Zal hem wel op een hoop kritiek komen te staan.

Ik denk dat hij best bij ajax past.
Een speler met gif en die er vol voor gaat om een wedstrijd te winnen.
Dat zooitje zoals andersen een keer blazen en hij ligt op de grond.

Erg gecharmeerd van deze jongen. Heeft pit, dynamiek en body. Zou ik graag bij Ajax zien. Denk dat als hij inderdaad naar Feyenoord gaat de Rotterdammers een goede deal doen.

Jawel deze jongen speelt momenteel toch wel erg sterk en heeft bovendien een goede leeftijd. Spelers van zijn leeftijd die zo sterk spelen, zijn normaliter al vertrokken naar het buitenland. Zou voor Feyenoord, bij een vertrek van Vilhena, een geweldige versterking zijn. Al is het dan wellicht niet direct voor de basis, hij zou zich wel eens in het elftal kunnen spelen in de loop van de tijd.

Ik blijf er toch bij dat er spelers moeten komen die over gedegen internationale ervaring beschikken. Ja, ik weet dat dit geen simpele opgave is maar ze zijn er wel, Ajax toonde dat aan met Pantelic en Poulsen. PSV met Guardado en ook in Europa zijn er clubs die in een vergelijkbare situatie als Ajax zitten en daar wel in slagen. Alleen dan zul je daar toch echt intensief op moeten scouten (iets wat Ajax niet doet) en moet je ook bereid zijn om iets meer te betalen. Aan zelfvertrouwen heeft deze jongen in ieder geval geen gebrek, maar ik denk niet dat "de man" is waar Ajax op naar opzoek is, hij zal niet het aanzien hebben/krijgen zoals een Poulsen bijvoorbeeld wel kreeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren