Derksen vernietigt ‘snotneus’ met nummer 10 die lijdt aan ‘zelfoverschatting’

Dinsdag, 20 juli 2021 om 11:40Mart van Mourik • Laatste update: 11:39

Johan Derksen is niet te spreken over het feit dat Orkun Kökçü komend seizoen rugnummer 10 draagt bij Feyenoord. Afgelopen zaterdag maakte Feyenoord de rugnummers wereldkundig, en Derksen meent ‘gelezen te hebben’ dat de middenvelder zelf het verzoek heeft ingediend om het prestigieuze nummer te krijgen. Volgens de analyticus lijdt de twintigjarige Feyenoorder aan ‘zelfoverschatting’.

“Ik lees dus over Kökcu dat hij naar de trainer gegaan is om rugnummer tien te vragen”, zo begon Derksen maandagavond tijdens De Oranjezomer zijn kritische noot. “Die meneer weet dus niet hoe hij ervoor staat; het is gewoon een soort zelfoverschatting. Nummer 10 hoort echt bij de beste speler van het elftal, maar hij is helemaal geen ‘nummer 10’ en dat zal hij ook nooit worden. Denk denk ik echt: die jongen overschat zich weer. Degene met rugnummer 10 moet een sierlijke voetballer zijn die met kop en schouders boven de rest uitsteekt.”

“Als hij heel erg goed zijn best doet is hij niet niet meer dan een leuk werkertje op het middenveld”, vervolgde Derksen zijn harde betoog. “Ik vind niet dat een snotneus met nummer 10 moet lopen. Hij moet heel hard werken om net aan te kunnen haken. Laat hem eerst maar eens een basisplaats veroveren en zorgen dat hij er altijd in staat. Met zijn gezeur om nummer 10...”, foeterde de analist.

De creatieve middenvelder speelde vorig seizoen met nummer 23, maar door het vertrek van Steven Berghuis naar Ajax is nummer 10 vrijgekomen in De Kuip. Feyenoord maakte de switch met een opvallende video bekend via sociale media. Afgelopen seizoen kwam Kökçü in totaal, mede door een enkelblessure en ziekte, tot 23 Eredivisie-optredens, waarin hij 3 keer scoorde en 3 assists verzorgde. Gemiddeld speelde de Turks international ruim 68 minuten per duel.Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door gabstra)

Lijkt me de meest logische nummer 10. En dat hij dat verzoek indient kan ik eigenlijk wel waarderen. Het gaat sowieso maar een rugnummer, om niets. Wat een vergezochte negatieve benadering weer van Derksen.

19 juli 2021 om 23:00

Wat een onzin idd dit zeg. Kan Derksen ook een keer normaal reageren zonder iemand af te branden of prestaties omlaag te halen? Die man is zo somber. Kökcu is gewoon de meest logische nummer 10 van het elftal en is gewoon nog altijd een speler met veel potentie. Het getuigd juist van ballen dat ie dat aan de trainer vraagt. Dan mag Kökcu nu aantonen dat hij dit seizoen een grote stap gaat maken in zijn ontwikkeling en gaat laten zien dat hij dat rugnummer in het roodwit waard is. Als niemand dat nummer had gevraagd dan had Derksen waarschijnlijk geroepen dat het elftal geen spelers met karakter heeft.

20 juli 2021 om 00:40

Ik zou nr. 10 aan Guus Til geven. Lijkt mij ook dat Til achter de spits gaat spelen en Kökcu iets daarachter meer in de 8 rol. Til heeft zich op die plek al bewezen. Kökcu heeft na zijn sterke eerste periode in de basis bij Feyenoord niet heel veel bijzonders meer laten zien.

20 juli 2021 om 09:25

Voor iemand als Derksen is 10 een heilig nummer. Dat was altijd een nummer wat je moet verdienen met prestaties. Daar speelden spelers als een Maradona mee. Ik denk dat hij bedoeld dat nummer 10 normaliter alleen weggelegd is voor de beste speler van een elftal en dat hij dat Kokcu dat niet vind

20 juli 2021 om 11:48

Als het aan Derksen ligt heeft niemand dan nr 10 bij Feyenoord.
Derksen heeft niks met Kokcu en dat laat hij gewoon weer blijken.
T word tijd dat Derksen ook eens met de tijd meegaat.
Als Kokcu gelukkig wordt van de mr 10 waarom zou je het dan niet doen?

20 juli 2021 om 12:03

Wilfred zei ook dat ihatarren nu nr 10 had en dit opmerkelijk was. Niet wetende dat hij vorig jaar al heel het seizoen met 10 speelde... ze lullen ook maar wat om de tijd te vullen.

20 juli 2021 om 14:23

Kokcu laat al twee jaar niks zien dus ik vind de kritiek niet onterecht. Nummer 10 verwacht je bij een sterspeler

21 juli 2021 om 00:22

Tadic is nummer 10 en staat links buiten. De wit is nummer 10 en sierlijk is hij zeker niet. Ik snap het probleem niet zo. Als kokcu dat nummer graag wilt en niemand anders heeft hem gevraagd wat is dan het probleem. Gezijk om niks dit van derksen.

Jezus wat een muggenzifterij weer dit zeg. Man man man ben blij dat deze seniele nare man van de TV verdwijnt. Prima je eigen mening geven maar deze man zoekt overal wat achter als die jongen nr 10 wil dan geef hem lekker nummer 10 boeiend.

19 juli 2021 om 23:18

Ach ik heb nooit dat gedoe om nummers gesnapt. Natuurlijk heb je spelers die met een emotionele reden graag met een bepaald nummer willen spelen, daar kan ik nog inkomen. Maar van die spelers die dan perse met nummer 10 of nummer 9 willen spelen omdat dat dan iets zegt. Uiteindelijk moet je het op het veld laten zien en zegt zo'n nummer natuurlijk helemaal niks. Heb het altijd een beetje haantjesgedrag gevonden. Ik speelde net zo lief met nummer 16, 10 of 3. Zolang het shirt maar mijn maat was, de rest interesseerde mij echt vrij weinig.

19 juli 2021 om 23:39

Compleet oneens, hier noemen we iedereen een type 10,6,8,3 of hoe dan ook. Dan is het toch mooi om dat met nummertje te spelen? Zo lang mensen maar niet denken dat je met de Nr 1 tot 11 altijd basis staat is dat prima.

19 juli 2021 om 23:42

En wat nou als je 3 nummer 8 types hebt? Gaan die dan slechter spelen als zij opeens met nummer 14 moeten spelen?

20 juli 2021 om 00:03

Ja, over het algemeen kunnen we toch wel stellen dat nr 1 tot 11 vaak de basisspelers zijn. Niet dat het nummer de kwaliteit beïnvloed, wel dat het nummer de kwaliteit van de speler weergeeft.

20 juli 2021 om 15:09

En daar zit in mijn ogen de fout. We verwachten van een 10 dit, een 7 dat enz enz. Maar je zet je elftal neer naar je materiaal, dus als je geen nummer 10 hebt kwa speler zou je dus geen speler met nummer 10 mogen hebben. W3 moetenn Nederland eens stoppen met die hokjesmentaliteit want zo blijven we het lachertje cvan Europa.

20 juli 2021 om 00:02

@keizer.......lekker boeiend dan wat Derksen vindt....moet je hem dan een seniele nare man noemen? Omdat hij iets zegt wat jou niet zint? Hij mag altijd zn mening uiten. Want jij doet hier niets anders dan wat hij doet. Je menig uiten. Jij wel en hij niet? Zo werkt het niet he.

20 juli 2021 om 00:55

@soccerfan Er is wel een verschil tussen een mening geven en neerbuigende opmerkingen maken.

20 juli 2021 om 07:14

@Soccerfan_1 Hij legt toch haarfijn uit waarom hij Derksen een nare seniele man vindt? Dat is omdat Derksen over elk onschuldig dingetje iets negatiefs weet te zeggen. Kom op zeg waar hebben we het over, het is maar een rugnummer.

20 juli 2021 om 08:33

'haarfijn' is wel wat overdreven, hij geeft een soort van uitleg.
Iemand seniel noemen op basis van die uitleg is natuurlijk erg kort door de bocht.
Als je dan al seniel wordt genoemd is 70% van de leden van VZ ook seniel.
Het is zeker maar een rugnummer, maar over het algemeen wel het populairste rugnummer voor veel voetballers die rond die positie voetballen.

20 juli 2021 om 10:42

Wat derksen doet is zijn laatste kwartiertje roem, proberen te verlengen, heb geen positieve mening van die man in tijden gehoord, komt alleen maar lawaai uit die mans mond..

En zoals meerdere het ook hier door hebben, die man is nog zuurder, dan(wat is het meeste zure
Product op deze planeet) nou zuurder dan dat,

Have a blessed day yall

Nee, hij is geen nummer 10 voor Derksen, omdat hij hem ook niet op die plek heeft kunnen zien spelen de afgelopen seizoenen. Hij heeft vrijwel alleen als lopende middenvelder gespeeld, alleen tijdens z'n eerste wedstrijden onder Gio echt op 10 (waar hij destijds een verademing was). Maar he, de combinatie Derksen en Feyenoord is nooit een groot positief succes. En bovendien, pff, het gaat om een nummer. Ik vind het wel een mooi initiatief van Kokcu, die hiermee ook wel aangeeft echt belangrijk te gaan willen zijn.

19 juli 2021 om 23:31

Inderdaad. En Kökcü overschat zichzelf juist niet, hij was zelfs heel zelfkritisch afgelopen seizoen. Gaf ook aan dat het nog niet realistisch is om te verwachten dat hij Feyenoord draagt, maar dat hij er wel naar streeft om daar te komen. Hij heeft echter wel gewoon gezonde brutaliteit. Durfde tegen Berghuis in te gaan, durft om een nummer te vragen

19 juli 2021 om 23:58

@MGMV denk jij echt dat Derksen goed kan inschatten hoe goed Kokcu kan zijn? Derksen gebruikt termen als snotneus, werkertje, leuk spelertje, dravertje, etc Derksen snapt niets meer van het spelletje en kijkt nauwelijks wedstrijden en voorneem uitzending even snel wat flarden kijken om zo iemand weer af te branden. Gewoon niet meer serieus nemen. Blij zijn dat een speler wil laten zien er te staan en belangrijk te willen zijn.

Misschien handig dat meneer Derksen eens een wedatrijd van Feyenoord kijkt. Als kokcu een ding niet is dan is het een werkertje. Hij is juist een sierlijke voetballer die barst van het inzicht en ook een goede trap heeft. Heb er wel vertrouwen in dat Kokcu dit jaar als nummer 8 meer rendement gaat halen in dit nieuwe systeem.

Bovendien, wat maakt een rugnummer nou uit? Als nummer 10 vrij komt en Kokcu vraagt het eerst netjes, dan is dat toch prima. Overigens moest Kokcu eerst nog van Slot een video bekijken met verbeterpunten voor komend jaar, dat signaal zegt voor mij al genoeg hoe dicht Slot bij de ontwikkeling van zulke jonge spelers zit.

Sinds die dagelijke talkshow gaat het helemaal nergens over. We worden doodgegooid met artikels over Derksen maar waar gaat het over? Dit is niks anders dan zeiken om het zeiken. Het begon opeens met zo een nobody als Angela de Jong die ons moest vertellen wat er wel of niet goed ging op tv. En nu hebben de heren bij VI dezelfde koers gevaren.

Als Kokcu rugnummer 2/3/7/9/10 of 99 wil en het nummer is vrij dan is er niets op tegen om met dat nummer te spelen. Als de coach er geen moeite mee heeft wie is Derksen dan om hem op basis hiervan de grond in te trappen? Niet dat ik Kokcu een hele geweldige voetballer vind. Maar er is niet zomaar linksom en rechtsom wat belangstelling. Zo slecht als Derksen hem schetst is het ook weer niet.

Beetje hoog old man yells at cloud gehalte dit. Sowieso lekker boeiend, een rugnummer. Eet je pizza Johan.

19 juli 2021 om 23:07

Een echte 10 zijn tegenwoordig uitgestorven kijk maar naar Ozil, die is de dupe ervan geworden...

19 juli 2021 om 23:29

Dat valt ook wel mee. Je moet gewoon over een flinke dosis loopvermogen hebben om nu op dit niveau mee te gaan als 10. Zie een Eriksen (in zijn topjaren bij Spurs), De Bruyne, en Fernandes die meerdere jaren dubbele cijfers in assists halen. Dan heb je nog de mindere goden in de vormen van Kamada (frankfurt), Nkunku (leipzig), en Malinovskyi (atalanta) die ook nog vaak op 10 spelen en prima renderen.

20 juli 2021 om 00:01

Eens. Die tradionele 10 die niet meeverdedigd en z'n poten terugtrekt bij ieder duel is vrijwel uitgestorven. Evolutie..

Haha wanneer was deze zuurpruim voor het laatst positief over iemand? Lijkt m'n vrouw wel tijdens haar maandelijkse periode.

19 juli 2021 om 23:40

Vaak zat, maar dat scoort geen reacties op VZ dus dan plaatsen ze er niks over.. Negativiteit scoort nou 1maal beter

20 juli 2021 om 09:28

Dat er beeldvorming ontstaat door de media zal ik niet ontkennen. Maar hij maakt het ze wel heel erg makkelijk.

20 juli 2021 om 07:07

Wees blij dat je vrouw alleen zo is tijdens de maandelijkse periode. Ik ken er ook een paar die niet stoppen met zeiken 😜

20 juli 2021 om 09:30

Hahaha. We zijn nog niet zo heel lang getrouwd dus geef haar nog eventjes😉.

20 juli 2021 om 08:40

Hij is regelmatig positief over iemand, echter worden daar nooit berichten over geplaatst.
VZ licht alleen maar dit soort berichten uit, zodat iedereen weer kan zeiken over hoe negatief Derksen wel niet is.

20 juli 2021 om 09:34

Tja je zou haast denken dat het zo'n vrolijke vent is die warmte afstraalt naar z'n omgeving..

Zijn meningen zijn ook altijd zo extreem. Alsof hij als Valentijn Driessen aandacht probeert te genereren door irritatie op te wekken. Komt een beetje over als een oude zure man die niet met de tijd is meegegaan.

Wat een zielig oud mannetje ben jij Derksen! Indirect beledig je ook de verantwoordelijken die dit beslissen. Schaam je.

On: bekijk het maar positief. Deze jongen ambieert deze rugnummer niet voor niets. Zie hem komend seizoen toch uitblinken. Vorige seizoen was iedereen wel matig. Lag denk ik toch aan Dickie. Verwacht iig veel van enkele jongens (jahanbaskh, Sinisterra, Kokcú....).

20 juli 2021 om 12:02

Dus als kokcu het dit seizoen niet laat zien ligt het aan het gras?

20 juli 2021 om 14:22

Nou ja, Kokcu is nooit meer dan een mee-voetballer geweest tot nog toe. Dat is natuurlijk niet erg als je nog maar 21 bent, maar uitblinken; dat zie ik simpelweg niet snel gebeuren. Net zoals bij veel jonge spelers was de hype groter dan de daadwerkelijke kwaliteiten tot op heden.

Ik lees vooral reacties dat het maar om een nummer gaat en dat er er niet te moeilijk over moeten doen. Ik ben het er volledig mee eens dat het uiteindelijk bijzaak is, begrijp me niet verkeerd. Echter snap ik de trend wat betreft Kokcu totaal niet, aangezien ik het een hele matige voetballer vind. Ben het dan ook met Derksen eens dat het vrij armoedig is om een, in mijn ogen, matige voetballer het meest prestigieuze nummer te geven bij een club die (aansluiting) bij de top van Nederland hoort/zoekt. Laten we echter hopen dat Kokcu gaat verrassen, al zie ik het niet snel gebeuren.

19 juli 2021 om 23:35

Hij kan best wel ballen hoor. Zijn debuutcampagne onder Gio heeft hij wel laten zien dat hij best technisch is en wat kan creeren. Alleen is Feyenoord verre van stabiel, en daar heeft zijn spel best onder geleden na het vertrek van Gio. Maar gast is nog maar 20 en je schrijft hem nu al soort van af? Geef hem gewoon tijd en onder Slot zal hij zeker wel zijn draai vinden, mede omdat Slot bekend staat om zijn aanvallend spel ipv het spel van Dickie wat toch meer controlerend is.

20 juli 2021 om 01:27

@fcgrun050 hij kan ongetwijfeld wel aardig ballen, alleen zie ik bij hem heel weinig speciaals wat hem een echte meerwaarde zou maken voor een Nederlandse topclub. Vind persoonlijk zijn handelingssnelheid vrij laag liggen en op een paar incidentele momenten na vind ik het (zeker voor een #10) qua creativiteit niet veel bijzonders. Ik denk persoonlijk dan ook niet dat hij het in zich heeft om Feyenoord te kunnen dragen in de toekomst, laat staan een succesvolle vervolgstap. Het speciale dat spelers als Wijnaldum, Affelay, Sneijder en in mindere mate ook types als van de Beek en Klaassen lieten zien op jonge leeftijd zie ik tot nu toe niet bij hem. Hoop dat je gelijk hebt en hij het tegendeel bewijst, maar ik verwacht er persoonlijk weinig van.

20 juli 2021 om 09:28

Maar het is toch logisch dat iemand die al 2 jaar niks meer laat zien kritiek krijgt en niet zo hoog wordt ingeschat? Je speelt bij Feyenoord, niet bij RKC ofzo. Hier wordt er wat van je verwacht

20 juli 2021 om 10:59

@pdvoetbal - Voetballers kunnen altijd doorontwikkelen. Van de spelers die je nu opnoemt, zijn de carrieres van Afellay en Sneijder als een nachtkaars uitgegaan (sneijder was al aan het afbouwen sinds zijn 28ste bij Galatasaray), en hebben Van de Beek en Klaassen het in het buitenland ook niet veel laten zien (tot nu toe). Alleen Wijnaldum heeft het laten zien. Echter heeft hij zijn spel zo erg aangepast ten opzichte van zijn tijd bij Newcastle, PSV en Feyenoord. Bij Liverpool is die meer controlerend wezen spelen tov daarvoor. We gaan het zien. Talenten dipjes heb je altijd wel.

20 juli 2021 om 14:26

Hij kan ook best aardig ballen, maar hij heeft ook wel veel zwakheden in z'n spel. Natuurlijk is Kokcu geen draver die verder niets kan, maar een toptalent is hij ook zeker niet. Dat kunnen we aan de instabiliteit van Feyenoord gaan wijten, maar het is wel de Eredivisie waar die jongen in speelt en bovendien kreeg hij door die instabiliteit een grotere rol dan hij op kwalitatief vlak wellicht had verdiend. Natuurlijk is hij nog jong, maar dat zijn z'n collega talenten in de Eredivisie ook. Dan kun je niet stellen dat Kokcu nou zoveel meer laat zien dan andere jonge jongens.

20 juli 2021 om 15:02

Wat ik inderdaad probeer aan te geven is dat ik Kokcu het niveau van Klaassen en vd Beek niet eens zie halen, ondanks dat zij in het buitenland niet hebben laten zien wat er van hen werd verwacht. Daarnaast zijn de carrières van vooral Sneijder en Wijnaldum natuurlijk om jaloers op te zijn en moeilijk haalbaar, maar ook een Affelay maakte geregeld minuten in misschien wel het sterkste Barcelona van de afgelopen 15 jaar tot zijn blessure roet in het eten gooide. Laten we zoals eerder gezegd hopen dat het een dip is, al met al zal aankomend seizoen cruciaal zijn in de ontwikkeling van Kokcu.

Dit programma maakt er echt een wedstrijd van om zo negatief mogelijk over Feyenoord te zijn de laatste weken. Sinds dat hun buddy Dick vervangen is wordt er alleen maar gezeken op mijn club. Ach, het zal de kijkcijfers wel goed doen denk ik.

20 juli 2021 om 14:29

Dat valt wel mee, toch? Nu zag ik wat filmpjes voorbij komen, maar het gaat toch vooral over het vertrek van Berghuis, een ploeg waar veel mis mee was en nu dan Kokcu. Dat Derksen ongenuanceerd is, dat wisten we verder allang. Verder heb ik alleen niet veel raars voorbij zien komen, al kan het zijn dat ik zaken gemist heb.

Dat zou hij niet zeggen als Kokcu voor Oranje had gekozen. Maar zo kennen we Derksen natuurlijk.

20 juli 2021 om 08:36

Daar mist Oranje natuurlijk helemaal niets aan en het heeft ook zeker niets te maken met zijn keuze. Of wil je beweren dat hij nu ineens een hekel heeft aan alle mensen die niet kiezen voor Oranje?

20 juli 2021 om 14:32

Dat is makkelijk stellen, maar als Kokcu voor Oranje had gekozen, speelde hij z'n wedstrijden nog 'gewoon' bij Jong Oranje. Er zit nog wel wat tussen het niveau van Kokcu en Oranje, zeker op zijn favoriete positie.

Ben een Feyenoorder in hart en nieren. Echter, Johan heeft gelijk. Deze jongen koop je geen seizoenskaart voor. Echt een matige speler en een vleugje gemakzuchtig. Ik kan hem niet betrappen op een constant niveau. Haalt nog te vaak een 4 ipv gemiddeld een 6.

20 juli 2021 om 12:05

Ah een Feyenoord supporter die zijn ogen niet sluit voor de realiteit.. wat een verademing om te lezen dat je het spelletje waar we zo van houden zo kritisch analyseert. Hele onopvallende speler die een beetje een lakse houding heeft zonder bovengemiddelde techniek om dit te compenseren.

20 juli 2021 om 12:11

Ik koop er dus wel een seizoenskaart voor. Heerlijke speler. Speelt de hele voorbereiding al fantstisch.

20 juli 2021 om 14:33

Definieer fantastisch. Het is natuurlijk een relatieve term, maar ik vind 'fantastisch' wel erg overdreven. Neemt overigens niet weg dat de argumenten van Derksen zeer ongenuanceerd zijn.

Jongeheer die man heeft iets in zijn persoonlijke leven waardoor die alleen maar hatelijk kan zijn en niet snapt hoe die zich zelf belachelijk maakt op Nederlandse tv. Hoe doet zelf... wat die over andere zegt... voor een zakcentje die snor. En hij ziet het niet vanzich zelf hoe die zich als een aap gedraagt op tv en iedereen bekritiseerd en zelf is die het ergste.

Gelukkig is t niet elke uitzending Feyenoord bashen en Dick in z’n reet kruipen. Misschien moeten ze eens keer wat anders gaan verzinnen.

Maar Orkun is toch tweebenige? Daar gaat meneer Derksen toch prat op? Wat een zure man is dat geworden,.zeg? Blij dat 'ie oprot van de TV!

Vroeger keek ik altijd met veel plezier naar VI. Ik vond Derksen een geweldige kerel. Tegenwoordig erger ik me kapot aan hem en vind ik het echt een irritante oude rotzeur. Er komt werkelijk nooit wat positiefs uit zijn mond. Het is alleen maar negativiteit en vooral als het om Feyenoord gaat. Dat hij er zelf niet moe van wordt... Laat die jongen lekker met dat rugnummer spelen als hij daar blij van wordt. Er is precies niemand in de selectie die dat nummer anders wel verdiend. Het is maar waar je, je druk om kan maken...

In de jeugd was hij gewoon een 10 en dat team speelde geweldig. Die jongen is nog altijd pas 20 en er zit nog een hoop rek in.

20 juli 2021 om 12:11

Tijd begint toch wel te dringen.. hij speelt nu al een tijdje geen jeugdvoetbal meer en ik zie niet echt progressie.

20 juli 2021 om 15:35

Tijd begint toch wel te dringen? Hij is 20. We moeten ook niet vergeten dat talenten altijd ups en downs mee maken. Dit seizoen moet ie het laten zien, kan ie mooi mee naar het WK als Turkije zich plaatst om volgend seizoen een transfer te maken.

Wat een idiote reactie van een man op leeftijd die niks anders doet dan zelfspot. Deze man is niet serieus te nemen. Hij heeft ergens gelezen dat, en vervolgens neem hij het voor waar aan. En daarna heeft hij weer een stokje om mee te slaan. Pffff…

Wij hebben ook de sierlijke Lex Immers als nummer 10 gehad. Die stak er ook met kop en schouders bovenuit. Dus ik moet eerlijk zeggen dat ik met Orrie als nummer 10 zeker niet ga klagen

Dit is ook een beetje het goed in de markt zetten van Kokcu. Nummer 10 wordt toch vaak gezien als een belangrijke nummer dat alleen gedragen wordt door één van de beste en meest belangrijke spelers in een elftal. Verder snap ik niet dat hij dit nummer krijgt, want in mijn ogen moet je dat verdienen en heeft Kokcu dat nog niet gedaan. Afgelopen seizoen was hij zeer matig. Hij krijgt een stuk minder aandacht dan een Ihattaren, maar had afgelopen jaar ook wel meer kritiek mogen krijgen voor zijn trieste spel. De lat hoort hoger te liggen bij Feyenoord in mijn ogen althans.

20 juli 2021 om 15:19

Is nog steeds maar 20 jaar oud. Vorig seizoen had ie helaas meer downs dan ups. Dit seizoen verwacht ik veel van hem.

Moet zeggen dat ik wel een beetje hetzelfde had toen ik las dat Kokcu om nummer 10 had gevraagd. Een heel matig seizoen gespeeld en dan om dat rugnummer vragen. Dan heb je het wel heel hoog in je bol zitten. Natuurlijk mocht hij naar het EK, maar daar heeft hij slechts 10 minuten mee mogen doen bij de slechtste ploeg op het toernooi.

Ah daar hebben we azijn zeiker Derksen weer met zijn commentaar over een rugnummer pff niet gewoon zeggen ik vind deze jongen nog lang niet goed genoeg , nee daar luisteren mensen niet naar maar het is weer een snotneus of een blaag met zelfoverschatting deze man wordt hoe langer hoe weerzinwekkender bah ros die vent eens van de buis af ,

Ze zou je maar drukmaken om dr rugnummer verdeling van Feyenoord. Vind niet echt dat er iets mis is met wat Kukcu deed. Hij hecht blijkbaar waarde aan rugnummers en vraagt dus netjes of hij nummer 10 mag. Prima toch, hij wordt er waarschijnlijk niet opeens een heel ander persoon van. Johan Derksen maakt rugnummers hier veel te belangrijk.

Derksen oude zeur,denkt nog steeds dat er in de kantine alleen nog maar over vrouwen en bier geluld wordt....

Of het nou muggenziften of mierenneuken is zal ik in het midden laten, het gaat inderdaad om iets relatief onbenulligs. Kennelijk vindt Kokcu zichzelf een nummer tien. Maar met 3 treffers en 3 assists heb je dan wel heel weinig gedaan met je status afgelopen seizoen.in die zin heeft Derksen wel gelijk, Kokcu moet zich komend seizoen echt gaan bewijzen.

Het gaat maar om een nummer van snap Derksen wel. Deze jongen laat al twee jaar niets zien en loopt rond met een air of hij de beste speler van Feyenoord is. Bovendien gemakzuchtig en zeker geen speler die er 110% voor gaat. In het systeem van Slot zal Til vooral de echte nummer 10 zijn verwacht ik.

Tja wie anders zou nummer 10 bij feyenoord moeten dragen.

Misschien moet Johan wat meer voetbal kijken ipv erover te zeiken. Kokcu speelt een fantastische voorbereiding. Was aan het einde van vorig seizoen ook al vaak 1 van de betere.

20 juli 2021 om 12:13

Ah.. en waar is kokcu wanneer het er echt toe doet?

20 juli 2021 om 12:50

Let dit seizoen maar op. Hij is nog jong. Dit word zijn seizoen.

Ik vind wel dat bepaald nummers heel snel aan spelers worden gegeven. Nummer 9, 10, 11 zijn voor mij voor de topspelers van een team. Bij Anderlecht spelen die uit de jeugd komen nog met 53, 42 enzo terwijl huurlingen met 11 en 7 speelden. Die nummer mag je van mij wel verdienen.

Het is wel een standaard riedeltje aan het worden: Johan Derksen of Valentijn Driessen roept iets, Voetbalzone maakt er een artikel over en doet er met de titel een klein schepje bovenop en de helft van de reageerders vindt Johan Derksen een oude zuurpruim of Valentijn Driessen een slechte journalist.

Net zoals bij muzikale artiesten heb je fans die muzikanten willen worden, dan heb je nu ook voetballers die hard hun best doen om een artiest te acteren. Ze smeken om het rugnummer 10, terwijl zoiets spontaan moet komen. Zoals Zidane, Ronaldinho, Riquelme...echte voetballers die daar nooit om moesten vragen.

Besteed VZ niet een beetje teveel aandacht aan Derksen? Alles wat hij zegt komt op VZ te staan en iets positiefs heeft Derksen de afgelopen decennia niet meer gezegd behalve als hij zijn bankrekening weer met iets kon aanvullen. Laat hem lekker bij RTL zeiken en geef ons het echte voetbal nieuws maar via VZ!

Ik ben niet voor Feyenoord maar hoop binnenkort berichten te zien die een positieve uitstraling hebben. Keer op keer cynische berichten heb ik behoorlijk genoeg van. Als die Kokcu dat nummer niet verdient dan zal hij wel op zijn nummer worden gezet door de trainer. Wat een geneuzel om niks.

Deze vent begint een karikatuur van zichzelf te worden. Laat hem lekker z'n rugnummer kiezen. Zegt toch iets over hoe hij z'n toekomst ziet bij Feyenoord. Derksen de zure intolerante boomer. Met z'n hypocriete vingertje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse6-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder31
J. ToornstraMiddenvelder30
J. BijlowKeeper30
B. LinssenAanvaller33
L. SinisterraAanvaller32
A. JahanbakhshAanvaller20
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

5 fans
Middenvelder, 20 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren