Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwakke plek’ in verdediging PSV: ‘Valkuil waar Berghuis op zal azen’

Laatste update:

Feyenoord wist de laatste zeven duels in de Eredivisie winnend af te sluiten en het elftal van trainer Dick Advocaat wil die reeks zondag een vervolg geven in de uitwedstrijd tegen PSV. Joop Hiele, met een verleden als speler en keeperstrainer bij Feyenoord, acht een gunstig resultaat in Eindhoven zeer goed mogelijk. Volgens hem gaat veel afhangen van de onderlinge duels van Steven Berghuis met PSV-verdediger Ricardo Rodríguez.

"Berghuis verkeert in grootse vorm", concludeert Hiele in een onderhoud met het Algemeen Dagblad. "Tegenover de linksback van PSV, Ricardo Rodríguez, is de kans aanwezig dat hij de ruimte gaat krijgen om de wedstrijd te beslissen." De voormalig sluitpost schat de linksback hoog in. Er kleven volgens hem echter ook nadelen aan het spel van de Zwitser. "Rodríguez maakt een solide indruk, maar doet vaak mee met de aanval. Dat kan een valkuil zijn waar Berghuis op zal azen."

Steven Berghuis: 'Ik ben een trotse Feyenoorder'

Zowel PSV als Feyenoord is aan een sterke reeks bezig, maar Hiele verwacht niet dat Ajax er nog een geduchte concurrent bij krijgt in de strijd om de landstitel. "Ik denk niet dat een van deze twee teams de aansluiting bij de top gaat vinden. Puur omdat het voetballend gewoon niet goed genoeg is. Aan de andere kant is alles mogelijk, dat heeft Advocaat ook wel laten zien bij Feyenoord." De Rotterdammers hebben een achterstand van zeven punten op Ajax, terwijl PSV acht punten moet goedmaken. Bovendien heeft het elftal van trainer Ernest Faber een wedstrijd meer gespeeld.

Ondanks de achterstand drukt Hiele de spelers van Feyenoord op het hart om de titelaspiraties nog niet helemaal in de ijskast te zetten. "Vooral omdat Ajax in een lastige fase zit waarin niks vanzelf gaat. Wanneer AZ zondag in Amsterdam weet te winnen en de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord ook een winnaar krijgt, komt alles wel heel dicht op elkaar te staan. Dan is de spanning volledig terug", schetst Hiele een mogelijk scenario voor de laatste fase van het seizoen. "Op dit moment moet PSV zich eerst focussen op plek drie voordat ze verder omhoog kunnen kijken. Feyenoord is iets verder in dat opzicht."

PSV - Feyenoord eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aansluitend op de laatste alinea: Feyenoord moet gewoon speelronde per speelronde kijken. Ajax-az moet geworden worden door AZ en Feyenoord moet vervolgens winnen van AZ, PSV en Ajax om serieus een kans te maken. gewoon speelronde per speelronde kijken. Dan wordt Europees voetbal wel gehaald. Ik denk dat Feyenoord niet verliest van Psv. Ik denk of een 0-1,1-1,1-2.

Ik hoop dat Feyenoord de top duels gaat winnen en misschien nog wel een kleine kans maakt op de titel. Feyenoord is heel stabiel en winnen de meeste wedstrijden vrij gemakkelijk. Zelfs de moeizame wedstrijden winnen ze terwijl die vroeger vaak verloren gingen.

26 februari 2020 om 18:05

@arsenal890 "en winnen de meeste wedstrijden vrij gemakkelijk" O ja welke kijk je? jeugdwedstrijden? Feyenoord wint helemaal niet vrij gemakkelijk. Spel is vaak niet goed en winnen vaak met 1 doelpunt verschil. Ze pakken onder Advocaat wel onwijs veel punten. Maar kampioen zou voor NL ook een ramp zijn. Ze hebben financieel amper ruimte en moeten op veel plaatsen versterkingen. Hebben nu ook al 3 huurspelers bij de selectie. Bogethin moet eens vervangen worden. Feyenoord moet gewoon lekker EL spelen en veel punten pakken (zitten ergens rond plek 70/80), doorselecteren, jeugdopleiding verbeteren, spelers met veel winst verkopen en zo rustig bouwen aan een topelftal.

26 februari 2020 om 18:16

MrKrillin. Vrij gemakkelijk? Misschien niet altijd. Maar de kansenverhoudingen spreken elke keer in het voordeel van Feyenoord. Die overwinningen zijn gewoon puur afgedwongen en we vergeten zelfs meer te scoren.

26 februari 2020 om 18:17

De meeste wedstrijden zijn wel redelijk makkelijk. Feyenoord vergeet vaak de kansen af te maken en dan krijgt de tegenstander meer vertrouwen. Liverpool wint ook redelijk vaak met 1 doelpunt verschil, dat wil ook zeggen moeizaam? Dat Feyenoord weinig in de CL heeft te zoeken ben ik het mee eens maar dan krijg je wel een flinke bonus als ze dat halen.

26 februari 2020 om 18:42

Al die wedstrijden de laatste weken was Feyenoord gewoon de betere.

26 februari 2020 om 18:43

@mrkrillin,nou geloof ik niet dat Feijenoord kampioen wordt dit seizoen. Maar waarom zou het een ramp voor NL zijn? Ten eerste als ze kampioen worden verdienen ze het en zijn ze aantoonbaar beter dan Ajax en Psv. En waarom zouden ze het dan slechter doen in de CL dan die andere clubs. Ajax is ook gewoon in de groepsfase uitgeschakeld. Nou dat lukt Feijenoord ook nog wel.

26 februari 2020 om 19:12

MrKrillin, ik betrap je wel vaker dat je op Feyenoord toppics niks nuttigs te vertellen hebt. Mocht Feyenoord kampioen worden dan is dat geheel terecht en zegt het iets over de labiliteit van de andere ploegen die met zo veel punten voor staat. En jij wilt wel dat een ploeg die zulke grote voorsprong weggeeft eerder in de CL hebben dan een ploeg die zo lang ongeslagen weet te blijven en er een hecht collectief van kan maken? En wbt de huurspelers, er speelt niet 1 structureel in de basis. Mocht Feyenoord kampioen worden dan zal er zeker worden doorgeseleckteerd en spelers worden verkocht, maar dit wil jij natuurlijk niet zien want jij haalt meer voldoening uit op Feyenoord topics te lopen baschen.

26 februari 2020 om 19:15

Dat zou juist beter zijn voor NL. Aangezien Ajax veel betere kans heeft op het overleven van de voorronde. Die hebben hun selectie altijd veel eerder rond en loten mindere tegenstanders door hun geplaatste status. 2 clubs in de CL is altijd beter dan 1. En Feyenoord kan prima derde worden in een poule met een wat mindere tegenstander

26 februari 2020 om 20:34

@Burdy "en waarom zouden ze het slechter doen in de CL" Omdat, heb ook vermeld, Feyenoord heel laag staat op de ranking. Plek 70 of nog lager. Dit betekent Feyenoord komt in pot 4. Mission impossible om punten te pakken. Ajax daar tegen kan pot 2 zijn Dus wel verschil he. En dus kans groter om punten te halen. @Peter_Selie "jii wilt ploeg in cl die voorsprong weggeeft". Ja! behalve subjectieve redenen zoals fan zijn, kan je ook objectief vaststellen dat Ajax heel veel pech heeft. Bizar hoeveel wingers uitvielen, een van je beste speler een ontstoken hartspier. Dus vooral heel veel. Ook al gaan een aantal (ster)spelers weg, Ajax heeft nog steeds de meeste mogelijkheden om een sterk elftal samen te stellen die weer punten binnenhaalt voor NL. Verder doet het er niet toe dat de 3 huurspelers niet structureel spelen (Kasdorp lang uit en Ozz gaat sws in de basis spelen) het gaat er om, dat Feyenoord niet de luxe heeft om een kwalitatieve selectie te kunnen samenstellen. Komende jaren zullen ze hard moeten werken om geld te genereren. Bij een topic over jullie nieuwe spits heb ik zelfs gereageerd dat ik hoop dat hij jullie Millik wordt. Dat hij dus veel scoort en voor record bedrag verkocht wordt. Bij ons was hij de start van vele nieuwe records en berg geld binnenhalen. Dus je aanname altijd negatief over Feyenoord is gebaseerd vanuit je emoties. Maar mocht niet kloppen wat ik aangaf of financieen, ranglijst etc hoor ik graag waar ik fout zit

26 februari 2020 om 20:41

@Ingmar van der "Feyenoord kan best 3e worden in een poule met een wat mindere tegenstander" Kans is dus onwijs klein, want ze zullen hoogstwaarschijnlijk pot 4 zitten. Dit betekent alle 3 andere clubs zitten veel hoger op de ranglijst. Verder ben ik niet eens over 2 clubs in de CL. Bij PSV zou kunnen, die hebben geld. Feyenoord zou in de EL meer punten kunnen behalen dan in de CL. Dus voor NL zou het beste zijn om juist meer ploegen (ook PSV) in de EL om zoveel mogelijk punten te behalen. Zowel voor NL als voor de clubs zelfs (ze staan op Ajax na) allemaal heel laag op de Europse ranking. Ik hoop echt dat volgend seizoen alleen maar sterke clubs naar Europa de EL sturen (PSV, AZ, Feyenoord , Vitesse) en dat die allemaal uiteraard kwalificeren en ver komen. Feyenoord, PSV of AZ mag best finale halen en winnen. Zou onwijs hard voor ze juichen. Toen Feyenoord de EL win, sprong ik paar meter de lucht in.

27 februari 2020 om 11:17

je denkt veel te simplistisch. Het is niet zo dat als je hoger op de lijst staat, je per definitie een betere club bent. Feyenoord staat 90e maar een Sparta Praag staat 52 en een Kaa Gent. 38e. Terwijl Wolves en Everton op plek 85 en 88 staan. Die zijn toch echt veel beter dan de rest. Je kan prima 3e worden als je vanuit pot 4 komt. Voor PSV Feyenoord en AZ is CL behalen wel belamgrijk want het genereert meer inkomsten. vrij simpel.

27 februari 2020 om 11:33

@gloryunited volgens mij denk jij te simplistisch. De grootste gedeelte van de clubs die jij noemt redden de CL niet eens! Sparta Praag moet als ze kampioen worden ook voorrondes spelen. Halen ze het, komen ze net als Feyenoord in pot 4. Dat geldt voor alle clubs die jij noemt. Dus nogmaals ze redden de CL niet eens en als ze het redden (stel Wolves wordt 4e in PL) dan gaan ze gewoon pot 4 in. Dus leg eens uit, hoe kan Feyenoord tegen zulke tegenstanders spelen en 3e worden? Laatste zin ben ik zeker met je eens. Het gaat natuurlijk om minimaal 40 miljoen. Hoop geld. Alleen wat helpt je op lange termijn verder komen? Snel zak geld (je kan niet alles uitgeven. Gaat ook groot deel op aan kosten, premies etc en is geen structurele inkomsten) of veel punten halen in een competitie waar je verder kan komen. Feyenoord speelde paar jaar terug Cl. Geld binnen gehaald maar waar staan ze nu? Geld is uitgegeven, nog steeds laag (90e!!! dacht zelf dus 70), weinig waarde op het veld, veel plekken die gerenoveerd moeten worden. PSV verliest veel plekken omdat zij ook altijd op korte termijn dachten. EL laten lopen om maar kampioen te worden voor het geld (anders hadden ze gat in hun begroting). Zij gaan ook ver vallen. Ajax gaf juist paar jaar geleden goed voorbeeld. Gewoon op alle fronten meestrijden. Ze haalden de EL finale maar verloren kampioenschap omdat ze toen niet in staat waren om meer fronten te strijden. Zie resultaat nu.

als die Ie bij ons mee doet hebben we achterin ook een hele zwakke plek bij Feyenoord. ik hoop dat we winnen want dan slaan we een gat met PSV maar het zal niet makkelijk worden

26 februari 2020 om 18:05

Maar als we botteghin achterin neerzetten hebben we ook een zwakke plek achterin. We hebben hoe dan ook naast senesi een zwakke plek.

26 februari 2020 om 18:14

Kijk jij wel arsenal890? Botteghin doet het onder Advocaat weer uitstekend! En als er iemand weet hoe die moet scoren tegen PSV is het Botta wel.

26 februari 2020 om 18:19

Kijk ik wel? Ik ben Feyenoord fan dus ja ik kijk wel. Botteghin doet het inderdaad beter onder advocaat. Goed genoeg voor Feyenoord, nee vind ik niet. Komt vaak lomp in, is langzaam en is de zwakste schakel achterin.

26 februari 2020 om 18:31

Ik opteer 100% Botteghin boven Ie in elk geval momenteel. Ie is snel en daardoor kan hij gelukkig veel herstellen, maar maakt zo bijzonder veel fouten.

26 februari 2020 om 18:32

Als ik moest kiezen dan ook voor botteghin. Maar ik vind hem verder niet goed genoeg voor het niveau dat Feyenoord na moet streven.

26 februari 2020 om 18:34

Ja, na streven niet meer, maar momenteel is Botteghin wel de beste keuze.

Ja zo lust ik er ook wel een paar. Doordat Rodriguez graag mee aanvalt kan er ook een overtalsituatie ontstaan voorin bij PSV omdat Berghuis niet graag meeverdedigd.

27 februari 2020 om 11:13

waarbij dus de keuze aan de coaches is: heb je liever een overtal situatie met Rodriguez of met Berghuis?ik denk daadwerkelijk dat Advocaat het advies geeft aan Berghuis om vooral niet met elke actie van Rodriguez mee te gaan. En een paar keer op die vrije situatie voor Berghuis zelf te gokken.

Het droom scenario voor Feyenoord is natuurlijk zelf winnen en AZ wint of speelt gelijk tegen Ajax. Dan schuift het inderdaad erg in elkaar. Maar pas op he!!! Het kan ook zomaar dat Ajax wint en Psv punten pakt tegen Feyenoord. Dan is het gat ineens heel groot. We gaan ons opmaken voor een mooie voetbaldag.

26 februari 2020 om 18:33

Daarom vind ik al die titelverhalen zo gek. Als we van PSV verliezen ligt het ineens weer heel anders en moeten we juist oppassen dat we de 3e plek niet verliezen. Laat staan dat we nog naar AZ en tegen Ajax moeten. Lekker week voor week bekijken en wie weet wat er in de competitie inzit.

Rodriguez heeft 71 interlands gespeeld, 149 wedstrijden in de Bundesliga, 74 in de Serie A en 39 Europese wedstrijden... Maar Joop Hiele denkt dat hij niet in staat is om in te schatten wanneer het wel of niet verantwoord is om mee naar voren te gaan?

26 februari 2020 om 19:15

Tapia heeft ook veel interlands achter zijn naam staan, maar schat situaties ook vaak niet goed in. Er zijn betere spelers dan hij die vaak mee op komen zonder dat het verantwoordelijk is.

26 februari 2020 om 19:31

Maar tapia heeft geen ruim 200 wedstrijden in een topcompetitie achter zijn naam. Hier zit toch een behoorlijk verschil in.

Ik denk dat Berghuis vooral zal proberen om die Rodriguez te ontwijken en need 1:1 te Komen met schwaab en baumgartl

26 februari 2020 om 19:33

Berghuis gaat ongeacht de tegenstander graag binnen door.

Lult lekker, die Hiele. Zo zal Gakpo zich aan de andere kant evengoed in de handen wrijven tegenover een opkomende back als Karsdorp nietwaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren