Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Oussama Idrissi kan Feyenoord al heel snel weer verlaten voor nieuw avontuur’

Laatste update:

Oussama Idrissi, die momenteel bij Jong Feyenoord traint in afwachting van een nieuwe club, kan aan de slag in de Süper Lig. Volgens diverse Turkse berichtgeving is de 27-jarige buitenspeler sinds deze week in gesprek met Basaksehir, dat zich op korte termijn wil versterken met aanvallende impulsen. De Turkse club is slecht begonnen aan het nieuwe seizoen en staat na drie duels met nul punten op de een-na-laatste plek in de competitie. Basaksehir wist nog geen enkele keer het net te vinden en hoopt dat Idrissi daarbij kan gaan helpen.

Afgelopen dinsdag deelde Feyenoord foto’s van Idrissi, die plotseling terug was op het trainingscomplex van de Rotterdamse club. Al snel werd duidelijk waarom: de rechtspoot houdt, in afwachting van een nieuwe werkgever, zijn conditie op peil bij het beloftenelftal van de Stadionclub. Idrissi’s contract bij Sevilla werd onlangs ontbonden waardoor hij in alle rust op zoek kan naar een nieuwe club. Mogelijk gaat hij nu dus een Turks avontuur aan, daar een contract bij Feyenoord er niet in lijkt te zitten. Eerder leek het daar wel op.

Afgelopen transferperiode werd de buitenspeler nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord, maar op advies van de Raad van Commissarissen ketste de transfer af. Bovendien sprak de club het vertrouwen al uit in de zeventienjarige Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakte sinds eind augustus officieel deel uit van de selectie van de Rotterdamse club. Daarnaast versterkte Feyenoord zich eerder al met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking had.

Bij Basaksehir zou Idrissi zich kunnen voegen bij enkele bekende namen. De in Enschede geboren Deniz Türüc speelt al jaren voor de Turkse club, terwijl voormalig Feyenoorder Edgar Ié begin dit jaar tekende in Istanbul. AC Milan-flop Krzysztof Piatek kwam deze zomer transfervrij over van Hertha BSC, dat degradeerde uit de Duitse Bundesliga. Basaksehir hoopt zich voor vrijdag ook nog te verzekeren van de diensten van Emmanuel Dennis, die op huurbasis moet overkomen van Nottingham Forest. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano bevindt die deal zich in de afrondende fase.

Is Basaksehir een goede club voor Oussama Idrissi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat nieuwe avontuur is.....?

14 september 2023 om 16:42

Je zou voor je een comment plaatst ook gewoon het artikel kunnen lezen.

14 september 2023 om 17:26

Het artikel was inhoudsloos toen ik reageerde. Enkel de titel was leesbaar

Toch opvallend dat (bijna) niemand zich meldt voor hem na een redelijk seizoen. Om dan nu naar Basaksehir te gaan die nog geen punt hebben gepakt.. Had toch wel een lucratieve deal in de zandbak verwacht voor hem.

14 september 2023 om 16:46

met wel meer spelers heb ik het idee dat ze eigenlijk op een bepaald niveau horen (idrissi prima speler voor bijv een twente of utrecht). in dit geval dus eredivisie... maar die man heeft gewoon hogere salariseissen... dat is ook niet erg, maar dan kan het allemaal wat langer duren en kom je dus uit bij zo'n club uit turkije.

14 september 2023 om 17:46

Slot is de enige trainer geweest afgelopen jaren die iets van hem heeft weten te maken ik denk dat dat het probleem is.
Bij Ajax kwam die zwaar te kort en bij Sevilla ook geen kansen gekregen.
Die zou wellicht bij een Valencia zich in de basis kunnen spelen aangezien Kluivert daar ook de kans kreeg maar ik denk dat zijn salaris te hoog is voor zijn kwaliteiten.

Hoe kanje een club verlaten als je er niet speelt ?

14 september 2023 om 16:48



Ik kan ook een treinstation verlaten zonder dat ik met de trein heb gereisd.

OT: Vind het apart dat Idrissi niet meer interesse van andere clubs heeft gekregen. In het kampioensjaar van Feyenoord toch zijn bijdrage geleverd. Niet altijd als basisspeler of even belangrijk maar liep zeker niet in de weg. Zou er dan toch een salarisdingetje zijn waardoor clubs niet durven te happen?

14 september 2023 om 17:28

Beroerde analogie

15 september 2023 om 06:35

Was natuurlijk ook wel een beetje een domme vraag. Hij was bij Feyenoord om zijn conditie op peil te houden en nu gaat hij waarschijnlijk dus weer weg.

Jammer had hem toch wel bij Feyenoord willen zien nog.

14 september 2023 om 17:22

Dat wil je helemaal niet.

14 september 2023 om 17:59

Idd, het is goed zo met Ivanusec en Sauer en evt een noodgreep vanaf de rechter flank.

14 september 2023 om 18:12

Ivanusec en Sauer links, Paixao en Minteh rechts. Prima bezet.

Volgend seizoen als de huur afloopt op Minteh een goeie vervanger aantrekken die kan concurreren met Paixao (ervan uitgaande dat je hem kan behouden wat ik ten zeerste betwijfel). Idealiter verkoop je Paixao voor een berg geld waardoor je een nieuwe nummer één kan kopen voor op de flanken en de back up kan opvullen met een jeugdig talent a la Slory.

14 september 2023 om 18:17

Moet die laatste wel bijtekenen.

Dat er perspectief is voor jeugd zie je toch aan Hartman en Sauer (en in mindere mate Minteh)

14 september 2023 om 18:39

Ik zou ook niet bijtekenen als mij geen duidelijkheid werd gegeven qua toekomst.

Onze O21 is toch een beetje een doodvonnis op dit moment in die reserve klasse. De O18 is where the magic happens met RvP aan het roer, de Youth League etc.

Denk als Feyenoord hem uitzicht biedt op speelminuten bij het eerste het wel goed komt mits hij zijn kans pakt.

14 september 2023 om 18:56

Dat is het perspectief waar ik het over heb. Als Feyenoord het echt in hem ziet zitten, kan je je bijna niet voorstellen dat het niet goedkomt

14 september 2023 om 19:00

Persoonlijk had ik het wel graag gezien. Idrissi kent het spelletje van slot en zijn teamgenoten (deels) al en weet wat er verwacht wordt.
Sauer had dan mooi naar een Vitesse/Go Ahead Eagles ofzo gekund om een heel seizoen te spelen.
Zelfde geldt voor Dilrosun.

14 september 2023 om 19:16

Denk dat Sauer meer leert van trainen met Ivanusec en Paixao, invalbeurten in de CL en omgaan met de druk om kampioen te worden dan een uitleenbeurt aan GA Eagles.

14 september 2023 om 19:18

Daar heb je wellicht ook wel weer gelijk in. Hoop wel dat hij voldoende speelminuten gaat maken, zit veel potentie in.

Kan echt veel beter dan basaksehir.. kunnen ze hem niet bij feyenoord houden? Deze jongen kan gewoon bundesliga spelen of ligue 1 kan kijk maar naar Zakaria aboukhlal bij toulouse. Deze jongen met juiste trainer kan gewoon goed voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren