Feyenoord wil na een jaar al afscheid nemen van Mark Diemers

Woensdag, 28 juli 2021 om 09:57Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 10:11

De wegen van Feyenoord en Mark Diemers scheiden deze zomer als een geïnteresseerde club een marktconforme transfersom op tafel legt. Volgens Voetbal International hoeft de middenvelder dit seizoen onder trainer Arne Slot niet op veel speeltijd te rekenen en zal technisch directeur Frank Arnesen dan ook niet voor een zomerse transfer gaan liggen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door fr_ronnie)

Goed nieuws op de woensdag ochtend!

28 juli 2021 om 10:14

Als Feyenoord voor Diemers een ton of acht kan terugpakken zou het heel mooi zijn. Voor minder zou ik het niet doen

28 juli 2021 om 10:32

Als ik FC Groningen was en ik zou Diemers nu nog willen hebben zou ik niet meer dan 5 ton bieden.

28 juli 2021 om 10:48

Als je zo in je hemd gezet wordt als club zijnde, zou je je toch wel 3x moeten bedenken om deze speler alsnog te halen.

28 juli 2021 om 10:49

Als ik FC Groningen was zou ik Diemers nooit meer willen hebben. Zelfs niet als Feyenoord 5 ton bonus erbij kado geeft en met een strik erom op de fiets aflevert.

28 juli 2021 om 11:20

@paulr_1982: als jij met een chick staat te flirten, maar die besluit je beste vriend te neuken dan sluit je haar toch ook niet in de armen als ze vervolgens gedumpt wordt? Enkele jaren geleden vond Labyad PSV te min voor hem, koos voor de centen van Sporting, waar hij geen speelminuten kreeg, en belde later Brands op of-ie terug mocht komen. Dat werd glimlachend geweigerd en met dezelfde houding zou Groningen ook Diemers' situatie moeten bekijken.

Sowieso vind ik Diemers enorm doorsnee. Ik snap niet waarom er geen enkele club Harroui heeft opgepikt. Die jongen loopt volgend jaar uit zijn contract bij Sparta!

28 juli 2021 om 11:29

Je eerste zin slaat nergens op. Feyenoord is niet de beste vriend van Groningen. Feyenoord heeft niet het beste voor met Groningen, en heeft gewoon veel meer te bieden, en dan bedoel ik niet alleen financieel. Diemers zijn situatie kun je ook helemaal niet vergelijken met die van Labyad, totaal andere situatie.

28 juli 2021 om 11:34

Ligt aan de situatie. Brobbery heeft ook naast zn mondkapje geniest en toen hadden de partijen ook een soort van spijt. Diemers moet het trouwens zelf ook niet willen. Enorme walk of shame. Gewoon ergens anders proberen. Sparta, Willem 2 of een cluppie in Belgie. Soms is een nieuwe omgeving ook gewoon wel chill.

28 juli 2021 om 12:53

@Gomes psv wat een onzin flederus zou zn persoonlijke trots opzij moeten zetten en diemers gewoon moeten halen in belang van de club anders is die maar een zielig mannetje.

28 juli 2021 om 11:22

Zeker goed nieuws. Op Bozenik na vind ik Diemers waarschijnlijk de meest slechte voetballer in de Feyenoord selectie

Heerlijk wakker worden zo. Zou niet weten welke club zo gek zou zijn om hem te kopen..

28 juli 2021 om 10:16

Bied hem aan bij Turkse clubs, die betalen wel.

28 juli 2021 om 10:19

Diemers is net 3 jaar te jong om in aanmerking te komen voor de Turkse clubs

28 juli 2021 om 10:31

Als je Diemers ziet spelen moet hij stiekem wel 30+ zijn.

28 juli 2021 om 11:17

Haha minimaal

28 juli 2021 om 10:37

Was toch geen gelukkig huwelijk bij Feyenoord. Ik zie hem wel bij Twente of Utrecht spelen. Zijn wel clubs voor Diemers.

28 juli 2021 om 11:25

Haha nou wij hoeven de afdankertjes van Feyenoord niet, zou niet weten wie Diemers bij ons uit de basis moet spelen....en daar dan ook nog voor moeten betalen, denk niet dat een Nederlandse club dat gaat doen. 13 in het dozijn voetballer, daar lopen er genoeg van vrij rond.

28 juli 2021 om 11:32

Alsof Twente niet al vaker spelers die bij Feyenoord te min waren heeft gehaald. Was sterkhouder bij Fortuna op een middenveld dat o.a. Ajax in de Arena in de eerste helft scheel tikte. Dan zou een Twente of Utrecht meestal geen verkeerde club zijn.

28 juli 2021 om 11:50

Haha ik kan mij nog een keertje herinneren dat we Fer bij jullie weg haalden, weet niet of die toen te min was voor Feyenoord....

Nee dank je, nogmaals ik zie niet in wie hij bij ons of Utrecht dan uit de basis moet spelen....

28 juli 2021 om 11:54

@richardmas - Precies, verbaas me ook weer over de reacties van anderen hier. Lijkt net dat men hem alleen beoordeeld op zijn kwakkelende periode, wat onder Advocaat en Feyenoord in het algemeen sowieso het geval was, bij Feyenoord, en niet op basis van zijn andere prestaties. Bij Fortuna was hij echt goed, alleen is die stap naar Feyenoord gewoon veels te groot. Hij had beter een tussenstap kunnen maken. Ik denk dat hij bij Groningen beter zal doorontwikkelen, en ongeveer hetzelfde traject kon afleggen als Chery. Hij speelde daarnaast ook teveel als controlerende middenvelder en flankspeler, en te weinig op zijn positie als 10 waar die bij Fortuna veel heeft gespeeld. Ik denk nog steeds dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor clubs net aan de onderkant van de linkerrij.

28 juli 2021 om 12:23

@okydoky

Nou, het zegt wel weer genoeg dat je er een transfer van ruim 10 jaar geleden bij moet halen. Toen Feyenoord haar absolute dieptepunt kende en Twente haar absolute hoogtepunt. Een piek die overigens, nadat de schimmige zaakjes van Munsterman naar buiten kwamen, als sneeuw voor de zon verdween alvorens jullie weer terecht kwamen waar jullie hoorden. Dus ja; Twente is er tegenwoordig wel degelijk bij om de afdankertjes van Feyenoord op te pikken.

28 juli 2021 om 14:34

Hmmm zure reactie kon niet uitblijven natuurlijk…

Na Fer hebben we volgens mij alleen nog cabral gekocht? Daarna nog een paar gehuurd, maar om nou te zeggen dat FC Twente de afdankertjes van Feyenoord nodig heeft….denk dat het verschil niet meer zo groot is, maar gaan het zien vh jaar, nu al zin in.

Volgens mij is bij Feyenoord het geld ook op, dus daar zit geen verschil met Twente in ieder geval.

28 juli 2021 om 16:00

Jeetje okydoky wat zeg jij allemaal. Ik ben ook tukker, maar Diemers zou lachend bij ons in de basis spelen. Ik zie hem eigenlijk wel graag komen.

Het verschil niet zo groot.. Ik weet niet of je het nog weet, maar gezien de 2e seizoenshelft eindigde wij op de laatste plaats. Jij bent echt een grap.

28 juli 2021 om 16:24

Op welke manier is dit dan een zure reactie? Je komt nogal misplaatst arrogant om de hoek zetten, dan is het niet raar dat je op je plek wordt gezet. Jullie hebben ooit eens een bepalende speler bij ons weggehaald, verder enkel overbodige spelers.
Hoe je er bij komt dat het verschil niet zo groot is mag je ook nog wel even uitleggen, afgelopen jaar was het 18 punten verschil en daarvoor 23. Jullie eindigen, zonder een handige zakenman als Munsterman, gewoon ergens in de middenmoot. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Fijn seizoen toegewenst!

28 juli 2021 om 10:55

Schijnt dat Nice wel een leuke club voor Nederlanders is op dit moment...Overigens vraag ik me af wat men onder een marktconforme prijs verstaat voor Diemers. Veel meer 3 soepstengels zal je er niet voor kunnen krijgen.

28 juli 2021 om 11:13

Nice is toch the place to be, voor alle Nederlanders??

Lijkt me een hele verstandige keuze. Blijft eeuwig zonde dat we niet Joey Veerman konden ophalen ipv deze speler. Denk dat hij bij een club als Groningen beter uit de verf was gekomen, want afgelopen seizoen was toch vrij matig terwijl hij kansen genoeg heeft gehad

28 juli 2021 om 11:34

Veerman is een leuke speler, maar is nooit 10 miljoen waard. Zou als Feyenoord zijnde eerder proberen om Harroui te halen. Jeugd international en een hele goede voetballer. Zie hem graag naar Feyenoord komen

Binnen 24 uur de 2 pispaaltjes van de fans die vertrekken uit de Eredivisie. Na Rosario nu, Diemers. Die in mijn ogen beide zijn stinkende best hebben gedaan maar simpelweg niet het niveau hebben. Hard werken en niet zaniken, ik gun Diemers een mooie stap naar een lekker land, veel speeltijd en spelverdeler bij zijn nieuwe club. De stap van Sittard naar Rotterdam was te groot maar het proberen waard. Het ga je goed Mark!

28 juli 2021 om 10:26

Ik gun Diemers ook het beste. Ik heb niets tegen de persoon wel tegen de voetballer.
Het is gewoon geen match gebleken. Of je dat Diemers kwalijk mag nemen is de vraag. Wie heeft die jongen gescout?

28 juli 2021 om 10:43

Dick...

Dick wilde hem speciaal er bij hebben.. Denk dat dat ook de reden was dat hij zo vaak weer mocht aantreden ondanks zijn prestaties.

Gun hem zeker ook het beste! Is geen verkeerde speler en zeikt nooit. Maar is niet wat Feyenoord zou moeten willenhebben. Had beter wel naar Heerenveen kunnen gaan vorig jaar. Maar geef hem eens ongelijk, toch zo mooi een jaar Feyenoord mee gepakt.

28 juli 2021 om 11:05

Dick? Er was geen geld en ze hadden iemand nodig voor die positie. Dan was Diemers niet eens een rare keuze, al was het vooraf al duidelijk dat je met die categorie voetballers geen aanval gaat doen op Ajax en PSV, terwijl ook AZ niet bang van de categorie Diemers wordt. Elk jaar zoekt men een nieuwe zondebok bij Feyenoord, maar alles wat je ziet is gewoon een kwestie van beleid. Hoe vaak moet het nog fout gaan voor men die conclusie gaat trekken?

28 juli 2021 om 11:32

Dick! Er was inderdaad op dat moment geen ruimte om een van de gewenste aankopen te halen. Dan kan je als trainer twee dingen doen; de jeugd de kans geven of inzetten op een goedkopere, ervaren speler. Dick heeft gesmeekt om jongens als Linssen, Diemers en Pratto binnen te halen.

28 juli 2021 om 12:42

Diemers is maar 1 seizoen geweest in een slecht draaiend team. Misschien schrijven we hem te vroeg af

28 juli 2021 om 12:58

Ach, Advocaat heeft helemaal geen eindverantwoordelijkheid over het aankoopbeleid. Daar heb je een technisch directeur voor. Het is echt ongelooflijk hoeveel zand mensen nog steeds in de ogen hebben. Mocht het dit seizoen weer misgaan, is het ongetwijfeld Slot die de kop van jut wordt. Kijk eerst eens naar de puinhoop binnen Feyenoord en tel daarbij op een technisch directeur die nog steeds elke cent uitgeeft wat er binnenkomt.

28 juli 2021 om 13:16

@sirius:
De vraag is wie wild \e hem halen/heeft hem gescout..

Dat was Dick die heeft speciaal om hem gevraagd.

28 juli 2021 om 14:18

Nee, dat denk ik niet. Het aannemen, wegdraaien, kijken wie er vrijstaat, terugspelen heeft weinig met het team te maken.

28 juli 2021 om 10:27

Mensen die Diemers verdedigen hebben denk ik nog nooit Feyenoord gekeken. Wat deze man heeft laten zien is echt ongelofelijk slecht. Alles wat hij doet is kappen en draaien en dan bijna altijd nog de verkeerde kant op ook. Elke bal naar voren betekende balverlies.

28 juli 2021 om 10:44

Dat deed hij altijd al, is dan toch de schuld van Feyenoord/dick dat ze hem halen..

Al doe jij het nu wel heel erg overdrijven dat iedere ba verlies is. Maar laten we wel blij zijn dat hij alweer mag vertrekken. Was en is niet het niveau wat we moeten willen

Diemers is zelfs bij Utrecht al te licht bevonden, niet geschikt voor de (sub)top. Logisch dat ze die willen lozen.

Komt natuurlijk te kort voor Feyenoord, maar is door de supporters volledig afgemaakt wat ook niet helpt in het vertrouwen in eigen kunnen. Jongens als Kökcu en Burger zijn niet beter, maar krijgen meer vertrouwen omdat zij afkomstig zijn uit de eigen jeugd. Denk dat Diemers een prima speler is voor H'veen, Groningen of Utrecht.

28 juli 2021 om 12:30

Inderdaad is deze jongen afgemaakt op de social media. De stap naar Feyenoord was gewoon te groot voor hem. Het niveau Twente of Groningen lijkt me zijn top. Verder gewoon een aardige gozer en ik wens hem alle succes in de komende jaren.

28 juli 2021 om 14:27

Ik zou Diemers nog wel een jaar willen zien in de Kuip. Het is te vroeg hem nu al af te schrijven. Wie heeft er wel een goed seizoen gedraaid?

28 juli 2021 om 16:54

Er waren er weinig goed afgelopen jaar, maar bij Diemers zag je gewoon dat zijn handelingssnelheid en zijn functioneren in het team op een lager niveau was. Daar kan je niks aan doen, een ieder zou voor Feyenoord kiezen als die langs kwam ipv voor Groningen. Feyenoord heeft gegokt en verloren met hem.

Bij voorbaat als kansloos om hem uberhaupt aan te trekken, dat is toch wel echt een hele slechte beslissing geweest. Ik hoop dat Arnesen in de toekomst wat betere transfers gaat realiseren voor Feyenoord want het lijstje wordt wel wat negatief zo.

28 juli 2021 om 10:26

JK
Eens dat het een slechte keuze was. Ik had er zelf nog wel vertrouwen in maar dat was meer op basis van gevoel.
Het is van Arnessen niet goed maar uiteindelijk heeft de trainer ook invloed toch?

Waar ik wel blij mee ben is de kentering die we aan het zien zijn. Er mogen echt een hoop spelers weg die of te kort komen of niet gebruikt gaan worden.
Haps,fer,texeira en eventueel kokcu mogen ook nog weg.
Ik hoop wel dat er nog inkomende transfers tegenover komen te staan.

28 juli 2021 om 11:17

Natuurlijk zal het een en ander op verzoek van de trainer zijn maar je bent als TD wel eindverantwoordelijke. De trainer is een passant en Arnesen is aangesteld voor de langere termijn om de club weer de weg omhoog te laten in slaan. Dan zijn aankopen als Diemers, Texeira, Pratto, Bozenik etc wel pittige tegenvallers. Het huren van Til weet ik niet wat dat kost, maar ik meende te lezen dat zijn salaris niet mals is - daar heb ik wel zo mijn twijfels bij of dit de juiste zet is. Een Senesi is dan weer een hele goede en die nieuwe verdediger ook. Sinisterra weet ik niet onder welkde TD die valt maar dat is ook in potentie eentje die geld gaat opleveren. Hoe beoordeel jij dit?

28 juli 2021 om 11:25

@JK-Ajax: Klopt dat Arnesen eindverantwoordelijke is, maar Dick wilde Diemers en Linssen er kosten wat het kost bij hebben. Wilde volwassen versterkingen was al wat heisa aan het schoppen toen deze 2 namen bijna niet kwamen. Dus deze mag je echt op de rekening van Advocaat zetten.

Senesi is een topper, maar komt 100% van kamp Henk Timmer. Daar hoefde Arnesen (of zat Troost er toen?) niets voor te doen. Sinisterra komt nog van Martin van Geel.

Trauner lijkt inderdaad een goede, zo vind ik ook die Sporar een interessante optie

28 juli 2021 om 11:35

Jahanbaksh vind ik trouwens ook wel een goede aankoop, dat moet nog wel blijken maar daar ben ik wel enthousiast over. Als Senesi en Sinisterra niet van hem zijn blijft het lijstje toch wel wat matig. Natuurlijk is het ook moeilijk met weinig middelen maar je verwacht meer van Arnesen gezien zijn naam.

28 juli 2021 om 11:45

Arnesen is natuurlijk vlak voor de pandemie binnengekomen. De scoutingslijstjes en gewenste aankopen waren op dat moment veelbelovend, maar al snel werd duidelijk dat vrijwel alle inkomsten rondom wedstrijden weg zouden vallen. Dan wordt je beschikbare transferbudget opeens gedecimeerd. Het is in ieder geval duidelijk dat hij uit een veel groter vaatje kan tappen dan zijn voorgangers; nu Advocaat weg is en er weer gebouwd mag worden, komen er totaal andere spelers.

28 juli 2021 om 12:06

Dat denk ik ook wel hoor, Feyenoord moet na dit seizoen gaan oogsten en geld binnenhalen met spelers als Bijlow, Senesi, Sinisterra en beide backs. Dat moet goed geïnvesteerd worden om door te gaan met groeien.

28 juli 2021 om 12:27

Nou, lijkt me nou niet dat we ineens ons halve team moeten verkopen. Zeker als je Bijlow, Geertruida, Senesi en Malacia laat vertrekken kom je in de problemen. Je kan juist alleen bouwen als je fundament sterk genoeg is. Eerst maar het brandhout uit de selectie werken, proberen een slag te slaan door twee spelers goed te verkopen en op die manier de selectie versterken.

28 juli 2021 om 12:46

Ik bedoelde ook niet dat je ze allemaal in één keer moet verkopen maar dit zijn wel je spelers die het toekomstige kapitaal moeten gaan opleveren.

28 juli 2021 om 11:02

Sorry, maar Diemers komt uit de koker van Dickie.

28 juli 2021 om 11:07

Lekker makkelijk, maar wie hadden ze dan moeten halen met een lege portemonnee? Bovendien is Advocaat geen technisch directeur. Afnemen is dat en de man doet nog niet veel goeds, al zijn de omstandigheden verre van ideaal in Rotterdam.

28 juli 2021 om 11:17

Dat is te makkelijker vatzuiper. Dickie is een passant waar Arnesen de rol moet pakken om de club weer omhoog te brengen op de langere termijn. Dan is dit gewoon zonde van het geld. Ik ben wel oprecht benieuwd wat je verder van Arnesen vindt en of dat wat ik aangeef wellicht te kort door de bocht is.

28 juli 2021 om 12:06

Dickie stelde wel een paar eisen aan zijn langer verblijf en daar waren diemers en Linssen er 2 van.
Het is natuurlijk een mix van weinig financiële middelen en ook dat je Advocaat nog een jaar langer wil houden aangezien zijn eerste jaar super was.
Ik moet zeggen dat ik Linssen echt nog niet afschrijf maar Diemers wel.

Tja, Mark Diemers. Na zijn geweldige seizoen bij Sittard kreeg kreeg hij het iets te hoog in de bol en dacht hij dat hij het allemaal wel even kon regelen in de Nederlandse top. Was al zo goed als rond met FC Groningen, had meteen geen interesse meer toen Feyenoord zich meldde. Eigen glazen ingegooid en nu na een slecht seizoen alweer uitgekotst daar. Knikkende knieën terug naar Fortuna

28 juli 2021 om 10:23

Dat hij voor Feyenoord heeft gekozen kun je hem natuurlijk niet kwalijk nemen, dat was de kans van zijn leven. Dat Feyenoord hem wilde hebben, dat is het meest kwalijke. Dit kon je allang aan zien komen, die jongen is niet goed genoeg.

28 juli 2021 om 14:58

Mee eens. De grote vraag is, welke kanjer bij Feyenoord zag in Diemers wel een versterking?

Die is toch wel heel erg slecht hoor die Diemers. Heeft een paar aardige wedstrijden gespeeld, maar komt over het algemeen veel en veel te kort voor de top. Had beter naar Groningen kunnen gaan, maar jah, als Feyenoord langs komt dan pak je toch die kans.

28 juli 2021 om 10:24

Zo slecht is hij niet, hij komt alleen behoorlijk wat handelingssnelheid tekort om op een hoger niveau dan middenmoot Eredivisie te spelen.

28 juli 2021 om 11:47

Dat is niet gebleken toen hij het afgelopen seizoen middenmoot heeft gespeeld.

Wat een top nieuws zo op deze woensdag ochtend! Nutteloze paniek aankoop geweest. Gelukkig zien we de een na de andere vertrekken.

Helder verhaal. Dick Advocaat wilde kost wat kost Diemers hebben, terwijl al snel bleek dat Diemers tekort kwam voor Feyenoord.
Denk dat een buitenlandse club eerder voor de hand ligt, want kan me voorstellen dat Diemers ervoor past om naar een middenmotor te gaan. Aangezien de subtop hem vast en zeker links laat liggen.

Als Ajax niet van Neres af kan komen hoe moet dat dan wel niet met Diemers? Zijn er überhaupt beelden van hem waar hij een goede pot heeft gespeeld?

28 juli 2021 om 10:31

Wat is dat nou weer voor vergelijking? Alsof die spelers bij dezelfde soort clubs in beeld zijn.

Ik ben wel blij dat AZ, na het vertrek van Til, na een korte overweging, heeft besloten af te zien van Diemers. Ik had hem toen al een beetje bekeken bij Fortuna en nooit het idee dat hij voor niveau Az/feyenoord geschikt zou zijn.

Hij kan dan wel weer gewoon zeggen dat Ajax de mooiste club van Nederland is ;-).

On: Diemers zal nou toch wel spijt hebben dat hij niet gewoon naar FC Groningen is gegaan?
Vond hem bij Fortuna Sittard er altijd wel met kop en schouders bovenuit steken, maar de gehoopte match met Feyenoord is uiteindelijk op een fiasco uitgelopen!

Kan mooi voor een prikkie naar Cambuur

Het was bij ons al veel kappen en draaien. Wellicht een jaartje huren en met Fortuna de subtop proberen te bestijgen? Na het wegvallen van Rienstra kan er wel een middenvelder bij die direct iets toevoegt en bovendien doelpunten kan maken. Samen met Seun en Flemming staat er dan best wat kwaliteit.

28 juli 2021 om 11:36

Is dat niet wat te aanvallend met die drie middenvelders voor Fortuna?

28 juli 2021 om 12:50

Fortuna speelt in feite 4-3-3, Seun speelt hangend linksbuiten, Polti spits, rechtsbuiten was Semedo maar die is voorlopig even geblesseerd. Middenveld bestaat normaliter uit Rienstra, Tekie en Flemming. Diemers kan uitstekend als vervanger van Rienstra op de positie van Tekie spelen als een soort 8, Tekie kan dan weer naar de positie van Rienstra op de 6. Dan heb je best veel voetbal op je middenveld, scorend vermogen, diepgang en balans. Denk dat maar weinig ploegen in de eredivisie (top5 daar gelaten) over zo'n middenveld gaan beschikken. Al lijkt het me behoorlijk onwaarschijnlijk hoor. Diemers zal wel ergens in een ver oord gaan cashen en met zijn kwaliteiten geef ik hem geen ongelijk.

Martkconform betekent volgens mij dat hij transfervrij weg gaat.

28 juli 2021 om 12:07

Dan maar naar Cambuur. Back home!

Dit moet lekker zijn voor de Feyenoorders. Nu is de vraag alleen, wie wil deze speler? En je gaat er echt niet veel voor vangen. En wie vervangt hem?De grote schoonmaak is begonnen. Misschien moeten ze wel wat meer focussen op het aantrekken van spelers.

Kan Mark Diemers alsnog naar Groningen.

Misschien in een ruildeal met Joey Veerman?

28 juli 2021 om 12:51

Zou voor Heerenveen zeker een redelijke speler zijn hoor. En voor Feyenoord kan het zomaar een miljoentje aan transfersom schelen.

28 juli 2021 om 13:28

Veerman is met het huren van Til totaal onnodig geworden. Zou sowieso een veel te grote gok zijn voor het bedrag dat Heerenveen graag ziet.

Hele matige speler zit elke wedstrijd aan hem te ergeren.
Vertraagd heel het spel plus zijn rendement is 0,0.
Ben echt blij met dit nieuws!
Forza Feyenoord!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Middenvelder, 28 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren