Definitief vertrek uit De Kuip dreigt door keiharde eis uit Rusland

Dinsdag, 14 juni 2022 om 13:14Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:06

Het begint er steeds meer op te lijken dat Guus Til na de zomer niet meer in het shirt van Feyenoord te bewonderen is. De huurling van Spartak Moskou mag van zijn werkgever alleen verkocht worden, melden Russische bronnen aan 1908.nl. Een nieuwe huurconstructie behoort dus niet tot de mogelijkheden. Til werd afgelopen zomer door Feyenoord op huurbasis ingelijfd en gold destijds als eerste zomeraanwinst. Zijn contract bij Spartak loopt nog door tot medio 2024.

Til, die een marktwaarde vertegenwoordigt van zo'n zeven miljoen euro, zei onlangs 'afhankelijk te zijn van de FIFA'. De aanvallende middenvelder ligt nog twee jaar vast in Rusland, maar wil vanwege de politieke situatie niet terug. "Het is zo'n onzekere tijd en het ligt zo níét in mijn handen", zei Til tegen Voetbal International. "Ja, dat vind ik best wel moeilijk. Ik vraag me soms af wat er gaat gebeuren. Er is van alles aan de hand in de wereld wat direct invloed heeft op mijn situatie en dan kom ik in dat hele verhaal op de allerlaatste plaats. Er zijn mensen met echte problemen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De middenvelder verblijft momenteel in Zeist met het Nederlands elftal. Til is een van de slechts vijf opgeroepen middenvelders, maar kreeg in de voorbije drie Nations League-wedstrijden tegen België, Wales en Polen welgeteld één speelminuut. Op bezoek bij Wales kwam hij een minuut voor tijd binnen de lijnen voor Noa Lang. Verwacht wordt dat hij dinsdagavond meer speeltijd krijgt, als Nederland de interlandperiode afsluit met de thuiswedstrijd tegen opnieuw Wales. Vincent Janssen, Matthijs de Ligt en Jasper Cillessen zijn in ieder geval verzekerd van een basisplek.

De situatie rond Til komt niet helemaal als een verrassing. Het Algemeen Dagblad schreef twee weken geleden al dat Arne Slot ervan uit ging dat Til zou vertrekken. Ook een langer verblijf van Reiss Nelson, afgelopen seizoen gehuurd van Arsenal, wordt een lastig verhaal. Daarnaast keert Cyriel Dessers terug naar België. De gehuurde spits kon voor vier miljoen euro worden overgenomen van KRC Genk, maar Feyenoord kwam niet tot een akkoord over het salaris van Dessers. De Nigeriaans international kan in het buitenland vermoedelijk een veelvoud verdienen.

Hendrix
Naast Til heeft Feyenoord ook Jorrit Hendrix op huurbasis overgenomen van Spartak. De defensief ingestelde middenvelder is afgelopen winter naar Rotterdam-Zuid gekomen en wordt gehuurd tot volgend jaar zomer. Bovendien heeft Feyenoord een optie tot koop. Voor welk bedrag Hendrix kan worden overgenomen is niet bekend. Net als Til loopt ook zijn contract door tot medio 2024 in Rusland. Hendrix hoefde het afgelopen halfjaar niet op heel veel speeltijd te rekenen onder Slot. De succescoach posteert doorgaans Fredrik Aursnes als meest controlerende middenvelder.


Poll

Moet Feyenoord Guus Til definitief overnemen van Spartak?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door xajacfa)

Heeft ontzettend veel gescoord maar voetballend ook echt ontzettend slecht. Dat is een beetje het dilemma met Til. Toch zou ik hem maar proberen te houden, Feyenoord is met Linssen en Dessers al heel veel goals kwijt.

14 juni 2022 om 13:51

7 Mio is natuurlijk veel te veel voor deze veredelde amateur voetballer, ja heeft doelpunten gemaakt maar weinig bepalend geweest en zeer veel balverlies

14 juni 2022 om 21:46

Hoe kan je nou veel scoren maar niet bepalend zijn? Moet hij ze ook nog tegenhouden? Ik snap dit niet zo goed. Net als bij Klaassen en Haller, die scoren ook veel maar mensen blijven klagen. Je kan zeggen dat Til aan de bal of in de combinatie beter moet zijn, maar hij is toch wel bepalend geweest met zijn goals.

17 juni 2022 om 16:20

Als Til 1 keer scoord maar twee keer balverlies heeft waar tegenstander uit scoort ben je toch ook niet voor Feyenoord bepalend, ja in negatief opzicht. Daarbij komt dat hij heel sterk begon aan het seizoen en toen was hij sterk, laatste 13 wedstrijden scoorde hij twee keer en werd hij continue gewisseld, zegt denk ik genoeg. Voetbal draait niet alleen om doelpunten dan had Klaassen de tweede seizoenshelft ook nog meer gespeeld.

14 juni 2022 om 14:01

Tja gemengde gevoelens bij deze speler. In het begin was hij ontzettend belangrijk met zijn goals voor Feyenoord, zeker ook Europees. Heeft volgens mij 1e helft van competitie veel gescoord en daarna was het wat minder.

Worden de spelers niet vrij gezet door EUFA ivm Rusland Oekraïne?

14 juni 2022 om 14:15

En als Til niet scoort voegt hij ook niks toe. Als je hem nu voor een spotprijsje kon oppikken was het nog tot daar aan toe, maar Feyenoord is niet wijs als ze daar 7 miljoen voor neerleggen. Laat hem op basis van zijn goals en ConL-finaleplek dit seizoen maar mooi naar een middenmoter/onderin de Bundesliga ofzo vertrekken, denk dat hij daar misschien wel zou passen.

Feyenoord heeft toch zelf behoorlijk talentvolle middenvelders rondlopen met die Milambo en Hartjes etc. die ik voorbij zie komen (zelf geen idee hoor, maar dat zie ik hier op deze site vaak als er talenten genoemd worden). Daarnaast kan Walemark evt ook op 10 toch?

14 juni 2022 om 14:36

Milambo is verre van klaar voor een vaste plek bij de selectie, laat staan als vervanger van Til. Natuurlijk hebben ze Toornstra nog een jaartje op een redelijk niveau, maar je kunt niemand uit de jeugd neerzetten zonder er minder op te worden.

14 juni 2022 om 14:44

Die Til is ook wel wat voor PSV vind ik. Als Spartak echt rond de zeven miljoen vraagt zou ik echt proberen hem binnen te halen.

Al vraag ik me wel af of een transfer wel mag gezien de sancties. Als dat wel zou mogen, is een poging zeker de moeite waard.

14 juni 2022 om 15:03

Ik dacht dat jij ook PSV-fan was Constant kante?

Nee zonder dollen, Til voor zeven miljoen zou ik echt heel dom vinden. Gewoon lekker volgend seizoen met Veerman (of toch nog Götze) op 10 spelen, op 10 bij PSV zie ik liever creativiteit, dat zijn we tenslotte ook gewend geraakt de afgelopen seizoenen.

14 juni 2022 om 16:04

Götze gaat weg.
En als Veerman een optie is, dan moet PSV uiteraard ook nog andere opties daarnaast hebben. Sowieso vind ik dat Veerman veel beter uit de verf komt als hij als controleur speelt. Aangezien ik ook Guttierez nog zie vertrekken (en hoop dat ook) is er dan meer dan voldoende ruimte in de selectie om een Til toe te voegen. Dan heb je dé perfecte en ideale verdeling voor je middenveld. Verdediger (sangaré), passer (veerman) en loper (til).

17 juni 2022 om 16:22

Als Feyenoord moet je proberen Wijnaldum te krijgen dat zou mooi voor het team zijn maar vermoed dat die terug gaat naar Newcastle en daar veel meer kan verdienen maar denk dat Slot nog een keer bij zijn oude club gaat shoppen.

Denk dat Spartak Guus Til voor 4/5 miljoen wel laat gaan naar Feyenoord. Dan nog een spits erbij, op rechts heb je met Walemark en Azarkan al opvolgers voor Reiss Nelson. 2e spits erbij. Achterin Maatsen huren van Chelsea en op rechtsback Brenet transfervrij binnehalen, zodat Geertruida naar de positie van Senesi kan verhuizen. Opvolger van Kokcu en Sini scouten in Zuid-Amerika of Scandinavie/kroatie en je bent klaar om voor de 3e plek te gaan en misschien weer een paar wedstrijdjes in een of andere C-toernooi te winnen

14 juni 2022 om 13:23

4/5 miljoen voor Til is hetzelfde als die 4 miljoen voor Dessers. Je kunt het prima doen, maar het is wel veel geld voor zo'n speler. Maakt een hoop goals en werkt zich helemaal het leplazerus (wat enorm belangrijk is voor Slot z'n voetbal), maar het is geen speler die ooit de Europese top gaat bestormen.

14 juni 2022 om 13:30

Til wordt dit jaar 25, dat is dus wel een iets andere investering dan iemand die dit jaar 28 wordt. Buiten dat hij aan de bal niet heel sterk is, is hij inderdaad wel belangrijk in het voetbal wat Slot wilt spelen. Mocht het 4 miljoen zijn, wat ik al niet geloof, zou ik het zeker doen. Contract voor 3/4 jaar en daarna kan je hem makkelijk nog een keer verkopen.

Edit: Overigens kunnen we wel weer gaan praten over een transferbedrag, maar als Til er ook niet te veel op achteruit wilt gaan, net zoals Dessers, houdt alles al op.

14 juni 2022 om 13:54

ik zie het verschil niet tussen een 24 jarige of een 27 jarige. Het zijn beide leeftijden waarop je nog voldoende waarde hebt voor de club en als je presteert zelfs nog wat restwaarde.

14 juni 2022 om 14:35

Buiten het feit dat een 24 jarige nou eenmaal meer restwaarde heeft dan een 27 jarige, bespaar ik me de discussie omtrent het transferbedrag. Het gaat uiteindelijk om wat de spelers willen verdienen/inleveren. Als Til dat, net zoals Dessers, niet wilt, houdt het op.

14 juni 2022 om 13:27

Ik kan me niet voorstellen dat ze hem voor 4/5 miljoen laten gaan. Ze hebben hem voor 18 miljoen gekocht, hij heeft nog een 2 jarig contract en hij heeft een erg goed seizoen gespeeld. Ik gok dat ze zo'n 9 miljoen zullen vragen.

14 juni 2022 om 13:28

Azarkan heeft afgelopen seizoen toch bij Excelsior gevoetbald? Is dat niet een hele grote stap? Top KKD naar subtop Europa (obv afgelopen europees seizoen)

14 juni 2022 om 13:29

We spelen het B-toernooi doordat we 3e zijn geworden in onze B-competitie.

14 juni 2022 om 13:50

Bundy

Mogen clubs wel zaken doen met Russische clubs? Dacht bijna alles - op gas en olie na - is aan banden gelegd met Rusland.

Een zegen voor Feyenoord want Til komt in vrijwel alles te kort. Dat hij bij Oranje zit is natuurlijk volstrekt belachelijk.

14 juni 2022 om 13:24

Ik denk dat van Gaal en Slot samen met Ten Hag momenteel bekend staan als de beste NLe coaches. Zien die het allebei verkeerd dan? Van Gaal kan kiezen uit zat hele goede middenvelders, en toch kiest ie voor Til. Slot heeft amper wat te besteden, en haalde als eerste Til. Dat zegt toch ook wel wat.

14 juni 2022 om 13:56

Van Gaal kiest ook voor BMI en Janssen..

14 juni 2022 om 14:00

Die twee zitten er alleen deze wedstrijden bij. Til al het hele seizoen

14 juni 2022 om 13:25

De beste man heeft wel veel goals gemaakt... Linssen, Dessers en Til weg. Benieuwd waar ze die goals vandaan gaan toveren.

14 juni 2022 om 21:47

Uit onterechte penalty's in de kuip. Dat moet haast wel want inderdaad, wie gaat ze maken?

14 juni 2022 om 13:38

Veel (belangrijke) doelpunten, veel loopvermogen, goede instelling en veel werklust. Komt dus zeker niet in alles tekort.

14 juni 2022 om 13:42

Hij maakt vanaf 10 anders wel 15 doelpunten in iets van 30 wedstrijden. Verder is hij heel belangrijk in zijn manier van drukzetten. Elke keer als hij er afgelopen seizoen niet bij was leek het helemaal nergens op. De tweede helft van het seizoen leek hij moe maar de eerste helft was hij werkelijk geweldig. Als hij dit volgend seizoen het hele jaar kan brengen dan wordt het nog leuk.

14 juni 2022 om 13:45

Tja, wij kunnen hem slecht vinden, maar als coach Slot hem erg graag nog even had willen houden is dit niet echt een zegen voor Feyenoord.

14 juni 2022 om 13:46

Het is een beperkte speler maar laten we niet overdrijven. Als je 15x scoort (waar echt wel belangrijke goals tussen zaten) heb je echt wel je waarde bewezen. Ik zie Feyenoord niet zomaar een vervanger vinden die soortgelijke statistieken zal overleggen.

14 juni 2022 om 13:52

Til is idd geen JC, Bergkamp, Maradona, Platini, Messi en welke andere grandioze nummers 10 we allemaal hebben gehad. Til staat er voor zijn werklust. De aanvoerlijn van achteruit bij de tegenstander dichtlopen en op zijn teken hoog druk zetten. Vervolgens is het aan anderen om creatief te zijn. Hij duikt op in de 16 voor de afvallende bal en/of in de kleine ruimtes om zijn doelpunten mee te pikken.

Til en Klaassen zijn een zelfde soort types, alleen speelt Klaasen soms een linie naar achteren. Klaassen kan dan wel weer beter voetballen, Til is met de kop weer sterker.en is beter in zonedekking.

14 juni 2022 om 14:29

Til is idd geen Bergkamp, maar ook geen Klaassen qua niveau. Komt meer bij De Wit van AZ in de buurt. Vreselijk dat Nederland dergelijk nummer 10s opleidt ipv de Sneijdertjes en vd Vaarts

14 juni 2022 om 14:51

Vreselijk inderdaad dat het spelmaken, voorheen de taak van de centrale middenvelder, in het hedendaagse voetbal wordt gedaan door spelers die vlak voor hun defensie staan en niet op de helft van de tegenstander. Terwijl de positie van schaduwspits/nummer tien juist veel meer wordt ingevuld door een loper/box to box speler. En heel slecht inderdaad dat we dat in Nederland aanvaarden door spelmakers als Frenkie de Jong, Koopmeiners en Gravenbergh op te leiden. Echt vreselijk inderdaad. Verklaard ook direct dat oranje echt totaal niets meer voorstelt ten opzichte van al die landen die gewoon allemaal een Sneijdertje of Van der Vaart hebben. Zoals Frankrijk en Duitsland. En Brazilië bv.

Als we hem voor 5, 6, 7 miljoen zouden kunnen kopen, zou ik zeggen doen. Scoort veel, past in het spel van Slot en is nog steeds best jong. Ik denk alleen niet dat Spartak daar mee akkoord gaat, aangezien ze hem voor 20+ hebben gekocht.

14 juni 2022 om 13:27

M. van Geel, ben jij dit? Scoort veel en past in het spel? Dan heb jij blijkbaar alleen de eerste weken van Feyenoord afgelopen seizoen meegekregen. Deze jongen komt letterlijk in alles tekort, wat zich voor het grootste gedeelte van het seizoen uitte in povere en onopvallende optredens.

14 juni 2022 om 14:08

Haha nee. Ja hij scoort veel. Hij heeft dit seizoen 21 goals gemaakt. Dat de meeste van zijn goals in de eerste seizoenshelft zijn gemaakt, wil niet zeggen dat hij over een heel seizoen niet veel heeft gescoord. Ik hoor graag welke middenvelders bij Feyenoord er de afgelopen jaren of misschien afgelopen decennia 21 in hebben gelegd.
Hij past daarnaast in het spel, omdat Feyenoord onder Slot hoog druk zet. Met zijn grote loopvermogen zet hij niet alleen goed druk, maar is er volgens vaak op tijd bij als het hoge druk zetten kanen oplevert.

14 juni 2022 om 14:23

Pot augurken, ben jij het? Jij doet nu net of hij een koekenbakker is! Het feit dat hij onder Slot altijd speelt, zegt mij dat jij et weinig van snapt! Sorry, maar Slot ziet hem dagelijks aan het werk en heeft meer verstand van voetbal dan u en ik! 20+ goals als middenvelder, vind je er weinig van!

14 juni 2022 om 13:33

Dan doemt bij mij de volgende vraag op; waar haalt Feyenoord het geld vandaan om zo'n dure speler te halen? Feyenoord heeft nauwelijks investeringsruimte en zullen opnieuw op zoek moeten gaan naar huurdeals om de selectie vorm te geven. Er is echt heel weinig mogelijk op Rotterdam-Zuid.

14 juni 2022 om 14:09

Dat is inderdaad een goede vraag. Ik denk dat we deze zomer wel een beetje gaan cashen. Malacia zal vertrekken voor 15-20 miljoen en ik verwacht ook in ieder geval Senesi, vanwege zijn aflopende contract voor 10-12 miljoen. Dus 25 tot 30 miljoen moet er binnenkomen. Als daarvan de helft kan worden geïnvesteerd, dan moet je daarvan in ieder geval Til kunnen halen lijkt me.

15 juni 2022 om 09:18

Dat is wel te hopen ja, dat er door spelersverkopen wat mogelijk wordt. Maar er is vooralsnog weinig concrete interesse. Het is dan moeilijk plannen maken als je nog niet zeker bent van verkopen. Maar 5 miljoen voor Til moet wel de max zijn. Dan laat je ruimte om nog 2 andere versterkingen te halen.

Als Guus Til niet die 3 klapper in de voorrondes van de CL had gedaan stonden ze nooit in de finale. Alleen daarom was hij een belangrijke speler voor Feyenoord vorig seizoen

14 juni 2022 om 16:56

Stonden ze toch ook niet? Ik denk mij toch echt te herinneren dat de finale liverpool tegen rm madrid was?

Dat zou fantastisch zijn voor Feyenoord. Wat een non-voetballer is dit zeg. Wonderbaarlijk dat iemand van dit niveau ook door Van Gaal is geselecteerd voor Oranje.

Huh waar slaat dit op? Spelers mogen toch gewoon hun contract ontbinden bij Russische clubs? Rusland heeft overal schijt aan dus Guus Til heeft al het recht om te zeggen: mijn contract met jullie telt niet meer, doei!

14 juni 2022 om 14:53

Ik snap ook totaal niet dat dit stukje nu overgeslagen wordt. Dat werd eerst nog breed uitgemeten in alle media.

14 juni 2022 om 15:38

Ja apart dit. Ook niemand in de reacties die dit herinnert behalve wij, lijkt het wel.

14 juni 2022 om 16:12

"spelers mogen toch gewoon hun contract ontbinden bij Russische clubs? Ook niemand in de reacties die dit herinnert behalve wij, lijkt het wel."

Nee, jij hebt het gewoon niet erg goed herinnerd.
FiFa heeft een extra transferwindow ingesteld. Effectief werden alle buitenlandse spelers in Ruslans en Oekraïne transfervrij verklaard, tot en met 30 juni a.s. Maar spelers moesten dan vóór 7 april een nieuwe club elders vinden.
Hoe het daarna gaat, dat weten we nog niet. Daar moet FiFa zich nog over uit spreken. Formeel moeten volgens FiFa spelers uit Rusland en Oekraïne zich na afloop van dit seizoen weer gewoon bij hun cub melden.

14 juni 2022 om 17:03

Hoe het allemaal precies zit, weet ik inderdaad niet, daar is het me ook niet om te doen, maar het is apart dat iedereen in de comments direct accepteerde dat Spartak Moskou 5 miljoen vraagt terwijl er zoveel te doen was om voetballers die transfervrij konden vertrekken uit Rusland.

Want wat jij zegt is om een of andere reden ook amper zo gegaan, veel spelers hebben zich laten verhuren, slechts een paar spelers hebben hun contract laten ontbonden en dan met name uit Oekraã¯ne of omdat de club dat zelf wilde. Glenn Bijl zit nog steeds in Rusland bijvoorbeeld.

14 juni 2022 om 16:54

Dat dacht ik inderdaad ook. Weet niet of deze regel nu alweer is afgeschaft. Maar denk dat Til en Hendrix ook twijfel zullen hebben als ze hun banksaldo elke maand checken.

Gewoon laten gaan joh, Til heeft z'n waarde maar blijft een slechte speler. Als je geen geld hebt moet je dat niet hier aan uitgeven

Geluk aan zijn kont hangen, vind het ene middelmatige waterdrager die niets toevoegt. Hoe trap je hierin als club, wonderbaarlijk dat hij het tot prof heeft geschopt met al zijn beperkingen zou je er nooit komen.

14 juni 2022 om 14:21

Geluk aan je kont hangen is ook een kwaliteit. Dat gevoel heb ik ook altijd bij Luuk de Jong en zelfs bij een Pippo Inzaghi, wat dan één van de betere Italiaanse spitsen is, had ik dat eigenlijk ook wel een beetje.

Ik vind Til ook geen beste voetballer en met het budget van Feyenoord denk ik ook dat Feyenoord zichzelf in de voet schiet wanneer ze hier 7 miljoen, maar zeggen dat hij eigenlijk te slecht is om profvoetballer te zijn is onzin. Niet elke voetballer in een elftal kan een technisch wonder zijn om een elftal te laten renderen.

14 juni 2022 om 14:30

En ik heb de speelstijl van Zidane. grapje. Dat soort spelers kunnen ook nuttig zijn ik overdrijf wat.. je kan niet alleen maar met technicus spelen.

14 juni 2022 om 14:29

Dat gevoel had ik ook altijd bij Suarez, maar als het zo structureel is zou je bijna denken dat het een kwaliteit is

Die Russische clubs staan toch met de rug tegen de muur zometeen? Kan me voorstellen dat spelers gewoon uit principe ook niet willen spelen daar, behalve zo'n domoor als Promes. Dit gaat nog wel tijdje duren, dus wellicht kan Til goedkoop worden gekocht over een maand of 2?
Overigens heb ik ook gemengde gevoelens bij hem, scoort makkelijk soms, loopt veel, maar verder nauwelijks betrokken in het spel.

Luister tilletje ,je mag God opdeed knieën danken dat je het gegund is dat je bij ome Louis mag komen spelen.
Op prestatie zou je er nog niet misschien bij mogen zitten.

Het eerste kwart van het seizoen dacht je: wat hebben we nou gehaald? In positieve zin, tweede deel van het seizoen in negatieve zin. Beetje hetzelfde gevoel als met Dessers. Als hij gaat prima, als bij blijft ook prima.

Even los van of hij goed genoeg is voor Feyenoord en of ze hem moeten en kunnen halen of niet. Het is natuurlijk volstrekt belachelijk dat hij gedwongen wordt om tegen zijn zin in gewoon weer terug te gaan naar Spartak Moskou. Til heeft duidelijk aangegeven niet terug te willen naar Rusland. Spartak wil alleen verkopen. Die gaan zijn contract dus niet ontbinden. Dus als de Fifa niet gaat ingrijpen dan zit Til straks in een land waar je niet wil zijn. Ook in deze transferperiode moet het mogelijk zijn de spelers in Rusland transfervrij weg kunnen

Best veel gescoord natuurlijk, maar absoluut niet goed genoeg als Feyenoord door wil groeien. Je vraagt je af wat dat dit soort mensen überhaupt doet besluiten om op die leeftijd naar de Russische competitie te vertrekken. Maar ja, fouten maken we allemaal natuurlijk.

Eerst maar eens kijken wat er met die contracten gebeurd.bovendien kan je niet zomaar euro's gaan overmaken naar een Russische club dus dit verhaal krijgt nog wel een staartje.

Ja best veel gescoord ja al was hij de laatste tijd en geblesseerd en uit vorm . Maar we gaan nooit 7 miljoen betalen en dat MOET hij kosten dus mee!!

Feyenoord moet oppasssen dat we niet onze hele basiself verliezen
Sini, Nelsson, Linsen, Dessers, Til, Malacia, Senesi zijn 6,5 basisspeler die weggaat en directe opvolgers hebben we niet in huis. Heel misschien Bassett maar is ook geen eigen speler, het komt er eigenlijk op neer dat we nog 4/5 aankopen die we moeten doen. Daarom blijft het raar dat Hendriks niet gewoon voor LCB wordt gebruikt als opvolger van Senesi, dat had een speler gescheeld.

Als je al geen 4 miljoen voor een spits kan betalen moet je hier zeker geen miljoenen tegenaan gooien.

Blijf het merkwaardig vinden.
Rotterdam zo een stad en aanhang
En doch... Al jaren geen geld.

Heeft veel doelpunten gemaakt , wel veel intikkertjes.
Maar 7 miljoen marktwaarde vind ik wel heel erg veel voor Til.
Denk niet dat ze hieruit gaan komen bij Feyenoord.
Slot en zijn vrienden komen nog goed aan het puzzelen.
Maar spits Danilo ben ik van overtuigd dat hij het goed gaat doen , met een paar redelijke spelers om hem heen voor de aanvoer .
Als hij goed in zijn vel zit , is het een echte afmaker .
Vind hem beter als Dessers.
Maar middenveld is nog niet wat Feyenoord nodig heeft voor het nieuwe seizoen.

Guus Til is dit seizoen heel belangrijk geweest voor Feyenoord. Natuurlijk is het niet de meest gepolijste middenvelder, maar hij maakt wel veel goals. Tel daarbij het vertrek van Dessers en Linssen op en er blijven weinig spelers over die regelmatig een goaltje meepikken. Ik denk dat Feyenoord er veel aan moet doen om Sinistera en Kokcu te behouden, want zij scoren ook met enige regelmaat. Maar of ze volgend jaar nog in de Kuip te zien zijn, zal nog duidelijk moeten worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 32 15 2 0
2020/2021 SC Freiburg 7 0 1 0
2020/2021 Freiburg II 4 4 0 0
2020/2021 Spartak Moskou 3 0 0 0
2019/2020 AZ 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Slot geeft deel van transferplannen prijs: ‘Dat soort spelers zijn interessant'

Arne Slot heeft maandagmiddag na zijn eerste training van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een update gegeven over de transferplannen van Feyenoord. De Rotterdammers haalden met Danilo en Mats Wieffer...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren