‘Feyenoord stelt eis aan mogelijk Premier League-avontuur Orkun Kökçü’

Woensdag, 27 januari 2021 om 14:50Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 14:54

Leicester City heeft zich deze week bij Feyenoord gemeld voor Orkun Kökçü, zo meldt Feyenoord Transfermarkt woensdag. De voormalig Engels landskampioen heeft geïnformeerd naar de mogelijkheid om de Turkse middenvelder te huren met een optie tot koop, maar daar ziet de clubleiding van Feyenoord vanaf. Kökçü heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord.

De technische leiding van Feyenoord heeft Leicester laten weten dat de momenteel geblesseerde Kökçü alleen op permanente basis is over te nemen. Feyenoord bereikte afgelopen zomer een akkoord met de twintigjarige middenvelder over een verlenging van zijn contract, waardoor de Turk nog een verbintenis heeft voor vierenhalf jaar in Rotterdam-Zuid. Clubs die interesse hebben zullen dan ook met een flinke zak geld moeten komen. Transfermarkt schat de waarde van de middenvelder op dertien miljoen euro.

De carrière van Kökçü raakte in een stroomversnelling toen hij zich in het seizoen 2019/20 in de basis wist te knokken bij Feyenoord. In dat seizoen kwam hij tot 22 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij twee keer wist te scoren. Kökçü doorliep de jeugdopleiding bij FC Groningen en Feyenoord. Bij laatstgenoemde club maakte hij in september 2018 zijn officiële debuut in het betaalde voetbal in de bekerwedstrijd tegen VV Gemert. In december van dat jaar tekende hij tegen FC Emmen voor zijn eerste minuten in de Eredivisie.


Poll

Moet Feyenoord Orkun Kökçü verkopen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door london calling)

Bij marktcomforme prijs gewoon laten gaan.. aardige voetballer maar ik zie in hem geen toekomstige pijler van feyenoord. Ik kan me uiteraard vergissen hé..

27 januari 2021 om 15:40

Ik denk dat hij door Advocaat verkeerd gebruikt wordt. Het huidige middenveld staat sowieso te veel op 1 lijn en Kokcu moet te ver terug. Zet je hem meer aanvallend neer en laat je hem iets vrijer voetballen dan is zijn rendement waarschijnlijk ook hoger. Hij komt nu maar 2 keer per wedstrijd rond de 16 van de tegenstander. En hij is nog altijd maar 20 jaar, ik wil hem wel eens jaar onder Slot zien voetballen. Kwaliteiten heeft hij, dat heeft hij vorig seizoen laten zien.

27 januari 2021 om 16:14

Ik vraag mij vooral af hoe zo een club als Leicester bij hem uitkomt. Kan het hier al amper belopen , die jongen heeft helemaal niks te zoeken op PL tempo.

27 januari 2021 om 16:32

al die clubs hebben tegenwoordig internationale scouts en lijstjes. Misschien issie eeen keer opgevallen op een internationaal jeugdtoernooi of wellicht via zn cv die er leuk uitziet (jong, basis feyenoord, international turkije) en dan bekijken ze je meestal een keer of wordt zelfs obv TV beelden een bod gedaan. Optie met koop, daar merk je aan dat ze ook gewoon een gok nemen. Stel je voor, het is de nieuwe ziyech, of wijnaldum, dan lacht Leicester zich een paar jaar later wel de ballen uit de broek. Klinkt allemaal simpel maar je zal je verbazen hoe simpel er in de voetbalwereld nog steeds gewerkt wordt.

27 januari 2021 om 16:42

Als er 1 club is die z'n zaken wat scouting en transferbeleid wél op orde heeft in Engeland is het Leicester City. Hebben steeds spelers uit de lagere leagues of mindere competities gescout die bij hun schitteren op Premier League niveau. Zou eerder zeggen dat wanneer Leicester serieuze interesse heeft in Kökcü, wij hem per ongeluk best eens zouden kunnen onderschatten.

27 januari 2021 om 17:10

Kokcu heeft talent maar dat hebben meer voetballers, of hij het laatste stapje kan zetten moet hij eerst maar bewijzen bij Feyenoord, prima voetballer voor hen alleen een niveau hoger heeft hij nog niet aangetoond aan te kunnen, Laat staan dat hij structureel een hoog niveau heeft aangetikt en het is zeker geen Ryan Gravenberg die overloopt van klasse (is mijn persoonlijke mening).

27 januari 2021 om 16:34

@heiko: niet mee eens. Feyenoord moet eigen jeugd zelf ontwikkelen totdat ie een dragende speelr wordt en m dan lekker zelf voor 20 miljoen verkopen. IPV dit soort clubs de marge laten pakken. Nu zeg ik niet dat Kokcu 100% zeker een topper wordt, maar het kan wel nog steeds een spelr van 20 mio worden... geef m wat vertrouwen, speeltijd en ruimte..dat is het spel wat elke topclub in NL moet spelen.

27 januari 2021 om 17:36

Precies de reden waarom Feyenoord nooit toptransfers doet en de aansluiting verliest met PSV en Ajax, met deze instelling. Een van je meest waardevolle talenten met nog een contract tot medio 2025!! verhuren en een optie tot verkoop, ik lees, rond de 13 miljoen?? Hij is 20, wordt verkeerd/niet gebruikt. Van mij mag hij naar Ajax, die verkopen hem voor het viervoudige.

27 januari 2021 om 17:41

Geheel eens met myvision. Die jongen heeft enorm veel talent, maar het zielloze spel van Advocaat zorgt ervoor dat hij dit niet kan/mag laten zien. Geef die jongen wat vrijheid en hij laat de meest fantastische dingen zien, dat bewees hij voor de komst van Dick wekelijks. Het is niet voor niets dat alle leuke voetballers in het elftal de laatste twee jaar geen schim van zichzelf zijn (zie ook Berghuis) en zij drukker zijn met de bal niet kwijtraken dan iets creã«ren.

27 januari 2021 om 17:45

Precies, het lijkt me zeer frustrerend. Sterker nog, ik erger me er als Ajacied zelfs aan. Ik wil dat onze topclubs gewoon goud geld verdienen. Al helemaal aan de Premier League. We maken elkaar op die manier namelijk scherper en sterker. Het lijkt me ook een speler die onder Slot weleens weer helemaal kan opbloeien. Die moet je nu absoluut niet laten gaan, al helemaal niet in de constructie die hier wordt beschreven.

27 januari 2021 om 20:26

aardige voetballer vind ik zelfs al te veel en ik zeg dit als een oud fan van deze speler.
Ben zo teleurgesteld in deze speler wat hij de laatste 2 jaar laat zien.
Word alleen maar minder en minder.
Bal over 5m lukt al niet.
Gelijk verkopen.

13 miljoen, zou ik hem inclusief strik gaan brengen als ik feyenoord was. Voor dat geld haal je 2 of 3 (jonge) spelers met potentie.

27 januari 2021 om 15:06

Ja en welke 2/3 spelers met potentie heb jij in je hoofd?

27 januari 2021 om 15:12

Waarom moet hij dat zeggen? Dat is toch hoe het werkt. Je leidt spelers op en die verkoop je voor een mooi bedrag waar je dan twee of drie nieuwe talentjes voor oppikt. Wie dat dan zijn is aan Arnesen.

27 januari 2021 om 15:19

Weet niet in welke wereld jullie leven, maar voor 13 miljoen haalt Feyenoord geen 2/3 potentiële spelers. Feyenoord heeft bijna nooit potentiële jonge spelers gehaald.

27 januari 2021 om 15:21

Joey Veerman en Danilo?

27 januari 2021 om 15:22

Kaj de Rooij van FC Eindhoven en micky van de ven van volendam

27 januari 2021 om 15:22

Als ik 40 uur per week op de scouting zou werken dan had ik ze nu ongetwijfeld paraat. Maar dan zou ik het weer niet zeggen om de prijs niet op te drijven.Maar voor 13 miljoen mag je van een club als feyenoord verwachten om 2 of 3 (in potentie) waardige vervangers te halen. Of de potentie er dan ook uitkomt is de vraag...Bovengenoemde namen zijn al prima ideeën, hoewel joey veerman me de minst haalbare lijkt.

27 januari 2021 om 15:26

Hansdekoning, of feyenoord de scouting op orde heeft is een andere vraag. Maar van dat geld moet het kunnen.

27 januari 2021 om 15:30

Joey Vreeman is absoluut niet van het niveau dat Feyenoord wil nastreven. Prima voetballer hoor maar zijn arbeidsethos laat te wensen over. Typisch zo’n speler die net tekort zou komen bij een topclub in Nederland.

27 januari 2021 om 15:33

DavidDein ik begreep dat Heerenveen minimaal 12,5 miljoen wil voor Veerman. Denk okk wel dat hij minimaal 10 miljoen moet gaan kosten. Danilo zie ik niet naar Feyenoord gaan gezien hij nog altijd onder contract staat bij Ajax. Lijkt mij niet dat Overmars een speler met veel potentie naar de aardsrivaal laat vertrekken. Zie hem eerder voor 6-8 miljoen (of meer) naar het buitenland gaan of 2e spits worden achter Haller.

27 januari 2021 om 15:42

@beebo
"waarom moet hij dat zeggen?"

Omdat het nu een open deur intrappen is. Hij geeft aan dat je voor 13 mln 2-3 spelers kan kopen met potentie. Dan ben ik ook benieuwd wie hij op het oog heeft of dat het gewoon een holle, nietszeggende bijdrage is

27 januari 2021 om 15:43

Denk dat je de Rooij van NAC bedoelt, speelt niet meer bij Eindhoven.

27 januari 2021 om 16:01

@Nj ik volg geen Aziatische, Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse competities. Ook geen 2e elftallen of lagere competities waar Feyenoord het van zal moeten hebben in de scouting. Dus nee ik baseer mijn mening niet op het idee dat ik een meesterscout ben. Ik baseer me op de recente geschiedenis waarin spelers onder de 6 miljoen toch prima presteerden in de Eredivisie en zich hebben kunnen ontwikkelen en transfers hebben gemaakt. Dus is dat hol? In vergelijking met Arnesen hoop ik van wel... Want die stopt er zo'n 40+ uur meer in dan ik per week.

27 januari 2021 om 16:07

@njfromvol als wij als supporters alle competities in kaart hadden dan had Feyenoord geen scouting meer nodig en ons kunnen bellen voor wie ze moeten halen. 3 grote talenten voor 13 miljoen wordt idd lastig maar 2 is niet onmogelijk. Ajax haalde een Milik en Davinson Sanchez bv voor bij elkaar een bedrag van 8 miljoen euro. AZ heeft die Karlsson geloof ik gehaald voor 2,5 miljoen. met een goede scout kom je een heel eind maar of Feyenoord een goede scout in dienst heeft dat durf ik niet te zeggen

27 januari 2021 om 16:33

Alsof dat uitmaakt. Voor 13 miljoen euro moet je zeker twee basiswaardige spelers kunnen halen waar rek in zit. Het is ook niet zo dat Kokcu ook maar enigszins de pannen van het dak speelt.

27 januari 2021 om 17:11

Joey Veerman is beter en duurder dan Kokcu ben ik van mening

27 januari 2021 om 19:58

Voor 13 miljoen kun je toch nog steeds best aardige spelers halen. Senesi kwam voor 7 en Sinistera voor 1 of 2 miljoen. Als ze hun scouting goed op orde hebben zouden ze dat opnieuw moeten kunnen doen.

Hij is nog lang niet uitgeleerd bij Feyenoord maar mocht er dan een transfer komen, dan is Leicester toch wel een mooie vervolgstap, je gaat niet direct naar de top maar iets omlaag, je went aan de PL en kan daarna nog een mooie transfer maken.

staat al een lange tijd stil in zijn ontwikkeling. met Antonucci die in de zomer aansluit heb je al een vervanger binnen. alles rond de 15 mil direct accepteren en in een echte spits steken.

27 januari 2021 om 14:57

Goed en verrassend nieuws om te lezen dat er interesse in voor Kokcu van vermogende clubs. Heeft dit seizoen maar erg weinig voor elkaar gespeeld. Ik denk dat het voor beide partijen mooi zou zijn als er een transfer van 15 a 20 miljoen uit de koker zou komen rollen. Spelers zetten bij Feyenoord nu eenmaal moeizaam de stap naar de Europese (sub)top dus als Kokcu blijft wordt dat wellicht een moeilijk verhaal. Voor Feyenoord een hele mooie kans om te cashen.

27 januari 2021 om 15:17

Antonucci is nog veel te licht om er meteen te gaan staan. Ik laat mij graag verrassen though.

27 januari 2021 om 15:32

Doet die Antonucci het wel naar behoren met Volendam? Was eerlijk gezegd helemaal vergeten dat hij zal aansluiten

27 januari 2021 om 15:59

staat al op 4 goals en 6 assist. had een wat mindere seizoens start maar kwam goed op gang tot hij gebleseerd raakte. is weer op de weg terug. antonucci is echt een aanvallende middenvelder, wat wij erg goed kunnen gebruiken, maakt zijn goaltjes wel in tegen stelling tot kokcu.

Speelt dit seizoen tot nu toe onzichtbaar, mede door blessures. Vorig seizoen speelde Orie prima potjes. Hopen dat hij kan blijven en dan volgend seizoen op 10 gaan spelen dan word je middenveld een stuk dynamischer en zit er meer voetbal in

Als er één competitie is waarin hij imo niet zou renderen is het de premier league wel. Op het vlak van intensiteit gaat hij het daar echt niet redden.

Nog steeds een goed talent, maar als Leicester 15 miljoen biedt met enkele bonussen dan zou ik hem toch verkopen. Vond het begin van vorig seizoen hoopvoller dan de laatste maanden.

27 januari 2021 om 15:33

15 miljoen? Denk je dat ze gek zijn geworden daar?

27 januari 2021 om 15:42

Een club uit de premier League legt dat makkelijk neer hoor. Ze kijken gewoon naar zijn leeftijd hoe lang hij al basis speelt en of hij international is. 15 miljoen is niks voor ze

27 januari 2021 om 16:36

Daar ligt ook wel het probleem. Het is een talent zoals je ze continu ziet bij Nederlandse topclubs. Daarmee bedoel ik niet de categorie Eriksen, De Jong enzovoort, maar de categorie Riedewald enzovoort. 15 miljoen euro is inderdaad een mooi bedrag. Voor die jongen zou dat waarschijnlijk wel erg schadelijk voor z'n carriere zijn. Hij is nog lang niet klaar voor de Premier League en z'n intensiteit.

27 januari 2021 om 20:42

Hij is inderdaad nog een talent alleen hoop je bij een talent te zien dat hij stappen maakt en dat mis ik een beetje bij Kokcu. Toen hij twee jaar geleden kwam had hij voor mij een beetje het niveau Vilhena, S. Jong of zo, net niet top zeg maar. Maar bij een 18 jarige zit daar dan mogelijk nog rek in. Maar 2 jaar later heb ik niet het idee dat hij veel beter is geworden.

Heeft mij nog geen moment kunnen overtuigen. Te traag, verkeerde bouw voor een topvoetballer in mijn ogen. Als je er meer dan 6 a 7 miljoen voor kunt krijgen zou ik hem verkopen.

Dat men hem zo snel wil weg doen verbaast mij. Van de week bleek weer uit een statistiek dat Orkun ondanks blessures en niet lekker draaiend Feyenoord veel kans creeert. Hij krijgt disproportioneel veel bagger over zich heen van de fans. Zeker als je nagaat dat hij niet op zn eigen positie staat. Overigens ben ik wel van mening dat als het bod goed is hij verkocht moet worden. Een Kokcu weg, drie er voor terug. Daar word je beter van op de lange termijn.

27 januari 2021 om 15:16

Hij krijgt helemaal geen disproportioneel veel baggwr over hem heen. Hij speelt elke wedstrijd zonder passie en strijd, daarbij levert hij ook nog heel veel ballen in. En qua assists en goals is er ook amper rendement.

27 januari 2021 om 16:41

Dat vind ik nogal een nutteloze statistiek. Een centrale middenvelder is al snel de laatste spil naar de assist toe. Zeker als die middenvelder aanvallend denkt. Kokcu had als 10 bovendien ook een heel matig rendement. Kokcu is een aardig talent, maar meer ook niet. Hij heeft in de afgelopen 2 jaar nauwelijks stappen gemaakt. Als je het nu al lastig hebt bij Feyenoord, wat denk je dan in hemelsnaam te gaan klaarspelen bij Leicester City? Ik denk niet dat Kokcu gemaakt is voor die intensiteit.

Ik heb deze speler nooit zo bijzonder gevonden. Blinkt eigenlijk nergens in uit vind ik. Kan me ook niet voorstellen dat hij gaat slagen bij Leicester, Ndidi en Tielemans zijn allebei nog jong en daarnaast hebben ze nog wel meer opties. Maargoed vanuit zijn oogpunt zou ik het heel goed snappen en als Leicester er 15 miljoen voor wil betalen zou ik hem als feyenoord supporter nog op de fiets brengen.

Er zit nog genoeg rek in, dus ik geloof best dat hij structureel een van de beter spelers van Feyenoord kan worden. Maar de top zie ik hem niet halen. Meer waard dan dit (interesse van Arsenal deze zomer, lang contract, neo-international) gaat hij waarschijnlijk nooit worden. Bij een goed bod dus verkopen.

Apart dat een PL club wil lenen van een club uit de eredivisie. Dat hoor je eigenlijk nooit.

Ik vind hem een degelijke speler, maar vraag mij af of hij op korte termijn gaat ontploffen met doelpunten en assists waardoor zijn waarde veel hoger gaat worden dan nu. Dan zou als je er een mooi bedrag voor kunt krijgen een vertrek nu al slim kunnen zijn. Heb nu een beetje het gevoel dat hij qua niveau blijft hangen en niet echt beter wordt. Natuurlijk heeft hij veel last van blessures gehad, waardoor zich ontwikkelen ook niet makkelijk was, maar aan de andere kant heb ik ook niet het gevoel dat Feyenoord hem erg mist. Dan is cashen een slim idee om zo je elftal te kunnen versterken.

Turkse spelers en Leicester city zijn altijd een goed huwelijk geweest voor zover ik weet. Daar waar je nu spelers als Under en Soyuncu hebt, had je vroeger Mustafa "muzzy" Izzet rondlopen. Zelfs Gokhan Inler heeft ondanks zijn beperkte inbreng het kampioensjaar mogen meemaken. Ik juich deze transfer in ieder geval toe.

27 januari 2021 om 16:45

Het grote verschil is dat Kokcu geen Under of Soyuncu is. Dat die jongen Turks is, maakt 'm niet automatisch geschikt voor Leicester natuurlijk. Dan moet je wel een stuk verder zijn dan Kokcu is. Buiten z'n afwezigheid van rendement is de intensiteit van de Premier League ook iets wat hij nooit gaat belopen in deze fase van z'n carriere.

Die jongen is net 20 geworden.
HIj kan nog aardig groeien in zijn ontwikkeling als voetballer.
Een dipje hebben we allemaal wel.
Je hebt een speler voor de toekomst en je wilt hem nu al wegdoen?
Laat hem eerst nog zeker 1.5 jaar bij Feyenoord spelen en dan kijken we wel verder, hoe hij ontwikkeld is.
Met spelers als Fer en nog een paar, kan hij nog genoeg leren.
Volgend seizoen, een andere coach, dus nog meer ervaring.
Bedragen onder de 10-15 miljoen zijn natuurlijk een lachertje, voor een jongen met potentie.
Zeker een bedrag a 6/7 miljoen.
Wat haal je er voor terug?
Laat hem rustig verder ontwikkelen.

27 januari 2021 om 16:47

Maar wat is zijn potentie dan? Een aardig talent hoor, maar meer ook niet. Als je voor 15 miljoen euro niet twee basiswaardige spelers kunt kopen, mag je je ernstige zorgen gaan maken om de scouting.

Ik vind hem nou niet echt de speler die voor de grote clubs zal spelen... Het is zeker een leuke potentiele mid. Maar heb hem nooit echt Feyenoord bij de hand zien pakken. Als zijn waarde 13 mil is, zou je dus daarbovenop willen verdienen... Maar... 15 mil misschien?

Als feyenoord geld kan ontvangen voor hem, dan zou ik hem direct verkopen. Ik zie in hem namelijk geen toegevoegde waarde aan feyenoord toevoegen.

Gewoon verkopen voor 7,5 miljoen en een doorverkoop regeling of bonussen aan vast plakken. Ik vind dat deze jongen een beetje overrated is. Zie het talent er niet vanaf en ook zijn passes zijn verre van goed en hij scoort nauwelijks. Daarom zou Feyenoord er goed aan doen om hem gewoon te verkopen en voor 7,5 miljoen Bazoer te halen. Dan kan je een talent als El Bouchataoui of de Mooij de kans te geven. Ik zie meer klasse bij deze spelers. Max 10 miljoen plus bonussen en Feyenoord is spek koper.

Dit zijn van die aankopen die grotere clubs als Leicester kunnen doen, waarbij de kans op slagen (in mijn ogen) wel klein is. Het zou een gok zijn in mijn ogen, ik kan mij bijna niet voorstellen dat hij bij zo'n club als Leicester aan de bak komt. Voor Feyenoord zou het wel erg lekker zijn om hier zoveel geld voor te vangen. Met dat geld kunnen ze vast meer dan alleen een vervanger voor Kokcu halen.

Heb al een tijdje een hoge pet op van de scouting van Leicester maar denk dat ze met deze eventuele aankoop de plank volledig mis slaan!

Het zielloze voetbal van Advocaat heeft deze jongen totaal kapot gemaakt. Is echt wel een talentvolle jongen die iets extra's kan brengen, maar in dit systeem komt dat er gewoon niet uit. Zelfde zie je ook bij een Berghuis nu. Onder een voetballende trainer komt het echt wel weer goed.

Met eindelijk een trainer die getuigt van vaardigheden én visie gun ik Feyenoord komend zomer de grote schoonmaak waar het al langer baat bij heeft. Met hun aflopende contract zou ik Botteghin, Van Beek, Marsman en Nieuwkoop geen strobreed in de weg leggen. Ik zou nu een kaarsje branden voor het scenario dat Galatasaray beneveld genoeg blijft om nog deze week Jorgensen over te nemen en komende zomer zou een vertrek van Senesi, Berghuis en Kokcu je zo'n 35 tot 40 miljoen aan liquide middelen verschaffen om ten minste deze acht vrijgekomen plekken op te vullen. Los van eventuele interesse voor Toornstra, Narsingh, Linssen, Diemers en Bozenik; niet erg waarschijnlijk, die zou ik allemaal Teab in de markt zetten. Misschien dat de schaafwond die contractenkijker Van Geel en die incapabele marketingclown Troost hebben achtergelaten dan nog een keertje heelt in Rotterdam.

Er loopt genoeg interessants rond om met het verworven geld een mooie selectie bij elkaar te rapen. In Arnhem wordt het spannend of Bazoer, Tannane, Doekhi en Dasa hun contracten verlengen om een transfervrij vertrek in 2022 te voorkomen en dat het grote, maar ontevreden AZ-talent Taabouni in dezelfde situatie zit komende zomer zal Arne Slot ook met veel interesse volgen. Micky van der Ven van Volendam lijkt me voor de verdediging sowieso een no-brainer voor Feyenoord. Bij degradatie van Willem II lijkt me Pavlidis een interessante kandidaat voor de spitspositie en sowieso zou ik echt een lijntje uitgooien om Zirkzee een jaar te huren van Bayern. Verder zou ik het in Zuid-Amerika en Scandinavie rondkijken voor vers bloed, maar het lijkt me echt niet onmogelijk om slim een renovatie op te zetten in Zuid.

Bijlow
Geertruida
Doekhi
Van der Ven
Malacia/Haps
Bazoer
Fer
Taabouni
Toornstra
Pavlidis
Sinisstera
27 januari 2021 om 17:47

Wat is dit nu weer? Even vijf spelers kopen die totaal niet klaar zijn voor het eerste? Feyenoord heeft de periode van leuke Eredivisie spelers onder Arnesen gewoon achter zich gelaten. Door de economische gevolgen van covid konden we dit jaar niet anders dan voor Linssen en Diemers gaan en we zien nu duidelijk hoe dat uitpakt. Verder jongens als Bozenik tegen elk aannemelijk bod weg? Die jongen is net in Rotterdam en deed het voor zijn blessure prima. Ik snap dat je als psv-supporter graag ziet dat Feyenoord het slecht doet, maar deze analyse slaat echt nergens op.

13 miljoen is een meer dan prima bedrag voor een niet bijster bijzondere speler.
Leuke speler voor de Nederlandse middenmoot maar zal nooit een dragende speler voor bijvoorbeeld Feyenoord worden.

27 januari 2021 om 18:29

Nooit...je praat alsof hij al 26 is. Alsof alle dragende spelers van vandaag dit al waren op hun 20e. Onzin.

Idioot voorstel van Leicester, we hebben het liefst cash nodig en geen rare termijnconstructie. Wel is Kokcu een speler die je voor een goede prijs moet verkopen. Vanaf 15 mil zou ik het serieus overwegen.Ik vind hem een Van der Vaart-light waardoor hij in veel aspecten, waaronder loopvermogen, tekort komt. Aardige techniek, maar niet top genoeg zoals bij vdv om het daarmee te redden. Kan overigens wel uitgroeien tot een topper in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax5755
2.PSV5129
3.AZ4921
4.Vitesse4514
5.Feyenoord4320
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller2313
B. LinssenAanvaller216
L. SinisterraAanvaller113
J. BijlowKeeper80
L. PrattoAanvaller50
N. MarsmanKeeper160
R. ten HoveKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

2 fans
20 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren