Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wijnaldum waarschuwt PSV: 'Niemand wil dat meer meemaken'

Laatste update:

Voor PSV kwam er zaterdagavond een einde aan een sterke reeks. De ploeg van Phillip Cocu won zijn eerste acht wedstrijden van het seizoen, vier in de Europa League en vier in de Eredivisie, maar ging in Overijssel onderuit bij PEC Zwolle: 3-1. PSV moet volgende week in de thuiswedstrijden tegen Estoril (Europa League) en SC Cambuur (Eredivisie) bewijzen dat dit slechts een incident was.

/

Georginio Wijnaldum is benieuwd hoe PSV zal reageren op de zeperd in Zwolle. "We weten allemaal wat er vorig seizoen gebeurde, toen bleven we maar verliezen. Niemand wil dat meer meemaken", zegt hij tegen Metro. "Maar tussen doen en zeggen zit een groot verschil, weet ook de aanvoerder: “Daarom ben ik ook heel benieuwd naar de reactie van de ploeg. We zullen snel weten of we vooruitgang hebben geboekt.”

PSV raakte sterspeler Memphis Depay zaterdagavond al na een kwartier spelen kwijt: de aanvaller liep een liesblessure op en moest zich laten vervangen door Jurgen Locadia. Depay zal maandag een scan laten maken en dan wordt duidelijk hoelang hij uit de roulatie zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 september 2014 om 21:53

Bakkali de kans geven. Na een paar goede wedstrijden zal hij weer vertrouwen voelen en tekent hij ook bij.

14 september 2014 om 22:06

Tuurlijk niet, zon gek met je nooit meer opstellen als je PSV zo aan het lijntje houdt. Ook al heeft hij veel talent..

14 september 2014 om 21:53

maher kun je missen .. die jongen staat een beetje stil in zijn ontwikkeling helaas

14 september 2014 om 22:22

Dat kan inderdaad de Maher van AZ, die Maher heb ik in eindhoven (helaas) nog niet gezien.

Ik denk overigens dat een Wijnaldum wel dei creatieve middenvelder kan zijn.

15 september 2014 om 00:00

Precies nu konden ze bakkali, een echte linksbuiten,gebruiken ipv Locadia.

15 september 2014 om 01:45

Winterburn ea. Ja Memphis is belangrijk zo niet de belangrijkste speler van PSV. Wijnaldum komt daarna maar hij brengt het niet zonder Memphis. Dat jij dan durft te beweren dst Maher een van de steunpilaren is vind ik lachwekkend. Ja de Maher van AZ wel ja. De Maher van PSV absoluut niet. Ik vond het dan ook niet onterecht dat hij gewisseld werd, ondanks dat het spel er niet beter op werd en van mijn part heel het team gewisseld mocht worden. Niemand was PSV waardig gisteren.

15 september 2014 om 08:44

Bij AZ viel hij veel meer op, hij was onderscheidend. Bij PSV is hij onderdeel van een team met vergelijkbare spelers en krijgt tevens minder vrijheid. Mits hij zich inzet is wel degelijk een belangrijke spelmaker van PSV.

15 september 2014 om 07:37

Zonder wijnaldum waren ze vorig seizoen iig wel flink gedropt in de competitie

15 september 2014 om 09:58

@Winterburn: daar ben ik niet van overtuigd wat je zegt. Psv heeft een goede ploeg, maar alle topploegen in nl zijn niet zo top meer als vroeger. Het nivo met andere clubs is gelijkwaardiger geworden, elke week is dat zichtbaar. Je vergeet wel dat er bij pec zwolle een andere koers wordt gevaren dan 5 jaar geleden. Die kijken nu alleen nog maar verder omhoog. Die hebben.aan het succes geroken en zijn hongerig naar meer. Zwolle heeft gewoon een hele goede ploeg waar iedere tegenstander het moeilijk tegen heeft. Om eerlijk te zijn denk ik dat je psv overschat. Het bewijs is reeds geleverd in de europa league: zo goed zijn de topploegen niet meer. Ik verwacht tegen Cambuur ook weer een zeer lastige wedstrijd. Jij zegt "aan de kant zetten", ik zeg van niet. Althans niet makkelijk, als psv al wint.

Hij zal zich meer als leider moeten tonen. Hij was weer onzichtbaar, net als in de twee interlands. Als het moeilijk wordt laat hij het afweten.

Estoril is volledig uit vorm, dat moet sowieso geen probleem vormen.
Ben alleen benieuwd wie Depay gaat vervangen, persoonlijk hoop ik Guardado linksvoor en Hendrix controlerend.

14 september 2014 om 21:53

Psg is ook uit vorm.... hoe zit het eigenlijk met Depay? Is er al nieuws rondom zijn blessure? Goede reactie van Wijnaldum. Iemand die durft zijn 'bek' open te trekken. Dat werd het afgelopen jaar wel gemist. Je had Van Bommel dan wel alleen toen speelde PSV met 7 man. Zonder verdediging dus.

14 september 2014 om 22:00

Lees je nou echt niet...maandag is een scan en zal er meer nieuws volgen.

14 september 2014 om 23:54

Sorry hoor meneer de perfectionist. Ik buig tot u o grootheid.

15 september 2014 om 00:05

Verbaast mij ten zeerste dat een supporter van het 'o zo machtige en grote AFC Ajax' dat doet voor een fan van de 'uit de hand gelopen volksclub PSV'
Zummere de gekste

15 september 2014 om 02:25

Ten eerste: je kan gewoon lezen ten tweede: reageer niet zo raar want hij heeft gelijk. Ten derde: waarom begin je over PSG?! En tot slot (eindelijk) wijnaldum heeft weinig recht tot spreken na de wedstrijd van gisteren, 'meneerikdraai100keerperwedstrijd'

Ik denk dat PSV veel heeft geleerd van vorig seizoen en ik verwacht ook dat ze tegen Estoril en Cambuur winnen. Ze spelen nog niet geweldig maar ze hebben gewoonweg meer kwaliteit dan Estoril en Cambuur. Ze hebben ook meer kwaliteit dan PEC maar ze moeten gewoon laten zien dat dat een incident was.

PSV word gewoon kampioen. Elke titelkandidaat in een competitie heeft wel eens een slecht wedstrijd

14 september 2014 om 21:43

En zo is dat. Bovendien kun je van PEC verliezen zoals Feyenoord en Ajax ook al meerdere keren is overkomen de voorbije jaren.

14 september 2014 om 21:46

Daarom wordt ajax ook kampioen

14 september 2014 om 21:51

Dan zal Ajax nog wel even wat beter moeten spelen dan ze nu doen.

14 september 2014 om 22:30

Volgens mij heeft Ajax dit seizoen net zoveel goede wedstrijden gespeeld als Psv, namelijk geen.

14 september 2014 om 22:44

Nee PSV speelt goed wil je zeggen? Man de topclubs moeten gewoon nog inkomen. Een seizoen duurt 34 wedstrijden hoor.

Ik vind ze toch nuchter reageren na een wedstrijd. Niet zoals Mertens die zich na de winst op Feyenoord al rijk rekende.

Ik vind maher nog steeds niet goed spelen. Loopt teveel met de bal en oogt niet super fit

Allereerst moet hij hier niet te veel drama gaan maken, want hij was geblesseerd tijdens al die nederlagen, dus hij heeft het op het veld niet meegemaakt en weet dus niet echt waar hij het over heeft.

Ten tweede is het niet nodig om nu de boel meteen op scherp te zetten. Je had 8 wedstrijden op rij gewonnen, dan kun je een keer tegen een nederlaag aanlopen.

Als derde moet hij vooral ook naar zichzelf kijken, want hij heeft gisteren helemaal niks laten zien en heeft met geen enkele actie de samenvatting gehaald. Ja zijn naam verscheen in beeld bij de opstelling en hij gaf een handje na het laatste fluitsignaal. Voor de rest is hij letterlijk niet in de hele samenvatting verschenen.

14 september 2014 om 22:15

Ten eerste, heeft hij wel degelijk recht van spreken, of je nu geblesseerd bent of fit, je bent een onderdeel van het team. Dus win je en verlies je met zijn allen...

Ten tweede, je moet zeker de boel op scherp zetten, hou even op man, vorig seizoen gezien? Juist op mentaal vlak verliest PSV wedstrijden, dan is het nu super belangrijk om scherp te blijven. Incidenten bestaan niet meer na de afgelopen seizoenen. Daarnaast vind ik dat je een verliespartij tegen Zwolle niet te licht moet nemen, is gewoon een slechte prestatie.

Ten derde, overdrijf niet zo over Wijnaldum. Gaat nog heel belangrijk worden dit seizoen.

14 september 2014 om 22:31

Ja, want de samenvatting is ook representatief voor de hele wedstrijd.

Laat dit maar een incident zijn aangezien ik donderdag in het stadion zit haha! Depay kunnen we sowieso afstrepen voor donderdag. Ik hoop zelf op Guadrado op linksbuiten en dan Ritzmaier of Hendrix controlerend.

14 september 2014 om 22:30

Ritzmaier is geen controlerende middenvelder. Guardado linksvoor vind ik ook een goed plan en dan Hendrix gewoon op Vm.

Pasveer
Brenet
Bruma
Rekik
Willems
Wijnaldum
Hendrix
Maher
Narsingh
De Jong
Guardado
15 september 2014 om 03:00

Want als jij thuis zit maakt het verder niet uit? Nou ik denk dat wij er weinig over kunnen zeggen maar ik zou Memphis anders sowieso sparen en starten met zoet willems rekik bruma arias hendrix ritzmaier wijnaldum guardrado de jong en locadia. Waarom? Maher vond ik oa zwaar tegenvallen dit weekend en locadia zou ik laten spelen omdat je nu geen snelheid kan gebruiken en narsingh nog lang mee moet.

Begin maar met het niet meer opstellen van die falende Hiljemark, die gast kan niet voetballen. Geef Hendrix daar gewoon de voorkeur. Kan beter verdedigen en meespelen en gaat niet als een dom paard nutteloos overal achteraan rennen.

Ik schat dit PSV wel sterker in als vorig jaar, dus ik verwacht niet nog zo'n extreme dip. Dit puntverlies viel echter wel te verwachten, het mag eigenlijk een wonder genoemd worden dat alle vorige duels gewonnen werden. Zowel tegen Vitesse als tegen Ajax had het anders kunnen aflopen en tegen NAC en Willem II (waar het overigens zeer verdiend van won) gaven ze ook teveel weg. PSV is niet instaat wedstrijden helemaal te controleren. Ook merk ik dat PSV veelvuldig initiatief weggeeft, vanuit balbezit de wil aan de tegenstander opleggen gaat moeizaam. Het elftal heeft erg veel kwaliteit, maar het is vooral de ondergrens die zal bepalen wie kampioen gaat worden. Ik ben zeer benieuwd waar het dal van dit PSV ligt, met de piek van dit PSV zit het denk ik wel goed. Als Cocu uit deze spelers een hecht collectief maakt waarin de kwaliteiten tot zijn recht komen kan PSV mooie wedstrijden spelen en goede resultaten boeken. Ik ben nieuwsgierig of Cocu hierin slaagt, maar vooral de ondergrens van PSV wordt interessant.

Ik hoop echt dat ritzmaaier nu een basisplek kan afdwingen. Ik vind Ritzmaaier echt een ongeloofelijk talent vorige seizoen viel hij me op samen met van ooijen bij de vriendschappelijke wedstrijden van Psv.
Ik hoop dat van Ooijen ook ooit terugkeerd bij Psv. Hij is volgens mij weer verhuurd aan Go Ahead.
Het is echt nu de tijd van Ritzmaaier. Ik vond het toen onbegrijpelijk dat hij naar cambuur werd verhuurd.
Hij zal het zeker waarmaken bij Psv.

De blessure van depay zal wel een enorme tik zijn voor dit PSV hoor. Ik denk toch dat ze wel iets uit balans gebracht zullen worden de komende wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren