Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kökçü ‘op ramkoers’ met Schmidt bij Benfica: ‘Nooit het gevoel gehad...’

Laatste update:

Orkun Kökçü is niet tevreden over zijn debuutseizoen bij Benfica, zo zegt de 23-jarige Haarlemmer in een interview met De Telegraaf. De middenvelder, die afgelopen zomer voor minstens 25 miljoen euro overkwam van Feyenoord, voelt zich volgens de ochtendkrant misbruikt. De 24-voudig international van Turkije zou een zomerse transfer zelfs niet uitsluiten, zo schrijft journalist Marcel van der Kraan in zijn artikel van zaterdag.

Kökçü vertrok in juli 2023 als een grote meneer bij Feyenoord. De rechtspoot had zijn jeugdliefde als aanvoerder naar de landstitel geleid, om vervolgens het avontuur aan te gaan bij de grootste club van Portugal. Hoewel Kökçü onder Roger Schmidt, voormalig trainer van PSV, genoeg aan spelen toekomt, wil hij nog niet zeggen dat zijn transfer naar Benfica geslaagd is.

“Nee, dit is niet wat ik verwachtte”, aldus de goudeerlijke Kökçü. “Er speelde op de transfermarkt heel veel afgelopen zomer, ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd.”

Hoewel Kökçü tot de recordaankopen van Benfica behoort, werd hij niet groots gepresenteerd door o Glorioso. “Ik heb natuurlijk wel gezien hoe andere spelers in Portugal en bij andere grote clubs in de schijnwerpers zijn gezet. Dat zorgt voor een bepaalde status. Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt. Ook niet door de trainer!”

Kökçü heeft nog niet met deuren geslagen in Estádio da Luz, waar hij tot medio 2028 vastligt. “Ik ben ook niet het type dat met zijn vuist op tafel slaat of eisen stelt, maar misschien ben ik juist vanwege de rol die ik van hem kreeg wel te bescheiden geweest...” Kökçü speelt onder Schmidt voornamelijk als defensieve middenvelder. Tijdens het tweeluik (3-2 winst) met Rangers in de achtste finales van de Europa League kreeg hij in totaal slechts 26 van de 180 mogelijke speelminuten.

Volgens de Turkse international heeft Schmidt hem voordat hij tekende een andere rol voorgehouden, een soortgelijke als bij Feyenoord. “Ik word door Schmidt te veel gekoppeld aan allerlei taken. En dat is niet nodig als je echt mijn kwaliteiten wil benutten. Ik kom zelf wel met de oplossingen in het veld, ik denk vooruit, sta bekend om mijn ’progressieve’ passing.”

Kökçü is teleurgesteld over de situatie. “Ik kan nog zoveel meer betekenen voor Benfica, daar zit misschien een stuk van mijn frustratie.” Dat hij af en toe reserve is, kan de rechtspoot niet begrijpen. “Daar ben ik boos en teleurgesteld om geweest. Juist op die momenten wist ik dat ik zoveel voor het team kan betekenen “

De middenvelder hoopt met de supporters van Benfica eenzelfde band op te bouwen als hij bij Feyenoord deed met de fans. “Ik ben nog niet de meest geliefde speler en dat kan ik aan een kant wel begrijpen. De verwachtingen zijn hoog en daar loop ik niet voor weg, maar geef me dan wel de rol die bij me past”, aldus Kökçü.

Tot dusver speelde Kökçü 2.247 minuten namens Benfica, verdeeld over 34 optredens. Daarin was het jeugdproduct van Feyenoord goed voor 3 doelpunten en 10 assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op zo’n 30 miljoen euro. Volgens journalist Van der Kraan sluit Kökçü een transfer niet uit indien zijn situatie bij Benfica hetzelfde blijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Timber die kant op dit seizoen voor 50 miljoen en dan wij Kokcu terug voor 10. Prima deal haha.

Achjaa Schmidt is altijd een merkwaardige trainer geweest die spelers wel vaker niet op hun sterkste positie speelt.

16 maart 2024 om 08:41

Ja kijk maar naar wat Schmidt met Mo deed… of zou het ook aan de speler zelf kunnen liggen? Benfica is alweer een trapje hoger dan Feyenoord.

16 maart 2024 om 09:35

Benfica vond ik toen al een weinig ambitieuze stap juist voor degene “de aanjager” van Feyenoord. De Portugese competitie is inmiddels statistisch gezien ook minder dan die van ons geworden. Kan je wel weer komen met ja maar Benfica CL kwartfinale etc., maar dat had hij met Feyenoord misschien ook wel kunnen halen.

16 maart 2024 om 10:12

Kan je wel weer komen met de feiten, is dat wat je zegt? Hij heeft met Feyenoord nooit CL gespeeld man, en vaker poulefase Europa League alweer uitgespeeld.

16 maart 2024 om 10:35

Pieterpost, volgens mij heeft Kokcu zelf gezegd dat Benfica in alles een grotere club is dan Feyenoord. Even voor je herinnering; Kokcu heeft nogal wat jaartjes rondgelopen op Varkenoord. En de Portugese competitie is zeker wel sterker dan de Nederlandse. Nederland heeft een klein beetje geluk gehad met die conf league. Klein beetje maar hoor

16 maart 2024 om 10:43

Het is wel anders dan Henderson in je competitie of Di Maria. De Portugese competitie is zeker groter. Maar Nederland heeft een net iets rijker geschiedenis. Maar het verschilt weinig.

16 maart 2024 om 11:40

Als de kleinere portugese clubs nu ook een finale en halve finale conference league halen, trekken ze het weer recht. Alleen doen ze dat niet omdat de portugese competitie buiten de top 4 nog slechter is dan de Eredivisie.

16 maart 2024 om 12:05

In Nederland doen ze dat ook niet. Het is uitsluitend de top 4 die punten haalt in Nederland. Idem zoals in Portugal. Echter zitten die op een hoger niveau (CL en EL) terwijl AZ en Feyenoord enorm veel punten gehaald hebben in de conference league.

16 maart 2024 om 12:36

Top 4 Nederland; Ajax, PSV, Feyenoord, AZ. Top 4 Portugal; Benfica, Porto, Sporting, Braga. Waar een Feyenoord en AZ punten hebben gepakt in de conf league, waren de Portugese teams aan het strijden in de CL en Europa League. Buiten de top 4 om, is het in beide landen niet veel. Alleen Twente presteert boven haar kunnen nationaal. Europees is het natuurlijk niet veel.

16 maart 2024 om 12:43

Migi; noem je Feyenoord nou indirect een kleinere club?

16 maart 2024 om 12:57

Dan Ajax? Uhm ja? Nu onze plekken zijn omgedraaid hebben Sporting en Braga de kans om het recht te trekken, want die moeten nu net als Feyenoord en AZ daar spelen (ok nu dan Ajax). De nieuwe opzet is voor iedereen gelijk. Het seizoen voordat Feyenoord die finale haalde werden we 5e. Dus de nummer 5 van Portugal moet dan volgend jaar de finale halen. De enige echt grote Europese club in Nederland is Ajax. Psv en Feyenoord volgen op gepaste afstand. Dat illustreert dit Psv ook aardig toch? Ongenaakbaar in Nederland deels door een dramatisch Ajax, maar Europees alsnog vrij flets.Onderaan de streep mag Portugal het laten zien door ons weer in te halen nu. Dus even de tranen drogen en gaan.

16 maart 2024 om 15:13

Er zijn in Portugal 3 of 4 clubs die inderdaad groot zijn. De rest van de Portugese competitie is echt van een zeer matig niveau waarvan het merendeel van de wedstrijden in krakkemikkige half lege stadions wordt afgewerkt. De Portugese competitie neer zetten als een betere competitie is gezien over de hele breedte zeker geen juiste constatering.

16 maart 2024 om 17:20

Benfica zit niet in de kwartfinale CL…

16 maart 2024 om 09:35

Hij heeft het virig seizoen goed gedaan maar is een overschatte speler.
Ik zie weinig zelfreflexie in dit stuk. Beetje een calimero zelfs.

16 maart 2024 om 13:00

Totaal niet wat calimero betekent. Zoek calimero ff op op youtube anders.

16 maart 2024 om 12:00

Toch wel apart, ook aangezien Aursnes nu linksback speelt.

16 maart 2024 om 14:02

Kanttekening is wel dat Aursnes het echt heel goed doet op linksback. Het middenveld van Benfica is ook gewoon overvol als je ook nog jongens als Joao Mario en Joao Neves minuten wil geven. Volgens mij is Kokcu vorige week op 10 gestart en deed hij het daar best aardig, dus wie weet dat hij daar mag blijven staan en z'n draai kan vinden.

Prima stats lijkt me met nog genoeg wedstrijden te gaan en dat in je eerste seizoen.

Maar wat is hem nou tekort gedaan dan? Hij kreeg geen groots welkom, de trainer vraagt iets anders van hem dan hijzelf zou willen en hij staat af en toe wissel. Als dit daadwerkelijk zijn probleem is, is hij niet gemaakt voor topvoetbal.

16 maart 2024 om 08:34

Had dezelfde gedachte, ik begrijp weinig van dit verhaal. Defensieve middenvelder is een sleutelpositie in een elftal, je kan op die plek het hele spel naar je toetrekken als je dat goed invult. Slap verhaal al met al.

16 maart 2024 om 09:04

Dus als een speler in zijn ogen misbruikt wordt, gaan we er maar van uit dat hij niet gemaakt is voor topvoetbal? Kijk naar Conceicao bijvoorbeeld. Die werd ook “in zijn ogen” misbruikt bij Ajax en kijk hem nu de sterren van de hemel spelen.

Kokcu vindt dat het beter kon uitpakken en daar is niks mis mee. Dat laat zien dat hij niet tevreden is over zijn ontwikkeling en dat laat JUIST zien dat hij gemaakt is voor topvoetbal.

16 maart 2024 om 09:13

Niet mee eens. Als je gepikeerd raakt doordat je geen groots onthaal krijgt en je je daarna ontevreden voelt doordat je af en toe wissel staat en de coach andere dingen van je vraagt dan hetgeen jij voor ogen hebt, ben je niet gemaakt voor topvoetbal. Dat is immers hetgeen bij elke club gebeurd groter dan Feyenoord / Benfica. Er wordt veel gerouleerd en de coaches daar micromanagen tot op de centimeter. Al die dingen waar hij gepikeerd over is, als dit daadwerkelijk het hele verhaal is, zijn dingen die bij topvoetbal horen en wanneer je dat niet trekt ben je mentaal niet gemaakt voor topvoetbal.

En laat mentaliteit nou juist de doorslaggevende factoor zijn of je het wel of niet haalt. Dat wordt elk jaar opnieuw bewezen.

16 maart 2024 om 09:33

Een coach hoort de spelers bij hun kracht te gebruiken. We kunnen daardoor ook concluderen dat Schmidt niet gemaakt is voor topvoetbal, maar zo kort door de bocht wil ik helemaal niet zijn. Kokcu staat ook in de top 3 duurste transfer van Benfica, dus dan ga je uiteraard verwachtingen hebben dat is normaal vind ik.

Verder geloof ik in zijn kwaliteit en mentaliteit. Hij komt er zeker wel en als hij de bayerns en reals niet haalt ook niet erg, maar ik weet zeker dat hij zijn bijdrage aan “topvoetbal” gaat leveren.

16 maart 2024 om 09:52

Natuurlijk. Eens hoor. Een coach hoort het beste uit zijn spelers te halen. Maar waarschijnlijk vindt Schmidt dat hij op op deze manier het beste uir Kokcu haalt. Dat zie ik dan ook als het beste uit je spelers halen.

Ik geloof ook wel in hem als voetballer, maar dit interview vind ik niet zo heel sterk. En bij topvoetbal bedoel ik inderdaad ook echt de absolute top. Of hij dat haalt valt altijd nog te bezien natuurlijk. Maar als hij het bij Benfica goed doet zou het ook zomaar kunnen.

16 maart 2024 om 10:09

@tinus: dat de coach vindt dat hij op deze manier het beste uit de speler haalt, terwijl de speler zelf aangeeft dat juist al zijn kwaliteiten zo niet benut worden dan is het overduidelijk niet het beste uit je speler halen. Dat is in zo n geval volledig aan de coach te wijten

16 maart 2024 om 10:12

Dan ga je er blind vanuit dat de speler altijd weet wat het beste voor hem is. Er zijn legio voorbeelden van trainers die iets zagen in spelers hetgeen zij zelf nooit hadden gezien om vervolgens later een veel hoger niveau te halen dan zij zelf ooit voor mogelijk hadden gehouden. Niet elke speler heeft die specifieke zelfkennis.

Kokcu lijkt mij overigens niet een speler met weinig zelfkennis, maar dat terzijde.

16 maart 2024 om 10:15

Hij raakt niet gepikeerd doordat hij geen groots onthaal kreeg, hij verklaart daarmee waarom hij nog niet eerder met zijn vuist op tafel geslagen heeft. Hij is niet zo n speler zegt hij zelf, en hij voelde zich ook niet zo groot gemaakt dat hij dat kon doen met als voorbeeld zijn onthaal. Wat niet wil zeggen dat hij dat onthaal wilde maar dat hij gewoon in zijn kracht gezet wordt zoals afgesproken.

16 maart 2024 om 10:53

Een coach moet individuele spelers niet het beste laten renderen, een coach moet het team het best laten renderen. En als Schmidt gelooft dat andere spelers het team beter laten renderen dan heeft Kokcu daar maar ja amen op te zeggen.

16 maart 2024 om 11:07

Inderdaad. Als coach moet je het team laten presteren. En soms betekent het dat je jezelf als speler aanpast aan wat nodig is. Het is een utopie dat je alle 11 spelers in hun favoriete rol laat spelen.

16 maart 2024 om 11:10

En het renderen van individuele spelers hangt niet samen met dat van het team? Als je aangeeft bij de trainer dat het in een bepaalde andere rol niet zo lekker gaat en je wordt genegeerd mag je best aan je eigen carrière denken in plaats van ja en amen erop te zeggen en 4 jaar op de bank te gaan zitten.

16 maart 2024 om 13:23

Van 1 individu niet nee. Als andere spelers daar beter renderen is het zo.

Dat laatste zegt niemand trouwens.

16 maart 2024 om 13:33

Conceicao de sterren van de hemel? Ja iemand met 3 goals in de Portugese competitie speelt echt de sterren van de hemel. Neem aan dat je een grapje maakt..

16 maart 2024 om 13:34

Maar je zei dat de coach het beste uit de spelers moest halen. Het gaat in dit artikel over een speler en niet over het team. Dus Kokcu kan hier gewoon groot gelijk hebben als het over de speler Kokcu gaat ipv over het team

16 maart 2024 om 13:58

"als Schmidt gelooft dat andere spelers beter renderen heeft Kokcu daar maar ja amen op te zeggen". Hiermee zeg je toch dat Kokcu maar lekker op de bank plaats moet nemen als Schmidt dat wil en zn mond moet houden of niet zeuren in het belang van het team, lijkt mij..? En ik zeg onzin je hebt ook nog iets als je eigen carriere.

16 maart 2024 om 18:31

Tilburg je begrijpt wel, dat er spelers zijn die de sterren van de hemel spelen en weinig scoren.

16 maart 2024 om 09:39

Helemaal gelijk.
Wat heeft hij voor ogen gehad dan....binnengehaald worden als grote ster?
Hij was in de eredivisie een topper, maar sommige spelers hebben waarschijnlijk niet door dat een stap omhoog ook betekend dat ze er meer voor moeten doen.
Dit is een bewuste keuze geweest die dus schijnbaar tè ambitieus is geweest.

16 maart 2024 om 09:42

Als een totaal andere rol is voorgelegd voor hem, voordat hij tekende, is het toch logisch dat hij het een probleem vind?

16 maart 2024 om 09:53

Is dat niet scheer en inslag binnen het internationale topvoetbal? Je wordt op een andere positie gebruikt doordat de coach je daar beter vindt passen. Boo-hoo-hoo. Beetje een kleinzerige instelling als je daar over begint te miepen.

16 maart 2024 om 10:02

Als je gehaald wordt voor plek A, dat kan meegespeeld hebben in de beslissing en vervolgens houdt de coach zich niet aan zijn woord en wordt je op plek B gezet. Dan is het gewoon terecht dat je erover begint.

16 maart 2024 om 10:04

Dat het schering en inslag maakt het toch niet beter ofzo? Hij geeft gewoon een goede verklaring waarom hij het minder doet.. Benfica kan 2 dingen doen; hem nu als miepert zien zoals jij en hem met verlies verkopen, of naar hem luisteren en hem in zijn kracht gaan gebruiken zoals afgesproken en uiteindelijk met dikke winst verkopen.

16 maart 2024 om 10:06

Mag jij vinden. Daar verschillen we dan over van mening. Dit lijkt mij geen bijzondere situatie binnen het internationale voetbal. Gedurende het seizoen komt de coach erachter dat je ergens anders beter past, een andere rol je beter schikt of dat je in het teambelang beter ergens anders speelt voor een bepaalde periode.

16 maart 2024 om 10:12

@tinus: maar dat vergist die coach zich blijkbaar in,want die andere rol schikt hem niet beter en het kan nooit in het teambelang zijn om de kwaliteit van een bepaalde speler niet te gebruiken. Het is dus geen miepen, maar gewoon een terecht verhaal van Kokcu. Dat het volgens jou schering en inslag is binnen het voetbal is ook compleet onbelangrijk

16 maart 2024 om 10:13

Maar de coach heeft het overduidelijk fout omdat Kokcu in helemaal niks een defensieve middenvelder is. Net zoals Aursnes geen linksbuiten of linksback is. Je koopt een speler voor zijn kwaliteiten en ziet een rol voor hem weg. Daarmee lok je hem binnen en opeens zet je hem op een andere plek wat die niet kan. Als je daar al niks over mag zeggen…

16 maart 2024 om 10:18

Je bekijkt het wat een dimensionaal, mijns inziens. Een trainer moet het grotere plaatje voor ogen houden. Het team belang voorop stellen en daarna pas kijken welke specifieke kwaliteiten van spelers hij kan gebruiken binnen de door hem gewenste speelstijl. Blijkbaar vindt Schmidt andere kwaliteiten van Kokcu beter binnen zijn team en zijn tactiek passen, zelf tot zo een gradatie dat hij ertoe bereid is de betere kwaliteiten van Kokcu links te laten liggen.

Dan kun je erover miepen, of je kunt je erbij neerleggen. Beiden lijkt mij niet per se fout, maar ik vind het wat kleinzerig.

Op die laatste sneer reageer ik niet. Daar voel ik weinig voor.

16 maart 2024 om 10:19

Dat het niet bijzonder is om spelers ergens anders op te stellen maakt het niet gelijk een goede reden om dat met alle spelers te doen, helemaal als blijkt dat het niet werkt met een speler. Iedereen snapt dat wel. En daarnaast is het ergens ook kwalijk als je een speler iets voorschotelt en je je daar niet aan houd.

16 maart 2024 om 10:21

@Arsenal,

Zeker. Maar wie zegt mij dat ze in hem geen defensieve middenvelder zagen toen ze hem scoutte?

Dat hem een verkeerd beeld voorgehouden is, is kwalijk. Mits dat bewust is gedaan natuurlijk. Het gebeurd vrij regelmatig dat coaches tijdens trainingen, probeersels of whatever tot een bepaald inzicht komen en een speler daar dan graag laten spelen. Dat lijkt mij niet per se een bewussie.

16 maart 2024 om 10:26

Schijnbaar hebben ze hem dat niet verteld. Ze zagen in hem toen schijnbaar een type 8. Dat hebben ze hem ook verteld en daarom is hij daar heengegaan. Zoals Kokcu duidelijk aangeeft.

Schmidt lijkt wel een totaal ander inzicht te hebben dan de meeste. Als je aursnes ook al op linksbuiten en linksback zegt. Dat is gewoon kwalijk.

16 maart 2024 om 10:32

Als hij dit al besproken heeft met de trainer en die legt het naast zich neer dan snap ik wel dat je wat te zeggen hebt in de media. Ik vind het geen zeuren, maar eerder jezelf verdedigen en verklaren van het beeld wat nu ontstaan is bij supporters die hem zelfs soms al als miskoop wegzetten....

16 maart 2024 om 11:11

Natuurlijk zagen ze hem als 8. Maar als de 6 die Schmidt voor ogen had niet presteert of geblesseerd raakt dan is het gewoon je taak om die positie zonder huilie huilie over te nemen.

16 maart 2024 om 11:42

Aursnes presteert wel als 6 alleen wordt hij af en toe op rechtsback en linksback gezet. Kijk voor de grap maar naar de cijfers. 9 verschillende posities…

er kan je wel een rol voorgeschoteld worden, maar als je niet voldoet of een ander doet t beter, zul je t beter moeten doen.. Erg makkelijk om de trainer de schuld te geven...

Te Kloese gokte er op dat een doorverkooppercentage de spotsprijs van 25 miljoen recht zou trekken. Een hoog doorverkoop bedrag kun je waarschijnlijk wel vergeten. Hopelijk leren ze er van bij Feyenoord. Het basisbedrag moet al voldoende zijn. Doorverkoop een bonus, niet een aanvulling.

3 goals en 7 assists in 1400 minuten (competitie). Dat zou slechter kunnen, maar wel heel weinig minuten zo lijkt het.

Je weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren. Aan de andere kant kant is Schmidt ook wel een uitvinder die graag spelers op een andere positie zet. Ik heb Aursnes regelmatig linksbuiten zien spelen. Dat is een goede speler maar niett bepaald een buitenspeler.

Kökcü moet begrijpen dat Benfica een veel grotere club is. De status die hij hoopt te krijgen moet hij ook verdienen. Daarnaast denk ik dat hij genoeg aan spelen toekomt

Tsja Schmidt rouleerde bij PSV ook dat het een lieve lust was. Topspelers ineens op de bank in topwedstrijden. Als dat zijn probleem is, dan heeft hij niet goed opgelet toen hij nog in Nederland speelde. En hij heeft geen grootse presentatie gekregen, nou boehoe, toch wel sneu om daarover te gaan zeuren tegen een journalist van de Telegraaf.

Status moet je daar ook weer verdienen Kokcu, je zit nu bij een veel grotere club en pas je aan ipv je ongenoegen via de media gaan delen.

16 maart 2024 om 10:21

Status wellicht, maar het wordt wel wat anders als een coach spelers op de verkeerde posities gebruikt. Kokcu is geen verdedigende middenvelder. Dan is het niet gek dat het er allemaal niet uitkomt. Een deel van zijn kwaliteiten moet hij achterwege laten omdat je dan te veel risico neemt zo voor de verdediging.

Opzich toch prima cijfers, maar zag em idd vaak op de bank zitten. Verder ook totaal niet meer gevolgd daar. Ik zou zeggen, schouders eronder en laten zien hoe goed je bent pik.

Wat een ongelofelijke jankbal is dit zeg. Niet genoeg veren in zijn kont gehad van Roger Schmidt. Een basisplaats/erkenning dwing je af door goed spel, die kansen heeft hij echt wel gehad. Alleen de beste spelers krijgen die erkenning, welkom in de (sub)top Orkun. Je bent niet meer in Rotterdam.

Vind Roger Schmidt ook maar een matige trainer , bij PSV haalde hij ook van die rare fratsen uit om spelers op verkeerde posities te zetten. Als je ziet wat voor spelers hij had en wat die heeft daarmee (niet) gepresteerd heeft.

Tja, het is ook totaal idioot om een aanvallende middenvelder als verdedigende middenvelder te gebruiken. Kokcu kan dat wel adequaat invullen, maar z'n kracht ligt toch echt verderop het veld.

16 maart 2024 om 18:39

Het heeft ook te maken dat Schmidt Rafa per se als tweede aanvaller wil gebruiken. Rafa heeft jarenlang op de flanken gespeeld en vulde zijn rol geweldig in. Onbegrijpelijk dat Schmidt dat niet eens geprobeerd heeft.

Na dit jaar gaat Rafa hoogstwaarschijnlijk vertrekken en kan Kokcu volgend jaar als een klassieke nummer 10 spelen. Dan gaat ie echt knallen.

Niet veel mensen buiten Nederland en Turkije kenden Kokcu tot een jaar geleden dus dat hij een groot onthaal verwachtte vind ik opmerkelijk. Schmidt is een trainer die bij PSV wel het maximale uit zijn spelers haalde (zowel uit kwalitatief goede spelers als Gakpo, Malen, Veerman, Götze, Sangaré als uit spelers die op dat moment nog als minder te boek stonden als Teze, Boscagli, Guti, Mauro).

16 maart 2024 om 10:42

Dat verwachtte hij ook niet. Beetje raar geformuleerd hier. Hij bedoelt vrijwel het tegenovergestelde. Juist omdat ie (nog) geen grote naam is, slaat hij niet met zijn vuist op tafel.

16 maart 2024 om 10:53

"hoewel Kökçü tot de recordaankopen van Benfica behoort, werd hij niet groots gepresenteerd door o Glorioso. “Ik heb natuurlijk wel gezien hoe andere spelers in Portugal en bij andere grote clubs in de schijnwerpers zijn gezet. Dat zorgt voor een bepaalde status. Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt"

Kokcu heeft dus het gevoel dat hij niet belangrijk wordt gemaakt en dat wordt in het artikel gekoppeld aan het feit dat hij niet groots gepresenteerd is zoals andere aankopen. Vandaar mijn reactie

16 maart 2024 om 10:53

Schmidt heeft er ook een handje van om spelers op de verkeerde posities te zetten. Kokcu als defensieve middenvelder, aursnes als linksbuiten en linksback.

16 maart 2024 om 18:43

Ik vond Aursnes als linksbuiten echt heel goed! Hij creëerde veel en kon goed combineren met Grimaldo. Op het middenveld vind ik hem juist een beetje slap. Benfica speelt met een tweemans-middenveld wat toch meer agressiviteit nodig heeft.

16 maart 2024 om 22:01

Aursnes heeft inmiddels op 9 verschillende posities gespeeld. Op 6, samen met Kokcu is hij het best

Zou het niet kunnen dat dit verhaal in de media enorm is uitvergroot, aangezien Schmidt al enorm onder vuur ligt daar in Portugal.

Kan mij wel voorstellen als je vooraf veel hebt gesproken over hoe of wat en dat je daar dan niets van terug ziet dat je dan niet tevreden bent. Zeker als er dan bv wordt aangegeven dat je te weinig assists of iets hebt.

Nou ja goed, als de trainer van mening is dat het elftal beter staat met jou op deze positie moet je niet zo miepen denk ik. Vind het ook getuigen van een gekrenkt ego als je valt over een niet groots onthaal haha.

Ik hoor n beetje n verwend kind praten! Speelt genoeg, nummer tien op zn rug, krijgt miljoenen betaald en nog is het niey goed want ze hebben geen vuurwerk voor je afgestoken bij je entree? Je bent nog niet de meest geliefde speler? Zorg dat je dat wordt dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren