Cristiano Ronaldo pakt Wayne Rooney aan met reactie op Instagram-post

Donderdag, 7 april 2022 om 09:40

Cristiano Ronaldo heeft via Instagram vilein gereageerd op uitspraken van Wayne Rooney. De oud-aanvaller - tegenwoordig manager van Derby County - was samen met Jamie Carragher aanwezig in het programma Monday Night Football van Sky Sports en liet zich kritisch uit over de terugkeer van zijn voormalig ploeggenoot bij Manchester United. Ronaldo kan zich klaarblijkelijk niet vinden in die uitspraken, getuige zijn reactie op een Instagram-post van Rooney.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door zlatan65)

Dan ben je 1 van de 2 beste spelers ooit, en dan laat je je zo kennen. Je zal toch eens volwassen worden.

7 april 2022 om 09:48

Weten we zeker dat zijn zus zijn social media niet beheert?

7 april 2022 om 09:53

Ik ga er niet vanuit, dan had er waarschijnlijk een halve doodsverwensing naar Rooney + minachting van zijn carrière op Insta gestaan.

7 april 2022 om 10:21

Ik kan me eigenlijk wel voorstellen dat CR7 dit doet. Wij in Nederland zijn daar misschien niet echt van, want wij denken dat we maar overal boven moeten staan etc etc. Maar als jij je al zo lang bewijst op het allerhoogste niveau en ook dit jaar is het team van jou afhankelijk (groepsfase CL en het feit dat hij topscorer is) is het toch belachelijk dat mensen week in week uit kritiek leveren?
Het lijkt ook wel leuk om kritiek op Messi en Ronaldo te geven. Die gasten zijn over een paar jaar 40. Laat ze nog even genieten joh

7 april 2022 om 10:53

Nee dat is helemaal niet belachelijk.

Hij speelt bij een club die de top van het voetbal ambieert, hij is niet aan het afbouwen in de MLS ofzo. Manchester United blijft wel bestaan, in tegenstelling tot de carrière van Ronaldo. Ronaldo is één van de grootste clublegendes uit de recente historie van Manchester United en misschien wel de grootste speler die ooit voor de club gespeeld heeft, maar ook hij wordt ouder en gaat delen in de malaise. Hij speelt ook wedstrijden gewoon kut en als hij niet scoort wordt zijn toevoeging wel heel minimaal. Als je dat zelf dondersgoed weet maar niet wil dat mensen dat tegen je zeggen omdat het dan zo hard klinkt ben je echt een klein kind. Zeker als je dat met het argument doet dat ze dan waarschijnlijk jaloers zijn terwijl ze daar gewoon hun werk zitten te doen.

7 april 2022 om 11:16

Oke ik zie dat je best wel emotioneel reageert. UTD is al jaren geen top team meer. Dat heeft niks met de komst van CR7 te maken. Zolang je speelt met Maguire, Fred, Telles en zo kan ik nog wel even doorgaan ga je geen prijzen pakken. Al heb je een 23 jarige Messi en een 28 jarige Ronaldo tot je beschikking

7 april 2022 om 09:51

Het is toch echt een beetje droevig hoe deze man totaal geen enkele vorm van kritiek ofzo kan hebben. Wanneer het om voetbal gaat een pure narcist. Heeft hem overigens wel gebracht waar hij nu is.

7 april 2022 om 09:53

Die laatste zin is precies waar het om gaat. De grote atleten in de geschiedenis hebben nou eenmaal zo'n mentaliteit. Bij Michael Jordan vond iedereen het prachtig, maar bij Ronaldo wekt het op de een of andere manier vaak irritatie op. Ik kan er de humor wel van inzien.

7 april 2022 om 09:56

Bij Michael Jordan vond ik het met terugwerkende kracht ook niks. Geef mij maar Federer, Nadal of zelfs Djokovic.

7 april 2022 om 09:58

Het irriteert mij totaal niet. Ik vind het gewoon droevig dat je je met zo een staat van dienst zo bezig houdt met alles. Laatst ook dat ie iemand ging bellen omdat hij zijn geschatte transferwaarde te laag vond.

7 april 2022 om 10:21

Dat die grote atleten zo'n mentaliteit hebben is prima. Die mentaliteit helpt ze om zo lang op zo'n hoog niveau te presteren. 100% vertrouwen en geloof in je eigen kunnen en 0 ruimte voor kritiek.

Maar dat wil niet zeggen dat je buiten het veld ook zo moet zijn, en je je zo moet laten kennen op social media. Daar zou een Ronaldo boven moeten staan. Wat dat betreft zie ik qua gedrag liever een Max Verstappen of Lewis Hamilton of voorheen Michael Schumacher. Zodra die achter het stuur van hun F1 bolides kruipen/kropen, hebben zij diezelfde 100% focus en datzelfde geloof in hun eigen kunnen als een Ronaldo en accepteren ze geen kritiek of tegenspraak, maar een paar uur na de wedstrijd zijn het gewoon hele sympathieke heren die zich niet laten verleiden tot dit soort kinderachtige reacties.

7 april 2022 om 10:22

Je kunt het idd droevig vinden. Ik hou wel van 'gekke' persoonlijkheden in de sport. Die geven toch een beetje kleur aan de massa. Maar goed, smaken verschillen.

7 april 2022 om 10:04

Ik snap ook niet dat hij hapt. Ronaldo heeft zich allang bewezen. Die moet dit lekker van zich af laten glijden. Rooney denkt dat je met jongere hongerige spelers alleen wel opeens de oorlog gaat winnen. Sancho en Rashford zijn echter ook nog geen succes. Je moet gewoon een goed tactisch plan hebben en de poppetjes goed op elkaar kunnen afstemmen. Wie weet kan Ten Hag dat erin slijpen

7 april 2022 om 10:36

Rashford is een verkapte renpaard en Sancho is gewoon geen topspeler. Te weinig kwaliteit.

7 april 2022 om 10:57

@ El Fenomeno: Het is toch eigenlijk echt ridicuul wat Rangnick met deze selectie presteert hè? Hij zou eigenlijk een degradatiestrijd uit moeten vechten terwijl hij gewoon keurig zevende staat. Kan die Dean Smith van Norwich nog wat van leren.

Dan nu zonder grappen: Dat Rashford op de lange termijn misschien wel tekortkomt zou wel kunnen, maar wat Sancho op jonge leeftijd liet zien in Duitsland was wel echt heel goed hoor, van hem geloof ik wel dat hij voor United een topspeler wordt. Hij gaat ongemerkt ook steeds beter spelen de laatste wedstrijden, maar koppelt dat nog niet echt aan rendement. In Duitsland had hij dat wel, dus ik heb er wel vertrouwen in dat dat nog weer terugkomt.

7 april 2022 om 11:30

Dus omdat hij 1 van de 2 beste spelers ooit is, mag hij hier niet op reageren? En doet hij dat wel is dat kinderachtig. Ook Ronaldo heeft gevoelens en soms wil hij dat uiten. Altijd maar dat gezeik over hoe iemand reageert. Hij reageert op iemand die persoonlijk over hem praat, jij reageert op een nieuws artikel over 2 personen die niet eens weten dat jij bestaat.

7 april 2022 om 15:12

Als hij nou inhoudelijk zou reageren zou ik het prima vinden. Dat doet hij alleen niet. Hij reageert op iemand die zijn mening geeft over wat het beste zou zijn voor United.

Ik wil trouwens wel doorgaan hoor, ik reageer op een nieuws artikel over 2 personen die niet eens weten dat ik besta, jij reageert op een reactie van iemand die jij niet kent, die jou niet kent, en van ons beide weet er amper iemand dat we bestaan. Dat is nou Voetbalzone.

7 april 2022 om 12:22

@FCG95

Want het is normaal dat iedereen van alles over ze zegt, maar als ze reageren is de wereld te klein en moeten zij aan zichzelf werken?

Deze wereld is oprecht gestoord. Compleet krom denken is logisch.

7 april 2022 om 15:09

Je mag best reageren, maar doe dat dan inhoudelijk. Rooney geeft een onderbouwde mening, waarom hij vindt dat het voor United beter zou zijn dat CR een stapje verder doet. Ronaldo reageert als een kleuter.

7 april 2022 om 13:37

Als ik openbaar word afgekat door een ex collega kan die 't ook krijgen. Of op ze kin. Groetjes

7 april 2022 om 15:13

Stoer. Rooney heeft niets dan respect in het artikel, maar hij kaart (terecht) aan, dat Ronaldo over zijn top is.

Je zou toch zeggen dat een absolute legende als Cristiano Ronaldo hierboven staat. Wat heeft die gozer nou nog te bewijzen? Uiteindelijk zit er ook een kern van waarheid in. De jaartjes beginnen te tellen voor hem. So what?

7 april 2022 om 09:58

Toch denk ik dat Ronaldo nog steeds topscorer van de PL kam worden. Bij vlagen zie je namelijk nog steeds zijn klasse en als ze weer beter gaan presteren onder ten Hag en ze mee gaan doen bovenin zal Ronaldo weer extra gemotiveerd worden en worden die 18 doelpunten er 28.

7 april 2022 om 10:14

Ik betwijfel het eerlijk gezegd. Hoe mooi ik het ook zou vinden, je ziet echt dat hij met regelmaat kansen mist die hij een paar jaar geleden nooit had gemist. Dit is een Trent van niet alleen dit seizoen. Maar goed, ik hoop van harte dat in het fout heb en jij goed.

7 april 2022 om 12:37

Alexander Arnold?

7 april 2022 om 10:27

Suarez7

So what??? Ik denk dat je ook wel een punthoofd krijgt als je dit soort onzin leest:

"“hij heeft gescoord, belangrijke doelpunten gemaakt in de Champions League. Hij heeft een hattrick gemaakt tegen Tottenham.”

EN dan vervolgens: "jesse Lingard moet in mijn ogen ook spelen, hij brengt kwaliteit."

Dan snap je dit gaat nergens meer over.

7 april 2022 om 12:26

Het is wel grappig dat iedere analist zijn gal mag spuwen maar ho maar als Ronaldo een keer twee woordjes terugzegt. Ik vind het sws onder zijn niveau maar ik kan het zeker begrijpen. Vooral over Carragher, die lijkt een stille vete uit te vechten. Het heeft niks meer met constructieve kritiek te maken.

Rooney heeft Ronaldo nooit vergeven van die WK incident.

Ik snap ook niet waarvoor dit eigenlijk nodig was van Rooney. Oké hij zegt niks geks of overdreven, maar waarom zou jij je oud-teammaat willen bekritiseren?

Ik denk dat Ronaldo hongeriger is, meer motivatie heeft dan 7/10 ‘jonge’ voetballers.

Spijtig, het doet echt pijn om Cristiano zo te zien. Ik blijf het zeggen, moest hij bij Real gebleven zijn, zou hij doen wat Benzema nu doet, hattrick hier, hattrick daar, La Liga naar de flarden schieten. Een enorm blunder maakte Cristiano.

7 april 2022 om 09:52

Omdat je objectief bent? Het is ook totaal niet persoonlijk, hij ziet gewoon meer potentie in een team zonder Ronaldo. Beter voor de jonge talenten, aldus Rooney. Erkent zelfs nog dat hij goede individuele prestaties levert.

7 april 2022 om 10:03

Objectief? Want Manchester United won de titel en speelde jaarlijks minimum de halve finale van de Champions League, zonder Ronaldo met die jonge gasten erbij.

Nu staren ze blind naar de leeftijd van Ronaldo, waarom doen ze dat niet bij Modric? Of Benzema? Ik zie bij Ronaldo niks van slijtage, United is simpelweg niet op hem afgespeeld en iedereen doet maar wat.

7 april 2022 om 10:29

suarez7

"hij ziet gewoon meer potentie in een team zonder Ronaldo."

Zoals ik hierboven al op jou reageerde, zijn kritiek is nergens op gebaseerd...rooney wil liever Lingard meer zien spelen.

Dit heeft niets te maken met objectief zijn

7 april 2022 om 09:54

Dus jij had liever dat hij niet zijn eerlijke mening had gegeven toe dit hem werd gevraagd?

7 april 2022 om 10:00

Spreken is zilver, zwijgen is goud.

Je valt simpelweg je oud-teamgenoot niet publiekelijk aan. Dit wilt de media, sensatie. Dat Rooney zo dom is, was langer duidelijk, die hapt en gaat Ronaldo bekritiseren. Het is spijtig, het is alsof Henry even Zidane gaat lopen bekritiseren.. zou ongezien/ongekend zijn.

7 april 2022 om 10:01

Dit is niet de persoonlijke mening van Rooney. Elke keer als Rooney op tv is, dan zit hij daar om zichzelf neer te zetten als de toekomstige manager van Manchester United. Daarom doet hij van dit soort uitspraken, om bij iedere Man United fan het zaadje te planten dat Rooney wellicht iets is als ze over 2 jaar op Ten Hag zijn uitgekeken "want Rooney zegt steeds dat hij het belangrijk vindt dat de jeugd de ruimte krijgt om te groeien"..

In dit zelfde interview kraakt hij ook alle vorige managers af, want ze keken niet genoeg naar de jeugd.. Het is zo doorzichtig als de pest wat hij daar zit te doen.

7 april 2022 om 10:07

Hahaha Jezus. Je doet alsof hij Ronaldo helemaal de grond in heeft getrapt. Je vergelijking met Henry slaat werkelijk waar helemaal nergens op. Hij geeft desgevraagd z’n mening en ligt dat zeer correct toe. Zijn voorkeur gaat uit naar jonge spelers en Ronaldo wordt minder. Boehoe, dit kan ie echt niet maken hoor.

7 april 2022 om 10:21

@ Yoericfc: Ik denk inderdaad dat je gelijk hebt en dat staat me eerlijk gezegd ontzettend van hem tegen. Ik kijk weinig Engelse tv, maar zie wel eens wat artikelen voorbij komen van hem hier of op andere plekken en het is eigenlijk altijd hetzelfde verhaaltje wat hij zit af te draaien.

Hij is natuurlijk een absolute clublegende, maar niemand is groter dan de club, ook Rooney niet. Als de club goed draait met een goede manager die misschien vooraf minder met de club had is dat prima. Ferguson was ook geen clublegende of grote speler en werd bij United één van de beste coaches ooit. Op zijn tijd kan Rooney misschien wel coach worden en succesvol zijn (hij doet het tenslotte niet onaardig met Derby County), maar als dat niet Rooney is maakt me dat ook geen reet uit. We zijn er niet om het ego van spelers uit de Fergie era op te poetsen, stop eens met dat goedkope charmeoffensief.

7 april 2022 om 11:00

@psvmanunited, ik vind dat hele enge kliekje United mensen dat nu constant bij die wedstrijden zit echt heel naar om naar te kijken. Ze wauwelen elkaar allemaal maar na en niemand gaat het beter doen dan zij het deden met Ferguson. Vroeger was alles beter en 'ferguson zou zus of zo gedaan hebben'.. Dat is praktisch alles wat er uit die monden komt. Scholes, Keane, Neville (phil of Gary, allebei zijn ze niet goed snik als het op United aankomt) en daar kunnen we nu dus ook Rooney aan toevoegen..

7 april 2022 om 11:05

@skes14, even een hint, sommigen hier vinden dat je alles van die verwaande Portugees geweldig moet vinden...ander worden ze opgefokt e.o. agressief.....shhhh niemand vertellen

7 april 2022 om 12:48

Cmg. Het is zijn baan om zijn mening te geven als analist. Dus dan is zwijgen geen goud denk ik.

Rooney zat daar ook een partij onzinnige uitspraken te doen, echt een typische Engelse analist door enkel open deuren in te trappen en hier en daar wat halve onwaarheden te vertellen. Zonder Ronaldo was United niet uit de groep van de Champions League gekomen, zouden ze een heel aantal minder punten hebben en hadden ze er nog slechter voorgestaan. Ik ben het eens met de meeste mensen dat we geen wonderen van die man mogen verwachten, maar hij is dit seizoen met afstand de meest waardevolle speler van die club geweest.

7 april 2022 om 10:26

Ondanks dat ik het helemaal met de laatste zin eens ben denk ik dat er in de voetballerij veel te veel naar individuele statistieken wordt gekeken en te weinig naar hoe het team functioneert als gevolg van de 11 individuen en hoe complementair die zijn. In mijn optiek worden teams onder invloed van Messi en Ronaldo momenteel echt minder, deze jongens hebben individuele kwaliteiten maar laten een team en hun teamgenoten niet MEER beter spelen.
Het is via data analyse waarschijnlijk ook prima te zien, dat andere spelers beter functioneren als Ronaldo niet speelt, maar lastiger is te zien dat ze beter functioneren als Ronaldo er niet is.
Je kunt naar de stand op de ranglijst kijken van vorig seizoen en dit seizoen, maar dat is net zo N=1 als mijn bewering hierboven natuurlijk. Het is lastig te zeggen, maar ik vond het dom dat Man Utd Ronaldo haalde net als dat ik het onnozel vond dat Barcelona Messi nog 1 jaar hield en dat PSG Messi haalde.
Het zijn beide fantastische spelers (geweest) met individuele kwaliteiten waar iedereen een puntje aan kan zuigen, maar ik denk niet dat ze de teams waar ze voor spelen op dit moment beter maken, ik denk zelfs slechter

7 april 2022 om 10:57

Dat ze hem beter naar Manchester City hadden kunnen laten gaan ben ik helemaal met je eens. Ik kijk alleen heel erg naar de situatie zoals die is vanaf het moment dat ze het tweetje de wereld in stuurden dat ze hem terug gehaald hadden. Dan kun je niet meer om hem heen en weet je dat je een aantal spelers veel meer in dienst van 1 man zult moeten laten spelen dan wanneer je ervoor kiest om hem niet terug te halen. Wie weet was United wel beter af geweest zonder Ronaldo, maar dat is koffiedik kijken. Het is weinig overtuigend als hij er niet bij is, en als hij er wel bij is dan is het spel net zo matig maar scoort er nog wel eens iemand.

7 april 2022 om 12:03

We zijn het wel eens denk ik .
Ik denk dat je inderdaad Ronaldo centraal moet stellen als je hem contracteert.

Volgens Rooney zijn logica moet je ook benzema en modric etc niet meer opstellen. Liever jonge hongerige spelers zoals Jovic laten beginnen.

7 april 2022 om 09:57

nee dat is heel wat anders. Benzema zit nog gewoon bij de club. Maar kijk waar Man utd vorig jaar stond en waar ze nu stonden. Dat is niet de schuld van Ronaldo, maar het kan wel komen door het aantrekken van Ronaldo.
Als je met Ronaldo speelt, moet je spel op hem gericht zijn, dat was vorig jaar anders.
Wellicht dat daardoor een hoop spelers nu minder presteren, spelers die de toekomst hebben. Die heeft Ronaldo niet, hoe goed hij ook is, hij wordt ouder.

Prima, als je hem haalt en hij bezorgt je gelijk het kampioenschap of de CL, maar dat gebeurt niet, dus ga je als team alleen maar een stap achteruit ipv vooruit.

7 april 2022 om 10:01

Ze wouden hem kost wat kost niet naar city laten gaan he, en je ziet nu de gevolgen ervan. Dus ja dat hebben ze aan zichzelf te danken. En ja jonge hongerige gasten. Ik zie dat bij utd niet echt rondlopen.

7 april 2022 om 10:07

Dat united een stap achteruit gaat met Ronaldo is complete waanzin. Ronaldo is de oude niet meer dat zeker, maar nog steeds wel 1 van de beste spitsen ter wereld. Zijn statistieken spreken voor zich en als je de wedstrijden bekijkt dan zie je dat hij veel werk inzet en helpt met het opbouwen van achteruit. Dat united 2e is geëindigd vorig jaar wil niet zeggen dat ze heel goed waren, dat kwam vooral door Corona en een beetje geluk.

7 april 2022 om 10:25

@cicaldau maar wat zijn de dan opgeschoten met zijn komst?

Ze halen de cl niet, winnen geen belangrijke prijs, talenten zitten op de bank omdat hij er is, hij kost een bak salaris en eind van t seizoen is hij waarschijnlijk weer weg omdat ie ontevreden is.

En nogmaals, ik geef hem persoonlijk nergens de schuld van, want je kunt hem geen inzet en gebrek aan goals verwijten. Ik zie alleen niet in wat Man Utd er mee opgeschoten is

7 april 2022 om 10:34

Welk talent zit op de bank door Ronaldo? Cavani? haahah. Elanga rashford Sancho en daarvoor Greenwood krijgen/kregen allemaal genoeg minuten. Met zijn komst heb je een garantie aan goals. Wat je ook wilt van een spits. Je hebt een bak met ervaring en je hebt iemand met misschien wel de beste mentaliteit in de voetbalwereld, waar jonge spelers iets van kunnen leren.

Maar dat jonge spelers door hem op de bank zitten. Kom nou zeg.

7 april 2022 om 10:48

ik ben blij dat jij wel blij met de keuze van man utd bent. Succes in de EL volgend jaar.

7 april 2022 om 11:00

Ik zeg nergens dat ik blij ben met die keuze. Voor united is het een goeie keuze geweest, maar voor ronaldo zelf niet. Ik ben zelf een Ronaldo fan dus had hem liever bij een betere, aanvallendere ploeg gezien. Fijne dag verder.

7 april 2022 om 14:15

Cicaldau

Helpt met het opbouwen van achteruit? Die paar keer dat die uitzakt noem jij dat hij aanvallen opzet van achteruit doe gewoon normaal, zijn creativiteit is juist heel zwak, zagen we ook tegen Atletico Madrid, hij scoort zijn goals maar ga nu niet roepen alsof hij de spelverdeler van United is, als je dat wel vindt is die uitermate zwak daarin.

7 april 2022 om 14:17

Ronaldo is daar voor hemzelf. Niet voor United en niet om het team beter te maken. Hij is daar voor zijn goals, zal me niks verbazen als die weggaat volgend seizoen

7 april 2022 om 10:02

Dat is wat je er zelf van maakt. Hij zegt namelijk meer. Namelijk dat Ronaldo minder wordt, wat gewoon waar is. Benzema speelt het beste seizoen uit z’n leven.

Eng mannetje ook die Ronaldo, een echte narcist. Dit is niet de eerste keer dat hij zich zo laat kennen door een analist nota bene, mensen die betaald krijgen om over voetbal en spelers te praten. Waarom zou Rooney jaloers zijn en daarom zeggen dat Ronaldo eigenlijk een miskoop is? Terwijl hij wel onderbouwd heeft waarom hij dat vindt. En hij heeft ook gewoon gelijk

7 april 2022 om 10:48

Is het ook niet een beetje tegenvallend door de verwachting. Hij is nu eenmaal minder geworden, door zijn leeftijd voornamelijk. Toch is het natuurlijk wel zo dat hij nog steeds een hoop belangrijke goals maakt. Ronaldo is niet het probleem dat zijn de spelers die om hem heen staan, Rooney kan wel aan komen met United heeft jonge hongerige spelers nodig. Maar dat is natuurlijk onzin, ze hebben genoeg jonge spelers, ze missen juist ervarenheid, leiderschap en natuurlijk ook een beetje kwaliteit. Hij geeft notabene zelfs aan dat Lingard zou moeten spelen, nou dan begrijp je er naar mijn mening weinig van.

Ronaldo lijkt me echt iemand met een totale gebrek aan humor en zelfspot. Ergste soort mensen zijn dat.

Groot sportman, klein persoon, jammer.

Hé Voetbalzone. Als jullie het artikel nou beginnen met die zin waarin Rooney beweert dat Lingard moet spelen... Dan weten we meteen van welk niveau de analyses van Rooney zijn en kunnen we door naar het volgende artikel

Ik ben het wel met Rooney eens dat Ronaldo niet meer de speler is die hij 10 jaar geleden was, maar dat is ook normaal. Ondanks dat Cristiano nog steeds topfit is, is hij wel een man van 37, en daarmee een oude rot in het voetbal. Daar staat tegenover dat hij er wel 10 jaar aan ervaring bij heeft gekregen, en daardoor nog geslepener is. Het maakt Cristiano niet per sé een slechtere speler, maar wel een andere speler. Dat hij nog steeds van ongekend niveau is, bewijst hij door dit seizoen in een toch behoorlijk matig United nog steeds een grote bijdrage te leveren in de vorm van 18 goals en 3 assists, waarmee hij ook nog eens topscorer van de club is. Als Rooney ook maar een tiende van de professionaliteit en wilskracht van deze Cristiano Ronaldo getoond zou hebben, had hij nu niet op 36 jarige leeftijd (jonger dan Ronaldo!) open deuren in hoeven trappen op de televisie.

7 april 2022 om 10:48

Als je Rooney verwijt niet professioneel te zijn geweest en geen wilskracht te hebben gehad, laat je direct zien in welke pyjama je slaapt. Dit slaat absoluut nergens op

Ik vind het best knap van Ronaldo hoe klein hij is gebleven ondanks zn status en succes.

Oei oei oei dat zomaar iemand de al jaren zwaar afgetakkelde Ronaldo confronteerd met de waarheid kan natuurlijk niet.
Het was is blijft een vreselijk kleinzielig verwaand ventje, die al jaren last heeft van zelfverheerlijking.
Rooney en Carragher hebben gewoon gelijk en zeggen niks geks.
En waarom zouden deze echte mannen jaloers op iemand, en dat vergeet ik echt nooit meer, op iemand die in rust van een wedstrijd zijn "kapsel" had veranderd.

Alsof 18 goals in 32 wedstrijden slecht is...

7 april 2022 om 11:28

De nieuwe generatie fans^^ weten niks van voetbal en kijken alleen naar statistieken...
Mbappe en haaland worden later gezien als de beste ooit op basis van goals als het zo doorgaat.. heb je Ronaldo zien spelen?

7 april 2022 om 12:25

Lol. Ik kan je vader zijn denk ik!

7 april 2022 om 14:31

@zlatan65 t gaat er niet om of Ronaldo zn ballen er in schiet, het gaat erom of Man UTD wat is opgeschoten met zijn komst.
geen prijzen, geen positieve ontwikkeling van spelers, geen beter veldspel, geen cl plek.

Ronaldo schiet zn balletjes er wel in, die kwaliteiten heeft hij gewoon. Maar een team heeft soms andere dingen nodig.

7 april 2022 om 15:23

Dat ben ik helemaal met je eens. Maar desondanks gaat het mij te ver om de komst van Ronald als een 'mislukking' te beschouwen. Ondanks dat het allemaal wat minde bij hem is, heeft hij zijn waarde wel gehad. En het is ook niet zo dat de selectie nou verder nog heel erg overloopt van kwaliteit.

Het lijkt sommige te ontgaan dat Ronaldo gewoon een mens is en dus niet altijd goed voor de dag komt! Ik heb het ook weleens dat het mij tot hier zit en dat ik op een wijze reageer, die niet geheel rationeel is.Alleen is het in mijn geval dat er geen hond achterkomt(hooguit 10 mensen😄)Daarnaast word ik zo langzamerhand ook schijtziek van die dwaas Carragher.Die grijpt elke mogelijkheid aan om Ronaldo te bekritiseren.Commentaar leveren tot daar aan toe,maar het moet geen hetze worden

Ze laten geloven dat ze goede spelers zijn.
Zulke spelers krijgen teveel speeltijd en kunnen er nog steeds niks van. Alleen Sancho laat het zien. Rashford zit totaal geen progressie in. En SMT...mijn god. Die zou bij een club onderaan de PL net een basis plek krijgen. Al lopen daar ook betere middenvelders rond dan hem

Het is eigenlijk bizar he. Kijk die cijfers ook. Volgens mij komt niemand in de buurt bij United. Conclusie: hij is het probleem.
Kan iemand me deze gedachtegang even uitleggen. Die mislukkingen die nu geen deuk in een pak boter slaan, zullen als cr7 weg is ineens 20+ goals/assists leveren?
Vooralsnog is geen 1 team waar cr vertrokken is, er beter van gewordeb.
Maar goed, blijf t riedeltje vooral herhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Arsenal6913
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper380
Bruno FernandesMiddenvelder3610
H. MaguireVerdediger301
S. McTominayMiddenvelder301
Cristiano RonaldoAanvaller3018
J. SanchoAanvaller293
V. LindelöfVerdediger280
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3910 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
Laatste voetbalnieuws

Alsmaar meer media wakkeren vuurtje aan: Cristiano Ronaldo wil weg

Er verschijnen steeds meer berichten in de buitenlandse media over de vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De steraanvaller van Manchester United zou onvoldoende vertrouwen hebben in het daadwerkelijk kunnen meespelen om de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 24 juni
Manchester United is in de markt voor Yannick Carrasco. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren