Bodyguard Ten Hag krijgt het aan de stok met journalist: 'Don't push me!'

Maandag, 23 mei 2022 om 12:51Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 12:50

Het is zondagmiddag tot een confrontatie gekomen tussen Sky Sports-journalist Gary Cotterill en een bodyguard van Erik ten Hag. Laatstgenoemde was bij de competitiewedstrijd van Manchester United op bezoek bij Crystal Palace (1-0) toen de verslaggever wel heel ver ging om een uitspraak te ontlokken bij de oefenmeester. Een beveiliger zorgde er uiteindelijk voor dat het niet tot een onderonsje kwam tussen Cotterill en Ten Hag.

Al dagen waren ze in Engeland in de ban van de komst van Ten Hag. De van Ajax overgekomen oefenmeester zat zondag voor het eerst op de tribune om zijn nieuwe werkgever te aanschouwen in de uitwedstrijd tegen Palace. Aansluitend werd hij belaagd door de Britse pers, die in sommige gevallen wel heel ver gingen om een citaat te ontlokken. Onder meer Cotterill moest op afstand worden gehouden door de bodyguard van Ten Hag.

Op beelden die op internet circuleren is duidelijk te zien hoe Cotterill zijn microfoon bij Ten Hag probeert te krijgen. "Welkom in de Premier League, Erik", zei hij terwijl hij door Ten Hag werd genegeerd. "Heb je zin om aan de slag te gaan?" Cotterill vroeg het tweemaal aan Ten Hag, voordat hij door de beveiliging aan de kant werd gezet. "Duw me niet, je bent op televisie. Dit ziet er niet goed uit", aldus de journalist. Ten Hag en de bodyguard stapten vervolgens in de auto om Selhurst Park te verlaten.Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door ironmanutd)

Zijn ook wel aardig brutaal die journalisten vergeleken met nederland

23 mei 2022 om 08:49

Mike

Ze mogen wel brutaal zijn, maar dit slaat ook nergens op wat Erik doet. Waarom negeren. Lijtk net of het een oorlogsmisdadiger is, die onderweg is naar de rechtbank.

Tijdens ht lopen gewoon paar open deuren eruit gooien, lachje en go.

Heb je er zin in? Ja zeker, heel veel zin om bij de grootste club te mogen werken. ZIn in uitdaging en weg ben je.

23 mei 2022 om 09:19

Ja natuurlijk want die kerel gaat blij zijn met 1 vraag. Dan komt er gewoon een volgende. Het is zo helder als maar zijn kan dat die journalist 1 openingsvraag die nog leuk is wil stellen.

23 mei 2022 om 09:23

Komt in ieder geval al een stuk beter over zoals Mrkrillin al aangeeft. Gewoon zeggen "ik heb er veel zin in maar ik heb nu helaas een afspraak en moet dus gaan". Dan kan je inderdaad vriendelijk bedanken voor volgende vragen en hoef je niet als een lompe boer alles te negeren en je auto in te springen. Ik hoop dat ze bij Manchester goede mediatraining gaan geven aan Ten Hag want als hij zo blijft doen. Zeker als hij in zwaar weer komt met United dan is de media de eerste die aan zijn stoelpoten gaat zagen.

23 mei 2022 om 09:24

Omdat dit riool journalistiek is. De tijd van dit soort bedrijven is geweest. Clubs hebben tegenwoordig hun eigen media kanalen om de fans te bereiken. Buiten dat het een rat eerste klas is. Hij stelt alleen maar vragen om Erik slecht te belichten.

23 mei 2022 om 10:06

Ik denk dat het verstandig is dat de bodyguard hem wegduwt want als ze Erik z’n Engels horen.. ;-)

23 mei 2022 om 10:26

Helemaal niet. Dit is wat de mensen willen. Spektakel, sensatie. Je zit zelf ook op een voetbalsite die zo nu en dan uitpakt met quotes die de lading niet dekken.

23 mei 2022 om 11:31

Daar filter ik dan ook snel doorheen. Ik lees tegenwoordig maar de helft van een artikel omdat er zoveel opvulling instaat. Nee dit is niet wat de mensen willen. Vind de reacties het leukst van VZ.

23 mei 2022 om 14:36

Hahaha ja hoor, want fans zitten op alleen maar poeslieve interviewtjes te wachten via de media kanalen van de club zelf. Hou toch op man.

Dit is nu al de 2e keer dat Ten Hag niet heel erg handig met Engelse journalisten om gaat. Waarom moet hij ze negeren? Voelt hij zich nu al te goed om een paar simpele vraagjes te beantwoorden? Denk dat er genoeg trainers zijn die hebben ondervonden dat het niet handig is om de pers tegen je te hebben in Engeland. Waarom jezelf nu al zo opstellen?

Onbegrijpelijk gedrag.

23 mei 2022 om 08:51

Met de media daar denk ik dat Ten Hag nog heimwee gaat krijgen naar Valentijn Driessen. In dit specifieke geval had Ten Hag wel even iets kort kunnen zeggen, maar hij ziet achter elke boom een vijand. Of zo komt het over. Wel een goede coach verder natuurlijk, maar hij zal het spel met de media beter in de vingers moeten krijgen. Je bent nu het uithangbord van een van de grootste clubs ter wereld

23 mei 2022 om 09:29

Clubs hebben hun eigen media kanalen japie. Wie de fuck is deze gozer? Een zielig ventje van skysports. Maak maar een afspraak als je een interview wil. Zolang Erik straks goed werk levert kunnen ze zagen wat ze willen. Nog een kut opmerking maken met united is a big club erik! No shit sherlock. Heb ik jou niet voor nodig weeb van skysports.

23 mei 2022 om 09:41

Je vergeet dat één groot gedeelte van de fans (oude fans) helemaal niet op social media zitten maar vooral hun tv aanzetten en naar “zielig mannetje van skysports” gaan kijken. Erik gaat hier echt heel arrogant mee om, hij mag toch best even 1 of 2 zinnen er uit gooien

23 mei 2022 om 09:43

Mooi, dan hoor je die oude generatie ook niet klagen wanneer het slecht gaat! Hij is niet verplicht te reageren. Deze mensen gewoon negeren en wachten tot dat er wel eentje normaal kan doen.

23 mei 2022 om 11:46

Het komt toch ook een beetje zielig over om geirriteerd door te lopen bij een normale vraag? Zeg gewoon ik heb veel zin in de job en we spreken elkaar later weer. Coaches maken het zichzelf enorm moeilijk. Als je van de media je vijand maakt en het loopt straks niet dan hebben deze mensen de invloed om je ontslag in werking te zetten. Zorg gewoon dat je de gunfactor mee hebt

23 mei 2022 om 12:07

Dat gevoel heeft de media misschien dat ze die macht hebben. Dikke onzin, zolang je presteert maakt niemand je wat. Alsof het daarbij blijft, zodra je antwoord geeft houden ze je vast en kunnen ze weer die manipulatieve kut krantjes vullen. Zie wat er met Louis van Gaal is gebeurt. Hij was namelijk open en eerlijk. Koop je niets voor bij die ratten.

23 mei 2022 om 12:34

Van Gaal zijn probleem was dat hij constant oorlog wilde voeren met de pers. Als het dan niet draait dan bepalen die de publieke opinie en vlieg je eruit. Daarom kan je beter gewoon een beetje mee werken dan steeds in conflict met ze gaan. Als je zag hoe een Beenhakker en Van Hanegem met de pers om gingen daar kunnen een hoop coaches wat van leren. De pers at uit hun hand

23 mei 2022 om 13:40

Het probleem in deze is dat er afspraken zijn gemaakt waar een persoon zich niet aan wilt houden. Er zijn pers momenten en mensen kunnen een aanvraag doen voor een gesprek. Maar nee, deze gast wil van het moment gebruik maken en vindt dat hij daarvoor de ander mag lastigvallen. Daar zit het probleem. Bovendien duwde de beveiliger niet. Die zette een blok om een lastige gast op afstand te houden. Als je elke gelegenheid die er is te pas en te onpas lastig wordt gevallen wordt je helemaal gek. Ik begrijp dus wel dat er afspraken zijn en snap dus wel dat hij er nu niet aan mee doet.

23 mei 2022 om 16:27

Ze doen hun werk gewoon. Geef kort antwoord en loop naar je auto. Je hebt nou eenmaal met de journalisten te maken. Wen er maar aan zou ik zeggen! Je bent klaar bij Ajax, dus gewoon even normaal doen!

23 mei 2022 om 20:27

Ik vind het helemaal niet zielig overkomen. Je weet gewoon dat als je hieraan toe gaat geven, dat je dan bij elke stap die je zet vragen krijgt. En als je dan geen zin hebt, dan heb je dan gezeik. Dan kan je maar beter nu direct laten zien hoe je zaken doet. Persconferentie? Hij stelde zich aan iedereen voor. Interview? Kan geregeld worden. Maar niet bij elke stap die je buiten zet.

24 mei 2022 om 08:44

Grootste club in verval ja sorry hoor

23 mei 2022 om 09:42

Ja, gewoon negeren die lui! Als Erik wat te melden heeft kunnen ze het later allemaal op internet terug vinden.

Die journalisten in Engeland gaan soms echt een stap te ver. laat die man nou even rustig naar zn auto lopen joh

23 mei 2022 om 09:07

Z'n woorden ook; "don't push me, you're on television. It doesn't look good being handled by security, Manchester United are a big club Erik!"

Als hij even nadacht, dan ziet het er inderdaad slecht uit. Voor de journalist zelf, niet voor EtH.

23 mei 2022 om 11:35

Ten Hag kan maar beter meteen duidelijk maken dat hij buiten persco's geen vragen beantwoord. Anders heb je dat tuig dag en nacht aan je reet hangen.

Je kan ook gewoon in 1 zin zeggen " i am very excited to start here".. dan ben je ook klaar. Zo moeilijk doen en wegrennen is ook nergens voor nodig.

23 mei 2022 om 08:27

Alsof hij daarmee was opgehouden lol

23 mei 2022 om 08:30

Ben het met je eens dat je inderdaad even een oneliner kan gooien, maar daarentegen vrees ik dat zo'n journalist dan niet zal ophouden.

23 mei 2022 om 08:56

Hij kan geen Engels. Misschien wel een beetje twengels, maar ik vrees dat mensen daar dat ook niet verstaan.

23 mei 2022 om 09:08

Hij werkte veel in het Engels bij Ajax..

23 mei 2022 om 09:35

Ja, dit is de schuld van Ten Hag... Heb je gesolliciteerd bij Valentijn Driessen?

23 mei 2022 om 20:29

Dat had gekund, maar als je ze een vinger geeft, pakken ze je hele arm. Gewoon nu duidelijk maken hoe dit gaat werken. En dat is: geen vraag en antwoord spel op weg naar je auto.

24 mei 2022 om 07:32

Heeft hij toch gezegd in de persconferentie, waar hij zich netjes voorstelde. Iedereen te woord stond, in het Engels. Dit is gewoon uitlokken

Dit gaat helemaal mis. Ten Hag is een opperhork en zo te zien heeft ie hetzelfde kaliber beveiliging ingehuurd. Je moet die journalisten niet binnen 2 weken allemaal op hun pik trappen, je hebt ze nog nodig

23 mei 2022 om 09:15

Als zijn resultaten maar goed zijn. Kunnen de journalisten lullen wat ze willen, maar dan heeft EtH steun van de fans en daar gaat het uiteindlijk om.

23 mei 2022 om 11:14

Die journalisten staan niet op t veld. Ik ben wel klaar met die tabloids in Engeland. Wat een verschrikkelijke mensen zijn dat

23 mei 2022 om 20:30

@aadhandgranaat

Hij heeft die persconferentie uitstekend gedaan. Stelde zich netjes aan iedereen voor. Niks dan lof voor zijn presentatie.

Hij trekt hier gewoon een duidelijk lijn, we gaan niet buiten op weg naar de auto een soort interview of persco doen. Als je dat 1 keer doet, gebeurt het elke keer.

Och Erik is Valentijn gewend. Dan stelt Engeland niets voor.
Om topic, ik vraag me af waarom Erik niet een normaal antwoord kan geven?

23 mei 2022 om 08:33

Wellicht zijn er ten aanzien van media-aandacht afspraken met MUFC gemaakt? Ik zou er overigens zelf ook voor kiezen mijn kaken stijf op elkaar te houden. Zijn dienstverband start per 1/7 aanstaande, er staat nu nog iemand anders voor de groep en voor de spelersgroep start bijna de vakantie. Als Ten Hag zijnde had ik mij niet al rondom deze club laten zien. Juist om dit soort ongemakkelijke situaties te voorkomen.

23 mei 2022 om 10:24

Inderdaad, gewoon nog even wegblijven. op TV kan je de wedstrijd nog beter zien ook. Nergens voor nodig om dit op te zoeken. Je weet van tevoren dat dit gaat gebeuren en ook weet je dat ten Hag daar niet zo heel erg lekker mee op zal kunnen gaan. Onnodig in deze situatie gemanouvreerd.

23 mei 2022 om 10:29

Ik denk, zoals Messino al zegt, dat EtH strikte orders van het management heeft om nog niets tegen de media te zeggen. Alle content zal voor de club haar eigen kanalen bestemd zijn ipv voor Sky. Daarom zal hij momenteel geen antwoorden geven denk ik... EtH is normaal gesproken heel benaderbaar voor pers. Dit zal niet vanuit hem zelf komen.

23 mei 2022 om 17:12

Er is toch gewoon een persconferentie waar de journalisten hun vragen kunnen stellen en normaal antwoord kunnen krijgen? Zou een beetje te gek voor woorden zijn als hij op elk moment van de dag journalisten te woord moet staan.

Journalisten zijn vervelend, maar dit gedrag slaat toch ook nergens op. Die kerel stelt een doodnormale vraag. Zo moeilijk is het toch niet om eventjes 5 minuten te nemen, een paar zinnen te vertellen waarmee de journalisten (en de fans) tevreden zijn en vervolgens op een normaal manier naar je auto te lopen?
Sommige mensen stijgt de aandacht wel snel naar het hoofd hoor, gaat toch nergens meer over?

23 mei 2022 om 08:42

Hij is nog helemaal geen trainer van united en hoeft helemaal niks. Een willekeurige toeschouwer mag zo’n journalist toch ook gewoon zonder pardon en gevolgen weigeren.

23 mei 2022 om 08:49

Leuk, maar Ten Hag is ook geen willekeurige. Een willekeurige mag toch ook niet zomaar het stadion van United in om een wedstrijd te bekijken?

23 mei 2022 om 08:50

Hij was toeschouwer. Punt. Niet in dienst als trainer van united.

23 mei 2022 om 09:00

Nee klopt laten we schijnheilig doen alsof hij niet de trainer van United wordt haha.
Als ik de Engelse pers zou zijn zou ik lekker spontaan weglopen bij zijn aankondiging. Of tenminste, niet eens naar de aankondiging gaan. Want op dat moment is hij ook nog niet "trainer van United". Waarom zou je erheen gaan dan?

23 mei 2022 om 09:23

schijnheilig? Je draait het helemaal om, maar goed. Wegblijven bij de persconferentie? Prima, zou echt mooi zijn als ze dat doen. Maar dat zullen de bazen van deze aasgieren ook niet durven, bang om wat inkomsten mis te lopen, denk je wel.

23 mei 2022 om 14:47

Yoda je loopt echt heel naief te doen. Hioj is nog geen trainer dus hij hoeft nog geen vragen te beantwoorden. Je weet dat je vragen gaat krijgen als je daar als toekomstige trainer een wedstrijdje gaat kijken. Je kan gewoon al lopend zeggen dat je er idd zin in hebt.
Kan je heel principieel gaan lopen doen met je "hij is nog geen trainer" maar dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.

En die zogenaamde aasgieren zorgen er voor dat hij exposure krijgt en jij wat te lezen en te reageren hebt hier. Zou een saaie bedoeling worden als die gasten er niet meer zijn.

23 mei 2022 om 17:20

Ik ben niet naã£â¯ef. Hoezo dat? Als je daar als ten Hag t stadion binnenloopt dan wordt je gegarandeerd gepikt door de pers. En als je trainer bent, vind ik het ook bij je job horen dat je dan reageert (zodat jij en ik daar weer iets van mogen vinden). Maar voor nu vind ik dat hij dat nog helemaal niet hoeft te doen inderdaad. Geen verplichting, zijn keuze. Niks naã£â¯efs aan. Ditzelfde tafereel van ten Hag vanaf 1 juli, dat zou ik raar vinden. En geloof me, die interviews worden niet gedaan omdat het anders een saaie bedoeling zou zijn. Zo naã£â¯ef ben jij toch ook niet?

23 mei 2022 om 08:43

De manier waarop is het probleem. Een vraag kun je stellen. Dat kun je rustig van een meter of 5 afstand. En je hoeft niet met m mee te lopen.

23 mei 2022 om 08:44

Ja het is stom dat hij niet een woord zegt. Maar zal hij dit doen omdat hij dat niet wilt of zal die dat doen omdat hij wellicht zich een beetje schaamt om zijn Engels niveau? Hij komt nu wel een beetje over als een chagrijnig iemand.

23 mei 2022 om 08:45

Je maakt wel heel veel aannames niet?
Hij stelt opzich geen rare vragen, gaat meer de manier waarop hij zo blijft aandringen.
En als ten hag iedere x 5 min "even" een journalist te woord ze moeten staan maak dan je borst maar nat in de PL.
Die zelfde journalisten zorgde afgelopen keer in Amsterdam dat ten hag (die aandacht schonk aan een kindje en zijn vader) snel weer het moest afkappen. Journalisten en fans moet je dus niet hetzelfde behandelen.
"Sommige mensen stijgt de aandacht wel snel naar het hoofd" ten hag is ern tukker, die blijven vaak uit de luwte van aandacht + ten hag is altijd wel een nuchter/rustig persoon... dus ook die aanname slaat weer nergens op.

23 mei 2022 om 08:51

Aandringen en elke 5 minuten? Die kerel heeft de laatste wedstrijd van United bekeken en loopt het stadion uit. Dat is toch niet random op straat oid? Lijkt me volkomen logisch dat de pers iets van je wil horen nadat je een wedstrijd van je nieuwe club hebt bekeken.

Rustig persoon? Nee, eerder een asociaal persoon. Alsof hem een Tukker en rustig persoon noemen geen "aanname" is...

23 mei 2022 om 09:50

Wat willen ze horen? Ja, ik heb de wedstrijd gezien en ik kom tot the conclusie dat er k*t voetbal gespeeld wordt.

23 mei 2022 om 13:04

@bjk4ever ... ik raad je aan om wat interviews te kijken van ten hag, hij komt verre van asociaal over, misschien een beetje saai en stug, maar dat is typisch Oost Nederlands .

En mee dat van mij is geen aanname, de helft van mijn familie woont in het oosten van het land en die zijn rustig, net als iedere keer dat ik die regio bezoek.

23 mei 2022 om 15:00

Als de helft van je familie in die regio rustig is, zal de hele regio het wel zijn.
Alle Amsterdammers zijn arrogant, alle Rotterdammers hebben een grote bek en alle Belgen zijn dom.

Lekker man, dat generaliseren.

23 mei 2022 om 09:07

Omdat hij daar nog niet als trainer is maar als toeschouwer en helemaal niks hoeft te zeggen. Omdat dat misschien afgesproken is met de club zelf om nog niks te zeggen.

Engeland is heel anders dan Nederland en daar moet Ten Hag maar heel snel aan wennen. Als hij zich zo blijft opstellen, dan krijgt hij de pers tegen zich. Is het zo moeilijk om te zeggen dat hij er naar uitkijkt? Waarschijnlijk is het het niveau van z'n Engels waardoor hij nog niet echt spontane interviews wilt geven.

23 mei 2022 om 12:07

Engeland is inderdaad heel anders, als je nu hier aan toe geeft ben je de rest van je tijd daar aangeschoten wild. Dan wordt je overal waar je komt gevolgd door een microfoon en camera. Nog meer dan normaal gebeurd daar...

Ik snap dat de journalisten wel vervelend zijn , alleen hoe Ten Hag zich opstelt is ook niet erg sympathiek. Even kort een journalist te woord staan kan ook niet tegen je werken. Volgens mij heeft hij nog geen woord gezegd tegen een journalist die hem op straat wat vraagt. Des ondanks liep ten Hag er verder goed bij naar mijn mening. Zag er netjes uit en fit uit. Qua gezondheid moet het dus wel goedkomen.

Ik kijk er naar uit, ik ben benieuwd hoe Ten Hag het gaat doen tussen de beste coaches ter wereld zoals Tuchel, Conte, Klopp en Guardiola.

23 mei 2022 om 12:09

Hij zegt niks tegen een journalist op straat omdat hij anders iedere keer dat hij de straat op gaat een microfoon in zijn gezicht geduwd krijgt...

Waarom geeft hij niet gewoon kort antwoord? Je weet dat je binnen 30 seconde in de auto zit. Het is niet dat de journalist hele gekke vragen stelt?

'are you excited to get started', ik snap wel dat journalistiek niet voor iedereen is weggelegd. Dit zijn de vragen waar je op zit te wachten als kijker.

De Engelse pers is absoluut geen lieverdje, maar is het echt zo'n grote moeite om bij de auto even snel wat vragen te beantwoorden? Zal hem uiteindelijk ook meer rust geven dan wanneer beelden als deze naar buiten komen.

Tuurlijk, je hebt niet altijd zin in die journalisten, maar als trainer van een van 's werelds grootste clubs heb je daar gewoon mee te dealen.

Waarom dan ook negeren?
Je hoeft geen hele verhalen op te hangen maar je kan er met een paar vriendelijke zinnetjes ook wel goed afkomen.
Op deze wijze maak die geen goede start in Engeland en gaat die het nog heel zwaar krijgen, de media daar weten wel raad met dit soort nare trekjes.

23 mei 2022 om 09:15

Waarom zou hij iets moeten zeggen? Hij is daar als toeschouwer en weet dat de dag daar op (lees: vandaag) een persmoment is..

Omdat een Engelse journalist zijn microfoon in de snuffert van Ten Hag duwt moet hij maar iets zeggen?

23 mei 2022 om 11:34

Moet niet maar het is wel verstandig.
Je moet de Engelse pers niet tegen je in het harnas jagen en dat is precies wat Ten Hag hier doet

23 mei 2022 om 12:11

Je moet de Engelse pers juist geen vingerkootje geven want dan ben je je hele arm kwijt. Dan weten ze je helemaal ieder moment van de dag te vinden.

Ah hier maakt ten Hag een slechte beurt. Sta toch even die man netjes te woord man!

23 mei 2022 om 13:00

En dan krijgt ie voortaan overall waar die loopt eimand die ffe in antwoordt wilt, nee daar hebben ze persmomenten voor

Hier was ik al een beetje bang voor en dit gaat denk ik Ten Hag ook nekken. Ten Hag mist charisma om goed met de pers om te gaan, dat is nog acceptabel in Nederland maar in Engeland word je iedere dag finaal afgemaakt. Waarom niet tijdens het lopen aangeven dat hij blij is om daar te zijn en heel veel zin heeft om aan de slag te gaan. Thats it. Iedereen blij. Nu is het zagen aan de stoelpoten al begonnen.

Dat zou iemand als Guus Hiddink toch veel losser en natuurlijker hadden opgelost. Gewoon even met een glimlach rondlopen en iets zeggen van in de trant van dat je er geweldig veel zin in hebt, je uitkijkt naar de unieke sfeer op Old Trafford, dat er een hele mooie uitdaging ligt, en dat soort nietszeggende teksten. En dat terwijl je doorloopt. Als je helemaal een beetje voorbereid was, dan weet je van te voren al precies welke journalisten je gewoon wat extra aandacht moet geven, voor wie je even stil moet staan om even een praatje te doen.

Kijk maar eens naar Arne Slot hoe hij bijvoorbeeld Krabbedam helemaal inpakt. Ook gewoon omdat hij weet dat VI gewoon veel te zeggen heeft in Nederland.

Ten Hag lijkt dat niet te hebben, het is niet voor niets dat de Telegraaf ondanks alle successen van de laatste jaren nog altijd vrijwel constant kritiek op hem hebben. Daar is hij vanaf het begin gewoon niet slim mee omgegaan.

23 mei 2022 om 11:44

Het kan natuurlijk ook te maken hebben met het feit dta het Engels van Erik ten Hag niet echt super goed is en hij wellicht gewoonweg niet snel genoeg op een antwoord komt wat hij in het Engels kan geven. Wellicht dat hij daarom zoiets heeft van ik loop maar snel door anders kom ik ook zo over als een slap patatje.

Die beveiliger deed wat wel goed overigens, soepel met één zo'n handje. Hop wegwezen jij. haha

Hier valt niets recht aan te lullen want het is zo krom als wat. De complete achterban van de grootste club ter wereld staat te popelen om een eerste reactie. Of dit nu een open deur of regel 1 uit het boek der grote cliché's betreft doet er niet toe. Je gezicht laten zien en vervolgens doorlopen in de negeermodus is asociaal en arrogant. Je staat nu al meteen met 1-0 achter tegen de grootste tegenstander in de hele BPL: de media.

23 mei 2022 om 14:16

De hele achterban kan gewoon op Youtube een interview vinden wat afgenomen is door Mutv.

Die journalist begint toch met duwen en trekken aan die beveiliger? Als jij je poten thuis had gehouden, was er niks aan de hand geweest en had je wellicht een antwoord kunnen ontfutselen...

"dear mr Cotteril, nice to meet you. At this time I'm not yet employed by Man United. But will be happy to answer questions at our press conferences in the near future. I'm going now, bye"

Zo had het ook gekund toch?

23 mei 2022 om 13:04

Heb jij Ten Hag weleens Engels horen praten? Zoals jij het schetst, had het niet gekund.

De beveiliger heeft het beste verdedigende werk gedaan bij Man Utd dit seizoen! Maguire kan hier wat van leren!

Kan mij het eerste interview van LVG nog herinneren met de Engels pers, "that is a very stupid question" hilarisch! Overigens slim van ETH om niets te zeggen want alles wordt in Engeland nog meer uit zijn verband gerukt, gewoon na het lopende seizoen interviews geven. Overigens vind ik de journalist in kwestie vervelender dan de security, laat die man gewoon lekker naar zijn auto lopen.

Tja dat krijg je als je bij een grote club en in een échte competitie aan de slag gaat.
Gewoon even normaal antwoord geven..

Even stoppen en een paar vraagjes beantwoorden helpt denk ik ook wel voor de toekomst en zullen ze wellicht wat minder pusherig zijn.

Als je bij een hond aan de riem trekt gaat ie ook alleen maar harder trekken, wanneer je de lijn wat laat vieren heb je allebei een leuker leven. Zo werkt dat met journalisten denk ik ook, hoe meer je ze wegduwt hoe harder ze terug duwen en allerlei fratsen uit gaan halen om je een vraag te kunnen stellen.

Je kan het hem niet kwalijk nemen dat hij zo snel mogelijk weg wil zijn na zo'n wanvertoning.

Wat is dit ook voor een domme vraag. Heb je zin om te beginnen? Nee ik heb voor de grap bij United getekend.

24 mei 2022 om 00:06

Ja niet normaal he? Ik kan niet tellen hoe vaak ik sport"journalisten" na een overwinning hoor vragen of iemand blij is, of na verlies of ze balen. Ehhm. Wat een baan joh!

Hahah, ik vind het mooi hoe iedereen hier loopt te janken over het feit dat Erik ten Hag deze flapdrol niet even te woord wil staan. Dit is een van de grootste ratten van de Engelse pers. Daarnaast heeft ten Hag ook gewoon een persconferentie gegeven welke op Youtube terug te vinden is.

De reacties in Engeland zijn positief als je die leest. Ze vinden hem goed overkomen en hebben vertrouwen in hem omdat een visie heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper380
Bruno FernandesMiddenvelder3610
H. MaguireVerdediger301
S. McTominayMiddenvelder301
Cristiano RonaldoAanvaller3018
J. SanchoAanvaller293
V. LindelöfVerdediger280
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

53 fans
Coach, 52 jaar
SeizoenClub
2018-2022 Ajax
2015-2017 FC Utrecht
2013-2015 Bayern München II
2012-2013 Go Ahead Eagles
Laatste voetbalnieuws

Schreuder onthult welke spelers moeten blijven: ‘Die willen we echt houden’

Alfred Schreuder heeft in een interview met ESPN laten weten dat hij Antony en Jurriën Timber terug bij Ajax verwacht na de vakantie. Beide spelers worden internationaal begeerd door topclubs, zoals...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 24 juni
Manchester United is in de markt voor Yannick Carrasco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren