‘Ronaldo hakt knoop door en zet zaakwaarnemer aan het werk’

Zondag, 9 augustus 2020 om

Cristiano Ronaldo denkt daadwerkelijk na over een vertrek bij Juventus, claimt Foot Mercato. De 35-jarige aanvaller deelde zaterdag via social media een bericht waarin hij aangaf te gaan reflecteren op afgelopen seizoen en na te denken over de toekomst, maar daaruit kon niet worden geconcludeerd dat de Portugees aast op een transfer. Volgens het Franse medium zou de wereldster echter zeker openstaan voor een nieuwe club en heeft hij zijn zaakwaarnemer aan het werk gezet.

"Het seizoen 2019/20 is voor ons voorbij, veel later dan normaal maar toch eerder dan we hadden verwacht. Nu is het tijd voor reflectie, tijd om de ups en downs te analyseren, want kritisch nadenken is de enige manier om te verbeteren", schreef Ronaldo onder meer op Instagram na de uitschakeling in de Champions League door Olympique Lyon. De aanvaller wist dat de fans van Juventus meer van de spelers verwacht. "Moge deze korte vakantie ons allemaal in staat stellen om de beste beslissingen voor de toekomst te nemen en sterker en meer toegewijd dan ooit terug te komen."

Maurizio Sarri - Career in Numbers

Volgens Foot Mercato is Paris Saint-Germain, dat eerder al in verband werd gebracht met Ronaldo, nog altijd een optie. De veteraan heeft interesse in een dienstverband in Parijs en zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft een goede relatie met technisch directeur Leonardo, zo klinkt het. Leonardo en Mendes hebben al gesproken over een mogelijke samenwerking, maar echt concreet zijn de gesprekken inzake Ronaldo nog niet geworden.

PSG is echter niet de enige mogelijkheid voor Ronaldo, zo luidt de berichtgeving. Mendes zal zich de komende tijd in Lissabon bevinden, waar het vervolg van de Champions League zal plaatsvinden. In de hoofdstad van Portugal kan de zaakwaarnemer met meer clubs gesprekken voeren om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het aantal opties is echter beperkt, aangezien het voor veel clubs lastig zal zijn de transfersom en het salaris van Ronaldo op te hoesten.


Poll

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo zijn loopbaan afsluit bij Juventus?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

147 reacties (laatste reactie door rtrox)

Vraag me af hoeveel hij op zijn 35e nog moet kosten, €70 - €80 miljoen?

9 augustus 2020 om 12:59

Ja plus het enorme salaris wat er nog bij komt. Zijn maar een paar clubs die dat kunnen.

9 augustus 2020 om 14:09

en dan zijn er ook nog maar een paar die het terug kunnen verdienen met merchandise. naar Duitse, Engelse en Spaanse topclubs zie ik hem niet gaan dus is eigenlijk alleen PSG een serieuze kanshebber.

9 augustus 2020 om 15:14

Dat verdien je niet terug met merchandise. Tenzij ze hun contract met Nike opzeggen en zelf shirtjes gaan fabriceren. Zolang dat niet het geval is, houden ze Max 10 euro over per verkocht shirt. En dan moet je nog bekijken hoeveel meer mensen een shirt kopen met Ronaldo die ze anders niet zouden kopen met bijvoorbeeld mbappe of Neymar achterop. Ronaldo z’n portretrechten zijn zo goed geregeld dat de club daar ook amper aan verdiend. Fans zullen ze wel meer krijgen, maar geen fans die naar het stadion komen want de echte PSG fans hebben al een seizoenskaart. Ook zonder Ronaldo.

9 augustus 2020 om 13:04

De vraag zal eerder zijn hoeveel hij op zijn 35ste nog weet te verdienen. Stel je voor dat PSG meer jaarsalaris zal uitbetalen aan Ronaldo dan Neymar. Ik zou het waanzinnig vinden als er een Europese topclub Ronaldo bijvoorbeeld tot zijn 37ste nog meer dan 30 miljoen kan betalen maar tegelijkertijd denk je ach, zolang hij elke seizoen er 30 in knalt wat maakt de leeftijd dan uit.

9 augustus 2020 om 13:05

Heeft nog een 2jarig contract en heeft Juve 113 mil gekost plus twee seizoenen salaris ter waarde van 60 mil. Ja, Juve zal hem niet gemakkelijk laten gaan, maar door de crisis kan de prijs misschien gedrukt worden maar ik psg heeft al twee grote sterren voorin lopen, denk niet dat ze dit nu gaan. Overigens heeft PSG op een haar na de ffp ontweken als ik het goed heb

9 augustus 2020 om 13:44

Aan de andere weet je van tevoren al lang dat je het geld wat je aan hem kwijt bent, nooit meer terug krijgt

9 augustus 2020 om 15:29

Als hij weggaat dan heeft hij echt gefaald bij Juve geen CL waar hij voor is gehaald. En relatief tegen 2 zwak ploegen er uitvliegen In Lyon was hij onzichtbaar Tegen Ajax ook Ik denk niet echt dat hij weg gaat. Tenzij juve wat aan hem wil verdienen

9 augustus 2020 om 15:41

Scoorde hij niet 2x tegen Lyon vrijdag en ook 2x tegen Ajax?

9 augustus 2020 om 15:55

Ja in Lyon was hij onzichtbaar. Zelfs zonder hem heeft juve finale cl gehaald. Met hem is juist flink achter uit gegaan.

10 augustus 2020 om 01:59

Maar dat lag niet aan hem. Zonder C. Ronaldo hadden ze de titel nu niet eens. Juve heeft een waardeloos middenveld en troep op de vleugels.

10 augustus 2020 om 13:00

Wat een onzin, Barca gaat er vrijdag ook uit. Heeft jou idool ook gefaald [email protected]

PSG zou toch geweldig zijn, vooorhoede met cr7, neymar en mbappe, dat moest het beste trio in de geschiedenis zijn. Hij heeft ook meer kans op de CL met PSG denk ik. Mendes is top2 zaakwaarnemer in de wereld dus als iemand het kan is hij het.

9 augustus 2020 om 13:01

Betwijfel het, MSN in hun prime 2014 tot 2016 zou als nog beter zijn.

9 augustus 2020 om 13:06

inderdaad. 131 doelpunten in 1 seizoen en meer dan 360 doelpunten in 3 jaar tijd. Ook zie ik een probleem bij Cr7 neymar en mbappe en dat is de positie van ronaldo en neymar. Cristiano speelt zelf liever niet in de spits maar als linkeraanvaller. Waar zet je neymar dan neymar dan neer, die is op zijn best vanaf de linkerkant. EN cristiano van rechts is ook zo raar.

9 augustus 2020 om 13:10

Jij met je positie, je hebt het hier over de beste aanvaller vd wereld, bij Portugal speelt Cris vaak met Bernardo en Felix om hem heen en nog Bruno achter hem, dus bij psg komen ze er ook wel uit. Ik denk dat neymar cristiano mbappe een gigantische voorhoede zou zijn maar zeker niet de beste voorhoede die we ooit hebben gezien, dat blijft de bbc. Geen enkele voorhoede kan zeggen dat ze 4x samen de cl hebben gewonnen, dat kan alleen een hele speciale voorhoede doen

9 augustus 2020 om 13:12

Niet te vergeten de treble in 2015 en de dubbel in 2016. 5 hoofdprijzen in 2 seizoenen, schandalig goed waren die drie destijds.

9 augustus 2020 om 13:14

In madrid probeerden zij cristiano in de spits. Dat vond hij destijds niet leuk. Portugal volg ik niet echt maar de wedstrijden die ik zie speelt hij daar ook als linkeraanvaller. Nooit helemaal in de spits. Overigens is cristiano ook niet de beste aanvaller op de wereld :D. En positie is toch een enorm belangrijk onderdeel van voetbal of niet dan? als ik 2 aanvallers heb ( neymar en cristiano) beide linkeraanvallers dan moet ik er een op een positie zetten waar die minder tot zijn recht komt.

9 augustus 2020 om 13:17

BBC? Hahah komop zeg. Waren erg goed, maar konden nooit tippen aan MSN. Geweldig natuurlijk die 4 cl's, maar BBC zijn daar aar een deel van.

9 augustus 2020 om 13:17

Vergeet ook de Liverpool voorhoede niet. Hoeveel goals en assists Mane, Firminho en Salah wel niet samen hebben gemaakt.

9 augustus 2020 om 13:26

Ik denk dat je dan moet denken aan Ronaldo vanaf links, Neymar achter de spits, Mbappe op rechts en Icardi in de spits. Zo zullen ze niet tegen iedereen spelen maar het is wel een mogelijkheid.

9 augustus 2020 om 13:31

@gooner Dat zie ik dan wel werken. Heb je wel een sterke middenveld / achterhoede nodig. Ik denk wel dat neymar dan niet op zijn best gebruikt wordt. Maar het is beter dan een voorhoede van 3 met cristiano in de spits

9 augustus 2020 om 13:38

Bbc?🤣🤣🤣🤣 kom nou laten we nou niet doen alsof Karim en Bale echt top waren. Bale zat vaak op tribune met een blessure dan op het veld. Puur kijkend naar de statistieken kan er geen trio MSN evenaren

9 augustus 2020 om 13:41

Persoonlijk kwam fe BBC niet eens bij mij op toen ik dacht aan "de beste voorhoede ooit". Een prima voorhoede hoor, maar ik vond op dat moment de aanval eigenlijk niet eens de beste linie Real. Als ik denk aan de beste voorhoede ooit, dan denk ik eerder aan Ronaldinho, Eto'o en Messi. De beste "eenmans voorhoede" blijft voor mij altijd Drogba. Alles wat Chelsea nodig had was dat Cech de bal richting Drogba schoot en dan legde hij ze er gewoon keer op keer in.

9 augustus 2020 om 13:42

Ronaldo is een spits geworden. Een afmaker, hij komt zelden nog van de zijkant. Hij is veel gretiger geworden om goals te maken en kan dit nu enkel door in de spits te spelen..

9 augustus 2020 om 13:45

Als team presteerde Real Madrid in die tijd buitengewoon goed. Maar de beste aanval blijft Neymar - Suarez - Messi, geen andere voorhoede heeft zoveel goals gemaakt.

9 augustus 2020 om 14:08

*vaak* ? Tot 2 jaar geleden speelden Nani en Quaresma om hem heen dus niet meteen komen met vaak in de afgelopen jaar heeft Felix misschien 3 interlands gespeeld max.

9 augustus 2020 om 14:13

Niet reageren op Insidemadrid, die gast is totaaaaal niet objectief, kan me er ook wel is aan storen, maar iedereen met een beetje verstand weet dat alleen Messi al beter was dan BBC

9 augustus 2020 om 16:18

Insidermadrid; wat heb jij nou weer op? Bbc? Laat me niet lachen man. Bale is het nooit geweest, Benzema een goede afmaker en Cristiano is absolute top. Er zijn genoeg voorbeelden die echt wel beter waren dan de bbc.

9 augustus 2020 om 13:06

Boch / ik krijg ook een beetje het gevoel dat Cris deze move van Juve met Pirlo niet heel erg ziet zitten, aan de andere kant kan hij de club helpen door voor een mooie som verkocht te worden en dan ook nog dat salaris kwijt te raken, wordt een interessante zomer, zonder covid was hij op zeker naar psg gegaan

9 augustus 2020 om 13:34

PSG heeft Icardi al gehaald, die ik overigens geen topspits vind, maar volgens mij kan PSG niet zomaar weer even 150 miljoen uitgeven. United zou fantastisch zijn, dat is Europese subtop en echt een uitdaging voor Ronaldo.

9 augustus 2020 om 13:34

Bizar sterke voorhoede idd maar geen enkele kan tippen aan MSN.

9 augustus 2020 om 13:47

Neymar is de grote man bij PSG net als Ronaldo dat is bij Juventus en Messi bij Barcelona. Ik geloof niet dat Neymar het gaat tolereren als Ronaldo erbij komt en hij zich moet aanpassen aan hem. Net als dat Ronaldo het niet gaat tolereren als Neymar alle penalty´s gaat pakken. Gaat gewoon niet gebeuren.

9 augustus 2020 om 14:01

Op papier wel, maar in de praktijk wil zowel Neymar als Ronaldo alle aandacht en eer daarnaast is Mbappe ook geen muisje. Wat betreft beste ooit, daarvoor is Ronaldo te oud. Neymar, Messi, Suarez was beter.

9 augustus 2020 om 15:43

Gaat nooit gebeuren,maar zou toch geweldig zijn om Ronaldo even samen met messi te zien 😜

9 augustus 2020 om 15:44

MSN is sowieso beter. Die zaten op dat moment allemaal in hun prime. Ronaldo is toch wel minder geworden de afgelopen jaren en zal echt niet meer gaan tippen aan Messi in 2015. Mbappe is nog maar een talent en nog niet zo goed als Suarez destijds en Neymar bij PSG is ook wat minder dan de Neymar bij Barcelona.

Ik denk dat het goed is voor Juventus. Nieuw begin! Wellicht wat off-topic maar ik heb ineens veel zin om met de nieuwe fifa een carrière te starten met Juventus. Er ligt een goede basis (De Ligt, Bentacur, Dybala) maar er moet een hoop aan gesleuteld worden.

9 augustus 2020 om 13:09

Fifa carrière met Juve is niet echt een uitdaging toch? Zou eens kijken naar Sunderland League One en die weer terug brengen naar de Premier League. Dan zit er nog uitdaging in carrière

9 augustus 2020 om 13:19

carriere op Fifa is toch sws te simpel? Football manager is een aanrader

9 augustus 2020 om 13:48

Het is wat je wil. Als je echt wedstrijden wilt spelen met een team is Fifa de beste optie. Als je meer de technische en tactische aspecten wil managen dan is Football Manager de way to go.

9 augustus 2020 om 15:04

Maar überhaupt is Football Manager veel realistischer en veel breder ook dan fifa. Als echte coach ervaring is football manager veel beter

PSG is dan de enige optie imo. Kan hij in de competitie daar mooi rustig aan doen, en zich volledig focussen op de CL. Neymar-Ronaldo-Mbappe 🙌🏼.. garantie op 100 goals.

9 augustus 2020 om 13:07

Terug naar ons mag ook he, we zullen hem met open armen verwelkomen haha

9 augustus 2020 om 13:20

Ja zou echt geweldig zijn en ik hoop het nog steeds, alleen ik denk dat als hij vertrekt hij naar PSG gaat om daar zich ook nog te bewijzen (wat eigenlijk niet meer hoeft) maar dan krijgt hij records in Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk. Insane!

9 augustus 2020 om 13:24

Manchester united? Is dat geen optie. Die hebben erg veel talent voorin maar misschien Ronaldo met zijn ervaring om het af te maken.

9 augustus 2020 om 13:30

Ik zou dat een mooi stap vinden en zal veel respect voor Ronaldo opleveren. Man United weer kampioen maken zou vele malen knapper zijn dan weer een kampioenschap ‘ophalen’ bij PSG.

9 augustus 2020 om 13:30

Hij heeft zich daar al bewezen dus ik denk dat dat hem niet word. Hij wil zich overal bewijzen dus dan lijkt het mij dat hij naar PSG vertrekt

9 augustus 2020 om 13:35

Hij kan toch meer bewijzen door Man United weer kampioen te maken dan bij PSG? PSG wordt met of zonder Ronaldo gewoon kampioen.

9 augustus 2020 om 14:17

Ja want als je jezelf wilt bewijzen moet je echt naar clubs als Juventus en PSG gaan, die elk jaar zooo veel moeite hebben met het kampioenschap, of je moet de cl winnen maar ook dat kon hij niet meer klaar brengen.

9 augustus 2020 om 15:51

Ja want Ronaldo had zeker ook moeten verdedigen en die penaltuy van depay moeten stoppen toch? Hij is gehaald voor goals die maakt hij, hij heeft zijn taak gedaan.

Eventjes nog naar Parijs. Dan heeft ie zometeen in 4 vd 5 topcompetities de titel gewonnen. Jammer dat hij geen topscorer is geworden in Serie A. Hopelijk kan PSG dan eens ver geraken in de cl. Mbappe-Ronaldo-Neymar is toch een geweldige voorhoede lijkt me

9 augustus 2020 om 13:22

Zal voor chaos zorgen. Wie neemt de vrije trappen? Penalty’s? Gaan ze elkaar niet in de weg lopen? Op papier, heerlijk. In praktijk heb ik mij vraagtekens

9 augustus 2020 om 13:24

Daar komen ze wel uit, Neymar en Mbappe weten allebei dat ze beter Ronaldo de penaltys kunnen laten nemen.

9 augustus 2020 om 15:22

Echt? Neymar heeft voor PSG maar 1 penalty (van de15) gemist terwijl Ronaldo er 3 gemist (van de 20) heeft voor Juve. Nu ben ik geen wiskundige maar neymar heeft een betere scoreratio dan Ronaldo als het komt op penalties. Ook vrije trappen zal Ronaldo aan zich voorbij moeten laten gaan met Neymar in het team en denk niet dat hij dit kan en wil accepteren.

9 augustus 2020 om 16:46

Neymar scoort 51 uit 64 (79%), terwijl Ronaldo er 127 uit 151 (84%) in gelegd heeft. Lijkt me toch dat Ronaldo een beter goalratio heeft dan Neymar.

9 augustus 2020 om 19:06

Zoals ik hierboven aangeef heb ik het over de periode bij PSG en Juve. Niemand kan ontkennen dat Ronaldo z’n penalties en vrije trappen de laatste jaren minder zijn geworden. Daarom kan ik me niet voorstellen dat Ronaldo de penalties en vrije trappen zou mogen nemen bij PSG omdat hij simpelweg te vaak faalt, zeker als je de statistieken van Neymar erbij pakt in diezelfde periode

CR7 en Zlatan kunnen nog goed mee in de absolute top. Je moet alleen wat creativiteit eromheen hebben dan maken zij de goals wel af.

Volgens mij heeft psg net Icardi voor een heel groot bedrag gekocht, dus psg wordt heel lastig. Kom maar terug naar ons Cris, we missen je nog elke dag. Je had ons nooit hoeven verlaten in the first place

9 augustus 2020 om 13:09

Heb je dan niet liever dat het grote geld naar Mbappe gaat? Het lijkt mij niet dat perez cristiano nu terug gaat halen. Die heeft zijn zinnen onderhand op Mbappe gezet als de absolute opvolger van cristiano

9 augustus 2020 om 13:21

Ja lijkt mij ook een beter optie, heb je in de toekomst meer aan en heeft nog erg veel potentie om nog beter te worden. Ondanks dat Ronaldo echt een absolute topper is

9 augustus 2020 om 13:43

BF / Ja als ik realistisch naar de situatie kijk denk ik ook niet meer dat Florentino achteruit gaat kijken naar Cristiano maar dat hij eerder vooruit zal kijken naar Mbappe. Allebei kopen zal moeilijk gaan en de club heeft ook al gezegd geen grote transfers te doen deze zomer dus Real valt af, maar dromen mag altijd. Hij had ook in eerste instantie al nooit hoeven verlaten

Ronaldo heeft Juve in de Seria A. Goed gepresteerd maar in de CL, waarvoor hij gehaald is, weinig meerwaarde gebleken. Ronaldo is voor elke club marketing technisch gezien interessant, sportief gezien kan hij nog het een en ander brengen alleen zie ik hem bij PSG niet binnenkomen. Neymar en Mbappe zijn daar de grote mannen. Wat moet Ronaldo daar aan toevoegen? Door corona zullen Neymar en Mbappe nog wel blijven. Denk dat CR goed moet nadenken en misschien de US of China als alternatief gaan bekijken

9 augustus 2020 om 13:12

cristiano is nog veel te goed om naar amerika of China te gaan, zou een zonde van zijn kwaliteiten zijn. Ook kan je het falen in de champions league niet op ronaldo afschuiven aangezien die toch zijn deel van het kader deed (namelijk het doelpunten maken). Dat verhaal van dat cristiano in zijn eentje de champions league gaat bezorgen is iets van fanboys die te verliefd op hem zijn

9 augustus 2020 om 13:50

Ik wist niet dat Ronaldo alles alleen moest doen. Blijft een teamsport.

9 augustus 2020 om 14:16

In de CL was hij zeer zeker een meerwaarde, probleem is dat hij de enige is die iets laat zien in de afgelopen 2j. Hij scoort op 2j 7 goals in de KO fase, de rest van de speler? Inderdaad 0 goals.

9 augustus 2020 om 21:54

Zou kunnen dat de aanwezigheid van Ronaldo andere spelers remt. Je ziet nu hoe bevrijd Benzema zich voelt (al zou ik de Ronaldo van 3 jaar geleden sws kiezen boven de huidige Benz)

Wat zou Barca toch een mooie club zijn voor hem. Een zieke gedachte maar om met je grootste concurrent op sportief gebied in 1 team te zitten, kunnen alleen mooie dingen uit voortkomen. Toen ging helaas de wekker weer.

Ik zou het graag zien dat Ronaldo naar PSG vertrekt dan is er tenminste een grotere kans dat Neymar terug naar Barca komt.

9 augustus 2020 om 13:27

Als dat gebeurt wilt neymar niet eens terug naar Barca, PSG heeft dan 10x een beter team en meer kans op de CL

9 augustus 2020 om 13:59

Neymar is al een tijdje klaar in Frankrijk of denk je dat een toernootje met hooguit 13 wedstrijden nog een motivatie is om de resterende niet boeiende 50+ wedstrijden te moeten uitzingen? Denk je dat zijn jongere kompaan niet ook een keer elders zijn status en kwailiteiten wil laten gelden dan enkel in het land waar die al zijn hele leven speelt? Allemaal leuk en aardig dat het team dan 10x beter is maar voor een handjevol wedstrijden lijkt me dat toch iets teveel van het goede.

9 augustus 2020 om 14:01

Die zelfde Neymar die bereid was vorig seizoen 20 miljoen uit eigen zak te betalen om terug te keren? Hebben we het over de zelfde Neymar?

9 augustus 2020 om 15:04

Denk je dat nou echt😂😂 niet alles geloven wat er in de media staat tuurlijk gaat hij dat niet zelf bij leggen

9 augustus 2020 om 17:52

@janjoker voetballers doen dat wel hoor. Ik dacht dat fabregas het ook had gedaan. Als je cristiano haalt kan je neymar beter weg doen. Die spelen op elkaars posities.

Misschien kan Ronaldo een deel van zijn eigen transfersom betalen, de helft of iets minder wellicht. Zo zie ik een transfer wel tot stand komen. Anders lijkt het mij sterk dat PSG in deze tijd een dergelijke aankoop gaat doen

Kom maar terug naar United, voor een jaartje. Want met Sancho gaat het niet door ben ik bang deze zomer

De geruchten over dat Ronaldo wilt, zal of kan vertrekken zijn weer terug, net als in zijn periode bij Real Madrid.. Ik verwacht dat Ronaldo echt wel bij Juventus zal blijven, zeker nu Andrea Pirlo is aangesteld als hoofdtrainer. Natuurlijk heeft Pirlo 0 ervaring als hoofdtrainer, maar het lijkt mij wel dat Ronaldo graag met hem zou willen samenwerken en kijken wat het brengt.

Binnen gehaald als de man die ze de CL moest bezorgen. Met het Juve van 2015 zou dat realistisch zijn maar dit team is gewoon 3x niks. Denk dat Ronaldo zelf ook een beetje teveel is gaan geloven dat hij ze wel eventjes die CL zou bezorgen. Koude kermis: Ajax en Lyon te sterk. Heb je niet eens echte gigant gehad nog. Maar goed, benieuwd of hij blijft of nog een move gaat maken.

Ik vind het oprecht jammer voor hem dat hij met Juve de CL niet heeft kunnen pakken en terecht te zijn gekomen onder Sarri. Desalnietemin begrijp ik dat hij denkt over een vertrek. Bovendien heeft het niet alleen voordelen opgeleverd voor Juve. Een dure investering die enigzins ten koste ging van het beleid en transfers. Anderzijds kan hij zich, indien vertrek, met opgeheven hoofd richten naar de toekomst. Hij heeft toch maar lekker gepresteerd onder een matig Juve. Het blijft een klassebak in alles wat hij doet, zowel op als naast het veld. Wat een fenomeen. En nee ik ga niet vergelijken met Messi haha.

9 augustus 2020 om 13:37

De beste man heeft met Mourinho , Zidane , Ancelotti, Benitez en Allegri gewerkt. Stuk voor stuk toptrainers met prijzenkast. Een jaar met Sarri en dan willen wegrennen? Messi moest t doen met Tata, Tito, Luis Enrique , Valverde en Setien. Bleef nog steeds bij zijn jeugdliefde en heeft toch nog prijzen binnengehaald. Dat is pas uitdaging en loyaliteit.

9 augustus 2020 om 15:20

Hahaha jeugdliefde en loyaliteit noemt ie het. Hoeveel verbeterde contracten heeft Messi inmiddels getekend ?

9 augustus 2020 om 16:04

Oke, jij maakt het vergelijk dus wel. Moet je zelf weten. Beide zijn duidelijk een fenomeen, hoe het carrière bij beide ook is verlopen.

9 augustus 2020 om 14:22

Hij is een dure investering geweest die zgn ten koste gaat van het beleid? Ken de financiële situatie van Juve niet maar als dat zo is dan ligt dat aan Juve zelf. Met Ronaldo in je team zou je als Juve enorm kunnen groeien in Azie in zuid Amerika etc. Juve heeft gewoon te veel matige spelers van bernadeschi tot de zwaar overschatte voetballers Pjanic en de super trage betancurt. Het aantrekken van deze matige spelers is pas slecht beleid en laat ik de backs nog buiten beschouwing.

9 augustus 2020 om 18:12

Het is een dure investering geweest maar wel een goede, dat klopt. Matige spelers moeten sowieso verkocht worden. Bentancur is echt wel een goede middenvelder die het echt wel naar behoren doet.

9 augustus 2020 om 14:58

Hoop toch niet dat hij deze zomer vertrekt. Dan blijft alleen Dybala als voorhoedespeler over. Douglas Costa, Higuain en Bernardeschi mogen namelijk allen vertrekken. We hebben voorhoedespelers nodig die op een eiland kunnen fungeren zoals Ronaldo. Want zolang het middenveld zulke middelmatige en statische spelers heeft zoals nu, gaan onze voorhoedespelers opnieuw fungeren op een eiland volgend seizoen. Arthur alleen gaat dat echt niet oplossen.

9 augustus 2020 om 18:11

Ik hoop het ook niet, maar ik zou het wel begrijpen. Diegene die je opnoemt mogen absoluut gaan. Ben benieuwd wie we gaan aantrekken deze zomer gezien Pirlo het roer overneemt.

Ruilen voor Bale? Hehe, zou wat zijn zeg. Nee maar zie hem niet vertrekken. Dit lijkt me meer om Juve aan het werk te zetten om sterke aankopen te doen. Als het daar zo blijft zoals het is, wordt het niks. Of wie weet Mbappe of Ney naar Spanje en Ronaldo naar Psg.

Het zal vast niet gebeuren, maar ik vind dit een heel geschikt moment voor hem om terug te komen bij United. Is nergens meer geliefd dan daar, hij is het nog absoluut niet verleerd en United kan hem heel goed gebruiken op de weg terug naar de top. Ze zouden zelfs serieus mee doen om de titel met Ronaldo gezien het feit dat ze dit jaar gewoon Champions League hebben veiliggesteld. Ik zou het in ieder geval fantastisch vinden en ik zou het doodzonde vinden als hij voor een club als PSG kiest, die zijn ziel al lang verloren heeft.

9 augustus 2020 om 14:02

Wat zou het mooi zijn moest Ronaldo terugkeren naar Manchester. De jonkies op sleeptouw nemen en United na jaren terug naar de absolute top brengen. Nog 2 jaar alles geven, terugkeren naar Sporting en de cirkel is rond. Alhoewel ik het ten zeerste betwijfel. Zie hem naar PSG vertrekken, lijkt me de enigste ploeg die hem kan veroorloven + een nieuwe competitie zou op z'n palmares niet misstaan. Daarna naar de MLS de grote ster worden.

Ja dan gaat hij weer naar een club waar hij zeker kampioen gaat worden en is de laatste jaren makkelijk voor hem want alle ballen op Ronaldo en aansluiten bij een team dat toch altijd kamp wordt.

Het is jammer, maar Juventus kan hem momenteel niet geven wat hij wil. Juve daarentegen heeft echt nood aan verjonging en zou het geld dat vrijkomt van Ronaldo goed kunnen gebruiken. Hoop echt dat ze eens goed doorselecteren, anders zouden ze ook wel eens in de problemen kunnen komen. Goede deal voor beide partijen als je het mij vraagt. Ronaldo kan in Frankrijk nog eens de titel winnen en alles aan flarden schieten, en wie weet de eerste CL voor PSG binnenhalen.

Waarom verzint de media toch altijd dit soort verhalen? Alleen maar om krantjes te verkopen? Ronaldo wil helemaal niet weg. Mensen trappen nog in die sensatieverhaaltjes ook.

Het enige dat Ronaldo zelf heeft aangegeven is dat hij het tijd vindt voor (zelf)reflectie. Vervolgens gaat het internationale journaille weer met die uitspraak aan de haal en verzint iedereen die dat dan weer leest er lustig op los.iedereen verzint Ronaldo nu weer naar zijn eigen favoriete club, terwijl Ronaldo het woord "transfer" niet eens in de mond heeft gehad. Misschien wil hij wel met Pirlo in gesprek over bepaalde spelers die hij graag naar Juve zou zien komen, misschien overweegt hij te stoppen, wie weet ? Als je aan reflectie gaat den ga je zaken overwegen en afwegen. Pas daarna trek je conclusies en onderneem je actie. Maar goed, schijnbaar zit hij al bij Real, United, City en God mag weten waar nog meer. Alsof hij daarmee wel de garantie op de Champions League heeft......

Denk niet dat PSG dit kan bekostigen. Zijn salariseisen zijn riant, en ze hebben al twee grootverdieners rondlopen voorin. Icardi is ook net gehaald voor plus minus 55 miljoen. Denk dat ze dan ‘problemen’ krijgen met de FFP

Ronaldo bij PSG zou wat zijn zeg. Hij past daar wel. Nog 1 seizoen met Mbappe. Mooi plaatje zou dat zijn. En anders gewoon naar United. Beide partijen voegen wat toe aan elkaar. Daar kan hij het team sturen en United de goede richting op duwen. Bij Juventus moet hij echt vertrekken. Hij heeft nog 2 topseizoenen in de benen en die tijd heeft Juve nodig om te bouwen. Zou zonde zijn als hij die tijd daar bleef.

Juventus mist hem niet eens. Ze waren veel beter zonder hem, vooral Dybala. Het ligt ook aan de coach maar ze hebben zonder Ronaldo vrij recent nog 2x de CL finale gehaald en verloren van toen ongenaakbare teams. Ik vind ze de laatste 2 jaar echt veel minder. Is het omdat hij teveel opeist terwijl hij niet meer de explosiviteit van een paar jaar geleden heeft?

9 augustus 2020 om 14:25

Dat was een andere Juve. Huidige Juve zonder Ronaldo is niveau wolverhampton wanderers

9 augustus 2020 om 15:10

Daarmee doe je Wolves tekort

9 augustus 2020 om 15:40

Ze waren beter zonder hem vooral dybala, ah vreemd dat sinds Ronaldo er is Dybala voor het eerst MVP is geworden.

Raar bericht... zaakwaarnemer is bij de CL knock-outs om te onderhandelen met club waarbij PSG niet de enigste optie is... city gaat het sws niet worden vanwege zijn Utd achtergrond, Barca en Atleti sws niet vanwege zijn Real achtergrond... Atalanta en Leipzig ook sws niet.. dus Bayern? Daar komt niemand in aanmerking voor de spitsrol door Lewa en die hebben net Sané voor de vleugels aangetrokken... dan dus Lyon als vervanger van Depay! Haha

Haha! Ik zei nog gister dat Ronaldo de komende tijd goed na zal denken over zijn toekomst want na 2 seizoenen met Juve is de CL winst alles behalve dichterbij gekomen. Ik zie m zeker nog ballen bij PSG maar daar zal dan ook wat verkocht moeten worden om hem te kunnen aantrekken.

Voor PSG is het natuurlijk ook merchandising. Het merk PSG in samenwerking met Nike Air Jordan is heel hip en trendy. Mocht CR7 naar PSG gaan, dan zal het veel hoodies en andere hippe kleding als warme broodjes gaan verkopen.

Dat is dan zeker ook weer een uitdaging om naar PSG te gaan en daar de titel te pakken, hoop oprecht dat Neymar weggaat bij PSG en naar Barcelona toe komt maar door het bizarre aankoop beleid van Barcelona en de financiële situatie is er amper tot niks mogelijk. Ik zou ook niet goed begrijpen waarom hij naar PSG zou moeten gaan.voor uitdagingen hoeft hij het niet te doen want die is er niet in Frankrijk.

9 augustus 2020 om 15:38

De uitdaging was en is nog steeds CL winnen en niet per se een kampioenschap.

Hoe gaaf zou het zijn als Ronaldo samen met Messi bij Barça zou spelen? Maar dit kan natuurlijk alleen in de FIFA game... Overigens zou ik ook hem ook graag terug zien bij zijn vorige clubs Man. Utd, of Sporting.. Ben benieuwd waar hij gaat spelen ik heb zo'n vermoeden dat Parijs de volgende bestemming wordt van meneer..

Ronaldo is al dat geld enkel waard als je nog geld hebt om er een volledig team rond te bouwen. Voetbal gaat natuurlijk om doelpunten maken maar Juve is er sportief op achteruit gegaan. Ze hadden al Dybala en hadden dat geld beter gespendeerd aan spelers die vanop het middenveld het spel versnellen of de openingen vinden voor spelers genre Ronaldo. Zonder penalties heeft hij nu 19 doelpunten dit seizoen in een serie A die ze altijd winnen. In de CL zijn dat 3 doelpunten zonder die penalty.dan is hij dat geld totaal niet waard. Nu verkopen en investeren in de ploeg want die gaat er sinds de komst van Ronaldo op achteruit.

Het zou toch wat zijn als ronaldo naar PSG gaat dan heeft PSG echt de beste aanval allertijden.

9 augustus 2020 om 17:35

Nee die heeft Barca gehad (msn). Ronaldinho Rivaldo en Ronaldo maken ook een sterke claim. Ronaldo is ook niet meer op zijn best.

9 augustus 2020 om 17:41

Wat denk je van Di Stefano-Gento-Puskas? Want ooit is natuurlijk over de hele voetbalgeschiedenis bekeken.

9 augustus 2020 om 17:44

Ook een sterke claim. Vindt het wel grappig, deze 3 ( neymar mbappe en cristiano) zitten niet eens in dezelfde team en ze hebben het al over de beste aanvals linie ooit. Dat is de enige reden dat ik erop reageer eerlijk gezegd, werd een beetje getriggered. Om eerlijk te zijn durf ik MSN niet eens met zekerheid de beste ooit te noemen.

9 augustus 2020 om 17:59

Ben ik met je eens. Sowieso is dat eindeloos lullen van “nee die is de beste” nogal nutteloos naar mijn idee. Er zijn zoveel geniale voetballers en aanvallende duo’s geweest (en de helft van de mensen op VZ heeft een aantal van die genieën nooit echt aan het werk gezien), dat je onmogelijk iemand of een aanval de beste ooit kun noemen op objectieve gronde.

Ik lees nogal vaak dat Ronaldo niet naar Barca kan vanwege zijn Real verleden, of niet naar City vanwege een United verleden. Vergeet die flauwekul maar. Natuurlijk kan dat wel.ik kan meer dan 30 spelers noemen die bij zowel Ajax als Feyenoord speelden. Al uit de tijd van Eddy PG Ik noem er een paar: Jan Everse, Arnold Scholten, Peter van Vossen, Ronald Koeman, John van Loen. En om de minst waarschijnlijke twee te noemen: Johan Cruijff en Wim Jansen. Dus kan Ronaldo naar Barca of City ? Natuurlijk wel. Ronaldo heeft toch gewoon schijt in die kromme gedachten van supporters die denken of vinden dat dat niet kan ? Net zoals die dik dertig voetballers dat eerder hadden tussen Rotterdam en Amsterdam !

Enige uitdaging die nog rest is Duitsland..als United nou 120 betaald voor Sancho kunnen ze dat geld gebruiken voor Dortmund..weet wel dat t niet gaat gebeuren maar als Ronaldo ook nog met Dortmund Bayern vd troon kanstoten moeten we het toch nog eens gaan hebben of Ronaldo niet groter is dan Messi.

10 augustus 2020 om 09:30

Weer dat gejank over uitdagingen. BIj United speelde hij natuurlijk met 2de rangs zoals Giggs, Scholes, Rooney en Tevez.bij Madrid won hij in Spanje nauwelijks iets. Bij Juventus gingen ze opmerkelijk minder presteren dan de jaren voordien.moest hij naar Dortmund gaan zou het de eerste uitdaging zijn maar dat zal hij nooit doen.

ronaldo naar psg, dat zou top zijn, vergeet niet dat tuchel hele gekke formaties kan bedenken, die bedenkt wel iets met mbappe,neymar, en ronaldo. neymar op cam is ook een optie, en dan mbappe en ronaldo het voorin laten uitzoeken. ik hoop heel erg dat dit gaat gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1066 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.Napoli88
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. RabiotMiddenvelder30
ArthurMiddenvelder20
A. RamseyMiddenvelder20
W. SzczęsnyKeeper20
L. BonucciVerdediger31
G. ChielliniVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

In de wandelgangen

Vrijdag 23 oktober
Ozan Kabak is bij Liverpool een kandidaat om Virgil van Dijk tijdelijk te vervangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren