Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Özil zorgt met pikante keuzes wéér voor ophef onder Arsenal-fans

Laatste update:

Mesut Özil is de laatste weken behoorlijk actief op Twitter. De middenvelder, die bij het Arsenal van manager Mikel Arteta definitief op een zijspoor lijkt te zijn beland, zorgt ditmaal voor opschudding door in zijn top vijf met beste spelers geen ploeggenoten van the Gunners op te nemen. Özil heeft in zijn dreamteam wél plaats voor Manchester United-aanvaller Marcus Rashford.

De Duitse spelmaker vraagt aan zijn ruim 25 miljoen volgers op Twitter om uit Brazilië, Italië, Frankrijk, Kroatië en Engeland minstens één topspeler te selecteren. Vervolgens geeft de tribuneklant van Arsenal zijn eigen favorieten prijs: Marcelo (Real Madrid), Gianluigi Buffon (Juventus), Karim Benzema (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid) en dus Rashford (Manchester United). Teamgenoten van Arsenal worden dus overgeslagen, terwijl er drie voormalig ploeggenoten van de Koninklijke zijn aangewezen door Özil.

In de reacties op het bericht van Özil komt regelmatig het gebrek aan spelers van Arsenal in de top vijf van Özil naar voren. Hij had wat betreft Brazilië wellicht kunnen kiezen voor Willian, David Luiz, Gabriel Martinelli of Gabriel Magalhães. Frankrijk heeft met William Saliba en Alexandre Lacazette een duo in de Arsenal-selectie, al zijn er momenteel geen Kroatische en Italiaanse spelers bij de Noord-Londense club. Özil had qua Engelsen kunnen kiezen voor onder meer Bukayo Saka, Eddie Nketiah, Joe Willock en Rob Holding. Desondanks besloot de Duitser om andere namen voorrang te geven, tot verbazing van menig Twitter-gebruiker.

Özil mengde zich eerder deze week al in de discussie rondom het Duitse nationale elftal, dat dinsdagavond met 6-0 werd vernederd door Spanje. Hij pleitte via Twitter voor een terugkeer van Jérôme Boateng in het centrum van de verdediging. De mandekker, goed bevriend met Özil, is niet meer in beeld bij die Mannschaft sinds het dramatisch verlopen WK van 2018. Boateng liet donderdag in de Duitse media weten dat een terugkeer bij Duitsland wat hem betreft nog niet voor honderd procent is uitgesloten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ozil had qua Engelsen kunnen kiezen voor onder meer Bukayo Saka, Eddie Nketiah enrob Holding" hahahahah Wat een grap. Elke keus die Ozil in dit 5tal heeft gemaakt is volkomen te begrjipen.

19 november 2020 om 18:18

helemaal mee eens! wie van Arsenal had hij dan in de top 5 moeten zetten? ik zou het ook niet weten. en wat Boateng betreft heeft hij ook helemaal gelijk. die werd definitief afgeschreven na een minder WK want de jonge garde zou het wel even beter gaan doen maar ik denk dat hij nog steeds beter is als alles wat er nu achterin loopt bij Duitsland. mensen maken weer eens commotie om niks imo

19 november 2020 om 18:47

Precies, ik dacht dat het een 5 a side was met huidig/ex-teamgenoten, maar gezien de parameters is dit toch totaal niet gek joh? De enige teamgenoten van Arsenal die hij had kunnen kiezen in zijn tijd, zijn Alexis, Cazorla en Auba. Zij vallen echter niet onder die 5 landen.. Volkomen logische keuzes dus van Ozil en ik snap echt niet wat voor een soort mensen hier problemen mee hebben...

Nou als dit al tot ophef leidt. Wat moet hij dan Nketiah en Willock boven Rashford zetten als Engelsman.. ze zoeken ook wel alles uit wat ze kunnen vinden he..

Het is allemaal niet slim en hij hoeft het natuurlijk niet te doen begrijp ik allemaal wel. Maar de genoemde spelers met de nationaliteit zijn echt verschrikkelijke middelmaat.... dus om die nou te noemen in een top team met 5 spelers zou echt totaal ongeloofwaardig zijn natuurlijk.

19 november 2020 om 18:05

De spelers die hij opnoemt zijn totaal geen middelmaat, ze hebben meerdere Champions League gewonnen en het zijn gerespecteerde spelers met veel prijzen. Buffon is de beste keeper uit de afgelopen eeuw en dat die zolang op zo een hoog niveau speelt maakt hem een van de beste keepers die er ooit is voortgebracht. Marcelo is de meest technische linksback nog steeds op deze leeftijd. Benzema heeft wel veel voor Real Madrid betekent en hetzelfde geldt voor Luka Modric die de Ballon D'or heeft gewonnen in de tijd met Ronaldo en Messi, ook al was het onverdiend hij heeft het toch mooi op zijn naam staan. Alleen Rashford zou middelmaat kunnen zijn maar hij heeft nog een hele carriere voorzich.

19 november 2020 om 18:08

Excuses als het niet duidelijk overkomt. Maar ik bedoelde de overige spelers die in het artikel worden genoemd. Juist niet die Ozil zelf opnoemt, dat zijn stuk voor stuk toppers. Het is raar dat men hem verwijt een topper als Marcelo te verkiezen over Davod Luiz of een Rashford boven een Holding.

19 november 2020 om 18:11

Ik heb het verkeerd begrepen, je hebt natuurlijk gelijk want al die Engelse spelers van Arsenal zijn middelmaat. Al hoewel ik Saka een grote zie worden.

Het enige probleem dat ik zie is, is dat hij van geen enkel land de juiste speler heeft gekozen.

19 november 2020 om 18:30

Ik snap best dat hij kiest voor wat oud-ploeggenoten hoor. Een betere Italiaan zou je eventueel Chiellini of Immobile kunnen noemen momenteel, bij Brazilië zou ik het gewoon écht niet weten hoor dus snap zijn veilige keuze voor z'n oude maat Marcelo. Bij Frankrijk zijn er momenteel toch ook niet veel écht betere dan Benzema, evenals Modric bij Kroatië? Daarnaast snap ik prima dat hij niet voor Kane kiest bij de Engelse variant, dat zou flink wat olie op het vuur gooien. Maar wat zou jouw lijstje zijn dan?

19 november 2020 om 18:47

Bedoelde het ook meer met een knipoog. Natuurlijk is het begrijpelijk dat hij zijn team opstelt op basis van spelers met wie hij gespeeld heeft. Het zijn ook spelers die in hun prime gewoon bij de beste spelers ter wereld hoorden(op Rashford na). Zijn keuze voor Engeland vind ik wel een hele gekke, ergens wel begrijpelijk dat hij Kane niet kiest(al had ik dat wel mooi gevonden voor de ophef die hij zou veroorzaken onder Arsenal fans), maar dan nog is er nog steeds Sancho die veel meer talent heeft dan Rashford. Persoonlijk ahd ik wel voor Neymar, Mbappe, Kane gekozen. Kroatië en Italië vind ik wel lastig. Natuurlijk is Modric een geweldige speler, maar die heeft zijn beste tijd gehad en Brozovic haalde vorig jaar echt een heel hoog niveau. Italië weet ik het eerlijk gezegd niet. Misschien in mijn ogen wel een wereldklasse speler. Ja Verratti maar die is zo vaak geblesseerd dat ik zijn niveau niet kan inschatten. Donnarumma dan denk ik?

19 november 2020 om 19:10

Jezus christus, ik ga even in een hoekje zitten. Hoe kan ik Mbappé en Neymar vergeten, excuus. Zou overigens wel typisch Özil zijn om Kane te kiezen momenteel, hij is lekker aan het stoken

Dit is geen ophef. Dit is een volkomen logische keuze.

Neymar, Barella, Mbappé, Modric en Grealish. Easy toch .

Ik denk dat Vz en veel mensen niet goed begrijpen wat hier de bedoeling is. Dus maken ze maar een eigen theorie en hopen weer op wat commotie. Het is ronduit infantiel en zielig.

Dit is toch fantastisch.
Hoe kunnen mensen dit bericht nu serieus nemen? Of zo in en in triest hierop reageren.

Brazilië: Marcelo ipv Luiz, Gabriel, Martinelli of Willian. Logisch: Marcelo is de beste voetballer van allen die het meest gewonnen/bereikt heeft. Tevens heeft hij lang met Marcelo gespeeld en is het een maatje van hem. Martinelli heeft hij amper mee gespeeld. Gabriel heeft hij volgensmij nog nooit mee gespeeld. Luiz heeft hij ook weinig mee gespeeld (vorig seizoen alleen) en Willian heeft hij volgensmij ook nooit mee gespeeld.
Vrij logische keus voor Marcelo dus.

Frankrijk: Benzema, is absoluut één van zijn beste maatjes in het profvoetbal. Wellicht had hij voor Flamini kunnen kiezen, omdat hij met hem zelfs samen een bedrijf runt. Echter was Flamini niet zo'n goede voetballer (ten opzichte van Benzema). Tevens hebben Benzema en hij een enorm goede en hechte vriendschap opgebouwd.
Saliba heeft Ozil nooit mee gespeeld en Lacazette is gewoonweg minder dan Benzema. Daarnaast is hij beste maatjes met Benzema en is de relatie met Lacazette gewoon ''cool''. Logische keus dus wederom.

Engeland ga ik niet eens woorden aan vuil maken. Engelse spelers heeft Ozil amper mee gespeeld binnen Arsenal. Indien hij er veel mee gespeeld heeft, was het niet van al te denderende kwaliteit. Zeker niet als je het vergelijkt met Rashford.
Het enige wat ik niet snap, is zijn connectie met Rashford. Rashford is een goede voetballer, maar hij heeft nooit met Ozil samengespeeld en qua merchandise komen ze elkaar ook niet tegen. Immers speelt Ozil al jaren op Adidas en speelt Rashford al jaren met Nike Mercurial...

Die genoemde Engelse spelers bij Arsenal, zijn talenten of spelers die niet top zijn. Nketiah en Holding zijn geen top. Willock is een aardig talent en Saka is een bijzonder talent. Allen heeft Ozil niet veel mee gespeeld, dus ik snap dat hij die (nog) niet kiest.

Eigen 5-a side:
Neymar - Mbappe, Donnaruma, Grealish of Maddison (twijfel) en Perisic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren