Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse blijft sleutelen: ‘Ajax is gelukkig niet zo goed als Chelsea’

Laatste update:
/

Vitesse verloor woensdagavond in GelreDome met 1-3 van Chelsea in de voorlaatste vriendschappelijke wedstrijd in de voorbereiding. Doelpunten van Mohamed Salah, Cesc Fàbregas en Nemanja Matic deden de Arnhemmers de das om, maar Peter Bosz heeft nog tijd om wat te sleutelen. Volgende week oefent zijn team nog tegen Bolton Wanderers en dan gaat het vizier op Ajax, de eerste tegenstander in de competitie.

Vorig seizoen speelde Vitesse thuis gelijk tegen de Amsterdammers en werd het uit verrassend 0-1. Een seizoen eerder werden zelfs de beide ontmoetingen met de landskampioen winnend afgesloten. De wedstrijd tegen Chelsea van woensdag was voor trainer Bosz een redelijke graadmeter van hoe zijn team ervoor staat. De 1-3 nederlaag was niet goed, maar toch zag hij positieve dingen in het oefenduel.

“Ik ben blij met een wedstrijd tegen zo'n tegenstander, want dan worden we geconfronteerd met onze fouten. Je zag enkele malen dat we niet goed stonden. Bij aanvallend voetbal hoort ook verdedigen en die gasten zijn sterk, snel en intelligent. Het gaat om het moment waarop je start, dat moet je zien. Ajax is gelukkig niet zo goed als Chelsea, maar deze fouten moeten we ook tegen Ajax niet maken. Die zullen dat eveneens afmaken. Daarom is dit een nuttige oefenwedstrijd geweest.”

Het huidige Vitesse is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een geluk dat Vitesse er ten opzichte van vorig seizoen op vooruit is gegaan.

Ajax is al weken klaar met hun elftal terwijl negen van de tien clubs nog bezig zijn om ook maar de basis op orde te krijgen.

31 juli 2014 om 12:38

Ook Blind kan misschien nog een belletje verwachten. Tevens is Moisander ook nog helemaal niet zeker. Je bent pas zonder zorgen klaar wanneer ook de transfermarkt is gesloten.

31 juli 2014 om 12:41

Ja maar de vervangers zijn wel al in huis. Denk dat hij dat bedoeld. Alles wat nu nog wegvalt, zal worden aangevuld met jeugdspelers. Althans, dat verwacht ik

31 juli 2014 om 12:49

Ajax moet gewoon niemand meer laten gaan van de beoogde basis zodra de competitie is begonnen. Nu vertrekken of straks verlengen en inzet tonen voor Ajax.

Verder vind ik dat de Knvb sowieso moet stellen dat zodra de competitie begonnen is er geen transfers meer mogen worden gedaan.

31 juli 2014 om 13:01

Voor Vermeer en Sigtorsson wordt nog een ervaren speler gehaald. Boer voor Vermeer en bij Sigi geen idee wie op het lijstje staat.

31 juli 2014 om 13:02

Sigi moet nog weg. Gun het hem wel. Het zou wel geniaal zijn als Vermeer blijft, wel zonde voor hem. Keepte weer goed tegen Benfica. Ga je toch missen zn 2de keeper.

31 juli 2014 om 13:31

Dat kan de Knvb niet stellen als de Uefa en de Fifa niet meewerkt..

31 juli 2014 om 13:38

@ Onelovechris

Dat kunnen ze wel, Rusland doet bijvoorbeeld niet anders. En Frankrijk heeft ook andere data voor de transferperiode. Zolang de bond besluit dat ze geen spelers meer overschrijven is de transferperiode dicht. En zolang de bond besluit dat ze spelers overschrijven is de periode nog open.

De russische bond doet dat relatief slim. Deze zijn langer open om te kopen maar niet om te verkopen. Tenslotte accepteren andere bonden geen inkomende spelers meer. Maar zelf kunnen ze nog kopen en dat word meestal wel gehonoreerd. Hierdoor kunnen russiche clubs soms op het achterhandje zitten wachten op een speler.

31 juli 2014 om 14:58

Je zegt het eigenlijk al goed: je kan alleen inkomende spelers blokkeren.
Als de Knvb dat zou dan, dan zou je krijgen dat de Nederlandse transfermarkt al dicht zit, maar alle andere landen nog open zijn en de Nederlandse clubs dus veel spelers kwijt raken, zonder vervangers aan te mogen trekken. De Nederlandse (top)clubs worden dan letterlijk leeggekocht en kunnen in Europa dan al helemaal niet meer mee komen.

31 juli 2014 om 13:05

Ik heb Vitesse nog niet gezien deze oefencampagne, wat me wel opvalt is dat ze nog geen enkel duel hebben gewonnen daarin. Uiteraard volledig scorebord journalistiek. Maar in tegenstelling tot veel andere clubs spelen ze ook niet tegen de lokale amateurclub, maar kiezen ze voor een oefencampagne met de nodige weerstand.

Geen flauw idee wat we op ons bord krijgen volgende week zondag, maar gezien de voorbereiding en ontwikkeling van Ajax heb ik er wel vol vertrouwen in.

31 juli 2014 om 13:07

Ben ik ook blij mee, dit jaar is er goed gehandeld. Met Muric en de jeugd die er aankomt El-Ghazi/Becker hebben ze de rechtsbuiten positie weer extra concurrentie kunnen geven. Viergever is een prima aankoop voor het geval Denswil niet wilt verlengen, Moisander vertrekt/blind vertrekt of Boilesen geblesseerd raakt. Verder Milik maakt wel een redelijke indruk op mij, ziet er allemaal wat leuker uit dan bij Sigi en Zivkovic min of meer geruild met Hoesen, daar zie ik ook wel veel potentie in. Maar we zullen zondag zien hoe we gaan presteren. Hopelijk dat ze we soort van wraak kunnen nemen.

Ik vond Vitesse gisteren wel verrassend sterk spelen moet ik zeggen!
Ook goede kansen gecreëerd!
Zal een leuke pot gaan worden

31 juli 2014 om 12:43

Helemaal mee eens, Vitesse speelde aardig. Chelsea daarentegen plichtmatig en zonder bezieling. Als die hadden gespeeld alsof er iets op het spel stond of voor eigen publiek was het 1-8 geworden.

31 juli 2014 om 12:55

Als, koop je niets voor en valt nooit te bewijzen.

31 juli 2014 om 13:03

Een aantal van de spelers van gister weten ook dat hun concurrenten nog terug moeten komen van hun vakantie. Zal misschien een rol spelen. Vitesse speelde fris, maar een oefenwedstrijd zegt eigenlijk vrij weinig. Zonder de echte druk zijn er toch spelers die '' anders'' spelen.

31 juli 2014 om 13:41

@ Flasher93

Precies, Ajax won van Sociedad en van Benfica wat ook gewoon niet de minste ploegen zijn normaliter. Maar een Sociedad zonder Griezman was al een klasse minder dus in hoeverre moet je waarde hechten aan een overwinning.

Voor Vitesse geld dat precies hetzelfde. Ze verliezen met 3-1 van Chelsea en speelden aardig mee. Maar de eerste helft kan je zeggen dat de A spelers van Chelsea het maar plichtmatig deden terwijl ze in de 2e helft met jeugdspelers speelden. In hoeverre moetje waarde hechten aan je prestaties.

Chelsea is inderdaad kwalitatief beter dan Ajax, maar traditioneel doet Ajax het wel goed tegen Engelse clubs. Zou daarom graag Chelsea loten in de CL, veel liever dan weer een Spaanse opponent iig.

31 juli 2014 om 13:04

Ze hebben wel goed ingekocht dit jaar... Eigenlijk elke Engelse club weer. Die selecties daar worden niet meer normaal. Mooi dat al die belofte spelers nu een beetje deze kant op komen op een contract af te dwingen.

31 juli 2014 om 15:42

Klopt, elk jaar opnieuw kopen die topclubs nieuwe topspelers. Ik heb echter dit jaar het volste vertrouwen in Ajax, wat een talent loopt daar nu voorin met Kishna, El-Ghazi, Muric, Fischer en Zivkovic, genoeg om elke Engelse topclub het lastig te maken. Over vitesse, weet iemand of zij nog huurlingen van Chelsea krijgen of er mee bezig zijn?

31 juli 2014 om 18:23

Mourinho zou hebben gezegd dat er nog 1 van Chelsea naar Arnhem gaat..

31 juli 2014 om 19:45

De aanval van ajax zou het chelsea niet moeilijk maken. Chelsea heeft vaak moeite met teams die de bus parkeren. Ajax spelen ze dus weg tenzij ze gaan parkeren

31 juli 2014 om 20:24

@troda4030: Bedankt! Weet je ook wie? En welke positie?
@loveblues: Ik denk dat Ajax het met de behendige buitenspelers die ze nu hebben het Chelsea toch best lastig kunnen maken, maar ga er ook wel van uit dat Chelsea uiteindelijk wel wint.

Wat een domme opmerking Bosz. Gelukkig is Vitesse ook niet zo goed als Benfica....serieus, het gaat een moeilijke wedstrijd worden, maar verder is niks cruciaal. Gewoon de eerste speeldag en er zijn drie punten te pakken.

31 juli 2014 om 13:56

Wat een domme opmerking van 007. Natuurlijk is de eerste wedstrijd niet cruciaal. Dat hoeft je niet erbij te vermelden.

31 juli 2014 om 16:33

Ook voor Vitesse zijn er dus drie punten te pakken.

Tijd om Vitesse weer even op hun plek te zetten, laatste keren waren ze verdiend beter! Maar dit seizoen word weer een overwinning van ajax

31 juli 2014 om 14:23

Inderdaad, en dan dit seizoen ook gewoon dik winnen uit bij Utrecht dan doen die ook gewoon weer normaal.

Bosz wil uitstralen dat hij er vertrouwen in heeft. Ajax lijkt in ieder geval een bredere selectie met meer mogelijkheden dan vorig jaar te hebben. We zullen wel zien wat deze wedstrijd brengt.
Daarbij is Chelsea later begonnen met de voorbereiding en zijn ze nog niet in topvorm.

Nee klop , Ajax is beter wijsneus .

Vitesse heeft toch een heel leuk team moet ik zeggen, denk dat ze het Ajax zoals gebruikelijk weer heel lastig gaan maken... Enige zwakke plek in dit team vind ik Kashia, jammer dat daar geen sterke vervanger voor is aangetrokken....

------------------ Velthuizen ---------------------

Wallace - Kashia - V/d Heijden - Achenteh

Leerdam ------- Pröpper ---------- Vejinovic

Traoré ----------- Dauda ------------ Labyad

31 juli 2014 om 19:42

Er komt nog een huurling. Misschien wel een verdediger van chelsea.

Een leuk team ik kijk er naar uit!

Er is geen enkelen reden te verwachten waarom Ajax nu ineens zou winnen van Vitesse als Ajax al 4x op rij de mindere is
Frank de Boer verandert niet zo heel veel aan zijn speelstijl en past zich ook niet aan de tegenstander aan.
Dus ik verwacht dat Vitesse wel wint van Ajax
Ajax mag blij zijn met een gelijk spel, dat geldt zowel uit als thuis.

31 juli 2014 om 17:20

@ paulo31

"frank de Boer verandert niet zo heel veel aan zijn speelstijl en past zich ook niet aan de tegenstander aan."

Daar zit je dan naast, sinds het einde van vorig seizoen zegt de Boer herhaaldelijk dat Ajax weer aanvallender moet worden zoals Ajax hoort te zijn. Iets wat bevestigd is door de type spelers die nu bij het eerste zitten, en in de voorbereiding kon je ook zien dat Ajax weer echt de intentie heeft om weer Ajax te worden. Overigens past de Boer zijn strijdplan wel degelijk aan wanneer dat gevraagd word, met name Europees.

Dat Ajax vier keer op rij de mindere is geweest is leuk, maar dat zegt natuurlijk helemaal niets. Als de spelers van Vitesse Ajax bij voorbaat onderschatten zoals jij dat doet kunnen ze nog weleens de deksel op hun neus krijgen.

"ajax mag blij zijn met een gelijk spel, dat geldt zowel uit als thuis"

Lol, really ? Gelukkig is Vitesse ook lang niet zo goed als Chelsea.

1 augustus 2014 om 11:44

Ik hoop dat je gelijk krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren