Slot weerlegt gerucht over Diemers niet: ‘Dat was inderdaad geen onzin’

Woensdag, 28 juli 2021 om 16:27Rian Rosendaal • Laatste update: 16:29

Arne Slot is woensdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de tweede ontmoeting met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League open over de moeilijke situatie van Mark Diemers bij Feyenoord. De middenvelder komt voor komend seizoen niet voor in de plannen van de coach. Voetbal International wist woensdagochtend al te melden dat Diemers mag vertrekken als een geïnteresseerde club een marktconforme transfersom op tafel legt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door kzzk)

Heerlijk dat er eindelijk eens een grote schoonmaak gaande is bij Feyenoord. Afscheid nemen van de middelmaat die de afgelopen jaren is aangetrokken. Hopelijk komt er ook een club voor Fer en Teixeira.

Ben benieuwd of er nog wat bij komt de komende dagen. Een spits of creatieve middenvelder zou top zijn.

28 juli 2021 om 16:33

Een trainer die duidelijkheid verschaft hoe het er voorstaat. Prima lijkt me. Weet iedereen waar hij aan toe is

28 juli 2021 om 16:48

Dat is toch niet veel anders dan in voorgaande jaren? Ieder seizoen gaan er jongens weg die geen uitzicht meer hebben op veel speelminuten.

Het is pas anders als er geen middelmaat voor terug komt, maar betere spelers. Of dat er eens wat goeie jeugdspelers doorbreken.

28 juli 2021 om 18:02

Niet helemaal, Advocaat had bijvoorbeeld het liefst zoveel mogelijk spelers , hij gebruikte er misschien maar 14 maar had wel het liefst 40 man bij de selectie.

28 juli 2021 om 16:50

Ik vind sowieso naast het de wedstrijden dat t bij Feyenoord goed loopt, worden veel spelers geloost, wordt een keer op een andere manier gescout, heldere trainer. Als nu nog de filosofie op het veld te zien is maakt dit seizoen nog wat vreugde vrij bij me

28 juli 2021 om 18:25

Als we alle middelmaat willen weghebben zijn we nog wel even bezig maar het is iig een goed begin. Nu spelers als Bozenik, Linssen en Kokcu nog lozen

28 juli 2021 om 19:02

Heb wat reacties van je gelezen Japie_Krekel en verbaas me elke keer over je negativiteit en nu ook weer. Waarom zou Feyenoord spelers als Linssen en Kokcu moeten lozen? Waar haal je dat soort onzin vandaan?

Linssen is prima om als back-up voor de aanval erbij te houden. Kokcu lozen slaat al helemaal nergens op. Talentvolle jongen en ik denk dat hij onder Slot nog wel wat gaat laten zien.

28 juli 2021 om 19:06

Dus je mag Diemers wel matig vinden maar als je ook bepaalde andere spelers matig vind ben je opeens negatief? Ik vind dat echt onzin. Van Linssen was ik in zijn Vitesse tijd al geen fan en Kokcu laat al langer als Diemers, namelijk al twee jaar lang niks zien. Waarom zou ik ze niet matig mogen vinden dan?

28 juli 2021 om 19:15

Heb het niet per se alleen over deze reacties. Heb er nu een hoop van je gelezen en ik zie alleen maar negativiteit en zuurheid. Hou daar gewoon eens mee op joh. Lijkt me verschrikkelijk om elke dag wakker te worden met zo’n bak negativiteit.

Geniet een beetje joh, het leven is mooi!

28 juli 2021 om 19:20

ik vind mezelf niet negatief hoor. ik ben gewoon enthousiast over spelers als Jahanbaksch, Bijlow, Geertruida en Malacia omdat ik die van het vereiste niveau vind. een aantal andere spelers niet en dat zijn o.a. de drie namen die ik net noemde

29 juli 2021 om 00:12

haha , nu ineens wel? Heb genoeg reacties gelezen dat we totaal geen jeugd hadden van niveau en dat een Geertruida en Malacia er niks van konden. Je bent een en al negatief, soms moet je gewoon zeggen… Ja ik vind Feyenoord eigenlijk helemaal niet leuk, ik vind het gewoon leuk om ze af te zeiken

29 juli 2021 om 00:54

je verdraaid nu mijn worden. ik heb gezegd de backposities zijn niet de meest cruciale posities en dat backs niet je elftal gaan dragen. dat zijn imo de 3 plaatsen voorin en de nummer 10 positie en dat zijn ook de spelers die vaak het meeste geld opleveren. ik heb nooit gezegd dat Geertruida en Malacia geen goede talenten zijn

‘T is een prima gozer maar een (voor het niveau wat Feyenoord wilt nastreven) een te beperkte voetballer. Hier in Sittard deed ie ‘t prima, maar da’s ook wel een stevig verschil..

28 juli 2021 om 18:20

Achja, prima? Hij speelde echt veel slechte potten. Statistieken verbloemde veel. Diemers had eigenlijk maar 2 a 3 goede potjes per jaar. De rest was penalty's en soms een vrije trap. Voor Feyenoord was ie duidelijk niet goed genoeg. Zelfs bij ons stak hij er niet met kop en schouders bovenuit.

28 juli 2021 om 18:34

Met prima doel ik meer op zijn houding en werkethiek, zijn spel is natuurlijk verre van prima. Gewoon te licht bevonden helaas

Gister middag een gesprek en in de avond kan je het overal al lezen. Uit de woorden van Slot maak ik op; lekker zeg Diemers. Zo’n gozer moet je meteen lozen, als je dit soort dingen meteen gaat lekken ben je een potentiële stoorzender in de selectie komend seizoen. Aangezien hij niet tot nauwelijks aan spelen toe komt. Waardeloze voetballer.

28 juli 2021 om 16:51

Wie zegt dat Diemers dat gelekt heeft dan?

28 juli 2021 om 16:59

Wie zou het anders gelekt hebben dan? De kantinejuffrouw die koffie met een koekje kwam brengen?

Ik ben het er mee eens, dit soort dingen s'avonds al terug lezen hoort niet.

28 juli 2021 om 17:00

Wie anders?
Of het moet Slot zijn geweest, maar dat betwijfel ik

28 juli 2021 om 17:10

Feyenoord wil ook van hem af, dus daar zit ook wel een belang om hem in de picture te zetten.

Zaakwaarnemers zou ook nog kunnen.

28 juli 2021 om 17:41

De zaakwaarnemer zou ook idd nog kunnen, maar waar feyenoord op sportieve gronden van hem afwilde, is dit nog een goede reden om er vanaf te willen als trainer lijkt me. Een zaakwaarnemer hoort achter de schermen te werken en niet gelijk de story of prive te bellen.

28 juli 2021 om 17:54

Slot heeft dat zelf gedaan, zo gehaaid is die gozer wel. Nu heeft ie nog meer redenen om zo snel mogelijk van Diemers af te komen en hem helemaal niet te gebruiken tijdens de aankomende potten. Slot is gewoon een achter baks ventje, dat was ie bij AZ ook al. Ook pretendeert hij zich als een of andere God maar het is gewoon een simpel trainertje die vooral erg stoer over wil komen in de media.

28 juli 2021 om 19:32

Het kunnen toch zoveel mensen zijn? Misschien heeft hij dit ook wel besproken met mensen die dichtbij hem staan, collega's, vrienden. Dit hoeft niet perse door Diemers zelf gedaan te zijn. En ook kan het komen van Feyenoords kant, want ook bij Feyenoord (staf, directie) zullen genoeg mensen geweest zijn die wisten welke boodschap er was voor Diemers.... Dus dat dit perse moedwillig gelekt is door Diemers, ik vind het een zware beschuldiging. En al helemaal om dat dit niet perse iets vertrouwelijks is. Hier hoef je niet geheimzinnig over te doen. Slot ziet het niet in hem zitten en dat is voor iedereen redelijk duidelijk, dus dat zoiets in het nieuws komt is niet alsof er een staatsgeheim aan het licht is gekomen...

28 juli 2021 om 20:14

En hij vind zichzelf nog goed genoeg ook om in de basis te starten. Deze man heeft het totaal niet op een rijtje. Dit was echt een schandalige aankoop, die jongen komt in alles tekort en moet God op zijn blote knieën bedanken dat die überhaupt bij zo'n grote club zit. Het zou zelfs een zegen voor hem moeten zijn om iedere week op de bank te zitten, want zelfs dat strookt totaal niet met zijn waardeloze kwaliteiten.

Ik hou wel van de communicatie van Slot. Draait er niet omheen als een speler gewoon niet goed genoeg is, maar blijft tegelijkertijd netjes. Ik mag toch hopen dat Feyenoord morgen gewoon wint van dat armetierige Drita. Hoewel Feyenoord de enige Nederlandse club is waarbij ik het gevoel heb dat ze in Europa van iedere tegenstander kunnen verliezen, ga ik er vanuit dat ze het deze keer redden.

28 juli 2021 om 16:40

Ben sowieso wel te spreken over Slot z'n communicatie. Inderdaad gewoon eerlijk, maar niet hard. Verder verwacht ik morgen ook niet al te veel problemen. Ons grootste probleem in Europa ligt al jaren uit (2 overwinningen in laatste 19 wedstrijden snel uit m'n hoofd) en zelfs tegen zo'n Drita gaat dat niet anders helaas.

Goede en duidelijke communicatie. Diemers is idd niet het niveau wat Feyenoord moet willen nastreven, ook al vind ik Guus Til momenteel echt drama spelen en momenteel nog wel slechter als Diemers. Hopelijk hervind Guus Til zijn vorm. Antonucci is echt een groot talent, deed het bij Volendam voortreffelijk, hopelijk krijgt die veel speelminuten.

Altijd fijn zo'n coach die niet om de hete brij draait. Spelers weten waar ze aan toe zijn, fans ook. En als iemand altijd zo recht door zee is, kan je als speler lastig een hekel aan hem krijgen. Oneens zijn kan, maar je krijgt in ieder geval de eerlijke visie van de trainer. Hopelijk maken ze er morgen wat van!

Ohja, denk dat Slot goed ziet dat Diemers niks voort Feyenoord is. De lat wordt hoger gelegd door Slot.

28 juli 2021 om 16:52

Duidelijk was Advocaat toch ook wel?

28 juli 2021 om 17:02

Dat ontken ik ook niet perse!

Maar Advocaat gaf wel publiekelijk af op zijn spelers, zoals de uitspraak dat AZ meer kwaliteit had. Advocaat kraakte ook het tactisch vermogen van zijn spelers tegen Heerenveen uit, publiekelijk. Ik vind Slot wel een rechtlijnige man die eist dat alles intern besproken wordt. Advocaat doet het express om zijn spelers te prikkelen.
Dat is niet perse dat Advocaat onduidelijk is, maar lijkt mij aangenamer om een coach te hebben die zijn kritiek intern houdt.

28 juli 2021 om 17:17

Ik mag Slot zijn communicatie ook wel. Nette vent.

Wel even afwachten wat er gebeurt als ze een paar keer verliezen en er komen een hoop lastige vragen van journalisten.

Advocaat valt zijn spelers ook niet af als het goed gaat.

Diemers maar verhuren aan Cambuur. Dat is zijn club

Diemers en Texeira, hoeveel zou Feyenoord voor beiden kunnen ontvangen?

Wel goed dat Feyenoord eindelijk eens aan het doorselecteren is. Weg Jorgensson, misschien volgen naast boven genoemde spelers ook Fer en Haps.

Veel dure krachten weg en vooral talenten doorschuiven.

28 juli 2021 om 17:18

Ik zou zeggen 0 euro. Waarom zou je als club gaan betalen voor een speler die toch weg moet bij zijn club? Feyenoord zal ook al blij zijn als ze de salariskosten kwijt zijn.

Ik weet niet of er een club zal komen voor Diemers. Wat hij bij Feyenoord verdient kan hij bij clubs waar hij basisspeler zou zijn nooit verdienen. Misschien als Feyenoord hem transfervrij laat vertrekken dan kan er iets met de nieuwe club geregeld worden in de vorm van tekengeld. Een speler waar ik denk dat er wel interesse voor zal komen is Sinisterra. Zal voor Feyenoord niet lastig zijn om hem te verkopen.

Slot is kennelijk heel duidelijk naar Diemers geweest gisteren. Ik zou niet weten wat er dan mis aan is als Diemers dat vervolgens ook naar de pers is. Natuurlijk gaan die anders vandaag vragen aan hem waarom hij niet in de selectie voor donderdag is opgenomen. Dat is nu dus meteen duidelijk. Diemers kan op zoek naar een nieuwe werkgever.

Dan was het van die kerel gewoon voortschrijdend inzicht. Shirtje van Diemers zou niet meer up-to-date zijn dus dan moet je maar in een andere voorzien!

Mooi afscheid van nemen. Ook nog Fer, Haps, Texeira, Kelly en Vente uitzwaaien. Dan is er meer dan genoeg ruimte in het salarishuis om Bjørkan, Kitolano, een controleur en een spits te halen. En stiekem hoop ik op Ihatarren maar dat zal wel niet gebeuren. Enige probleem is dat er ook transfersommen betaald moeten worden. Kitolano en Bjørkan kun je misschien wel halen voor de inkomende transfersom van Fer. Haps kan ook wel 3 miljoen opleverrn waarvan je dan een controleur en spits moet halen dus dat word waarschijnlijk huur. Of komen er dan toch nog investeerders?

als we diemers kwijtraken en dan nog ook fer met 2 a 3 aanwinsten dan zie ik feyenoord kampioen worden met daarachter psv

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1929
3.Feyenoord1512
4.PSV157
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder65
J. ToornstraMiddenvelder62
J. BijlowKeeper60
B. LinssenAanvaller65
L. SinisterraAanvaller63
A. JahanbakhshAanvaller51
C. DessersAanvaller32
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

15 fans
Coach, 43 jaar
SeizoenClub
2021- Feyenoord
2019-2020 AZ
2017-2019 AZ
2016-2017 SC Cambuur
2009-2013 PEC Zwolle
Laatste voetbalnieuws

Arne Slot verbaast zich na Feyenoord - NEC: ‘Het is werkelijk ongekend’

Feyenoord kwam zaterdag in de thuiswedstrijd tegen NEC met de schrik vrij. De ploeg van Arne Slot boog in een knotsgek duel in de laatste tien minuten een 2-3 achterstand om...Lees verder

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren