De Telegraaf: Schmidt ging verschrikkelijk tekeer tegen Ten Hag

Zaterdag, 6 maart 2021 om 12:15Jeroen van Poppel • Laatste update: 12:44

Roger Schmidt is zondag tijdens de wedstrijd tussen PSV en Ajax (1-1) 'verschrikkelijk tekeergegaan' tegen Erik ten Hag, zo stelt De Telegraaf bij monde van Valentijn Driessen. Schmidt zou Ten Hag aan de zijlijn onder meer hebben verweten dat Ajax het kampioenschap 'koopt'. "Het is natuurlijk belachelijk", zegt Driessen in een video-item voor de krant.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

175 reacties (laatste reactie door yelle)
5 maart 2021 om 18:23

Laten we hopen dat dit niet waar is, dat zou echt de grootste flauwekul zijn om dit Ajax te verwijten. Bovendien heeft Schmidt daar ook helemaal niks mee te maken, laat hij zich op PSV richten. Als hij nou had bedoeld dat Ajax in elk van de drie wedstrijden tegen PSV verschrikkelijk is gematst door de arbitrage en/of de Var, dan had ik de boosheid nog enigszins kunnen begrijpen, maar Ten Hag is natuurlijk de laatste die daar verder wat aan kan doen.

5 maart 2021 om 21:15

Wacht even... Mensen geloven toch niet echt dat dit waar is? En Nota Bene Driessen, de grootste leugenaar ever, is de enige die dit heeft gehoord??? Laat me niet lachen...

6 maart 2021 om 15:25

We hebben het over Schmidt. Niet de eerste keer dat hij zo in het nieuws komt. Vreselijke vent.

5 maart 2021 om 20:33

totdat dit bewezen is ga ik er niks over zeggen maar als dit echt zo is dan is het diep triest van Schmidt. is het niet zo dan is het diep triest van Driessen

6 maart 2021 om 13:23

Dit verhaal past precies in jou straatje, dus ik snap je reactie. Maar de Telegraaf en Driessen staan op voetbalgebied net zover van de waarheid als de Efteling ten opzichte van de samenleving.
Driessen heeft in het verleden al eerder bewezen een kwatsaap te zijn, als hij denkt dat hij bloed ruikt.

6 maart 2021 om 14:24

dat klopt maar Schmidt is ook onbetrouwbaar geworden sinds hij zat te liegen over Nijhuis met allerlei aantijgingen die achteraf helemaal niet waren gezegd door de scheids dus ik ga niet te snel conclusies trekken wat dat betreft. het is namelijk kiezen tussen twee mensen die dingen uit hun duim zuigen

Valentijn heeft een nieuw slachtoffer gevonden nu zijn hetze tegen Ten Hag faliekant is mislukt.

5 maart 2021 om 18:09

Hij verdient de hetze in ieder geval meer dan de man die ons naar de halve finale loodste en die na elk CL-duel alsnog onder vuur werd genomen door Driessen. Schmidt doet al het hele jaar gekke dingen, van vreemde opstellingen tot onverklaarbare wissels tot schandalige uitspraken over de KNVB en de arbitrage. Uitspraken die echt niet door de beugel konden. En dan to top it all of dit. Als het klopt erg sneu gedrag.

5 maart 2021 om 18:31

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik niet heel veel PSV kijk als Ajacied, maar zij hebben toch Ajax als enige ploeg drie keer enigszins in bedwang weten te houden. In de eerste wedstrijd het eerste half uur, de tweede wedstrijd de tweede helft en afgelopen zondag wist Ajax de gehele wedstrijd niet een echte vuist te maken. Ik hoop voor de spanning in de Eredivisie dat er sprake is van een aanpassingsjaar voor Schmidt en hij volgend jaar nog meer een uitdager kan zijn met Psv.

5 maart 2021 om 18:34

Ja Precies, maar Ten Hag werd in zijn eerste seizoen ook volledig afgemaakt, vooral na de afstraffing met 3-0 in de kampioenswedstrijd van Psv. Waarom zou Schmidt volgend jaar niet de halve finale van de EL en kampioen kunnen worden? De uitspraak naar Nijhuis was ongepast, maar we kunnen toch niet ontkennen dat er vooral in de twee wedstrijden tegen Ajax zeker twee rode kaarten voor Ajax hadden moeten vallen. Dat hij daar dan kritiek op heeft mag hij naar mijn mening geven

5 maart 2021 om 20:30

Je hebt kritiek geven of een scheidsrechter beschuldigen van partijdigheid. Daar zit een groot verschil tussen.

6 maart 2021 om 08:05

@psv-mark...echt? wow. 1 rode kaart zeker. Maar vergeet je niet iets van bewust hands en pingel? (Geheimpje niet door vertellen). Dit gedarag van je geliefde trainer kan niet. Hij vernietigd een van grootste talenten. En ja je kan zeggen ligt aan Mo. Nee ligt aan management kwaliteiten van je coach. Terecht lopen blazen over arbitrage? Beste spelers wisselen? En dan tegen collega zo iets roepen. Foei Roger

6 maart 2021 om 13:00

PSV de halve finale Europa League halen, dat durf je te zeggen na de schande tegen Olympiakos? Staan er een Frenkie en de Ligt op doorbreken waar de rest van NL niets van weet? PSV heeft helemaal het geld niet om volgend jaar mee te kunnen strijden met EL winst, kom op kan beetje realisme kan geen kwaad.

Het is natuurlijk ook wel lullig van Ajax dat ze daar een succesvol beleid voeren.

5 maart 2021 om 18:01

Nou Idd, heel oncollegiaal. Ik wil zelf niet meedoen aan de tendens om Schmidt helemaal af te kraken maar hij lat hier toch wel zien dat hij fratsen heeft.

5 maart 2021 om 18:03

Haha ja, ik probeerde er ook altijd de nuance in te zien, maar hij begint het me wel lastig te maken

5 maart 2021 om 18:04

Voordeel van de twijfel zakt bij mij ook. Kanttekening is natuurlijk wel of dat Driessen zijn verhaal klopt of niet.

5 maart 2021 om 22:23

Dan moet je wel eerst Driessen geloven. Ik ben zelf ajacied en geloof hier geen moer van. Alsof die Schmidt dit zou zeggen tegen Ten Hag? Psv zat wel in de emotie in die wedstrijd maar ik wil beelden zien, anders geef ik Schmidt het voordeel van de twijfel en niet Driessen, die zo vaak onzin verkondigt.

6 maart 2021 om 13:03

Ik sluit niet uit dat Driessen in dezen gewoon gelijk heeft, Schmidt heeft al heel vaak gewezen naar het economische verschil tussen Ajax en PSV. Dat verschil is er ook, maar dat continu krampachtig aanhalen om de eigen (wan)prestaties goed te praten, slaat nergens op. Ajax had niks van doen met Olympiakos en daar laat Schmidt zich kinderlijk eenvoudig te kijk zetten. Schmidt is een man die erg graag de fout bij een ander zoekt, terwijl echte toppers altijd kijken naar hun eigen rol in het geheel.

Jullie zijn het Bayern München van Nederland, jullie kopen alles maar op! Jullie kopen het kampioenschap, het lijkt nergens op hier in Nederland! Das toch vrij tegenstrijdig te noemen haha. Nouja, in de emotie waarschijnlijk, goed dat ten hag zijn mond erover houd, dat is wel zo netjes.

5 maart 2021 om 18:00

@Piranha dit roept Driessen he. Heeft vaker leugens verspreid. Er is geen publiek, als hij dat riep zouden meer media gehoord hebben, bijv de jongens van espn.

5 maart 2021 om 18:40

Doordat er geen publiek is hadden de microfoons langs het veld dit op moeten pikken. Geen idee waarom het tot vrijdag duurt voordat er iemand over begint als het waar zou zijn.

5 maart 2021 om 18:10

Zou hij vergelijkbare kritiek op zijn eigen Red Bull Salzburg gehad hebben toen hij de grote alleenheerser was in de competitie en dat ook nog eens door een zeer vermogende sponsor?

5 maart 2021 om 18:11

Goed beleid staat gelijk aan "nergens op lijken", dan snap je het wel.

6 maart 2021 om 00:09

Tegenstrijdig? Eerder onwaar. Bayern kaapt de beste spelers uit de competitie weg. Ajax is daar niet in toe staat.

6 maart 2021 om 07:30

@Benzema Hij noemt Ajax het Bayern van Nederland en daarna dat het nergens op lijkt en dat is tegenstrijdig

6 maart 2021 om 12:10

@piranha: Nou en? Dan moeten andere clubs maar hoger bieden? Haha wat een niveau hier

Jullie zijn het Bayern München van Nederland, jullie kopen alles maar op! Jullie kopen het kampioenschap, het lijkt nergens op hier in Nederland! Das toch vrij tegenstrijdig te noemen haha. Nouja, in de emotie waarschijnlijk, goed dat ten hag zijn mond erover houd, dat is wel zo netjes.

Schmidt is nu target nr1 van Driessen. Geen idee of hij dat allemaal riep. Doet er verder ook niet toe. Wat wel een punt is, is het uitbrengen van een belachelijke statement. Gewoon zo belachelijk.

5 maart 2021 om 18:03

Moah kan me wel vinden in zijn statement. Ajax kan twee teams opstellen en met beide strijden om het kampioenschap in Nederland. Feyenoord en AZ kunnen dat nog geneens met 1 team haha. PSV kan het misschien als alles meezit, maar die bredere selectie ( en betere) die Ajax heeft, geeft wel door de doorslag hier in NL.

5 maart 2021 om 18:10

Ik kan me er in zeker zin ook in vinden. Anderzijds heeft Ajax hier jaren veel voor moeten laten om dit te kunnen bewerkstelligen. Bovendien schat ik Schmidt ook wel zo in dat als hij bij een club zat die veel te besteden hebben je hem niet zou horen

5 maart 2021 om 19:15

@arbou statement mbt Ihattaren he. Ik geloof Driessen in deze niet.

Met zoveel camera's langs het veld zou je toch zeggen dat daar beelden van moeten zijn...

Met Hallër is Ajax onverslaanbaar, wat een onzin. Hij heeft redelijk wat doelpuntjes meegenomen, maar met name tegen Psv en Heerenveen belabberd spel laten zien.

5 maart 2021 om 18:12

Tegen Lille vond ik 'm zelfs onzichtbaar...

5 maart 2021 om 18:48

Mwah hij het een groot aandeel in de eerste competitiewedstrijd tegen PSV. Hij besliste de bekerwedstrijd tegen PSV ook. Ajax speelde 1 van z'n slechtse wedstrijden in 3 jaar in Eindhoven. Tegen Heerenveen was ie idd onzichtbaar maar hij geeft Ajax weldegelijk een extra dimensie imo. En dat heeft Ajax volledig zelf afgedwongen overigens.

Ik kan me niet voorstellen dat Schmidt daar echt over begint tegen Ten Hag..aan de andere kant: het is en blijft wel Roger Schmidt..

Pfff ik geloof er helemaal niks van, Valentijn moet weer zijn k*t krant vol hebben. Wellicht is het in de catabombe gebeurd, maar ik heb Schmidt Ten Hag met respect zien begroeten. Letterlijk iedere keer toen we tegen psv moesten spelen, plus hij spreekt met veel respect en lof over Ajax. Ik hoop dat die engerd vanavond niet bij Vi te 'bewonderen' is. Die hetze op Schmidt is te triest voor woorden, net als een speler mag je een coach ook een jaar geven om een club naar je hand te zetten. Als Viergever eerder fit was geweest, was Psv ook doorgebekerd! Men mag ook meer naar randzaken kijken.

5 maart 2021 om 18:10

Schakel jij inmiddels ook VI meteen uit als Driessen er zit, Sulejmanii?

5 maart 2021 om 18:17

Bobiku29 haha, nee dat niet wil toch niks missen van de andere heren. Ik hoop dat jullie Boskamp er is! Met afstand de leukste gast, authentiek en echt een gouden kerel! Ik ga straks bij de Hallo Jumbo, wat speciaal biertjes halen dat helpt ook altijd. Al drink ik maandag op een doordeweekse dag niet, want als de wekker om 06:30 uur gaat is dat echt slim. Fijn weekend kerel! 😅✌🏾

5 maart 2021 om 18:28

Haha ja Driessen is er vaak alleen op vrijdag, dus maar goed dat je hem dan kunt bestrijden met alcohol. Ik hoop ook op Boskamp, of Kieft. Geniet ervan 😉

5 maart 2021 om 18:38

Sulejmanii volgens mij heb je mazzel en is Jantje Boskamp te gast vanavond ipv Driessen. Voor mij ook een reden om om 20.30 klaar te zitten met een potje bier😉

5 maart 2021 om 19:12

Dat is waar ook, en Kieft kan ook prima hebben. Ik vind hem vaak luchtig, en heel mooi dat hij zich zelf ook niet zo serieus neemt! En vooral dat "die is echt in zichzelf gaan geloven" uitspraak vind ik geweldig. 😅

5 maart 2021 om 19:13

Myronfaro thanks man, op een mooie avond en weekend. Santé. 🍻

5 maart 2021 om 18:26

Schmidt heeft ook geroepen dat Ajax voldoende geld heeft om Ihattaren te halen en dat ook maar moeten doen als ze willen. Tevens heeft hij al vaker laten weten dat Ajax veel meer geld te besteden heeft dan Psv. Ik zou er niet raar van staan te kijken als Schmidt daadwerkelijk dit heeft geroepen richting Ten Hag.

5 maart 2021 om 22:25

Helemaal met je eens Sulejmanii. Ik neem alles wat Driessen zegt met een korrel zout, en wanneer het over Schmidt en eerder over Ten Hag gaat zelfs met tien korrels zout want Driessen is op een missie en die heeft niks met journalistiek te maken.

6 maart 2021 om 15:31

Leidsehood, precies het is echt een gevaarlijke man!

Als psv supporter zou je toch gewoon een huge cringe krijgen van je trainer met dit gedrag.

5 maart 2021 om 18:05

Ik krijg eerder cringe van dat enge gedrag van Driessen dan van dit vermeende gedrag van Schmidt. Hij is de eerste die erover begint, als het echt zo was gegaan als hij stelt was het echt wel voor meerdere media opgevangen, zeker nu het doodstil is in een stadion en alles wat geroepen wordt erg goed verstaanbaar is.

5 maart 2021 om 18:09

Zonder publiek moeten die camera's echt wel iets hiervan hebben opgevangen. Ik geloof er helemaal niks van. Dit is gewoon typisch valentijn

Mooi om te zien hoe Schmidt ten Hag helpt door de aandacht van Driessen naar zichzelf te leggen.

Als Roger Schmidt als vrouw was geboren dan was de naam Daphne, met ph dus. Wat zuur is hij zeg. Jaloers zijn op goed beleid kan, maar je zo afreageren. Dat geld is door goed beleid ontstaan, niet door een oliemagnaat die miljoen erin pompt.

Schmidt maakt zich belachelijk de laatste tijd.

5 maart 2021 om 18:07

Was een goede grap van Rene van Meurs he?

Waar is het bewijs dan?

5 maart 2021 om 18:08

Het is Valentijn he, die heeft nooit bewijs alleen "goed geïnformeerde bronnen" en onderbuikgevoelens. Valentijn zou een verrijking zijn voor RTL boulevard. als het op voetbal aankomt is het niet meer dan iemand die alles op onderbuikgevoel als waarheid presenteert. Hij is nu bij Schmidt het zelfde aan het doen als hij in het verleden bij Ten Hag deed.Em daarnaast lijkt het me sterk dat een ex trainer van Red Bull Salzburg begint over kopen van kampioenschappen.

Zelfs ALS dit waar is - waarom is dit dan überhaupt nieuws joh? Al in geen jaren is het anti-duitse sentiment zo hoog geweest in Voetballend Nederland - alles wordt onder een vergrootglas gelegd joh. Laat die man zich lekker uitleven langs de lijn - daar hoeft toch geen video artikel aan gewijd te worden.

5 maart 2021 om 20:37

wat heeft kritiek op Schmidt met anti Duits te maken? iedereen is gewoon te spreken over Letsch en die trainer van Heracles verder

Nog even en deze man wordt ontslagen bij PSV. Topclub-onwaardig wat deze man allemaal doet en zegt bij PSV. De prestaties lopen niet en hij laat hetzelfde gedrag zien zoals dit ook ging bij Leverkusen en RB Salzburg.

5 maart 2021 om 18:10

je gaat dit toch niet echt geloven? er zou echt wel beeld of geluid hiervan zijn als dat zo was. Dit is gewoon typisch valentijn. Er is zelfs geen publiek dus het zou goed hoorbaar moeten zijn geweest

6 maart 2021 om 13:21

De prestaties zijn gewoon prima. PSV is de enige die het Ajax moeilijk heeft gemaakt dit jaar.

Als het goed is, staat er gewoon een camera op de beste man de hele wedstrijd. Genoeg microfoons die dit ook kunnen waarnemen. Als zoiets langs de zijlijn is gezegd... Bewijs het dan maar. Het is niet zo dat het publiek dit geluid zou kunnen overtreffen.

5 maart 2021 om 22:23

Precies. Waarom komt dit tijdens of direct na de wedstrijd niet naar voren. Driessen komt weer met zijn eigen waarheid. Driessen is een schande voor alle journalisten.

Ik geloof het niet, maar als dit waar is mag die Roger echt verkassen. PSV laat namelijk al tientallen jaren zien niet onder te doen voor Ajax in kampioenschappen, ook met minder geld. Wij buigen niet, Voor de Bayern uitspraken. Jouw taak was om met PSV voor de titel te gaan, niet minder. En dat elk jaar weer!

Wat een kneus die Schmidt. Weet zeker niet sat PSV de grondlegger hiervan is en half Ajax opkocht om in ‘88 de enige gewonnen Europa Cup te winnen 🤣

De enige waarheid bij Schmidt is dat PSV is uitgeschakeld in Europa, uitgeschakeld in de beker en uitgeschakeld voor het kampioenschap. Problemen met de scheidsrechters de VAR en Ihatarren. Deze " wonder " trainer gaat PSV een hoop geld kosten

5 maart 2021 om 18:23

Feit is wel dat Ajax tijdens wedstrijden met PSV dit jaar 3x ontkomen is aan een rode kaart, wat dat betreft heeft Schmidt gelijk.
En dat Ihatarren zich niet professioneel opsteld (zoals we lezen in artikelen), daar kan Schmidt niks aan doen. Hij heeft hem genoeg kansen gegeven.
En wat te bedenken van Malen die alleen gaat ipv afspelen op Zahavi (vs olympiacos)? Schmidt zijn schuld?
Deze trainer doet het met PSV gewoon naar behoren, Ajax heeft gewoon een betere team en een breder team, en worden terecht kampioen.

5 maart 2021 om 22:02

Je lijkt wel een beetje Schmidt. Die geeft ook alles en iedereen de schuld behalve zichzelf🙁

5 maart 2021 om 22:25

Wil jij dan ontkennen dat Ajax met het niet krijgen van rode kaarten tegen psv een aantal keren goed weggekomen is ?

Vz neemt alles letterlijk over van de telegraaf zonder zelf onderzoek te doen. En de telegraaf is grootste roddelkrant van Nederland. En valentijntje is gewoon een zielige jankerd die gewoon mensen tegen elkaar op probeert te jagen. Denk dat die eikel zondag niet eens in stadion was maar dit weer heeft van een 'betrouwbare' bron van hem. Vz doe eens zelf onderzoek voor men iets publiceert of is dit het niveau van de Nederlandse journalistiek geworden. Het wachten is ook nog wachten op die andere eikel krekel

Sinds een aantal maanden krijgen we alleen Schmidt push berichten. Schmidt schmidt en schmidt...Schmidt en nijhuisSchmidt en coronaSchmidt en MoSchmidt en ten hagSchmidt en knvbSchmidt en wisselbeleidSchmidt en var Waarom krijgt deze man zoveel aandacht? Over ten hag en advocaat hoor en lees je ook iets, maar veel en veel minder.Psv moet echt afscheid nemen van deze man. Buiten dat hij evengoed als van bommel presteert qua prijzen en zilverwerk allebei niets gewonnen. (na februari strijdt die alleen voor de 2e plek) Is het gewoon een irritante man die veelste koppig is. Het is een duitse mourinho. Volgend jaar moet psv schoon schip maken en een goede rustige trainer aanstellen die de rust bewaard. Dit is gewoon een sensatietrekker.

Als dit echt gebeurd zou zijn, lijkt het mij dat wij als kijkers (of de analisten) het wel opgevangen zouden hebben. Ik denk dat Driessen het uit z'n duim aan het zuigen is.

5 maart 2021 om 18:57

Het is niet des Telegraafs om met de publicatie van zulk 'heet' nieuws zeven dagen te wachten inderdaad. Zeker niet als er een ware Schmidt mania gaande is en alle negatieve kritiek rondom deze coach clicks genereert. Vind het ook een nogal gare, geprefabriceerde quote. Geen echt mens spreekt zo. Gek genoeg is het nog steeds altijd maar matige fictie die Valentijn schrijft, en hij oefent nochtans best veel.

Wat Schmidt dus wil is dat PSV zich wilgaan versterken maar de rekening naar Ajax gaat omdat het dan eerlijker is.😊😷

Wat een vervelende vent, die Schmidt. Dit is toch nergens voor nodig. Treurig hoor, Ajax plukt gewoon de vruchten van het voeren van uitstekend beleid. Bah.

5 maart 2021 om 18:23

Want? Ik weet niet of je het zelf weet, maar dit komt van Driessen, die zuigt wel wat vaker dingen uit z'n duim. Misschien eerst met bewijs komen voordat je iemand veroordeeld. Het gebash naar de heer Schmidt begint een beetje zielig en kinderachtig te worden.

5 maart 2021 om 22:27

Dus jij gelooft Driessen op zijn woord ? Volgens mij heeft hij meer leugens verteld in de krant dan waarheden. Dus wel bijzonder dat je hem op zijn woord gelooft.

Hoe zielig is deze man geworden. Presteert Helemaal niets . Ger Brandts zou hem rust moeten gunnen, net zoals hij zijn sterspelers rust gunt.
Als ik hem was zou i mijn stinkende best doen om de tweede plek te bemachtigen
Het kost me veel moeite, maar vooruit dan maar
HUP Feyenoord, HUP AZ, HUP Vitesse EN NOG Maals HUP Vitesse MET Theo Jansen

Misschien dat men gewoon de podcast moet luisteren ipv afgaan op het sensatie artikel van VZ.

Dit is echt zorgelijk! Velen hier nemen die onzin gewoon aan zonder dat er enig bewijs word geleverd door Valentijntje. Dit was allang opgepikt door cameras of microfoons in zo een "stil" stadion als dit waar was.

Dit begint langzamerhand lachwekkende vormen aan te nemen. Schmidt zou eens een aanklacht in moeten dienen tegen Driessen en co voor laster.

Laten we inderdaad maar zo verstandig zijn als Ten Hag en de woorden van Dhr. Schmidt voor zijn eigen rekening laten. Ajax is hartstikke goed bezig en dat is ontzettend lekker voor ons als Ajacieden, maar ook voor het Nederlands voetbal. Ik probeer ervan te genieten zo lang het duurt. Ik heb lang genoeg aan de andere kant van het verhaal gezeten.

Hier geloof ik echt helemaal niks van. Driessen lijkt me te stoken nu. Je kan vinden van Schmidt wat je wil, maar zoiets lijkt me onzin. Hij wist van te voren toen hij begon bij PSV dat het verschil met Ajax enorm was. En waarom komt hij hier nu pas mee. Heel raar weer.

Volgens mij is PSV groot geworden door Ajax te verzwakken door namen als Koeman, Vanenburg, Lerby en Arnesen te kopen. En is het niet altijd de ambitie bij iedere club om een zo sterk mogelijke selectie te vormeren met de beschikbare middelen!?

6 maart 2021 om 07:35

Ja als hij weet hoe PSV werdt genoemd is de andere club van koopclub betichten wel grappig. Maar dit komt van Valentijn en die heeft de geloofwaardigheid van een visstick.

Wie haalt deze rechts draaiende yoghurtlul eens uit de publiciteit? Met zijn voorkeur voor zijn cluppie uit Mokum! Wordt eens tijd misschien om op een andere voetbalsite te gaan kijken, waar 8 van de 10 artikelen niet over ajax gaan! Verschrikkelijk hoe de meesten nu op ajax zitten te geilen! Ook deze Driessen zit volgens mij 's avonds in z'n ajax shirtje aan z'n piemeltje te trekken

Ik had voor het seizoen wel een hoge pet op van Schmidt, maar als dit waar is wordt het wel echt een zielig mannetje!

5 maart 2021 om 19:38

Als het echt waar is dan is het vreemd dat het nu pas naar buiten komt. Daarnaast schijnt Driessen wel vaker naast de waarheid te zitten.

Ik vraag me af wat z'n bron is. Heeft hij dit zelf gehoord of via via? Ik heb hier nogal m'n twijfels over. Lijkt me goed mogelijk dat het onderdeel van de heksenjacht is. Schmidt zit in de hoek waar de klappen vallen, gaat daar niet echt lekker mee om tot nu toe en de media smult ervan.

6 maart 2021 om 07:36

Zijn bron is de wensput in de Efteling.

6 maart 2021 om 14:55

Haha precies

Dit is een pure hetze van Driessen. Schmidt is een keurige man die een verrijking is voor de Eredivisie. Maar de aanvallen van Valentijn zijn wel zo enorm laag. Wat is dat een min mannetje.

Weet voor welke krant hij werkt ... Roddel, roddel niets als roddel! Hiermee moet dit blad scoren en zo verkopen. Vandaag roddels over die, morgen over jene ... Dit is Valentijn en alzo de Telegraaf.

Kan mij niet voorstellen dat dit waar is. Dat zou echt te gênant voor woorden zijn en maakt hij zichzelf heel erg klein

Mvogo, Dumfries, baumgartl, Boscagli, Maxm Sangare, Gotze, Fein, Zahavi en in een verder verleden Vanenburg, Kiest, Lerby, Arnesen, Koeman etc etc etc zijn natuurlijk allemaal door PSV zelf opgeleide spelers en absoluut niet gekocht.

Niemand hoort of ziet het. Behalve natuurlijk Valentijn. Hulde aan die 'journalist'.

Laten we voorop stallen dat Valentijn altijd door een zeer roze bril kijkt als ajax fan. Maar buiten dat lijkt me dit onzin, en misschien wel bewust afgesproken om de malaise alleen maar aan te wakkeren. Tegen PSV heeft ajax in de competitie niet kunnen winnen en waren beide partijen de onderliggende partij en hebben ze vooral gezwijnt. Ik heb genoeg wedstrijden gezien daarnaast dat ajax erg slecht speelde en nogal makkelijk won door onterechte beslissingen en weggegeven pingels. Op een of andere manier blijft het schijnbaar lastig voor de knvb om ajacieden een pingels tegen te geven of een terechte rode kaart. Het zou dus eerder de stelling zijn dat ajax het kampioenschap in de schoenen geworpen krijgt door zeist dan puur door het geld te hebben.

6 maart 2021 om 12:54

Die roze bril zou jou toch moeten aanspreken met hoe jij de situatie bekijkt. Ajax was in de thuiswedstrijd tegen PSV in delen van de wedstrijd de onderliggende partij. Zeker het eerste half uur. Echter na rust was het een half uur lang de bovenliggende partij. Een gelijkspel was gewoon terecht die wedstrijd en PSV verdiende helemaal niet de winst. Ajax heeft uit tegen Sparta en thuis tegen Vitesse gewoon meer dan een helft met een man minder gespeeld en een resultaat gepakt. Die kaart tegen Vitesse werd nog zelfs geseponeerd. Dat vertel je er niet bij, dat komt je in je frustratie richting de Knvb die Ajax zou bevoordelen niet uit.

Driessen is een heel min misselijk mannetje. Als hij iemand op de korrel heeft, laat hij als een valse hond niet meer los. Uitspraken doen zonder enig bewijs is zijn kenmerk. Een riooljournalist.

De titels in 2012 2013 en 2014 waren niet gekocht maar behaald met pure middelmaat en vooral de kwaliteiten van de Boer.PSV kocht toen in 2012 wel een heel elftal bij elkaar en is altijd (toen het nog kon) een koop formule geweest.Ajax plukt de vruchten van het goede beleid en raakt ook ieder jaar dragende spelers kwijt, ik snap dat gezeur niet zo.

Nou Schmidt, we zullen iets rustiger aan doen. Dan kan jij ondertussen inzien dat je geen nieuwe keeper had hoeven halen, Rosario een plekje op de tribune moet krijgen en dat jij de reden bent dat dit Psv nu verliest van Ajax. Ajax heeft geld, Ajax heeft de beste spelers. Maar jij hebt ook verdomd goed materiaal. Ajax heeft punten laten liggen tegen o.a. W2 en Groningen, jullie hebben er nog meer laten liggen. Als je 2x van Ajax had gewonnen, had je nu minimaal gelijk gestaan. Ik ga er vanzelfsprekend niet vanuit dat Schmidt dit leest, maar Ajax is niet superieur. Ajax heeft ook munten gemorst ondanks dat ze een selectie van 100 miljoen hebben. Psv heeft het zelf laten liggen. Ajax heeft een beter resultaat tegen de mindere goden behaald. Extreem zielig om met een vinger naar alleen het geld te wijzen, Psv zou namelijk ook gewoon mee moeten doen om de titel. Daarnaast heeft Psv ook wel wat pech met de niet-fitte Gotze, al was dat bekend, de geblesseerde Gakpo, een Ihattaren die zijn stempel supertalent kwijt is en een blunderende keeper. Zielige Schmidt. Psv zou hem moeten dumpen, hij brengt de club meer imagoschade toe dan wie dan ook.

Wie neemt Valentijn Driessen nu serieus. Roddeljournalistiek van de bovenste plank. Geen verstand van voetbal en probeert dan zo te scoren. Zielig!!!!

Ik vind Schmidt toch wel tegenvallen. Eigenlijk maken alle roddels en bijzaken me niet zo veel uit maar ik vind PSV niet goed spelen en spelers worden niet beter. Ik dacht dat hij voorop liep met gebruik van statistieken en technische hulpmiddelen. Daar heb ik qua resultaat nog niets van gezien.

Laat dit eerst maar eens bevestigd worden door een andere bron dan Driessen. Driessen en de Telegraaf zijn net zo betrouwbaar als de fabeltjeskrant

Als Schmidts iets over Nijhuis zegt Usher een leugenaar en moet hij het maar bewijzen, en Driessen mag weer van alles roepen zonder bewijs, en er zijn ook nog supporters die Driessen op zijn woord geloven. Als Driessen nooit op leugens te trappen was kun je nog twijfelen.

Iedere club probeert toch via aankopen titels te veroveren, of zeg ik nu iets verkeerds. Schmidt is gewoon een gefrustreerd mannetje die gehaald werd om prijzen te winnen maar overal waar PSV aan meedeed een kruis gezet kan worden.

Het is toch van de zotte dat de knvb niet ingrijpt wat deze "übertrainer" van psv aangaat. Altijd dat geklaag van hem, niet normaal. En dan vinden vele het gek dat sommige een hekel aan Duitsers hebben. Dat heeft niks met '40-'45 te maken maar meer met de manier waarom vele Duitsers zich opstellen. Schmidt moet zich eens wat rustiger opstellen want wat heeft die nou allemaal gepresteerd?

Tsja moeilijk om te zeggen of dit waar is. Schmidt heeft het wel vaak over het geld van Ajax maar dit zou buitengewoon kinderachtig zijn. Ten Hag reageert er niet op, misschien doet ie dat later al lijkt Ten Hag mij niet de persoon om hiervan een issue te maken. Fatsoenlijke kerel.

calimero gedrag van Schmidt,
psv koopt en huurt erg veel spelers terwijl ajax wat koopt....
die is net goed jaloers op ajax

Dit is een haat en lastercampagne van de Telegraaf. Totaal niet gebaseerd op feiten. Heel erg anti Duits sentiment. Opmerkelijk voor een krant die 80 jaar geleden nog heulde met Duitsers. En dat is gebaseerd op feiten.

Valentijn Driessen is onze eigen Daily Mail/The Sun. Als je zijn naam hoort stop je met lezen en ga je naar het volgende artikelm daarbij gezegt vind ik het als Groningenfan niet eerlijk dat de top 6 uit Nederland spelers van de concurrentie weg koopt. Het lijkt wel de Engelse top 6. Geef El Hankouri ook eens wat CL ervaring. Hij is onze Lingard, een groot talent dat volgend seizoen zal doorbreken :P.

Je moet toch wel behoorlijk van de pot gerukt zijn en de beschikking hebben van het IQ van een zandslak als je die maffe onzin van Driessen en zijn kontenkruiper Verweij voor waar aanneemt. Alsof beide heren in de dugouts hebben gezeten. Newsflash: noch Driessen noch Verweij waren tijdens PSV-Ajax aanwezig in het stadion. Ps Driessen schijnt Ten Hag er nog naar gevraagd te hebben. Die wilde daar geen woord over zeggen. Zelfs geen bedekte toespeling of hint geven.

Niemand van de betrokkenen wil er wat over zeggen en Driessen is de eerste die dit naar buiten brengt. Anders gezegd: weer een zielig poginkje van Valentijn om relevant te blijven. Kan hij nog steeds niet met pensioen gaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6965
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2816
E. ZahaviAanvaller219
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller90
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper280
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

5 fans
Coach, 54 jaar
SeizoenClub
2020- PSV
2017-2019 Beijing Guoan
2014-2017 Bayer Leverkusen
2012-2014 Red Bull Salzburg
2011-2012 SC Paderborn 07
Laatste voetbalnieuws

PSV dankt Gakpo en Malen en stoot AZ van de tweede plaats af

De tweede plaats in de Eredivisie is weer in handen van PSV. De formatie van trainer Roger Schmidt liet zich zondagmiddag niet verrassen door laagvlieger VVV-Venlo (0-2 overwinning), waardoor de Eindhovenaren...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren