PSG haalt uit naar arbitrage: ‘De UEFA moet nu echt iets doen’

Donderdag, 15 februari 2018 om 07:46

Neymar staat naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid, maar de fans hoeven zich geen zorgen te maken. Volgens voorzitter Nasser Al-Khelaïfi speelt de aanvaller ook volgend seizoen voor Paris Saint-Germain.

Op de vraag van beIN Sports of de 26-jarige Neymar blijft, zei Al-Khelaïfi woensdagavond na de 3-1 nederlaag in het Santiago Bernabéu: “Natuurlijk, Neymar zal honderd procent zeker ook volgend seizoen een speler van PSG zijn.” De Braziliaan maakte dit seizoen 28 doelpunten in evenveel wedstrijden voor de Parijzenaars en heeft nog een contract tot de zomer van 2022.

Al-Khelaïfi was overigens niet te spreken over het optreden van Gianluca Rocchi: “Het is geen terecht resultaat. Ik wil mezelf niet steeds herhalen, maar vorig seizoen hadden we dit bij Barcelona en nu bij Real. Dit moet nu stoppen. Oké, we zijn geen Real, maar ze moeten hier echt mee stoppen. Twee gele kaarten die geen kaarten waren, buitenspelsituaties die geen buitenspel waren, come on”, aldus de Qatarees.

“Ik zeg niet dat we hebben verloren vanwege de arbitrage, laat dat duidelijk zijn, maar deze kleine details helpen een goede ploeg als Real. Ze krijgen het gevoel dat de scheidsrechter aan hun kant staat en daardoor blokkeren onze spelers, zijn ze bang om geel te pakken omdat de scheidsrechter op de kans aan het wachten was om geel of rood te geven. Dat wilde hij en zoiets is niet goed voor het Europese voetbal. De UEFA moet nu echt iets doen.”

“Ik denk dat de scheidsrechter Real vanavond heeft geholpen, maar dat neemt niet weg dat het voor Real Madrid heel erg moeilijk gaat worden in Parijs”, aldus de 44-jarige Al-Khelaïfi in het Santiago Bernabéu. Trainer Unai Emery uitte eveneens kritiek op het optreden van de arbiter: “Als we secuurder hadden gespeeld en de scheidsrechter evenwichtiger had gefloten, dan hadden we gelijk kunnen spelen of zelfs met 1-2 kunnen winnen”, zei Emery onder meer.


Poll

Ben jij het met Nasser Al-Khelaïfi eens?


Gerelateerd

145 reacties (laatste reactie door horwi)

En Nu ligt het ineens aan de 'scheids.

15 februari 2018 om 08:32

Men heeft het over scheids? Als die correct was dan kreeg kroos geel voor schwalbe en neymar rood voor trap van achter schwalbe. Geklaagd zal er altijd worden, wat normaal en menselijk is. Maar geen idee waar psg het nu over heeft. Ps: modric liet zich ook vallen, maar gelukkig schiet Ronaldo geen vrije trap binnen

15 februari 2018 om 09:21

Man man man, die Modric.

Dat stelde me echt teleur. Ik vind hem echt een geweldige speler, maar die gele kaart voor Rabiot was meer dan onterecht. Het is niet eens dat Modric amper werd geraakt, hij werd gewoon helemaal niet geraakt.

Tja en dat van Kroos. De actie was geen penalty waard, maar de actie was wel degelijk vragen om een penalty. Ongelooflijk dom om zoiets te doen natuurlijk. Je weet gewoon dat er een pingel gegeven wordt.

Verder viel het me heel erg op dat PSG niet een vrije trap heeft gehad in de buurt van het strafschopgebied. Wat ik heel raar vind, want er waren zeker wel een aantal kleine overtredingen.

Maar goed, het wordt hopelijk hoe dan ook spannend in de return.

Edit: @altijdobjectie wat je nu zegt is natuurlijk gewoon klinkklare onzin. Juist teams als Barca en Real huilen om de scheids. Juist zij hebben calimerogedrag waar je helemaal eng van wordt soms.

Verder is Marcelo zeker wel Motm, wat een goede pot speelde hij gisteren.

Mbappã© stelde zwaar teleur gisteren. Verloor bijna iedere bal aan de tegenstander.

15 februari 2018 om 10:21

pingel was licht gegeven maar hij kan hem geven je moet gewoon je tegenstander niet vasthouden.. krijg je ook geen pingel tegen.. Er waren wel meer bijzondere momenten.. als je modric zo graag wilt bestraffen, Prima maar dan moet neymar deze pot wel 2 tot 3 rode kaarten hebben

15 februari 2018 om 10:48

Je zegt dat het om een domme actie gaat. Maar toch zou het geen penalty waard zijn. Sorry maar als je zelf voetbal speelt en er hangt iemand aan je nek terwijl je op een mogelijk doelpuntrijke manier het strafschopgebied binnenkomt dan is dat een zuivere penalty. Even serieus hier. En de scheidsrechter stond er dan nog eens op 10 meter van.

PSG daarentegen kon ook een penalty krijgen, zij hebben wel het ongeluk dat dat heel snel ging. Ik zag het ook pas in de herhaling dat het tegen de arm van Ramos was.

15 februari 2018 om 11:01

@voskanian

Ik zeg dat het geen pingel waard is, omdat Kroos nogal opzichtig naar de grond ging. Die hand was echt niet genoeg om een speler naar de grond te trekken.

Desalniettemin is het gewoon een oerdomme actie. Eén waarvan je weet dat dit sowieso met een pingel bestraft gaat worden. Iets wat ik ook volkomen begrijp.

Je moet zoiets gewoon niet doen, en al helemaal niet op die plek. Gewoon heel slim gedaan van Kroos.

Gewoon even rustig ademhalen en even goed lezen wat ik schrijf, de volgende keer. Als je iets niet begrijpt wil ik het graag toelichten.

15 februari 2018 om 14:50

"ik zeg dat het geen penalty is omdat Kroos nogal opzichtig naar de grond gaat"

Dat klopt niet en mag geen factor spelen. Wat Lo Celso doet is ofwel een strafschop ofwel niet. Hoe theatraal Kroos neergaat mag daar geen invloed op hebben, al doet die er 3 salto's bij. Het is vreselijk irritant wat hij doet natuurlijk maar dat mag een scheidsrechter er nooit toe aanzetten hem niet te geven.

Voor mij was het een strafschop, Lo Celso gebruikt zijn armen en dat mag niet. Dat Kroos tot tweemaal toe aan sierduiken doet staat wel vast

15 februari 2018 om 08:32

Als iemand recht van klagen heeft dan is het real, daar Neymar een 2e gele kaart moest krijgen voor een overduidelijke schwalbe. Vorig jaar hadden ze recht van klagen, nu slaan ze door, slechte verliezers

15 februari 2018 om 08:51

Neymar rood? Als neymar rood had gekregen was het totale onzin. Zijn gele kaart was zeker een terechte. Als je neymar voor die duik zn 2e geel had gegeven hadden kroos (2e minuut +/-) en modric ook geel moeten krijgen voor duiken, maar nee hoor bij modric krijgt rabio zelfs geel terwijl de scheidsrechter vanaf zijn posities heel duidelijk had kunnen zien dat rabiot modric niet eens raakt

15 februari 2018 om 09:13

Verschil is dat hij bij Modric die schwalbe niet heeft waargenomen, dus dan kun je ook geen geel geven voor een schwalbe. Bij Neymar heeft hij het beoordeeld als schwalbe, want hij gaf de vrije trap aan Real. Als je het beoordeeld als schwalbe moet je daar ook geel voor geven.

15 februari 2018 om 09:52

Hij heeft het niet beoordeeld als schwalbe, anders hadnhij het wel gefloten. Hij zag contact maar vond het te ligt waardoor hij liet doorspelen. Maar zowel Neymar Kroos hadden rood kunnen krijgen Want Kroos heeft zelfs twee keer gedaan. Sinds de 3e minuut was hij op zoek naar.. is hem wel gelukt. Slimme speler wel. Handsbal van Ramos Was overduidelijk penalty. Al de 50/50 vielen aan de kant van Real, waar ik blij mee ben natuurlijk maar heel eerlijk was het niet. In Parijs zal PsG wel bevoordeels worden denk ik. Al met al, psg heeft jiet door de sheids verloren maar door Emery.

15 februari 2018 om 10:24

Handsbal? De man had zijn arm langs zijn lichaam, niks was expres daar.

15 februari 2018 om 11:31

Ramos zelf heeft soort van toegegeven dat het hands. Het was ook armen naar de bal niet bal naar de armen. Maar boeiend, je hoort me niet klagen! Hebben de scheids vaak tegen dit seizoen mag ene keer ook andersom zijn.

15 februari 2018 om 12:51

Inderdaad, dat was echt geen penalty. Waar moet hij zijn arm laten? Eraf hakken?

15 februari 2018 om 14:13

Achter zijn rug.

15 februari 2018 om 14:50

Dat is niet verplicht natuurlijk. Naast het lichaam mag gewoon

15 februari 2018 om 08:47

ik heb de wedstrijd gezien en al vele wedstrijden van real en kan er niets aan toevoegen : PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi hield zijn coach een hand boven het hoofd. "ik denk dat het geen slechte wedstrijd was van ons. We hebben nog 90 minuten om ons te kwalificeren. Bovendien hielp de scheidsrechter Real. Dat moet stoppen, want het gebeurt elke keer. De Uefa moet ingrijpen."

15 februari 2018 om 09:30

Ik blijf het zeggen.... Op een of andere manier wil de UEFA de grote clubs er in houden. Wanneer een grote club dreigt uitgeschakeld te worden grijpt de scheidsrechter in. Kan geen toeval meer zijn. Corrupte bende.

15 februari 2018 om 09:36

Neem je verlies eens als een man Adil, je huilt continu als een enorm slechte verliezer. De scheidsrechter was aan beide kanten slecht, Neymar had ook rood kunnen krijgen daar waar de scheids vond dat hij simuleerde. Een grotere impact dan een geel voor Modric of Kroos. Daar hoor ik je alleen geen 1 keer over, je spreekt subjectief enkel over de dingen die Madrid mee had, kinderachtig hoor.

15 februari 2018 om 10:50

De scheidrechter heeft 2/3 fouten gemaakt ja, echt slecht vond ik hem niet. Toch niet heel resultaat bepalend in ieder g

15 februari 2018 om 12:41

Jk-Ajax

Sorry ik denk juist dat jij tegen de waarheid moet kunnen.

Ik ben geen PSG of Real fans. Ik zeg waar het op staat.
Kijk naar afgelopen jaren....
Ik zal ze voor je opnoemen.
Ajax vs Real Madrid in Arena (dat hoor jij te weten als zo genaamd Ajax fan). 2 buitenspel goals.
Manchester United vs Real Madrid toen Real dreigede uitgeschakeld te worden. Belachelijke rood voor M.United.

Chelsea tegen Barca. Geen strafschoppen voor Chelsea.
Real Madrid vs Bayern: 2 buitenspel goals plus onterecht Rood voor Vidal.
Barca Vs PSG strafschop voor Barca.
Gisteren Real vs PSG onterecht strafschop voor Real. Psg geen strafschop gegeven.


Dit is geen toeval meer.
Check de beelden terug.


Platini en Blatter niet voor niets onslagen.

15 februari 2018 om 13:05

Haha nee dat jij geen Real fan bent weten we allemaal.

Dat jij zegt waar het op staat is enorme onzin. Jij en je Madrid haat zijn subjectiever over de wedstrijd van gisteren dan de grootste PSG of Madrid fan

15 februari 2018 om 14:14

Maak je niet druk, kijk naar zijn balkje en je weet dat het einde steeds dichterbij komt.

16 februari 2018 om 08:42

Dat jij het onzin vind snap ik jij bent een real fan. Maar wat hij zegt is gewoon waar real en Barça krijgen altijd hulp van de Uefa. Maar goed dat mogen we niet zeggen

15 februari 2018 om 09:35

Hij heeft het over onterechte gele kaarten maar die van Neymar had ook rood kunnen zijn .....

Ik hoop dat Real verder gaat zou een schande zijn als PSG CL wint dan bewijst het dat je met geld alles kunt kopen

15 februari 2018 om 09:51

Nou ja, tegen Barca was natuurlijk ook een compleet schandaal.
Maar gisteren lijkt het e gruwelijk overdreven.

15 februari 2018 om 10:28

Eerlijk ik heb een hekel aan nijhuis, maar deze vent moet zulke wedstrijden is fluiten. Bij alles waar Neymar of Modric opzichtig om niks valt (geldt ook voor Mbappe en Kroos, etc.) fluit hij af. Zou het heerlijk vinden om die verongelijkte koppies te zien.

15 februari 2018 om 10:38

Er is maar 1 schuldige aan deze nederlaag en dat is Emery zelf. Cavani eruit halen , vervolgens Di Maria niet erin zetten voor Mbappe die geen pepernoot raakte gisteren. Draxler maar 7 minuten geven. Cavan ien Di Maria er niet in tweede helft heeft gewoon de je kop gekost,. Wederom verdedigend wisselen en ik dacht dat hij wel geleerd had van zijn fout vorig jaar in Barcelona. Met Emery zal PSG nooit de CL winnen. Dus ik zal zeggen volgend jaar een andere coach Aub.

15 februari 2018 om 11:53

Wat betreft die kaarten en de buitenspel siituaties heeft hij wel een punt. Vooral die schwalbe van Modric was gewoon komisch, de vrije trap ging er gelukkig niet in maar er werd wel geel gegeven. Op dit niveau zou je dat niet verwachten van de scheidsrechter.

15 februari 2018 om 14:35

Niet "ineens". Heb je gezien hoe die vent floot? Die gaf kaarten voor dingen wat nog nooit kaarten waren geweest. Rabiot die Isco nog niet eens raakte "gele kaart" Lo Celso ook bij Isco volgens mij heeft 'm ook niet eens aangeraakt en ja hoor "gele kaart" en ga zo maar door. Dus nu geen facking onzin gaan lullen dat het "ineens" aan de scheidsrechter licht. Het enige wat ie goed deed was die penalty. Die was terrecht.

15 februari 2018 om 15:03

Rabiot kreeg geel voor een vermeende overtreding op Modric. Hoe serieus moeten wij jouw waarnemingsvermogen nemen?

Oei dit doet blijkbaar pijn. Misschien had emery cavani er niet af moeten halen, kijk daar eerst naar en niet naar de scheids

15 februari 2018 om 08:11

Ik snap wat je bedoelt maar toch moet er wel eens worden gekeken naar de scheidsrechters. Want het was wederom een dramatisch optreden van een scheidsrechter in de CL. Beiden clubs werden benadeeld met als hoogtepunten het ontnemen van een penalty voor Psg na hands van ramos en het 2x ontsnappen van een Psg speler voor het krijgen van een 2e gele kaart. Daarnaast heb ik me ook zo liggen ergeren aan de hoeveelheid theater in deze wedstrijd. Wederom van allebei de partijen. Daar mag echt harder tegen worden opgetreden.

15 februari 2018 om 08:17

Dat was absoluut geen hands van Ramos. Dan ken je de reglementen gewoon simpelweg niet als je dat denkt. Er moet sprake zijn van opzet of voorwaardelijke opzet. Met andere woorden een beweging naar de bal of je zelf bewust extra breed maken. Was hier echt geen sprake van, het was niet eens een twijfelgeval.

15 februari 2018 om 08:32

Ramos maakte geen hands. Dat was reglementair gewoon in orde. Arm in natuurlijke positie, geen beweging naar de bal

15 februari 2018 om 08:46

Mm ik ben het daar toch niet helemaal mee eens. Zijn arm was op het moment dat de bal zijn arm raakt echt uitgestoken. Tenminste dat kon je volgens mij echt zien op de herhaling gisteren. Kan het nergens terug zien?? En volgens jou regels maakt die zich dan dus breed. Maar goed. Wel of geen penalty. Het ging me meer om het feit dat er echt heel veel fouten gemaakt zijn door het scheidsrechterskorps. Ongeacht deze wel of niet handsbal

15 februari 2018 om 09:38

Het is lastig oordelen. Hij houdt zijn arm langs zijn lichaam maar draait wel met zijn schouder richting de bal. Arm langs het lijf maar lichaam richting de bal, zeg het maar..

15 februari 2018 om 10:10

Voorwaardelijke opzet wil echt zeggen dat je net voordat er geschoten wordt je extra breed gaat maken of dat je armen in een extreem onnatuurlijke positie zijn. Niet dat je armen perfect langs het lichaam moeten zijn.

Uit 'spelregels veldvoetbal':

Hands houdt in, dat de speler de bal opzettelijk met de hand of arm speelt/raakt. De
scheidsrechter moet het volgende in overweging nemen:
• de beweging van de hand naar de bal (niet de bal naar de hand);
• de afstand tussen de tegenstander en de bal (onverwachte bal);
• de positie van de hand hoeft niet noodzakelijkerwijs in te houden dat er altijd
sprake is van een overtreding;

Als je dit leest, vind je dit dan nog echt steeds een overtreding?

Haha nou ja deze strafschop was toch het 'hoogtepunt' van het falen van de arbitrage volgens jou, dus leek mij wel een belangrijk punt voor je betoog?
Ik ben het trouwens wel met je eens dat er niet genoeg werd opgetreden tegen de vele theatrale duikelingen.

15 februari 2018 om 15:05

@dedonnie, hij trekt zelfs zijn arm naar zijn lichaam toe in plaats van naar de bal

Klink als een hele slechte verliezer... een aanval van 450 miljoen aan transfersom bijvoorbeeld en nog niet winnen tegen een slecht in vorm real

15 februari 2018 om 08:12

Een aanval van 450. Ondertussen is er helemaal geen balans. Lo Celso komt nog tekort, die spaanse back ook. Nooit Matuidi moeten verkopen en gewoon Meunier een basisplek moeten geven.

15 februari 2018 om 09:10

Meunier die overlopen werd door Asensio voor een uitstekende presterende Dani Alves?

15 februari 2018 om 11:06

Die linksback deed het juist heel prima hoor.

15 februari 2018 om 08:27

Een club als Real is nooit in "slechte vorm" als je begrijp wat ik bedoel. Desalniettemin kon PSG wel wat meer naar zichzelf kijken

De arbitrage was zeker slecht, maar aan allebei de kanten. Zo had Neymar best een rode kaart kunnen krijgen na zijn duik bij Casemiro.

15 februari 2018 om 08:06

Of zo Celso die gespaard werd met geen 2de geel bij de penalty, oké zou wat zwaar zijn geweest maar als een scheids echt zo partijdig was.... dan was het Rood

15 februari 2018 om 08:57

Lo Celso had in eerste instantie niet eens geel verdiend. Hij raakte Isco niet. Dus als scheids correct had gehandeld zou hij pas zijn 1e gele kaart hebben gekregen bij de penalty

15 februari 2018 om 10:15

Hij was echt partijdig, want dat was in de verste verte geen penalty. Kroos was echt opzichtig opzoek naar penalties, want die man begon al vanaf minuut 1 met duiken. Snap ook nog steeds niet hoe hij geen geel gekregen heeft voor die schop op Mbappe z’n knieschijf, maar Rabiot wel geel voor die duik van Modric in het grote bad van Bernabeu. Ach. Waarschijnlijk iets met Real en Madrid ofzo.

15 februari 2018 om 10:25

Ja want hij kan het natuurlijk niet gewoon verkeerd beoordeeld hebben... Mocht hij een fout gemaakt hebben kan het natuurlijk niet anders zijn dan dat hij partijdig was? Komop, wat is dit voor simpele logica.
Veel duidelijker als die penalty krijg je het volgens mij ook niet, werd gewoon naar achteren getrokken. Zo overdreven was de reactie van Kroos daar nou ook weer niet. Hij kon gewoon niks meer. Maakte er verder totaal geen theater van ofzo.

15 februari 2018 om 12:53

Hij kon gewoon niks meer omdat een 20 jarig ventje een beetje in zijn nek trekt? Nou sorry hoor, je kan er een penalty voor geven, dat klopt maar het was zeker theatraal. En kroos was sowieso de hele tijd aan het duiken.

15 februari 2018 om 14:03

Of kroos en Nacho die beiden rood moesten krijgen... En penalty die PSG is ontnomen.

Dit is wel goedkoop scoren, de arbiter was niet van hoog niveau maar steek jullie hand in eigen boezem! Ze geven een godsvermogen uit aan spelers en uiteindelijk presteren ze niet. Ik vind het ergens wel heerlijk om te zien. Ik zal altijd hopen dat Madrid als verliezende ploeg uit de strijd komt maar tegen PSG heb ik hiervoor wel een uitzondering gemaakt. Ze spelen soms met zulke gemakszucht alsof ze er al zijn. Allemaal leuk en wel om tegen dijon, Nancy, Bordeaux etc.. met grote cijfers te winnen maar het is op dit toneel dat je het moet laten zien. Money doesnt buy prices.

15 februari 2018 om 09:08

Hypocriet. Aangezien jullie ook met geld strooien. 160.mil coutinho 150 mil dembele. Ja jullie presteren wel maar mag ook wel met dat bedrag jaar in, jaar uit +Messi. Ik gok dat je het vast niet zo "heerlijk" vind als jullie niet Presteren

15 februari 2018 om 09:18

Strooien met geld na het ontvangen van 222 miljoen euro, waardoor iedereen het maximale vraagt aan transfersommen (wetende dat Barca het geld heeft) + het feit dat de transfermarkt werd "verziekt" doordat Neymar voor 222m vertrok (clubs dachten "als Neymar 222m is dan is onze speler X waard).

Rare bedragen die de transfermarkt eigenlijk begonnen te verzieken (naar mijn mening) waren 100m voor Pogba en 90m voor Higuain en Lukaku. Daarvoor was de transfermarkt nog redelijk intact. Nadat Neymar nog eens voor 222m weg ging, sloegen de bedragen echt op hol (90m Van Dijk, 105 en 120 voor Dembéle en Coutinho), doordat clubs dus weer extra gingen vragen (en zoals ik al zei wisten dat Barca het geld had).

In dit geval kocht Barca echt als een reactie op het geld dat ze direct hadden ontvangen om hun kwaliteitsspeler te vervangen.

15 februari 2018 om 09:37

Barca hoeft er toch niet in mee te gaan? Bayern heeft ook een topselectie maar allemaal voor redelijke bedragen als je het afzet tegen 150/160 miljoen. Kwestie van goed inkopen en geen paniekaankopen doen. Ontopic: Psg had wel in de wat kleinere beslissingen de arbitrage tegen maar over het algemeen was de scheidsrechter gewoon slecht gister. En ik vindt het middenveld van Psg gewoon erg matig als je het afzet tegen die van Real. Ben wel benieuwd of Psg dit gaat goedmaken want nu zie je maar wel dat zo goed zijn in eigen land toch heel anders is dan in Europa waar er wel veel meer concurrentie is. Aan de andere kant vindt ik het wel mooi dat Psg het niet zal redden. En Neymar wat is dat toch een klein kind steeds maar die overtreding faken en zeuren ga gewoon voetballen en blijf eens op je benen staan. Echt een vervellend kereltje is dat in het veld terwijl als hij gewoon gaat voetballen hij echt geweldige dingen laat zien want hij had wel een paar super acties.

15 februari 2018 om 09:27

Jaman bro wauw ik dacht echt dat ik de enigste was als barça fan...
PSG ligt me gewoon niet, veel te gemakzuchtig die aanvallers, maar op CL niveau worden ze gewoon aangepakt.
Mbappé.. tjonge jonge hahha, tegenover Ramos een trucje willen doen denkende dat het een 1 of andere verdediger is van de ligue 1.

Voor het eerst in mijn leven hoopte ik als barca fan dat madrid zou winnen
Heb gewoon lopen juichen toen ronaldo scoorde, volgens mij is dat me nooit eerder overkomen :

15 februari 2018 om 10:53

Haha of niet? Neymar dacht even dat hij Barca kon verlaten om met PSG de CL te winnen en de held te zijn. Het is geen fifa Career mode, PSG heeft het niveau en prestige niet van ploegen zoals Barca, Madrid en Bayern bv.

15 februari 2018 om 11:55

Nee dat was gisteren duidelijk, ze missen het prestige. Maar dat is nou net waarover PSG klaagt. Ook zonder prestige wil je als neutrale toeschouwer toch gewoon dat er evenwichtig gefloten wordt?

15 februari 2018 om 13:03

Nou om erbij toe te voegen, ik ben volgende week voor Barcelona, niet omdat jij voor Real was deze week maar Chelsea kan ik niet uitstaan en al helemaal niet die arrogantie van sommige engelse clubs en fans. Gisteren zijn er flink wat monden gesnoerd, Psg dat Real helemaal kapot zou maken etc en dat leek even te gaan gebeuren in de 2e helft maar uiteindelijk heeft Real goed gereageerd met Asensio en Marcelo. Hoop dat Barca volgende week met 3-0 ofzo wint, laat maar zien dat de Spaanse teams nog niet klaar zijn in de CL.

15 februari 2018 om 14:20

Jongens het is nog niet voorbij,Madrid moet big naar paris.in Parijs wordt het andere koek,Madrid heeft zwaar geluk gehad thuis

Ik denk dat je zelf niet zo'n laffe coach had moeten aanstellen, beter moeten beseffen dat Neymar alleen speelt voor Neymar en niks met PSG heeft en dat een Lo Celso of Rabiot leuke spelers zijn, maar geen wereldtop ala Kroos of Modric.

15 februari 2018 om 08:32

Misschien is Rabiot dat nu nog niet, maar dat wordt er echt wel 1. Daar ben ik van overtuigd.

15 februari 2018 om 09:28

Rabiot was juist goed gister. Speelde een fantastische wedstrijd. Toch wel mooi om te zien dat PSG met 3 jeugdspelers speelde, maar ook spelers als Lo Celso en Yuri speelde gewoon. Dat is toch niet hele grote namen. PSG heeft een hele goede jeugdopleiding, ook al strooien ze met geld toch krijg de jeugdspelers wel een kans.

15 februari 2018 om 12:32

Jeugdspelers als kimpembe en rabiot doen het heel goed en die komen er wel. Maar een 28 jarige linksback halen die nog niet bij de top heeft gespeeld is wel een beetje vreemd als je de CL wilt pakken. Lo Celso ook een jonge gast gehaald van Rosario, maar het is overduidelijk dat die jonge nog niet klaar staat voor het echte werk. Dan speel je liever met een Draxler of di maria want die hebben enige ervaring op het hoogst niveau. Ik vond mbappe ook wel tegenvallen maarja.... kan ik die 18 jarige jongen kwalijk nemen?? Als je 180 miljoen € kost wel toch...???

15 februari 2018 om 13:05

Lo Celso zie ik er ook wel komen, maar die jongen heeft tijd nodig en moet je niet meteen voor de leeuwen gooien. Rabiot, Kimpembe en Areola komen er inderdaad wel, dat zijn goede spelers. Yuri is de vervanger van Kurzawa neem ik aan? Volgens mij is hij geblesseerd. Mbappe speelde inderdaad niet super, maar ja hij is 18 hij komt er echt wel. Het lijkt me ook lastig spelen met zo'n enorme egoïst als Neymar naast je, Cavani heeft hetzelfde probleem. Ben benieuwd naar de return, dit is zeker nog niet gespeeld. PSG won een paar jaar geleden ook met 3-1 thuis van Chelsea, maar op Stamford Bridge werd het 2-0 voor Chelsea. Dus ik ben benieuwd.

Aanstellerij. Neymar had een tweede geel moeten krijgen voor z’n schwalbe. Dat moment dat Mbappe buitenspel kreeg terwijl het niet zo was was ongelukkig, maar dit vind ik zon onzin. 400€ miljoen uitgeven aan twee aanvallers en dan zeiken op de arbiter.

Dit soort reacties maakt dat je er nog niet ben. Je dient op gepaste wijze je verlies te nemen en het team klaar te stomen voor de return. Niet zeiken op de scheidsrechter, maar op je sterspeler die te veel met zichzelf bezig is. Of met de verdediger die knullig zijn armen om Kroos legde. Kap met je Calimerogedrag.

Hmmm, beetje kinderachtig wel. De scheidsrechter was niet goed gisterenavond, maar daardoor hebben ze mijn inziens niet verloren..

Gaf heel makkelijk geel voor neymar en vervolgens trapt kroos de knie van mbappe en dat mocht wel. Ook wel leuk al die schwalbes van kroos. Als barca dat doet dan is de wereld te klein. Verder beide teams ook om kaarten vragen again als barca dat doet dan is de wereld te klein.

15 februari 2018 om 08:12

Was ook logisch die kaart voor Neymar, waarschuwde hem voor zijn bewuste handsbal 10 seconden eerder.

15 februari 2018 om 08:56

De scheidsrechter waarschuwde Neymar letterlijk enkele seconden daar voor voor een opzettelijke handsbal (eigenlijk al geel dus). Hij roept Neymar bij zich om hem te waarschuwen maar deze negeert hem en irriteert en provoceert de scheidsrechter hier natuurlijk mee. Het domste wat je dan kan doen is binnen 10 seconden iemand onderuit trappen.

15 februari 2018 om 09:22

Die kaart van neymar was 100% terecht. Dat was gewoon een gefrustreerde trap zonder de bal te spelen. Kroos had inderdaad ook geel moeten krijgen

15 februari 2018 om 09:43

Gaf heel gemakkelijk heel nadat hij van achteren iemand op z'n benen trapt? Rare wereld leef jij in, maar het azijn spat er in de rest vanaf, genieten dit!

15 februari 2018 om 13:10

Makkelijk geel voor Neymar?

Hij krijgt een tikkie van Nacho en gaat zich 45 seconden later opzichtig revancheren en hard op de hiel trappen. Dat is gewoon idioot, typisch Neymar ook. Elke scheidsrechter geeft daar geel. Dat revancheren daar let je op als ref. Overigens maakte hij net daarvoor al opzettelijk hands.

Gelijk heeft hij, als Real het moeilijk heeft dan gebeurt er altijd wel iets in hun voordeel. Real mocht onbestraft overtredingen maken, terwijl Psg veel makkelijket kaarten kreeg.

15 februari 2018 om 08:15

2 om 4 kaarten, waarvan de laatste in de 90ste minuut. Nou nou, valt toch wel mee?

15 februari 2018 om 11:56

Nee het viel niet mee, zoals PSG stelt, als je kaarten om niets krijgt, gaan de spelers zich inhouden terwijl die van Real gewoon voluit gaan.

15 februari 2018 om 21:30

Ze overdrijven. Maak gewoon je kansen af, dan kom je niet in de problemen.

Haha in het begin zegt hij ‘ ik zeg niet dat Real gewonnen heeft dankzij de scheids ‘ En later zegt hij wel ik denk dat Real gewonnen heeft dankzij de scheids. Beetje tegenstrijdig meneer Al-Khelaifi

15 februari 2018 om 08:59

Nee hij geeft enkel aan dat hij vindt dat sommige beslissingen onterecht in het voordeel van Real waren. En dat hij hen hiermee heeft geholpen. In het begin zegt hij dat de nederlaag niet enkel en alleen door de scheidsrechter komt, maar ook gewoon door het spel van Psg.

Ik ben het eens dat de scheids bagger was. Neemt niet weg dat er amper structuur zichtbaar was in het spel van PSG. Beide ploegen hebben last van spelers met een hoge gehalte aan aanstelleritis. Ik was verbaasd om te zien dat Modric er zelfs aan meedeed. Erg jammer. Zo'n jonkie als Mbappe geeft het goede voorbeeld. Bizar.

In die uitwedstrijd bij Barcelona hadden ze zeker een punt, de wedstrijd van gisteren vond ik meevallen. Kroos versiert inderdaad een strafschop maar dan moet de verdediger z' n handen maar thuis houden, in de eerste helft maakt Ramos hands maar ik denk dat minimaal de helft van de scheidsrechters daar geen strafschop voor zouden geven hoewel het wel had gekund. PSG had vrij veel beslissingen tegen maar die wedstrijd in Barcelona was echt een schande voor het voetbal wat de arbitrage toen liet zien deze wedstrijd was eigenlijk gewoon zwak gefloten.

15 februari 2018 om 11:57

Je zegt het zelf al, PSG had vrij veel beslissingen tegen. Dat zou niet moeten gebeuren in een CL wedstrijd, daar zou neuitraal gefloten moeten worden. De allerbeste scheidsrechters van europa worden immers ingezet.

De Uefa echt iets doen aan de handhaving van de FFP regels.

Wij moeten elk jaar een sterkhouder verkopen om aan de FFP te voldoen. En PSG koopt doodleuk spelers voor absurde bedragen.

Daar lag het gisteren niet aan. Dat buitenspel moment was enen twijfel en de penalty tegen was terecht. Echter worden Barcelona en Real Madrid al jaren lang bevooroordeeld in de CL. Het zit ze altijd mee. Vorig jaar tegen PSG was de meest schandalige wedstrijd die ik ooit gezien heb, gevolgd door die blamage van Real tegen Bayern. Blijkbaar wil de Uefa deze twee teams zo ver mogelijk in het toernooi hebben want alle scheidsrechters fluiten in hun voordeel.

15 februari 2018 om 09:15

Gisteren viel het inderdaad wel mee vind ik. Vorig jaar was een grote schande voor het voetbal en de echte liefhebber. Matchfixing door de UEFA zelf. Dat kon echt gewoon niet. Wordt er nog verdrietig van dat het voetbal zo heeft af kunnen zakken... Mogelijk kunnen PSG en Tottenham iets doen aan de gebruikelijke kwartfinalisten...

Was gewoon beide kanten op slecht. Niet echte grote fouten gemaakt volgens mij.

Vorig jaar is een ander verhaal toen werden Barca en Real schandalig bevoordeeld.

15 februari 2018 om 11:58

Jawel, die fopduik van Modric werd beloont met een vrije trap en een gele kaart terwijl hij echt niet aangeraakt werd. Ook werd PSG een paar keer teruggefloten terwijl het geen buitenspel was. Dat zijn toch vervelende momenten vooor een ploeg, ze krijgen het gevoel dat de arbitrage tegen ze is omdat het andersom niet gebeurde.

15 februari 2018 om 12:07

Klopt, maar Neymar maakte een schwalbe met geel opzak.

15 februari 2018 om 13:16

die buitenspelfase was 1 keer. Als je als club al moet janken elke keer dat dat gebeurd dan staat het voetbal wekelijks op zijn kop.

Was niet eens een dreigende situatie, lekker boeiend dat het dan onterecht buitenspel was. Het is niet alsof Cavani alleen voor Navas kwam te staan of zo.

Die gele kaart voor Rabiot was inderdaad schandalig. Maar ook hier geldt: als we gaan zeiken elke keer als iemand onterecht geel krijgt zijn we nog wel even bezig. Zo kreeg Varane afgelopen weekend geel voor hands terwijl er een bal op het midden van zijn borst geschoten werd.

De grootste, meest invloedrijke fout van de scheids was dat Neymar geen tweede geel kreeg voor simulatie. Hij fluit er wel voor, maar trekt geen kaart, terwijl dat volgens het reglement verplicht is. Dat het merendeel van de kleine beslissingen de kant van Madrid opvielen daar bestaat geen twijfel over. Maar als je dat afweegt tegenover deze ene fout dan weet ik zo net nog niet wie er het beste van af komt.

Dan staat PSG immers 30 minuten met 10 op het veld en moeten ze in Parijs hun grote ster missen...

15 februari 2018 om 14:21

Laat ik het anders uitdrukken, als neutrale kijker had ik het gevoel dat de arbitrage in het voordeel van Real was. En kennelijk heeft PSG het ook zo ervaren.

15 februari 2018 om 14:56

Nee ik snap wat je bedoelt. Zoals ik zei ging het merendeel van de kleine beslissingen onze kant op. Dat voel je als kijker meteen aan natuurlijk en als speler is dat frustrerend. Daar mag zeker over geklaagd worden vind ik maar de invloed van de scheidsrechter wordt wel enorm overdreven. Hij had naar mijn mening nauwelijks invloed op het resultaat

15 februari 2018 om 16:08

Dat ben ik ook wel met je eens, ik had het gevoel dat de wissels van PSG en Real het verschil maakte. Snap het nog steeds niet helemaal waarom Cavani eraf ging.

Psg heeft gewoon verloren van een volwassen real. Penal was terecht en tuurlijk was scheids matig maar wel aan beide kanten. Deze man moet sws niet gaan zeiken, als je voor 2 spelers bijna 400 mil uitgeeft en zo word weg gespeeld door real dan kan je beter even je tijdje je mond houden. Ik hoop dat real dan volgende wedstrijd lekkrr 0-4 maakt en dat de scheids goed fluit zodat opmerkingen zoals die van mbappe niet merr gemaakt worden

Mischien moet je tegen Mbappe en Neymar zeggen dat ze de bal ook aan anderen moeten gunnen? Man man man wat een ego's. Het is om gek van te worden je rent en zwoegt maar ze geven de bal niet af terwijl je er beter voor staat.

15 februari 2018 om 08:28

Dit is precies de reden waarom ik me irriterrde aan neymar bij Barcelona. Elke keer alleen gaan. Bloed irritant

Heb niks raars gezien. De scheids floot prima en neymar was gewoon erg vervelend weer. Geniet van Neymar hoor maar de laatste tijd niet. Real was sterker en agressiever, daar had PSG moeite mee

Ik vond Rocchi persoonlijk niet zo verkeerd fluiten.
Jaa, een paar kleine foutjes in de zin van geel of geen geel, maar was volgens mij consequent in zijn fluiten. Neymar die geel krijgt was terecht, 20 sec ervoor nog gewaarschuwd.
De gele kaart van Rabiot was wat zwaar, maar aan de andere kant had de scheids Rabiot de eerste helft al een reprimande gegeven dat dit t de limiet was, dus denk dat daar de gele kaart op gebaseerd is.
Had kroos wel geel mogen geven voor een schwalbe, maar niet bij de penalty. Was een licht vergrijp, maar t was wel een vergrijp. Dom om je hand in iemand zn nek te leggen op die positie met het zicht op de scheids.

Die gele kaart voor Rabiot, dat had een gele prent voor Modric moeten zijn. Wat een giller.

Vond Rocchi inderdaad niet goed fluiten. Maar niet perse in het voordeel van 1 ploeg. Die laatste 2 goals zijn gewoon slecht verdedigd. Die Khalafi zou zijn verdediging maar moeten aanpakken in plaats van de scheids.

Iedereen en alles zeurt tegenwoordig maar over scheidsrechters. Of ze fluiten partijdig of te veel of te weinig. In veel gevallen wordt er in eerste instantie naar de scheidsrechter gekeken die misschien ergens een strafschop had moeten geven of een twijfelachtige vrije trap niet had mogen geven. Supporters snap ik wel die zijn meestal volledig blind en zien alleen als er in het nadeel van hun favorieten gefloten wordt, de goedkope strafschop die ze mee krijgen zijn ze meestal al weer snel vergeten.
Laten clubs, spelers, trainers en bestuurders de fout nou eerst eens bij zichzelf zoeken in plaats van altijd maar direct naar de scheidsrechter te wijzen....

Die keer dat mbappe onterecht buitenspel werd afgevlagt had wel bepalend kunnen zijn

Net als vorig jaar zeuren over de scheids...het waren, als je eerlijk bent en niet door een supportersbril van een andere ploeg kijkt, gewoon (zoals vorig seizoen) terechte beslissingen. De penalty voor Real was juist want je moet je beide handen thuis houden in het voetbal, toch zeker in de 16 en de bal op Ramos was gewoon hard ingeschoten en zn arm had een natuurlijke positie (heel dichtbij het lichaam). Tuurlijk is het voor een niet Real fan leuker om te zeggen dat het schandalig was van de scheids en blablabla.. maar zoiets zegt dan meer over jezelf. Is het erg voor PSG om weer zwaar te verliezen uit?, Ja want ze verdienden beter maar aan wie ligt dat? Toch aan hun eigen tactische opstelling zeker. Real op ervaring 3-1 gewonnen van een intrinsiek betere ploeg en het was verdiend ook. Asensio maakte het verschil

Het enige waar de UEFA iets aan moet doen is de ongelimiteerde uitgaven van bepaalde clubs gaan beperken, regels opleggen omtrent een percentage zelf opgeleide spelers in elk team en een maximaal aantal contractspelers bij elke club. Het is toch gestoord dat PSG zoveel aan 1 speler uit mag geven of clubs als City 50 huurlingen elders hebben spelen!

15 februari 2018 om 09:35

Totale onzin wat je roept over City en Psg, in het verleden gaven de grote clubs al gigantische bedragen uit, nu doen twee clubs met nieuw geld er een schepje bovenop en is het ineens een schande.

15 februari 2018 om 09:40

Waar zeg ik dat ik het goedkeur dat dit in het verleden ook gebeurde? Dat is namelijk niet zo! Alleen is dat het verleden en kun je daar nu niets meer aan veranderen. Aan het heden echter wel!

15 februari 2018 om 10:46

Het klopt gewoon niet wat je zegt, ja PSG heeft met Neymar een record gebroken maar kijk eens wat spelers Vieri, Ronaldo, Crespo, Buffon, Zidane, Ronaldo een aantal jaar geleden al moesten kosten. De traditionele clubs irriteren zich er gewoon aan dat er nieuw geld is en dat het niet meer vanzelfsprekend is dat zij alle spelers kunnen aantrekken of behouden.

Scheids was idd vrij matig. Maar volgens mij had hij neymar ook rood kunnen geven voor een fopduik. You win some you lose some

Kan aan mij liggen, maar ik vond de scheids echt niet zo opvallen. Vooral in de eerste helft vond ik niet zoveel mis, dus vraag me af over wat ze het hebben. De penalty was een beetje discutabel, maar je kan hem zeker op de stip leggen.

15 februari 2018 om 09:31

Hij maakte fouten maar die zie je in andere wedstrijden ook gebeuren, gewoon zwak om je verlies hierop af te schuiven.

Ik vond hem qua kaarten niet erg sterk. Toch een paar schwalbes waar hij is ingetrapt, die hadden echter geen invloed op de uitslag, nu uit die spelhervattingen geen gevaar kwam. Dat penaltymoment vond ik goed beoordeeld en dan blijft alleen dat buitenspel moment over, waar ie door had moeten spelen. Al met al vind ik het te weinig om de overwinning van Real Madrid aan de scheidsrechter op te hangen.

Wat een bullshit. Neymar was gisteren aan het begin zelf de hele tijd de scheidsrechter aan het provoceren waardoor die niet zo snel meer overal een vrije trap voor ging geven. Accepteer gewoon je verlies

Nou nou, de vrije trap in de eerste helft was onterectht en Kroos had geel moeten krijgen, en 1 buitenspel situatie die niet terecht was. Niets gekker dan andere wedstrijden lijkt me, dit gebeurt regelmatig en Real is gewoon de terechte winnaar. Heerlijk om te zien dat Real en Barca gewoon PSG nog afdrogen en deze oliesjeik jaar op jaar laten janken.

15 februari 2018 om 09:39

@fron010
PSG is niet door Barca afgedroogd maar door de Uefa, ik zou zeggen kijk de wedstrijd terug. 2 onterechte penalties gegeven aan Barca, een penalty voor een zware overtreding op di Maria niet gegeven, allerlei dubieuze kaarten gegeven. Ik denk,dat zelfs een beetje realistische Barca fan met gefronsde wenkbrauwen heeft zitten kijken. En sinds wanneer is 3-1 afdrogen, er is ook nog een wedstrijd in Parijs dus dit is nog niet klaar.

Wat een onzin, rabiot kreeg onterecht geel dat is duidelijk. Verder had le ceso een tweede gele kaart kunnen krijgen bij de pingel. Neymar een tweede geel voor een schwalbe, hadden nodig en kroos dan ook moeten krijgen. Maar dit was niet het probleem van de wedstrijd voor psg. Als de eerste helft neymar de bal een aantal keren gewoon afgeeft aan cavani dan waren de kansen veel groter geweest ipv de slappe schoten van neymar. Verder was de wissel van cavani natuurlijk enorm dom. Die meunier bakte er helemaal niets van.... dus kijk vooral eens naar je eigen ploeg.

Ik vind het altijd zo zwak om de scheids de schuld van alles te geven. Emery had niet zo ontzettend laf moeten wisselen. Cavani eruit halen en dan geen Di Maria het veld opsturen om het Real nog wat lastiger te maken? Die wissel sloeg als een tang op een varken. Modric en Kroos hadden zeker een gele kaart moeten krijgen voor simulatie, Neymar had een 2e geel moeten krijgen voor die schwalbe óf die schop die hij gaf. Scheids was inderdaad niet echt stabiel voor beide partijen, maar die 3-1 ligt toch écht vooral aan de domme wissel van Emery. Zidane wisselde aanvallend met Asensio, Vazzie en Bale.. daar reageer je dan toch op als coach zijnde van PSG als je Di Maria op de bank hebt zitten in bloedvorm?! Dit was zeer zeker niet de schuld van de scheids.

Je sterspeler kon rood krijgen voor natrappen of een 2de gele voor een overduidelijke schwalbe...

Haha ja wordt inderdaad eens tijd dat de Uefa gaat optreden tegen het oh zo eerlijke fair-play beleid die PSG volgt. De scheidsrechter heeft Real geholpen te winnen laat me niet lachen....

Hij kan gaan zeuren over de scheids, maar als die volgens het boekje had gefloten. Dan kon neymar na een kwartier weer douche.

Vond de scheidsrechter wel in voordeel van Real fluiten. Maar ook niet dermate dat het de uitslag enorm heeft beinvloed, hoewel ik wel merkte dat de PSG spelers zich echt irriteerde en dat heeft wel invloed op het spel. Ik denk dat Barcelona uit vorig jaar een enorme zenuw bij ze heeft opengelegd, en dat snap ik wel.

Ik vond de scheids juist prima fluiten. Enige dat ik minder vond is (maar dat vind ik altijd minder) als de scheids beweert dat iemand een schwalbe maakt hoort ie ook geel te geven. Als een scheids dat niet doet houd hij zich niet aan de regels.
Verder waren er uiteraard enkele fouten gemaakt maar grote vond ik zeker niet en al helemaal niet zo zeer dat Real geholpen werd. De fouten werden in nadeel/voordeel van beide ploegen gemaakt.
En het meest kan je gewoon tegenelkaar wegstrepen en kom je gewoon tot de conclusie dat Real terecht heeft gewonnen.

Het probleem was imo niet zo zeer de scheids dat Psg verloor hier en of geen punt pakt, maar eerder omdat PSG te veel wilt.
Geen rust kan bewaren en man man Neymar wilde alles in zijn uppie doen ongelooflijk ik zag Veratti nauwelijks .

En ik zag enkele comments over dat Kroos geen penalty moest krijgen?
Was gewoon terecht hoor die verdediger moest gewoon niet dergelijk risico nemen.
En Ramos hands? Dacht het dus ook niet dat zou best flauw zijn.
Nee Paris speelde best leuk maar ze moeten nog leren rustiger te spelen.
Beetje slechte verliezer deze trainer.

ps: en laat Neymar lekker daarblijven. Hij had kunnen komen voor hij naar Barca ging, nu is beetje te gepasseerd station en ik zou hem absoluut niet willen zien meer bij Real ik zou me dood ergeren.
Hij moet eens kappen met zijn acteerwerk. Vind hem 1 van de beste spelers dat vond ik al toen hij bij santos speelde maar die acties zijn gewoon best laag. Vind ik overigens van elke speler die zovaak zoiets doet.
Had hetzelfde vroeger met CR bij man U, echt vervelend maar dat is gelukkig sinds hij bij Real speelt aardig eruit. Niet geheel maar hij doet het niet meer in grote mate .

Het PSG met Lama, Rai, Ginola en Weah was vele malen leuker en sympathieker dan de huidige club. Toen kon je gewoon als liefhebber echt voor PSG zijn. Nu is het een plastic oliedollarteam.

Even serieus hele tijd wijzen naar de scheids de fouten die de scheids maakte was niet heel cruciaal. Oke het was zeker geen geel voor Rabiot, Maar om daar over te gaan janken steeds heeft geen zin Neymar trapt ook na op Nacho van achter dat is ook rood kan je ook zeggen. Daarnaast spaart de scheids ook Lo Celso ,want die had al geel en hij trok kroos aan zijn arm was wel heel licht maar zeker een penalty. En de scheids gaf ook de penalty dus kan ook geel trekken. Dus om nu naar de scheids te wijzen is ook niet goed. Praat maar over de kansen die PSG had en niet afmaakte, Doordat Neymar zich te veel wou laten zien.

15 februari 2018 om 15:37

Sorry, maar er krgen buiten die Rabiot, nog 2geel van PSG zonder dat er maar iets aan de hand was.

Dat drukt een heel groot stempel. Als jij als speler zonder overtreding geel krijgt, en dat 3 x in die wedstrijd, dan denk je ook nog wel even na. Het is gewoon niet goed te praten.
Daardoor gaat men zeker geforceerd spelen, wetende dat rood loert.

Dat je dan zegt dat het geen invloed heeft is wel bijzonder. Ik ben niet voor PSG of Real, maar neutraal in deze.

Ook deed PSG het 1x bij iemand van Real die ook geel kreeg voor niks, weet ff niet meer welke speler...ze maken ook veel show alsof ze zogenaamd erg geraakt worden.

Ja hij heeft gelijk . Real heeft ook geluk gehad . Want psg heeft een paar grote kansen niet benut. Ze speelden ook wel te aanvallend in Madrid dat vind ik top

Hij heeft gewoon helemaal gelijk, Real en Barca worden altijd bevoordeeld in Europa, dat is niet echt normaal. Ze moeten namelijk ver komen, en het kost veel geld als men het misloopt.

Ik vond gisteren ook dat Real zeker bevoordeeld werd, en dat is jammer.
Het is gewoon match-fixing wat er gebeurt op het hoogste niveau. Maar dat gebeurt overal en op elk niveau.

Jammer, zo wordt het erg moeilijk om te winnen. Ik vond PSG ook beduidend beter dan Real, maar het zat ze niet helemaal mee. Kijk ook naar Brace tegen hen vorig jaar. Ik vind Barce een schitterende club, maar men ging natuurlijk onterecht door...en dit gebeurt te vaak, dat scheidsrechters hun stempel teveel drukken.

Overigens verloor PSG niet door de scheids, maar door hun eigen toedoen uiteindelijk, maar het had zomaar anders kunnen zijn.

De scheids was lichtelijk in het voordeel van Real, maar zoveel fouten heeft ie nou ook niet gemaakt. Die penalty was terecht, maar hij heeft aan beide kanten vrije trappen gegeven voor absoluut niks. Neymar die twee keer door een stikstofmolecuul werd gelanceerd (classic), en Modric die twee keer tegen iemand aan huppelt en een vrije trap verdient (geef toe hij doet het goed). De enige grote fout vond ik dat Mbappé onterecht werd teruggefloten uit een kansrijke positie. Dat had zomaar een goal kunnen zijn. Maar goed, zoveel heeft PSG niet te klagen. Ze werden veel minder benadeeld dan vorig jaar tegen Barcelona en ook Real werd veel minder gematst dan vorig jaar tegen Bayern.

Die klootzak van een scheidsrechter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AS Monaco8040
5.Rennes586
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
MarquinhosVerdediger20
Thiago SilvaVerdediger20
Layvin KurzawaVerdediger20
Dani AlvesVerdediger20
Ángel Di MaríaMiddenvelder20
Marco VerrattiMiddenvelder20
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

1273 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Paris Saint-Germain 1 1 0 0
2017/2018 Paris Saint-Germain 20 19 5 1
2016/2017 Barcelona 30 13 7 1
2015/2016 Barcelona 34 24 6 0
2014/2015 Barcelona 33 22 6 0
Laatste voetbalnieuws

PSG dankt blunderende doelman in eerste speelronde

Paris Saint-Germain is prima begonnen aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1. De titelverdediger rekende zondagavond in het eigen Parc des Princes met ruime cijfers af met SM Caen: 3-0....Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 augustus
Tottenham Hotspur zit een transfer van Luka Modric naar Internazionale voorlopig dwars. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren