Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo maakt zaterdag rentree voor Manchester United

Laatste update:

Cristiano Ronaldo maakt zaterdag zijn debuut voor Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjaer onthult vrijdagmiddag op de persconferentie dat de 36-jarige aanvaller sowieso speeltijd krijgt in de thuiswedstrijd tegen Newcastle United. Het zal voor de eerste keer sinds 2009 zijn dat Ronaldo het shirt aantrekt van Manchester United. Destijds ruilde hij de Engelse grootmacht in voor Real Madrid.

"Ronaldo heeft een goede voorbereiding bij Juventus achter de rug en hij heeft wedstrijden gespeeld met Portugal", zo opent Solskjaer zijn wekelijkse perspraatje. "Hij heeft daarnaast een goede week achter de rug bij ons en tegen Newcastle United zal hij op een bepaald moment op het veld staan, daar bestaat geen twijfel over. Uiteraard is iedereen blij met zijn terugkeer, het heeft het algemene gevoel een geweldige boost gegeven. We kijken uiteraard zeer uit naar de wedstrijd van zaterdag", aldus de enthousiaste oefenmeester.

Ronaldo breekt record met shirtverkoop en laat Messi ver achter zich

De aanvaller breekt zonder te spelen al records bij Manchester United.Lees artikel

Solskjaer is blij met de komst van Ronaldo, zoals ook het aantrekken van Raphaël Varane in zijn ogen zeer belangrijk is voor de selectie van Manchester United. "Met zulke winnaars kun je je als speler simpelweg niet verstoppen. Het is onmogelijk om dan op 95 procent te spelen. Dat hebben we afgelopen week wel gezien bij Ronaldo. We weten wat hij allemaal al heeft gepresteerd, maar zijn honger naar succes wordt er niet minder om. Hij legt de lat heel hoog, zijn hele loopbaan heeft Ronaldo als een echte professional geleefd."

Vanwege de overvolle speelkalender weet Solskjaer dat Ronaldo niet in elke wedstrijd van Manchester United aan de aftrap zal verschijnen. "Hij weet dat ik als manager daarover beslissingen zal moeten nemen. Het is mijn taak om het beste uit hem te krijgen, ik wil de beste versie van Ronaldo zien. Dat begint allemaal met een goede en heldere manier van communiceren. We hebben nog samengespeeld bij deze club en ik hoef hem niet steeds uit te leggen wat hij moet doen. Zijn vastberadenheid en verlangen is onverminderd groot en ik heb van dichtbij gezien welke voorbereidingen en stappen Ronaldo neemt om de beste te zijn."

Solskjaer denkt dat het einde van de loopbaan van Ronaldo nog lang niet in zicht is, ondanks het feit dat de aanvaller op 36-jarige leeftijd terugkeert bij Manchester United. "Ryan Giggs ging door tot zijn veertigste en het zou mij niet verbazen als hij ook tot die leeftijd actief blijft als profvoetballer", aldus Solskjaer, die Ronaldo heeft zien groeien door de jaren heen. "Hij heeft zich zonder meer ontwikkeld. Als je ouder wordt, moet je de manier van spelen een beetje aanpassen. Hij zal niet meer 18,19 of 20 keer over de bal stappen voordat hij een passeerbeweging maakt. Ronaldo heeft zich juist ontwikkeld tot een van de meest precieze afmakers."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 september 2021 om 16:30

De beste man heeft samen met Messi de afgelopen 15 jaar de dienst uitgemaakt in de top van het voetbal, heeft weet ik hoeveel records op zijn naam staan en is zelfs op een leeftijd dat de meeste spelers gestopt zijn of met de rollator het veld op komen nog van grote waarde voor zijn ploeg.

Ik denk dat die het goed gaat doen, maar Ronaldo is niet de laatste stap voor United dat ze mee gaan doen voor de hoofdprijzen. Ze missen voetballend vermogen vanuit achteruit en centrale middenveld en ze missen wingers van wereldklasse niveau wat andere ploegen wel hebben.

10 september 2021 om 16:26



ja precies, Sancho is zo slecht dat zelfs Fred hem overslaat, mede spelers geven hem geen bal, zegt meer dan genoeg, fout van United om voor zo een normale speler 80 miljoen te betalen, zelfs Soutgate stelt nog eerder Saka op dan Sancho, zegt genoeg. ik zou met Cavani in de punt spelen sterke spits . ik heb er een hard hoofd in ik hoop dat ik mis zit, maar Sancho kan mij niet bekoren. Ik hoop dat ik ongelijk krijg omdat ik Ronaldo beste wens, maar heb er ene hard hoofd in. Plus echte middenveld heeft United ook weer niet, Fernandes en Pogba zijn momenten speler niet echt middenveld spel vloeiend laten lopen.

10 september 2021 om 17:57

Sancho deed het goed bij Dortmund, maar dat hebben zoveel jonge spelers daar gedaan in de afgelopen jaren. Op de bank ten opzichte van Saka en ik heb hem nog nooit iets noemenswaardig zien doen in toppers of in de EPL. Goede speler, niet meer dan dat en daar betalen ze dan 90 miljoen voor met 3,5 ton per week. Dubbel dat en je had zo Mbappe kunnen halen mits die twee stapjes terug had willen doen, maar niet geschoten is altijd mis. Fernandes is sowieso een momentenspeler, net als Sneijder dat vroeger was, dat is niet iemand voor in de korte combinatie en die zeer dynamisch is. Pogba is dat wel iets meer, maar United mist overduidelijk een spelverdeler, type Veratti of de Jong, snel, dynamisch, goed in de korte passing en die zomaar twee man kunnen uitspelen. Die rechtsback en Maguirre zijn twee houten klazen, dus er komt te weinig voetballend vermogen vanuit achteruit en dat heb je wel nodig.

Dat er mensen zijn die Ronaldo niet mogen dat is prima.Desondanks vind ik het van een erg laag niveau om zijn voetkwaliteiten te bagatelliseren.Ontkennen dat Ronaldo een geweldenaar is,is hetzelfde als zeggen dat de aarde niet rond is. Het is enkel een teken van hoe laag jouw intellect is.

10 september 2021 om 16:25

@Anunciato32 op voetballend gebied is hij van een verschikkelijk slecht niveau ik zeg niks geks dus stop met appels met peren vergelijken en antwoord op de dingen die ik benoem dat kan je niet wrm het zijn feiten fijne dag

10 september 2021 om 18:27

mensen als jij zeggen ze in het engels cr7 living rent free in your head trauma aan overgehouden toen hij la liga speelde😂

10 september 2021 om 17:40

@anunciato helemaal met je eens, maar ik neem aan dat je net zo verbaasd bent dat er hier mensen zijn die doen als of hij een betere voetballer is dan bijvoorbeeld Maradona, messi, cruijff

Lukaku, Salah, Kane en Ronaldo voor de topscorerstitel. Ben benieuwd wie hem gaat pakken dit seizoen. Wel echt benieuwd hoe United gaat presteren met die vibe die nu rond de club is gekomen door de rentree van de grote baas.

Ben benieuwd oftie het tempo nog aankan...
Hij heeft al genoeg geld opgebracht met verkoop van de shirtjes.

Het is een beetje te romantisch. Ik hoop oprecht dat de Legend zijn thuiskomen niet uitdraait op een sisser.
De waarde van CR7 voor de imago van voetbal is ongeveer wat Lebron James heeft gedaan. Gelukkig kunnen we nog van hem twee drie jaar genieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren