Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián

Laatste update:

Real Madrid is weer een stap dichter bij het kampioenschap in LaLiga gekomen. De halvefinalist in de Champions League won vrijdagavond met 0-1 op bezoek bij Real Sociedad. Arda Güler scoorde in de eerste helft en dat bleek voldoende te zijn voor de drie punten. De voorsprong op nummer twee FC Barcelona is opgelopen tot veertien punten. De Catalanen komen maandag pas in actie tegen Valencia.

Trainer Carlo Ancelotti hield met zijn opstelling alvast rekening met het Champions League-duel met Bayern München van dinsdag. Antonio Rüdiger, Toni Kroos, Jude Bellingham en Vinicius Júnior begonnen namelijk op de bank in Sociedad. Er waren hierdoor basisplaatsen voor onder meer Éder Militão, Nacho, Brahim Díaz, Güler en Joselu. Rodrygo en Ferland Mendy ontbraken wegens blessureleed.

Bij Sociedad schreeuwde men na 20 minuten spelen om een strafschop, omdat Mikel Oyarzabal in de zestien werd neergehaald. De bal kwam echter niet op de stip te leggen. Na bijna een halfuur op de klok kwam Real Madrid goed weg toen Benat Turrientes van dichtbij over de lat schoot. De bezoekers hadden het moeilijk, maar braken desondanks de ban.

Een voorzet van de mee opgekomen Daniel Carvajal ging voorbij aan de gehele verdediging van Sociedad, waardoor Güler bij de tweede paal kon binnenschieten: 0-1. Het was de tweede goal van het Turkse talent in dit seizoen in LaLiga. De thuisclub rechtte de rug en kwam via een fraai doelpunt van Takefusa Kubo in minuut 33 op gelijke hoogte. Althans, dat dachten de juichende spelers en fans.

Arbiter José Munuera Montero raadpleegde de VAR en keurde de 1-1 af vanwege een overtreding voorafgaand aan de goal van Kubo. Een flinke tegenvaller voor Sociedad, dat in het restant van de boeiende eerste helft niet in staat was om de minieme achterstand weg te poetsen. Real Madrid ging met een beter gevoel de kleedkamer in.

Sociedad gaf zich niet gewonnen en werd kort na rust via Turrientes opnieuw gevaarlijk. Kepa was alert en hield Real Madrid op de been in het Estadio Anoeta. De Koninklijke was in de tweede helft voornamelijk bezig met het behouden van de krappe voorsprong en slaagde uiteindelijk ook in die missie.

De thuisclub zag ruim een kwartier voor het einde opnieuw een treffer geannuleerd worden, ditmaal van Oyarzabal. De aanvaller stond buitenspel op het moment van scoren. In de slotfase had de ingevallen Sheraldo Becker pech toen zijn schot over het doel van Kepa verdween. Real Madrid hield stand en is weer dichter bij de Spaanse landstitel.

Bijna kampioen


Mocht Barcelona maandag verliezen of gelijkspelen tegen Valencia, dan kan Real Madrid volgende week al kampioen van Spanje worden. Degradatiekandidaat Cádiz komt zaterdag 4 mei op bezoek in het Santiago Bernabéu. De focus ligt wel eerst op het bezoek aan Bayern van aanstaande dinsdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste man op het veld samen met Kepa. Verder snel vergeten deze pot. Bijna kampioen! Nog 2 wedstrijden!

26 april 2024 om 23:08

Lekker Arda!!!

Ik moet wel zeggen dat ancelotti een aantal keer heeft verzuimd om Arda minuten te gunnen. Na een 3-0 voorsprong etc, die jongen moet echt wedstrijdritme op doen en minuten maken.

Aan de andere kant voor mijn mede turken die zeiken waarom Arda niet speelt:

1- het is real madrid, niet bal op t dak.
2- kijk wie er allemaal in de selectie staan op zijn positie.
3- waarom een goed draaiende basis 11 veranderen?
4- hij is gekocht om zijn potentie, en niet om wat hij in turkije perse heeft laten zien, la liga is andere koek. Eerst bewijzen met de minuten die je krijgt(wat hij ook doet) en vervolgens aanspraak maken op meer minuten
5- ancelotti is geen random trainer, hij en de club zijn aan de toekomst van los galacticos aan het bouwen en daar is Arda Güler een belangrijk onderdeel van.

Groetjes,

26 april 2024 om 23:13

Vergeet ook niet dat hij langdurig eruit lag in de beginfase en je als jong talent bij Ancelotti geduld moet hebben. Kijk naar andere jeugdige spelers zoals Camavinga en Rodrygo. Die hebben ook lang geduld moeten hebben. Arda komt er wel en denk dat hij nu in rang Diaz heeft ingehaald.

Niets te klagen. La Real was beter, wat binnen de lijn der verwachtingen lag gezien de opstelling. Gelukkig is Madrid dan gewoon zeer klinisch.

La Real overigens echt uitstekend met Oyarzabal en Kubo als uitblinkers. Hoop van harte dat Kubo deze zomer een mooie stap kan maken, dat verdient ie imo. Bovendien kan Madrid dan ook weer lekker langs de kassa.

Munuera deed weer zijn uiterste best om ons te naaien, zoals we al jaren van hem gewend zijn. Het is bij hem gewoon standaard om in het voordeel van de tegenstander fluiten. Handsbal Turriente, staan op de voet van Valverde, perfecte sliding op de bal door Tchouameni zijn drie van vele voorbeelden weer deze wedstrijd.

Drie punten binnen, gauw verder.

26 april 2024 om 23:06

Bizar he, eerst die goal goedkeuren maar die handsbal… hij staat er gewoon 2m van af.

26 april 2024 om 23:38

Haha die gele kaart voor Tchoua was echt schandalig, wat een flut scheids

27 april 2024 om 00:28

Dat was natuurlijk geen geel. Maar daarvoor heeft hij Tchouameni al een stuk of twee keer ongelooflijk gematst door hem geen geel te geven. Het moge eigenlijk een wonder heten dat Tchouameni toen nog geen geel op zijn naam had.

Dat het voor specifiek de overtreding waarvoor hij hem dan kreeg onterecht was moge duidelijk zijn.

Perfecte overwinning! Spel was niet denderend maar goed je speelt met zoveel reservespelers en dat in Anoeta. Dat is gewoon een moeilijke uitwedstrijd. En die win je dan ook. Nog maar 4 punten nodig om de 36ste landstitel binnen te halen! Dat is fantastisch en ook heel mooi dat veel spelers zijn uitgerust voor de wedstrijd tegen Bayern! Want een goeie uitgangspositie is broodnodig aankomende dinsdag.

Real Sociedad had gewoon letterlijk de hele wedstrijd de bal lol. Opbouwen van achteruit van Real Madrid blijft toch echt schrijnend om te zien, vooral als teams met druk vooruit spelen. Er werden zoveel ballen naar voren gepeerd naar Joselu die letterlijk 0 duels heeft gewonnen vandaag. Natuurlijk moet je van een B-elftal niet veel verwachten in een lastige uitwedstrijd als deze. Maar sjezus mina. 1 moment van Real voor het doel en het was gelijk raak, dat was het. Wel prachtig dat Arda hem maakt. Speelde echt goed. Onnodige wissel ook van Ancelotti. Laat die knul gewoon 90 min staan.

Scheidsrechter was 1 groot drama. Kansloos zeg dat je niet in eerste instantie ziet dat Real Sociedad een duidelijke overtreding maakt bij de 1-1. In de tweede helft gaat er iemand vol op de voet staan van Valverde. Wat doet de scheids? Laat gewoon doorspelen. Wat als Sociedad op dat moment weer had gescoord? Weer geroepen worden door de VAR.

Maar goed. La Liga is bijna binnen. Op naar Bayern!

26 april 2024 om 23:42

Lijkt me logisch als Militao voor het eerst start na maanden en ook met Ceballos speelt voor de verdediging. Deze spelers spelen voor het eerst dit seizoen samen. Logisch dat het nog niet echt heel soepel loopt. Daarnaast is uit bij Real Sociedad gewoon een moeilijke tegenstander. Vorig jaar verloren daar en nu win je gewoon met je B-Team. Zou hier niet te hard om malen eerlijk gezegd. Zeker niet na de afgelopen weken, die intens waren met twee keer City in een week tijd en daarna Barcelona.



Vond het vooral mooi om te zien hoe Arda zich fysiek staande hield tegen Le Normand, totaal anders dan het zwakke jongetje dat in het begin van het seizoen de club binnenwandelde.

3 punten gepakt met het B team. Spelers hebben rust gekregen en geen blessures mbt Bayern komende week . Een Geslaagde avond. Blijf het wel jammer vinden dat carvajal geschorst is tegen Bayern. Blijft een strijder eerste klas die 90 min alles geeft . Op naar Duitsland

Minuut na minuut toont hij (Arda) aan dat hij klaar is voor het echte werk. Speelde een degelijke wedstrijd en bracht veel elan in het spel van Real. Hoop echt dat die vanaf nu vaker mag gaan starten, tuurlijk het is Real Madrid + Ancelotti als trainer maar langzamerhand gaat het de goede kant op. Ik heb veel vertrouwen in Arda dat die de sterspeler zal gaan worden.

Tikt toch wel wat leuke cijfers aan ondanks het dramatische begin met zijn blessures.

26 april 2024 om 23:30

Wat is het echte werk ?
Die is nog lang niet klaar voor de basis. Als wisselspeler verdient ie zeker meer minuten, maar als basis speler gaat hij momenteel Vini, Rodrygo, Valverde, Bellingham, Camvinga en Tchoumeni, Kroos er niet uit spelen. Volgende seizoen komen daar sowieso Endrick en mogelijk Mbappe bij. Volgend seizoen moet hij keihard werken en zich wederom bewijzen, dit is Real en alleen op talent ga je het niet redden. Kijk maar naar Vini, Rodrygo, Camavinga, Valverde etc die hebben zich stuk voor stuk moeten bewijzen en geduldig moeten zijn. Hij is ook maar 19 dus genoeg tijd voor hem.

Prima wedstrijd! En dan heb ik het niet over het voetbal, maar de nodige rust voor de basis spelers dit was brood nodig na de intense weken achter de rug.
Er zijn paar spelers die ik wil benoemen.
Kepa - ondanks dat ik het geen top keeper vond, vond ik hem vandaag prima spelen en vooral de corners en de hoge ballen deed hij veel beter dan Lunin, die ik bij hoge ballen vaak onrustig vind en alles maar wegbokst.
Niet
Militao, wat ben ik blij dat hij terug is, hij mist enorm veel wedstrijd ritme en dat is nornaal, maar hier en daar toch weer goede acties van hem gezien, ik denk dat Bayern nog veels te vroeg komt voor hem, maar wie weet staat hij in de basis in de finale als hij de aankomende wedstrijden meer minuten maakt.

Nacho, ondanks dat iedereen ongelooflijk veel kritiek op hem had en veel daarvan was ook terecht , heeft ze de afgelopen weken super goed herpakt en speelt weer vanouds en is zeer stabiel.

Ceballos, wat moet ik zeggen over die man, speelde een belabberde wedstrijd en was de slechtste man op het veld, die gaat aankomende zomer Real verlaten, want zelfs als invaller doet ie weinig goeds.


Tchoumeni, voor mij man of the match, speelde zoals ik hem graag wil zien, was heel kritisch op hem dan kwam voornamelijk omdat hij in een vormdip zat, maar speelde vandaag geweldig, zoveel balleb veroverde, juiste tackles, juiste passes en de voorassist op Carvajal is graag wat ik van hen wil zien, want dat heeft hij ook in zich, ook de laatste bal van hem op Joselu, ondanks dat die buitenspel stond was ook geweldig. Perfecte moment dat hij momenteel in vorm begint te raken.

Guler, die jongen lijkt heel geliefd te zjjn binnen het team, en ik vond het geweldig dat alle veteranen, die jongen omarmde en hem continue aan het coachen waren en motiveerde. Als hij een goede koppie heeft en keihard blijft werken en niet naast zijn schoenen gaat lopen, kan die in de toekomst Real basis materiaal worden, want hij bezit genoeg voetballende vermogen, maar hij moet geduld hebben en ook willen strijden.

Voor de rest kan ik niet wachten tot we een topspits/Mbappe binnen hebben(als die komt), want Joselu doet zelfs pijn aan je ogen als wisselspeler dat is gewoon een Spaanse Wout Weghorst, kan alleen kopen en dat is het.

Nog maar 2 wedstrijden , winst en gelijkspel en de 36e landstitel is binnen, wat een hele lange seizoen is dit ook geweest voor de fans, zoveel blessures, je drie belangrijkste achterste spelers voor een hele seizoen kwijt raken , Vini twee keer weken er uit, Bellingham kwijt, en ondanks al die blessures en wedstrijden waar je maagzuur, stress, suikerziekte en hoge bloeddruk van hebt gekregen, is het aan het einde van het seizoen allemaal waard geweest, de landstitel is zo goed als binnen en de CL is 50/50, en ook maar 3 wedstrijden verwijderd.
Hala Madrid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren