Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech schrijft Eredivisie niet af: 'Kies voor een coach, niet voor een club'

Laatste update:

Het is mogelijk dat Hakim Ziyech, die door velen gezien wordt als beste voetballer van de Eredivisie, volgend jaar nog in Nederland speelt. De spelmaker vertrekt bij FC Twente en hij laat zijn keuze voor komend seizoen afhangen van een hoofdtrainer.

/

“Ik laat het op me afkomen. Als er wat moois komt zie ik het wel, of dat nou in het binnenland of buitenland is. Ik hou me er tot die tijd niet mee bezig”, zegt Ziyech tegen FOX Sports.

Ziyech zegt dat hij gaat kiezen voor een trainer en niet per se voor een club. “Ik kies niet voor een club, maar voor de trainer. Als de trainer het in je ziet zitten is het goed. Ik ga daar heel bewust naar kijken en dáár ook mijn keuze op maken.”

Hakim Ziyech is te goed voor de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus als je enrique niet mag ga je niet naar barca?

1 mei 2016 om 20:23

Waarom zou je voor iemand gaan werken waar je op voorhand al een slechte verstandshouding mee hebt? Dat is vreemd vanuit het perspectief van de werknemer, maar al helemaal vanuit het perspectief van de werkgever. Wat moeten ze daar dan met je?

1 mei 2016 om 20:38

Hij past helemaal niet bij Ajax.

1 mei 2016 om 20:54

Wie heeft het over Ajax?

1 mei 2016 om 21:42

Ik vind hem juist wel bij Ajax passen. Hij kan Ajax een niveau hoger tikken. Ik hoop echt dat hij naar Ajax gaat ipv van Psv. En dan bij Ajax spelen Ipv Bazoer of Klaassen ,omdat 1 van de.2 wellicht weggaan.

1 mei 2016 om 22:00

Hij past perfect op de plek van Klaassen. Hij is technisch beter.

1 mei 2016 om 22:03

Ipv klaassen en bazoer mag een linie naarachter, de rijkaard rol als opkomende laatste man. Nouri naast zyech. En gudelj de controleur. Cerny gaat samen met younes knallen volgend jaar op de flanken. Dan nog een concurrent voor Milik en we zijn klaar.

1 mei 2016 om 22:16

Omdat hij niet de discipline heeft die De Boer eist.
Hij voetbald als een ZZP-ER ( voor Twente een nuttige ) zitten ze bij een echte topclub niet op te wachten.

Ik denk dat Ziyech goed bij jou club of Fenerbahçe past.

1 mei 2016 om 22:25

Opkomende laatste man? Daarom wou ie bij Psv weg.

1 mei 2016 om 22:40

Hij wilde weg bij PSV omdat hij geen kans kreeg en zou krijgen. Ze waren meer met Hendrix bezig.

2 mei 2016 om 00:36

Bij PSV was hij centrale verdediger en geen middenvelder.bij Ajax hebben ze hem middenvelder gemaakt.
De enige reden dat hij voor Ajax heeft gekozen is dat hij sneller in het eerste kon komen bij Ajax omdat die sneller jeugd laat doorstromen naar het 1ste.

2 mei 2016 om 04:16

Alsjeblieft niet! Walgelijke gozer! Bah!!

1 mei 2016 om 20:36

Dat lijkt mij vrij logisch. Als je naar Barcelona kan, kan je naar elke club.
Niet zo moeilijk toch?

1 mei 2016 om 20:44

Nee. De kans dat je gaat spelen bij Barça, is dan ook niet heel groot. Ik snap Ziyech volledig hier.

Hoe deze man vandaag speelde met de Ajacieden ondanks de 4-0, zegt in mijn ogen genoeg: Ziyech is veel te goed voor Nederland.

Als ik Leicester City was zou ik hem polsen om Mahrez op te volgen. Voetbal technisch vergelijkbaar en met de juiste werkethiek kan Ziyech met zo bepalend worden. Het zou naïef zijn om te denken aan de elite van Europa. Met een Leicester kan hij toch hoog spelen zonder druk.

1 mei 2016 om 20:24

'Te goed' is onzin. De competitie is zo goed als zijn sterkste spelers. Ziyech is simpelweg 1 van de betere spelers van de eredivisie en trekt het niveau van de competitie omhoog. Messi is toch niet te goed voor la liga?

1 mei 2016 om 21:30

Tegen de graafschap was hij met Cabral de slechtste

1 mei 2016 om 20:34

hoe hij "speelde met de ajacieden" ?!! Waar heb jij het in godsnaam over?! Hij had een fantastische actie naast de cornervlag op eigen helft, en een schot op doel welke Cillessen geweldig over tikte...maar that was it. Hij zat in de broekzak van Gudelj en Serrero.

1 mei 2016 om 21:11

Dat zeg je goed gudlje EN serero en af en toe Tete dat is 3 man nodig om hem af te stoppen! Als ziyech ook betere spelers om zich heen had dan is ziyech echt niet af te bespelen!

1 mei 2016 om 20:46

Leicester heeft meerdere keren op de tribune gezeten bij Twente voor Ziyech. Dus wie weet zal hij wel de overstap gaan maken ja.

1 mei 2016 om 23:23

Hoe hij speelde met de Ajacieden? Dat vond ik wel meevallen? Ja hij had één hele knappe voorzet en had dat mooie schot dat gered werd door Cillissen, maar voor de rest heb ik hem niet zoveel goeds zien doen (maar misschien mis ik iets)? Zag hem wel regelmatig balverlies lijden.

Dat wordt zekee geen ajax 100 procent.
Frank de boer speelt zonder een nr 10 en ziyech zou veel meer moeten verdedigen want anders wordt de boer boos en een ja-knikker worden want de boer kan ook niet tegen sterke karakters.

1 mei 2016 om 20:18

Frank de boer speelt dit seizoen juist met een nr 10. En een speler ala ziyech past juist goed in het ajax systeem... alleen het meeverdedigen kan inderdaad een probleem worden

1 mei 2016 om 20:37

Zou de sleutel zijn voor Ajax. Eindelijk weer creativiteit op 10 ipv renpaard en beperkte werker Klaassen.

1 mei 2016 om 22:08

Klaassen is geen 10. Klaassen is een harde werker die over staat maar zeker geen 10 zoals litmanen die was. Overigens speelde ajax in die tijd gewaagder met en ronald de boer en litmanen, 2 aanvallend ingestelde spelers. Nu speel je altijd met 2 controleurs en een niet meevoetbalende centrale verdediger. Dat verklaart ook het saaie spel. Maar hulde bijna kampioen. Maar ben mn interesse in ajax echt verloren door de filosofie van fdb.

1 mei 2016 om 20:34

de Boer is de meest overschatte coach die er is. Totaal geen karakter, zeker niet als hij met karakters te maken krijgt. Ziyech gaat dan ook nooit onder de Boer spelen. Hij is namelijk geen ja knikker. de Boer weet het en daarom doet hij zo stoer dat ze Ziyech niet nodig hebben. Hij zou met afstand de beste speler van Ajax worden. En de grappigste is dat hij zeker in de filosofie van Ajax past.

1 mei 2016 om 20:39

Ja ja zeer overschat. Prima! Deze overschatte coach is 5.5 jaar in dienst en wint gewoon ff 5 titels met een volgens velen jaarlijkse zwakte selectie.

1 mei 2016 om 20:43

De Boer overschat? ik vindt juist dat de boer de beste coach is in de eredivisie.
Hij Heeft Karakter als je ziet wat er met vd hoorn is gebeurd.
de boer is juist een stront eigenwijze trainer die geloofd in zijn eigen spelers en die zich niet gek laat maken door de mensen eromheen.
En hij wordt nu kampioen met een minder elftal dan Psv die echt een veel betere selectie hebben.

1 mei 2016 om 21:16

Haha, inderdaad Lee, een werkelijk dramatische prestatie van de Boer, ongelovelijk dat Ajax maar blijft vasthouden aan hem.

1 mei 2016 om 21:48

Nu praat je echt onzin , Ajax hoort ook gewoon met deze vermogen kampioen te worden elke nuchtere coach kan Ajax kampioen maken. Ajax had allang al een club als Bayern Munchen moeten zijn. Het moet een randebiel zijn als je Ajax geen kampioen kan maken met de aangeboden mogelijkheden. PSV heeft een nieuw sponserdeal van 8 miljoen. Ajax kreeg al 2 jaar geleden een sponserdeal van 12 miljoen met ziggo. De topclub dat met Ajax mag concurreren heeft 25 % minder inkomen. Ajax heeft zoveel geld dat ze Messi zelfs kunnen kopen.

1 mei 2016 om 22:00

Fc Mourinho, ja ja overschatte coach, wat al 4 x kampioenschappen heeft gebracht en de 5 de komt er aan, overschat?

1 mei 2016 om 22:27

Haha zal wel. Gaat niet om hoeveel geld je hebt, maar wat je ermee doet. Ajax heeft onder de boer jaar in jaar uit een mindere selectie gehad dan psv volgens de kenners. Kortom wat frank presteert is gewoon zeer goed. Toch knap aangezien hij overschat is. En daarnaast doe je alsof Ajax zoveel rijker is dan psv. Valt ook reuze mee.

1 mei 2016 om 20:37

@googlebal noem je ziyech nu n sterk karakter ;'

1 mei 2016 om 21:38

googlebal,

Wist jij dat Ajax al het hele seizoen met een nummer 10 speelt met Gudelj en Bazoer erachter? Sorry hoor, maar dit vind ik dan toch wel een enorme blunder van je. Zeggen dat je 100 procent overtuigd bent dat Ziyech niet naar Ajax gaat, terwijl je blijkbaar al het hele seizoen niets van Ajax hebt gezien. Dus vanwaar dan die zogenaamde wijsheid van je?

Geen idee wat zijn houding is tegenover een de Boer of Cocu en wie dan zijn voorkeur zou hebben. Denk dat zowel in Eindhoven als Amsterdam het middenveld ook wel heel aardig staat. Dan halen ze bij PSV nog van Ginkel op ook. Waarom zou je dan nog Ziyech halen? Bij Ajax is het middenveld ook aardig vol en zijn er nog talenten in opkomst ook die je wilt inzetten.

1 mei 2016 om 20:46

Totaal andere type voetballer. Hij zou eerder concurreren met Perrero of met Van Ginkel.

1 mei 2016 om 21:38

Houd me ten goede, ziyech zou zowel bij ajax als bij psv wel spelen. De noodzaak van die clubs om 10 miljoen (-+) uit te geven voor een creatieve middenvelder is er niet. Ajax heeft notabene klaassen, van der beek of youness op die positie. Psv heeft propper, van ginkel en perreiro (en maher). Er moet dus worden verkocht als hij komt. Alleen feyenoord zou hem kunnen gebruiken, maar ik denk niet dat hij daar heen wil

Duidelijk niet te goed... anders had het er vandaag vast anders uit gezien.. desalniettemin. . Zeker een van de betere.. hoop dat hij het over de Boer heeft

1 mei 2016 om 21:16

Juist als hij ook goeie spelers om zich heen heeft dan kan hij zich concentreren op zijn eigen positie,nu loopt hij overal omdat de rest het toch niet snapt!

Maher en Schaars vertrekken sowieso. Wanneer PSV er niet in slaagt om Van Ginkel binnenboord te houden denk ik dat de club volle bak voor Ziyech gaat.

1 mei 2016 om 21:40

Dan heb je propper, guardado en hendrix nog rondlopen? En perreiro als alternatief. Lijkt me ook voldoende

1 mei 2016 om 22:58

Seizoen is lang natuurlijk, bovendien denk ik dat Pereiro een vrije rol op de flanken krijgt en niet primair als middenvelder zal worden opgesteld.

PSV of Ajax zou ik goede clubs voor Ziyech vinden al denk ik persoonlijk dat De Boer en Ziyech niet door een deur kunnen. Ziyech is toch wel een speler met een eigen mening en daar houdt De Boer niet zo van. De Boer heeft het meer op Ja Knikkers dus denk ik dat PSV een betere optie is al zullen ze Ziyech niet nodig hebben.

2 mei 2016 om 09:16

Een beetje last van vooroordelen?

Dat zou erg onverstandig zijn. Trainers zijn passanten en zouden zo een paar maanden na een transfer ontslagen kunnen worden.

1 mei 2016 om 21:19

Hij bedoelt natuurlijk gewoon een trainer waar hij het beste gevoel bij heeft!

1 mei 2016 om 21:42

Maar coaches bepalen wel de opstelling en niet de club.

Dan hoop ik dat frank de boer nog een goed gesprek met hem heeft gehad haha. Maar nee ik denk niet dat hij in nederland blijft. Hij kan de stap naar het buitenland wel maken denk ik.

Nou Koeman en Koeman...
Lijkt me betere optie dan Vilhena en geld zat in de PL

Lijkt hij de deur voor Feyenoord weer op een kier te zetten?

Ziyech schrijft de eredivisie misschien niet af, maar Twente wel! Denk niet dat hij haalbaar is voor welke club dan ook in de eredivisie. Psv en Ajax tellen normaliter geen bedrag over de 10 miljoen neer.

Dus hebben wij ook kans met de enige echte Ron Jans?

1 mei 2016 om 21:56

als jullie tien miljoen heeben wel

Dan hoeft hij niet naar Ajax te gaan want de Boer is nu niet echt een symphatieke vent en denkt echt dat hij alles is en kan je carrière verwoesten want kijk hoe hij met sommige spelers omgaat dat is een schande.

1 mei 2016 om 23:37

Ja man echt een schande... ondertussen wel onderweg om in 6 seizoenen als hoofdcoach 5x kampioen te worden. Wordt alom geprezen door collega's. oud-teamgenoten en spelers die onder hem hebben gespeeld. Echt, hij zal je carrière verwoesten man.

2 mei 2016 om 09:18

Ik hoop dat Alwin grapjes maakt.

Vraag me af hoeveel hij moet kosten, zie hem graag naar Feyenoord komen, misschien 5miljoen en een Achahbar of Toornstra?

2 mei 2016 om 08:28

Ik denk niet dat hij nog trek heeft in Feyenoord. Maar anders mogen ze van mij nog wel wat meer uitgeven!

Ziyech is te goed voor Twente, dat is duidelijk. Maar te goed voor de Eredivisie? Zijn Klaassen, Cillessen en Guardado dat dan ook? Ik denk dat Ziyech voor Ajax of PSV heel waardevol kan zijn. Zoals je hem vandaag ziet spelen, ongelooflijk. Even op volle snelheid een hoge bal met rechts aannemen en in diezelfde beweging die bal al klaar leggen voor je linker om vervolgens keihard op goal te schieten. Niet te geloven. Technisch gezien is hij echt niet minder dan spelers van Real of Barcelona, daar ben ik van overtuigd. Hij moet alleen leren keihard te knokken, daar ontbreekt het nog wel eens aan. En hij mag nog wel eens naar het krachthonk.

Ziyech zou voor elke club hier in Nederland een aanwinst zijn, kijk zijn statistieken. Iemand met zoveel rendement is altijd nuttig voor een team.

Ik hoop zo dat hij naar Ajax komt.. Echt precies de creativiteit en het scorend vermogen dat Ajax verder zou helpen. Als Frank geduldig met deze jongen omgaat kan Ajax weer een stap zetten. Want als Klaassen je creatiefste speler is op het middenveld heb je toch wel een probleem.

Daarnaast zou Ziyech ook een speler zijn waarvoor je naar het stadion komt, en dat is broodnodig want het was regelmatig niet om aan te gluren dit seizoen bij Ajax.

Alle trainers in de Eredivisie zien het op dit moment waarschijnlijk wel zitten in Ziyech. Een paar hebben de luxe dat ze al degelijke middenvelders hebben lopen zoals Klaassen en van Ginkel, maar dat kan/zal na de zomer zo weer anders zijn.

Ziyech is zeker nog niet 'te goed voor de Eredivisie'. Ik twijfelde of hij dit jaar de beste zou zijn, maar dat kan ook zomaar Janssen zijn die vorig jaar nog in de JL speelde om maar iemand te noemen.

Laten we met z'n allen hopen dat hij alsnog naar Feyenoord gaat voor een leuk bedrag! Dat zou betekenen dat middenveld van Feyenoord er een stuk op vooruit gaat en dat de aansluiting met de 2 koplopers weer verkleind wordt om het spannend te maken bovenin.

2 mei 2016 om 00:52

Alsof hij alleen zoveel verschil zou maken bij Feyenoord

2 mei 2016 om 02:41

Natuurlijk. Hij zou een aanwinst zijn voor elke eredivisie club dus ook voor Feyenoord. Niet dat ik hem naar Feyenoord zie gaan overigens.

Als ajax Ziyech kan kopen ook al is dat voor 15 mil dan zal ik dat zeker doen. Die man kunnen ze daarna echt wel voor minimaal 25 mil verkopen.

2 mei 2016 om 08:37

Wanneer hij er hard voor werkt wel. Het kan echter ook zo zijn dat hij er met de pet naar gaat gooien en te veel op zijn techniek gaat teren. Hij moet niet gaan denken dat hij er al is, wanneer dit lukt zie ik hem de top wel halen.

Nou Gio, buk even heel gauw voorover, en zorg dat je hem een geweldige tijd laat beleven. Zodat ie voor Feyenoord kiest. Als je deze gozer volgend seizoen in je elftal hebt lopen, maakt het geen drol uit wie er in de spits staat .

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren