Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans wijzen na interview Mikautadze massaal naar één man: ‘Is hij al weg?’

Laatste update:

Het interview van Georges Mikautadze bij de Franse televisie heeft voor verontwaardigde reacties gezorgd bij de fans van Ajax. De huurling, die vanaf de winter uitkomt voor FC Metz, zei vrijdagavond nog niets te hebben gehoord van zijn eigenlijke werkgever.

Mikautadze reageerde vrijdag na afloop van de zege van FC Metz op RC Lens (2-1) kort op het contact dat hij heeft met Ajax. De 23-jarige aanvaller zegt dat hij niets meer heeft gehoord van zijn Amsterdamse werkgever sinds hij terug is in de Ligue 1.

Het optreden van Mikautadze bij Prime Video leidt tot verontwaardigde reacties bij de fans van Ajax. De Amsterdammers stelden juist iemand aan om het contact te onderhouden met verhuurde spelers.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vorig jaar zomer introduceerde Ajax de nieuwe functie van 'loan coach', welke sindsdien wordt bekleed door Michel Kreek. Hij houdt zich bezig met de begeleiding van verhuurde spelers en het contact met de hurende clubs.

'Belangrijke functie'


Kreek werd vorig jaar aangesteld door Sven Mislintat, die de functie in het leven riep. "Deze nieuwe functie is belangrijk", aldus de inmiddels vertrokken Duitser. "Met Michel hebben we nu een vaste contactpersoon die vanuit Ajax de spelers nauwlettend volgt en in contact blijft met zowel de clubs als met de spelers."

"Waar is Kreek als je hem nodig hebt?", is wat de Ajax-fans zich afvragen op X. "Kreek is al weg bij Ajax blijkbaar?", reageert iemand anders. Weer iemand anders is benieuwd hoe Kreek te werk gaat. "Welke structuur hanteert hij? Dit verhaal van Mikautadze klinkt alsof er nog niets veranderd is ten aanzien van verhuurde spelers."

Georges Mikautadze geeft veelzeggend antwoord op vraag over contact met Ajax

Georges Mikautadze had nog geen contact met Ajax sinds zijn terugkeer bij Metz.Lees artikel

Mikautadze verkeert in bloedvorm bij Metz. De Ajax-huurling was vrijdagavond goed voor twee treffers in het thuisduel met Lens. Mikautadze, die vorig weekend ook tweemaal trefzeker was tegen het Stade Brest van Marco Bizot, staat nu op negen Ligue 1-treffers dit seizoen.

Metz heeft de mogelijkheid om Mikautadze na dit seizoen definitief over te nemen, al is het de vraag of de club kan en wil voldoen aan de koopsom van naar verluidt tien miljoen euro. Mikautadze ligt nu nog tot medio 2028 vast in Amsterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Misschien zou het vreemder zijn als dit wel goed zou lopen.

Mocht Gimenez vertrekken dan mag Feyenoord deze man meteen ophalen wat mij betreft. Ik vind het echt een goeie speler

13 april 2024 om 12:17

Al vaak Metz gekeken dan?

13 april 2024 om 12:24

@lierse: ik heb vorig seizoen volgens mij hier al eens ergens aangegeven dat Feyenoord hem in de gaten moest houden. Dat was nog voordat de interesse van Ajax er was.

13 april 2024 om 13:28

Dat was niet de vraag van Lierse.

Ont. Natuurlijk belachelijk voor woorden dat niemand contact met een speler opneemt. Vrij absurd als je het mij vraagt.

13 april 2024 om 12:17

Feyenoord die even spelers bij Ajax ophaalt, sommige hebben echt een gigantische klap van de molen gehad. Koester dit jaar maar vriend, als we ergens nog een Charisteas voor je hebben mag je die misschien hebbeb

13 april 2024 om 12:26

@suurbier Maar waar haal jij het vertrouwen vandaan dat Ajax er binnen een jaar weer bovenop is? Dit seizoen is Conference League-voetbal nog geen eens een zekerheid, dus het verhaal van De Lang, Beuker en de nog aan te stellen coach moeten wel met een heel goed verhaal komen, willen directe versterkingen naar Ajax komen.

Waarom zou een Mikautadze, die bij Ajax klaarblijkelaar straal wordt genegeerd, niet komende zomer naar Feyenoord gaan? Daar speelt 'ie Champions League-voetbal en is op dit moment meer rust dan in Amsterdam. Het zal vast niet voor eeuwig zijn, maar Mikautadze blijft ook niet nog een seizoen bij Ajax.

13 april 2024 om 12:31

Je mag best dromen dat Feyenoord een speler van jullie kan gebruiken, maar de meeste dromen zijn bedrog 😉.Maar hou die bravoure, maakt niet uit dat je nog geen week terug met 6-0 bent geknipt en geschoren.

13 april 2024 om 12:44

Hahah zure reactie zeg. Maar om er even op in te gaan: heel jullie selectie is op dit moment minder dan Charisteas.

13 april 2024 om 12:54

Denk jij serieus dat Ajax spelers nog graag voor jouw club spelen? Ik denk dat het merendeel heel graag naar Feyenoord zou vertrekken.

13 april 2024 om 13:35

Suurbier die weer eens een zure reactie achterlaat als het gaat over dat het beter gaat bij Feyenoord en PSV vergeleken met Ajax, what's new.

13 april 2024 om 15:26



@fr010frdam Het pijnlijke aan je comment is dat het nog waar is ook ;

13 april 2024 om 14:58

Alsjeblieft niet. Dallinga doet het vrijwel net zo goed in Frankrijk. V/d Boonen was daar afgelopen seizoen ook een sterspeler . We hebben Mikautadze een aantal wedstrijden bij Ajax moegen aanschouwen en het was helemaal niks. Geen inzet, slechte voortzetting, verkeerd gepositioneerd. Deze jongen is bij Ajax afgeschreven en daarom wordt er ook niet meer naar omgekeken. Enige hoop die Ajax heeft is dat er een club komt of dat Metz de koopoptie licht.

13 april 2024 om 18:12

Als je even realistisch kijkt op welke posities hij heeft moeten spelen bij Ajax dan is ie eigenlijk niet te beoordelen voor niemand.

Beoordeel hem dan op zijn eerdere periode bij Metz en zijn huidige periode.

Zou de aanstelling Michel Kreek ook meegenomen zijn in het onderzoek van Kpmg? aan dit zaakje zit een luchtje

Dit was oprecht een goed idee van Mislintat. De wijze waarop met kapitaal (mensen) wordt omgegaan in de voetballerij, verbaast mij nogal eens. Gebrek aan begeleiding en communicatie, terwijl voetballers, talenten een potentieel kapitaal vertegenwoordigen.

Er mankeert hier echter nog iets in de uitvoering.

13 april 2024 om 12:42

Het is ook een goed idee. Het vreemde is dat Kreek zich maar met 4 spelers heeft bezig gehouden dus zal er iemand anders moeten zijn die de overige 4 heeft gevolgd ? Soccernews heeft 2 maanden geleden nog een interview met Kreek op Youtube geplaatst waaruit blijkt dat hij helemaal niet met Conceicao, Mikautaze, Sanchez en Wijndal bezig is geweest.

13 april 2024 om 12:59

Echt waar? Wtf. Wat doet die gast de hele dag dan?

13 april 2024 om 13:10

Relaxed baantje toch?

13 april 2024 om 16:27

Totaal geen goed idee. Ajax is geen Manchester City. Wat voor moeite is het nou om doe handvol spelers 1x per maand te bellen, en af en toe de samenvatting te kijken. Kan toch gewoon in vestaande functie lijkt mij...

14 april 2024 om 11:09

Ja klinkt wel echt heerlijk. Krijgt vast een heerlijke salaris, onkostenvergoeding om een weekendje naar o.a. Portugal, Frankrijk, Belgie te gaan.

13 april 2024 om 13:25

Daarom. Sven heeft niet alleen maar blunders gemaakt. Net als het herstructureren van het salarishuis. Was ook dringend nodig.

Maar ja, als er vervolgens geen uitvoer aan gegeven wordt
ja, dat is net zo goed kapitaalvernietiging.

13 april 2024 om 15:47

Dit was idd een goed idee en vond ik toen direct ook. Echter wist ik toen niet dat Kreek de uitvoerder zou zijn… want dat is natuurlijk weer echt een slecht idee..

Hier wijs je toch een warme persoonlijkheid voor aan.. Er is geen killere Ajacied te bedenken dan kreek! Dat vond ik al toen hij speelde en ik een klein kind was… Kom op hee!!

Je hebt maar 1 taak. Contact onderhouden met verhuurde spelers, maar deze verhuurde speler die een relatief hoog bedrag vertegenwoordigd en in de toekomt van waarde kan zijn voor Ajax, hoort en verneemt niets van Kreek. Wat een amateurisme momenteel in Amsterdam.

13 april 2024 om 12:31

Kreek had 4 jongens waar hij zich mee bezig moest houden. Nu Fitz Jim terug is in Amsterdam zijn er dat nog maar 3 : Rasmussen, Baas en Ünüvar. De andere jongens (conceicao, Mikautadze, Wijndal en Sanchez) vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Kreek. Hij is in de tussentijd ook bij SC Heerenveen stage aan het lopen trouwens.

13 april 2024 om 13:26

Waarom vallen die niet onder Kreek dan? Verhuurd is toch verhuurd? Of is Kreek zijn functie verpakt tot in Nederland verhuurde spelers? Dan is dat amateurisme. Dus hoe dan ook is hier sprake van amateurisme.

13 april 2024 om 18:15

Je stelt de ene na de ander vraag in je comment maar plakt er wel een conclusie aan.

Dat levert je een sticker op vriend

13 april 2024 om 17:33

De functie van Kreek is het begeleiden van spelers van Jong Ajax. Daar valt Mikautadze niet onder. Voortaan eerst even dingen goed uitzoeken voordat je iets roept.

In het artikel over Tahamata staat dat Kreek al weer weg is..

Ja joh ga ff spelers kopen van 16m en geen eens contact met ze onderhouden. Wat is er aan de hand met onze club joh en wat doen al die mensen bij de club dan. Je moet zo'n jongen toch volgen elke mand even samen zitten etc. complimenten geven.

In het interview met Tahamata is inderdaad te lezen dat Kreek niet meer werkzaam is als Loan Manager. Tahamata en Kreek zijn beiden weggestuurd door onze grote vriend Maurits Hendriks, die zelf al wist dat hij weggestuurd zou worden.

De gemiddelde amateur-club heeft de zaken nog beter voor elkaar man.. ze hebben er allemaal mensen zitten die niks met voetbal hebben en jagen alles met voetbalverstand de toko uit. Of wil Louis zo de erfenis van Johan om zeep helpen?

Moet je natuurlijk ook maar geloven dit verhaal he. Ik zeg niet dat het niet klopt, maar misschien denkt Mikautadze zelf ook wel dat hij niet naar die chaos in Amsterdam wilt terugkeren.

Ook weer zoiets. Als er iemand een dooie is dan is het Kreek wel. Hoe kun je deze gast op deze positie plaatsen? Ongelofelijk…..

Werken alleen nog maar pannenkoeken bij ajax.
Alsof het zo gek is dat ajax 3 spitsen heeft.
een blessure en je hebt er nog 2 🤷‍♂️

Dan verhuur je hem zonder kans te geven, en koop je een nieuwe spits terug.

Iedereen krijgt hier een podium behalve Kreek zelf 😬 Hoor en wederhoor is dus niet van toepassing. En iedereen maar reageren…..

Is dat het probleem bij Ajax niet? Dat iedereen altijd maar weer eruit moet? Club heeft behoefte aan rust. SV zou juist nu even achter de club moeten staan zodat de rust wederkeert.

Nog steeds kunnen mensen bij Ajax doen waar ze zin in hebben. Aan wie moet Kreek verantwoording afleggen? Zo lang iedereen maar wat doet komt het nooit goed bij Ajax. Laat er een duidelijke structuur komen waar mensen duidelijk weten aan wie ze verantwoordelijkheid moeten afleggen en wat ze precies moeten doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren