Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Ronaldo verliest topper, deelt schop uit en krijgt pijnlijke reactie

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zich donderdagavond niet van zijn beste kant laten zien. Op beelden op Twitter is te zien dat de Portugese sterspeler van Al-Nassr na afloop van het duel met Al-Ittihad (1-0 nederlaag) uit woede tegen waterflesjes trapte die op het veld lagen. Vervolgens begon een aantal fans van Al-Ittihad de naam van Lionel Messi te roepen.

Het duel tussen Al-Ittihad en Al-Nassr was een echte topper in de Saudische competitie. Al-Ittihad stond voorafgaand aan het duel tweede, met twee punten minder dan koploper Al-Nassr. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd tien minuten voor tijd gemaakt door Romarinho, die een pass van Ahmed Sharahili dusdanig goed aannam, dat hij zichzelf in één keer oog in oog met doelman Nawaf Al-Aqidi zette: 1-0.

Na afloop van het duel oogde Ronaldo, die de volledige negentig minuten in actie kwam, dus behoorlijk gefrustreerd. Door de overwinning is Al-Ittihad Al-Nassr nu gepasseerd op de ranglijst, waardoor de club van Ronaldo het moet doen met de tweede plek. De Portugees heeft met nog tien wedstrijden te gaan echter nog genoeg mogelijkheden om de koppositie te heroveren en een nieuwe prijs toe te voegen aan zijn toch al zo imposante erelijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahahahahaha ronaldo maak je je druk om. Dacht dat je in je interview met piers had aangegeven dat je alleen daar naartoe zou gaan voor het geld

9 maart 2023 om 23:31

Nee, hij doet het toch om de bevolking verder vooruit te helpen???? Geen idee hoe je dat zou kunnen doen als uitgerangeerde voetballer in een voetbalcompetitie die niets voorstelt, maar goed...

Mooi hé, nooit komt hier ook maar iets van nieuws voorbij van de Arabisch competitie maar onze grote Portugese vriend voetbalt er en kijk eens aan iedere week! Het is ook niet gek maar dan zie je wat voor invloed die heeft want al-nasir heeft echt goeie spelers lopen ook voordat Ronaldo er speelde.

En Ronaldo = passie tegen wat water flesjes aantrappen boeit echt niemand iets. Dit is niks nieuws, laten we weer doorgaan

9 maart 2023 om 23:26

Ja echt heel raar dat we nieuwsartikelen ineens daarover zien terwijl 1 van de grootste spelers aller tijden met miljoenen fans daar nu speelt .

9 maart 2023 om 23:27

Dat zeg ik ook toch?

9 maart 2023 om 23:35

Ronaldo is echt in de verste verte geen "grootste speler aller tijden".

10 maart 2023 om 00:29

Hij zegt toch 1 van de? En daar kan je hem zeker onder scharen

10 maart 2023 om 00:45

Morgen even naar Pearle wellicht? AjaxVVS zegt letterlijk "1 van de grootste spelers ooit." Als je dat ontkent dan mag jij je voetbalpas wel inleveren, vind ik.

10 maart 2023 om 07:22

Op deze manier wordt hij iig steeds kleiner

10 maart 2023 om 10:49

Nou, hij heeft toch echt zo'n beetje alle records. Voetbal is immers geen Kunstschaatsen, dus Ballon D'ors die met onderbuikgevoelens worden uitgereikt tellen niet.

10 maart 2023 om 11:02

Zo’n beetje alle records ja? Zou toch maar even dubbel checken.

9 maart 2023 om 23:28

Anderson Talisca, Luiz Gustavo en Gonzalo Martinez zijn meer dan prima spelers die eigenlijk allemaal thuis horen/hoorden in de Europese subtop.

11 maart 2023 om 01:59

Talisca is een top speler. iig beter dan Weghorst

9 maart 2023 om 23:52

Ik denk niet dat het zo zeer iemand iets kan schelen hoe Ronaldo het doet daar in de zandbak. Behalve Piers Morgan hecht niemand waarde aan zijn prestaties daar. Mensen vinden het interessanter om te zien hoe zo’n grote speler daar juist afgaat

10 maart 2023 om 18:48

En Aqua

En ik maar denken dat hij "aqua" zo lekker vond..

10 maart 2023 om 00:17

Whut is wat hij trapt tegen waterfles.. wat erg de wereld vergaat...

10 maart 2023 om 06:05

Je mist duidelijk de grap van Dani17.. 🫢

10 maart 2023 om 02:31

Hij trapt tegen de plastieken flesjes, niet tegen het water

10 maart 2023 om 07:02

Inderdaad Aqua0 - Ronaldo1! 😜

10 maart 2023 om 07:03

De liefde blijkt eenzijdig te zijn dus...

10 maart 2023 om 08:07

Je hebt het maximale effect bereikt met je comment. Een geweldige woordgrap en een reactie hierop van de enige echte Aqua1. Als je comment uiteindelijk wordt verwijderd vanwege 'niets toevoegend', dan is het plaatje helemaal compleet ;-)

10 maart 2023 om 10:11

Nee als het over ronaldo gaat dan hoeft je reactie niets toe te voegen of mag provocerend zijn dan blijft de reactie nog jaren staan, maar owee als je een beetje kritiek hebt op messi, dan meteen reactie weg en punten vermindering hahaah

10 maart 2023 om 10:40

Slimmshady zakdoekje nodig? Traantjes biggelen over je wangetjes

10 maart 2023 om 18:23

Het is nog beter dan dat. Aqua die de woordgrap gewoon lijkt te missen en er serieus op ingaat. Maar inderdaad, als de hele handel verwijderd wordt is het cirkeltje rond.

10 maart 2023 om 10:37

Nee nee, Aqua vindt hem juist zo lekker

10 maart 2023 om 18:28

Ik zeg je whut is wat, dit is die boem club shit met de aqua squad!

"topper"

Wel mooi dat ze ind e tekst nog even uitleggen dat het niet echt over een topper gaat, maar een topper op extreem laag niveau

Beetje genant dit. Zit hier natuurlijk niet voor de sportieve uitdaging maar doet alles om het tegendeel uit te stralen. Je kan ook gewoon normaal je verlies pakken in de nadagen van je loopbaan.

Jeetje Ronaldo schopt tegen een paar waterflessen. Wat een nieuws! Ik denk eerder dat het verlies en zijn minimale bijdrage frustratie zorgt dan het scanderen van de naam Messi. Één dat gebeurt al zijn hele voetbal carrière zo'n beetje en twee hij en andersom ook hebben een partij respect voor elkaar, dat is niet normaal. Zo zonde dat we Messi en Ronaldo nooit samen in één team zullen zien

Jammer dat Voetbalzone geen aandacht besteed aan het nieuws dat Ronaldo een paar vliegtuigen heeft volgestopt met spullen die bedoeld zijn voor Syrië en Turkije. Dit lees je echt alleen in het nieuws uit het buitenland. Ronaldo is een vreemde gozer. Ik vind het een narcist, maar als ik dat soort berichten lees, verbaas ik mij dat Nederlandse voetbal sites dit niet overnemen. Blijkbaar scoort negativiteit rondom Ronaldo in Nederland

10 maart 2023 om 00:15

Vz plaats liever negatieve nieuws over Ronaldo zodat er negatieve reacties over Ronaldo zo jammer.... maar positieve nieuws over Ronaldo scoort blijkbaar niet.

10 maart 2023 om 08:48

@aqua1,

Hadden ze hier neer moeten zetten:
"El-Nassr verlies met 0-1 maar Ronaldo scoort hattrick ?"

Ik kreeg ook 2 weken achter elkaar een bericht dat Ronaldo een hattrick scoorde in de zandbak tegen Fc balophetdak 12.
Dus bullshit dat je zegt dat ze alleen negatief nieuws plaatsen.

10 maart 2023 om 00:15

ik snap je punt, en die actie van hem is ook mooi. en het had wat gratis clicks opgeleverd voor de site.

maar toch vind ik dat dergelijke "non-voetbal" dingen niet echt thuis horen op een site als Vz.
maarja, er zijn wel meer gare dingen die gepost worden dan vind ik iets positiefs als een actie van ronaldo voor het goede doel wel mooier om te zien.

10 maart 2023 om 10:59

Eens, ik vind de persoon Ronaldo ook niet betpaald... fijn...

Maar heb vaker begrepen dat hij veel goeds doet qua goede doelen ed, maar ook qua voetbal kun je toch niet ontkennen dat het een grootheid is.

Je hoeft iemand niet te mogen om zijn daden wel op waarde te kunnen schatten,

Kindervak roept Messi, jeetje grow up..

10 maart 2023 om 07:41

Zouden zich prima op deze site thuisvoelen

@aqua1, wie is er nu een grotere flop gebleken? Ten Hag naar ManU of Ronaldo naar Al-Nassr?

On: Eeuwig zonde dat zo'n speler zo zijn nalatenschap schade aanbrengt.

Vindt Ronaldo een beetje Tiger Woods die gaat mee doen aan het noord Amerikaanse kampioenschap Midgetgolf voor Senioren..

Wat is die Ronaldo toch van een voetstuk afgedonderstraald. Presteert niets en blijft zich als een groot klein kind gedragen. Zo te horen begint men hem in SA al een beetje beu te worden. Heeft men het bij United toch goed gezien. Benieuwd hoe zijn Engelse journalistenvriend hierop reageert.

"de Portugees heeft met nog tien wedstrijden te gaan echter nog genoeg mogelijkheden om de koppositie te heroveren en een nieuwe prijs toe te voegen aan zijn toch al zo imposante erelijst."

De man met de Champions Leagues, landstitels in de grootste competities, Ballons d'or, Europees Kampioenschap, en dan met droge ogen zeggen dat nog een nieuwe prijs kan toevoegen aan zijn toch al zo imposante erelijst. Alsof een landstitel daar ook meer enigszins meetelt in de prijzenkast van Ronaldo.

Het is toch wel triest hem daar te zien lopen.

Waarom speelde Talisca niet? De echte talent daar momenteel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren