‘AZ bereikt akkoord met Italianen en strijkt wederom miljoenen op’

Maandag, 2 september 2019 om

AZ lijkt op korte termijn afscheid te nemen van Oussama Idrissi, want de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedullà weet maandag te melden dat de Alkmaarse club een principe-akkoord heeft bereikt met Torino over een transfer van de aanvaller. Naar verluidt zijn de Italianen bereid om twaalf miljoen euro neer te leggen voor Idrissi.

Torino heeft nog tot maandagavond 20.00 uur de tijd om zaken te doen met AZ en Pedullà verwacht dat de miljoenendeal voor het verstrijken van de transferdeadline wordt afgerond. La Gazzetta dello Sport wist zondag al te melden dat Idrissi op het lijstje van Torino stond en dat AZ minstens tien miljoen euro wenst te ontvangen voor de 23-jarige aanvaller, die sinds 2018 in Alkmaar speelt. Idrissi, wiens contract nog drie seizoenen doorloopt, staat op drie doelpunten in vier wedstrijden in deze jaargang van de Eredivisie.

In the Zone | Oussama Idrissi ging na het duel met Vitesse in op de transfergeruchten

Al-Nassr-aanvaller Nordin Amrabat liet zich zondag bij FOX Sports uit over de transferperikelen rondom Idrissi. “Ik ben deze week gebeld door een Italiaanse club over een speler uit de Eredivisie. Dan twijfelen ze, omdat ze de intensiteit van de Eredivisie niet kunnen vergelijken met de Serie A. Torino heeft me gebeld over Oussama Idrissi, die ze mogelijk gaan halen. Dan twijfelen ze over de intensiteit, over Nederland.” Torino is volgens Amrabat niet alleen met Idrissi bezig. “Er zijn meer opties, Torino is met twee of drie spelers bezig.” Naar verluidt zijn de Italianen ook in de markt voor Corinthians-aanvaller Mateus Vital en Kamano van Girondins Bordeaux. De Fransen zouden minimaal negen miljoen euro plus bonussen verlangen voor de aanvaller.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts liet onlangs nog weten dat Marko Vejinovic, die is vertrokken naar het Poolse Arka Gdynia, de laatste speler is die AZ verlaat. “We zitten in de laatste week. Het moet wel heel bijzonder zijn, als we nu nog een speler wegdoen. Normaal gesproken gaan we echt niet meer meewerken.” AZ rondde eerder deze zomer al een miljoenentransfer af, want Guus Til maakte voor achttien miljoen euro de overstap naar Spartak Moskou


Poll

Zou Oussama Idrissi een aanwinst zijn voor Torino?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door imeniaan)

Dit is maar weer eens het bewijs dat AZ serieus kan onderhandelen. Ik durf te stellen dat AZ gewoon altijd het maximale uit de verkoop van spelers weet te halen, en sowieso beter verkoopt dan Feyenoord.

2 september 2019 om 14:35

Here we go again, dat eeuwige Az/vitesse/utrecht zijn beter dan Feyenoord in van alles. het houd niet op, niet vanzelf.

Wel een heerlijke deal voor Az, hiermee hebben ze toch een mooie bedrag gekregen.

2 september 2019 om 14:41

Haha ik begrijp je wel, maar zullen ze in Rotterdam echt niet met hun billetjes beginnen te knijpen nu? AZ komt wel heel dichtbij nu en de jeugdopleiding bij Feyenoord stelt ook niets meer voor.

2 september 2019 om 14:43

Hoezo, kun je ontkennen dat 11 miljoen voor Idrissi een enorm goed bedrag is? AZ heeft drie spelers voor meer geld verkocht dan dat Feyenoord ooit een speler heeft verkocht. En in principe krijgt Feyenoord voor een betere speler, Vilenha, minder geld dan AZ krijgt voor Til. Sterker nog: AZ kreeg twee keer zoveel voor Til als Feyenoord kreeg voor Vilenha.

2 september 2019 om 14:47

Feyenoord is als club wel groter dan Az en Utrecht maar je kunt inderdaad spreken van een verschuiving. De jeugdopleiding van AZ levert meer grote talenten af aan de selectie en er word veel en veel beter ingekocht en verkocht. Als dit een paar jaar zo doorgaat zie ik ze Feyenoord nog wel passeren, maar op dit moment is dat nog niet het geval denk ik.

2 september 2019 om 14:52

Knap van AZ idd, maar obsessieve vergelijken met Feyenoord altijd. Wat wil je nou bewijzen? We zullen zien wat de toekomst brengt. Ik denk dat een club als AZ eenvoudig weg het achterland niet heeft om Feyenoord te bedreigen. De begrotingen zijn ook 28 tegenover 70 miljoen. Daar moet Az nog heel wat spelers voor verkopen.

2 september 2019 om 14:58

Mwa, ik begin niet met mijn billetjes te knijpen hoor. Ik vind dat AZ helemaal niet dichtbij komt. Leuk dat ze dit soort spelers voor een leuk bedrag weten te verkopen, maar echte goede spelers halen ze ook bij AZ niet.
En dat de jeugdopleiding van Feyenoord niks voorstelt is natuurlijk ook onzin, maar dat weet je zelf ook wel.

2 september 2019 om 14:59

Stravven, denk je dat Vilhena op zijn 21ste naar Rusland was gegaan? Dat is ook een verschil. Daarbij zijn met hem ook afspraken gemaakt over een verkoop, dat Feyenoord na de laatste verlenging niet al te moeilijk zou doen. Maar goed, AZ verkoopt inderdaad lekker, kijk naar spelers als Luckassen, Jahanbakhsh en Til. Het geld zal de komende tijd helaas ook hard nodig zijn.

2 september 2019 om 15:14

Er is geen sprake van een verschuiving. Het is de waan van de dag en iedereen doet vrolijk mee. Het verschil tussen een PSV en Feyenoord is vandaag nog net zo groot als pak hem beet 5 jaar terug.
Denk je nou echt dat Feyenoord met hun billetjes beginnen te knijpen om AZ?
Feyenoord eindigt gewoon in de top 3, en voor die 'grappige' PSV supporter hierboven. Ik zou er maar eerder rekening mee houden dat Feyenoord dichterbij komt dan je denkt, sterker nog; of er gewoon boven komt te staan.

2 september 2019 om 15:29

Komt omdat Feyenoord niet in de KKD speelt dat stokt de ontwikkeling van talent. Niet voor niks dat de clubs die met jong in de KKD spelen het ene na het andere talent naar boven toveren. En Feyenoord eigenlijk alleen Kokcu. Terwijl hun jeugdopleiding echt nog wel ok is.

2 september 2019 om 15:31

AZ komt helemaal niet dichtbij. Duidelijk te zien aan welke categorie spelers beide clubs kopen, dat is van een totaal ander niveau.

2 september 2019 om 16:00

Hoezo denken mensen dat wij boven Feyenoord gaan eindigen? Wij verkopen niet beter en onze sterspelers als Ayoub en Amrabat komen niet eens aan de bak bij Feyenoord. Iedereen wilt interessant doen en net alsof doen dat de nummer 3 plek spannend wordt. Feyenoord pakt die plek gewoon en AZ, Utrecht, Vitesse strijden om plek 4. Zo een verdediger als die Senesi kunnen wij allemaal nooit betalen. En de salarissen die ze bij Feyenoord verdienen liggen 2x zo hoog als die van ons. Heb vooral het idee dat Ajacieden ons omhoog lullen en Feyenoord omlaag.

2 september 2019 om 16:08

'het verschil tussen een PSV en Feyenoord is vandaag nog net zo groot als pak hem beet 5 jaar terug'

' Ik zou er maar eerder rekening mee houden dat Feyenoord dichterbij komt dan je denkt, sterker nog; of er gewoon boven komt te staan.'

Moet PSV nu bang zijn voor Feyenoord of niet? Ik volg het ff niet.

2 september 2019 om 16:51

"moet PSV nu bang zijn voor Feyenoord of niet? Ik volg het ff niet."
Beetje een vreemde vraag. Psv, en Feyenoord overigens ook, hoeven nergens bang voor te zijn.
Als je bedoelt dat PSV rekening moet houden met Feyenoord dit jaar dan lijkt me dat wel handig ja.
Er wordt denigrerend over Feyenoord gedaan door zowel Ajax als PSV fans die zichzelf schromelijk overschatten.

2 september 2019 om 14:40

Bij Feyenoord was Idrissi, hoe zullen we het noemen, 'moeilijk te coachen'. Hij lag geregeld overhoop met Makaay, en als ik me niet vergis ging het bij Groningen ook niet bepaald crescendo.

2 september 2019 om 15:13

das echt onzin. Idrissi is een eager jongen die altijd hard werkt. Was een succes bij Groningen en met de haren bij een concflict van Mahi getrokken. Makaay was gewoon een slechte coach en nog slechteer jeugdcoach. Nemand is er beter geworden onder hem.
Onder zowel Cor Adriaanse als den hertog was hij n toptalent dat prima prsteerde.
Hij was ook altijd en overal jeugdinternational en eerste keus in oranje.
Wat een fout van van Geel destijds om hem niet eens een onkostencontract aan te bieden en wel voor 3 miljoen basacikoglu te halen.
Dat bewijst ie nu al jaren.

2 september 2019 om 14:41

Waar is dat op gebaseerd dan? AZ verkoopt een aanvaller voor bijna net zo veel geld als Feyenoord deed voor hun rechtsback terwijl aanvallers vaak meer waard zijn...

2 september 2019 om 14:46

Dan moeten ze nog wel verkocht worden (Jorgensen) en niet allemaal hun schoenen aan de wilgen hangen. Gaat niet zo best in Rotterdam, maar ook dat gaat weer goed komen.

2 september 2019 om 14:48

Simpel: De duurste uitgaande transfer van Feyenoord is Dirk Kuyt voor 18 miljoen. AZ heeft Janssen voor 22, Jahanbaksh voor 19 en Til voor 18 verkocht. Dan nu Idrissi voor 12, en in het verleden Altidore en Weghorst voor 10.
Dan Feyenoord: Kuyt voor 18, Karsdorp voor 16, Kongolo voor 15, Clasie voor 15, Drenthe voor 14 en Pelle voor 11. En neem daarbij dat bij Feyenoord twee van die transfers al meer dan tien jaar geleden zijn gedaan, en bij AZ 4 in de laaste twee seizoenen. Dan kun je stellen dat AZ op het moment gewoon beter verkoopt dan Feyenoord.

2 september 2019 om 14:52

Waar dat op gebaseerd is?
Over de afgelopen 5 jaar heeft AZ een positief balans mbt transfers van 82(!!) miljoen tegenover 37,8 miljoen van Feyenoord.

Dat is voor een top-3 club en gevestigde naam in Europa met Europese prijzen nou eenmaal niet goed genoeg.

2 september 2019 om 15:03

Dat zijn knappe inderdaad. Toch lijkt AZ nog niet in staat kant en klare vervangers te halen. Een jeugdspeler van psv en een afdankertje van Ajax moeten het nu gaan doen. Bij fey ligt de lat gelukkig nog wel iets hoger dan dat.

2 september 2019 om 15:27

Janssen was in principe een afdankertje van Feyenoord, net zoals Idrissi. De spelers die afvallen bij Ajax en PSV zijn vaak goed genoeg voor de subtop en middenmoot in Nederland.

2 september 2019 om 14:49

Ja maar hier moet je toch niet blij mee zijn als supporter? Stel je voor dat Ajax vandaag David Neres nog verkoopt. Ik denk dat de Ajax supporters dan op de barricaden gaan. Eerder al Guus Til, ik vind het jammer dat AZ dit doet. Idrissi was echt een goede kracht voor ze.

2 september 2019 om 14:57

AZ zal blij zijn met het geld. Met het gedoe rond het stadion is het beter om nu genoeg cash te hebben zodat je de kosten kan dragen van het herstel en het verlies dat al het uitwijken oplevert.

2 september 2019 om 14:57

Maar is een bedrag van 12 miljoen te weigeren voor Idrissi? Ik denk het niet als ik eerlijk ben. Ja, het is een goede speler, maar geen speler die 12 miljoen waard is vind ik.

2 september 2019 om 15:54

@speedy, Az is hiervoor verzekerd.
Robert Eenhoorn sprak in de persconferentie dat het voor de directe kosten goed verzekerd is, en voor de secundaire kosten (het uitwijken naar andere stadions, etc) een goede bedrijfsschadeverzekering heeft.
Neemt weg, dat sportief gezien, ik dit persoonlijk een aderlating vind. Ja Az, heeft wel een stijgende marktwaarde met al die jonkies tegenover de concurrenten. Maar ik wil sportief toch ook wel wat successen hebben, met overwinningen.

2 september 2019 om 15:07

stravven, Feyenoord doet het de laatste jaren nou niet echt slecht met de verkopen, toch? Vilhena 9 en St Juste 9 dit jaar. Die mogen nog laten zien dat ze dat bedrag überhaupt waard zijn. Karsdorp (16), Kongolo (15) en Clasie (15) vertrokken eerder voor aardige bedragen. Deze drie spelers hebben ook allemaal iets gemeen: ze zijn allen gefaald in het buitenland. Dat maakt de verkopen nog indrukwekkender!

Maar AZ is wel echt goed hoor. Maar echt heel goed.

2 september 2019 om 16:13

Ja echt uitstekend bedrag. Idrissi is echt slechter dan doan en hij word voor meer verkocht. Puik werk. En ik hoop nog wat geld naar Groningen

12 miljoen voor Idrissi is wel heel erg netjes gedaan.

Ondanks dat hij het verschil kan maken met zijn dribbels is hij wel heel erg wisselvallig.

Bedankt voor je inzet Idrissi. Heb bij vlagen van je kunnen genieten en ik ben blij dat je via de voordeur kan vertrekken. Idrissi is/was totaal geen AZ speler. Veel te egoistisch, vaak gaten dichtlopen voor medesprlers. Toch is hij van waarde geweest. Enige nadeel is dat er wel heel veel druk op Boadu/Stengs komt te liggen en dat het afwachten is hoe Gudmundsson, Zakaria, Felix en eventueel die scandinavier als hij binnen word gehaald gaan presteren. Talent zat.

2 september 2019 om 14:40

Welke Scandinaviër? Ik dacht dat we alleen nog bezig waren met (eindelijk) een verdediger?

2 september 2019 om 14:45

Hakon Evjen, staat ook in belanstelling van oa Ajax (wie niet), City, United en Andrelecht. Schijnt dat gister het eerste bod van AZ is afgewezen. Mijn vermoeden is dat AZ al aan het handelen was op het naderende vertrek van Idrissi. Max wilt ook nog een verdediger halen, nu europees voetbal is afgedwongen, alleen heb ik daar nog geen namen over gehoord.

2 september 2019 om 14:51

Volgens mij zag ik laatst een bericht langskomen over een jongen van Genk, Woutersen ofzo dacht ik.

2 september 2019 om 15:24

Oh okay daar had ik nog niks van gezien. Ik las dit weekend inderdaad dat Max bezig is met Dries Wouters van Genk.

AZ is écht een top onderhandelaar! 12 miljoen euro voor een speler als Idrissi... Natuurlijk niks tegen de speler zelf, maar ik vind de prijs/kwaliteit verhouding buiten proportie. Dit is gewoon super goed onderhandelt van AZ. Daar kunnen de meeste Nederlandse clubs nog een puntje aan zuigen! Zoals bijvoorbeeld mijn eigen club..

2 september 2019 om 15:12

Deels met je eens. Maar dit blijft altijd lastig te vergelijken. Transfer Haller, uiteindelijk ca. 11 miljoen, had meer in gezeten. Maar dat is wel met de kennis van nu hé. Daarnaast kon Utrecht ook 17 miljoen krijgen maar wilde Haller zelf niet naar China, ook niet voor 7 miljoen per jaar. Ramselaar 4,6 en Amrabat 4 zijn op het oog misschien geen hoofdprijzen, maar ze zijn wel allebei gefaald op hoger niveau. Die bedragen zijn daarom (achteraf) ook hoofdprijzen.

12 miljoen, wat een bedrag zeg!
Heeft iemand een idee of FC Groningen hier nog een graantje van meepikt via een doorverkooppercentage?

AZ is echt lekker bezig met die verkopen. die hebben in 3 jaar tijd al over de 70 miljoen binnen gehengeld aan uitgaande transfers geloof ik. voor een club die Eredivisie subtop is en met vrij beperkte middelen werkt is dat echt een wereldprestatie

Ik vind het een aderlating want ik was zeer gecharmeerd van de lijn Indrissi-Boadu-Stengs.

Gelukkig had AZ al geanticipeerd op het naderende vertrek met het aantrekken van Zakaria.

Succes Oussama met je toekomst. Een prettige speler die serieus en leergierig overkomt.

2 september 2019 om 15:28

jij hebt gelijk.
Wordt hier vooral gesproken over wat een geweldige transfersom. (dat gaan we nog zien als Torino m dalijk voor 35 verkoopt aan Napoli)
Of dat ie wisselvallig was (zn statistieken bewijzen dat ie zeer veel en vaak bijdroeg aan het resultaat van Az)
Ik denk dat AZ deze speler nog gaat missen. Stengs en Boadu trokken zich op aan zn aanvallende input, hij scoorde vaak de eerste goal en ik zie Abouklal (die nog practisch jeugdspeelr) is en Gudmonson (over wisselvallig gesproken) dt niet invullen.
Een serieuze aderlating voor AZ.

Het verschil in onderhandelen tussen Huiberts en Stewart begint nu wel erg groot te worden. Natuurlijk had Stewart in het begin last van het faillisement maar ook daarna gingen spelers voor een prikkie weg, Huiberts vangt tot nu toe telkens de hoofdprijs.

2 september 2019 om 15:30

hallo...stewart heeft daar alles opgezet man. Daar kan Huiberts nu de vruchten van plukken.
Verder is iedereen hier an het roepen dat het zo ontzettend veel is. Idrissi is gewoon jeugdinternational Oranje en nu international marokko.
Als je zijn statistieken kijkt van de laatste jaren en ziet hoeveel spelers verkocht worden, is 10+2 miljoen helmaal niet zo super veel. Mark my words, die gaat over 2 jaar voor veel meer weg.

PS. De wereldgoal tegen Heerenveen vanuit een corner direct in het doel vorig jaar, moet gememoreerd worden. Een plaatje.

Had hem liever gehouden gezien het al deadline day is en Gudmundsson niet goed genoeg is als basislinksbuiten maar 12 miljoen is wel een goede deal. Een mooie stap voor Idrissi ook. Kan zich nu laten zien in een topcompetitie bij een club wat nu ook zijn niveau is. Als hij constanter wordt kan het misschien nog iets hoger. Het is namelijk een heerlijke linksbuiten met een briljante individuele actie die bovendien heel doelgericht is. Hij moet alleen wel in vorm zijn anders laat hij ook vrijwel niets zien in een wedstrijd. Zie het verschil alleen al tussen eerste en tweede seizoenshelft afgelopen jaar. Hopen dat AZ nu nog een CV binnensleept, dat is echt noodzaak. Ik heb geen idee of die Wouters van Genk het niveau aankan, maar ik zou er alsnog tevreden mee zijn. Van Hatzidiakos word ik niet vrolijk, Wuytens is blessuregevoelig en Vlaar wordt ook echt oud.

Even een vraagje voor mijn Scorito, wie verwachten jullie (az-fans) dat er nu op linksbuiten komt te staan? Een aankoop of een van de nieuwe talenten?

2 september 2019 om 15:03

AZ heeft hier denk ik al op ingespeeld door voor twee miljoen Zakaria Aboukhlal bij jong PSV weg te kapen. Echt knap van AZ om Til en Idrissi te verkopen voor 30 miljoen en daarvoor (na mijn mening) twee waardige vervangers te strikken (de Wit en Aboukhlal) voor maar 4 miljoen.

2 september 2019 om 15:08

Zeker waar! Die Aboukhlal is een hele aardige speler. Twijfel alleen of hij nu al goed genoeg is voor een basisplaats bij dit sterke AZ

2 september 2019 om 15:19

Schijnt dat Lamkel Zé best graag europees voetbal wilt spelen. Speler die veel sensatie te weeg brengt in en buiten het stadion.

2 september 2019 om 16:04

Haha, dat zou wat zijn . Alleen heeft hij zijn krediet al verspeelt, met ze actie na de Az-spelers en bank.

Jammer. Maar als je twaalf miljoen er voor kan krijgen, dan zou ik ook geen nee zeggen. Idrissi is echt geen wondervoetballer. Maar nu heb je wel een selectie die uit balans is. Best wel veel middenvelders voor drie plaatsen en maar vier of misschien vijf spelers voor de aanval. Die ene Portugees die 'we' hebben gehuurd van Manchester City speelt voorlopig in het tweede. En Aboukhlal komt net uit de jeugd van Psv. Van hem mag je toch ook nog geen wonderen verwachten? Ik zie er het liefst nog wel een buitenspeler bij komen nu.

Als je een speler koopt voor 2 miljoen, en die vervolgens 1 jaar later voor 12 miljoen verkoopt ben je gewoon spekkoper! Voor zo'n rendement zou menig club tekenen denk ik zo!

Een absolute topdeal om zo'n bedrag te vangen voor Idrissi. Een uitstekende speler, creatief, productief en voortdurend dreigend. Maar wel grillig en vormgevoelig. Met de transfer van Guus Til erbij harkt AZ gewoon even 30 miljoen binnen deze zomer, waarvan ze er 4 hebben uitgegeven aan De Wit en Aboukhal.

Toch denk ik dat met het vertrek van Til, Idrissi en Maher (en de nog altijd ontbrekende CV) het moeilijk zal worden Feyenoord onder zich te houden. Een paar weken geleden zag dat er toch wat beter uit. Dat ze boven Vitesse en Utrecht kunnen eindigen na 34 speelronde geloof ik wel. Maar top drie gaat denk ik net niet lukken. Wat overigens geen ramp is, AZ groeit in de schaduw van onze traditionele top drie rustig door. Enige echte tegenslag die AZ heeft gehad is het dakdrama.

Zeer goed gedaan van AZ. Die zijn in staat om het maximale te halen uit jongens die een deukje hebben opgelopen of jongens die bij de top niet aan de bak komen. 1,5 jaar geleden voor ca 2 miljoen gehaald van Groningen en in korte tijd verkopen voor ca 12 miljoen! Er wordt daar goed werk geleverd. Ook omdat ze een risicootje met een ‘probleemjongen’ aandurven.

Veel succes Idrissi, bedankt voor je tijd bij ons.

Nu vraag ik me af of wij hier slim aan doen. Natuurlijk hebben we net Zakaria gehaald, maar die is ook net rijp. We zijn zo wel erg jong en onervaren. Ja natuurlijk, is Az hierin wel koploper kwa marktwaardes als ze presteren vergeleken met onze concurrenten. Die meer gevestigden namen hebben en weinig martkwaarde meer hebben.
Maar twijfel hierin wel een beetje de toer waar wij nu in zitten. Je merkt gewoon het verschil per week met de jonkies. De ene week een 9 a 10, de andere week een 4 a 5. Terwijl je op 3 fronten wil meedoen (nah 2, kampioenschap wordt sowieso lastig).
Hopelijk kunnen ze een gulden middenweg hierin vinden.

2 september 2019 om 16:10

Zolang de doelen behaald worden (3/4e worden, europa afdwingen en meedoen om de beker) blijft AZ nog wel even dit beleid houden. Het vermogen neemt namelijk toe zodat AZ op den duur gewoon stevigere salarissen kan betalen en directe versterkingen kunnengaan aantrekken van spelers tussen de 6/12mil + aanvulling vanuit de jeugd. Precies hetzelfde als Ajax heeft gedaan voordat de portomonee open ging. Die credits mag je Frank de Boer wel geven, dat hij met de knip op de portomonee met selecties waar veel aan mankeerde, toch 4x kampioen kon worden. Op lange termijn plukken we in Alkmaar zeker de vruchten van het huidige beleid, op kort termijn is het frustrerend om te zien dat er niet gehandeld word om sportief succes enigzins te kunnen garanderen.

United zal volgend seizoen 25/30 miljoen gaan neerleggen voor Stengs en wie weet zal Boadu verkocht worden voor 20 miljoen. Dat is alweer bij elkaar 50 miljoen!! Voor zo'n klein clubje als Az.

AZ is echt geweldig bezig. Goede jeugdopleiding ook.

Zou ik een heel leuke transfer vinden en een mooie sterkte competitie voor idrissi, lekker samen voorin met belotti of falque of zaza, niet de minste spitsen! succes idrissi en bedankt voor de heerlijke acties!

Goede speler, zou een prima transfer zijn

Volgens de laatste berichten is dit voor Torino nog steeds Plan B als ze Verdi van Napoli niet binnen kunnen halen.

Prima bedrag!! 12 miljoen voor een doorsnee buitenspeler. Beetje niveau Linssen Niet altijd constant maar zeker bruikbaar en gretig...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.AZ50
11.Willem II5-4
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. BoaduAanvaller42
F. DruijfAanvaller30
A. GuðmundssonAanvaller31
M. BizotKeeper40
J. KarlssonAanvaller32
C. StengsAanvaller31
M. BakkerKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

5 fans
Aanvaller, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 27 oktober
Warner Hahn traint vanaf maandag mee bij PEC Zwolle. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren