Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay komt met miljoenensuggestie voor 'beste transfer ooit voor Feyenoord’

Laatste update:

Ibrahim Afellay vindt dat Feyenoord de portemonnee moet trekken en met een astronomisch salaris voor Arne Slot moet komen. Dat zegt de analist tijdens Studio Voetbal. In plaats van het halen van veel nieuwe spelers zou het langer vastleggen van de trainer prioriteit moeten zijn voor Feyenoord, zo denkt Afellay.

Tijdens Studio Voetbal is het kampioenschap van Feyenoord uiteraard lang onderwerp van gesprek. Afellay ziet in Slot de grote architect van het succes. "Wat Feyenoord nu wel kan doen, waar ze normaal de selectie misschien zouden versterken met een aantal topaankopen, is Slot een gigantisch contract geven", zo laat de voormalig middenvelder optekenen. "Dat zou de beste transfer ooit zijn dan, voor Feyenoord. Of ze hem vier of vijf miljoen per jaar zouden moeten betalen? Ja, dat is hij toch dubbel en dwars waard? We praten hier niet over een normale trainer."

Arno Vermeulen, die ook te gast is, heeft zijn bedenkingen. Hij denkt niet dat een torenhoog salaris aanbieden een mogelijkheid is voor de Rotterdamse club. "Er kan misschien nog wel wat bij, maar Slot heeft al een heel goed contract bij Feyenoord en je kan nooit op tegen Tottenham Hotspur. Voor Nederlandse begrippen verdient hij bij Feyenoord een prima bedrag. Uiteraard zal Feyenoord begrijpen dat ze financieel wat moeten doen met Slot, maar dan zit er wel een maximum aan."

Dat het voor Feyenoord cruciaal is om Slot ook voor volgend seizoen te behouden, ziet Vermeulen ook in. "We zijn het er allemaal over eens dat een vervanger vinden voor Slot echt super moeilijk is. We discussiëren ook al een tijdje over John Heitinga bij Ajax en wie anders op zijn plek zou moeten zitten. Dan zitten we hier ook met onze mond vol tanden. Er is weinig aanbod van goede trainers die naar Feyenoord zouden kunnen gaan en dat bepaalt ook de hoge waarde van Slot op dit moment."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begrijp beide kanten goed. Slot een verlenging geven is natuurlijk essentieel. Echter kun je met 4 a 5 miljoen per jaar nog steeds niet op tegen topclubs die makkelijk het dubbele geven.

Zolang er geen club komt waar Slot echt geen nee tegen kan zeggen zal hij gewoon blijven lijkt mij.

15 mei 2023 om 10:04

Precies. En ik vermoed dat Slot nog niet wil verlengen om ook gewoon zn opties open te hebben over 2 jaar.

15 mei 2023 om 10:13

Maar je hoeft hem niet te verlengen om hem te verleiden toch? En @arsenal890, als je hem 5 miljoen per jaar geeft (nu verdient ie 2?), dan spreekt er enorm veel waardering uit, je speelt volgend jaar CL waar je evt weer hoge ogen kan gooien, waardoor je het jaar erop een nog grotere stap kan maken dan, met alle respect, Spurs.

15 mei 2023 om 10:33

Ja precies, je kunt altijd nog verlengen. Nu eerst lekker blijven en dan volgend seizoen misschien vertrekken?

Mij lijkt het wel duidelijk in hoeverre Feyenoord Slot waardeert of niet? Dat is niet in geld uit te drukken.

15 mei 2023 om 14:25

@ Formus En wat ga je de volgende trainer na Slot dan als salaris aanbieden ? die gaan dan ook inzetten op 2 a 3 miljoen salaris per jaar, dat komt toch niet goed in de toekomst ?

15 mei 2023 om 15:11

Loon naar prestatie toch? De volgende keeper of spits gaat ook niet meteen het salaris van je huidige basisklant verdienen. Pas als je structureel in de basis staat of resultaat boekt ga je naar die salarissen.

15 mei 2023 om 10:14

Het gaat natuurlijk ook om Slot zijn eigen ambitie en gevoel, niet alles is in geld uit te leggen. Maar juist de deelname aan de CL mét Feyenoord zou voor Slot een absolute reden moeten zijn om te blijven. Dat kan een Spurs niet bieden. En ik denk dat als Feyenoord een beetje de lijn van de Conference League en Europa League doortrekt in de Champions League, dergelijke clubs volgend jaar ook nog wel zullen komen. Slot lijkt me een verstandige vent die de rust kan bewaren, ook voor zichzelf, en dus niet ineens op een trein zal springen. Ze zijn in Rotterdam bezig met iets heel moois bouwen en ik denk dat Slot eerder voor de Ten Hag route zal gaan.

15 mei 2023 om 10:20

Ik vind de optie van wel CL met Feyenoord of geen CL bij Spurs beetje een dooddoener. Ten Hag ging ook naar Man U die geen CL speelde dit seizoen en Ajax wel.. Dus het maakt voor trainers niet zoveel uit of een team wel of geen CL heeft als ze naar de PL kunnen.
Dus ik zie dat eigenlijk dus totaal niet als reden om wel bij Feyenoord te blijven boven een redelijke club die bovenin mee kan draaien in de PL.

15 mei 2023 om 10:33

Dat lijkt me geen dooddoener want Ten Hag speelde al jaar na jaar CL met Ajax, kwamen zelfs bijna in de finale. Slot heeft nog nooit CL gespeeld en nu krijgt hij de mogelijkheid dat te doen met de club die hij zelf kampioen maakte. Feyenoord heeft niet de luxe om jaarlijks CL te spelen, dat is wat ik bedoel met gevoel en ambitie. Ten Hag had na de halve finale CL ook direct weg kunnen gaan Xiii, maar is nog even 3 seizoenen gebleven, tsja, dan snap ik wel dat je naar een wereldclub gaat die je weer kan meehelpen opbouwen gezien Ten Hag dat bij Ajax ook deed en eigenlijk een Slot nu ook bij Feyenoord doet.

15 mei 2023 om 10:34

Klopt mij lijkt dat Slot ook wel blijft. CL meepakken en wie weet nog een prijs is prima te doen natuurlijk. Die clubs komen volgend seizoen ook nog wel. Zie bijv 10 Hag. Die bleef ook na zijn beste jaar bij Ajax nog 2 seizoenen.

15 mei 2023 om 14:06

@xiii ''ten Hag ging ook naar Man U die geen CL speelde dit seizoen en Ajax wel.. Dus het maakt voor trainers niet zoveel uit of een team wel of geen CL heeft als ze naar de PL kunnen.''

Manchester United is ook wel even van een ander kaliber dan Spurs. Ondanks de relatief magere jaren qua prestaties is Manchester United nog steeds een van de dan wel niet de allergrootste club ter wereld. Die club heeft toch een veel grotere aantrekkingskracht dan de Spurs.

Desalniettemin is Tottenham Hotspur ook een mooi club, maar het is dus echt niet puur de Premier League geweest in het geval van Ten Hag. Het was anders geweest als Ten Hag naar een Aston Villa, Everton of West Ham was gegaan.

ON: Ik hoop dat Slot blijft, zou mooi zijn als hij nog wat moois kan neerzetten in de CL met Feyenoord, is toch wel een relatief speciale gebeurtenis, AS Roma zullen ze daar gelukkig niet tegenkomen, dus ik zie geen problemen tenzij Mourinho naar een CL club verhuist

15 mei 2023 om 10:15

Slot heeft ambities die hij waarmaakt. Hij wil het hoogst haalbare dus gaat hij verder kijken.

15 mei 2023 om 10:33



Slot gaat nog niet. Na volgend seizoen pas. Er is nog zat te winnen bij Feyenoord, en zijn familie wil ook liever nog niet weg.

15 mei 2023 om 10:35

Slot blijft gewoon hoor. Hij wil nog niet naar het buitenland voor zijn kinderen. Kinderen zijn belangrijker dan ambities he.

15 mei 2023 om 11:42

"er is nog zat te winnen bij Feyenoord". Zoals? Een KNVB-beker? De Johan Cruijff Schaal? Laten we heel realistisch wezen. Het beste Ajax-elftal van deze eeuw (2018-2022) is keer op keer uitgeschakeld in de kwart/achtste finales van de El/cl, met natuurlijk die enkele uitschieter waar ze bijna de finale haalden. Het is voor een Nederlandse clubs gewoon te moeilijk om een serieuze Europese prijs te winnen. Slot heeft niets meer te bewijzen bij Feyenoord. Een Tottenham heeft wat dat betreft veel meer potentie. Hoger budget, hoger plafond, en een kans om je serieus in de kijker te gaan spelen bij de echt grote jongens.

15 mei 2023 om 11:54

Ja, er is nog zat te winnen. De titel prolongeren, de beker, en uberhaupt Champions League spelen met Feyenoord, en wellicht nog eens overwinteren in de Europa League. Het is niet alsof hij Feyenoord al uitgespeeld heeft he, en hij heeft het prima naar zijn zin, de selectie is nu al versterkt met spelers die hij graag wil, en zijn salaris wordt zo'n beetje verdubbeld. .

Tottenham is wel de laatste ploeg waar ik hem heen zie gaan, maar zoals gezegd: ik denk dat hij nog een jaartje blijft..

15 mei 2023 om 13:36

Een Europese prijs winnen is voor heel veel clubs uit verschillende competities niet te doen. Waarom tel je vanaf 2018 en niet 2017. Ajax united in de EL. Het is knap om te zien dat Nederlandse clubs na jaren van :”mee mogen doen in Europa” de poule uitkomen en een finale kunnen spelen en tegenstand kunnen bieden.

15 mei 2023 om 10:43

Het gaat er niet om om per se het bedrag dat bijv spurs kan betalen te matchen. Het gaat erom dat je hem een optie biedt waarbij hij ook ineens voor het leven (echt) financieel onafhankelijk is. Dan verminderd de "noodzaak" op buitenlandse interesse in te gaan.

15 mei 2023 om 10:51

Hij verdient nu 2 miljoen per jaar zeggen ze. Dat is natuurlijk ook al veel.

En ja maakt echt niet uit of je financieel al onafhankelijk bent. Zie Ronaldo en Busquets. Die hebben bakken met geld maar omdat er een bod is wat ze niet kunnen weigeren gaan ze daar toch heen. Als Spurs 10 miljoen per seizoen biedt kun je dit ook bestempelen als niet te weigeren.

15 mei 2023 om 11:22

Je vergelijkt slot nu met jongens die al 100en miljoenen euros hebben. Voor slot is een financiële klapper wel nog belangrijk. En dat geef je hem met zo'n voorstel.

Allemaal leuk en aardig, maar je kan toch niet opboksen tegen de salarissen van die grootheden uit de premier league. Hij mag best een upgrade krijgen (met verlenging), maar vermoed dat hij dat niet gaat tekenen. Als hij weg wil, vertrekt hij toch wel. Het sportieve is Slot volgens mij veel meer waard.

15 mei 2023 om 10:14

Dat is het 'm ook. Als hij bijtekent, zal dat toch ongetwijfeld met bepaalde clausules zijn, zodat niemand hem een mooie stap door z'n neus boort. Met betrekking tot de kans op aanblijven zal een nieuw contract denk ik geen verschil maken. Net als bij iedere talentvolle coach in een middelgrote competitie, is zo'n iemand snel vertrokken als de interessante clubs aan komen kloppen.

15 mei 2023 om 10:17

Er werd vandaag toch geen alcohol geschonken in Rotterdam?

15 mei 2023 om 10:25

Klinkt anders helemaal niet onrealistisch? Slot behouden is haalbaar en Kökcü nu er CL wordt gespeeld ook niet geheel ondenkbaar. verder is het huren van Sinistera ook niet gek, aangezien Leeds zal moeten gaan snijden in de kosten en Sini maar al te graag CL zal willen spelen.

15 mei 2023 om 10:36

Haha dan kunnen we volgend seizoen wel op papier afdoen, liever toch niet hoor dit feestje is voldoende !

15 mei 2023 om 11:02

Voor Orrie moeten we nu cashen. Dat is ook wel gewoon met m afgesproken. Zelfde geldt voor Geertje. Die gaat ook. Dat wordt 55+ miljoen bijschrijven voor die 2 samen.

Een goede trainer is cruciaal inderdaad, maar we moeten ook rekening houden met de financiële gezondheid van de club. Het aanblijven van Slot is natuurlijk geen garantie op succes in de komende jaren.

Wel vind ik dat Feyenoord hem een hogere basissalaris mag geven, gekoppeld aan een aantal prestatiebonussen die mooi kunnen oplopen.

15 mei 2023 om 10:45

Hier 10-15 miljoen (extra) voor reserveren lijkt mij een veiligere investering dan een speler kopen.

15 mei 2023 om 11:17

Daar is dus geen garantie voor. Ervan uitgaand dat Kokcu en Geertruida vertrekken; stel de twee vervangers presteren ondermaats kan het zomaar anders lopen. Je moet ijzer smeden als het heet is. Als er een club is die Slot voor een exorbitant bedrag wil overnemen, dan moet je dat gewoon doen.

15 mei 2023 om 11:23

Als ik je lijn volg kun je ook nooit meer een speler kopen. Want er is geen garantie dat hij het goed gaat doen.

Zou Slot echt de persoon zijn die het voor het salaris doet? Dat lijkt me echt eerder iemand die gewoon gestaag de weg omhoog wil inzetten in zijn trainerscarrière.

15 mei 2023 om 10:38

Dat geloof ik ook niet idd. Maar als je 5x zoveel kan verdienen is het moeilijk nee zeggen. Al lijkt het dat hij voor zijn kinderen nog even in Nederland wilt blijven.

Daar heb je niet veel aan. Je haalt er misschien wat meer geld uit (al betaal je dan ook meer aan Slot), maar het maakt geen verschil met betrekking tot een eventuele overstap. Als je zijn contract openbreekt, doe je dat wellicht uit financieel oogpunt en als blijk van waardering voor z'n werk, maar als de grote clubs op z'n stoep staan, is hij waarschijnlijk ongeacht zijn contract vertrokken. Wat Feyenoord hem ook kan bieden, in het buitenland gaat hij sowieso aanzienlijk meer verdienen.

Waarom? Slot heeft deze zomer geen gelimiteerde transfersom. Hij kan dus niet zonder toestemming weg.

Waarom geeft Feyenoord Slot niet gewoon 10% van de gecreëerde meerwaarde van spelers bij verkoop, voor zolang hij trainer is van Feyenoord.
Lijkt mij een win-win.
Als dankzij hem de verkopen 50 miljoen meer waard zijn geworden tijdens zijn periode, dan steek hij 5 miljoen in zijn zak, en Feyenoord 45.
Zelfs dhr. A. Vermeulen begrijpt dat toch wel?

15 mei 2023 om 10:52

Zit Slot er om te presteren of om spelers in de etalage te zetten? Krijgt Slot een percentage van de spelers die verkocht worden terwijl hij trainer is of ook de periode erna wanneer hij al vertrokken is? Wie meet de transferwaarde?
Ik vind dit zaken die je volledig gescheiden moet houden om de objectiviteit van de trainer te waarborgen.

15 mei 2023 om 11:03

Klinkt als een hele slechte deal voor Feyenoord.

Een vos verliest wel zijne haren maar niet zijne streken.

Slot ging van AZ naar Feyenoord ook niet geheel smooth. Al begrijp ik Slot wel. Een topclub binnen Nederland en je gaat financieel ook nog eens vooruit.

Wie weet in welk trein straks hij instapt...

Mensen denken echt dat salaris alles is hè. Zorg vooral dat hij een goed team krijgt waar hij komend seizoen iets mee kan en verder kan bouwen en stop dat geld daar in. Daar heeft hij nu meer aan dan een paar miljoen meer salaris. Dat geld komt later wel als hij naar het buitenland vertrekt

Ibi “open deuren intrappen” Affellay, wat een geweldig advies. Ik denk dat niemand bij Feyenoord daar aan gedacht heeft. Voor Feyenoord en het NL voetbal hoop ik dat Slot blijft (want anders wordt het in de CL op voorhand al niks) maar voor Ajax hoop ik dat slot de trein, het vliegtuig of de boot pakt.

Spurs is drama, beter in club met goede filosofie stappen. In die zin is gek genoeg een voorbeeld als Brighton vele beter??? Kan raar lopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren