Eriksen ziet terugkeer in water vallen en laat Ten Hag nagelbijten

Vrijdag, 24 juni 2022 om 10:37Tom Rofekamp • Laatste update: 10:42

Christian Eriksen hakt een dezer dagen de knoop door of hij bij Manchester United of Brentford verdergaat, weten Sky Sports en Fabrizio Romano. De Deense middenvelder genoot tevens interesse van zijn oude club Tottenham Hotspur, maar die oriënteert zich na het aantrekken van Yves Bissouma op het versterken van andere posities. Eriksen staat daarom de keuze tussen een lucratievere aanbieding of het verder settelen bij Brentford, waar hij sinds januari 2022 actief is.

Eriksen tekende afgelopen winter voor een half seizoen bij the Bees waardoor hij per 1 juli transfervrij kan vertrekken. De dertigjarige middenvelder zou zich er echter zeer op zijn gemak voelen, onder meer vanwege de aanwezigheid van hoofdtrainer Thomas Frank en een vijftal ploeggenoten, allen afkomstig uit Denemarken. Bij Manchester United kan Eriksen echter een flink hoger salaris opstrijken. Ten Hag ziet in de voormalig Ajacied een gedroomd duo op het middenveld met een transfertarget nummer één Frenkie de Jong.

Brentford lijkt echter toch de beste papieren te hebben. Bronnen die dicht bij Eriksen staan vertellen Sky Sports dat zijn familie eindelijk gesetteld is in West-Londen en haar twijfels heeft bij een verhuizing naar het noordwesten. Frank durfde die voorspelling onlangs al voorzichtig te doen. "Ik had graag gezegd dat het honderd procent zeker was, maar ik ben ervan overtuigd dat er een goede kans is dat hij het shirt van Brentford volgend seizoen weer draagt", zei de manager half mei. Ook Tottenham was op de markt voor zijn voormalig nummer tien, maar weet zijn middenveld al ingevuld met Rodrigo Bentancur en Bissouma, die onlangs voor 29 miljoen overkwam van Brighton & Hove Albion.

Eriksen kwam afgelopen seizoen tot elf wedstrijden in de Premier League namens Brentford, waarvan tien als basisspeler. Daarin wist hij eenmaal te scoren en leverde hij vier assists. Na zijn hartstilstand op het EK mocht Eriksen niet meer in Italië spelen en werd zijn contract bij Internazionale ontbonden. Verschillende clubs toonden interesse, waarbij Brentford aan het langste eind trok. In West-Londen kwam Eriksen in een Deense enclave terecht. Naast manager Frank staan ook Jonas Lössl, Mads Bech Sørensen, Mathias Jørgensen, Mads Roerslev, Mathias Jensen en Christian Nørgaard er onder contract.


Poll

Welke keuze zie jij Christian Eriksen maken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door lierposof)

Als ik Eriksen was zou ik lekker bij Brentford blijven. Waarom naar United gaan en daar op de bank gaan zitten? Eriksen gaat Fernandes er niet uitspelen en het lijkt me niet dat hij en Fernandes samen gaan spelen.

24 juni 2022 om 10:45

Nou ja Fernandes was afgelopen jaar wel heel zwak hoor. Verspilde heel vaak de bal. Zonder concurrentie is het iets te makkelijk voor hem. Denk prima dat Eriksen daar kan spelen.

24 juni 2022 om 10:49

Fernandes wordt hier vaak beter gemaakt dan hij daadwerkelijk is. Eriksen heeft veel meer verfijning dan Fernandes, ik zie hem er wel uitgespeeld worden.

24 juni 2022 om 10:51

Waarom zouden ze niet samen kunnen spelen? Eriksen kan ook prima spelen in een rol wat lager op het veld.

24 juni 2022 om 10:54

Eriksen kan in een 4231 of 433 van Man UTD niet als '8' spelen, hij speelde bij Brentford als CM in een 523 systeem of 532 waardoor er altijd wat defensieve zekerheid was omdat hij verdedigend niks bijdraagt en niet de vuile meters maakt, met Bruno en hij op het middenveld wordt je compleet weggecountert tegen elke tegenstander, United als ze Eriksen halen kunnen ze liever Bruno slijten want 2 van dat soort kaliber spelers voor 1 positie is teveel van het goede.

24 juni 2022 om 13:07

Ik zou niet weten waarom niet. Hij speelde zijn laatste wedstrijden bij de Spurs ook op 8. Zal wel een loper naast nodig zijn om het defensieve werk op te knappen, (voor hem en Fernandes) maar hij kan prima op die positie uit de voeten. Sterker nog, hij brengt het voetbal vanuit het middenveld wat bij united zo hard nodig is.

24 juni 2022 om 13:54

Een middenveld met Eriksen, Bruno en Frenkie gaat denk ik zeker niet werken nee. Je hebt er toch gewoon 1 echte bikkelaar nodig.

Overigens zou het Eriksen sieren als hij nog iig 1 jaartje bij Brentford blijft.

24 juni 2022 om 11:13

Met de hoeveelheid wedstrijden die ze spelen in Engeland zou ik me daar geen zorgen over maken.

Eriksen zou prima met Fernandes kunnen spelen, hoewel ze ook wel enigzins vergelijkbaar zijn.
Fernandes kan ook geen 60 wedstrijden per jaar spelen en met Eriksen heb je een mooi duo.

Daarbij zou een van de twee ook nog deels vanaf de flanken kunnen spelen in een soort 4231 systeem.

24 juni 2022 om 11:22

Met de visie dat ETH wil nastreven dan word Eriksen absoluut geen bankzitter.

24 juni 2022 om 11:36

Wie zegt dat hij Bruno er niet uitspeelt, past binnen het systeem van ten Hag 100x beter lol. Moet natuurlijk alleen naar United gaan als ten Hag hem in de basis op 10 zet.

24 juni 2022 om 11:54

Eriksen die beter is dan Fernandes? Mensen kennen er echt weinig van. Zelfs in een slecht seizoen heeft Fernandes dubbele cijfers. Beetje serieus blijven a.u.b. Los van dat zal Eriksen zeker zijn minuten krijgen. Aan de top heb je sowieso concurrentie. Bij Brendford heeft hij zeker een basisplaats maar lijkt mij dat nog toch hogerop wil.

24 juni 2022 om 12:13

Fernandes wordt ontzettend overschat. Ik sluit niet uit (weet het bijna wel zeker) dat ten Hag veel wedstrijden met Donny vd Beek op die positie gaat spelen. Mocht Eriksen komen dan zal hij de concurrentiestrijd makkelijk winnen.

24 juni 2022 om 13:03

Mag het niet hopen voor Manchester United. Door non-voetballers als vd Beek op te stellen, weet je zeker dat ze niet gaan groeien.

24 juni 2022 om 14:09

Dan noem je Fernandes vreselijk overschat en dan kom je aanzetten met vdbeek. Die jongen kan alleen in goeddraaiende elftallen leuk meevoetballen, zodra de speelstijl hem niet past, heb je er ook niets aan. vdbeek moet naar een club die een of twee niveautjes lager speelt, een Newcastle of Wolverhampton.

24 juni 2022 om 13:10

Eriksen zou een linie terug kunnen gaan, maar ik vraag me af waarom je hier nog een deel van dat budget aan uitgeeft. Eriksen is ook alweer 30 jaar en fysiek is het al een aantal jaren zo indrukwekkend niet meer.

24 juni 2022 om 13:37

@sirius ik zou Bruno op links zetten. Eriksen een linie terug mwah dat lijkt me niet een heel goed plan. Zou mij niets verbazen als ten Hag t in zijn hoofd heeft gezet om vd Beek naast de Jong te gaan zetten (zeg niet dat dat perse een goed plan is overigens).

24 juni 2022 om 13:44

Dat zie ik niet gebeuren. Bovendien moet ik nog maar zien of De Jong komt. Het is allemaal nog erg onduidelijk hoe United er na de zomer uit gaat zien. Mensen klagen over de inkomende transfers die nog uitblijven, maar zorgwekkender is misschien wel dat er nauwelijks geruchten zijn over spelers die geloosd moeten worden. Die zorgen voor de extra centen waardoor er meer mogelijk moet zijn op de markt. Het is schijnbaar toch erg moeilijk om die spelers te lozen.

24 juni 2022 om 14:23

pas inderdaad op met wat je zegt haha, ik denk namelijk ook dat Eriksen Bruno eruitspeelt.
Eriksen is wel gewoon echt een goeie voetballer en dankzij zijn toch tegenvallende tijd bij Inter en zijn bijna dood ervaring tijdens het EK we niet moeten vergeten hoe goed hij eigenlijk echt is, bij Tottenham was hij ook gewoon echt goed, had hij daar ooit weg moeten gaan? Nee, maar goed what happend happend.

Ik hoop echt dat hij naar Man utd gaat samen met Frenkie. Ze kunnen een creatieve speler als Eriksen goed gebruiken met het spel wat Ten Hag wilt brengen.

24 juni 2022 om 10:45

Ik snap het sentiment dat rond Eriksen hangt en daarbij zijn kwaliteiten ook. Maar ze hebben Bruno Fernandes gewoon nog en die is minimaal even goed als dat Eriksen is. Het heeft voor United geen enkele zin om hem te halen naar mijn mening.

24 juni 2022 om 11:06

Ik ben een enorme Bruno fan, maar hij wordt echt enorm gehyped door dat ene half jaartje toen hij van Sporting kwam en alles wat hij raakte in goud zag veranderen, heeft eigenlijk nooit dat niveau aangetikt, Eriksen invorm is gewoon beter dan Bruno Fernandes en ga je in veel opzichten in vooruit.

24 juni 2022 om 11:41

Heb je ook gezien hoe Fernandes speelt? Even los van wie er kwalitatief beter is (denk nog steeds Eriksen maar goed). Fernandes is enorm slordig in balbezit, heeft niet het inzicht of de verfijnde pass van bv Zyech, is positioneel vaak niet de sterkste en zeker niet qua discipline. Die gaat ten Hag echt niet op 10 zetten man, dat is zelfmoord.

24 juni 2022 om 12:59

@Ziyech @Ravel Ik heb Bruno zn eerste 1,5 jaar gevolgd en dat was gewoon fantastisch wat ie liet zien. Dit seizoen had ik geen Ziggo Sport ter beschikking helaas en kon ik dus geen PL zien. Ik geloof jullie als hij een minder jaar heeft gehad hoor. Maar ik beoordeel hem dus op die 1,5 jaar en daarin was hij heel constant. Eriksen is natuurlijk een geweldige voetballer, maar (ook) Eriksen is eigenlijk nooit een heel seizoen constant

24 juni 2022 om 13:41

@Klene Bruno is (nog steeds) 1 van Uniteds beste spelers Maar je moet ook goed kijken welk systeem Bruno toen speelde onder Ole en het systeem dat verwacht wordt van ten Hag. Dat is voornamelijk mijn probleem met Bruno, ik zie m gewoon niet op 10 in ten Hags systeem. Onder Ole kon hij doen wat hij wilde, hij is een hele inuitieve speler. Wellicht zou hij overigens op de linker vleugel veel beter tot zijn recht komen.

24 juni 2022 om 13:46

Mee eens. Het is dan ook vooral sentiment in combinatie met het feit dat hij nog meekwam. Eriksen speelde namelijk al een aantal jaren niet meer goed. Bruno Fernandes heeft natuurlijk zeker niet z'n beste seizoen achter de rug, maar de manier waarop United speelt is ook niet fijn voor een creatieve speler. Ik denk dat Ten Hag in ieder geval hem wel weer aan het renderen krijgt. Verder is het gewoon afwachten, maar Eriksen binnenhalen zou naar mijn mening onverstandig zijn. Hij heeft natuurlijk nog steeds een uitstekende techniek, maar hij heeft niet de fysieke inhoud om als centrale middenvelder te fungeren en niet meer die explosiviteit in de aanval. Wel zou hij ongetwijfeld veel assists geven, maar je levert met Eriksen ook veel in op andere aspecten.

24 juni 2022 om 13:48

Als je kijkt naar het eerste half jaar bij Ajax dit seizoen, dan kan je concluderen dat de 10 sowieso kan doen wat ie wilt. Berghuis was overal namelijk, dat viel alleen in de tweede seizoenshelft helemaal weg. Ik denk dat de visie van Ten Hag goed genoeg is om Bruno te laten renderen eerlijk gezegd. Ten Hag heeft niet alleen een type als van de Beek of Klaassen nodig op 10, dat heeft Berghuis wel laten zien. Het zal Ronaldo in de punt eventueel ook echt helpen naar mijn mening.

24 juni 2022 om 11:12

Ik weet het niet hoor, wel een erg aanvallende opstelling. Eriksen heeft bij Inter en Brentford bewezen wat meer als CM dan als CAM te kunnen spelen, maar een echte balafpakker is het natuurlijk niet.

Stel dat Frenkie echt komt, dan denk ik dat Ten Hag wil gaan spelen met zijn dubbele 6 en dan zou je zeggen dat Eriksen de rol van Schone prima in zou moeten kunnen vullen. Betwijfel alleen of het in de Prem ook zou werken, niveau ligt natuurlijk een stuk hoger dan in de Eredivisie. Ik vind het een groot risico.

Voor United hoe dan ook een goeie deal omdat hij transfervrij is. Mocht hij op CM niet uit de verf komen dan heb je een uitstekende back-up/concurrent van Fernandes. Gaat hij misschien ook weer eens zijn best doen.

24 juni 2022 om 11:57

Ik weet niet of Man united nog een CVM gaat halen? Ik zou als Eriksen komt juist met Frenkie en Eriksen beide als nummer 8 laten spelen. Frenkie meer voor de opbouw en Eriksen een aanvallende nummer 8 en dan Fred of een aankoop als CVM. Net zoals hoe Real speelt met Kroos en Modric. Alleen het is wel lastig want Bruno zet je niet zomaar op de bank. Wellicht dat hij een soort schaduwspits kan fungeren net als hoe Tadic bij Ajax wel eens speelde.

Doodzonde dat we hem als Ajax niet hebben vastgelegd.

24 juni 2022 om 10:50

Dan moet de speler zelf ook willen en laat nou net het probleem zijn dat Eriksen in Engeland wilde spelen. Iedereen doet rondom Eriksen steeds alsof Ajax het heeft laten liggen, maar die hebben hem gewoon gepolst.

24 juni 2022 om 12:50

Voor de 80.000 ste keer. Hij wilde in Engeland blijven. Duidelijk toch?

Blijf het jammer vinden dat Ajax hem niet direct heeft vastgelegd. Denk dat we hem in principe alles hadden kunnen bieden. Wedstrijden op internationale top en minder intensief in de competitie. Daarbij speelt Ajax natuurlijk het type voetbal dat in zijn straat ligt. Als Ten Hag hem naar United haalt moet hij ook gaan spelen, want anders het doodzonde. Een juweel voor de sport.

24 juni 2022 om 10:50

Je bedoelt in januari? Volgens mij heeft Eriksen al meerdere keren gezegd dat hij niet terug wou naar Nederland toch? Dus heeft weinig met Ajax te maken. Die kunnen doen wat ze willen maar hij wou alleen terug naar Engeland.

24 juni 2022 om 11:45

Ligt niet echt aan Ajax want Eriksen had zelf uitgesproken in een topcompetitie te willen spelen zoals @Arsenal zegt.

24 juni 2022 om 13:50

Het probleem met Eriksen is alleen wel dat je dan een nummer 10 hebt zonder fysieke inhoud. Die rent niet 90 minuten achter z'n man aan en dat heb je zeker in de CL nodig. Bovendien is Eriksen verre van snel. Je zou hem dan dus puur op basis van z'n techniek en overzicht moeten halen, die overigens wel uitstekend zijn. Dan krijg je een beetje hetzelfde als Gotze waarbij de zwakheden ook duidelijk zichtbaar werden als het niveau omhoog ging.

Eriksen is in mijn ogen toch een versterking voor elke subtopper in Spanje/ Italië/ Duitsland/ Engeland, ik begrijp niet waarom het relatief rustig rondom hem lijkt qua transfer geruchten, hij is tenslotte nog transfervrij ook. Stel hij blijft bij Brentfort hebben er een hoop clubs liggen slapen inclusief Ajax.

24 juni 2022 om 10:55

Hij is inderdaad een versterking voor elke subtopper in Europa, echter denk ik niet dat hij United weer naar een hoger plan gaat brengen. Het is een prachtige voetballer om te zien, maar ik denk dat Fernandes in goede doen beter is dan Eriksen.

24 juni 2022 om 11:16

Ajax heeft niet liggen slapen, ze hebben 'm gepolst en hij heeft aangegeven niet naar de Eredivisie te willen. Beetje fact-checken voordat je sensatie gaat maken

24 juni 2022 om 11:17

Italië valt sowieso af aangezien je daar niet met een defibrillator mag spelen, dat is dan ook een reden dat hij bij Inter is vertrokken...

Zou het jammer vinden als hij naar United vertrekt, niet zozeer als Gooner end at een directe rivaal ene geweldenaar voor niks oppikt, maar eerder als halve Deen en het magische 'deense' verhaal in Brentford dat zo ook een beetje haar spelers-talisman verliest.

Dus blijf lekker bij Brentford, Chris

Kom lekker naar Ajax. Samen spelen met je oude vriend Daley Blind en sterspeler zijn in een team dat CL-voetbal speelt. Even een droomgedachte: Pasveer, Rensch, Timber, Martinez, Blind, Alvarez, Eriksen, Berghuis, Antony, Tadic en Bergwijn in een 4-3-3 met Brobbey achter de hand.

24 juni 2022 om 10:58

Zie veel mensen hier over Ajax praten maar lees je eerst ff in. Hij wilt in Engeland spelen, Ajax heeft dit al lang geprobeerd natuurlijk, die zijn ook niet gek.

24 juni 2022 om 12:17

'dat CL-voetbal speelt'. Ja die paar wedstrijden. De kans is reëel dat het na 6 wedstrijden klaar is in de CL en dat die zich daarna kan focussen op de eredivisie.

24 juni 2022 om 13:52

Dat hangt van de poule af en wat Ajax nog binnenhaalt deze zomer. Hele zware poules heeft Ajax de laatste jaren niet gehad en ze hebben natuurlijk flink wat te besteden.

Lekker bij Brentford blijven. Daar de grote man worden. Als hij ze volgend jaar helpt in de PL te blijven of zelfs middenmoot laat eindigen, of misschien ver laat komen in de cup, zou toch werelds zijn. United is een dikke puinhoop nu, bovendien minder kans op speeltijd en veel gezeik. Bij Brentford lekker met je Deense ploeggenoten en sowieso altijd spelen.

24 juni 2022 om 11:08

Puinhoop? Ik vind niet dat we dat compliment nu al verdienen.

Zou het wel lekker vinden als Eriksen zou komen, maar ik zou het als ik hem was niet doen

24 juni 2022 om 12:05

Is toch al jaren zo? Gun het united dat er weer betere tijden komen hoor, mooie club met prachtige geschiedenis, maar op dit moment is het ‘nog steeds’ wel een puinhoop toch?

Christian schat ik overigens een stuk hoger in dan Bruno. Bruno heeft bij vlagen al zeker laten zien dat hij geweldig kan voetballen, maar Eriksen heeft zich al veel langer op topniveau bewezen en ook over een veel langere periode gepiekt. Daarbij is hij aan de bal toch een stuk verfijnder dan Bruno. Het is maar net wat je voorkeur heeft.

straks staat er in Manchester een volledig Ajax team
Ik snap dat Ten Hag oude bekenden wil halen. Maar als hij alleen maar oud ajaxieden wil halen vind ik dat ook een zwaktebod. Durft hij het niet aan met te veel spelers waar hij nog niet mee heeft gewerkt?

24 juni 2022 om 11:16

Eens maar dat is ook een beetje wat Voetbalzone zelf creeert natuurlijk. Afgelopen 24 uur 7 artikelen over Manu, waarschijnlijk omdat Ten Hag er zit.

Waarom is Manu ineens zo interessant? Blijft nog steeds subtop in Engeland volgend seizoen/

24 juni 2022 om 11:46

Is juist slim, united heeft voornamelijk houthakkers en willen nog steeds ook graag houthakkers halen. Als hij ook maar enige kans wil hebben zet hij zoveel mogelijk ajax of oud ajaxieden erin mannetje of 5 in de spil van het team. Als iig deel van het geraamte/basis staat kun je andere spelers gaan inpassen.

Ik had echt verwacht dat Eriksen naar Spurs zou gaan. Leek me ook de ''missing link'' achter Kane, Kulusevski en Son. Volgens mij komen ze ook creativiteit te kort. Waarom laat Conte zo'n kans liggen? Begrijp er niks van.

24 juni 2022 om 13:53

Wellicht z'n fysieke inhoud? In z'n laatste jaren bij Tottenham werd dat wel een steeds groter probleem. Dat kun je je in de Premier League niet meer veroorloven. Naast creativiteit heb je die inhoud nodig om ook achter je man aan te kunnen blijven hollen. Dat kan Eriksen niet. Snel is hij ook niet (meer). Door het sentiment zijn mensen vergeten dat hij niet meer zo goed was aan het eind bij Tottenham en bij Inter lang niet altijd in de basis stond.

Lekker bij Brentford blijven gezien er voorgevallen is. Het belangrijkste in je leven is rust vooral voor Eriksen die het einde van de tunnel heeft aangetikt

Lekker blijven, zij gaven je het vertrouwen en je voelt je daar lekker. Dat moet je nog maar zien bij United.

Eriksen is toch niet herrezen om bij Utd te gaan voetballen, kom nou zeg.

24 juni 2022 om 15:26

Deed het bij Inter de tweede seizoenshelft goed in hun kampioensjaar en na zijn hartstilstand heeft hij het bij Brentford top gedaan hoor. Bijna elke wedstrijd was hij gewoon 1ste of 2de beste man op het veld (ook tegen ons). Het enige waar mensen/clubs over twijfelde was zijn fitheid maar hij is zo fit als een hoentje. Kan makkelijk de maestro zijn bij United op het middenveld. Topniveau is hij goed genoeg voor. En anders lekker blijven bij Brentford en alles spelen voordat hij naar het WK gaat.

24 juni 2022 om 16:30

Ik bedoel dus ook dat hij niet uit de dood opgestaan is om zijn laatste actieve jaren de zooi bij Utd op te moeten gaan ruimen. Die moet of lekker bij Brentford de held worden/blijven of een mooie uitdaging aangaan en een club kiezen die een laatste push nodig heeft om zich met de groten te meten. Utd is de komende jaren nog kommer en kwel, moet je daar zin in hebben?

24 juni 2022 om 17:28

Ik snap wel dat je als Arsenal fan zo denkt maar dat gaat niet gebeuren Samcro. Vorig jaar 6e maar mensen vergeten dat heel veel factoren mee speelden. Slechte voorbereiding door EK, veel blessures, Greenwood die weg viel etc... Ervoor gewoon 2e en 3e. Nu met betere coach en versterkingen en geen CL gaat United juist top 4 halen. Eriksen zelf zou niet slecht voor in de breedte te hebben.

Spelen er zoveel Denen bij Brentford ja? Dan zou ik lekker daar blijven. Spelen prima sinds de komst van Eriksen, veel landgenoten en wordt daar op handen gedragen. Bij United ga je de hele molen van extreem veel druk, aandacht en concurrentie weer in.

Ajax kan het altijd proberen. Misschien hoeft Eriksen bij Ajax niet meer dan 3 mln. te verdienen. Kan altijd proberen!

Voor het verhaal is blijven bij Brentford wel leuk en hij kan in Londen blijven met zijn gezin. United zal alleen veel meer salaris en tekenbonus kunnen bieden. Jammer dat wij hem waarschijnlijk niet gaan halen want wij kunnen een speler als Eriksen wel gebruiken voor de creativiteit en flexibiliteit in de systemen.

Het liefst zie ik hem bij Brentford blijven of alsnog vertrekken naar Tottenham mocht er een mooie aanbieding komen vanuit hun kant. Hij kan nog een aantal jaren mee aangezien hij nog maar 30 is.

Kom lekker terug naar Ajax. Daar wordt je op handen gedragen. Kun je samen met Taylor op de plek van Gravenberch spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

1019 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Brentford 11 1 1 0
2021/2022 Internazionale 0 0 0 0
2020/2021 Internazionale 26 3 1 0
2019/2020 Internazionale 17 1 0 0
2019/2020 Tottenham Hotspur 20 2 5 0
Laatste voetbalnieuws

Ronaldo laat Man United in de kou staan door opnieuw niet op te komen dagen

Cristiano Ronaldo ontbreekt ook dinsdag op de training van Manchester United, zo schrijft The Athletic. De Portugese sterspeler zou maandag in gesprek gaan met zijn manager Erik ten Hag, maar bleef...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren