Feyenoord heeft ‘goud in handen’: ‘Beter dan Frenkie, Donny, Appie en Malen’

Woensdag, 14 april 2021 om 09:15Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:29

Beleidsbepalers Jasper van Leeuwen en Ruben Jongkind van FC Volendam zijn lovend over de ontwikkeling van Francesco Antonucci. De middenvelder, die komende zomer uit zijn huurcontract loopt en zich aansluit bij Feyenoord, overlegt volgens Van Leeuwen en Jongkind statistisch gezien zelfs betere cijfers dan menig voormalig sterspeler uit de Keuken Kampioen Divisie. Na de zomer mag hij zich onder leiding van Arne Slot op het hoogste niveau laten zien in De Kuip. "Dat is wel heel bijzonder", meent Jongkind in gesprek met Voetbal International.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door jk-ajax)

Het schijnt dat hij ook meer keypasses en assist heeft dan Mathijs de Ligt, dit is de nieuwe golden boy winnaar. Het is gebleken dat een stap van de KKD naar de eredivisie nogal een verandering is, laat hem eerst maar eens een jaar aan het echte werk ruiken voordat je meteen denkt dat het op een hoger niveau ook moet kunnen.

14 april 2021 om 09:45

Daarnaast leek hij me in de Ajax-jeugd ook helemaal niet heel bijzonder. Ik weet nog dat het nieuws kwam dat we hem kregen en ik erg nieuwsgierig was. Maar op een doelpunt in de Youth League na werd hij nog overklast door Eiting. We zullen het zien, denk ik dan.

14 april 2021 om 09:45

Als de jongen nu al zulke statistieken kan overleggen,dan hoop ik dat zijn zaakwaarnemer geen kostbare tijd verspilt maar hem meteen tracht te loodsen richting een Topclub waar hij toch kan werken onder topomstandigheden. Bij Feyenoord kan z'n ontwikkeling zelfs stagneren,en dat moet je kostte wat het kost voorkomen.Vertrekjen is dus een absolute must.

14 april 2021 om 09:46

Tegelijk is het zo vreselijk dom dat Feyenoord geen team heeft lopend aar hoor je steeds. Omdat het juist goed is voor jonge spelers om ervaring op te doen...

Zat spelers hebben juist wel die stap gemaakt. Zowel bij Ajax, AZ en Psv, maar zeker vroeger ook bij Feyenoord met de samenwerking met Excelsior.
Stap omhoog moet je altijd nog maar zien waar e maken. Daarbij komt er bij Feyenoord altijd nog eens een extra druk op spelers door de onrealistische verwachtingen van onze aanhang. (verwachten moeiteloos mee te draaien met een Ajax en Psv)

Maar het is een jonge die goed kan voetballen dat ziet iedereen wel denk ik. En zal toch zeker wel een hoger niveau moeten kunnen halen dan een Diemers om maar wat te noemen.
Hoop dat hij zich kan bewijzen volgend jaar, zou goed zijn voor de club zo'n type speler.

14 april 2021 om 09:46

Van zulke berichten word ik ook echt moedeloos.
Hij is 21 jaar en dat is nog best jong maar de spelers die genoemd worden in dit bericht die waren al een paar stapjes verder op die leeftijd.

Ik hoop echt dat deze jongen het gaat maken aankomend seizoen maar ik zelf ben toch wat behoudender dan de heren in dit stukje.

Denk wel dat Slot een prima trainer voor hem is.

14 april 2021 om 09:49

@bliek:
Frenkie was ook al "ouder" voor hij echt doorbrak in de Eredivisie. Was ook 20/21 toen hij pas echt in Ajax 1 ging mee doen. Vaak zijn fysieke jongens op jonge leeftijd eerder in de basis. Maar wil niet direct zeggen dat ze meer talent hebben. Zegt alleen dat ze meer fysiek en loopvermogen hebben om mee te komen.

Verwacht overigens niet dat hij over 3 jaar ook bij een Barca loopt. Maar zie hem wel als een hele mooie aanwinst voor de basis van Feyenoord. En dan daarna een mooie stap omhoog nog eens naar het buitenland.

14 april 2021 om 10:17

@capis,

Hij speelde in seizoen 17/18 22 wedstrijden bij ajax in de eredivisie toen was hij 20.
Dat is nogal een verschil met Volendam natuurlijk.

Maar voor nu ben ik blij dat hij naar Feyenoord komt en ik denk dat Slot de juiste trainer voor hem is.
Onder Dick had ik het niet zien gebeuren.

14 april 2021 om 10:51

@bliek:
Onder Dick was het zeker niks geworden inderdaad.
Dick is ook een schade hersteller, maakt alles simpel en kiest voor zekerheid van achteruit en stabiliteit. En is daar geweldig in, maar voor ontwikkeling en doorgroeien is hij niet de juiste man.

Hoop ook wel dat Slot de tijd krijgt van zowel de directie als de aanhang.

14 april 2021 om 11:33

@capis,

Dat hoop ik ook. Slot gaat echt een moeilijke tijd in. Ik hoop dat bestuur ook ui8tspreek volgend seizoen voor plek 2-5 te gaan of zoiets. De doelstelling breed inzetten. Ook slot kan van zand geen goud maken.

Ik kan me niet voorstellen dat ze hem snel afschrijven maar ja eerst maar afwachten.

14 april 2021 om 11:09

@jk-ajax: het is toch het werk van jongkind om in te schatten of een speler het in zich heeft het op een hoger niveau dan de kkd te laten zien? Die onderbouwt hier toch letterlijk waarom hij denkt dat Antonucci zich hogerop staande kn houden? En dan is jouw argumentatie dat Antonucci het eerst maar een jaar in de eredivisie moet laten zien voordat we daar een inschatting van kunnen maken? Kromme redenering

14 april 2021 om 14:27

Ach het betreft een keer geen Ajax talent dat word op gehemeld en daar zijn de azijnzeikerds uit Amsterdam. . Het gaat hier over zijn prestaties in de Kkd. Dat zijn gewoon feiten. Hij zal het moeten laten zien in de ED. Voorlopig ben ik benieuwd of hij kan aanhaken bij Feyenoord komend seizoen.

14 april 2021 om 16:12

Nee hoor daar heeft het vrij weinig mee te maken, hij komt nota bene vanaf Ajax haha. Ik vind de vergelijking alleen volledig mank gaan, vandaar ook mijn eerste zin.

14 april 2021 om 19:20

In welk opzicht gaat de vergelijking mank als het gewoon een vergelijking is op basis van feiten. Dat het niet veel zegt is een andere verhaal.

16 april 2021 om 07:36

Feiten in een slechte vergelijking is nog steeds een manke vergelijking. Vandaar ook mijn eerste zin, dat toont precies de onzin aan.

14 april 2021 om 19:38

Aan alle Ajacieden die er als de kippen bij zijn om deze uitspraken naar beneden te halen. Maak je vooral niet te druk. Hij zegt nergens dat Antonucci beter of verder is dan de genoemde spelers op een bepaalde leeftijd. Ook zegt hij nergens dat hij verder komt of dat hij meer gaat opleveren als de genoemde spelers. Het enige dat hij aangeeft is dat Antonucci betere cijfers neerlegt in de KKD dan de betreffende spelers toen zij er speelden. Dat is niet slecht en mag toch gewoon gezegd worden? Of is het alleen leuk als de sterke punten van Ajax-spelers genoemd worden? Owja en het klopt dat hij de stap naar de eredivisie nog moet maken, maar over Frenkie werd toen toch ook al gezegd door de mensen die hem volgden dat hij het ging maken....toen reageerden jullie ook niet zoals nu? Toch? Dan mogen deze mensen toch ook hun vertrouwen uitspreken lijkt me. Erg bijzonder om de reacties te lezen als er een keer iets positiefs over een Feyenoord speler wordt gezegd. Beetje kinderachtig

Ik geloof het bijna.. maar toch niet helemaal. Beter dan Donnie zou kunnen, Appie zullen we nooit te weten komen, Malen speelt in de spits dus niet te vergelijken en Frenkie gewoon niet. Die is een klasse of 10x beter. Hoe kun je überhaupt een speler van Volendam vergelijken met iemand van Barça.. hij is wel erg dom.

14 april 2021 om 09:33

In de KKD he, daar heeft Frenkie ook gespeeld. Dus de prestaties van Frenkie in de KKD vergeleken met de prestaties van Antonucci in de Kkd. Begrijpend lezen is ook een kunst.

14 april 2021 om 09:38

Dan nog is Antonucci eigenlijk een aanvallende middenvelder. Totaal een andere positie dan dat van Frenkie de Jong. Buiten dat is de stelling dat Feyenoord goud in handen heeft nogal gewaagd. Eerst maar eens zien hoe hij het ervan af gaat brengen in de Eredivisie bij een club als Feyenoord. Dat is toch wel even andere koek dan het bescheiden FC Volendam. Een Ayoub kon die stap als een sterkhouder vanaf Utrecht al niet maken.

14 april 2021 om 10:19

Sini, Toen Frenkie in de KKD heeft gespeeld, was hij veel en veel jonger. Is niet te vergelijken.

14 april 2021 om 21:12

Is dus wel degelijk te vergelijken. Waarom zou leeftijd perse een onderdeel moeten zijn van je vergelijking?

14 april 2021 om 09:40

Hier kon je op wachten...

Ze vergelijken hem met de tijd van Frenkie in de Kkd, niet nu bij Barca of bij Ajax.
Maar zelfs dan zegt het nog niet veel. Wat is de rol van die speler in het team, wat voor spelers heeft hij om zich heen. En wat is de spelopvatting van het team waar hij in zit.

Dat hij op basis van statistieke het goed doet is extra mooi. Maar je ziet het ook gewoon als hij speelt, hele leuke speler. en is te hopen voor Feyenoord en ook de Eredivisie dat hij die lijn kan doortrekken. (moet toch zeker wel Diemers er uit kunnen spelen lijkt mij haha )

14 april 2021 om 10:53

Omdat de speler van Barca eerst nog bij Willem 2 heeft rondgelopen en daarna bij ajax, dus genoeg kunnen zien om hem te beoordelen en te vergelijken. Zo dom is het niet.

14 april 2021 om 11:08

En toch heeft a nouri mijn x voorkeur. Hij was echt ziek goed

14 april 2021 om 11:30

Op de training? In wedstrijden heb ik hem nooit spectaculair gevonden, leek op volwassen leeftijd nog altijd een b junior in zijn spel. Hetzelfde geldt nu ook een beetje voor een unuvar, die wordt al jaren gehypet, maar bij Ajax 1 komt ie nog niet bijna in de plannen voor.

14 april 2021 om 13:06

Goalski: Wat zeg je allemaal? Unuvar is pas 17 en hoort nog niet in het 1ste te zitten. Wellicht dat hij volgend seizoen of maximaal het jaar daarop in het 1ste zit.. denk toch eens na man.

14 april 2021 om 13:08

@goalski

Ik citeer:
"hetzelfde geldt nu ook een beetje voor een unuvar, die wordt al jaren gehypet, maar bij Ajax 1 komt ie nog niet bijna in de plannen voor."

Wat je eigenlijk zegt is Nanci is een gehyped omdat hij als 17 jarige nog niet wordt opgesteld in een team dat behoort tot de europese suptop en waar het overgrote deel van de spelers bij de nummer 3 tot en met 17 van de eredivisie niet voor in aanmerking komt.

14 april 2021 om 13:55

Iemand die op zijn 20e nog geen basis staat in Ajax 1 is in mijn ogen geen top talent

14 april 2021 om 14:02

Frenkie de Jong had toen ook geen basisplek in Ajax 1, maar was wel degelijk een toptalent.

Alle vijf spelers zijn compleet andere types, lekkere vergelijking dan..... Ik laat me graag verrassen, en hoop dat hij het gaat maken, maar we moeten niet meteen wonderen verwachten van deze jongen lijkt me.

14 april 2021 om 09:37

Echt he, als je dan een vergelijking maakt doe het dan wel onder de spelers op vergelijkbare posities. En zulke uitspraken vind ik sowieso altijd al gewaagd. Het geeft een indicatie dat hij op een hoger niveau kan voetballen zegt hij dan, maar er zijn zoveel factoren belangrijker waar je soms niet eens afhankelijk van bent. Beetje een populistische uitspraak. Ben wel benieuwd wat hij kan brengen bij Feyenoord!

Inhakend op het vertrouwen; als de welbekende Kuipvrees maar niet om de hoek komt kijken. Ben benieuwd wat er van de zomer met de selectie van Feijenoord staat te gebeuren. Een beetje renoveren is wel wenselijk en dat is een mooie kans voor Slot. Mits de verwachtingen een beetje reã«el zijn natuurlijk.

Deze opmerkingen kunnen in de categorie: maar ik kan ook mijn tanden sneller en beter poetsen dan Lionel Messi.
Totaal irrellevant en zegt niets over zijn totale kunnen.

Ze vergeten voor het gemak wel even dat hij 21 is. Toen speelden (bijna) al die namen in de top van de eredivisie. Verder ook wel vreemd dat hij per 60 minuten rekent, of is dat normaal bij dergelijke statistieken?

14 april 2021 om 09:45

Het is een trucje die je wel vaker ziet. Ze tellen alle piekstatistieken bij elkaar op en reduceren het tot 1 tegenover het gespeelde aantal minuten. Het ziet er wat indrukwekkender uit als zo'n speler er dan selectief beter uitkomt dat spelers die op hetzelfde niveau gespeeld hebben en nu bij grote clubs zitten.

14 april 2021 om 09:47

Inderdaad. Ik vermoed dan ook dat in 90 minuten het minder indrukwekkend zal zijn want anders blijft het toch een vreemde statistiek.

14 april 2021 om 09:54

ja want per 90min zal die van de andere ineens gunstiger worden.....
Dat aantal zal dan ook lager worden verhoudingswijs..

14 april 2021 om 09:57

Als hij elke week maar 70 minuten speelt wel ja.

14 april 2021 om 11:32

Antonucci heeft volgens mij inderdaad een heel aantal wedstrijden gemist of niet 90minuten gespeeld met wat blessuregevallen.

14 april 2021 om 21:08

Antonucci wordt vaker voortijdig gewisseld dan dat hij de 90 minuten volmaakt met toch iets van 10 wedstrijden waarin hij niet verder komt dan 40-70 minuten. Deze manier van opsommen zie je alleen als de speler in kwestie er beter uitkomt. Maar goed, hoe dan ook betreffen dit cijfers van de Keuken Kampioen Divisie. Dat is nauwelijks een graadmeter.

Meteen maar even de titel downplayen. Jongkind zegt nergens dat hij beter is dan de genoemde spelers maar dat hij meer nauwkeurig passt in een bepaald aantal minuten dan deze voetballers. In de KKD een gefrabiceerde statistiek zonder context opgooien maakt iedere houthakker een wereldspeler. Beetje jammer dat de titel ook in die lijn wordt opgeschreven.

14 april 2021 om 09:48

Dat doet deze meneer toch ook? Even de positieve statistieken benadrukken en de slechte statistieken gemakshalve achterwege laten. Ook maar even vergeten om te vermelden dat De Jong e.d. op die leeftijd al in het eerste van Ajax speelden. Uiteindelijk zeggen statistieken in de Keuken Kampioen Divisie maar een beperkt iets richting de Eredivisie net zoals statistieken in de Eredivisie maar heel beperkt iets zeggen voor een overstap naar een grote competitie. Het niveauverschil is gewoon erg groot, de weerstand is een stuk hoger en het tempo is beduidend sneller.

14 april 2021 om 09:49

waarschijnlijk is dat precies de reden waarom Voetbalzone nog een lap tekst onder de titel zegt, zodat het duidelijk wordt.

Los van de vraag welke waarde deze uitspraken hebben of dat het überhaupt klopt... Waarom zeg je dit? Deze jongen help je hier hoe dan ook niet mee. Het klinkt vooral als een enorme egotrip, kijk mij eens talenten kunnen scouten. Je legt hiermee onnodig druk op deze jongen die het op een hoger niveau allemaal nog moeten laten zien.

Vorige week nog door Driessen afgeschreven. En nu beter dan frenkie. Typerend voor Nederlandse media.

14 april 2021 om 09:46

Tja, zo gaat dat overal in de wereld wel een beetje. Ik kan me er ook aan ergeren. Vandaag kun je een held zijn en volgende week kun je er niks meer van bij wijze van spreken. De media kakelt er ook maar op los.

14 april 2021 om 09:50

Heeft niet zoveel met de media te maken hoor. Heeft met mensen te maken, die allemaal verschillende meningen hebben. Hier op voetbalzone staan users ook vaak lijnrecht tegenover elkaar

Is Antonucci beter in de KKD dan de jongens die op zijn leeftijd al halve finale CL speelden? Het is echt een goede speler maar alsjeblieft; die jongen moet zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau nog spelen.

14 april 2021 om 09:52

Dit dus. Lijkt me eerder een geval eeuwig talent. Stond reeds bij Anderlecht te boek als een gigantisch talent maar speelt op zijn 21e nog altijd bij een Volendam na passages bij Ajax, Monaco en nu Feyenoord...kan er nog altijd uitkomen, maar dit soort uitspraken zijn gewoon niet handig.

14 april 2021 om 12:09

@adam24 "is Antonucci beter in de KKD dan de jongens die op zijn leeftijd al halve finale CL speelden?'

Niet dat ik denk dat deze speler een wereldtalent is, maar heb je weleens gehoord over een Patrick Kluivert en een zekere Ruud v Nistelrooij??

Toen Kluivert de CL won als tiener en daarna bij grootste clubs speelde, speelde zijn leeftijdsgenoot (ze zijn exact even oud, jaar+dag) Ruud nog ergens anoniem bij Den Bosch.

Dus de waarheid van vandaag zegt niets over waarheid van morgen.

Zullen ze het destijds in de jeugd bij Ajax dan toch verkeerd hebben gezien? Lijkt mij niet. Denk ook niet dat As Monaco hem dan zo makkelijk had laten gaan en hij überhaupt bij Volendam terrecht was gekomen.

14 april 2021 om 11:34

Ook bij Feyenoord komt hij niet in aanmerking voor een plek in de selectie. Ze lenen hem uit aan Volendam in de hoop dat hij beter wordt. Bij Volendam in de KKD vinden ze hem heel erg goed. Maar ja, daar kennen Jongkind en Jonk hem natuurlijk nog heel goed van zijn Ajax tijd.

Voorlopig ligt dit zogenaamde goud nog jaren achter op Donny, Frenkie en Malen aangezien die op hun 21e al gewoon basis speelden bij een topclub in Nederland en al lang niet meer in de KKD hun minuten hoefden te maken. Antonucci is dit seizoen niet eens de beste speler van FC Volendam, dat ook maar op een 7e plaats in de KKD staat. Over een paar maanden is hij 22 en heeft hij nog nooit een wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld. Toen hadden de eerder genoemde spelers al CL-ervaring hoor en waren ze international. Ik ga niet zeggen dat Antonucci niks kan en dat hij gaat mislukken. Want bij sommigen duurt het nu eenmaal wat langer voor ze komen bovendrijven. Is ook niet erg. Maar laat zo'n jongen het eerst eens laten zien op een goed niveau voor we gaan roepen dat ze goud in handen hebben en verder zijn dan spelers die met zijn drieeen op hun 22e al een transferwaarde van meer dan 150 miljoen vertegenwoordigden.

14 april 2021 om 12:12

@master D

Hierboven gaf ik al voorbeeld van Kluivert vs v Nistelrooij. Waar Kluivert als tiener CL won, topclubs speelde hobbelde v Nistelrooij anoniem bij Den Bosch.

Niet dat ik verwacht dat deze speler een FdJ voorbij gaat later.

we zullen maar afwachten wat Antonucci gaat brengen
bij Volendam enorm positief opgevallen
maar op nou al te noemen beter dan de Jong, de Ligt vind ik nogal wat

en vorige week werd hij ook nog de grond ingeboord door ene meneer Valentijn

ik hoop voor hem en Feyenoord het beste
en hopelijk weet hij de verwachtingen waar te maken

Ach ja, Jasper van Leeuwen. Ze waren er bij Ajax niet bepaald rouwig om dat hij vertrok, echt een heel hoge pet hadden ze niet op van zijn spelersbeoordelingen. Die looptrainer hoor ik ook liever praten over hard hollen dan voetballen.

Hartstikke leuk dat ze hun speler omhoog willen praten, maar ik neem het niet zo serieus. Laat Antonucci het volgend jaar maar zien, dan kunnen we die jongen echt gaan beoordelen.

Hij is 21 en speelt bij Volendam in de Kkd??? ja dan ben je echt een mega talent. Als het echt zon mega talent was had al minsten 50 wedstrijden eredivisie gespeeld.

Ach ja, we zullen wel zien. Feit is dat deze jongen na de zomer toch al 22 jaar is. Op die leeftijd en jonger lieten Frenkie, Donny en Malen volgens mij al mooie dingen zien in bij een topclub en deze jongen doet het nu leuk in de Kkd. Als we naar de statistieken van Giakoumakis kijken kun je daar waarschijnlijk ook wel uit concluderen dat hij de nieuwe aanvalsleider van Real Madrid moet worden.

Wat een reacties hier allemaal, een hoop zijn hier aan het happen na een tactische titel van voetbalzone. Geen paniek mensen, er word niet echt gezegd dat hij beter is dan een Donny of Frenkie.

Mooi hè, allemaal negatieve comments omdat (iet wat gekleurde) beleidsmaker iets roepen. Qua stats doet hij het goed, daarnaast lijkt hij dit seizoen fysiek ook wat beter. De stap van jong Ajax naar Ajax bleek voor jonge spelers ook niet altijd groot. Ik hoop dan ook dat wij snel een jong elftal in de KKD hebben dan hadden jongens als Bannis , Hendriks, Bouchataoui Wehrman misschien of al veel meer minuten gemaakt of al in ons elftal gestaan. Even weer terug naar Antonucci, ik denk dat hij weleens heel bepalend kan zijn in ons elftal. Ik hoop dan ook dat we geen Til of Vlap gaan halen maar gewoon Antonucci de kans gaan geven. Samen met Wehrman en Kokcu het seizoen starten en dan Toornstra die na een wedstrijd of 7 zich weer terug in de basis heeft gespeeld maar die jongens moeten het gewoon gaan doen. En dan maar een seizoen 4e /5e zonder enig perspectief. En dan seizoen Europ 3e/4e en dan langzaam opbouwen met een jong elftal die knapen kunnen gaan opleveren. Bijlow Nieuwkoop Geertruida Senesi Malacia Wehrman Antonucci Kokcu Berghuis Bozenik Sinisterra Ten Hove Hall Hendriks Smeulens Boucataoui Azarkan Toornstra Linssen Bannis Geen wereld selectie maar boeiend, laat ons maar 2 jaar rustig bouwen onder Arnesen en Slot

14 april 2021 om 14:45

Ik zie Senesi wel vaker staan in opsommingen van Feyenoord-supporters, maar ik vraag me serieus af of hij er volgend seizoen nog zal zijn. Ik kan me voorstellen dat Feyenoord hem verkoopt om geld te genereren.

Prima speler maar laten we niet overdrijven.

En van de week las ik nog het bericht dat Slot geen plannen had met deze jongen. Zonde, want nu lees ik dat het dus een super getalenteerde jongen is.

Ruben Jongkind, een gesjeesde student landbouwhogeschool Wageningen.
Heeft bij Ajax al de zaak naar de Filistijnen geholpen en mag zonder papiertje dat weer doen bij de opleiding van Volendam.
Wie neemt hem nu serieus? Een potentiele aanleg voor het omploegen van akkers wil nog niet zeggen dat je geschikt bent voor het managen van een betaald voetbal opleiding.

14 april 2021 om 14:01

Moderatoren, waarom wordt dit bericht niet verwijderd en een ban? Precies hetzelfde

Antonucci is al 21, toen schitterden Frenkie en Donny in de Champions League (die beiden 23 zijn en dat ene topseizoen is nu precies twee jaar geleden). Volgens mij kreeg Nouri voor zijn 21e die noodlottige hartstilstand en ook Malen (nu 22) speelde op zijn 21e al in de basis bij de Europese wedstrijden van Psv. Daarnaast is de statistiek ook nog eens 'gefabriceerd' zoals hierboven al goed wordt uitgelegd. Totaal misplaatste opmerking dus van Jongkind.

14 april 2021 om 19:23

Wat is er misplaatst aan? Hij vergelijkt ze gewoon om aan te geven dat het goede cijfers zijn. Hij zegt nergens dat hij ook daadwerkelijk een betere speler is.

Je mag hier niks negatiefs zeggen over ajax spelers op Ajax zone. Dan krijg je een ban omdat je kritiek hebt op Ajax... Of alle Ajacieden lopen te steigeren zoals nu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8577
2.PSV7139
3.AZ6829
4.Vitesse6116
5.Feyenoord5625
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger323
J. ToornstraMiddenvelder307
S. BerghuisAanvaller3017
B. LinssenAanvaller298
N. JørgensenAanvaller224
N. MarsmanKeeper200
L. SinisterraAanvaller193
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
Middenvelder, 21 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 13 mei
Manchester City, Chelsea en Liverpool houden de situatie van Lautaro Martínez in de gaten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren