Özil bezorgt Real op lastige avond in Valladolid welkome zege

Zaterdag, 8 december 2012 om 21:49Erik van Dam • Laatste update: 00:00

Eenvoudig ging het niet, maar Real Madrid is ongeschonden uit de strijd tegen Real Valladolid gekomen. De regerend kampioen van Spanje werd zaterdag op bezoek bij de nummer zeven tot tweemaal toe op achterstand gezet door Manucho. Mesut Özil nam zijn team vervolgens bij de hand en zorgde met twee doelpunten alsnog voor de overwinning: Real is Atlético Madrid en Barcelona nu tot twee en acht punten genaderd (2-3).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Mesut Özil heeft laten zien dat hij altijd basisspeler moet zijn bij Real Madrid


Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door shaik)

Wow dit is snel..

Maar goed over de wedstrijd, een matige wedstrijd aan de kant van Real Madrid..

8 december 2012 om 23:30

Lekker onderbouwd.

Ik heb net de samenvatting gezien en die 2 goals van Özil waren heerlijk, vooral die 2e onderkant lat. Eerste was een goede combinatie met naar mijn mening de 2 beste teamspelers bij Real in aanvallend opzicht, Özil en Benzema.

Ging wel stuk dat Sierd zei dat clubs die twijfelen of ze Bony willen halen ook voor Manucho kunnen gaan

Scoort 2 keer tegen Real Madrid en vorige week of die week daarvoor scoorde hij ook een fantastische goal na een prachtige aanval, die was aanval of de week bij sport1.

Uiteindelijk gewonnen. Laten we er verder maar niet op ingaan op welke manier.

9 december 2012 om 13:27

Je kan zeggen dat Madrid het elke wedstrijd moeilijk heeft, als toch elk wedstrijd minimaal een zuiver doelpunt af word gekeurd? Begint bijna normaal te worden.

Matige wedstrijd vooral de 2e helft. Wel heel open en een geweldige Ozil. Mooie vrije trap van hem. En al met al een terechte overwinning.

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Alleen presteerde Real Madrid wel matig. De absolute uitblinker in deze wedstrijd was Özil. Naar mijn mening man of the match! Hij redt ons.. alweer! Man of the Bench: Kaka.

Woow ozil goud waard voor real madrid samen met benzema.
Ik heb de wedstrijd niet gekeken maar aan de stand te zien was het een mooie wedstrijd.
we mogen geen fouten meer maken.

8 december 2012 om 21:55

Hmm, dus aan de stand kan je zien of het een mooie wedstrijd is geweest? Logisch.

8 december 2012 om 21:58

Doe niet zo dom man! Het kan toch dat hij dat al gauw denkt bij een 3-2 uitslag! Niets onlogisch aan.

8 december 2012 om 22:01

Dus jij kan zijn gedachten lezen? Vertel, wat speelt nu in mijn hoofd?

8 december 2012 om 22:14

Een doelpuntrijk wedstrijd met 2 treffers van Ozil, kan je zonder de wedstrijd gekeken te hebben, zeggen dat hij goud waard is toch en dat het een mooie wedstrijd was? Zonder zijn 2 treffers zou het 2-1 zijn geweest.. dus wat zegt Bangbross dan verkeerd? Haha

Ben erg blij met de overwinning Mourinho deed gek maar het geeft gewerkt. Super Ozil met weer een geweldige vrije trap. Tevreden over Real alleen de positie spel moet een beetje beter, vind dat ze de bal makkelijker moeten rond spelen en in de team houden.

Een slechte wedstrijd van Real, maar ben blij met de overwinning.

De wissels sloegen werkelijk nergens op. Een linksback eraf halen en dan een spits op LB zetten...? Ozil heeft ons gered met een prachtige vrijetrap. En zijn 1e goal was ook heel mooi. Geweldige combinatie met Benzema.

8 december 2012 om 21:54

Hoezo? Helemaal logisch! hij wou meer creativiteit en wist dan een 2-2 niet genoeg was!

8 december 2012 om 22:01

Callejon is geen spits, hij heeft als back volgens mij al eerder gespeeld en deed het niet slecht op die positie. En je kan niet zeggen dat het verkeerd uitpakte

Ramos speelde een zwakke pot, gelukkig toch gewonnen

Ik zou Ozil i.p.v. Di Maria op rechts spelen, ik geloof dat dat vorig jaar ook wel vaak gebeurde.

Callejon deed het weer prima! Ook op Linksbak. De wissels van mourinho zijn gedurfd, maar Zalig!


Die goal van Ramos was gewoon correct. Was 1 meter niet buitenspel. Jammer. Voor de rest speelde ramos niet top vandaag.

Eigenlijk waren alleen Ozil en Benzema opvallend vandaag. Ook bij alle drie de goals betrokken.

Benzema met de eerste goal, daarna de mooie assist met de hak op Ozil die zelf de prachtige aanval opzette. En de overtreding was op Benzema waarna Ozil echt een prachtige goal maakte uit de vrije trap. Neemt ze steeds vaker vanaf daar, ook niet de eerste keer dat hij scoort uit een vrije trap. Was weer erg goed bij vlagen.

Mourinho had echt de domste wissels ooit, totaal geen gedachte achter. En meteen na een goal voorsprong Varane erin voor Benzema. Maar oke boeiend. Laat die vent ze nou eens oefenen op dode spelmomenten dit lijkt nergens op.

8 december 2012 om 21:57

Echt .daar worden we al maanden mee gepakt.ik begrijp niet dat Mourinho daar niets aan doet

8 december 2012 om 22:03

Mourinho oefent wel op dode spelmomenten, iedereen kent zijn taak en het wordt elke keer weer besproken. Dat de spelers zich dr niet aan houden kan Mourinho weinig aandoen

9 december 2012 om 13:06

Özil maakt gewoon een statement hier. Ronaldo moet met zijn fikken van de bal af blijven als een vrije trap van dichtbij genomen moet worden. Laat dat maar aan de vele rasvoetballers over bij Real.

Ik denk dat het de hoogste tijd is geweest van Mourinho bij Real. Dit is echt te triest voor woorden.

Om maar even op te noemen: onbegrijpelijke wissels, pepe alleen houthakken naar voren, iedereen doet maar wat zonder enige organisatie, al wekenlang dezelfde voorspelbare tactiek, of liever gezegd geen tactiek. Creatieve en/of aanvallende spelers per se laten verdedigen waardoor ze hun unieke waarde kwijtraken (ozil, Callejon, Di Maria, Alonso, Kaka).

Er zit geen enkele tactiek of plezier meer in ons spel. Ik vond het echt zielig voor Callejon. De jongen werkt altijd zo hard en kan goed scoren en dan gaat Mou heb gebruiken als verdediger....

Maar helaas zal Mourinho wel langer blijven.
Echt huuln dit., ondanks de overwinning

8 december 2012 om 21:56

Wat snap jij niet aan deze wissels? Het staat 2-2. hij Moet winnen. Brengt dus meer creativiteit in het spel. En dat lukte trouwens, prima. Niemand verloor creativiteit, in tegendeel.

edit: spelfout

8 december 2012 om 22:02

-als hij wil winnen moet hij niet een aanvaller in de verdediging zetten, maar juist een aanvaller erin (voorin, Niet achterin) voor een verdediger.
-En dan moet hij niet Bezema eraf halen voor Varane.
-De man met de afgemeten passes in de verdediging zetten. Di Maria Callejon laten helpen met verdedigen.
-pepe die geen flauw idee heeft wat "opbouwen" betekent. Zit helemaal niet in zijn woordenboek.
-ozil laten verdedigen, terwijl je daar 2 controleurs voor moet gebruiken.
-alle ballen in een keer naar voren, dit is nog het ergste, want er wordt helemaal niks mee bereikt zowat.

8 december 2012 om 22:05

Je kunt wel aanvallers erin blijven brengen maar Real had juist creativiteit nodig. Dus een middenvelder erin en een winger zodat je aanvallend beter op je benen staat. Lijkt me wel een logische gedachte, het was gewoon alles of niks.

8 december 2012 om 22:08

Benzema er niet afhalen voor Varane als je in een moeilijke wedstijd 2-3 eindelijk voorstaat met nog 10 minuten te gaan? Tuurlijk wel.
Callejon bracht creatieviteit van op zijn positie. Prima beslissing om Nacho en arbeloa er uit te halen. Pepe, en Ramos vandaag waren ondermaats, dat heeft niet mets wissels te maken. Maar dit duo is ijzesterk dus die moet je gewoon laten staan ookal zijn die lange ballen ergelijk. Daar zal mourinho ook over babbellen. sowieso.
Ozil verdedigde goed mee, maar stond er gewoon vooraan ook.

Het heeft toch resultaat gebracht? Riskant, maar geslaagd.

8 december 2012 om 22:12

Begrijp me niet verkeerd, ik accepteer je mening. Ik zie het gewoon een beetje anders. De match moet sowieso Niet vergeten worden, want hier kan Mourinho een paar (negatieve) punten beter maken.

8 december 2012 om 22:00

Volgens mij is het hoog tijd dat jij niet meer op voetbalzone.nl komt. doei.

9 december 2012 om 06:14

Mourinho was juist heel slim ,, hij zag wat de tegenpartij voor tactiek gebruikte, dat was veel druk zetten waardoor de verdediging van real geforceerd lange ballen moesten geven, en dat kunnen ze niet goed.. daarom ging nacho eruit en speelde daar callejon want hij heeft meer rust aan de bal enkn opopbouwen, dat lukte gedeeltelijk omdat nogsteeds ramos en pepe geforceerd lange ballen moesten geven, Mourinho haalde toen arbeloa naar de kant, speelde ramos vanaf rechts en speelde xabi als eeb centrale verdediger zodat real gewoon kon opbouwen.. het was dus gewoon heel slim spelen van valledolid waardoor real zulke gekke wissels moest gebruiken, maar geluk had Mourinho door wat hij moest doen en deed het perfect..

opeens zag ik callejon als LB zag ik ergens xabi alonso als CV ramos als LB als ik me niet vergis met modric op het middenvel met khedira..

ik denk dat mourinho ook heeft gedacht dat als ze hier punten zouden verliezn dat het over en uit was daarom dat hij volledig ging om de 3de goal te maken.

Vervolgens zag ik real veel tijd rekken voor zo'n ploeg.. ik denk dat dit een wedstrijd wordt om te vergeten...

Wat een matige wedstrijd van de kant van Real Madrid! Zeker in de eerste helft heb ik weinig aanvallen gezien waar geen lange bal werd gespeeld; Özil werd op het middenveld compleet overgeslagen. Real Valladolid kwam tot tweemaal toe op voorsprong door slecht verdedigen bij standaardsituaties van Sergio Ramos. Iker Casillas was kansloos van zo'n dichtbij door ijzersterk afmaken van Manucho. In de tweede helft kwam José Mourinho met een aantal uiterst vreemde wissels waardoor Xabi Alonso tijdelijk centraal achterin kwam te spelen en José Callejon op linksback. In de slotfase werd dan nog Benzema naar de kant gehaald voor Varane om het slot op de deur te gooien. De scheidsrechter blunderde deze wedstrijd meermaals; Valladolid had gewoon door moeten spelen toen Manucho één op één kwam te staan met Casillas na een snel genomen vrije trap. Verder scoorde Sergio Ramos een bevrijdend doelpunt, maar werd onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Al met al, een leuke wedstrijd met een terechte uitslag. Gefeliciteerd Madridistas!

8 december 2012 om 22:00

Aan de kant van Real Madrid? Ja en Valladolid liet "fantasy" voetbal zien zeker.

"wat een matige wedstrijd van de kant van Real Madrid! "
"al met al, een leuke wedstrijd met een terechte uitslag. Gefeliciteerd Madridistas!"

Wtf?

8 december 2012 om 22:01

Voor een keer dat hij de juiste analyze geeft over Real

8 december 2012 om 22:03

Valladolid deed wat het kon in eigen huis; ze werkten hard en werden met standaardsituaties gevaarlijk. Meer hoef je ook niet te verwachten van die ploeg! Verder kan ik toch niet ontkennen dat Real Madrid hier de overwinning verdiende? Ik vond het zeer matig van de kant van Real, maar gezien het aantal kansen verdienden de heren de overwinning. Wat is hier zo vreemd aan?

8 december 2012 om 22:06

Het gaat mij niet om wat je zei over: "terechte uitslag"..

Nogmaals, Je zegt: "wat een matige wedstrijd van de kant van Real Madrid! "
En daarna: ""al met al, een leuke wedstrijd"

8 december 2012 om 22:09

Het spel was gewoon matig van beide kanten, maar het golfde wel bij vlagen op en neer. De amusementswaarde was hoog, maar het spel was om te huilen.

8 december 2012 om 22:09

Het gaat om die tegenstrijdigheid vriend. Hoe kun je een wedstrijd als matig én leuk tegelijkertijd bestempelen? Volgens mij bedoelde je dat Real Madrid matig speelde maar het wel een leuke wedstrijd was om naar te kijken.

8 december 2012 om 22:11

Je moet ook niet van het spel genieten.. Je bent een Barcelona lover.. Snap je dat?

8 december 2012 om 22:18

Ik mag niet van dit spel genieten omdat ik fan ben van Barcelona? Serieus, ik heb nog nooit zo'n kromme redenering gehoord! Stel, ik was fan van Chelsea. Dan was dit volledig verantwoord geweest? Blink182, volgens mij is je account gehackt want normaal praat je nooit zoveel onzin!

Jantjebosma, ik snap niet hoe ik het nog duidelijker kan maken. Inderdaad, het spel was erg matig. Zowel van de kant van Valladolid als van Real Madrid! Maar aangezien het spel bij vlagen snel op en neer ging vond ik het leuk om te zien.

8 december 2012 om 22:27

Nee mijn account is niet gehackt!
Het is door jongens als jou dat ik niet meer/of minder te "bewonderen" ben op VZ (real Madrid topics), want daar ben jij weer. Eerste rij, eerste bank om onzin uittekramen over Real Madrid (of Mourinho).

Jullie zijn de grootste provocateur ooit. Alleen maar open deur intrappen.

Nu krijg ik ook nog van die idiote prive berichten dat ik een "chelsea fan" ben geworden, omdat ik niet meer/of minder reageert in Real Madrid topics..

Kap er gewoon mee joh!

8 december 2012 om 22:29

Ay Ay ay, Guaporta, ay ay ay. Dat is alles wat ik te zeggen heb. Doe iets aan je manier van formuleren gozer. Hier, zal ik het je 'ns uitleggen: Een voetbalwedstrijd, waarbij 22 spelers op het veld staan gedurende 90 minuten (als er geen rode kaarten vallen), plus blessuretijd inclusief een pauze van 15 minuten, die gebeurtenis.. Kan je het nog volgen? Die bestempel jij als matig én leuk. Wanneer iets matig is, is het niet leuk.. Iets kan niet matig zijn én leuk tegelijk. Dus als je dat iets anders formuleerde, zou het oké zijn. Bijvoorbeeld door te zeggen dat een team matig speelde, maar de wedstrijd alsnog leuk was om naar te kijken. Net als de Serie A, allemaal matige teams, maar sommige wedstrijden kunnen leuk zijn. Snap je het Guaporta?

8 december 2012 om 22:34

Voetbaltechnisch gezien was het ook matig. Het niveau lag absoluut niet hoog. Desalniettemin was het wel vermakelijk omdat het een open wedstrijd was, er vijf doelpunten werden gemaakt en het spel op en neer golfde. Bovendien was het spannend. Vier redenen die aangeven waarom het leuk was om te zien. Alle vier hadden ze in dit geval niet te maken met hoogstaand voetbal. Er werd veel vooruit gedacht en balverlies geleden, dat was de meest voorname oorzaak voor het feit dat de wedstrijd open was en op en neer golfde. Qua verzorgd positiespel waren enkel de eerste tien minuten van Valladolid sterk. De rest oogde van beide kanten zeer opportunistisch.

Misschien kan het anders worden geformuleerd maar ik denk dat het wel te volgen is wat Guaporta hier bedoelt. Het was vermakelijk maar niet hoogstaand. Het Engelse voetbal (zeker op lagere niveaus) is ook van een bedroevend laag niveau (voetbaltechnisch gezien) maar kan zeer vermakelijk zijn.

8 december 2012 om 22:37

Blink182, die privéberichten krijg je niet van mij. Ik snap dan ook niet waarom je zo agressief reageert, ik zeg hier namelijk helemaal niets vreemd. Verder ben je ook helemaal niet verplicht om mijn reacties te lezen.

Jantjebosma, ik begrijp waarom je in de war raakte. Maar volgens mij is het duidelijk, dan hoeven we er geen woorden meer aan vuil te maken. En kijk, Estelada begrijpt het wel!

8 december 2012 om 22:48

En tijdens live-meepraten.. zielige icoontjes plaatsen als Real Madrid scoort.. domme dingen zeggen over Pepe.. etc etc
En nu probeer je heel "netjes" te overkomen.. met je : al met al een leuke wedstrijd.. en hiervoor zei je: "wat een matige wedstrijd van de kant van Real Madrid!" Alsof Valladolid heel goed was.. aub zeg...

Blijkbaar is dit jou manier van zijn...

8 december 2012 om 22:58

Volgens mij wil je het gewoon niet begrijpen.

9 december 2012 om 01:21

@ Jantjebosma

je pobeert Guaporta te verbeteren en het lukt je wl
totdat je een vb geeft en zegt:

Net als de Serie A, allemaal matige teams, maar sommige wedstrijden kunnen leuk zijn. Snap je het Guaporta?

Allemaal matige teams? meen je dit nu echt?

8 december 2012 om 22:02

Valladolid was nog slechter. Behalve Manucho en Dani Hernandez (madrid jeugd trouwens) was er niets te zien bij hun hoor.

Je zegt net of alleen Real matig was..

8 december 2012 om 22:57

Je kunt hem niet echt een jeugdspeler noemen, hij heeft inderdaad in de jeugdopleiding gezeten maar kwam op late leeftijd. Alberto Bueno is wel een jeugdspeler, heeft de jeugdopleiding doorlopen sinds zijn 13e en was van de generatie Granero, Mata, Javi Garcia en Adan.

8 december 2012 om 22:08

Het probleem bij het snel genomen vrije trap is dat het niet snel genomen moest worden. De scheids was nog bezig dus dan lijkt het me logisch dat die teruggevlagd wordt.

8 december 2012 om 22:15

Daar heb je natuurlijk gelijk in, maar dat is niet van toepassing op deze situatie. Na het duel van Pepe met Manucho werd er gefloten voor een overtreding, de scheidsrechter stapte weg van de bal en liet de vrije trap nemen. Pas toen bleek dat Manucho één op één bleek te komen met Casillas, besloot hij het spel stil te leggen en Pepe toe te spreken. Daar heb ik trouwens nog buitengelaten dat Pepe duidelijk een gele kaart verdiende naar een dergelijke armzwaai.

8 december 2012 om 22:37

Ik had dat stuk dan even gemist maar je zal wel gelijk hebben. Als dat zo is was het inderdaad een verkeerde beslissing maar ik denk niet dat die kans een grote zpu worden. Het was in het begin een grote kans maar die bal ging veels te veel naar de zijkant en toen waren er al meerdere spelers aangesloten.

Opl het einde zag je real gewoon tijd reke hhhh

8 december 2012 om 21:57

Tja we don't care.

8 december 2012 om 22:00

Beginnen ze al de streken acherna te doen van Barca? (sarcasme)
Ah, Elke ploeg doet dat.

8 december 2012 om 22:02

wat wil je hiermee zeggen?

elke club die 2x op achterstand komt gaat met 3-2 in de laatste minuten tijd rekken of het nu Barcelona, Real Madrid, Agovv of de lokale SV is.

3 punten zijn binnen dat is waar ze aan het einde van de rit naar kijken hoeveel punten je hebt niemand zal erom malen hoe je die hebt binnen behaald (uitzonderingen daar gelaten)

real madrid mist marcelo.het is duidelijk dat hy niet vervangbaar is..ook niet door coentrao....want geen kunnen acties als marcelo maken

Ozil begint weer in te komen. Hij is na Ronaldo en Casillas de belangrijkste speler bij Real naar mijn mening. Als hij in vorm is, is Real meestal ook in vorm. Real was denk ik dit seizoen tot nu toe zwaar uit vorm mede dankzij de slechte vorm van ozil...

8 december 2012 om 22:09

En mede dankzij de slechte vorm van Ronaldo. Nornaal was hij degene die beslissend was en nu speelt hij niet goed en Ozil die ook niet echt in gorm was en Real verliest een aantal wedstrijden.

8 december 2012 om 22:15

Alonso, Ramos en Khedira zijn ook erg belangerijk, ben trouwens erg blij dat Modric laat zien waarom hij naar Real gehaald is.

Ik snap niet dat mensen de wissels niet begrijpen. Nacho en Arbeloa brachten geen creativiteit dus hij loste dat op omdat hij Moest winnen. Tweede helft ging het beter dan 1ste helft, dus ik snap het probleem niet. Het is gewaagd, maar zo kennen we hem. En het is gelukt. Dus prima. Dat maakt me blij. In tegenstelling tot vele hier hoop ik dat Mourinho nog Jaren blijft!

8 december 2012 om 22:04

Ah, de meeste kennen hier geen bal van voetbaltactiek maar volgen eerder de wandelzones en kijken enkel naar de namen,

Maar goed, forum is er voor iedereen

9 december 2012 om 01:25


ik denk dat die wissels gemaakt zijn omdat mourinho inzag dat het de laatste kans zou kunnen zijn
zulke wissels maak je normaal gezien niet...

maar het verschil zou oplopen tot 13 punten dacht ik... en dan zou het over en uit zijn, daarom dat hij verkoos voor een calejon als LB en ging schuiven met de spelers..

Özil in basis laten en Di Maria heel graag verkopen naar een matige club want hijzelf is ook een matige speler.
Verder wat een matige wedstrijd van Madrid allemachtig wat slecht, en dan heb je Mourinho met zijn hopeloze wissels. Hij moet maar snel vertrekken.
Overigens was Kaká uiteraard uitblinker op de bank. Man of the bench.

Ozil moet gewoon altijd spelen en hij blijft gewoon bij Real!!
Ookal is Ozil niet in vorm moet hij wel blijven spelen.

Özil, Özil, Özil.. Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar het scorebord zegt genoeg!

Misschien is het beter voor Özil om te vertrekken, want naar mijn gevoel kan Özil belangrijker en doorslaggevender zijn bij een andere club met een duidelijk systeem wat op deze meneer gebaseerd is. Hij verdwaald onder de grote heren van Madrid. Een Manchester, Inter, Milan of Bayern München zou goed bij hem passen.

Het Italiaanse voetbal zou perfect bij hem passen, want Özil moet het van bepaalde momenten hebben en het Italiaanse voetbal is ook gebaseerd op dat ene pass of schot.

Real wint met de nodige weeen, kijken wanneer Barcelona haar kampioenschap veiligsteld (daar lijkt het op, hoe graag ik ook het tegendeel zie)!

8 december 2012 om 22:06

Serie A is geen optie. Het niveau daar is een ramp. De overige 2 teams passen beter bij hem.

8 december 2012 om 22:12

Ik volg het Italiaanse voetbal al lang niet meer, dus je kan beter geinformeerd zijn. Misschien kunnen zulke rasvoetballers het voetbal daar ook peil brengen, want het Serie A verdiend wel meer dan dit niveau.

Het klopt weer wel dat United en Bayern qua systeem en stijl beter passen bij de heer Özil.

8 december 2012 om 22:40

Ozil gaat nergens heen, Ronaldo moet weg de reden dat Ozil niet constant aanwezig is in een wedstrijd, is te 'danken' aan de aanwezigheid van Ronaldo.

8 december 2012 om 22:54

Dat is niet zeker of Özil nergens heen gaat. Wat hij in een interview heeft aangegeven (was volgens mij in een interview met Bild..) is dat hij graag wilt voetballen en niks meer dan dat. Nu is het zo dat hij heel weinig wedstrijden uitspeelt en telkens naar de kant moet en kritiek ontvangt. Als dit niet verandert en andere clubs hiervan op de hoogte raken, is de kans groot dat hij gewoon in de eerste beste transferwindow vertrekt.

Real over de hele wedstrijd gezien verdiend verloren. Was zeker geen goede wedstrijd, verre van. Ik vond het ook raar om Callejon als LB neer te zetten, hij kan wel verdedigen, maar dit is slecht voor het moraal van Nacho. Toen Modric erin kwam, was het helemaal gek. Er waren maar 2 verdedigers op het veld. Maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt voor Real dankzij Özil.
Vond de scheids trouwens niet erg sterk fluiten. Geen rood voor Manucho, Valladolid had vrije doortocht moeten krijgen, die Oscar had ook rood kunnen krijgen voor zijn aanslag op Alonso(was wel miss iets overdreven geweest, maar kwam wel met gestrekt been en noppen vooruit). En toen scoorde Ramos een geldig doelpunt. Maar ja, Real en buitenspel is geen gelukkige combo, is dit seizoen al meerdere malen gebleken.

Die Mourinho vind het wel leuk om verschillende spelers als linksback te proberen. Marcelo, Coentrào, Arbeloa, Essien, Nacho, Callejón. Ben benieuwd wie de volgende is.

Özil geniaal. Wat een magnifieke vrije trap. Benzema ook sterk, één goal en één assist.

8 december 2012 om 22:12

Het zou me niet verbazen als Di Maria, Ronaldo en Ramos ook gaan aansluiten in die rij ...

8 december 2012 om 22:16

The Special One kan nog altijd terugvallen op Şahin (als linksback), aangezien hij 'maar' uitgeleend is!

8 december 2012 om 22:17

Di Maria heeft al eens al LB gespeeld onder Mourinho. Wie weet gaat het nog een keer gebeuren. Aanvallend is Di Maria nogal dramatisch de laatste tijd.

8 december 2012 om 22:33

wie zouden jullie op dat moment zetten op links-back?
Je beschikt niet over Marcelo & Coentrao. Een nacho die heel onzeker speelt en niet meegaat met de aanvallen.
Noem een paar namen voor me. Callejon is echt een speler die graag de opdrachten van de trainer uitvoert. Het soms makelijk praten, Vooral Napraten.

8 december 2012 om 22:40

Hoezo is Callejon iemand die vooral napraat ? Ik zou dat toch graag willen weten.

8 december 2012 om 22:55

meschien kaka of adan

8 december 2012 om 23:36

@ Chimaera,

Je vergeet nog Altintop

Vind het schandalig wat die Mourinho doet met al die rare beslissingen qua posities.
Ik vind Callejon juist een goede voetballer en veel professioneler en effectiever dan Di Maria.

9 december 2012 om 22:57

altintop is geen speler meer van real madrid

Benzema strooit dit seizoen met assists. Volgens mij al nr 11 in alle competities. En dan nog 8 goals daarbij. Zeker niet verkeerd.

Mooie vrije trap van Ozil, hij neemt goede vrije trappen! Ik vind dat hij basis moet spelen!

8 december 2012 om 22:37

Ozil is sws altijd basis, maar toch vind ik dat Mou voor kaka kiezen. ozil moet daar in inplaats van di maria spelen. hij speelt echt nep laatste tijden.

8 december 2012 om 22:43

Ze moeten Di Maria verkopen heeft bijna nooit goed gespeeld bij Real Madrid, het is een goede speler maar past niet bij Real Madrid en als hij weggaat kan Kaka spelen,

Hoe speelde Ronaldo jammer dat hij niet scoorde
scoort laatste tijd niet zoveel

Ben ik nou werkelijk waar de enige die zich mateloos geirriteerd heeft aan Ronaldo? Man die gast is zooo voetbaldom, de Gervinho van Real. Zet daar een voetballer als Kaka neer en je team gaat zoveel beter spelen, je zal de bal dan in de ploeg houden waar door je verdedigend ook minder in de problemen komt. Dit Real kan amper een bal in de ploeg houden, Ronaldo eist alles op terwijl dat je by far minste voetballer is die je zo weinig mogelijk aan de bal moet laten willen komen en zeker in het as van het veld, plus hij straalt ook nog is zoveel negativiteit uit. Zet er een voetballer neer en andere spelers als Ozil,benzema gaan automatisch ook beter renderen, ook al zie je bijvlage de klasse van Ozil en Benzema er kan zoveel meer uit deze spelers gehaald worden.

8 december 2012 om 22:42

Ronaldo is inderdaad de Gervinho van Real, die vergelijkenis is treffend. Dus waarom dan ook niet

ik vond ozil vandaag echt Motm, pff ramos drama vandaag. maarja wij hebben gewonnen vandaag, maar met moeitte dat mag niet meer gebeuren tegen zo'n team.

Het is het belangrijkste dat de punten binnen zijn zeg ik dan maar, zag het alweer bijna mis gaan toen we zo snel 1-0 en 2-1 achter stonden. Maar gelukkig kwamen we nog voor rust op gelijke hoogte, en kon Mesut het afmaken met een mooie vrije trap!

Ik gun Özil altijd het beste, en vind hem één van de jongens van het nieuwe Madrid sinds boegbeelden Guti en Raul zijn vertrokken. Ik hoop dat hij nog héél lang bij ons blijft.

Dit zijn de wedstrijden die je normaal gezien kampioen maken. niet geweldig spelen maar Winnen!
Dat is het verschil tussen dit jaar en vorige. Betis, Sevilla en Getafe speelde real goed, maar verloor toch. Liever zo spelen en winnen dan heel de match controleren en verliezen.

De laatste maanden is de verdediging van Real zo lek als een mandje,ook Casillas die al beter matchen gekeept heeft!maar wel een verdiende overwinning,nog een goal van Ramos ten onrechte afgekeurd voor buitenspel ,kopbal Ramos op paal enz;en dan een schitterende vrije trap van Ozil,een juweeltje!eén van de weinige Reral spelers op peil,een prachtvoetballer!

Ben geen Real-fan, maar ik support Mesut Özil met hart en nieren. Man o man wat schitterde hij weer vandaag en liet zijn klasse weer eens zien. Het is erg jammer dat hij door al die grote namen toch minder word gezien. In mijn ogen is hij de beste (samen met Ronaldo en Casillas) van Real Madrid.

Dat Ozil soms gewoon geen vertrouwen krijgt van Mourinho is onbegrijpelijk. Die man is 1 van de beste zo niet de beste speler uit je selectie.

Als hij ook een beetje vertrouwen in Kaka had gehad dan was Real nog gevaarlijker geweest. Maja Kaka komt nooit meer in zijn vorm op deze manier.

Kan niet wachten dat mourinho wegestuurd wordt kunnen ze daarna eindelijk weer een keer aan een grote schoonmaak beginnen!hopelijk krijgt real dan eindelijk weer eens wat glans!want nu lopen er spelers die een schande zijn voor dat mooie witte shirt!weg met mourinho weg met dat anti voetbal en weg met dat eeuwige geprovoceer en gemauw over barca of messi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Valladolid


6 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. WeissmanAanvaller2011
PachetaUnknown
Jordi MasipKeeper40
J. El YamiqVerdediger121
Hugo VallejoAanvaller20
Iván FresnedaVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Valladolid.

1187 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 15 januari
Barcelona ziet de komst van José Gayà als een interessante optie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren