Liverpool breidt mogelijkheden achterin uit met komst van Ozan Kabak

Maandag, 1 februari 2021 om 23:16Rian Rosendaal • Laatste update: 23:15

Liverpool heeft op de slotdag van de transferwindow Ozan Kabak binnengehaald, zo meldt de club uit de Premier League via de officiële wegen. De Turkse centrumverdediger wordt de rest van het seizoen gehuurd van Schalke 04. Liverpool spreekt niet van een optie tot koop, maar volgens Fabrizio Romano is die er wel degelijk: the Reds kunnen Kabak voor dertig miljoen euro inlijven.

Jürgen Klopp is blij met het aantrekken van Kabak. De manager van Liverpool won informatie over de twintigjarige mandekker in bij David Wagner, een goede vriend van Klopp en de voormalige trainer van Schalke. "Ja, David was heel positief over hem", reageert Klopp op de website van Liverpool. "Hij is pas 20. Hij bevond zich bij Schalke helaas in een slechte positie. Voor hem vind ik het een heel goed moment om de stap te zetten, want net als elke speler ter wereld heb je een stabiel team om je heen nodig en dat is wat wij kunnen leveren."

Liverpool doet aankoop én vindt nieuwe club voor Sepp van den Berg

De Engelse kampioen heeft een nieuwe club gevonden voor de Nederlandse verdediger.Lees artikel

Tegelijkertijd haalt Schalke 04 Shkodran Mustafi binnen als vervanger van Kabak. De hekkensluiter van de Bundesliga neemt de 28-jarige verdediger over van Arsenal, maar doet over de financiële voorwaarden daarvan geen uitspraken. ESPN sprak eerder van een transfervergoeding van twee tot drie miljoen euro. Mustafi was onder Mikel Arteta op een zijspoor beland en het lijkt erop dat hij the Gunners en had nog maar een contract tot aan komende zomer.

Door de blessures van Virgil van Dijk, Joe Gomez en Joël Matip had Klopp dringend behoefte aan versterkingen voor zijn defensie. In dat kader wordt ook Ben Davies voor twee miljoen euro overgenomen van Preston North End, terwijl Sepp van den Berg op huurbasis de omgekeerde weg bewandelt. Liverpool werd recentelijk ook gelinkt aan Duje Caleta-Car (Olympique Marseille) en Sven Botman (Lille OSC), maar beide verdedigers zijn niet meer in beeld bij de technische leiding van Liverpool.


Poll

Denk jij dat Ozan Kabak goed genoeg is voor Liverpool?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door dros)

een hele goede aankoop van Liverpool en ook weer voor een relatief goedkoop bedrag. wel bizar hoeveel goede Cv's Turkije opeens heeft met Kabak, Soyunku en Demiral

1 februari 2021 om 14:06

@japie_krekel omdat Turkije altijd #1 is! Haha bizar ja. Ze kunnen straks gewoon beste met 4 Cv's gaan spelen. Deur op slot. Niets komt er doorheen.

1 februari 2021 om 14:34

Op de jaren 2000 na hebben we nog nooit zo'n sterke generatie voor de achterhoede gehad. Ook voor ons is dit bizar om te zien hoe dit is ontstaan. Dan te bedenken dat ze ook nog alle 3 heel lang mee kunnen gaan gezien hun leeftijd.

1 februari 2021 om 14:47

En dan hebben we nog Kaan Ayhan bij Sassuolo, Mert Cetin bij Verona en Cenk Ozkacar van Lyon is ook een talentje. Doorgaans zouden die eerste de vaste duo kunnen zijn van het Turkse elftal, nu mogen ze al blij zijn als ze in de selectie zitten.

1 februari 2021 om 15:46

@clutch Turkije kan dan straks in een 7-3-1 opstelling spelen nee, maar dit is wel serieus een luxeprobleem voor de Turkse bondscoach. je hebt opties te over in de achterhoede

1 februari 2021 om 18:15

Kabak heeft potentie, maar een verdediger van de nummer laatst (8 punten) zie ik niet direct een impact hebben op de huidige verdediging van Liverpool.

1 februari 2021 om 19:45

Dat wil niks zeggen. Wijnaldum kwam van Newcastle United dat ook was gedegradeerd.. heeft hij geen impact gehad? Het is geen leider maar het is een enorm goede verdediger en heel compleet met de juiste begeleiding denk ik dat hij wel stappen kan maken.

2 februari 2021 om 08:46

Vergeet je even dat voetbal een teamsport is?

lijkt mij wel een prima optie, is jong en denk dat hij er nu ook kan staan. Wanneer Virgil terug is kan hij mogelijk met afwisselend met Gomez een prima een duo gaan vormen

Mooi voor die jongen dat hij zo vroeg al verstandige stappen heeft gemaakt en nu daar voor wordt beloond. Uitstekende keuze geweest om als pupil Turkije te verlaten en naar Stuttgart te gaan om vervolgens paar maanden later al een transfer te maken naar Schalke.

Mooi dat hij nu samen kan trainen, spelen met zijn idool v.dijk waar hij natuurlijk heel veel van gaat leren.

Prachtig nieuws! Geweldig dat Turken zich nu ook steeds meer in Europa laten zien. Ali Akman heeft ook een contract getekend bij Frankfurt en laat hierdoor de top 3 in Turkije links liggen en Ömer Faruk Beyaz gaat waarschijnlijk naar Stuttgart of Schalke. Hopelijk kunnen deze jongens zich ook ontwikkelen net als Kabak, Demiral, Söyüncu en Yazici.

1 februari 2021 om 14:19

Er is ook een Turkse speler van Eskisehirspor naar Lask Linz gegaan deze transferperiode alleen kom ik nu even niet op zijn naam. Dit is echt mooi voor het Turks elftal dat al deze jongens de stap naar Europa maken.

1 februari 2021 om 14:21

Aan de ene kant is het beter voor hun ontwikelling om zo snel mogelijk naar Europa te gaan, maar aan de andere kant is het wel nadelig dat ze allemaal weggaan zonder geld op te leveren. Dan bedoel ik niet alleen nadelig voor de clubs, maar ook voor henzelf, omdat hun nieuwe clubs gemakkelijker het vertrouwen in hen kunnen opzeggen aangezien ze maar een lage investering hebben gedaan. Zie bijvoorbeeld Mustafa Kapı, bij Lille gaan ze echt niet zoveel moeite doen om hem klaar te stomen voor het eerste elftal.

1 februari 2021 om 14:50

Van Mustafa en OFB begrijp ik het nog, maar Ali Akman kon zijn club wel een mooi bedrag gunnen. Al weet ik niet wat de reden is dat zijn contract niet is verlengd.

1 februari 2021 om 15:40

Aan de andere kant, met een hoge transfersom, is er ook een grote druk op de schouders van deze spelers. Nu kunnen ze zonder hoge verwachtingen zichzelf in het team werken.
De medaillon heeft dus zoals zo vaak twee zijdes.

Goeie zaak nu Fabinho en Matip naast Gomez en Van Dijk ook al geblesseerd zijn! Heb ook vernomen dat Schalke Mustafi als vervanging haalt, dan is Arsenal daar ook mooi eindelijk vanaf.

1 februari 2021 om 13:56

Denk alleen dat het heel raar is van Arsenal om Saliba, Soktratis en dan nog eens Mustafi te laten vertrekken. 3 Cv's laten vertrekken en 0 aantrekken is wel heel veel, vond 2 al veel.

1 februari 2021 om 14:01

Omdat we al veel te veel centrale verdedigers hadden. Sokratis en Saliba waren niet eens ingeschreven dus die mis je al niet. We hebben nog steeds Gabriel, Mari, Holding, Luiz en Chambers die daar kunnen spelen. Met 5 cv’s moet je het wel redden voor een half jaar toch?

1 februari 2021 om 14:02

Met Holding, Gabriel, David Luiz, Pablo Mari en Chambers houden ze alsnog 5 volwaardige, centrale verdedigers over. Arsenal had er nou eenmaal bizar veel en dan kun je er dus best een paar laten vertrekken. Sokratis en Mustafi lijken me ook spelers die qua salaris vrij zwaar op de begroting zullen drukken en in financieel onzekere tijden als deze is het dus best prettig om dat soort jongens te lozen. Zeker als ze niet presteren.

1 februari 2021 om 15:25

En nog hebben we er te veel over Schop.. Zoals Tilburg013 al aageeft, je hebt er nog steeds 5. Het probleem was eerder dat we er te veel hadden, van hetzelfde niveau. Er sprong niemand echt uit. Volgend seizoen heb je ook nog steeds minimaal 5 Cv's (luiz aflopend contract, maar Saliba komt weer terug).

OT: Voor Liverpool een prima versterking dit lijkt mij. Een doordachte aankoop, die zodra iedereen weer fit is alsnog een rol van betekenis kan spelen. Lijkt mij ook dat zo'n speler hetgeen is waar Liverpool en Klopp naar op zoek waren.

1 februari 2021 om 17:23

Chambers en Holding die haal ik altijd door elkaar en tel er meestal maar 1 (chaos int hoofd) en had die Mari ook niet meegerekend. Idd met 5 zit je wel snor ja!

Oogt erg beheerst en snel wat ik van hem heb gezien nadat hij in de belangstelling kwam, heb alleen geen goed beeld van hoe zijn passing naar voren is. Een lange bal kostte nog moeite qua traptechniek leek het en zijn passing over de grond was veelal simpel, wat ook dus niet veel zegt. Ik ben benieuwd hoe het gaat en hoe ze zullen gaan strijden voor een plekje naast Fabinho/henderson. Denk niet dat er zomaar een andere speler op de plek van vdijk gaat komen.

1 februari 2021 om 15:28

In principe hoeft dat toch ook niet? Het gaat vooral om de opties lijkt mij. En om het zorgen dat er zo min mogelijk wisselingen op het middenveld komen. Nu heb je zowel Fabinho als Henderson daar weg moeten halen. Als deze jongen er bij komt, hoef je alleen één van de twee daar weg te halen. En wanneer Fabinho fit is, dan zal hij dat zijn gok ik. Lijkt mij dus een prima deal. Het profiel van deze speler is ook wat logischer, want ik denk dat het wel iemand is waar je op de lange termijn ook nog wat aan hebt. Hij heeft al meer ervaring op een hoger niveau dan jullie eigen talenten, dus hij is nu direct net iets meer van waarde. En op termijn kan hij het dan met hen uitvechten.

1 februari 2021 om 17:26

Denk dat ze dat ook realiseerden met de optredens van Phillips (die bleef noodgedwongen), Hoever en Berg. Cv's lopen er niet rond in de jeugd. Al jaren niet overigens, want Gomez was al eerder een voorbeeld van 'gekochte jeugd'.

Henderson op het middenveld zou ons al weer dominanter maken en die high press wat beter coördineren. Dus inderdaad, dat zou mooi zijn als ze snel 'in the fold' mee kunnen draaien.afwachten dus

Hele goede zaak. Kabak is heel talentvol en heeft dit veelvoudig laten zien, maar bij Schalke zat hij bij een zinkend schip en leek het plezier een beetje verloren te zijn. De interesse van Liverpool speelde al meer dan een jaar geloof ik en dit spelen ze weer heel slim. 25-27,5 miljoen is voor een potentiële wereldtopper een koopje. Klopp houdt altijd zijn voelsprieten in de Bundesliga aan blijkt maar weer. Ook erg leuk voor Kabak dat hij met idool Virgil van Dijk kan gaan trainen/spelen, wat hem ongetwijfeld alleen maar beter zal gaan maken.

Hier zit toch een heel groot risico aan voor Schalke? Stel hij speelt niet goed en Liverpool licht de koopoptie niet in dan ben je je beste cv kwijt voor een half jaar en win je der niks mee

1 februari 2021 om 14:25

Ik had op Twitter gelezen dat het een verplichte koopoptie was, dus dan is het gewoon een goede deal, Schalke ligt aan de afgrond en heeft geld nodig.

1 februari 2021 om 16:28

Geen verplichte koop optie. Wel is de huurprijs omhoog gegaan.

1 februari 2021 om 15:08

Deze constructies zie je nu heel veel, omdat clubs (ivm corona) de betalingen graag vooruitschuiven.

Het grootste probleem van het Turkse elftal is veranderd in het grootste luxeprobleem wat het Turkse elftal heeft gehad: de verdedigingslinie. Nu weten we niet eens wie we nu centraal moeten opstellen, terwijl we ooit ene Mehmet topal in de verdediging moesten zetten door gebrek aan kwaliteit. Met Celik en Muldur zitten we ook goed aan de rechterkant, maar we missen wel iemand voor de linksback. Bij gebrek aan beter moeten we het momenteel doen met Meras.

Voor Kabak is dit een mooie stap. Hopelijk wordt hij permanent overgenomen en mag hij in de toekomst met Virgil een centrale duo vormen.

1 februari 2021 om 14:34

Ik ben niet biased als ik zeg dat we met Ridvan Yilmaz toch echt wel een hele goede linksback lijken te hebben gevonden na heel lang. Een concurrent is zeker nog welkom, Meras is simpelweg niet goed genoeg maar Ridvan doet het zowel op defensief als offensief vlak (zeker voor zijn leeftijd) zeer naar behoren.

Zou er niet van opkijken als hij de volgende is die de stap naar een Europese club zet, de interesse is er in ieder geval al.

1 februari 2021 om 14:41

Ridvan heb ik over het hoofd gezien, maar gezien de "gekte" die is ontstaan bij jonge turkse spelers die naar het buitenland gaan is het een kwestie van tijd dat hij de stap ook zal maken.

1 februari 2021 om 14:45

Ridvan vind ik ook een hele leuke speler. Als hij zich zo doorontwikkeld kan hij hele mooie stappen maken. Jongen met veel gif, aanvallend ook zeer sterk. Hoop dat zijn blessure meevalt. We hebben twee talentvolle keepers, verdedigend staan we sterk en op het middenveld hebben we ook veel luxe maar aanvallend vind ik het toch gebrekkig. We hebben niet echt flankspelers waar je warm van wordt op Cengiz na.

1 februari 2021 om 15:03

Misschien moeten we naar een systeem zonder echte vleugelspelers, want op Cengiz na is er zoals je aangeeft niemand die echt uitblinkt. Abdus, Ferdi en Emre Mor zijn megatalenten maar het komt er nog niet echt uit. Nu we zulke gekke verdedigers hebben en Yusuf het heel goed doet als 2e spits, kunnen we misschien een 3-5-2 uitproberen. Dat zou dan wel ten koste gaan van Cengiz, maar met het huidige systeem zijn we heel erg afhankelijk van zijn individuele acties.

Ugurcan
Ozan K.
Merih
Caglar
Zeki
Ozan T.
Irfan Can
Ridvan
Calhanoglu
Yusuf
Burak
1 februari 2021 om 15:47

Hier kan ik ook zeker mee leven. Alhoewel het nu nog veels te vroeg is, maar als Berat de lijn doortrekt die hij nu heeft ingezet bij ons (ik weet het pas 3 wedstrijden), zie ik hem graag i.p.v. Hakan op het veld. Dan kan Irfan Can een linie naar voren schuiven. Hakan ben ik een groot fan van, maar die klikt gewoon niet bij Turkije.

Dan houdt je dus gewoon nog twee toppers op de bank met Cengiz en Abdülkadir Ömür.

Maar goed, dit zijn dromen, want zo gaat Şenol hoca helaas en waarschijnlijk toch niet spelen. Waarschijnlijk zien we Dorukhan en Mahmut op het middenveld, owh en Mert op doel, grote kans. Ik heb nog nooit een trainer 'te verwachten' keuzes zien maken bij Turkije, waar het hun aan ontbeert weet ik niet.
Is het de druk van Fenerbahçe & Galatasaray (met supporters, media etc.), of is het iets anders? Stel gewoon zo'n elftal op en speel voor de knikkers...

1 februari 2021 om 16:10

Mamidemirci,

Als Fener supporter en een Turk kan ik alleen maar blij worden van Ridvan, daar gaan we als land veel plezier aan beleven. Maar ook hij moet niet te lang blijven hangen in Turkije en op tijd een stap maken naar een mooie club

1 februari 2021 om 16:29

Efsane, Senol kennen jullie veel beter dan de rest, maar in die 4 jaar bij ons heb ik wel begrepen wat voor trainer hij is. Hij houdt niet echt van grote veranderingen en werkt volgens een bepaalde pikorde. Aangezien hij de kwalificatie is doorgekomen met Mert en Mahmut (en ze presteerden allebei heel goed, laten we eerlijk wezen), zullen ze ook op het EK van de partij zijn omdat zij het verdienen. In zijn ogen is het oneerlijk als Ugurcan of Berat op het veld staan, terwijl ze geen minuut hebben gespeeld tijdens de kwalificaties. En dat is geen gekke gedachte.

1 februari 2021 om 15:09

Hoe zit het met talent in het aanvallende compartiment? Ik heb Calhanoglu als grootste naam zo snel in mijn hoofd, maar verder heb ik het gevoel dat ik een blackout heb want ik kom niet echt op veel namen. Welke grote naam mis ik en wat zijn zo de talentjes om in het oog te houden?

1 februari 2021 om 15:11

Burak Yilmaz en Yusuf Yazici doen het heel goed bij Lille, Cengiz Under zit op de bank bij Leicester en Cenk Tosun is weer terug bij Besiktas. Dat is de situatie op dit moment. Qua talentjes valt Ali Akman het meest op, hij speelt vanaf volgend seizoen bij Eintracht Frankfurt. Abdulkadir Omur is een hele grote talent die op het lijstje stond van Chelsea (als ik de Turkse media mag geloven), maar is helaas geblesseerd geraakt en 3 maanden uit de roulatie.

1 februari 2021 om 15:15

Omur ligt helaas wel vaker uit de roulatie door blessures. Ik ben bang dat hij in de toekomst bekend zal staan als de man van glas als dit zo doorgaat.

1 februari 2021 om 15:51

@ay1905

Ik denk niet zozeer dat het de man van glas is, als je ziet wat voor tackles die jongen te verduren krijgt. Ook waarmee hij nu uit de roulatie ligt, dat was gewoon geen 'faire' tackle van de slager Ömer Ali. In ieder geval, niet met de juiste intenties, als je al zijn acties van de afgelopen paar jaar op een rijtje zet. Als je dan daarbij je scheen breekt, is dat niet verwonderlijk.

@conchaespina, ter aanvulling op wat Clutch zegt: momenteel is de spoeling voorin erg dun. Er zijn wat talentjes, maar die zijn nog niet doorgebroken of zijn nog niet constant genoeg. Je hebt enkel gevestigde namen in de vorm van Yazıcı, Ünder en Çalhanoğlu. Mogelijke toppers zijn Ömür en Akman en daarna is het lijstje heel beperkt. Dat is ook meteen ons probleem, dat we momenteel niet meer kunnen produceren. Yılmaz is natuurlijk een fenomenale spits, maar wordt uitgekotst door half Turkije (waarom weet ik eerlijk gezegd niet) en is wel aan het einde van zijn latijn. Misschien dat Tosun weer zal opleven in Turkije, net als Mallı die bij Trabzonspor heeft getekend. Maar van beiden moet ik het nog zien.

Zo zo Turkije heeft zo'n mooie generatie voetballers. Ozan Kabak is een van de weinigen die wel weet uit te blinken bij Schalke en je ziet dat zijn plafond best hoog zal liggen. Goede zet van Liverpool, zie zeker heil in die jongen. Toch vraag je je af of hij aan spelen zal toe komen als iedereen weer fit is, maar dat is zeker een grote als.

Lichtelijk jaloers op het selectiebeleid bij Liverpool. Na Jota, Thiago en Tsimikas is dit in mijn ogen de volgende perfecte aankoop om van fantastisch elftal naar fantastische selectie te gaan. Misschien een half jaar te laat, aangezien dit de échte vervanger van Lovren is, maar Kabak staat al een tijd te boek als toptalent, die hopelijk de echte concurrentie kan bieden aan Gomez, Matip en Virgil. En Fabinho kan zich dan weer gaan richten op zijn beste positie verdedigend op het middenveld.

1 februari 2021 om 17:32

Het is alleen pijnlijk om dit soort jongens op de bank te zien zitten. Die moeten spelen en basisklant zijn, want een Matip is op een leeftijd dat hij het prima vind om 3e/4e verdediger te zijn, maar een 20 jarig toptalent zal dat geen 2 jaar zijn. Als Gomez en v Dijk hun oude niveau halen is dat zware concurrentie en Matip was voor zijn blessures ook gewoon Gomez uit de basis aan het spelen... wie het wint mag joost weten, maar Gomez of Kabak op de bank is niet goed voor hun ontwikkeling.

1 februari 2021 om 19:53

Pijnlijk? Voor andere fans misschien, maar het gaat toch om het clubbelang? Ik had hier van de week ook al een discussie dat leden het prima vinden dat Liverpool moet terugvallen op spelers die anders op geen enkel moment in aanmerking zouden komen voor speeltijd vanwege afwezigheid van ‘echte’ selectiespelers. Dat kan misschien een keer voorkomen op een lager niveau, maar Liverpool is toch Europese top? Ik snap daar werkelijk niets van, of er moeten supertalenten in de jeugd rondlopen die iets aan die kans zouden kunnen hebben bij hoge nood, maar ik zou er echt 0 problemen mee hebben als er bij Feyenoord, United en/of Real ruime keuze is uit verschillende topspelers voor posities. Des te meer des te beter.

2 februari 2021 om 09:23

Het is niet of of er is veel meer nuance hierin als je het in mijn ogen goed wil doen. Het gaat om zowel het club belang als om de speler. Het is voor de club ook niet erg lange termijn denken als de ervaring is dat talenten die geen minuten krijgen het na een jaar voor gezien houden. Voor de speler is het niet goed voor de carrière. Je kunt dan beter je bank vullen met Milner's en Matips, vedettes die daar wel genoegen mee nemen. Daarnaast heb je nog clubimago en ethiek. Maar goed, als je er werkelijk niets van begrijpt zie ik het ook niet gebeuren dat ik je op andere gedachte kan brengen. Je komt stellig over, bijna passief aggressief, voor mij dus reden om niet verder in discussie te gaan

2 februari 2021 om 15:05

Ik denk daarom ook dat Kabak dan een perfecte aankoop is. Jongen is 20 en mag zich eigenlijk op dit moment weinig illusies maken gezien de situatie waar hij vandaan word gehaald bij Schalke. Echter had ik het ook begrepen wanneer Liverpool voor een absolute topspeler was gegaan, omdat ik persoonlijk denk dat Matip te blessuregevoelig is, Virgil veel tijd nodig heeft om op het zelfde niveau terug te komen, en Gomez nog bijzonder veel sturing nodig heeft om op z'n best te presteren. Echter las ik dat je hier niet op zat te wachten, en omdat je uit jouw foutieve interpretatie conclusies trekt vind je het nodig om in je laatste zin mij weg te zetten als iemand die geen onderdeel verdiend te zijn van een fatsoenlijke discussie op voetbalfora. Beschouw deze reactie dan maar als niet verzonden. Echter wat minder subjectiviteit zou je niet ontsieren.

Ozan-Van Dijk en Demiral-De Ligt, dat is wel opmerkelijk. Ik denk dat de plafond van Ozan hoger ligt dan die van Merih en Caglar, hopelijk maakt Klopp van hem een topverdediger. De 18-jarige Ali Akman heeft ook een transfer afgedwongen naar Frankfurt, dus dit is een mooie dag voor het Turkse voetbal. Alleen jammer dat het zijn club niks oplevert, ik ben bang dat als spelers transfervrij vertrekken het Turkse clubs zal demotiveren om nog te investeren in de jeugd. En Bursaspor is wel een club die een voorloper is in het opleiden van talenten.

De bondscoach heeft een aantal lastige beslissingen voorafgaand aan het EK. Ben benieuwd hoe die daarmee omgaat, want het is geen trainer die snel afziet van zijn visie en keuzes. Na het toernooi zal het een en ander veranderen, maar op het toernooi zal hij volgens mij kiezen voor spelers met wie hij de kwalificatie is doorgekomen, hoe slecht ze ook presteren op dit moment.

1 februari 2021 om 15:53

Ja het kan daardoor twee kanten op vallen: of we spelen dramatisch en iedereen zeikt 'm af (in mijn ogen momenteel ook terecht), of ze spelen de sterren van de hemel als elftal en hij heeft het geflikt.

Een derde optie is natuurlijk dat hij met een fatsoenlijke opstelling speelt, zoals jij hierboven schetst en dan kun je zeggen: hij heeft het geprobeerd.

1 februari 2021 om 16:35

Corona heeft natuurlijk ook roet in het eten gegooid, anders was hij al bezig met doorselecteren en zaten Mert en Mahmut er nu niet bij. Ik vind ook dat we niet te veel druk op hem en de ploeg moeten zetten voor het EK. Deelname was in dit stadium al voldoende, we hebben een relatief nieuwe en jonge ploeg. Laat ze er alvast aan ruiken, het WK is het echte doel, zoals Senol vanaf het begin heeft aangegeven. Die wedstrijden in maart zijn als je het mij vraagt belangrijker dan het toernooi in juni.

Liverpool doet in mijn ogen prima zaken de laatste 2 dagen van deze transfer window. Edwards verdiend weer eens standbeeld. Functioneert Kabak niet dan kan Liverpool in de zomer verder kijken naar het duo van RB Leipzig

Het was tijd dat die schalke achter zich liet. Van wat ik begin van het seizoen van hem zag bij schalke en het nationale elftal was hij een schim van zichzelf. Alsof die geen zin meer had om te spelen. Hopelijk doet die het goed bij liverpool. Hij gaat gewoon spelen onder een van de beste trainers van de afgelopen jaren!

Heeft vorig seizoen echt uitstekend gespeeld. Maar dit seizoen vind ik Kabak wel tegenvallen. Toegegeven, ik heb niet veel wedstrijden gezien dit seizoen, maar de wedstrijden die ik wel heb gezien vond ik hem maar matig spelen. Ik hoop dat het meer te maken heeft met het team dan met de kwaliteiten van Kabak. Maar goed, ik ben voorzichtig optimistisch. Ik denk dat hij het wel gaat redden daar bij Liverpool.

FSG: Michael we geven je £1.5m, vind maar 2 CV. Michael Edwards: Challenge Accepted. £500k vooraf voor Davies, £1m Kabak huur 🤣. Legend.

Demiral/deligt kabak/vandijk zelfs in voetball kunnen nederlander niet zonder turken en andersom natuurlijk andersom wel leuk voor ons turkse nederlanders en vergeet niet kabak is een grote fan van van dijk

Ozan Kabak. Tijdens zijn debuutwedstrijd als basisspeler bij mijn Gala zag je al dat deze jongen van speciaal hout gesneden was. Niet alleen hield hij tegen Kasimpasa spelers als Trezeguet en Mbaye Diagne van scoren af, hij vrat ze letterlijk op. Alle lof naar Fatih Terim voor het laten spelen van Ozan, en hem steevast de kans te geven in de basis-11. Iedereen in Turkije wist dat hij niet lang te houden zou zijn, en toen de lokroep vanuit de Bundesliga kwam, was het al snel klaar. Voor een bijna-recordbedrag naar Stuttgart, waar hij gewoon doorging met zijn goede prestaties op een hoger niveau en waarna hij uiteindelijk na een goed seizoen nog een stap hoger verdiende in vorm van Schalke. Ook een grootmacht, maar wel eentje die helaas nu op het punt staat om te degraderen. Ozan wordt echter al sinds zijn debuut als toptalent gerept, en ook ik ben zeer trots op deze stap voor hem. Ik heb geen enkele twijfel of hij gaat slagen of niet. Deze jongen kan dit niveau aan. Makkelijk zelfs. Ook heel fijn voor hem dat hij met zijn idool Virgil in een team zit, al zit samen spelen er dit seizoen helaas niet in.

Het klinkt misschien vreemd maar op dit moment is hij totaal geen gemis voor Schalke. Zijn eerste half jaar was echt fantastisch, zeker voor een 19 jarige verdediger, maar vanaf januari 2020 liet hij nog maar bar weinig van zijn klasse zien. Hij maakte veel persoonlijke fouten, had een slappe mentaliteit en je zag aan alles bij hem dat hij eigenlijk al lange tijd weg wilde. Hij speelde alsof hij er geen zin meer in had. Helaas geldt dit verhaal eigenlijk voor alle talenten bij Schalke het laatste jaar (harit, Serdar, enz). Hopelijk kan hij bij Liverpool weer opbloeien.

1 februari 2021 om 23:44

Als je bijna geen wedstrijden wint in de competitie, dan lijkt het me logisch dat de spelers er zodanig bijlopen dat ze er geen zin meer in hebben, maar desalniettemin begrijp ik je punt.

2 februari 2021 om 00:14

Je hoeft ook niet van een 20 jarige verwachten dat die de kar trekt. Die last kan je niet op een jonge knul zijn schouders leggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. KloppUnknown
AlissonKeeper
H. DaviesKeeper
MarceloKeeper
L. KariusKeeper
AdriánKeeper
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

0 fans
21 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren