Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wanhopige Mourinho doet oproep: ‘Ik hoop dat zij Jones en Rashford volgen’

Laatste update:

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt voor Manchester United vooralsnog teleurstellend. De ploeg van José Mourinho won nog geen wedstrijd en ging afgelopen zaterdag met 4-1 onderuit in de International Champions Cup tegen Liverpool. De selectie van the Red Devils is verre van compleet en dat komt voornamelijk doordat een groot deel van de spelersgroep nog geniet van de vakantie na deelname aan het WK. De manager hoopt dat meerdere spelers hun vakantie afbreken, om beter aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen.

Paul Pogba, Romelu Lukaku en Marouane Fellaini speelden de finale of troostfinale op het WK in Rusland en verblijven momenteel in Beverly Hills, terwijl Jesse Lingard in Miami geniet van zijn vakantie. Marcus Rashford en Phil Jones meldden zich deze week al op Carrington ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Mourinho hoopt dat andere vakantiegangers dat voorbeeld volgen.

“Ik hoop dat de jongens die van hun welverdiende vakantie genieten, ook een beetje op zichzelf letten en dat ze doen wat Rashford en Phil Jones hebben besloten. Zij zijn iets eerder teruggekomen om het team te helpen, want aan het begin van het nieuwe seizoen komen we in de problemen”, wordt Mourinho geciteerd door diverse Engelse media.

Door de verkoop van Daley Blind en blessureleed bij Nemanja Matic en Antonio Valencia, zit Mourinho nog krapper in zijn spelers. Manchester United heeft Fred (Shakhtar Donetsk), Diogo Dalot (FC Porto) en doelman Lee Grant (Stoke City) aangetrokken, maar desondanks is Mourinho nog lang niet blij met de activiteiten van de club op de transfermarkt. Volgens de Daily Mail zou het zelfs rommelen tussen Mourinho en algemeen directeur Ed Woodward. De Portugese manager heeft bij de clubleiding aangetrokken op minimaal nog twee nieuwe spelers.

“Ik denk niet dat ik er nog twee bij ga krijgen, misschien wordt het er maar een. Ik heb een paar maanden geleden een lijst met vijf namen ingeleverd en we moeten afwachten of het mogelijk is dat een van deze spelers wordt gehaald. Als dat niet het geval is, moeten we blijven vechten en geloven in de spelers die we hebben”, zei Mourinho onlangs.

Denk jij dat Manchester United mee gaat doen om het kampioenschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje rust is ook erg belangrijk hoor straks klaagt die weer dat zijn spelers moe zijn op een gegeven moment. Zeker de WK gangers die ver in het toernooi kwamen zoals Pogba die hebben rust nodig zeker na een slopend Premier League seizoen.

30 juli 2018 om 11:25

Precies. Het is nog maar twee weken na het WK. Het is natuurlijk voor Manchester United te hopen dat de spelers niet vijf kilo te dik terugkomen, maar een beetje rust na zo'n slopend seizoen is toch echt wel nodig. Straks is iedereen in december weer geblesseerd.

30 juli 2018 om 11:42

Misselijk mannetje is het ook. Aangezien zijn relatie met Fellaini, Lukaku en Pogba niet fantastisch is denk ik dat die een lange neus trekken naar Mourinho en terecht. De club wordt er niet leuker op met "the Annoying One" achter het roer

30 juli 2018 om 11:53

Normaal gesproken lopen spelers en collega's weg met deze man. dat hij zo irritant overkomt in de media is een spel van hem om druk weg te nemen bij spelers.

30 juli 2018 om 11:58

Zijn relatie met Fellaini niet fantastisch? Waaruit blijkt dat? Ik denk dat er weinig trainers zijn die zoveel vertrouwen hebben in Fellaini als Mourinho. Heeft alleen niet zoveel gespeeld omdat hij geblesseerd was.

30 juli 2018 om 12:13

aangezien wat is zijn relatie niet fantastische?

Dit is nog nooit door die gasten beweert of gezegd. Sterker 90% van zijn spelers en oud spelers vinden hem juist geweldig. Waarom dan die 3 precies niet?

Hij kan vreemd over komen naar de buiten wereld, maar zijn spelers zijn gek op hem. Vind het dan ook niet erg aannemelijk wat jij beweert!

30 juli 2018 om 14:31

Zijn relatie met Fellaini en Lukaku is net wel goed. Enkel met Pogba wat minder...

Pogba heeft gedurende het seizoen al wat pijntjes en kleine blessures gehad. Die heeft nu een volledig wk achter de kiezen. Geef die jongen gewoon vakantie. Als hij nu terug komt om eerder fit te raken voor begin van het seizoen, dan kan je over 4 maanden weer het standaard verhaaltje oplezen over dat het schema te vol is.

30 juli 2018 om 12:08

Dat verhaaltje zal hij tzt ook wel op gaan lezen.

Die vriendenwedstrijden ook in Amerika en Azie zou je als speler ook kotsbeu worden. Toch niet meer dan normaal dat die spelers na een lang wk gewoon ff een paar weken geen bal willen zien. Ik kan daar best in komen.

30 juli 2018 om 11:44

IK ben het er mee eens dat een vkaantie kan en moet. Maar je brengt het nu ook wel erg cru over het algemeen maken voetballers minder uren dan de rest van de beroepsbevolking.....

Ik heb drie weken vakantie op jaarbasis, geef voetballers die ruimte ook meer is echt niet nodig.

30 juli 2018 om 11:54

Je hebt gelijk dat een voetballer een kortere werkweek heeft dan een gemiddelde arbeider, maar een voetballer wordt lichamelijk ook twee keer zoveel belast als een arbeider. Ik kan best begrijpen dat voetballers rust nodig hebben - helemaal na een intensief WK waarin Engeland vrij ver kwam en Frankrijk zelfs tot de laatste wedstrijd heeft gespeeld.

30 juli 2018 om 12:10

@aja:
Hoezo, zekerd ei gasten in Engeland hebben verder geen vakanties. Met de kerst en dergelijke gaan ze ook door.

En minder uren dan de gewone bevolking is ook wat kort door de bocht. Als voetballer (top) ben je 24/7 met je sport bezig. Het is niet 90min spelen en weer klaar.
99% van de werkende bevolking kan vrij nemen wanneer ze willen en stoppen om 5 en zijn dan ook klaar. en kunnen dan doen en laten wat ze willen.

30 juli 2018 om 18:22

İnderdaad, een professionele voetballer traint zes keer per week op het veld, en traint minstens driemaal per week in de sportschool. Sommige voetballers kiezen ervoor om spiergroepen afzonderlijk te trainen, en dan zit je al gauw vijf tot zes dagen in de sportschool. Daarnaast spelen voetballers een wedstrijd op zaterdag of zondag, en hebben ze meteen een uitlooptraining. Ook doen veel voetballers naast voetbal aan Yoga. En dan heb ik nog niet eens over de hersteluren in het zwembad, de sportschool, of in de fysioruimte. De beste voetballers (Ronaldo, Messi etc) zijn van 's ochtends vroeg, tot 's avonds laat met voetbal bezig. Een wedstrijd is een slijtage op het lichaam. En dan heb je nog de Pl en Poga - je speelt in een competite zonder winterstop, je hebt vier doorlopende competities (PL, FA Cup, Leauge Cup, Champions League), en dan heb je nog de Finale, waar je tot de finale reikt. Als iemand rust heeft verdiend is het Pogba wel.

30 juli 2018 om 12:28

Ach het is dit of zo'n trainingskamp in het saaie Oostenrijk of Zwitserland met oefenwedstrijden tegen nietszeggende tegenstanders zoals ajax en psv doen. Het is niet alsof ze anders vakantie ofzo hadden. Dan zit ik veel liever in Amerika of Azië. Zeker de jeugdspelers vinden dit echt wel leuker.

30 juli 2018 om 13:48

Wat een onzin joh. Juist heerlijk om op pad te gaan en het zijn geen mensen met wat overgewicht zoals de gemiddelde VZ bezoekers. Dit zijn fitte topsporters die echt niet moe worden van een beetje reizen tijdens het fit worden van een seizoen. Dat wordt allemaal bijgehouden en rekening mee genomen.

30 juli 2018 om 15:08

Je kan niet eens goed lezen wat ik post en noemt het onzin. Een heel intelligente move, Porque.

Wat ik bedoel is namelijk dat ze even op vakantie willen na een lang seizoen. Dus in deze begrijp ik dat sommige spelers die onnodige wedstrijden in Amerika en Azie aan zich voorbij laten gaan.

Ben benieuwd wie op die lijst met 5 namen heeft gestaan?
Dybala misschien? of Boateng allicht?

30 juli 2018 om 15:18

Bale, Fred, Milinkovic-Savic, Tieney Celtic,alex Sandro,alderweireld

Wel weer een sterk staaltje stemmingmakerij die titel.
Hoezo is hij nou weer wanhopig? Het is een feit dat er nog een heleboel spelers van de selectie afwezig zijn geweest. Het lijkt me ook niet meer dan logisch dat een coach hoopt zo snel mogelijk over een kwalitatief sterke selectie te kunnen beschikken.

Matic blijkt ook nog eens geblesseerd te zijn geraakt en geopereerd te zijn. Dat is ook wel weer een klap.

Er zijn inmiddels weer wat mensen aangesloten en het is gewoon roeien met de riemen die je hebt. Dat weet Mourinho ook donders goed. Ik zie er geen kwaad in om een stiekeme hoop te koesteren dat wat afwezigen het voorbeeld van anderen volgen door eerder dan noodzakelijk terug te keren bij United. Het seizoen staat alweer bijna aan de deur en als je halve selectie dan nog niet wedstrijdfit is dan is dat geen lekker vooruitzicht.

30 juli 2018 om 12:49

Tja, het klopt allemaal wat je zegt, maar om dat via de media bij de spelers te leggen vind ik dan wel weer een beetje vreemd.. Het is niet dat Mou nu bij Utd de eerste coach is die er mee te maken heeft en ik heb nog geen enkele coach hier eerder iets over horen roepen.

Natuurlijk worden Mou's woorden altijd uitgelicht, maar hij maakt het er ook wel zelf naar door eerst te zeggen dat de spelers die hij nu tot zijn beschikking heeft niet aan het niveau voldoen, door te zeggen dat de mensen beter niet kunnen komen kijken naar de wedstrijden van de ICC terwijl die mensen daar misschien wel een heel jaar naar uitkijken en voor sparen en te zeggen dat bijv. een Sanchez natuurlijk niet gelukkig is als hij zulke zwakke spelers om zich heen heeft in de voorbereiding. Je kunt ook je woorden eens wat meer wegen voordat je zulke dingen zegt.

30 juli 2018 om 13:01

Daar moet ik jou ook weer gelijk in geven. Daar was meer nuance zeker op zijn plaats geweest.

30 juli 2018 om 13:15

Weet je, ik vraag me dan oprecht af wat zijn bedoeling daarvan is. Het is een intelligente man, die denkt toch echt wel na voordat hij dingen zegt lijkt me.

Wat een zever, ik hoop helemaal niet dat ze dit doen en gewoon volledig uitgerust aan het nieuwe seizoen beginnen. Beide hebben net bijna een volledig kalenderjaar elke week op hoge intensiteit gespeeld, ik zou verwachten dat een coach hen dan juist zou aanmoedigen om even de batterijen volledig op te laden zodat ze er weer heel het seizoen tegen aan kunnen gaan.

Wat een zielig ventje. Wil er weer vijf spelers bij en woodward mag de portemennee weer trekken. Mokken in de media dat hij geen twee spelers krijgt. Kan een voorbeeld nemen pochettino

30 juli 2018 om 13:57

Pochettino kan niemand kopen omdat het stadion meer zal kosten dan begroot en ze de huidige groep allemaal voor lange tijd vast willen leggen of al gelegd hebben. Waarom moet hij daar een voorbeeld aan nemen? Als zij dit jaar weer niets winnen is de kans dat er wat sterkhouders vertrekken groot en het geld dat ze daarmee verdienen zal niet meteen aangewend worden om spelers te halen, vermoed ik.

30 juli 2018 om 18:20

Daar was ik niet van op de hoogte. Zou inderdaad weer kunnen betekenen dat Spurs net niet aanhaken. Ben benieuwd hoe Mourinho presteert met die beperkingen. Porto uitgezonderd heeft hij altijd zijn prijzen bij elkaar kunnen kopen.

30 juli 2018 om 21:15

Klopt, maar ook bij Porto heeft hij voldoende geïnvesteerd. Toen was de markt alleen totaal anders dus lijkt het nu niet veel.

Van Mourinho kun je vrijwel dagelijks een bericht in de pers verwachten waarin hij probeert andere clubs druk op te leggen en zichzelf in te dekken. Nu meent hij weer dat Liverpool kampioen moet worden en een dag later zit hij weer te janken dat zijn eigen selectie nog niet op peil is.
Die vent heeft sinds hij in Manchester werkt een Godsvermogen in de selectie mogen pompen maar gedraagt zich in de media nog steeds als het achterlijke neefje van Calimero.

Ik gun vanwege alle historie United het beste. Maar wat heb ik een hekel aan die Mourinho. Hij verziekt in mijn ogen die hele club en niet zozeer vanwege resultaten maar wel vanwege de manier van spelen. Ik had als speler ook niet voor hem willen spelen. Ik hoop dat ie alles nog meer naar de klote helpt en nog voor de winterstop weer ze spullen kan pakken en voortaan geen topclub meer kan trainen. Ik vind het zo jammer dat Guardiola bij City zit ipv United, dat had een stuk beter geweest.

30 juli 2018 om 21:16

Ik denk dat te topclubs nu wel 2x nadenken bij Mou.

Nou Mourhino, laat de Fifpro dit maar niet horen. Ze knopen je op aan de hoogste boom. De PL heeft ook nog eens geen winterstop.

Zidane 88
De spijker op zijn kop.
Man United vertegenwoordigt bepaalde waarden.
Het behoort tot de grootste clubs ter wereld.
Heeft altijd middelen ter beschikking om goeie voetballers in huis te halen.
Er hebben zo veel prachtige voetballers rondgelopen.
En het was altijd een genot om op Old Trafford te zijn.
Mourinho heeft de hele boel verziekt.
Met zijn baggersysteem en zijn ziekelijke bemoeizucht met iedereen om zich heen.
Al jaren geleden heb ik bidden afgezworen.
Tegenwoordig bid ik elke avond zachtjes tot onze lieve heer.
Neem die clown mee naar Toni Boltini en zet Ryan Gigs aan het roer bij M.u.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren