MamiDemirci
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 5 januari 2011
  • MamiDemirci
  • 131 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.238
  • 32 jaar (7-12-1989)
  • 11
Persoonlijke berichten
27 november 2020 om 11:40
#2

Ik had je reactie op mijn post gemist, dus ik doe het maar even hier .

Daar heb je zeker gelijk in inderdaad. Ik denk dat mijn huiverigheid vooral zit in de prijs. Zo'n Giroud was bijvoorbeeld gewoon een erg goede aankoop. Maar het lijkt er op alsof de Ligue 1 clubs nu ook steeds absurdere prijzen vragen voor hun aanvallende spelers, die nog niet helemaal rijmen met de kwaliteiten. En dat maakt het lastig voor Arsenal, want die kunnen zich niet zomaar alles veroorloven.

Pépé vind ik een heel bijzonder geval. Het lijkt bij hem eerder een mentaal dingetje te zijn denk ik. Aan de ene kant zorgt hij voor veel dreiging, maar aan de andere kant zorgt hij ook ervoor dat veel aanvallen mislukken. Daar staat dan weer tegenover dat zijn voorzetten vaak erg gevaarlijk zijn (goede traptechniek daarvoor) en hij in de basis wel een goede actie en schot heeft. Het komt er alleen nog niet echt constant uit en hij heeft ook missers van jewelste. Daarom twijfel ik zo erg over hem. Het ene moment schiet hij een bal geweldig in de kruising en het moment daarna schiet hij de bal het stadion uit.. Ik hoop in ieder geval dat hij een paar wedstrijden op rij het vertrouwen krijgt van Arteta en dat hij die fouten dan ook mag maken (na zijn schorsing dan).

Haha, ja als fan van Arsenal heb je continu hoop inderdaad. Helaas wordt onze hoop ook bijna altijd de grond weer ingeboord ;.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 11 augustus
Hakim Ziyech is het wachten op AC Milan zat en staat voor een definitief vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren