Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Xavi volgt het voorbeeld van Laporta en hint op terugkeer van Messi

Laatste update:

Na Joan Laporta heeft nu ook Xavi de deur wagenwijd open gezet voor een terugkeer van Lionel Messi bij Barcelona. De steraanvaller, die een jaar geleden nog moest vertrekken omdat hij niet ingeschreven kon worden voor LaLiga, verdient volgens de oefenmeester een tweede periode in het Camp Nou. Xavi hoopt dat dat tijdens zijn periode als trainer gebeurt.

Messi speelde een heel voetballeven lang voor Barcelona, tot het moment dat hij vanwege de financiële problemen bij de Catalaanse club moest vertrekken. Paris Saint-Germain bood destijds uitkomst, maar het eerste seizoen in Franse dienst is niet geworden wat men ervan had verwacht. Xavi heeft dat ook gezien. "Ik zou graag zien dat de tijd van Messi bij Barcelona niet al is afgelopen", meldde hij tijdens een persconferentie. "Hij verdient een tweede periode hier bij Barcelona. Als je me vraagt of ik wil dat hij terugkomt, zeg ik zeker ja!"

Eerder sprak Laporta al woorden van dezelfde strekking. De voorzitter was degene die Messi moest laten gaan en dat wil hij graag goedmaken. "Ik ben hem een terugkeer verschuldigd. Voor Barcelona is het waarschijnlijk de beste speler aller tijden geweest. Alleen Johan Cruijff komt in de buurt wat mij betreft. Ik hoop echt dat het hoofdstuk-Messi niet over is. Ik denk dat het onze verantwoordelijkheid is om het in ere te herstellen. Het is nog steeds open en niet gesloten. Het zou een mooier einde moeten krijgen."

De Argentijnse superster heeft nog een contract tot medio 2023 in het Parc des Princes en zou over een jaar dus transfervrij terug kunnen keren bij Barcelona. Messi heeft echter ook vaker laten optekenen dat hij graag nog eens in de Major League Soccer zou willen spelen en dat hij na zijn actieve loopbaan sowieso in de Verenigde Staten gaat wonen. Op dit moment is de aanvaller 35 jaar, dus dat moment zal niet lang meer op zich laten wachten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moeten alle partijen niet meer willen.
Hij kan alleen maar tegenvallen. Fans, spelers iedereen heeft Messi in hoofd die erg goed was. Zal nu gewoon minder zijn.

30 juli 2022 om 12:33

Gaat ook niet gebeuren. Denk je dat Messi gaat willen banken bij Barca? Als hij terugkeert zal dat in een andere rol zijn. Misschien wat benefiet wedstrijden ofzo

30 juli 2022 om 12:36

Messi is nog steeds één van de beste tien spelers op de wereld hoor.

30 juli 2022 om 12:47

Zelfs als dat waar is het gaat er natuurlijk om dat Barca hem niet weer een belachelijk salaris willen betalen.

30 juli 2022 om 12:49

Maar waarom Raphinha halen en Demebele verlengen? Je hebt Fati Lewa Rapinha Dembele, Torres, Auba, Depay en dan ook nog Messi erbij? Als hij volgend jaar komt dan moeten er minimaal 2 vertrekken voorin. Of hij moet een plekje op het middenveld krijgen en de assist-koning van Europa worden.

30 juli 2022 om 12:50

Het is maar met welk salaris Messi akkoord mee gaat. Hij heeft geld zat, die zal gewoon willen afsluiten in Barcelona lijkt me.

30 juli 2022 om 13:00

Afgelopen seizoen niet natuurlijk. Messi viel erg tegen bij PSG en Ronaldo viel me ook tegen bij United. De sleet zit er nu toch wel op bij deze twee

30 juli 2022 om 13:10

Messi wou wel zijn salaris verlagen tot wat genoeg is, maar barca zelf wou niet met hem door. Dit is ook maar voor de buhne.

30 juli 2022 om 13:47

Vond messi zwaar tegen vallen. Maar Ronaldo ook ja? Speelt in een zeer matig team (zonder speelwijze) en mede dankzij hem zijn ze door gegaan in de Champions league. Heeft met weinig tot geen toevoer wedstrijden beslist. Heeft toch 24 doelpunten gemaakt (voor Ronaldo matige cijfers maar de beste man is 37).

30 juli 2022 om 13:50

@Japie, heb je de laatste wedstijden van Messi gezien? Zowel Nationaal als club wedstrijden? Als je dan nog vind dat de sleet er op zit bij Messi ben je gewoon uit op niks eigenlijk.

30 juli 2022 om 13:54

Dus jij vindt de laatste paar wedstrijden die nergens over gaan belangrijker dan een heel seizoen waarop hij zijn mening baseert?

30 juli 2022 om 14:06

Daarom is hij niet meer de beste, maar top tien wel toch?

30 juli 2022 om 14:43

Gewoon even top10 omdat zijn naam messi is? Achterlijk. Vinicius, lewandowski, benzema, modric, courtois, dembele, dat zijn al 6 spelers van alleen barca en real die momenteel beter zijn. En dan heb jij het over de top10 van de wereld..

30 juli 2022 om 18:20

Zeker weten. Mensen durven nogal vergeten dat Messi 20 jaar lang voor dezelfde club gespeeld heeft met steeds dezelfde speelstijl. Ik denk dat iedereen wel moeite zou gehad hebben met deze verandering. Ook niet vergeten hoe het vertrek allemaal gegaan is, het was niet alsof hij te wachten stond op zijn vertrek als kind van het huis zijnde.

30 juli 2022 om 18:38

Oke dus omdat hij onder andere omstandigheden speelt moeten we hem gewoon in de top10 blijven zetten al zijn de prestaties daar niet naar? Interessant.

30 juli 2022 om 21:25

Messi zwaar tegen? Omdat hij niet 30 goals scoort, wist niet dat hij alleen om goals draaide. Veld spel nog altijd een van de beste.

Dan moeten ze alvast maar met de pet rond gaan om geld vrij te maken, ik zou het niet doen als Messi zijnde want het gaat alleen maar tegenvallen nu hij toch wel aan het aftakelen is

30 juli 2022 om 12:28

Er is meer dan alleen voetbal. Hij heeft in Barcelona een heel leven, vrienden etc.heerlijk voor hem denk ik om daar weer te leven.

30 juli 2022 om 12:36

"We hebben problemen met de salarishuishouding dus we willen Messi erbij". De oplossing is toch simpel jongens; vraag alle nieuwe aankopen om de helft van hun salaris in te leveren.

Dit zijn wederom uitspraken alleen bedoeld om te pleasen, Laporta wil niet bekend staan als de man die Messi Barcelona uitgejaagd heeft. De man wordt steeds enger en enger.

30 juli 2022 om 12:36

"met de pet rond"

Of gewoon dan weer Frenkie pesten en vrage salaris in te leveren

30 juli 2022 om 14:51

Ach jongetje toch… vorig jaar zou Koeman niet eens ontslagen kunnen worden omdat er geen geld was volgens vele experts. Ondertussen….

Het is nooit verkeerd om Messi als back up voor Pedri te hebben.

Barcelona is een vreselijke club geworden. So what als ie terugkomt, na alles wat er gebeurd is, schiet ie er nog een paar in voor dat toeristenpubliek terwijl de hele club door en door verrot is, wat betekent het allemaal nog?

30 juli 2022 om 14:52

Vertel…waar zit de pijn?

30 juli 2022 om 16:48

@Barcalonista treurige reactie, gezien je naam zul je heel objectief zijn is het niet?

30 juli 2022 om 17:00

Objectief of niet. Ik zou welke club dan ook niet uit maken voor “verrote club”. Zeker als je er geen bal van snapt. Maar zo is het nou eenmaal… makkelijk anoniem schelden/beledigen achter computer of telefoon zonder inhoudelijk ook maar een noot te raken.

Messi terughalen zou mooi zijn, maar dan hopelijk niet weer voor een half miljard in 4 jaar. Daaarmee bracht hij de club in een wat lastig parket de vorige keer, toen hij uiteindelijk naar Parijs vertrok.

30 juli 2022 om 21:28

Messi brengt geld in het laadje en prijzen, maar dat vergeten mensen als jou.

31 juli 2022 om 23:55

Laatje, jij, maar dat terzijde. En jij bent heel snel vergeten dat dit vies tegenviel de laatste jaren ... toen hij dat half miljard bijgeschreven kreeg!

Waar gaat hij spelen dan en wie gaat banken. Allemaal dure aankopen gedaan voor in de aanval en dan nog Messi er bij willen.

Ik vind het nogal schaamteloos dat ze bij Barcelona openlijk over het binnen halen van spelers praten die elders onder contract staan. Ik zou het wel grappig vinden als ik komende week enkele gefortuneerde clubs ineens beginnen te roepen dat ze best wel wat zien in pakweg Pedri, Fati en/of Dembele. Hoe reageren ze daar dan op ?
Ik heb geen flauw idee in hoeverre Messi nog terug naar Barcelona zou willen. Hij speelt in een prachtig team nu, dus waarom zou hij nog terug willen ?

30 juli 2022 om 14:59

Dat gebeurt toch overal?
Kahn heeft ook aangegeven dat ie het wel ziet zitten in de komst van Kane maar dat hij speler is van Spurs. Dat is toch ook openlijk flirten met een speler?
Maar goed, dit gaat om Barcelona he. Die kunnen bij niemand nog iets goeds doen natuurlijk.

Dat zou de beste transfer ooit zijn van Barca! Bij far de beste aller tijden in alle facetten van het voetbal!!!

Psg laat hem echt niet gaan, of Barca moet nog ergens een sok hebben met 100mil erin

30 juli 2022 om 15:47

Is na komend seizoen transfervrij 😉

Dan moet Frankie misschien maar voor het minimumloon gaan voetballen want anders past dat gewoon niet in het salarishuis van Barca.
Maar dit moet je niet meer willen. Als Messi was gebleven was het anders want zo’n legende stuur je niet zomaar weg, maar nu hij zelf vertrokken is heb je minder loyaliteit naar hem toe nodig. Als ze voor hem een bepaalde functie voor de toekomst in gedachte hebben is het nog te overwegen maar puur en alleen als voetballer moet je daar niet weer een hoop geld voor uit gaan geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren