Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi vindt verrassende nieuwe club dankzij vader van Feyenoorder

Laatste update:

De vader van Santiago Giménez heeft Oussama Idrissi aan een nieuwe club geholpen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Christian Giménez tipte Pachuca over de 27-jarige transfervrije buitenspeler, dat vervolgens snel schakelde en Idrissi inmiddels heeft vastgelegd. De rechtspoot, die zijn contract bij Sevilla op 1 september ontbonden zag worden, heeft voor twee seizoenen getekend in Mexico.

Idrissi kende vorig seizoen een goed jaar op huurbasis bij Feyenoord. De negenvoudig international van Marokko schommelde voor de WK-break tussen de bank en de basis. Idrissi raakte begin oktober op bezoek bij FC Midtjylland (2-2) vervolgens zwaar geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij liefst zeventien wedstrijden aan de kant stond en het WK met Marokko aan zijn neus voorbij zag gaan.

Idrissi knokte zich aan het begin van de tweede seizoenshelft terug in het elftal en stond zijn plekje vervolgens niet meer af. De rechtspoot was in 38 wedstrijden uiteindelijk goed voor 7 doelpunten en 8 assists en vormde een gevaarlijke tandem met Quilindschy Hartman op de linkerflank. Na het kampioenschap met Feyenoord keerde Idrissi terug naar Sevilla, waar hij opnieuw voor zijn kans leek te gaan. De Spanjaarden besloten op 1 september zijn contract echter te ontbinden, waardoor de Marokkaanse vleugelspeler op zoek kon gaan naar een nieuwe werkgever. Dat is dus Pachuca in Mexico geworden.

Deze zomer leek een terugkeer naar Feyenoord nog even een thema te zijn, maar Arne Slot gaf al snel aan dat er voor Idrissi eigenlijk geen plek is in De Kuip. De Rotterdammers beschikken over veel vleugelspelers en willen ook jeugdexponenten als Leo Sauer de kans geven om door te breken. Idrissi hield zijn conditie de afgelopen periode op peil bij de beloften van Feyenoord, maar maakt dus de transfervrije overstap naar Pachuca in Mexico. De club staat na zeven wedstrijden op een teleurstellende zestiende plaats in de Liga MX.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvallende move, hoop voor hem dat hij daar een traject Janssen kan volgen.

18 september 2023 om 16:50

Wat bedoel je met traject Janssen?

Een Mexicaanse schone tegenkomen en trouwen?

Of geen deuk i boter schieten, toch mee naar WK en dan transfer naar Belgische topclub (en gelijk kampioen worden)?

18 september 2023 om 17:33

Lijken me allebei vrij mooie opties!

Prachtig land, mooi cultuur en hele chille inwoners. Dat gaat een mooi avontuur worden in Mexico. Leuk voor hem.

18 september 2023 om 17:34

Zo mooi is dat land op dit moment niet, het hele land staat op z'n kop

18 september 2023 om 17:52

Die drugsoorlog daar doet geen afbreuk aan de schoonheid van het land. Natuurlijk zijn bepaalde gebieden een absolute no-go. Maar Yucatan is prachtig en relatief veilig. In Mexico Stad en Guadajara is het ook prima uit de houden. En de bevolking.. Buiten de narco’s zijn Mexicanen een buitengewoon warm, open en vriendelijk volk.

Heeft toch maar een hele korte tijd laten zien (redelijk) constant een goede speler te zijn. Het is voor hem te hopen dat dat weer terug komt.

Mooie vent wel die vader van Santi. Top dat hij dit doet. Hopelijk ook mooie stap voor Idrissi. Ben om heel eerlijk te zijn nooit echt fan van hem geweest, maar hij heeft vorig seizoen toch een belangrijke bijdrage gehad in het kampioenschap en verdient daarvoor ook gewoon lof.

leuke stap maar sportief gezien jammer van zijn carrière, had hem toch hoger ingeschat.

Haha, geweldig verhaal. En een mooi avontuur voor Idrissi. Veel Arabische invloeden van oudsher in Mexico, gemixt met Latijns Amerikaanse toestanden en heerlijke stranden. Het zal hem vast bevallen :D

Wat een prachtig avontuur voor em Het is je gegund.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren