Solskjaer haalt schouders op na opmerkelijke ontboezeming Guardiola

Donderdag, 16 juli 2020 om

Ole Gunnar Solskjaer heeft behoorlijk veel moeite met het speelschema in Engeland. Manchester United speelde maandag tegen Southampton en staat donderdagavond tegenover Crystal Palace. Zondag volgt alweer het duel met Chelsea in de halve finale van de FA Cup. The Blues speelden zaterdag tegen Sheffield United, terwijl Norwich City dinsdag op bezoek kwam op Stamford Bridge. Solskjaer vindt het niet eerlijk dat Chelsea veel meer tijd heeft om zich voor te bereiden op de clash op Wembley.

"Er zijn zeker zorgen, dat mag duidelijk zijn", wordt Solskjaer geciteerd door BT Sport in aanloop naar het treffen met Crystal Palace. "Zij (Chelsea, red.) hebben 48 uur langer de tijd om te rusten en te herstellen. Bij de herstart van het voetbal in Engeland werd gesproken over een eerlijk speelschema voor alle clubs. Maar daar is geen sprake van." De Noorse manager wil er ook weer niet te lang bij stilstaan. "Ik moet aan de volgende wedstrijd denken. Die wedstrijd moeten we winnen, daarna zien we wel verder."

Solskjaer werd tijdens het persmoment ook geconfronteerd met de uitsprak van Josep Guardiola. De manager van Manchester City is blij dat het CAS heeft geoordeeld dat zijn club gewoon in Europa mag uitkomen. Pep wil graag de transfermarkt op, maar plaatst daarbij wel een kanttekening. "Wij hebben veel geld, maar wij wilden Alexis Sánchez ook en we konden het ons niet veroorloven. Wij wilden Harry Maguire, maar we konden het ons niet veroorloven. Wij konden niet betalen wat United betaalde. Wij hebben zeker geld, maar de andere clubs hebben dat ook."

De manager van Manchester United ligt niet wakker van de woorden van Guardiola. "Ik kijk alleen naar wat bij ons mogelijk is, niet wat andere clubs doen. Als anderen met ons kunnen wedijveren op financieel gebied, prima. Lukt dat niet, ook goed. Wij willen alleen maar het beste voor Manchester United. Er is zeker een inhaalslag te maken, al is de afstand tot de top kleiner geworden. Desondanks is het zaak dat we in de Premier League hoger gaan eindigen", aldus Solskjaer.

Guardiola demands apology after City's European ban overturned
Meer video's

Poll

Verwacht jij dat Manchester United volgend seizoen meedoet om de titel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

43 reacties (laatste reactie door jackieboy10)

Pep had toch beter een cursus kunnen volgen over hij moet omgaan met een situatie als deze. Hij kan er niet al te veel aan doen dat er louche dingen gebeurd zijn in het verleden bij City, maar hij gedraagt zich toch niet echt volwassen. Heel de tijd naar anderen wijzen, en in deze is het dan zelfs totaal niet relevant. Echt veel sympathie win je er toch niet mee lijkt me.

16 juli 2020 om 10:53

Is het niet zo dat wiens brood men eet, diens woord men spreekt? Geldt voor meerdere personen, en in deze ook voor Guardiola. Die is vanwege zijn naam en voetbalopvatting een zeer gewilde coach, dus heeft hij de clubs zo goed als voor het uitkiezen. En die moeten wel voldoen aan een zo ruim mogelijk spelersbudget. Zo ben je bijna altijd verzekerd van topmateriaal. Dat betekent niet dat je alles zo maar wint. Dus een beetje meer bescheidenheid en gevoel voor nuance zou Guardiola goed doen; in plaats van die ongegeneerde uithalen naar critici over de CAS uitspraak. Om over zijn overdreven gedrag langs de lijn maar te zwijgen. Hij is een goede coach, maar echt niet de allerbeste.

16 juli 2020 om 10:58

Goh daar ga ik me niet over uitlaten. Hij zit inderdaad bij echte topteams, maar hij laat ze ook wel heel mooi voetballen. Maar dat Calimero-gedrag dat hij de laatste tijd etaleert is inderdaad opvallend te noemen.

16 juli 2020 om 11:18

@lierse1997, het voetbal is leuk bij City, maar is dat niet een beetje een verplichting met een selectie van 1 miljard euro en investeringen van 500 miljoen door de huidige trainer? En laten we niet vergeten dat Aguero, David Silva, Kevin De Bruyne er allemaal al waren. Verder hopeloos gefaald in de Champions league. Ook bij Bayern was het allemaal niet best, de treble onder Heycnkes met mooi pressie voetbal. Naar het roemloze achterin rond getik onder Guardiola. Alleen bij Barcelona heeft hij echt succes geboekt, desondanks kan je daar enige kant tekening bij plaatsen dat wanneer je Eto'o, Villa, Henry, Messi, Iniesta, Xavi, Busquets, Pique tot je beschikking hebt en van Ibrahimovic een wissel maakt, je ook wel kan concluderen dat het materiaal er naar was. PS: het zegt genoeg dat ze weer 200 miljoen uit willen geven op de transfermarkt... in corona tijden... Dit heet succes kopen ipv een echte trainer zijn.

16 juli 2020 om 11:23

Hij heeft het materiaal altijd gehad, maar dat veel geld gelijk staat aan goed voetbal is ook maar onzin naar mijn idee. Een Manchester United, Barcelona, Chelsea, Real Madrid en Atletico spelen toch allemaal minder mooi voetbal dan City op dit moment. Dus daar verdient hij echt wel credits voor.

16 juli 2020 om 11:31

@lierse1997 "een man utd...echt wel credits" Maar al die clubs die jij noemt hebben helemaal niet zo veel uitgegeven (mogelijk een Barca ij de buurt) in korte periode terwijl die clubs al beschikking hadden over absolute topspelers zoals boven genoemd. Die clubs wisselen niet in korte tijd van 3 keepers en 6 of 7 backs. Met heel veel geld kan je dus wel mooi voetbal kopen als je dus ieder seizoen zoveel kan investeren.

16 juli 2020 om 11:42

De meerwaarde van geld stopt na een tijd wel. Je maakt me echt niet wijs dat je met uitgaven die een miljard benaderen of overstijgen dit decennium (wat geldt voor Real, Man U, City, PSG, Chelsea, Barcelona,...) geen goed voetballend team kan bouwen. Kijk naar een Atalanta, daar zitten ook geen honderden miljoenen in hoor. Een coach is veel belangrijker naar mijn idee dan de bankrekening van een club.

16 juli 2020 om 12:44

Atalanta Bergamo wilde ik ook als voorbeeld noemen van uitgekiend beleid, in combinatie met een uitstekende coach. Iets vergelijkbaars waarmee AZ in Nederland bezig is. Het draait niet altijd alleen maar om wie het meeste geld heeft. Ook Ajax heeft dat al een -tig keer bewezen.

16 juli 2020 om 12:45

Lierse, een coach is in mijn ogen ook belangrijk. Echter, met geld kan je natuurlijk betere spelers kopen. En als je een bepaald type spel voor ogen hebt, kan je natuurlijk de spelers die daar in passen leuk gaan halen. Dus beiden belangrijk. Echter, 11 topspelers maakt nog niet automatisch een goed team. Daar heb je de coach voor nodig. Maar is een Rijkaard een goede coach geweest door met Barça de CL te winnen, of een slechte omdat ie met Sparta degradeerde?! Daarom, je materiaal bepaalt echt wel mede hoe goed je bent. En echt goede coaches kunnen hun speelwijze aanpassen op de spelers die ze hebben én hun spelers de speelwijze eigen maken die ze voor ogen hebben.

16 juli 2020 om 13:01

@Formus, een goed gevulde portefeuille helpt inderdaad. Maar we gaan toch niet doen alsof Chelsea, Man U, Real en Barcelona armoedzaaiers zijn? Daar is ook zeker de potentie om goed voetbal te spelen maar dat komt er niet altijd uit. Het zou wel interessant zijn Guardiola bij een kleinere club te zien.

16 juli 2020 om 16:47

Real Madrid heeft ook een belachelijk dure selectie, dat voetbal is ook niet om aan te zien. Zelfde geldt voor Juventus. De hand van de coach is wel degelijk zichtbaar

16 juli 2020 om 13:03

het grappigste is dat Guardiola gaat doen alsof City geen geld heeft met we kunnen speler zus en zo niet betalen. ze hebben alleen voor reserve rechts back Joao Cancelo en reserve rechtsbuiten Mahrez geloof ik al 125 miljoen betaald. afgelopen zomer ook nog Rodri voor geloof ik 75 miljoen en binnenkort weer die Torres en misschien nog Koulibaly erbij. je hebt de duurste selectie ter wereld staan die je helemaal naar eigen wens hebt mogen invullen en dan ga je doen alsof je financiele middelen beperkt zijn. coaches van de andere Engelse clubs kunnen alleen maar dromen van het geld wat Pep bij City heeft mogen investeren in zijn selectie. hij had al topspelers als David Silva, Aguero en De Bruyne toen hij arriveerde en daarnaast heeft hij zelf meer als 800 miljoen mogen investeren. echt een apart figuur die Guardiola met zijn Calimero uitspraken. zorg anders een keer dat je de kwartfinale van de CL overleeft. dan kan je nog meer geld uitgeven door die CL inkomsten dan het belachelijke vele geld wat hij nu al in zijn selectie heeft mogen investeren

City kan in 2 jaar tijd 200 miljoen uitgeven aan backs, die uiteindelijk daarna nog steeds miet goed worden geacht. Denk niet dat ze die spelers niet konden betalen maar eerder niet wilden betalen, hebben daar ook veel minder noodzaak bij want die club wordt beter geleid dan United. United heeft bijzonder veel geld, maar dat komt voornamelijk door eigen beleid. Waar United al vroeg enorme focus had op United als bedrijf boven een club, en dat nu heeft doorgetrokken. Bij City, durf ik te stellen dat dat niet zo gaat (voor een gedeelte) maar goed, het kan blijkbaar niet bewezen worden / strafbaar worden gemaakt dus we kunnen met z'n allen niets doen en dat gewoon accepteren.

16 juli 2020 om 11:06

Dat heeft elke club toch? United heeft bijvoorbeeld voor enkel de rechtsback positie Darmian voor 20, Dalot voor 20 en Wan-Bissaka voor 55 miljoen gekocht of voor de CV positie Bailly 38, Lindelof 35 en Maguire voor 87 miljoen. Zo heeft elke club wel transfers die veel te veel hebben gekost en uiteindelijk niet goed genoeg blijken te zijn. Ook mijn eigen club heeft veel te veel voor spelers betaald die niet voldoen, denk aan een Coutinho, Dembele en Griezmann. Of Chelsea met Kepa van 80 miljoen. Daarentegen hebben diezelfde clubs ook voltreffers, getuige een Bruno Fernandes voor 55 miljoen of Kanté voor 36 miljoen, Bernardo Silva voor 50..

16 juli 2020 om 11:25

Moet mezelf corrigeren, het was binnen 3 jaar. Denk niet dat je voorbeeld helemaal opgaat maar dat is hun goed recht, wil alleen wijzen dat zij kiezen waar ze veel geld aan uitgeven.

16 juli 2020 om 13:08

@isco24 met het verschil dat Pep bij City de duurste selectie ter wereld heeft staan en sinds zijn komst meer als 800 miljoen aan spelers heeft mogen uitgeven terwijl er al een aantal wereldtoppers aanwezig waren bij zijn komst naar City. dan kan je moeilijk gaan klagen over financiele beperkingen want ik denk dat elke coach ter wereld jaloers is op de middelen die Guardiola bij City tot zijn beschikking heeft

16 juli 2020 om 13:33

Japie. Ik reageer op het feit dat Ajaxcunian aangeeft dat ze veel geld aan backs hebben uitgegeven die daarna nog steeds niet goed genoeg worden geacht. Zo heeft elke club dat. Niet enkel een City. Om terug te komen op je 'duurste selectie ter wereld'. Dat heeft Liverpool dus. 986 miljoen tegenover 982 van City. Kleine kanttekening. City heeft ook nog eens 3 spelers meer in de selectie. Dus een gemiddelde van 32.86 miljoen voor Liverpool tegenover 29.75 miljoen van City. Dus Liverpool is het wel verplicht om kampioen te worden met de duurste selectie ter wereld.

16 juli 2020 om 14:01

ja United dus 95 miljoen en City 200. Dat is meer dan 2xn zoveel

16 juli 2020 om 14:31

@isco24 weet je zeker dat je het over de uitgaves en niet over de waarde van de selectie hebt? alleen de aanval met een Mahrez, Sane, Sterling, Gabriel Jesus, Aguero en Bernardo Silva hebben al veel meer gekost als de aanval Mane, Salah, Firmino, Shaqiri, Minamino en Origi. het middenveld met De Bruyne, Fernandinho, David Silva, Rodri en Gundogan heeft meer gekost als het middenveld Wijnaldum, Keita, Oxlade Chamberlain, Henderson en Fabinho dus hoe kom je op dat bedrag?

16 juli 2020 om 14:34

Je telt nu enkel de rechtsback-prijzen op. Dan heeft City 110 uitgegeven (aangezien Danilo een ruilconstructie was met Cancelo), dus valt mee. Maar 15 miljoen meer dan United.. United heeft laatste jaren weer meer aan Cv's betaald. M'n punt blijft derhalve staan, dat elke club wel eens zich versterkt op een positie, maar het nog steeds rommelt. En als het rommelt (en je hebt geld) ga je opnieuw de transfermarkt op. Zo ook United, zo ook Barca, zo ook City. Daarnaast heeft United vanaf 14/15 1.03 miljard uitgegeven en City 1.08. Dus nogmaals, niet doen alsof alleen City geld uitgeeft. Zo lijk je op Pep die naar een ander probeert te wijzen.

16 juli 2020 om 14:35

@japie. Ooh, diezelfde Transfermarkt geeft heel mooi de selectiewaarde weer hoor. Kan je gewoon opzoeken. Je haalt nu 2 dingen door elkaar volgens mij. Uitgaven en waarden. Echter geven uitgaven natuurlijk ook niet de juiste weergave van sterkte van een selectie of wel? Bijvoorbeeld West Ham geeft meer uit dan Ajax, zijn ze dan automatisch sterker? Haller heeft meer gekost dan Ziyech, is Haller dan beter?

16 juli 2020 om 14:51

@isco United heeft niet meer aan Cv's betaald. Ik heb voor het gemak gekeken vanaf het seizoen dat jij noemt: 14/15. Daarin heeft City 66 miljoen uitgegeven aan keepers, United 1,5. Aan Cv's heeft City 210 miljoen uitgegeven en United 180. Aan Rb's heeft City 110 uitgegeven en United 95. Aan Lb's heeft City 69.5 uitgegeven en United 37.5. Op geen positie in de verdediging heeft United meer uitgegeven de laatste 6 seizoenen

16 juli 2020 om 14:58

Aan cv's 210 miljoen zeg je? Kan je mij vertellen welke? Heb het 3x nagerekend en geteld en kom tot 147,6 miljoen, tegenover die 180 van United (die klopt dus wel, maar bij City heb je ineens een hoger bedrag?) : Mangala (45), Otamendi (44,5), Stones (55,6), Sandler (2,5) = € 147,6 miljoen.

16 juli 2020 om 15:02

Ik had Sandler niet meegerekend maar wel Laporte van 65 miljoen!

16 juli 2020 om 15:06

Excuses. Ik heb het nu nog een keer gekeken en zag Laporte over het hoofd! Oprecht mijn fout en niet bewust gedaan. You are right.

16 juli 2020 om 15:07

maakt mij niet uit. Fouten maken is menselijk. Wel leuk dat er meer mensen zijn die graag dingen uitzoeken ahv gegevens van Transfermarkt. Ikzelf vind het echt een top website

16 juli 2020 om 15:10

Laporte natuurlijk. Niet de minste transfer. Daarnaast mag je ook niet vergeten dat uitgaande transfers ook mee tellen. City lijkt met alle wil van de wereld niemand te kunnen verkopen voor een degelijke prijs. Netto heeft united dan ook wel een stukje minder uitgegeven

16 juli 2020 om 15:13

over de laatste 6 seizoenen is het 346 om 347 miljoen. City en United hebben ongeveer evenveel verdiend

16 juli 2020 om 15:32

@isco24 wat de uitgaven echter wel vertellen is of de investeringen die je doet stroken met de prestaties. als je dan de duurste selectie in Europa hebt qua investeringen en je komt al 3 jaar niet voorbij de kwartfinale CL vind ik dat persoonlijk een wanprestatie om over het gigantische puntenverschil dit jaar met Liverpool dit jaar nog maar te zwijgen. investeringen kan je ook niet los zien van de prestaties. als Ajax op meer als 20 punten achterstand van AZ zou eindigen zou ik dat ook een wanprestatie vinden, simpelweg omdat Ajax veel meer geld heeft uitgegeven als AZ en dat hoort op de ranglijst terug te zien te zijn

16 juli 2020 om 15:50

Je bent echter te vaak te gretig op zoek om in elk artikel over City en Pep te beginnen. Zelfs als dat niet relevant is aan het artikel of de reactie waar je op reageert (getuige gisteren). Daarnaast kan je het best een wanprestatie vinden, maar je doet net alsof alleen City en Pep wedstrijden verliezen die ze niet mogen verliezen en bent vaak de eerste die dan kopieert en plakt wat je de dag of uur daarvoor ook al gezegd hebt. Met jouw 'logica' mag Ajax geen wedstrijd verliezen, mag City niks verliezen (ookal heeft Liverpool de meest waardevolle selectie), mag Bayern niks verliezen in de eigen competitie, Moet City of PSG de CL winnen, want ja geld he.. Maar het mooie aan voetbal -en zeker in een knock out fase- is dat 1 slechte dag of zelfs 1 zwak moment in een wedstrijd je de finaleplek of halve-finaleplek kosten. Lucas Moura die ineens een hattrick maakt, Alexander Arnold die een corner neemt terwijl Barcelona nog stond te drinken bij wijze van. Het verbaasd me dan ook dat - iemand die volgens mij veel voetbal kijkt- zo bekrompen denkt en maar blijft hameren op 'wanprestaties' van City of Pep, maar datzelfde City heeft in de 6 seizoenen die Gloryunited en ik hebben aangekaart een stuk of 9 hoofdprijzen gewonnen. Ja, dat heeft geld gekost, maar heeft ze ook wat opgeleverd. Niet elke club die geld uitgeeft, kan datzelfde zeggen. Dus waar je antipathie vandaan komt, geen idee, maar het is overduidelijk tegen Pep en City.

16 juli 2020 om 15:57

Gloryunited.ja TM is echt een leuke site als je van dat soort statistieken en gegevens houdt. Grappig hier nog een medestander van die site te hebben gevonden

16 juli 2020 om 16:10

@isco24 ik heb een zwak voor clubs die iets opbouwen met een goed en creatief beleid zoals recent een Liverpool en Bayern. met clubs als City de het succes bij elkaar kopen heb ik zelf weinig maar los van dat vind ik wel dat de club die het meeste geld uitgeeft ook de beste prestaties hoort te leveren. natuurlijk mag je dan wel eens een partijtje verliezen, maar als je dan meer als 20 punten eindigt op een directe concurrent en ieder jaar er al heel snel uit ligt in de CL dan vind ik dat een wanprestatie. al helemaal als daar een coach zit waarvan sommigen beweren dat hij de beste coach ter wereld is. ik verwacht zelf veel meer van een beste coach ter wereld die ook nog eens de duurste selectie (qua investeringen) ter wereld tot zijn beschikking heeft

16 juli 2020 om 16:46

En dat snap ik ook. Toevallig ben ik Barca fan door vroeger met m’n opa geworden, maar wat ik mooi vind om te zien is of er goed beleid gevoerd wordt (helaas nu niet in Barcelona..), of dat nou met of zonder geld is. Zoals een Leipzig, in Duitsland walgen ze van ze maar ik vind de gedachte erachter en het beleid + een goede trainer erbij dan weer mooi om te zien. Zo ook Dortmund of Atleti, die haar beste spelers verkoopt of transfervrij kwijtraakt en toch nog steeds door goede scouting en beleid als ‘best of the rest’ worden gezien. Maar er is een verschil tussen ‘een zwak hebben voor’ en ‘een hekel hebben aan’. Sommigen vinden Pep de beste trainer, sommigen Klopp, sommigen Zidane. Dat ligt bijvoorbeeld aan je voorkeur van speelstijl of aan de persoon zelf. Maar je doet net alsof Pep een middelmatige coach is die nergens een verschil maakt. Als je dat oprecht vindt, zou ik je willen verwijzen naar de beleidsbepalers van Bayern München die -terwijl ze daarvoor de treble wonnen- nog steeds onder de indruk zijn van wat Pep daar gedaan heeft. Dat zijn mensen die hem dagelijks aan het werk hebben gezien. Die weten echt wel het verschil tussen een middelmatige coach en een wereldcoach eruit te halen.

16 juli 2020 om 17:36

@isco24. Pep is zeker een wereldcoach. Daar bestaat voor mij in ieder geval geen twijfel over. Maar in dit geval kan hij toch beter zijn mond houden? Hij zet zichzelf eigenlijk alleen maar voor schut met nagenoeg alles wat hij hier zegt. Pep is als coach geniaal en laat zijn ploegen magistraal voetbal spelen. Maar zijn media optredens zijn echt tenenkrommend in veel gevallen. Of hij steekt zijn eigen spelers 500 veren in de kont of hij kraamt onzin uit. Af en toe kan hij dan toch beter gewoon niets zeggen? Hier ook weer. City heeft verreweg het meest uitgegeven van de gehele PL, maar hij probeert zich daar nog uit te lullen. En dan komen met vergelijkingen met Wenger en Ferguson/united. Compleet andere situaties.

We hebben zeker geld maar niet zoveel als andere clubs. Laatste 5 jaar zowel het meeste bruto als netto uitgegeven aan transfers. Die man wordt met de dag lachwekkender. Pep heeft echt een assistent nodig die alle zaken met de pers doet. Als hij niemands kont aan het likken is zet hij zichzelf voor paal met uitspraken als deze. Hou je toch gewoon bij het tactische. Dan kan iedereen je een geniale coach vinden zonder je daarnaast een idioot te vinden

16 juli 2020 om 11:29

Inderdaad vrij lachwekkend om te zeggen dat je Maguire niet kon betalen als je in dezelfde transferperiode 70 miljoen betaalde voor Rodri en 65 miljoen voor Cancelo.

16 juli 2020 om 15:00

tsja als je Rodri en Cancelo al gekocht heb, snap ik dat Maguire te duur is. Dat is een beetje alsof je gaat klagen dat je geen Bentley kan kopen als je net een nieuwe Ferrari en Lamborgini voor de deur hebt staan

Als trainer en spelers van city heb ik niks tegen ze, maar hier laat guardiola zich echt kennen. Lekker buiten dit soort discussies blijven. Gewoon zeggen ik ga niet over financiën ik ben maar een trainer en ben verantwoordelijk voor wat er op het veld gebeurt. Stel je er wel vragen over dan verwijs ik je door naar hogerhand. Maarja Pep zou Pep niet zijn als hij er niks over zou zeggen.

OGS moet hier niet zeuren. Heel veel team zijn benadeeld. Arsenal heeft tot nu toe nagenoeg altijd minder rust gehad voor een wedstrijd dan de tegenstander op de wedstrijd tegen Spurs na. Door corona is het nou eenmaal niet anders. Wees blij dat het seizoen afgemaakt kan worden. De woorden van Pep zijn uiteraard volslagen idioot.

16 juli 2020 om 13:04

Arsenal had natuurlijk een andere situatie vanwege jullie inhaal wedstrijd en dat alle teams op dezelfde dag moeten eindigen (eerlijk). Het is niet echt te vergelijken met Chelsea/United die even veel wedstrijden moesten spelen in Engeland en Chelsea nu 2 dagen meer rust heeft in een al drukke schema.

16 juli 2020 om 13:16

Dat verandert niks aan het feit dat Arsenal systematisch minder rust heeft gehad. Ik heb Arteta niet horen mekkeren, jij wel? OGS stelt zich gewoon aan en is zichzelf aan het indekken.

16 juli 2020 om 14:22

Doet hij niet, hij is nu haast geforceerd om tussen een competitie te kiezen wat niet had gehoeven, de situatie is niet vergelijkbaar omdat zij in die periode 1 wedstrijd minder speelden dan o.a City en Arsenal. Vanwege jullie inhaalwedstrijd.

Ik moet zeggen dat ik het verhaal van Guardiola echt heel erg zwak vind.. Soms is zwijgen ook goud waard. Wat hij over Wenger zegt is helemaal lachwekkend eigenlijk. Ja natuurlijk geven clubs geld uit, maar dan zit er nog wel verschil in de mate van uitgaven. Helemaal als je dan Wenger van vroeger als voorbeeld gaat nemen, in de tijd dat hij prijzen won. Daar werd echt weinig geld uitgegeven, zelf als je de periode meetelt. Sterker nog. Tot aan het seizoen 16/17 was Jose Antonio Reyes de duurste inkomende transfer in de geschiedenis van de club, met een prijskaartje van €20.000.000. Idem over United, die spenderen recentelijk dan wel een stuk meer, maar hebben daar ook de inkomsten naar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool9952
4.Chelsea6615
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
David de GeaKeeper380
M. RashfordAanvaller3117
L. GrantKeeper00
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger40
D. BernardVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

47 jaar
0 fans

In de wandelgangen

Vrijdag 7 augustus
Napoli zit om de tafel met de zaakwaarnemer van verdediger Kalidou Koulibaly. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren