‘Ware verhaal’ rond Götze ‘verdoezeld’: ‘Stop borstklopperij, wees eerlijk’

Maandag, 20 september 2021 om 18:27 • Laatste update: 18:27

Valentijn Driessen is van mening dat een stap naar de internationale top niet meer besteed is aan Mario Götze. De chef voetbal van De Telegraaf schrijft in zijn column voor de krant dat het ‘ware verhaal’ rond de 29-jarige aanvallende middenvelder ‘wordt verdoezeld’, waardoor zijn contractverlenging bij PSV als ‘ambitieloos’ wordt bestempeld. Driessen stelt dat Götze door zijn stofwisselingsziekte nooit meer in fysiek opzicht zijn oude niveau zal halen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het met Valentijn Driessen eens?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

114 reacties (laatste reactie door tursten)

Is valentijn nu ook al arts🤪🤪🤪

20 september 2021 om 08:03

Eredivisie en EL is zijn top. Hij kan de CL niet meer aan. Nou ik denk dat Götze bij Ajax prima zou meedraaien in de CL. Sterker nog, hij zou een toevoeging zijn en Ajax nog sterker maken. Wat een gelul weer. Je bent zo goed en slecht als je medespelers, of je moet Maradona heten.

20 september 2021 om 09:01

Waarom Driesen er nu mee komt, weet ik niet. Maar feit is wel dat Götse niet twee wedstrijden kan spelen per week. Dat bleek vorig jaar toch ook al.
Maar wat Götse daar nu verder over moet gaan roepen, is mij ook een raadsel.

20 september 2021 om 09:12

Dat is gewoon een feit? Afgelopen periode tegen Benfica (2x), groningen en AZ allemaal gewoon 90 minuten gespeeld. Hij kreeg dit seizoen alleen in 4 van de 13 wedstrijden rust. Het is dus helemaal geen feit dat hij niet twee wedstrijden per week kan spelen.

20 september 2021 om 09:52

@rombomcu
Het seizoen is pas net aan de gang. We zitten nu pas in september. De fysieke problemen worden gewoon groter hoe verder je in het seizoen vordert. Helemaal niet lullig bedoeld wat ik zeg. We gaan het zien

20 september 2021 om 10:29

Schmidt vond van niet, hij wisselde hem immers tegen Feyenoord al vroegtijdig. Dan is het nog maar halverwege september he.

20 september 2021 om 10:55

@hansjeen JK-Ajax: Wie zegt nou precies dat Gotze fysieke problemen heeft? Hebben jullie het van hem zelf vernomen? Nee? Schmidt zegt het. Dezelfde Schmidt die door zijn eigen spelers is tegengesproken.

20 september 2021 om 10:56

Dat Gotze de top ( Real, City, PsG, Bayern oid) niet meer gaat halen lijkt mij nogal logisch, maar wat is hier nou mis mee? Hij kan na een vervelende ziekte tenminste nog voetballen en doet dat nu op een plek van prima niveau en waar hij op zijn plek is. Niks mis mee toch.

20 september 2021 om 11:17

Niks mis mee. Maar dat hij hier in Nederland speelt, is niet omdat hier qua voetballend vermogen zijn top ligt. Dat heeft alles te maken lijkt me dat hij fysiek een flink jasje heeft uitgedaan. Vervelend voor Götse zelf, maar verder helemaal niets mis mee nee.

@regulator
Nou dat het fysiek wat minder met hem gaat, maak ik op uit de vele wedstrijden die Götse vorig jaar moest laten lopen.

20 september 2021 om 11:57

@RomBomCu, 4 van de 13 is nog steeds zo'n 30 procent. Afgerond dan. Daarnaast is het zo dat het seizoen nog niet zo lang bezig is. De echte vermoeidheid is er dus nog niet. Ik zeg hiermee niet dat Driessen gelijk heeft.

20 september 2021 om 09:56

VI stop met valentijn. Waarom krijgt deze man een platform. Zelfs Louis vind hem een prutser. Dus negeer deze nietsnut.

20 september 2021 om 12:41

Niet alleen dat, ontsla die hoofdredacteur ook bij de Telegraaf. Hij geeft deze idioot te veel ruimte om onzin te schrijven. Niet 1x of 2x, maar echt structureel elke week weer lekker negatief zijn. Hij zou maar een vrouw hebben😞

20 september 2021 om 12:02

Ik zou m nog geen pleister op mn vinger laten plakken...

20 september 2021 om 19:06

Dan is hij vast uroloog want zeiken kan hij nog.

Valentijn Driessen. Toen ben ik maar gestopt met lezen.

20 september 2021 om 07:46

Ook wel lekker dat het er direct stond. Niet dat je heel het verhaal leest en dan na alinea 3 “aldus Valentijn Driessen”.

20 september 2021 om 08:48

Grote jongen hoor.
Hoe minder clicks en reacties, hoe minder valentijn driessen op VZ. Je houdt het zelf in stand pik.

20 september 2021 om 13:35

Een probeem moet je bij de bron/wortel aanpakken zeggen ze altijd toch?

20 september 2021 om 18:28

Omdat ze zijn naam niet meer in de titel zetten. Als ze dat wel zouden doen, zou ik er niet op klikken. Ze zijn niet helemaal gek.

21 september 2021 om 11:44

Maar je reageert nu wel...

Stofwisseling ziekte en ambitieloos. Misschien os hij gewoon realistisch en weet gij dat het niey beter gaat worden.

Wauw. Zelfs voor Valentijn is dit een nieuw dieptepunt. Zomaar, zonder enige kennis van zaken, speculeren over iemands gezondheid. Het is echt te treurig voor woorden wat voor ongekende hetze die man tegen Götze voert. Afschuwelijk, de allerlaagste ‘journalist’ ooit vertoond in Nederland.

20 september 2021 om 07:57

Dit kan je toch niet zonder enige bron gaan roepen in de media? Hoe heerlijk zou het zijn als Götze Valentijntje voor de rechter zou slepen voor smaad en laster. Immers zijn deze speculaties dat hij nooit meer op zijn oude niveau zou kunnen komen enorm schadelijk voor zijn carrière. Dit terwijl Götze 9 van de 13 wedstrijden dit seizoen 90 minuten heeft gespeeld, 1 wedstrijd 76 minuten, 2 wedstrijden 45 minuten en 1 wedstrijd 12. Ongelooflijk wat deze man uitkraamt inderdaad.

20 september 2021 om 16:41

Voordat Mario Götze in Eindhoven tekende, kon hij zelfs terug naar Bayern München. Flick wilde hem er toen graag bij hebben.

20 september 2021 om 08:25

"Wauw. Zelfs voor Valentijn is dit een nieuw dieptepunt. Zomaar, zonder enige kennis van zaken, speculeren over iemands gezondheid."

Hij papegaait hier Gijp na van afgelopen Vrijdag in vi. Hij zal wel gedacht hebben dat hij met zijn ambitieloos niet weg zou komen en probeert zich nu te verschuilen achter een conclusie die Gijp getrokken heeft.
Dus als je Valentijn wegens smaad en laster voor de rechter zou kunnen slepen, dan Gijp ook.

20 september 2021 om 08:45

Alleen bracht van der gijp het wel anders. Derksen en valentijn zaten gotze af te branden terwijl er waarschijnlijk meer meespeelt met gotze. Maar ik vind ook als gotze zich lekker voelt in Eindhoven waarom zou hij dan ook niet langer blijven.

20 september 2021 om 08:58

Klopt Gijp bracht het niet als een vaststelling maar op zijn Gijps. Hij ging er samen met Boskamp wel wat langer op door om bevestiging krijgen dus wat dat betreft is Gijp imo net zo fout als Valentijn.

Als een speler als Götze in de eredivisie wil spelen dan is de Nederlandse voetballiefhebber iig spekkoper, voor welke club hij ook speelt. Als dat voor hem op 70% is en hij laat dit zien, daar kan ik van genieten.

20 september 2021 om 09:10

sorry. Maar ik vond juist dat Gijp het bracht ter verdediging van Gotze. En ook op basis van wat feitelijk nieuws was. Dat Gotze zo'n stofwisselingsziekte heeft. Daarop zegt hij dat het niet meer dan logisch is dat je dan niet meer in de absolute top kan spelen. En dat dit niet ambitieloos was. Dat mag je niet zeggen zei die letterlijk. Dus die nam het vooral voor Gotze op. Ik denk dat Driessen vervolgens dacht. Tja, dat is wel heel plausibel en nu moet ik er een punt aanlullen..

20 september 2021 om 09:42

Je hoeft geen sorry te zeggen 😉.

Gijp nam het inderdaad voor Götze op maar het blijft naar mijn mening onfatsoenlijk om iemands medische achtergrond op tv te bespreken terwijl dat jaren geleden al uitgebreid aan de orde is geweest.

Wat betreft je laatste alinea, zo zal het ongeveer wel gegaan zijn ja.

20 september 2021 om 08:42

Niks nieuws hoor bij Valentijn, deed dit namelijk bik Blind ook al. Overigens klopt zijn uitspraak over de 'ambitieloze' Götze van geen kant. Heeft geloof ik uitgesproken de ambitie te hebben om weer terug te keren in Die Mannschaft. Walgelijke vent is die Valentijn gewoon. Zonder enige kennis van Götze zijn situatie noch medische kennis dit soort dingen roepen.

20 september 2021 om 10:23

Erg he. En het is ook nog eens in strijd met wat hij eerder zei, toen zei hij dat Gotze er tegen grote ploegen nooit stond, dat dat het probleem was. En nu staan opeens zijn kwaliteiten buiten kijf, maar ligt het aan een stofwisselingsziekte.

Die Driessen is gewoon vergif voor het voetbal.

20 september 2021 om 11:09

Hij kan niet meer zeuren en zagen op Ten Hag, dus zoekt hij een nieuw slachtoffer uit. We zouden met zijn alle geen enkel artikel van Valentijn moeten openen en reageren. Dan kapt deze nonsens. Een compleet aandachtsgeile gek is het!!!

20 september 2021 om 14:04

Tja, is het niet eens tijd dat de Telegraaf hier als werkgever sancties aan verbindt? Dit zijn toch aannames die een professioneel journalist niet kan en moet maken? Inhoudelijk: De vraag aan Gotze om eerlijk te vertellen dat een stap naar de Europese top er niet meer in zit, is belachelijk. Aan wie is hij dat verplicht? Misschien heeft hij voor ogen om lekker komende jaren af te bouwen, maar dat besluit hoeft hij aan niemand te verantwoorden. Daarnaast is het aan PSV om, via medische keuringen, een besluit te nemen over de gezondheid van Gotze. Ook daar heeft de buitenwereld niks mee te maken.

20 september 2021 om 16:16

Dat zal de Telegraaf vermoedelijk niet doen, omdat Valentijns fratsen gretig aftrek vinden en de krant daardoor dus goed verkoopt. Overigens, een "professioneel" journalist is hij niet, gelet op zijn track record qua fouten. Hij wordt op fora als deze door velen weersproken, maar dat heeft natuurlijk geen effect. Daarom is het zo mooi dat Van Gaal hem eens flink op zijn plek zette.
Overigens ben ik het helemaal met je eens dat dit interne kwesties binnen PSV zijn en dat het totaal niet aan PSV is om naar buiten toe te treden met een verklaring zoals Valentijn die graag zou zien. Dat zou lekker zijn namelijk, een werkgever die uit de school klapt over de medische toestand van een werknemer. Sowieso, wáárom zou PSV in godsnaam zeggen: "wij hebben Götze, maar dat is alleen omdat hij niet beter kan dan dit"?? Waarom? Och och Valentijn toch.

20 september 2021 om 16:57

Professioneel in de zin dat hij werkt voor de grootste krant van Nederland
Ik vind daarom een wezenlijk verschil zitten tussen wat bijvoorbeeld een Derksen of vd Gijp zegt in een talkshow, of wat een journalist schrijft in de krant. Het eerste podium biedt de mogelijkheid om wat onzin te schreeuwen, misschien niet ieders smaak, maar dat is de vrijheid die je hebt in een dergelijk format. In een krant hoor je een onderbouwd verhaal te schrijven, dat is niet het podium om zo maar wat aannames te doen en mensen door het slijk te halen. Helaas deelt Telegraaf deze opvatting niet, is vaker gebleken.

20 september 2021 om 21:53

Eerlijk gezegd vind ik dat je er weinig verschil zit tussen die heren, als het gaat om de impact die ze hebben op de publieke opinie en de verantwoordelijkheid die ze daarin zouden moeten nemen. Sommigen zullen nu zeggen "je weet toch dat je het met een korrel zout moet nemen" als het gaat om Derksen, Gijp en ook Driessen, maar ik vraag me af of iedereen het weet van die korrel zout. Ik weet het wel. Maar mensen zijn beïnvloedbaar en zien figuren met status als leidende voorbeelden voor het vormen van hun mening. Of ze daarin onderscheid kunnen maken tussen "journalisten" en "analisten" (of "voetbalpraters" zoals de heren van VI), vraag ik me af. Dit werkt twee kanten op. Ik vind dus ook dat men bij VI enige onderbouwing dient te hebben voor de praatjes die men verkoopt. Je bent immers op nationale tv en bereikt een publiek dat misschien niet altijd een even kritische toehoorder is. We moeten ons afvragen of het de zendtijd waard is als een van de pijlers van een tv-programma het "door het slijk halen" van mensen is.

21 september 2021 om 10:11

Dat ben ik wel met je eens. Zoals die back van PSV die een soort van weggepest is door VI, terwijl hij prima dingen liet zien, maar alleen zijn zwakke momenten werden uitvergroot in het programma. Toch heeft VI er wel voor gezorgd dat de voetbalwereld in Nederland er anders uit is gaan zien. Net als dat Rutger Castricum politiek Den Haag enigszins heeft veranderd. Het is niet fraai, maar wel nodig om alles even goed los te schudden. Die standaardpraatjes van spelers en trainers worden niet meer geaccepteerd, de interviews zijn een stuk 'echter' geworden. Mede dankzij deze heren.

Oh hij is ambitieloos omdat hij niet hogerop gaat, maar volgens Valentijn kan hij niet hogerop door zijn fysieke gesteldheid. Dat spreekt elkaar een beetje tegen. Ik zou Götze omschrijven als een realist en liefhebber. Hij houdt van het spelletje en hij heeft al een avontuur in Duitsland erop zitten, stapje terug, het naar je zin hebben en je begint weer goed te voetballen. Diep respect!

20 september 2021 om 10:24

Spijker op zijn kop. Driessen spreekt zichzelf tegen en heeft opeens een medisch oordeel. Walgelijk. Jammer dat we Driessen niet kunnen rapporteren bij Vz.

20 september 2021 om 11:18

Dit is heel realistisch weergegeven.
Hij is vooral liefhebber van het spelletje en voelt zich thuis in Eindhoven. Hij kon nl. ook naar Hertha, Leverkusen en Sevilla, maar koos voor een club in de buurt van z'n Heimat, om lekker te gaan ballen. Götze is vooral een liefhebber.

Volgens mij is Valentijn Driessen de enige die de contractverlenging als ambitieloos bestempeld. Het wordt hier gepresenteerd alsof 99% van de mensen Götze ambitieloos vinden.

20 september 2021 om 11:21

Rondom de wedstrijd met Real Sociedad werd er in de Duitse media zelfs geopperd of Götze niet weer voor de Mannschaft moet worden geselecteerd.

'Waardoor zijn contractverlenging bij psv als ambitieloos word bestempeld' Dit heb ik letterlijk alleen Valentijn horen zeggen 🤔

20 september 2021 om 08:46Dus is de conclusie dat er tekstueel volgens Valentijn meerderen dit hebben geuit..... en dat klopt want zoals zijne majesteit willem alexander die spreekt in de meerderheidsvorm wij koning der nederlanden geld dat zeker ook voor zijne majesteit valentijn driessen koning der journalistiek.

Je moet wel scherp blijven heh als je het over Valentijn hebt.... sarcasme off.

20 september 2021 om 11:46

Dit doet hij steeds vaker. Na het Haller fiasco had hij ook zo'n collumn van "haller werd bekritiseerd, hij zou niet goed genoeg zijn voor de Champions League". Ja jij bent de enige die dat beweerde Valentijntje.

Is dit dezelfde Valentijn Driessen die van mening was dat Haller in de CL echt niet kon? Finaal er naast en 4 goals de eerstvolgende pot..

Nu weer dit, elke wedstrijd weer druipt de klasse er af bij Götze. Blij dat ik geen Telegraaf krijg thuis.

20 september 2021 om 08:18

Ergens heeft hij denk ik wel gelijk, dat dit wel een beetje het niveau van Gotze is.
Hier kan hij zich onderscheiden en is hij belangrijk voor het team, ik vraag mij af of hij dat ook kan zijn als hij een niveautje hoger gaat voetballen. Daarnaast dacht bijna heel voetbalminnend Nederland(behalve een groot gedeelte Ajacieden) dat Haller erg twijfelachtig zou zijn voor het CL-niveau.

20 september 2021 om 08:44

Elke wedstrijd weer zie ik dat gotze ver boven de rest uitsteekt. altijd wanner de druk opgevoerd word en andere spelers in paniek raken, komt gotze er super makkelijk uit met de simpelste oplossing. Ik heb hem nooit een verkeerde bal zien geven omdat er druk op hem werd gezet. Dit is meteen ook serieus de eerste keer in mn leven dat ik zo een speler in de eredivisie zie spelen. Spelers van zo een niveau spelen normaal gesproken niet hier. We hebben in onze competitie genoeg grote talenten gehad, maar die hebben deze rust in hun spel nog niet aangeleerd.

Ik snap echt niet dat andere mensen dit niet zien, hoe bijzonder het is dat hij in de eredivisie speelt. Hij zou heel makkelijk kunnen meedraaien in alle competities.

20 september 2021 om 08:47

Gotze is inderdaad door blessureleed niet de speler die men ooit dacht dat hij zou worden. Hoeven we toch niet extreem veel achter te worden? Blessures hebben hem gewoon teruggedrongen en ervoor gezorgd dat hij de echte top niet meer constant aan kan. Al dat analisten geneuzel. Soms is het allemaal niet zo moeilijk. Heel voetbalminnend Nederland is dan niet helemaal lekker. Makkelijk lullen achteraf. Maar hij liep tot Sporting bijna 1 op 1. Als dat al niet meer voor vertrouwen zorgt.

20 september 2021 om 08:53

Wat Driessen zegt klopt van geen kant natuurlijk. Maar jij gaat wel lekker diep in gotze heah .

20 september 2021 om 09:18

Wie gaat er diep in Gotze? Dat klinkt sowieso nogal fout..
Het gedeelte dat Gotze geen absolute top is klopt natuurlijk wel, maar jij hebt het vermoedelijk over het andere gedeelte.

20 september 2021 om 10:26

Teesboer, ik ben het met alles oneens wat je zegt. Spelers die zich in de eredivisie onderscheiden, die gaan een stapje hogerop. Zo gaat dat. Waarom zou dat bij Gotze niet kunnen?

En over Haller; niemand dacht dat, behalve Driessen. Haller had even een mindere periode. Maar heeft in zijn eerste half jaar al genoeg laten zien. Driessen is gewoon een korte termijn schreeuwer, die ziet twee slechte wedstrijden en gaat dan dingen roepen.

20 september 2021 om 13:46

Bij Gotze heb ik mijn vraagtekens of hij hogerop kan, zolang PSV niet op CL-niveau acteert zullen die vraagtekens blijven bestaan bij mij.
Wat betreft Haller heb je totaal ongelijk, want er zijn vele analisten en VZ-leden geweest die twijfels hadden bij Haller op CL-niveau. Iedereen moest het nog maar ff zien bij hem, vooral ook door zijn matige voetballende kwaliteiten die hij regelmatig liet zien in de Eredivisie.

Vreemde reactie ineens. Nadat vd Gijp bij VI zijn betoog over Gotze hield, dat hij gewoon niet beter kan (of wil, gezien zijn fysieke gesteldheid), is Driessen ook ineens gedraaid en doet alsof hij het wiel heeft uitgevonden hier. Het toont wat mij betreft alleen maar aan dat Gotze op en top prof is en bovenal realist.

Volgensmij was Valentijn degene die de transfer van Gotze ambitieloos heeft genoemd volgensmij. Wordt ook maar voetbaljournalist, leuk als mensen een discussie tussen mij en mezelf willen volgen🤔

Volgend jaar Gotze bij Inter e da schiet de hele serie A kapot. Nu al zin in 😂

Ik ben als voetbalsupporter blij dat Gotze voor PSV behouden is gebleven. Dit zijn spelers waarvoor je naar het stadion komt. Waarom zou hij nog een stap hogerop moeten maken? De jongen is 29, heeft zijn voetbalplezier terug gevonden bij PSV. Wat een slap geneuzel ontstaat er over deze jongen. Zelfs wel een richting het respectloze aan.

20 september 2021 om 08:35

inderdaad, ik snap serieus voetballers niet die op die leeftijd nog voor een ietsjes beter club gaan. Ik bedoel zijn vrouw en kinderen zouden het denk ik ook prettig vinden om niet weer te hoeven verhuizen. Hij verdient een goed salaris en bij psv kan hij volgens mij echt verlengen totdat hij wil gaan stoppen met voetbal en daarna krijgt hij vast en zeker ook nog een functie als hij dat zou willen. Ik zou die vastigheid voor mijn gezien zeker weten kiezen voor dat klein beetje ambitie. Tuurlijk is het anders als de absolute top komt, maar als beste speler van psv zorgen dat psv stappen gaat maken is voldoende ambitie.

20 september 2021 om 11:38

Mario Götze zal na zijn carriere waarschijnlijk niet in het voetbal blijven. Hij is "in business" zoals dat heet, hij heeft in enkele startup firma' s geinvesteerd als eerste stap in het zakenleven (deutschse-startups.de).

20 september 2021 om 10:28

Het is absoluut respectloos. Als Gotze gewoon blijft omdat hij het naar zijn zin heeft, is het respectloos. En als hij blijft vanwege zijn ziekte, is het nog respectlozer. Daar moet Driessen gewoon zijn mond over houden. Het is gewoon te triest voor woorden dit.

Wat voor ziekelijke kronkel heeft deze man? Ten koste van alles een soort eigen waarheid/feiten creeeren. Ambitieloos in dezelfde zin plaatsen met stofwisselingsziekte is ook weer te ranzig voor woorden.

Hij heeft toch een stofwisselingsziekte, hoe kan die Driessen daar nu over oordelen zeg.

Valentijn Driessen AKA Johhny sins? de Man die van alle markten thuis is? even serieus, hoe kun je hier als journalist nou over oordelen zonder die jongen uberhaupt te hebben gesproken? Lekker blijven roeptoeteren Valentijn met dat roddelkrantje. Met de dag wordt hij ongeloofwaardiger. Begint bij The Sun taferelen aan te nemen. En het moment dat Gotze dadelijk weer de sterren van de hemel speelt, zelfs Europees dan verzint hij wel weer wat anders. Waarom is Valentijn chefvoetbal? deze draaikont kan zo de politiek in....

Opmerkelijk....zelden een journalist gezien die mening en feiten als waarheid verkondigt.
Ook die voorspellingen en analyses van die man zijn vaak verbazingwekkend. Wat een vast contract bij het krantje wel niet teweeg brengt.

De haat op VZ naar Valentijn is van een ongekend niveau en is soms een beetje sneu, maar ik ben het ermee eens dat dit bericht een tikkie overdreven is. Volgens mij is Valentijn inderdaad geen arts.

20 september 2021 om 09:40

Grasnaaier wat begrijp je er niet aan? Dit is een man die ridicule leugens de wereld in gooit. En mensen beschadigd, wat begrijp je dan niet aan de woede van mensen?

20 september 2021 om 09:45

Vind je zelf "woede" ook niet een tikkie overdreven? als je woedend wordt van een journalist die wat sensatie erin probeert te gooien om zijn stervende krant te redden, dan begrijp je zelf denk ik ook iets niet. Stel je niet zo aan man.

20 september 2021 om 11:49

Dit is een man met letterliik 0 verstand van voetbal. Alles wat hij voetbalinhoudelijk zegt is poep. Al zijn voorspellingen komen niet uit.

Daarnaast heeft hij er 0 moeite mee om mensen te beschadigen met zijn verzinseltjes. 0 besef voor wat ethisch gezien de grens is. Alles voor sensatietitels.

20 september 2021 om 12:19

@asroma88, een beetje zoals de roddelpers dus? Wordt iedereen daar ook woedend over? laat gaan joh. Zonde van je tijd en energie. oortje in, oortje uit. Op deze manier blijft iedereen er een groter ding van maken van wat hij kennelijk verdient.

20 september 2021 om 21:07

Probeer ik ook te laten gaan, maar dat is best lastig aangezien hij superaanwezig is in het Nederlandse voetbal wereldje.

ik heb altijd een beetje het idee dat Valentijn de act van pessimist speelt. Als iedereen een speler ziet die 3 man wegspeelt en hem stijf in de kruising schiet ziet Valentijn dat er dramatisch verdedigd wordt. Iedereen vond Ajax heel goed afgelopen woensdag (en terecht) en Valentijn vond vooral Sporting dramatisch. Ik neem hem dan ook niet echt serieus. Van alles ziet hij de negatieve kant.

20 september 2021 om 09:28

Mmmmmh als je onder persoonlijkheidsmodellen kijkt die mensen van nature zijn zou ik denken dat Valentijn een Monitor is. Iemand die steeds te ver doordenkt in de materie en steeds alleen de valkuilen ziet en niet meer hetgeen wat iemand wel kan presteren en daadwerkelijke geleverde prestaties weg veegt van de tafel omdat alleen de denkwijze van de monitor zelf zaligmakend en juist is.hij ziet dus alleen maar beren op de weg en dat kan men zeker verwarren met pessimisme.

Een boel negativiteit omdat Valentijn het schrijft maar hij heeft gelijk. Maar prima toch? Kunnen we van een voetballer als Götze blijven genieten.

Iedereen die het Duitse voetbal een beetje volgt kent het verhaal van Super Mario. Triest, maar blij dat hij bij PSV nog van waarde kan zijn . Jammer dat VI en Valentijn menen deze open deur te moeten intrappen.

Wanneer je door een ziekte het absolute topniveau niet meer aankunt is dat ambitieloos?

Je kunt ook zeggen dat het knap is dat je ondanks je ziekte nog in de top van Nl kunt spelen.

Kwestie van perspectief...

Schandalig dat men van mening is dat ze dit met ons moeten delen.
ONBEHOORLIJK
Gotze kiest voor PSV dat mag hij doen en waarom dat is zijn zaak!!
Hopelijk brengt hij PSV ver in de EL, maar niet in de competitie
Telegraaf ga je schamen
Hopelijk besteedt de media hier.verder geen aandacht aan

Valentijn heeft weer iets nieuws uitgevonden: een stukje publiceren, en dan de volgende week reageren op zijn eigen stukje met tegenargumenten? Eigenaardige manier van doen voor iemand die claimt de wijsheid in pacht te hebben

Kunnen we collectief stoppen met reageren op artikelen over Valentijn, zodat ze hier niet meer gepost worden? Wat een azijnzeiker zeg. Iedereen weet dat Götze’s ziekte hem parten speelt en iedereen weet ook allang dat hij uit zicht is bij de absolute top. Moeten we daar over door blijven zagen? Ik denk van niet.

Deze man kan echt beter stoppen nu. Sowieso vind ik het bizar om iemand "ambitieloos" te noemen als deze wellicht zijn draai heeft gevonden. Laat iemand lekker in zijn waarde. Zijn Tadic en Blind ook ambitieloos volgens Valentijn? Valentijntje zelf bespeur ik ook niet van heel veel ambitie overigens.
Daarnaast waarom zou iemand zijn medisch dossier moeten delen? Gaat toch niemand wat aan.

Valentijn raakt een juiste snaar maar met een verkeerde toon. Het komt allemaal iets te hard met gestrekt been over. Götze had in de EL een goede wedstrijd maar tegenover elke goede wedstrijd van hem staan minimaal 3 wedstrijden waarin je hem nauwelijks ziet. Als een club dan via haar marketingmachine continu laat lijken alsof het een god op de Nederlandse velden is, vooral omdat die ooit een intikkertje in de finale maakte (al een half voetballeven geleden) dan kun je een keer een reactie krijgen. En wat Driessen schrijft is zo gek nog niet, Götze heeft medische pech gehad.

20 september 2021 om 12:22

Voetbalinhoudelijk kan ik deels met je meegaan. Maar het belangrijkste is wat mij betreft dat het volstrekt ongepast is voor Driessen om een oordeel te vellen over zijn medische conditie. Dat stinkt gewoon.

Wat is die Valentijn toch een misselijkmakend mannetje. Deze man maakt van alles een nieuwsfeitje, voor de Nederlands competitie is gotze een ontzettend goede speler. En gotze heeft zelf al eens aangegeven dat het hoogste niveau niet meer haalbaar is voor hem. Valentijn scoort graag maar dit is intikkertje van het niveau 6de klasse met een kater en dan zondag ochtend op het veld stinkend naar bier.

Dit zal wel weer verwijderd worden, maar... Zal Voetbalzone doorhebben dat iedereen de artikels van Valentijntje alleen maar opent om de heerlijk zure reacties te lezen? Niemand neemt Driessen serieus. Onbegrijpelijk dat die man nog een baan heeft als journalist en zoveel invloed heeft op de Telegraafgroep en daarmee Voetbalzone.

Ik ben oprecht benieuwd naar hoe Voetbalzone hier zelf in staat. Als medewerker moet je je toch soms ook een beetje schamen dat je dit soort onzin serieus moet publiceren, omdat Valentijntje nou eenmaal hoger in de boom staat. Het is nou niet zo dat je een serieuze mening van iemand met 50 jaar voetbalervaring publiceert. Je publiceert iets van een narcistisch mannetje dat alleen maar commotie wil creëren. Nul inhoudelijke toevoeging. Nul nieuwswaarde. Alleen maar commotie en daarop teren. Zo zonde van een sportkrant zoals de Telegraaf dat ooit was.

Triest figuur die driessen. Dat de man überhaupt nog een podium krijgt blijft me een raadsel

In Duitsland is het algemeen bekend dat hij mentale problemen had, zeker nadat ie wereldkampioen geworden was en all druk eromheen. Is volgens mij geen geheim. Het is nog steeds een hele goede voetballer, dat bewijst ie elke keer weer, met nu minder druk als wat ie had bij Dortmund en Bayern. Valentijn moet mischien eens duits leren en over Gotzel lezen,

20 september 2021 om 14:13

Inderdaad en wat denk jij van de blessures die hij heeft gehad dan knak je wel metaal.

Ik wordt een beetje Driessenziek want die man overkomt nog ooit wel iets als 1 of andere zot hem beu is.

Of het nou zo is of niet, iedereen ziet dat een 29jarige Gotze niet meer naar de top gaat. Dat is allang duidelijk, dus dat is geen nieuws. Dan de vraag waarom; is het mentaal, is het fysiek. Is dat uberhaupt relevant? En ik vind dat je als journalist, zonder dat je bewijst kennis te hebben opgedaan of ergens het dossier hebt gelezen, je daar helemaal niet over uit kunt laten. Tot slot ook nog; Gotze op dit niveau is echt goed genoeg voor PSV. Dus dan kun je best zijn contract verlengen. Je kunt hem later nog de jeugd laten begeleiden. Dus ook dat argument van: ambitieloos. Het slaat gewoon nergens op.

Volgens mij heeft psv ook nooit gezegd dat hij naar de top van europa kon. Wel dat er een aantal clubs die champions league spelen hem wilden hebben. Zit nogal een verschil in.
Dat hij niet mee gaat draaien bij een real madrid, liverpool, etc weten we allemaal wel, maar bij een ajax, club brugge kan ie echt wel z’n ding doen.
En fijn om te weten dat valentijn het medisch dossier van mario heeft ingezien.

Misschien dat Driessen eigenlijk gelijk heeft. Ik denk dat hij het goed kan herkennen als iemand ambitieloos is. Hij wilde zelf ooit journalist worden, maar is toch nooit verder dan het riool gekomen.

Wauw man, ik probeer actief Driessen-artikelen te mijden. Minder clicks, minder Driessen hoop je dan. Maar nee, toch voor de gek gehouden. Dan is het ook nog eens het meest walgelijke wat ik die man dusverre heb horen zeggen. Speculeren over iemands' gezondheid en dat omschrijven als een 'vlekje' en achter je woorden staan dat het een ambitieloze verlenging is van PSV op basis van die stofwisselingsziekte. Wat smerig.

Laten we wel wezen, Götze is een verrijking voor de Eredivisie. Niet alleen qua naam maar ook qua techniek en gogme. Dat de Eredivisie fysiek zwaar genoeg is, boeit verder niet. Bij Psv heeft bijna niemand de inhoud om 3x per week 90 minuten vol te gaan, want daarvoor pampert Schmidt zijn spelers teveel.

Is er werkelijk niemand om Valentijn Driessen heen, die hem tegen zichzelf in bescherming neemt?

Wat een slechte journalist is het toch vd gijp kwam vorige week al met dit nieuws

Met een beetje geluk speelde PSV CL. Zou hij dan een andere ploeg kiezen of niet worden opgesteld, want dat niveau kan hij niet aan....

Het kan ook zijn dat Gotze het gewoon goed naar zijn zin heeft.
Hij speelt iedere week weer in de basis, is belangrijk.

Wellicht dat clubs van een hoger niveau hem graag willen tegen betere financiele voorwaarden, maar waarom zou je als geld niet meer het belangrijkste is.

Ik vind de stap van Gotze juist een prachtig voorbeeld hoe het ook kan.
Hij is financieel klaar en kan nu kiezen voor de sport en als topsporter wil je iedere wedstrijd spelen.
Nee, Gotze is niet meer het kaliber om bij de europese top wekelijks te spelen, maar dat is hij eigenlijk ook nooit echt geweest.

Stop met zeuren en geniet van het feit dat een speler met zoveel faam gewoon in de Eredivisie speelt.

Dus eerst is hij ambitieloos.. en vervolgens komt het door zijn stofwisselingsziekte.. Als Valentijn dit al 'wist', waarom kwam hij dan überhaupt met 'ambitieloos' op de proppen? Daarbij, waarom zou PSV 'het eerlijke verhaal' moeten vertellen? Al is het zo, wat dan nog?

Wat zit die valentijn nou steeds over gotze te janken zeg. Wat heeft mario hem misdaan? Laat die gozer gewoon met rust zeg. Is gewoon lekker op subtopnivo aan het ballen

Een trage schildklier is volgens mij niet dramatisch. Wel het feit dat je grote kans maakt op andere ziektes erbij maar waarom zou hij dat aan professor Valentijn moeten uitleggen?
Als deze man het naar zijn zin heeft en mogelijk het fitste seizoen in jaren heeft wees dan blij dat hij dat in Nederland heeft.
Wacht gewoon af hoe het seizoen verloopt.

Is psv nu de gebeten hond na deze verlies afgelopen weekend tegen Feyenoord.

Wie is de volgend pispaaltje

Ik lees driessen al een poos niet meer en adviseer de rest hier hetzelfde. Hoe minder clicks hoe minder van hem. Komt dichterbij de privé dan kwalitatieve voetbalartikelen waar ik hier voor kom.

Ik vind Valentijn in tegenstelling tot veel reacties wel een fijne columnist simpelweg om het feit dat hij altijd tegendraads is. Peter R. de Vries had hier ook een handje naar en had dit zelfs op een tegeltje staan op z'n bureau. Deze mensen zijn nodig om net even die extra focus aan te brengen en details ter discussie te stellen. Ja hij heeft het soms fout, maar dan is wel de dialoog geweest. Zoals Baudet zegt durft hij wel de keizer te vertellen dat hij geen kleding aan heeft. En dat is de rol van de media. Negatief of positief geladen nieuws - dingen aan de kaak stellen. Gezien al de clicks doet hij dit verdienstelijk.

Hij kan best wel eens gelijk hebben maar het is natuurlijk riooljournalistiek van de bovenste plank. Je kunt dit zonder hoor en wederhoor echt niet schrijven, maar goed dat kennen we van de wakkerste krant van Nl.

Valentijn Driessen praat als een benedengemiddelde reageerder op Voetbalzone met een veel te groot platform om zijn zegje te doen. Dingen aandikken om zijn argument kracht bij te zetten, praten in extremen, veel erom heen draaien en ook vooral veel geschreeuw en weinig wol, je weet wel, dat soort dingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ZahaviAanvaller103
R. SchmidtUnknown
C. GakpoAanvaller93
J. DrommelKeeper90
Y. VertessenAanvaller91
M. van GinkelMiddenvelder81
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

447 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 9 0 2 0
2020/2021 PSV 18 5 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 3 0 0
2018/2019 Borussia Dortmund 26 7 0 0
2017/2018 Borussia Dortmund 23 2 1 0

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren