Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kampioen van Feyenoord 22/23 krijgt publiek van de banken met schitterende goal

Laatste update:

Oussama Idrissi heeft woensdag van zich laten horen in de Liga MX. De vleugelspits van CF Pachuca, vorig jaar nog basisspeler van het Feyenoord dat landskampioen werd, maakte woensdagnacht een zeer fraaie treffer in het duel met León (3-2 winst). Het was Idrissi's derde doelpunt in dienst van Pachuca, dat na vijf duels aan kop gaat in de Clausura, de tweede helft van de Mexicaanse competitie.

Idrissi maakte in september de verrassende overstap naar Pachuca, nadat hij zijn contract bij Sevilla had laten ontbinden. Van laatstgenoemde club huurde Feyenoord hem afgelopen seizoen.

In Rotterdam-Zuid had hij een groot aandeel in het landskampioenschap, met 7 doelpunten en 8 assists in 38 wedstrijden. Daardoor kwam zelfs een definitieve transfer naar Feyenoord nog even ter sprake.

Idrissi koos echter voor Pachuca, dat getipt werd door Christian Giménez, vader van Santiago. Bij de Mexicaanse topclub weet de vleugelaanvaller goed te aarden.

Idrissi staat steevast in de basis en beloonde het vertrouwen woensdagnacht met een fraaie treffer. Hij passeerde twee man met een solo, alvorens verwoestend uit te halen in de verre hoek.

Dat betekende de 2-2 voor Pachuca, waar ook voormalig AZ'er Celso Ortiz onder contract staat. Pachuca gaat zo aan kop in Mexico, waar de competitie uit twee delen bestaat: een Apertura ('opening') en een Clausura ('sluiting').

De winnaar per competitiedeel wordt bepaald middels een knock-outfase. In de Apertura trok América, de nieuwe werkgever van Javairô Dilrosun, al aan het langste eind.

Idrissi staat sinds zijn komst op twaalf duels voor Pachucha. Daarin wist de negenvoudig Marokkaans international drie keer te scoren en evenveel assists te geven. Idrissi kwam voor zijn Feyenoord-tijd ook nog uit voor FC Groningen, AZ en Ajax. In Spanje werd hij nog kortstondig verhuurd aan Cádiz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke goal hoor. Heeft als hij het op z'n heupen heeft best een hoge piek die hij kan aantikken. Mexico is een prachtig land, lijkt me niet verkeerd daar een bepalende speler te zijn en op handen gedragen worden

8 februari 2024 om 08:43

Ja, als hij aan is stuurt ie je naar het bos 🔥 helaas is hij wat wisselvallig.

Die is heerlijk bezig daar. Zaterdag ook al MOTM met een goal en assist.
Misschien kan hij daar wel uitgroeien tot een cultheld ala Gignac bij Tigres.

Hij had in Rotterdam moeten spelen! Zonde dat ze hem zo makkelijk hebben laten gaan... Vorig seizoen met hem en Paixao ging prima

8 februari 2024 om 10:05

Ja kost ook wat! Maar nu hebben we GOAT Nieuwkoop.

Als ik hem zo bezig zie, dan had ik hem nog graag bij Feyenoord gehad. Als hij in vorm was, was hij een heerlijke buitenspeler die voor het nodigde gevaar en creativiteit kon zorgen. Echter wist je nooit helemaal zeker welke Idrissi aan de aftrap verscheen. De ene keer was hij geweldig en de andere keer was het een complete plumpudding. Wel ontzettend blij met zijn aandeel in het kampioenschap vorig jaar. Vooral tegen het einde van de competitie was hij op belangrijke momenten goed in vorm.

De actie is mooier dan de goal. Vind het persoonlijk niet waanzinnig sterk gekeept. DAt hij kan dribbelen weten we wel!

Ik mis Idrissi bij Feyenoord. Past uitstekend in het spel van Slot. Haalt zijn cijfers en is dreigend. Heerlijke goal trouwens veel op techniek

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren