Dit bedrag betaalde Juventus aan PSV voor Mohamed Ihattaren

Woensdag, 29 september 2021 om 16:18Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 16:58

Een financieel rapport heeft aan het licht gebracht wat de exacte transferkosten van Mohamed Ihattaren zijn geweest. De middenvelder maakte afgelopen zomer op de laatste dag van de transferwindow de overstap van PSV naar Juventus en werd direct doorverhuurd aan Sampdoria. Volgens Il Bianconero heeft la Vecchia Signora 1,9 miljoen euro betaald voor Ihattaren. Dat bedrag kan nog oplopen aan de hand van twee voorwaardelijke bonussen, zo blijkt uit het rapport.

Ihattaren heeft Mino Raiola als belangenbehartiger en kwam via de connecties van de markante zaakwaarnemer bij Juventus terecht, waar Raiola meerdere van zijn cliënten heeft zitten. De genoemde 1,9 miljoen euro ligt aanzienlijk lager dan het bedrag waar in eerste instantie over gesproken werd. PSV zou een bedrag van vijf à zes miljoen euro ontvangen voor Ihattaren, maar dat werd nagenoeg direct tegengesproken door Rik Elfrik van het Eindhovens Dagblad. De bonussen die Juventus eventueel betaalt worden bekrachtigd zodra Ihattaren sportieve successen behaalt.

Ihattaren maakte vlak voor het sluiten van de transferwindow de overstap naar Juventus, waar hij een contract tot medio 2025 tekende en dat hem direct heeft verhuurd aan Sampdoria. De middenvelder wacht nog altijd op zijn officiële debuut namens de Italiaanse club, daar hij vlak na zijn aankomst geblesseerd raakte. In de wedstrijd tegen Internazionale zat hij op de bank op 12 september, de daaropvolgende duels ontbrak hij bij de wedstrijdselectie. Het is niet bekend hoe lang Ihattaren nog uit de roulatie is. Afgelopen zondag verloor Sampdoria van Ihattarens eigenlijke werkgever Juventus (3-2).

Afgezien van de transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester United viel er bij Juventus niet heel veel te beleven afgelopen zomer. De Italiaanse grootmacht zat een groot gedeelte van de transferwindow achter Manuel Locatelli aan, die vlak voor het verstrijken van de markt werd ingelijfd. Naast de 1,9 miljoen euro voor Ihattaren betaalde Juventus 5,4 miljoen euro aan Santos voor Kaio Jorge. Daarvan ging 3,9 miljoen euro naar het management van de speler en hield de Braziliaanse topclub er 1,5 miljoen euro aan over. Het contract van de spits zou eind december aflopen bij Santos, wat de relatief kleine vergoeding voor de club verklaart.Gerelateerd

Meer sportnieuws

151 reacties (laatste reactie door erikdebosz)
29 september 2021 om 13:08

Ik dacht: " Best veel geld voor een speler die niet speelt." Voor dit geld kun je een eengezinswoning met tuin in Amsterdam Zuid kopen Hij zit niet eens op de bank bij Sampdoria

29 september 2021 om 17:48

Omdat hij nog uit roulatie is??! Beetje vreemd geschreven, dus weet niet of hij nou ftnisnof niet. Minimaal bank zou je toch wel verwachten bij een nieuwe speler?

29 september 2021 om 18:36

Hij is nog niet eens fit genoeg om mee te trainen met de groep.

1,9 miljoen euro? Dat is tegenwoordig transfervrij..

28 september 2021 om 19:11

Niet normaal dat PSV dit heeft laten gebeuren. Grootste kapitaal vernietiging uit de geschiedenis van de club. Allemaal om de oren te laten hangen naar een arrogante kwast die niks van voetbal snapt en zelf waarschijnlijk nog geen 100 keer kan hooghouden

28 september 2021 om 19:17

Ihattaren kan echt wel een bal 100 keer hoog houden.

28 september 2021 om 19:23

Haha ja precies. Het is de schuld van die kwast dat Mo zich gedraagt als een puber en zich elke maand wel 1 keer ziek meldt.

28 september 2021 om 19:33

Ja precies dat is de schuld van Schmidt. Het is niet moeilijk om een collega of ondergeschikte de ziektewet in te jagen.

28 september 2021 om 20:53

Dit was niet meer te herstellen. Die jongen heeft zich vorig jaar van z'n aller slechtste kant laten zien. Het maakt in dergelijke situaties ook niet meer uit wat de triggers daarvoor waren. Spelers die zich zo te kijk zetten, komen daar doorgaans niet overheen. Ik kan me geen speler heugen die zich zo heeft 'misdragen' en uiteindelijk de top nog gehaald heeft. Dan kun je wijzen naar Schmidt of naar prive-omstandigheden, maar daar heeft de voetbalwereld maling aan. Je zult je als een professionele voetballer moeten gedragen en dat heeft Ihattaren anderhalf jaar lang in een cruciale fase verre van gedaan.

28 september 2021 om 21:00

Zo erg misdragen heeft hij zich niet. In privé nauwelijks in slechte publiciteit, nooit gereageerd op PSV of Schmidt. Al die verhalen komen vanuit PSV zelf of het perspectief van PSV. Zegt alleen maar meer over de situatie. Namelijk dat PSV kant koos voor Schmidt en bij Schmidt zat zijn ego in de weg.

28 september 2021 om 21:08

Dat weet jij helemaal niet mancunianB. Je bent geen journalist, laat staan dat je elke dag op de herdgang komt.
Wat er is gebeurd is dat de gehele club PSV heeft laten weten klaar te zijn met Ihattaren zijn gedrag. De spelers, waaronder Dumfries en Malen die zich duidelijk hebben uitgesproken o.a. ook naar Rik elferink en de clubleiding.

Dit lag echt aan die jongen. Op open trainingen zag je hem letterlijk sjokken.

29 september 2021 om 10:11

Schmidt had Ihattaren echt wel opgesteld als die zich iets professioneler zou hebben gedragen. Met 5 tot 10 kg overgewicht terugkeren in de groep, vervelende provocerende berichten op Instagram, en je bij een wissel ziek melden bij de club, kom je niet ver. Zou er weleens iemand zijn die Ihattaren een (grote) spiegel voorhoudt?

29 september 2021 om 10:33

@mancunianb Waarom hier van alles heel stellig vertellen, terwijl je blijkbaar erg weinig van deze hele situatie weet? PSV heeft juist heel erg veel incidenten binnenkamers gehouden.

In privé (als je daarmee bedoelt: buiten de club) is er ook genoeg fout gegaan. Bijvoorbeeld, Ihatarran ging op een pleintje voetballen en raakt geblesseerd. Is niet professioneel. Slecht eetpatroon. Niet komen opdagen terwijl er een privé trainer voor je wordt ingehuurd.

En natuurlijk reageert Ihatarran niet, want die weet donders goed dat die fout zat. Of wat moet die jongen zeggen als een journalist hem vraagt waarom die maanden lang niet is komen opdagen bij zijn privé trainer?

29 september 2021 om 00:49

Daar had ik als Feyenoord of Utrecht zijnde vol voor gegaan. Het nadeel van Til is dat wanneer hij het zo blijft doen onbetaalbaar is aan het eind van het jaar. Met een 3 jarig contract en 2 bevliegingen van Mo had je daar direct winst mee kunnen maken.Schandalig
Deze jongen was minimaal €30 mln waard voor Schmidt kwam
Dat heeft Gerbrandt uitstekend gedaan door Schmidt te halen
Dat heeft Jong uitstekend gedaan door Schmidt alle macht te geven.
Deze jongen was zo goed dat iedereen hoopte dat hij voor het Ned. elftal zou kiezen. Dan ben je toch geen €2mln waard? Jong kan goed onderhandelen
Kapitaalsvernietiging

28 september 2021 om 18:24

Het was een rotte appel in de selectie. PSV had geen keus meer, hij moest gewoon weg en door zijn mentaliteit als niet op komen dagen, niet afgetraind zijn stonden de clubs niet in de rij voor hem. Ook zijn rendement met zijn kwaliteiten is natuurlijk bedroevend laag. Hopelijk ziet hij het licht in Italie want het blijft zonde van zo'n groot talent.

28 september 2021 om 18:33

ik krijg juist steeds meer het gevoel dat Schmidt de rotte appel is bij PSV. zo geweldig gaat het daar nou niet sinds zijn komst

28 september 2021 om 18:34

Hij was geen rotte appel in de selectie. Hij lag gewoon goed in de groep. De trainer Schmidt lag hem gewoon niet en het gebrek aan fitheid. Qua mentaliteit kunen we ook niets over zeggen...daar kunnen begeleiders en jeugd trainers meer over zeggen. Dat een jeugd speler niet lekker ligt met een trainer of een aantal mensen betekent niet dat hij een slechte mentaliteit heeft. Kijk maar eens naar De Lang of zelfs El Ghazi met Frank De Boer toenertijd.

28 september 2021 om 18:37

Waardoor is deze appel verrot geraakt. Terwijl hij daarvoor nog wel de mooiste appel was.

28 september 2021 om 18:45

Met Ihattaren gaat het vooralsnog niet veel beter! Die wordt ook bij Sampdoria buiten de selectie gelaten. Zou Schmidt het héél misschien dan toch nog goed gezien hebben...

28 september 2021 om 18:49

Het een sluit het ander niet uit. Zou het zo kunnen zijn dat er EN iets mis is met de mentaliteit van Mo EN dat Schmidt er momenteel een potje van maakt. Heb Schmidt overigens vaak verdedigd, maar de keuzes die hij afgelopen weken maakt snap ik niets van. Had echt verwacht dat hij dit seizoen ging vlammen.

28 september 2021 om 18:50

Dit is natuurlijk niet 100% alleen maar aan Schmidt te wijten. Hij zat duidelijk niet lekker in zijn vel, had moeite zich te herpakken door wat voor zaken dan ook incl privé, en was gewoon lange tijd niet fit. Ik ben overigens wel van mening dat Schmidt dit heel anders had kunnen aanpakken, en wellicht juist een rol had kunnen hebben in een wederopstanding van Ihattaren. Heel even leek het goed te komen in de voorbereiding, en toen kreeg hij alsnog de deksel op de neus.

28 september 2021 om 18:50

Natuurlijk ligt hij goed in de groep, zullen de nodige vrienden van hem bijzitten. Waarschijnlijk kan iedereen zich ook nog wel verplaatsen in hem vanwege zijn persoonlijke omstandigheden. Het feit is wel dat Lang en El Ghazi gewoon fit waren. Wat er verder allemaal gebeurt is weten we natuurlijk ook niet. Maar het lijkt wel vrij duidelijk dat hij meerdere keren zijn koppie heeft laten hangen.

28 september 2021 om 18:50

Ik weet dat jij dat vind Japie Ik denk daar heel anders over. Je hoort van alle kanten dat Schmidt heeft heel wat puin heeft moeten ruimen vorig jaar. Hij heeft er met name voor gezorgd dat PSV nu een goede selectie heeft staan die de eerste 10 wedstrijden boven verwachting goed is begonnen met uitmuntend voetbal. Daardoor zijn de verwachtingen torenhoog gestegen en zou PSV het Ajax wel even moeilijk gaan maken. Dat is niet realistisch als je kijkt naar de begrotingen van 160 miljoen t.o.v. 85 miljoen. Hij moet gewoon op maximaal 10 punten van Ajax eindigen dit seizoen en boven Feyenoord en AZ met leuk aanvallend voetbal zoals hij tot nu toe in de meeste wedstrijden heeft laten zien. De laatste wedstrijden waren minder maar het is niet fair om alleen die wedstrijden te onthouden.

28 september 2021 om 18:51

Vooralsnog ziek/zwak/misselijk of geblesseerd. Geef m even de tijd om wedstrijdfit te geraken he.

28 september 2021 om 18:54

@pjotr87 als geld het argument is voor de 16 punten achterstand op Ajax waarom liet PSV dan niet het veel minder vermogende AZ een puntje of 16 achter zich?

28 september 2021 om 18:57

Hij was zeker een rotte appel. Lag totaal niet in de groep. Zijn broer die m altijd heeft begeleid heeft er wat van gezegd wat denk je.... die is ingewisseld voor een andere broer. Nee zelfs bij sampdoria gaat ie niet spelen dit is over en uit.

28 september 2021 om 19:00

Zoals aangegeven vanwege het puin ruimen van de in alle opzichten falende beginnende trainer van Bommel en het dramatische aankoopbeleid van de Jong met Baumgartl, Doan, Bruma en consorten. Sinds Schmidt er is komen er aankopen die iets toevoegen als Gotze, Sangare, Zahavi en Ramalho en worden talenten als Madueke, Gakpo, Obispo en Boscagli beter en staat er in de basis een goed team. Nu is het zaak om ze fit te krijgen.

28 september 2021 om 19:01

Doe nou niet alsof geld geen issue is. Japie krakeel

28 september 2021 om 19:07

@mauricebury als geld wel een issue is dan hoort AZ ook een straatlengte achter PSV te eindigen en dat is vorig seizoen niet gebeurd. als PSV dit seizoen Feyenoord en AZ niet ver achter zich weet te houden dan gaat er toch iets niet goed qua investeringen of qua trainer, want ze hebben vele malen meer gespendeerd dan deze twee clubs

28 september 2021 om 19:08

@pjotr87 maar waarom is het zaak om ze fit te krijgen? alle andere Eredivisieclubs hebben toch ook gewoon fitte selecties en dat nog zonder constant te wisselen ook

28 september 2021 om 19:16

Zelfs mart van den heuvel, zahavi en de vertrokken unnerstall zeggen dat mo geen mentaliteit had en niet wilde trainen. Lijkt me dat zij wel redelijk objectief en van dichtbij kunnen oordelen niet?

28 september 2021 om 19:18

@hazardinho77 Zahavi kan beter eerst naar zichzelf kijken en harder gaan trainen op zijn afronding28 september 2021 om 19:18

Ik denk de combinatie van de meeste wedstrijden gespeeld te hebben van alle eredivisieclubs, i.c.m. blessuregevoelige spelers, spelers die lang niet gespeeld hebben als gotze, propper, van ginkel, romero, obispo. Je ziet het trouwens nu bij AZ en Vitesse ook gebeuren dus wat je zegt klopt niet. De ploegen die europees spelen krijgen hier gewoon last van.

28 september 2021 om 19:19

Dat is een incident Japie. AZ had een goede lichting. Dit jaar gaan ze, inderdaad, op een straatlengte eindigen van Psv. Mark my words. Dan ist cirkeltje weer rond😜.

Wat ik wel 1000 procent eensben is dat dat constante wisselen nadelig werkt. Madueke leek in topvorm, maar dat heeft Schmidt om zeep geholpen met dat constante (vroegtijdige) wisselen. Zo'n jonge pik heeft daar last van gok ik zo.

28 september 2021 om 19:20

@pjotr87 kortom weer allerlei excuses die nu al meer als een jaar bij PSV worden aangedragen. PSV moet af van het excuusklimaat die er heerst sinds de komst van Schmidt en terug gaan naar een topsportklimaat. daarin is er geen ruimte voor excuses maar kijk je naar jezelf en op wat voor punten je jezelf kan verbeteren om tot beter spel en betere resultaten te komen

28 september 2021 om 19:22

@gluubstertj AZ had zeker een goed elftal maar het elftal van PSV vond ik toch wel een niveautje hoger hoor. Boadu en Stengs zijn geen Gakpo en Malen en De Wit is geen Gotze. dat gewissel is idd erg vreemd. niemand begrijpt de logica erachter op Schmidt als enige na

28 september 2021 om 19:25

Eens, daarom ben ik ook blij dan van Bommel weg is en dat Schmidt zich bemoeid met het aankoopbeleid. Sinds hij er is gaat dat in ieder geval stukken beter

28 september 2021 om 19:27

Nee dat klopt. Maar goned, Koopmeiners en Wijndal zijn en waren echt beter dan bijvoorbeeld Rosario en Max(Max is aanvallend wel een toevoeging natuurlijk). Ook de kwaliteiten van Mitsjo en Svensson moeten niet onderschat worden. Bovendien deedvorig seizoem, zeker de eerste helft, Stengs echt niet onder voor de toen nog wat "onder de radar opererende" Gakpo. De vergelijking Wit-Gotze en Boadu-Malen heb je natuurlijl helemaal gelijk. Ps: Japie, wat is er met je volle groene balk gebeurd?!

28 september 2021 om 19:31

@gluubstertj ik onderschat dat AZ zeker niet maar de kwaliteit van de PSV selectie onderschat ik ook niet. als je het dan niet vind kunnen dat dat PSV op 16 punten achterstand van Ajax eindigden wijzen mensen alleen maar naar het geld. toch hebben ze maar 6 punten laten liggen tegen Ajax en de rest van de punten verspeeld tegen veel minder vermogende tegenstanders dus dan heb je het imo niet goed gedaan. naar mijn mening is er vorig jaar bij PSV niet het maximale uit de selectie gehaald

28 september 2021 om 19:31

Zahavi is niet in vorm maar wel iemand die altijd hard werkt en fit is op hoge leeftijd. Verder hebben zijn prestaties er niets mee te maken.

28 september 2021 om 19:34

@pjotr87 toch is dat geweldige aankoopbeleid nog niet echt in het spel en de resultaten en de fitheid van de selectie terug te zien. je wordt gewoon op een hoopje gespeeld tegen veel minder vermogende teams als Feyenoord en degradatiekandidaat GAE waartegen ze dan met veel geluk goed weg kwamen qua resultaat

28 september 2021 om 19:35

@hazardinho77 hoezo hebben Zahavi zijn prestaties er niks mee te maken? Ihattaren werd toch ook verweten dat hij te weinig rendement had?

28 september 2021 om 19:37

Zoals aangegeven is het makkelijk en niet fair om de laatste slechte wedstrijden te onthouden maar PSV heeft meer en betere wedstrijden gespeeld dan bijv. Feyenoord dit seizoen. Ook vind ik het excuus het ligt aan de coach altijd zo makkelijk. Je moet kijken naar de langere termijn en niet naar de waan van de dag.

28 september 2021 om 19:42

aan wie ligt het dan dat Feyenoord momenteel boven PSV staat met veel minder financiele middelen? toch echt aan het verschil tussen Slot en Schmidt imo. die Schmidt wisselt zo vaak dat zijn spelers nooit in vorm komen. en wat is de lange termijn. Schmidt zit er al meer dan een jaar en heeft geheel naar eigen smaak spelers mogen halen. Hoeveel tijd heb je nodig? 10 jaar?28 september 2021 om 19:46

We zijn 7 wedstrijdjes onderweg in de ED Japie, waar hebben we het over. Dat bedoel ik dus met mijn vorige post. Je moet naar de langere termijn kijken.

28 september 2021 om 19:52

voorlopig gaat Ajax steeds meer punten los staan en ik neem aan dat PSV niet weer op een straatlengte van Ajax wil eindigen want dan heeft Schmidt het nog slechter gedaan dan Van Bommel

28 september 2021 om 19:58

Een kind kan zien dat Ajax dik kampioen gaat worden en het financiele en daarmee sportieve gat zal alleen maar groter worden met de de andere topploegen. Dat je je daar niet bij neer moet leggen als PSV, Feyenoord of AZ zijnde is een ander verhaal maar je moet geen wonderen verwachten.

28 september 2021 om 20:17

dat kan maar is PSV dan ook niet aan hun stand verplicht het financiele gat met clubs als Feyenoord aan te tonen qua punten op de ranglijst als dat het argument is?

28 september 2021 om 20:21

Ik heb het over 3 ervaren mannen die zeggen dat de mentaliteit niet goed is van mo en jij komt met prestaties van zahavi. In welk opzicht heeft dat iets met de mentaliteit te maken? Ga je ook de prestaties van mart van de heuvel vergelijken zometeen? Hoe scheef wil je het hebben...

28 september 2021 om 20:30

Dat doen ze toch elk jaar? Afgelopen seizoen nog 13 punten boven Feyenoord terwijl het verschil in begroting 65 om 85 miljoen veel minder is dan het verschil met Ajax van 160 miljoen dus wat is je punt?

28 september 2021 om 22:34

En wat is het budget van AZ t.o.v. van PSV? Die kon PSV namelijk ternauwernood achter zich houden vorig seizoen

28 september 2021 om 23:30

Jammer dat je alleen de cijfers gebruikt die je uitkomen maar niet ingaat op wat iemand zegt. Ik hoor je doorlopend over de achterstand van PSV op Ajax maar de achterstand van Feyenoord op PSV en Ajax is eigenlijk veel genanter.

Maar ik zal wel weer inhoudelijk op jou ingaan. AZ doet het fantastisch met de middelen die ze hebben. Vorig jaar maar liefst 12 punten boven Feyenoord die een dubbel zo grote begroting hebben. Ze hebben nu alleen wel heel veel kwaliteit ingeleverd dus het zal lastig worden om dezelfde kwaliteit terug te kopen waardoor ze waarschijnlijk qua begroting weer op hun normale plek 4 uit zullen komen maar we gaan het zien.

29 september 2021 om 00:10

Feyenoord presteerde net als PSV vorig jaar idd ook schandalig slecht. Waar heb ik gezegd dat dat niet zo is?

29 september 2021 om 08:45

Ik zeg niet dat je dat hebt gezegd. Mijn punt is dat ik je daar vergeleken met al jouw berichten over Schmidt/psv amper over hoor. In elke bericht over PSV zie ik dezelfde reacties verschijnen inmiddels al een paar duizend in het laatste half jaar vermoed ik. Je mag best je mening geven, graag zelfs daar is dit forum voor, maar het begint op een persoonlijke obsessie te lijken.
Volgens mij ben je Feyenoord supporter, persoonlijk zou ik me daar dan veel drukker maken over het laatste jaar en de 29 punten achterstand op Ajax dan de 16 punten van PSV maar dat is gek genoeg niet het geval.

29 september 2021 om 10:36

@japie grappig dat jij zegt dat Schmidt een rotte appel is, terwijl iedereen binnen de club juist lovend is over deze trainer. Ben jij elke dag op de club en weet jij wat de opinie van het PSV personeel is ten opzichte van Schmidt?

Dus in plaats van hier weer jouw obsessie over Schmidt voor de 10000000 keer te uitten kun jij je misschien ook eens bij de feiten houden en dat is dat de algemene opinie binnen PSV (dus de medewerkers van PSV) is dat het erg prettig samenwerken is met Schmidt.

@moderators kunnen jullie Japie niet verbannen uit PSV topics. Is bijna propaganda wat deze jongen hier verspreidt.

29 september 2021 om 10:39

@bouhout misschien iets meer onderzoek doen naar deze sitautie. Ihatarran heeft al vanaf de jeugd een slechte naam als prima donna. Ook PSV zijn schuld, want die lieten dit toe omdat het zo'n geweldig talent is/was. Dus wel degelijk een rotte appel.

29 september 2021 om 10:43@japie "zahavi kan beter eerst naar zichzelf kijken en harder gaan trainen op zijn afronding"

Haha hier laat jij je zo hard kennen. Hazardinho komt met bronnen (mensen die nauw met Ihataran hebben samengewerkt) die bevestigen dat zijn mentaliteit slecht was en dus een rotte appel in de groep was en dan kom jij met een non-argument om dit weg te wuiven.

Maar goed, om in jouw psychotische wereldje te blijven: Zahavi moet dus naar zich zelf kijken. Blijven Dumfries (trainingsbeest pur sang) en Mart van De Heuvel (40 jaar dienst bij PSV) over. Wat moeten die doen? Telt dat ook niet, als zij zeggen dat Ihatarran een slapzak is?

29 september 2021 om 10:47

@japie "hoezo hebben Zahavi zijn prestaties er niks mee te maken? Ihattaren werd toch ook verweten dat hij te weinig rendement had?"

Omdat het hier over de mentaliteit van Ihatarran gaat. Dit doe jij in elk topic: jij springt van de hak op de tak om maar niet een echte discussie aan te gaan. Zahavi zegt iets over de mentaliteit van Ihatarran. Of Zahavi nu wel of niet goed speelt, hij traint wel keihard en is nu in de herfst van zijn carriere nog steeds topfit. Dan mag je best wat zeggen over de mentaliteit van een talent dat net komt kijken.

28 september 2021 om 18:28

Helaas het is niet anders. Op voorhand hadden hun nooit kunnen weten dat Schmidt en Ihatarren niet zouden liggen, Schmidt heeft ook een aantal grote talenten de kansen gegeven voorheen. Ook bij PSV toont hij aan dat hij jonge jongens durft op te stellen.

Het bedrag vind ik zelf ook te weinig, maar zijn waardeloze instelling maakte hem natuurlijk met de week minder waard. Het zegt veel dat hij nu weer individuele programma's af moet werken voor hij bij de selectie aan kan sluiten. Al met al een trieste aftocht voor zowel Ihatarren als PSV.

28 september 2021 om 18:37

En hoeveel was Gakpo waard voor Schmidt kwam? En Boscagli? En Vertessen? En niet te vergeten natuurlijk, Madueke?

28 september 2021 om 18:41

Gakpo en Madueke heeft hij niet "gemaakt" Dat waren en zijn nog steeds overigens jonge spelers, die zich goed ontwikkelen. Maar Schmidt is nu al bezig Madueke klein te houden
Je kan het toch niet menen dat Schmidt hen zo =ver gebracht heeft?
Boscagli was er ook al en is overigens geen toper hoor
Vertessen zou kunnen, gaat goed.
Hoeveel keepers mochten gaan en komen?
Kom op als je heel eerlijk bent kan je zeggen dat Psv goed is Ondanks Schmidt

28 september 2021 om 18:42

Madueke gaat steeds slechter spelen door al dat gewissel en wat zijn Vertessen en Boscagli nu waard dan? die gaan je echt niet veel geld opleveren verwacht ik. Gakpo wel

28 september 2021 om 18:45

@japie_krekel,

Is natuurlijk ook wel erg opportunistisch van je. We zitten nog vroeg in het seizoen als hij er nu 3 inschiet de komende 2 wedstrijden is hij weer fantastisch.

28 september 2021 om 18:46

Op die manier. Schmidt kan dus alleen maar spelers breken en niet helpen in hun ontwikkeling, dan wordt het een moeilijke discussie natuurlijk.

28 september 2021 om 18:48

@memphisdepay dat is zeker zo, maar je gaat mij niet vertellen dat spelers beter gaan voetballen val al dat gewissel. zo raak je helemaal uit je ritme

28 september 2021 om 18:49

@lierse1997 nee Schmidt kan niet alleen spelers breken, maar wel zijn tijd verkeerd investeren in doorsnee voetballers ipv van wat extra moeite te steken in de grote talenten. waarom wisselt hij constant Madueke? daar gaat die jongen toch niet beter van voetballen? dat je dat nou met een Vertessen doet kan ik nog begrijpen maar Madueke is een enorm groot talent en die hoort gewoon bij je beste 11 spelers

28 september 2021 om 18:57

Ik loop niet mee op de trainingen en fysieke tests bij PSV, dus geen idee waarom hij dat doet. Fysiek er nog niet klaar voor zijn kan altijd een optie zijn. Feit is wel dat sommigen alle schuld bij Schmidt leggen bij Ihatarren, maar als er dan spelers zijn die zich echt goed ontwikkeld hebben dan ligt het plots aan die spelers zelf.

28 september 2021 om 18:57

@japie_krekel,

Dat ben ik zeker met je eens! Vind inderdaad zelf ook dat er teveel gewisseld wordt. Maar het is nu ook wel zo dat de mening over PSV na 1 waardeloze week volledig omgedraaid is.

28 september 2021 om 19:00

@memphisdepay ik snap je punt maar tegen Feyenoord en GAE weggespeeld worden is wel heel slecht natuurlijk gezien het materiaal van PSV. tegen Willem II verlies je dan ook nog door het slechte afronden van Schmidt aankoop Zahavi. dan slaan de positieve kritieken al snel om naar de andere kant. Natuurlijk valt het nog allemaal te herstellen maar als je ziet hoe eigenwijs Schmidt deed toen er gevraagd werd of dat wisselen wel verstandig is geweest dan twijfel ik er wel aan of hij van zijn fouten gaat leren

28 september 2021 om 19:03

@lierse1997 maar waarom is dat iedere keer alleen bij PSV dat er zoveel spelers niet fit zijn ondanks het vele gewissel? vorig jaar was dat ook al. dan ga ik me afvragen of het wel goed zit met de trainingsintensiteit van Schmidt. Ihattaren heeft genoeg fouten gemaakt en natuurlijk mag hij daarop aangepakt worden, ik vind alleen wel dat hij wel erg snel is afgeschreven door PSV en Schmidt en dat ze het misschien iets anders hadden kunnen aanpakken met hem. de toekomst zal moeten uitwijzen of mijn laatste punt terecht is gebleken of niet

28 september 2021 om 18:47

Deze jongen had zich dan niet 5 keer in 7 maanden ziek moeten melden. Wat je hierboven zegt is ook onzin. Een aantal spelers hebben aangegeven dat hij niet goed genoeg ervoor heeft gewerkt dacht ik. Dus het was wel degelijk een stoorzender.

28 september 2021 om 18:51

welke spelers dan?

28 september 2021 om 18:54

Understall bijv. Madueke vond het gedrag ook belachelijk dacht ik. Niet voor niets dat Ihattaren een hele lijst had met dingen die hij niet goed deed. Ook de man die altijd te vinden is op de Herdgang heeft zich meerdere keren negatief uitgelaten over hem.

28 september 2021 om 19:05

Madueke had een aanvaring met hem omdat Ihatteren niet in een ijsbad wilde springen en probeerde hem er toen wel in te krijgen. waarschijnlijk omdat hij wist dat zijn maatje Ihatteren dan zijn eigen ruiten zou ingooien bij Schmidt maar als niet in een ijsbad willen springen nou het allerergste is. zelfs in de wetenschap is er nog discussie over het wel of niet gezond zijn van het ijsbad voor het menselijke lichaam28 september 2021 om 19:13

Leuk dat je begint over dat ijsbad alsof dat het ergste is. Er zijn nog 100 van dit soort dingen. Dan is het logisch dat je klaar bent met die jongen. Voeg daarbij ook nog toe dat hij 5 keer ziek is in 7 maanden. Dan heb je het zelf vergooid.

28 september 2021 om 19:17

natuurlijk zal Ihattaren ook voor een groot deel blaam treffen maar laten we nou niet gaan doen of Schmidt ook geen eigenwijze en rare snuiter is met de mentaliteit van een puber. de combinatie Ihattaren-Schmidt was gewoon een uiterst ongelukkige. het werd een soort onderling prestigestrijdje tussen die twee

28 september 2021 om 19:22

Je zit nu allemaal dingen in te vullen zonder feiten. Schmidt heeft hem voldoende kansen gegeven. Daarnaast weten we dat Ihattaren veel problemen heeft veroorzaakt. Alles wat er tussen in is gebeurd blijft gissen. Jij vult in dat Schmidt daarvan de schuldige is omdat jij duidelijk een ongezonde obsessie hebt met die man.

28 september 2021 om 19:25

ik heb geen ongezonde obsessie met die man. ik geef gewoon aan dat ik hem uiterst matig vind presteren als coach van PSV en dan moet ik mezelf wel eens beschermen in de reacties tegen de fans van Schmidt die hem het wel fenomenaal vinden doen of die allerlei excuses zoeken om de matige prestaties recht te praten. en zo zullen er ook mensen zijn die dat van Ihattaren vinden, ik vind het dan alleen frappant dat Ihattaren onder Van Bommel nooit problemen had en dat hij onder Schmidt dan opeens onhandelbaar was

28 september 2021 om 19:33

Je noemt hem rare snuiter met een mentaliteit van een puber. Dat klinkt nogal persoonlijk. Verder kwam Ihattaren al met problemen voordat Schmidt coach was. Overgewicht zonder dat ze elkaar hebben leren kennen. Als Ihattaren het zo zwaar had met Schmidt waarom knuffelde hij hem meteen na weer is een doelpunt?

28 september 2021 om 19:37

Isco en James waren ook wereldtalenten, ligt dat ook aan Zidane dat het er niet uit kwam? Er zijn zoveel spelers die leuk beginnen maar als er meer verwacht wordt ze stilstaan in hun ontwikkeling of zich raar gaan gedragen als bazoer, labyad bakkali etc etc. Zegt niets dat hij een paar wedstrijden leuk speelde bij van bommel.

28 september 2021 om 19:39

dat is niet persoonlijk. als je iedere keer dat je puntverlies leidt met complottheorien aan komt zetten die de KNVB en de scheidsrechters zogenaamd tegen Schmidt en PSV hebben gesmeed vind ik dat puberaal gedrag voor jonge tieners met een hoedje van folie op hun hoofd. waarom hij Schmidt knuffelde weet ik niet maar als Schmidt niks persoonlijks tegen Ihatteren had, waarom wordt hij dan pissig als Ihattaren wat complimenten krijgt van een paar analisten na een goede wedstrijd om daar ook nog eens aan toe te voegen dat het geen Messi is (alsof de rest van de PSV selectie dat wel is) en om te zeggen Rosario is een topplayer terwijl hij die wedstrijd juist enorm slecht speelde

28 september 2021 om 19:45

@hazardinho77 maar Zidane is een bewezen topcoach. bij hem heb ik vertrouwen in zijn aanpak. Schmidt is alleen kampioen van Oostenrijk geworden en vorig jaar met een geweldige selectie op 16 punten achterstand van Ajax geeindigd. nu gaat het ook weer niet best dus bij zijn aanpak heb ik enorme twijfels

28 september 2021 om 20:53

Nou Japie je hebt wel degelijk een ongezonde obsessie voor die man
In elke topic waar Schmidt aan gelinkt wordt,ben je verantwoordelijk voor 50% van de reacties.
Je hebt echt hulp nodig,iedereen ziet het ,behalve Japie.
Sterkte ermee kerel,hoop dat het goed komt ,en dat meen ik uit de grond van mijn hart.

29 september 2021 om 11:53

Hoe denk je dat dat komt? Als iemand iets over Schmidt zegt wat kritisch is krijg je 20 PSV fans op je dak want hij is heilig verklaard. Dan ontstaan er veel discussies

poeh...feyenoord had dat misschien ook nog wel kunnen ophoesten, al weet ik niet wat zijn salaris is en wat zijn eigen wensen waren qua competitie

28 september 2021 om 18:24

had beter naar Feyenoord kunnen gaan, misschien doet een nieuwe start hem goed en kan hij zijn kans opnieuw grijpen om zichzelf te verbeteren. Wie weet krijgt Slot hem aan de praat met begeleiding.

28 september 2021 om 18:27

Hij zit dan helaas al bij Sampdoria maar ik heb meer vertrouwen in Slot dan in Schmidt die imo niet het maximale uit zijn selectie haalt. Speelt een talent een wedstrijd minder wordt hij na 60 minuten al gewisseld of zit hij de volgende wedstrijd op de bank. Zo komt een speler nooit in zijn ritme of in vorm

28 september 2021 om 23:10

Ach bij Ajax worden topplayers als Berghuis en Antony steevast gewisseld. Daar hoor je amper iemand over. Maar bij de oh zo geweldige ihattaren, met een slechter rendement dan Linssen, wordt ineens iedere wissel opgeblazen in de media. Geweldig talent hoor, maar ik zou als trainer ook niet warm lopen van een tiener die aan komt zetten met 5-10kg overgewicht voordat het seizoen begint. Een beetje talent traint juist in de zomermaanden door, vooral wanneer ze nog geen sterspeler zijn en geen interlands hoeven te voetballen in die periode. Vergelijk het eens met Tadic, die op 32 jarige leeftijd nog rondloopt met een sixpack.

29 september 2021 om 11:56

Ik ben blij dat jij geen coach bent dan anders waren vroeger een Sneijder en VdV die ook vaak met overgewicht kampten na de zomer afgeschreven voetballers geweest

30 september 2021 om 01:16

Verschil is wel dat vd Vaart en Sneijder ze er vanaf moment 1 van alle hoeken en standen in schoten. Die hadden een rendement waar Mo van mag dromen.

"Als iemand iets zegt over Schmidt dat kritisch is krijg je 20 psv-fans op je dak". Wellicht kun je "iemand" vervangen voor "Japie" en "iets" voor "10.000 reacties". Dan is de reactie van die vele psv-fans opeens een heel stuk begrijpelijker!

28 september 2021 om 18:28

Raiola is zijn zaakwaarnemer. Die brengt iedere liever naar Italië dan naar Feyenoord. En ik denk dat Ihattaren een salaris ontvangt dat Feyenoord niet kan betalen

28 september 2021 om 18:33

Veel te veel risico gezien de huidige belabberde financiën situatie, voor het spel wat er nu gespeeld wordt heb je ook een goede conditie en dus ook discipline nodig, zijn voetbaltalent staat wat mij betreft buiten kijf, juist de twee mentale disciplines ontbreekt het bij hem aan denk ik.
Hoop natuurlijk dat het een keer gaat lopen bij Ihataren, was in zn eerste seizoen fan van hem.

28 september 2021 om 18:35

Denk dat hij niet in het systeem van Slot past. Daar wordt toch veel loopwerk van aanvallers en middenveld verwacht. Toch had ik hem graag zien komen. Als je hem aan de praat krijgt heb je een topper in huis

28 september 2021 om 18:40

Slot komt op mij een stuk sympathieker en menselijker over dan Schmidt iig. het is slechts een gevoel maar ik denk dat Slot Ihatteren wel had weten te raken. het spelplezier straalt eraf bij Feyenoord. bij PSV zie ik dat spelplezier een stuk minder terug bij veel van de spelers

29 september 2021 om 11:44

@japie tja als je wint is het leuk, als je verliest of gelijkspeelt dan is dat niet zo, ik zag feyenood nou ook niet uitbundig het kippendansje van linssen doen nadat ze verloren bij utrecht. qua menselijkheid heb je overigens wel gelijk, ik vind schmidt ook onsympathiek overkomen, maar ik denk dat het toch echt aan beide heren lag dat het niet werkte.

28 september 2021 om 19:13

Verbaast me dat jij zelf geen bod hebt gedaan Japie

Het was al bekend dat PSV vooral heeft ingezet op sportieve bonussen en een relatief hoog doorverkoop percentage. Ze zijn natuurlijk als de dood dat Ihataren zijn belofte alsnog waarmaakt en PSV daar niet meer van profiteert. Kans is wel dat je, als er niks meer uitkomt, er maar 2 miljoen aan verdient.

28 september 2021 om 19:02

Dubbel. Als je er niet veel van verwacht en hem daarom verkoopt, kun je beter veel cashen. Want waarom zou hij die bonussen fixen?

28 september 2021 om 19:23

Met een aflopend contract en speler uit de selectie valt er niet veel meer te cashen

Totaal niet interessant. Principes gaan boven geld, zoals Overmars net ook over Onana uitlegde. En zo is het met Ihatarren ook. Deze jongen heeft de club zwaar in de steek gelaten. PSV gaat verder. En wel zonder hem.

28 september 2021 om 18:24

Misschien niet interessant voor jou maar voordat Schmidt er was, was deze jongen lekker aan het ballen. Nu is hij verkocht voor 1.9 miljoen euro door die Duitser!!! En de waarheid zit wss ij het midden met je hij heeft de club in de steek gelaten, mss heeft de club HEM in de steek gelaten

28 september 2021 om 18:28

Als de waarheid in het midden ligt hebben ze elkaar in de steken gelaten.

28 september 2021 om 18:32

Het aantal incidenten met Ihatarren was eindeloos. Niemand binnen de club wilde nog met hem verder. Hij heeft alle kansen gehad, maar er niets mee gedaan. Dan is het klaar.

28 september 2021 om 18:34

De waardestijging van Madueke onder Schmidt compenseert dit weer

28 september 2021 om 18:55

De signalen zijn toch wel van meerdere mensen binnen PSV die er dicht op staan dat hij het zelf verprutst heeft. Slechte relatie met een trainer kan altijd maar hij had niet zijn hoofd moeten laten hangen. Geeft ook wel iets aan dat een van Bommel hem bijvoorbeeld niet aan heeft willen trekken.

28 september 2021 om 19:25

Idd vd heuvel, zahavi, unnerstal zeiden al dat hij geen mentaliteit had en hij wilde ook niet bijtekenen. Dan kun je niet veel meer doen, kansen genoeg gehad ook bij psv. Het is geen kinderdagverblijf.

28 september 2021 om 19:38

Je kletst gewoon uit je nek. van Bommel heeft in een interview zelf aangegeven dat hij Ihatarren wou halen alleen wou Ihatarren niet naar Wolfsburg.

28 september 2021 om 18:41

Hoe heeft Ihattaren PSV in de steek gelaten? Als Ihattaren een van de belangrijkste schakels was bij PSV dan zegt dat wat over PSV en de selectie. Een jeugdspeler van 18 moet spelen. Bij het eerste, tweede of verhuren. Dat heeft PSV dus niet gedaan en nu zitten ze zelf met de gebakken peren. Ihattaren met een transfer naar een topclub, Juventus met een goede deal en PSV met zwaar financieel en zelfs gezichtsverlies. Zelfs met Lang heeft Ajax meer geld verdient dan PSV met haar gehypte top talent Ihattaren. En PSV kan wel zeggen het ligt aan de speler, maar in top voetbal heb je daar niks aan. Dan doe je er alles aan om zo een speler aan de praat te krijgen of toch winst op je jeugd speler te maken.

28 september 2021 om 19:27

Je vergeet dat je met aflopend contract geen kant op kunt. Hij heeft vorig jaar genoeg speeltijd gehad om wat te laten zien, zelfs nr 10 gekregen. Hij zal het dan toch zelf.moeten doen.

28 september 2021 om 19:49

Wat moet hij zelf doen? Ihattaren bleek gewoon een talent te zijn en niet een toptalent ala Pedri. PSV is degene die uiteindelijk met de gebakken peren zit en niet Ihattaren of Juventus. Ze hebben Ihattaren niet alleen overschat maar hebben blijkbaar met Schmidt niet goed overlegd wat de plannen met zijn selectie is. Het is en blijft mismanagement van PSV en het is uitermate zwak om de schuld bij talenten te leggen waarvan je weet dat ze wisselvalig zijn. PSV supporters zouden eens meer kritisch moeten zijn op het beleid van hun eigen clubje. Het gat tussen Ajax en PSV lijkt niet meer te dichten en dit heeft alles te maken met het feit dat Ajax haar eigen problemen verhelpt en PSV het probeert weg te stoppen.

28 september 2021 om 20:27

Zoiets kun je vooraf niet overleggen gozer. Denk je dat Schmidt vooraf zegt ik ga hem niet gebruiken? Iedere coach zegt gewoon dat elke speler zich moet bewijzen om in de basis te komen en dat de beste zullen spelen. Ajax haalt ook berghuis en zet neres nu op de bank die meer kapitaal vertegenwoordigt. Het is gewoon aan de spelers zelf om het te laten zien, zeker in de top.

Mocht dit kloppen een koopje. Talenten dringen niet door helaas bij juve. Maar hopelijk kan hij fit worden en zich in de kijker spelen dit jaar. Zodat hij zich verder kan ontwikkelen. En mogelijk een mooie club overhoudt.

28 september 2021 om 18:37

Naja dit is wel echt een jongen met heel veel talent. Zat tegen Inter gewoon meteen bij de selectie maar helaas raakte die geblesseerd. Maar Sampdoria laat talenten die goed zijn wel gewoon spelen kijk naar een Damsgaard. Maar ik had hem ook wel graag bij een Venezia gezien of een Empoli of Spezia. Kleine ploegen die ook lekker aanvallend spelen.

28 september 2021 om 20:08

Mee eens met je laatste zinnen. Dit soort ploegen spelen leuk voetbal. Belangrijkste is dat hij aan zijn fysiek gaat werken. Dit is op dit moment zijn grootste struikelblok.

28 september 2021 om 20:54

Daar zou die echt goed tot zijn recht komen. En hij mag idd aan zijn fysiek werken, In Italië weten ze daar wel raad mee

28 september 2021 om 22:27

Leuke ploegen voor in de herfst van z'n carrière. Met een beetje ambitie had hij toch beter naar een andere eredivisie club moeten gaan? Sampdoria vind ik geen leuke voetballende ploeg

28 september 2021 om 23:19

Hoezo beter naar een eredivisie ploeg dan? Ik bedoel het is toch prima op even een jaar te wennen bij een andere club in de Serie A ? Het gaat lastig worden bij Sampdoria maar hij moet er juist voor vechten, Als die zijn kwaliteiten laat zien moet het goed komen

29 september 2021 om 18:44

Wennen? Bij een eredivisie club was hij een basisspeler geweest, er van uitgaande dat hij zich 100% inzet. Om te wennen aan de serie a moet hij natuurlijk wel aan spelen toekomen. Ik ben bang dat ihattaren volgend seizoen weer bij een andere club speelt en dat is niet juve

Dat is niet veel, daar doet een club als PSV toch bij wijze van spreken de weekboodschappen voor. Jammer dat zijn potentie er nu toch al een tijd niet uitkomt. Hopelijk bloeit hij weer op in Italië!

Zo goedkoop vind ik zelfs overdreven, had toch 6 miljoen verwacht... Goede prijs had je toch wel eruit kunnen halen

28 september 2021 om 19:29

Er was blijkbaar weinig interesse en de deadline van de markt kwam in zicht. Je wil niet met hem opgescheept blijven terwijl het contract afloopt. Dan maar 2m en hopen dat je er nog wat uithaalt door doorverkoop later.

28 september 2021 om 22:25

Welke club had er 6 miljoen moeten betalen dan? Ajax? Misschien een Turkse club? Hij heeft al 2 seizoen niks laten zien

Als dit de transferkosten voor Ihattaren zijn wil dat niet zeggen dat het ook 1 op 1 het bedrag is dat naar PSV is overgemaakt. Sterker nog, dit zal inclusief een (ongetwijfeld) stevige Raiola-fee zijn, waardoor PSV onder de streep toch minder over houdt.

Dat zijn prijzen die ze in de jaren 80 ook betaalde voor spelers.

Raiola wordt zo toch wel een probleem voor veel jonge jongens (voor hun sportieve carriere uiteraard), en met name zij die uit de eigen jeugd komen van een bepaalde club. Het lijkt wel een manipulator te zijn die totaal de realiteit is verloren. Waar doel ik op? Het is vaak zo dat gekochte spelers meer verdienen, een jochie afkomstig uit de eigen jeugd moet dan vaak een langere route afnemen en krijgt niet snel top salarissen bij dezelfde club. En dan kan je goed of zelfs beter zijn, dat verandert niet snel. Maar Raiola vecht dat tegen. En dan kun je zeggen prima, financieel vanuit zijn eigen speler gezien ergens begrijpelijk maar sportief gezien kan dat helemaal fout lopen. Hij doet zijn spelers denken dat de club niets om hen geeft. Waarom krijg je anders minder betaald (tov gekochte spelers)? Zie Brobbey, Kluivert, Donnarumma, Graven en Maza kloppen ook al aan etc. En dan terug naar Ihattaren. Waarom deze stap en niet meegeven, neem even een stap terug. Ga naar Az of Feyenoord bijv. en maak 2,3 stappen vooruit, sportief en financieel, maar nee. Anyway het bedrag is wel bizar weinig. Mag Psv Schmidt deels voor bedanken denk ik zo.

28 september 2021 om 22:22

Helemaal mee eens. Bij Az of feyenoord had hij z'n oude vorm weer kunnen pakken. Nu zit hij bij Samp, waar hij na een maand nog geen minuut heeft gemaakt. Sampdoria heeft ook niet om hem gevraagd

Goede deal voor Juventus. Met beetje hard werken en geluk kan Ihattaren een sub topper worden en zou Juventus hem eventueel met winst kunnen doorverkopen. Ik moet hem nog zien spelen in Italie. Ik denk niet dat hij een absolute topspeler zal worden, gezien het feit dat hij blijkbaar makkelijk overgewicht krijgt.maar het blijft een goede voetballer en als hij fysiek en mentaal groeit kan het een aardige speler worden voor de Europese subtop en het Nederlandse elftal.

PSV daar in tegen laat weer blijken dat ze totaal niet met Nederlands talent om kunnen gaan en ook niet kunnen onderhandelen zoals hoe Ajax dat wel kan. Ihattaren was geen hele moeilijke jongen tot hij in aanraking kwam met Schmidt. Een van je grootste toptalenten uit de eigen kweek verkopen voor maar 1,9 miljoen! Ze hadden hem zelfs beter kunnen verhuren vorig seizoen tijdens de transfer window in januari. Met het aantrekken van Schmidt laat PSV eigenlijk zien dat er geen filosofie in de club zit. Malen hebben ze welliswaar winst op gemaakt maar die hebben ze wegeplukt bij Arsenal. Bergwijn idem dito (maar dan Ajax). Hebben ze eindelijk een toptalent uit de eigen jeugd dan verkwanselen het door blind te vertrouwen op een trainer die niet aan de toekomst van PSV denkt. Ik zie het al voor me.

Volgend jaar Cody Gakpo verkocht aan een topclub voor maar 5 miljoen euro.

Geen wonder dat PSV liever niet wilde dat de transforsom bekend werd gemaakt. Dit is puur wanbeleid

28 september 2021 om 18:39

Het hangt er van af toch? Beter nu 2 miljoen met 30% doorverkoop dan 6 miljoen met niks lijkt me.

Kan iemand mij vertellen hoe hij het doet bij Sampdoria?

28 september 2021 om 18:40

Was compleet fit bij de eerste training van PSV, vervolgens de soap rondom z'n transfer en eenmaal aangekomen daar vonden ze hem niet wedstrijdfit en verwachten ze geloof ik dat hij halverwege Oktober wedstrijdfit moet zijn. Meer van hetzelfde tot nu toe dus.

28 september 2021 om 20:51

Ok bedankt voor de update. Eigenlijk raar dat je in ve voorbereiding gewoon kan mee spelen en daarna 6 a7 weken moet trainen om fit te geraken. Dat zegt toch wel genoeg over zijn periode bij PSV en hoe hij daar (slecht) trainde, zoals Schmidt beweerde.

28 september 2021 om 22:18

Hij kwam super afgetraind op de herdgang. Heeft nu al 4 weken met Samp getraind en zou niet wedstrijd fit zijn? Sampdoria heeft niet om deze jongen gevraagd, juve heeft hem daar heen gestuurd

28 september 2021 om 23:55

Dat is wat ze vanuit Sampdoria hebben gezegd over z'n afwezigheid maar inderdaad er is daar gewoon geen plaats voor hem. Totaal onnodige speler.

Ik dacht al waarom heeft psv nooit willen zeggen wat ze voor Mo hebben gekregen ..
Deden zo geheimzinnig.. maar haha nu snap ik ook waarom .. jeetje wat een fooitje

Altijd weer zijn privéleven als excuus gebruiken. Hij is een talentvolle voetballer maar geen goede voetballer. Daar zit een verschil in.

Hoe je het went of keert. PSV staat hier enorm voor schut. 1.9 miljoen voor het allergrootste talent sinds jaren. Lachwekkend dit.

28 september 2021 om 22:16

Blijkbaar is er geen club die meer wil betalen voor hem. Dat ligt toch niet aan PSV?

Ekkelenkamp ging voor 3 miljoen haha. Die had ook maar 1 jaar contract.
Zeer slecht gehandeld vann PSV.

Japie weer avondje vrij genomen om te reageren, zie ik. 😉😂

Shirt van juve zal hij nooit dragen, Sampdoria heeft niet om deze jongen gevraagd en hij heeft deze stap alleen mogen maken omdat juve Kean graag wilde hebben en Raiola dit heeft afgedwongen. Oké, leuk spelen bij Samp. Maar was er dan niet een betere optie voor hem? Nu speelt hij bij een club met een trainer die ook maar met hem is opgezadeld

Over 5 jaar hoort je niks meer van hem en gaat ie rappen met Babel. Gevalletje L.castaignos, R.drenthe Aisatti en Amrabat

Tja dat is niet meer dan logisch. Vorig seizoen heeft Ihattaren natuurlijk veel fouten gemaakt. Maar dit seizoen leek hij een nieuwe kans te willen grijpen. Echter thuis tegen Galatasaray kreeg die geen minuten terwijl een Thomas wel mocht invallen. Hij is gewoon keihard aan de kant gezet door een Duitse trainer die alleen in Oostenrijk prijzen heeft gepakt, maar in Duitsland niks bijzonders heeft laten zien. Had liever Schmidt zien verdwijnen aangezien hij iedere week bewijst niks van het voetbalspel te snappen. Leuk die data, maar het loopt voor geen meter.

Uitstekend gehandeld door Juventus. De situatie bij PSV was betreurenswaardig. Een jong ventje in een hoek gedreven door een coach die er verder weinig van bakt en een groep mensen daarom heen die een heel verkeerd beeld van de werkelijkheid schetste. Mo zal het ongelijk nog wel gaan bewijzen. Daar ben ik van overtuigd. Maar de warme club die PSV pretendeert te zijn is het al een lange tijd niet meer. Ik snap niet dat de supporters de ontstane situatie nog accepteren. Zo goed gaat het allemaal niet.

Elk bericht dat nog aan Ihattaren wordt besteed is er eigenlijk een te veel. Een leuke techniek en balbehandeling, maar 0,0 rendement en een verschrikkelijke mentaliteit. Die bonussen zal PSV ook niet krijgen, want ik denk niet dat hij het licht nog ziet. Zo snel als hij kwam en uitblonk is precies zoals bij Bakkali. En zo loopt het ook af met Ihattaren. Die speelt over 3 jaar met 10 kilo te veel weer in Nederland. Wel met een goeie bankrekening, dat wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1067 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.AS Roma167
8.Lazio142
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. KulusevskiMiddenvelder90
M. LocatelliMiddenvelder92
F. BernardeschiAanvaller80
F. ChiesaAanvaller81
W. SzczęsnyKeeper80
L. BonucciVerdediger81
MorataAanvaller82
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Sampdoria heeft geen flauw idee waar Ihattaren is: telefoontjes onbeantwoord’

De situatie van Mohamed Ihattaren bij Sampdoria begint langzaam maar zeker slechter en slechter te worden. La Gazzetta dello Sport schrijft dat de clubleiding van Sampdoria geen flauw idee heeft waar...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 25 oktober
Hoewel Mohamed Salah interesse geniet van Real Madrid, heeft hij oren naar een langer verblijf bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren