Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Koeman bevestigt deal met Everton

Laatste update:

Ronald Koeman gaat, als het aan hem en Everton ligt, aan de slag op Goodison Park. Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat de coach van Southampton zijn jawoord heeft gegeven aan de competitiegenoot uit Liverpool. Vrijdagavond bracht het Algemeen Dagblad reeds naar buiten dat Koeman akkoord was met the Toffees en Jansen geeft nu de officiële bevestiging aan FOX Sports.

/

“Wij zijn er uit, het is nu aan de clubs”, laat Jansen in een korte reactie weten. Everton moet nu aan de onderhandelingstafel plaatsnemen met Southampton, dat Koeman nog tot volgend jaar zomer onder contract heeft staan. Naar verwachting zal Everton bereid zijn heel ver te gaan om Koeman uit te kopen. Grootaandeelhouder Farhad Moshiri wil Koeman dolgraag aantrekken.

De 53-jarige Koeman, die zijn broer Erwin ook meeneemt naar zijn nieuwe club, werd zo’n drie weken geleden voor het eerst gelinkt aan Everton. Toen werd duidelijk dat de Nederlandse trainer een transferbudget van zo’n 127 miljoen euro zou krijgen om mee aan de slag te gaan. Voor hemzelf lag er, zo werd toen geschreven, een contract klaar met een salaris van meer dan 6,3 miljoen euro per jaar.

Donderdag reisde Koeman af naar Liverpool voor gesprekken, in het bijzijn van zaakwaarnemer Jansen. Als de club er samen uitkomen wordt hij waarschijnlijk maandag gepresenteerd als de opvolger van Roberto Martínez. Wie Koeman opvolgt bij Southampton is nog ongewis, maar de namen van Martínez en Frank de Boer gaan rond.

Ik kan de keuze van Ronald Koeman voor Everton goed begrijpen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, een aderlating voor Southampton.

4 juni 2016 om 18:14

ja maar als ik zo'n salaris zou krijgen zou ik ook voor everton kiezen en hij heeft aardig wat om te investeren

4 juni 2016 om 18:21

Snap het wel maar toch vindt ik het zonde had dan nog 2 jaar gewaacht en arsenal had misschien langs gekomen.

4 juni 2016 om 18:26

Als hij het goed doet bij Everton kan Arsenal altijd nog langskomen. Bij Soton had hij trouwens ook geen garantie gehad dat zo'n club langs zou komen.

4 juni 2016 om 18:28

Als hij nu aantoont met Everton hetzelfde kunstje te kunnen flikken, dan kan hij geheid naar een club die wel om de prijzen speelt. En een beter moment om in te stappen is er niet, na de eindklassering van afgelopen seizoen!

4 juni 2016 om 18:16

Zeer jammer, ben zelfs een beetje teleurgesteld in Koeman. Het is zijn keuze en dat recht heeft hij natuurlijk, maar had ergens de (naïeve) hoop dat Koeman wel een man van eer en trouw zou zijn. Als er nou een absolute topclub komt snap ik het absoluut, maar dit is gewoon een stap zijwaarts met meer liquide middelen...

4 juni 2016 om 18:34

Soton presteert al een paar jaar boven z'n begroting - check de salaris uitgaven van de PL teams maar eens. Bovendien heeft Everton veel meer historie, Soton is pas net in opkomst. Dit is wel dergelijk een stap omhoog, wat betreft club, aanhang, begroting en potentie. Prima keuze.

4 juni 2016 om 18:40

Lampard, wat zwets je nou. Mocht koeman onverhoopt een slecht jaar draaien bij soton dan wieberen ze hem ook gewoon buiten.. dus trouwheid/loyaliteit is een een fabel. Ik snap koemand heel goed. Een mooi project om everton terug te brengen waar het thuis hoort.

4 juni 2016 om 18:52

Eindelijk iemand die het begrijpt!

4 juni 2016 om 18:19

De Boer dan maar naar Southampton?

4 juni 2016 om 18:26

Ik hoop het. Zou weer een extra Nederlandse dimensie geven aan de Premier League!

4 juni 2016 om 18:41

Maar martinez die ook kandidaat is heeft wel de nodige ervaring in de PL, weet natuurlijk niet wat zwaarder weegt, maar ik zou denk ik eerder voor hem gaan, alhoewel een Nederlandse coach ook een goed cv heeft bij soton.

Is dit nou zo'n verbetering? Of ziet hij de bui hangen met de vertrekkende spelers

4 juni 2016 om 18:19

De bui hangen? Hij mag nu echt geld uitgeven om echt mee te doen in de PL.

4 juni 2016 om 18:20

Financieel ja.. Al is er bij Southampton nu ook meer mogelijk natuurlijk.. Ik had deze move uit sportief oogpunt nooit gemaakt.

4 juni 2016 om 18:26

Bij Southampton is lang niet zoveel mogelijk als bij Everton.

4 juni 2016 om 18:33

Ilampard, mee eens! Ben ook best wel teleurgesteld, het is een club uit de grote top 4. Maar een soortgelijke club, al heeft Everton wat meer te besteden maar het is en blijft geen topclub. Had graag gezien dat Koeman zijn goede werk, bij Southampton had voortgezet. Wellicht kan Frank het overnemen bij Southampton.

4 juni 2016 om 18:38

@ Tahaa,

Bij Everton bestaat er 'n kans dat Romelu Lukaku en John Stones vertrekken, maar of die twee nou wel of niet blijven, bij Everton zal Ronald Koeman waarschijnlijk meer investeringsmogelijkheden hebben dan bij Southampton, door de nieuwe eigenaar die Everton dus heeft.

Ik ben benieuwd hoe hij het zal doen bij Everton en welke spelers hij allemaal naar Everton zal halen. Trouwens, ik vraag me nu een ding af: Erwin Koeman was de assistent-trainer van Ronald bij Southampton, gaat hij nu ook mee naar Everton?

4 juni 2016 om 18:54

Gaat mee ja

Apart. Everton heeft een mindere selectie.

4 juni 2016 om 18:24

Vind je? Spelers als Stones, Colleman, Jagielka(misschien), Baines, Barkley, Lukaku, Mirallas(misschien) zouden echt niet misstaan bij Southampton of basis spelen. Denk dat de selecties zn beetje gelijkwaardig zijn

Lijkt me niet dat FdB daar voor gaat.

4 juni 2016 om 18:29

Lijkt me een prachtige club om je buitenlandse avontuur mee te beginnen.

4 juni 2016 om 18:42

Frank de Boer wordt zwaar overschat in Nederland. Southampton zou een geweldige club voor hem zijn. Ik zie niet waar hij anders terecht zou kunnen. Hij is naar mijn mening totaal ongeschikt voor de absolute top op dit moment. Leuk om bij Ajax spelers op de verkeerde positie te zetten en je eigen zin doordrukken, maar dat gaat niet overal werken.

4 juni 2016 om 19:23

Lijkt me niet dat FdB veel keus heeft momenteel.

Een begrijpelijke keuze. Het is haast onmogenlijk om nog beter te presteren met Southampton. Ben benieuwd welke spelers hij allemaal zal gaan halen. het belooft in ieder geval een mooi premier leaque jaar te worden met al die topcoaches en met al dat geld haha.

Ziyech en Janssen lijken me prima aankopen voor Everton. 127 miljoen kan je zeer veel mee doen.

4 juni 2016 om 18:25

Passen totaal niet in het voetbal daar. Vooral Ziyech niet. Die hoort naar Spanje of Portugal te gaan.

4 juni 2016 om 18:31

Waarom past Janssen niet in het voetbal van Everton/engeland?

4 juni 2016 om 18:34

Waarom past Ziyech niet in de PL?

4 juni 2016 om 18:35

Tom, een leuk seizoen in de eredivisie? Kijk naar je oud speler Depay, die heeft vreselijk moeilijk. Kan me echt niet voorstellen dat Janssen de kar trekt bij Everton, hij heeft zich alleen bij Az bewezen.

4 juni 2016 om 18:39

@ Sulejmani

Ik reageerde op de bewering dat hij niet bij het type spel past, niet of het qua niveau op dit moment al kan. En dan lijkt een type als Janssen me prima te passen in Engeland. Of hij er nu al klaar voor is is inderdaad de vraag!

4 juni 2016 om 18:51

Laat Ziyech nou enorm veel lijken op Mahrez en die deed het niet onaardig met zijn ''fragiele'' bouw.

4 juni 2016 om 18:55

Oh excuses, dan had ik je verkeerd begrepen. Ja het is voor iedereen afwachten, persoonlijk heb ik er een hard hoofd in. Een seizoen bij Az, en daarna mee kunnen in de premier league.

4 juni 2016 om 19:54

@ Sulejmanii

Normaal zou ik het wel met je eens zijn. Maar Janssen lijkt me een stabiele persoonlijkheid met een absolute topsportmentaliteit. Hij komt pas van Almere City en wordt meteen topscorer van de eredivisie met AZ. Ook in Oranje kent hij geen enkele angst en doet hij het meteen uitstekend. Ik denk echt dat dit een speler is die niet te lang bij AZ moet blijven rondhangen, maar zich moet optrekken aan een hoger niveau. Hij zal waarschijnlijk niet meteen een sterspeler zijn bij Everton, maar toch zou ik het wel aandurven met hem.

4 juni 2016 om 20:42

Je bent toch niet dom of wel

Ik denk een hele mooie club voor koeman om zich verder te ontwikkelen en te wachten op een van zijn droomclubs. Ook al zullen er een aantal sterkhouders weggaan ik verwacht dat koeman met een paar gerichtenn aankopen zo weer een heel erg leuk team op de been kan brengen. + hij kan Stones ook nog het een en andere bij brengen op verdedigend vlak

Goeie zet, Everton is een grotere club dan Southampton. Prachtige club ook.

As er een voetbal miljardair zegt "ik wil hem" dan komt die persoon, zo ook Koeman. Hoop voor sneeuw witje een top salaris want dat verdien je!

Typisch koeman, als hij ergens geld kan verdienen gaat hij weg.

Laten we nou eerlijk zijn, Everton is echt geen stap voorruit vergeleken met zijn huidige ploeg. Dat het iets kán worden is een ander verhaal. Als hij nu gewoon netjes zijn contract had uitgediend bij zijn huidige club kon hij daarna in stijl misschien wel naar Barcelona, maar nu zal dat toch een stuk moeilijker gaan, met een nieuwe baas die zoveel geld heeft dat hij je nog liever jaren thusi laat zitten dan al na een jaar vertrekken (mits hij het goed gaat doen bij Everton)

4 juni 2016 om 19:28

Laten we gewoon even eerlijk zijn, Everton is een stap voorruit én momenteel het juiste moment om in te stappen. Heeft twee jaar onder zijn kunnen gepresteerd dus er zal minder druk zijn. Terwijl bij Southampton er vrijwel geen groei meer te boeken viel (hoger dan zesde worden tegen al die grootmachten is hoogst uitzonderlijk, en kom nu niet aan met Leicester want dat is once in a lifetime). Southampton heeft zo'n beetje de beste jeugd van Engeland, maar ook Everton heeft gigantisch goede jeugd, dus zelfs daar valt Soton's voordeel weg. Dan komt puntje bij paaltje, een veel hoger salaris en veel hoger budget met kwalitatief betere spelers, zeg ik geen nee tegen. Als volgend jaar Soton ineen stort zal Koeman net zo ver van Barcelona af zitten als wanneer Everton instort. Integendeel, mocht ie Everton aan de praat krijgen toont ie wederom aan over een geweldig aanassingsvermogen te beschikken om waar dan ook het maximale uit de selectie te krijgen.

Ik vind het altijd wel grappig, maar eigenlijk treurig, dat mensen zo goed denken te weten of hij dit wel of niet had moeten doen. En dan puur afgaan op zaken als de sterkte van beide selecties, het transferbudget, etc. Weet jij veel waarom Koeman dit wil? Misschien verveelde hij zich wel een beetje bij Southampton, misschien vond hij de stad stiekem niks, misschien was hij uitgekeken op bepaalde mensen daar, misschien vond z'n vrouw het tijd voor wat anders. Er zijn zo veel factoren die meespelen. Kennelijk heeft hij al die factoren op een rijtje gezet en met z'n volle verstand besloten dat hij dit wil doen, wie zijn sommige mensen hier dan om dat onbegrijpelijk te noemen? Er is meer dan wij zien, en hij maakt een klapper qua geld, ook niet onbelangrijk!

4 juni 2016 om 18:42

"weet jij veel waarom Koeman dit wil? "

Weet je wat? Laten we helemaal geen mening geven, gaan we alleen nieuwsberichten lezen en verder niets ok?

Dooddoeners man waar je mee komt.

4 juni 2016 om 18:45

Ben het met jou eens, alleen dan zou een voetbalforum geen nut meer hebben, dus snap de algemene reacties. Iedere voetballiefhebber geeft hier zijn mening.

4 juni 2016 om 19:57

Eens met jullie, maar je kunt er ook gewoon vanuit gaan dat hij het wil en dan je mening geven over hoe je denkt dat hij het daar zal doen, welke spelers hij moet halen, welke risico's eraan vastkleven, hoe hij zijn selectie moet gaan vormgeven, etc. Om nou 99 keer te lezen dat hij het niet moet doen vind ik ook weinig toevoegen persoonlijk, maar ieder zijn smaak.

Beetje vreemd. Veel spelers bleven bij de club omdat ze een mooie periode onder koeman wilde beleven en dan gaat hij opeens weg, per slot wilde koemand dat de spelers bleven.

Op basis van club, salaris, middelen is het gewoon een stap omhoog. Snap de overgang wel en wens hem veel succes!

Is Everton nou echt z'n grote stap vooruit?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren