Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Idrissi meldt zich met toestemming plots op training Feyenoord

Laatste update:

Oussama Idrissi traint mee bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl dinsdagavond. Het is niet zo dat de linksbuiten staat voor een terugkeer in De Kuip, maar hij houdt momenteel zijn conditie op peil bij Jong Feyenoord. Onlangs werd het contract van Idrissi ontbonden bij Sevilla.

Afgelopen transferperiode werd de buitenspeler nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord, maar op advies van de Raad van Commissarissen ketste de transfer af. Bovendien sprak de club het vertrouwen al uit in de zeventienjarige Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakte sinds eind augustus officieel deel uit van de selectie van de Rotterdamse club. Daarnaast versterkte Feyenoord zich eerder al met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking had.

Vorige voetbaljaargang speelde hij al op huurbasis in Rotterdam, waarna hij per 30 juni weer terugkeerde bij Sevilla. De Andalusische club maakte op 1 september bekend dat de verbintenis van Idrissi, met wederzijdse goedkeuring, onmiddellijk ontbonden werd. Zijn contract liep nog door tot medio 2025 en Sevilla hoopte tevergeefs nog een nieuwe huurdeal te sluiten met Feyenoord.

Idrissi is een van de spelers met wie Slot een warme relatie onderhoudt. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ, waar de Marokkaans international uitgroeide tot een smaakmaker in de Eredivisie. Mogelijk vanwege zijn sterke band met de trainer van Feyenoord krijgt Idrissi nu de kans om fit te blijven terwijl hij op zoek gaat naar een nieuwe werkgever. Dinsdag trainde Idrissi bij Feyenoord mee met het Onder 21-elftal van hoofdtrainer Melvin Boel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Idrissi als nieuwe centrumspits na het wegvallen van Ueda en Gimenez? Nee.. alle gekheid op een stokkie. Vriendendienst van Feyenoord om hem mee te laten trainen om de conditie op peil te houden! Die gaat vast wel naar Saudi-Arabie ofzo.. is mijn idee.

12 september 2023 om 21:18

Precies, zeker in een interlandperiode erg fijn om wat extra kwaliteit op het trainingsveld te hebben. Wijnaldum heeft een tijdje geleden meegetraind en afgelopen seizoen deed Boetius een tijdje mee in de voorbereiding. Is gewoon een win/win situatie.

12 september 2023 om 22:42

Boetius weer transfer vrij, komt zeker weer trainen

Had toch wel verwacht dat er na zo'n goed seizoen "grote" clubs zich zouden melden voor hem. Heeft genoeg goede wedstrijden gespeeld

12 september 2023 om 20:35

Heeft het afgelopen seizoen degelijk gedaan naar mijn mening. Is een prima speler voor de top van Nederland, komt voor de subtop in het buitenland toch behoorlijk te kort. Ik zie hem in een wat verdedigender elftal in een topcompetitie ook niet echt uit de verf komen. Hij zal denk ik wel naar het midden-oosten vertrekken uiteindelijk.

12 september 2023 om 22:37

Prima voor NL top maar komt behoorlijk te kort voor buitenlandse subtop? Ik denk dat je ons onderschat

13 september 2023 om 00:32

Ik bedoel dan uiteraard van de grotere competities.

12 september 2023 om 20:37

Zijn salaris lijkt mij veel te gortig voor Utrecht. Denk dat hij er zelf ook niet echt om staat te springen om bij FCU te voetballen.

12 september 2023 om 20:42

Nee....te kleine club,te groot salaris, te goeie speler,te weinig uitdaging met alleen eredivisie

12 september 2023 om 20:46

Het is nou ook weer niet zo dat Idrissi kans maakt op basisplekken bij grotere clubs dan Twente. Niet goed genoeg voor de top 3 en AZ, en we hebben bij Cadiz gezien dat het waarschijnlijk ook niet uit de verf gaat komen bij een laagvlieger. Bij een (sup)tob team spelen in een lagere competitie lijkt mij de beste optie als je kijkt naar zijn kwaliteiten.
Salaris is overigens een ander verhaal, maar als clubs uit Saudi-Arabië hem niet willen lijkt het me dat hij sowieso in moet gaan leveren.

12 september 2023 om 21:16

Hij zou bij AZ gewoon in de basis staan en was afgelopen seizoen goed genoeg voor Feyenoord. Ben het wel met je eens dat hij Ivanusec, Bergwijn en Lang waarschijnlijk niet uit de basis gaat spelen.

12 september 2023 om 22:06

Hij was niet goed genoeg voor Feyenoord, hij speelde gewoon bij gebrek aan beter.

12 september 2023 om 20:47

Twente heeft net Van Bergen aangetrokken. Samen met Unuvar is de linksbuiten positie m.i. goed genoeg.

12 september 2023 om 21:03

Ik hoop het met je mee maar ik zie het totaal niet. Unuvar is in mijn ogen geen linksbuiten en vult dat heel anders in en van Bergen heeft het voor mij eigenlijk nooit laten zien. Snel maar verder niet bijzonder. Twente is er in mijn ogen echt een stap of 2 op achteruit gegaan op de vleugels. Maar zou leuk zijn als het uiteindelijk toch gaat lukken met van Bergen en Rots.

12 september 2023 om 21:10

Dat we met het vertrek van Cerny en Misidjan een jas uit hebben gedaan is ook zeker. Goede buitenspelers en spitsen zijn duur dus wat kan je verwachten? Met de huidige selectie (en vooral de achterhoede) is weer Europees de doelstelling. Dat is m.i. ook realistisch, ook als je kijkt naar de rest van de subtop.

Zou ook raar zijn als hij zonder toestemming ineens mee zou trainen. Krijg je ook scheve gezichten van

14 september 2023 om 09:18

Over het hek klimmen met een oud feyenoord shirtje. En dan meedoen. Was er niet zo n influencer doe zoiets een keer bij een Nederlandse ploeg deed?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren