Foto op sociale media verraadt mogelijke bestemming van Sam Lammers

Maandag, 11 juni 2018 om 23:43

Heracles Almelo lijkt een serieuze kandidaat om Sam Lammers van PSV te huren. De spits, die zijn keuze voor een club nog moet maken, is maandag gespot in het Polman Stadion. Op een foto die op sociale media de ronde doet, is Lammers in gezelschap van onder meer algemeen directeur Rob Toussaint en scout Arend Steunenberg.

Clubs als PEC Zwolle, sc Heerenveen, VVV-Venlo en FC Emmen willen vanaf komend seizoen graag over Lammers beschikken en nu lijkt ook Heracles in de markt, of mogelijk heeft de club uit Almelo reeds de strijd om zijn handtekening gewonnen. PSV wil de spits volgend seizoen op een zo hoog mogelijk niveau aan het werk zien om goed te kunnen beoordelen of hij klaar is voor het eerste elftal van PSV.

Lammers, 21 jaar, speelde de afgelopen seizoenen vooral bij Jong PSV, maar maakte ook al zijn debuut in de Eredivisie. Hij is de all time-topscorer van de beloftenploeg van de Eindhovenaren, met dertig goals. In de eredivisie deed hij de afgelopen jaren twaalf keer mee, waarin hij tweemaal scoorde.

Pascal Jansen, hoofd jeugdopleidingen bij PSV, had Lammers in de Onder-19 en Jong PSV onder zijn hoede en roemt de techniek van de spits. “Die is voor zijn lengte echt onvoorstelbaar goed.” Jansen ziet in Lammers een toekomstig spits voor PSV. “Er zijn zat voorbeelden van spelers die hetzelfde traject hebben doorlopen en daarna nog een mooie stap hebben kunnen maken.”


Poll

Heracles Almelo is een geschikte club voor Sam Lammers


Gerelateerd

18 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Hopen dat Sam bij ons komt ballen, de spitsen voor hem hebben iig allemaal een mooie stap kunnen maken!

Alsjeblieft niet naar een kunstgrasteam. Kom op PSV volg het voorbeeld van Ajax. Geen spelers naar dat plastic toe sturen.

12 juni 2018 om 00:23

Daar had ik nog niet eens aan gedacht, maar heel goed punt! Ik begrijp dat de kans op speeltijd voor Lammers bij Heracles aanzienlijk is, maar kunstgras is behalve vanwege de blessures ook gewoon een principieel argument om hier niet aan mee te werken.

Wat ik niet goed begrijp is dat Lammers geen inzet in de Mexican standoff tussen PSV en Heerenveen over Dumfries. Bekend is dat Heerenveen Lammers wil kopen en Dumfries niet voor minder dan 6 miljoen wil laten gaan. Dat eerste wil PSV niet en dat tweede is ze te gortig. Ik zou als ik Heerenveen was dan met 5 miljoen akkoord gaan voor de rechtsback op voorwaarde dat Lammers zonder huursom of salarisbetaling in Friesland komt voetballen voor het komende seizoen. Een opvolger voor Dumfries heeft Heerenveen toch al vastgelegd en nu je met Lammers al een prima spits in huis hebt voor komend jaar, kun je het binnenkomende transfergeld herinvesteren in versterkingen voor andere posities.

12 juni 2018 om 07:35

Maar wat schiet Heerenveen ermee op om een jonge spits van een competitiegenoot te huren? Heerenveen wil spelers opleiden en doorverkopen. Odegaard vormde hierin een uitzondering. Maar ik zie dat geen structurele strategie worden. Dus Dumfries verkopen en Lammers kopen. Mocht dat laatste niet lukken, dan hoop ik dat de club snel verder kijkt.

12 juni 2018 om 07:56

Omdat Heerenveen eveneens interesse heeft om Lammers te huren.

12 juni 2018 om 08:25

Sorry, ik ben het met je eens dat kunstgras klote is maar Heracles heeft 1 van de betere en dat er daar meer blessures zijn is onzin!

12 juni 2018 om 08:30

1 van de betere wil uiteindelijk niks zeggen. Het is gewoon geen ondergrond waar je professioneel voetbal op moet spelen.

12 juni 2018 om 08:37

Gelukkig is de ondergrond van pakweg Groningen of Utrecht een stuk beter...

12 juni 2018 om 11:26

Ja net als alle niet-kunstgrasvelden natuurlijk.

12 juni 2018 om 11:42

@frisianreds: behalve een goalgetter die je aan doelpunten kan helpen dit seizoen, hebben die 'eigen' spelers van Heerenveen een soepele spits die aanspeelbaar is en mee kan voetballen, waar zij hun eigen spel en dus ontwikkeling aan op kunnen hangen.

De bewering dat Heerenveen zelf spelers wil opleiden en doorverkopen is een streven dat elke club nastreeft – in dat licht: wat schiet PSV met hetzelfde doel op als het Lammers aan Heerenveen verkoopt – en dat Odegaard hierin een uitzondering is, is regelrechte onzin natuurlijk. De Noor is verre van de enige speler die Heerenveen niet zelf opleidde en ook als huurling is Odegaard niet heel speciaal in het beleid van deze zogenaamde ‘opleidingsclub’. De afgelopen jaren huurde de club ook Wout Faes van Anderlecht, Martin Hansen van FC Ingolstadt, Shay Facey van Manchester City en willen komend seizoen Atakan Akkaynak van Bayer Leverkusen huren. Wat schiet Heerenveen daar dan mee op? Ik zou niet weten waarom het huren van Sam Lammers vreemd zou zijn voor SC Heerenveen.

12 juni 2018 om 12:48

Ze willen kopen. Of misschien huren met koopoptie. Maar we hebben met Hornkamp ook een talent die aanklopt. Dus dan ga je niet Lammers huren die je behalve misschien doelpunten niks gaat opleveren. En dan staat hij Hornkamp in de weg.

Wel grappig, volgens posts op instagram lijkt hij al een aantal dagen met Van Osch op Curacao te zitten. Dus is deze foto wel van vandaag?

Hoezo krijgt hij niet gewoon een kans om zich te bewijzen bij Psv? Ik hoor alleen maar positieve verhalen over hem.

12 juni 2018 om 02:56

Stond na het kampioenschap basis en kwam veel en veels te kort. Tot nu toe geen materiaal voor een team dat kampioen wil worden en Europees wil overwinteren.

12 juni 2018 om 07:10

Op die wedstrijd van Roda mogen we hem niet afrekenen vind ik. Vorig jaar liet hij in de laatste wedstrijden juist wel hele goede dingen zien. Ik denk ook niet dat hij er al klaar voor is. Vind het idee om hem te verhuren en een wat meer ervaren spits te huren ter overbrugging niet zo'n gek idee.

12 juni 2018 om 09:26

"hoezo krijgt hij niet gewoon een kans om zich te bewijzen bij Psv?"

Omdat PSV De Jong en Romero al heeft en moeilijk kan zeggen, "jongens, jullie zitten voorlopig allebei even op de bank, want we willen wel eens zien hoe Lammers het doet".

Lijkt me niet helemaal correct. Lammers is niet eens in Nederland, die ligt lekker op het strand. Waarschijnlijk een gedateerde foto.

Lammers zou een goede aanwinst zijn voor Heracles, zal zeker niet minder zijn dan Vermeij. PSV heeft met De Jong en Romero twee prima opties voorin bovendien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.PEC Zwolle44-12
11.Excelsior40-15
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Bram CastroKeeper10
Bart van HintumVerdediger10
Jeff HardeveldVerdediger10
Tim BreukersVerdediger10
Wout DrosteVerdediger10
Robin PröpperVerdediger10
Reuven NiemeijerMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

2 fans
Aanvaller, 21 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 16 augustus
Ki-Jana Hoever gaat vertrekken bij Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren