Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veronica Inside maakt Ryan Babel volkomen belachelijk: ‘Bel een psychiater!’

Laatste update:

Ryan Babel heeft bij Ajax nog bar weinig indruk kunnen maken, zo is de mening van de analisten van Veronica Inside. Babel maakte volgens René van der Gijp en Johan Derksen een uitermate zwakke indruk in de verloren Europa League-wedstrijd tegen Getafe (2-0). Ook het opvallende roze kapsel van Babel kan op weinig goedkeuring rekenen van de heren.

Babel kwam in januari op huurbasis over van Galatasaray. "Hij heeft zolang hij bij Ajax speelt, nog geen knikker geraakt. Het is helemaal niks", stelt Van der Gijp, die direct steun vindt bij Derksen. "Nee, het voegt niks toe. Het rent en het vliegt en het heeft roze haar, en dat was het", zo verwijst Derksen naar de opvallende coupe die Babel al enige tijd heeft.

Een van de opvallendste momenten tijdens Getafe - Ajax was het 'toneelstuk' dat Babel opvoerde in de tweede helft. Na een lichte overtreding op Allan Nyom rolde de 33-jarige aanvaller opzichtig over het gras en hinkte hij naast de rechtsback van Getafe, om de spot te drijven met zijn opponent. "Ik weet niet of de mensen in Spanje dat doorhadden", zegt Derksen. Jan Boskamp vond de actie van Babel in ieder geval niet slim. "Ik vond het een lachertje, want hij liet daarmee zien hoe geïrriteerd ze waren en dat ze helemaal uit hun spel werden gehaald", aldus Boskamp.

Vervolgens ging het gespreksonderwerp opnieuw over op het kapsel van Babel. "Dat roze haar, dat doe je toch ook niet?", vraagt Van der Gijp zich af. "Dat kan toch niet? Neymar had het ook, maar die heeft het er na drie dagen afgehaald." Derksen doet er nog een schepje bovenop. "Als zo'n man bij de kapper komt en zegt: 'Doe maar kort. En roze.' Dan moet zo'n kapper een psychiater bellen, of de deuren sluiten, maar het níet doen. Een volwassen man van in de dertig die tegen de kapper zegt: 'Doe het maar roze vandaag' ..."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het wel humor. Leukste moment van de wedstrijd voor mij. Babel is gewoon extravert, dus die uit zich zo. Verder was ie in zijn spel ook niet beïnvloed, niet dat hij goed speelde, maar ook niet gefrustreerd.

21 februari 2020 om 23:06

Zijn trainer kon er anders niet om lachen. Babel valt mij wel echt heel erg tegen, had er toch meer van verwacht.

21 februari 2020 om 23:21

Ten Hag is dan ook wel de exacte tegenpool van Babel haha, dus ik kan me voorstellen dat hij dat niet wil zien. Creatieve mensen doen nu eenmaal dingen in een opwelling, dat maakt Babel ook de voetballer die hij is. Maar je hebt wel gelijk dat hij erg tegenvalt in de wedstrijden die hij tot nu toe gespeeld heeft. Hij kwam naar Ajax om zijn EK selectie veilig te stellen, maar hij heeft zijn oranje topniveau bij Ajax nog niet laten zien. Dus die keuze kan wel eens averechts werken want hij staat nu veel meer in de spotlights.

22 februari 2020 om 10:42

@MT87 alleen jammer dat Babel niet creatief is in het veld. Die kan zich beter focussen op zijn belabberde spel bij Ajax ipv op het gedrag van de tegenstander

21 februari 2020 om 23:08

Ik vond het ook een mooi moment. Verder zou menig VZ-lid zijn reactie worden verwijderd als het over het haar van Babel begint, dus snap niet dat er een heel item aan gewijd wordt.

21 februari 2020 om 23:25

Misschien zodat wij de kans krijgen om er tegenin te gaan? Het was natuurlijk wel een opvallend moment. Verder vind ik het sowieso kolderiek dat een van de flamboyantste oud spelers hierover gaat zitten lachen, en dan nog samen met iemand die uit frustratie eens een ander 'in de bek' spuugde. Wat dat laatste betreft heb ik liever Babels actie.

22 februari 2020 om 09:42

Ik heb van moment 1 gezegd hoe ik me erger aan dat idiote haar en dat ik liever heb dat hij zich met voetbal bezig gaat houden in plaats van deze onzin. Tja ook zoals ik verwachtte, nul toegevoegde waarde voor Ajax.maar berichten werden nooit verwijderd wat ik ook wel verwacht had. Maar ik vind dat je gewoon je mening erover mag geven

22 februari 2020 om 09:43

Ik heb van moment 1 gezegd hoe ik me erger aan dat idiote haar en dat ik liever heb dat hij zich met voetbal bezig gaat houden in plaats van deze onzin. Tja ook zoals ik verwachtte, nul toegevoegde waarde voor Ajax.maar berichten werden nooit verwijderd wat ik ook wel verwacht had. Maar ik vind dat je gewoon je mening erover mag geven

21 februari 2020 om 23:36

Ja noem het maar humor dat een van je meest ervaren krachten zich zo laat meeslepen ipv zijn voeten spreken...

Ik noem het kinderachtig en juist het punt waarom ze verloren hebben, ze waren vanaf de 20e minuut al met totaal andere dingen bezig dan voetballen.

Laat dat nu net zijn waar getafe op uit was....

21 februari 2020 om 23:47

Vond je? Ik vond meer dat de scheidsrechter er intrapte dan de Ajacieden. Heb geen Materazzi frustratie overtredingen gezien in ieder geval. Geen rare acties, gewoon onzuiver spel. Ook met alle tijd van de wereld. Het is gewoon moeilijk voetballen als Blind en Ziyech terug komen na blessureleed en niet in vorm zijn. Dan is de eerste pass, en de eindpass al uit je spel. Tadic is dan ook nog eens uit vorm, en op rechts waardeloos. Voor Traore kwam dit te vroeg (niet gezien, Huntelaar bracht veel meer), Alvarez is geen voetballer... Het was gewoon een samenloop van omstandigheden waardoor Ajax ultiem slecht voor de dag kwam. Daar heeft Getafe van geprofiteerd.

21 februari 2020 om 23:54

Ik ben het met je eens dat getafe heel vies speelde, maar ajax kan de scheids niet beinvloeden. Daarintegen hebben ze wel hun eigen spel laten beinvloeden.Had je eindelijk een actie lag er weer een op de grond, maar de ajax spelers gingen daar naar mijn idee teveel op in.Ben het verder met je eens: tadic was drama, te vroeg voor traore (hij moet meer slimmigheidjes in zijn spel krijgen), en alvarez tsja hou op schei uit zeg maar.Al met al een dag om snel te vergeten, maar lessen om te onthouden.Ajax heeft verloren van zichzelf, dat de scheids slecht was of getafe vies speelde speelt daar zeker een rol in.Maar de oplossing ligt bij hunzelf.

22 februari 2020 om 10:41

Dat vind ik de grootste onzin die er is. Laten meeslepen. Alsof als ze niet zouden reageren ze veel beter gaan spelen. Tuurlijk niet. Ajax kon gewoon niet omgaan met het spel van Getafe, zijn gewoon niet in vorm en missen een paar belangrijke spelers. Dat laten meeslepen vind ik altijd zo belachelijk.

22 februari 2020 om 09:14

Het was echt de grootste onzin. Wat een debiel ben je dan zeg. Dan voetbal je zelf als een natte krant en dan ga je dat doen. Nee, Babel moet eens de boel op sleeptouw nemen. Zo had hij die bal niet terug moeten koppen, maarja meneer was meer met zijn tegenstander bezig.

22 februari 2020 om 09:29

@mt87: Extravert en mentaal bijzonder zwak, van een routinier mag je meer verwachten. Gaat mee in het spel van de tegenstander en verliest van zichzelf. Treurige actie

Haha, altijd wel lachen met hun show. Snap ook niet dat iemand het in zijn hoofd (of op zijn hoofd) haalt om roze te doen in zijn haar, het is zo marginaal als maar kan zijn. Skinny jeans of trainingbroeken die over je hele benen spannen met scheuren aan de knie, petje omgekeerd, dat soort jongens. Wil je echt zo indruk maken op de vrouwen? Ben er van overtuigd dat ze het zelf niet graag dragen maar ze willen nu eenmaal opvallen met dat lamme rapcultuurtje anno 2020.

21 februari 2020 om 23:15

Wat heeft dit volgens jou met rapcultuur te maken?

Mannen als Babel hoeven geen indruk te maken noch moeite te doen voor vrouwen. Het feit dat bepaalde voetballers goed geld verdienen en in de spotlights staan is voor een bepaald slag vrouw al voldoende.

21 februari 2020 om 23:27

Inderdaad, maar 'slordig' is de nieuwe trend he. Dat weet je toch ook wel. En dat is voor mij prima hoor, maar dan moeten ze het ook accepteren dat er mee gelachen kan/mag worden.

21 februari 2020 om 23:46

@ millonario Ja want hun zitten er ook echt heel zwaar mee dat personen op een nikszeggend voetbalforum als VZ hun uitlachen...

22 februari 2020 om 00:01

Het heeft in een zekere lijn wel met rapcultuur/hiphopcultuur te maken. In de VS hebben veel rappers ook zulke opvallende kapsels en het is algemeen bekend dat voetballers graag naar hiphop luisteren, vooral van de jongere generatie. Hierin is 'flexen' (opvallen door dure merkkleding, haarstijl en grote uitgaven) ook belangrijk. Denk aan types als Depay, Neymar, Promes en Balotelli. Allen houden wel van flinke luxe en laten dat graag zien, hun goed recht uiteraard, ik ben ook zelf gek op hiphop en de cultuur erbij. Echter is een type Babel met zulk roze haar hetzelfde als m'n pa die Yeezy's draagt, gewoon een beetje genant.

22 februari 2020 om 00:03

Voetballers luisteren graag rap/hiphop? Dat is een nieuwe. Aannames worden verkocht op deze website als feiten.....

22 februari 2020 om 00:13

Kendrick Lamar, Travis Scott etc. zijn erg populair in de huidige jongerencultuur, ook bij jongere voetballers. Depay is zelf rapper zelfs. Ik vind dat de eerste comment gelijk heeft. De huidige cultuur die heerst is de Social media cultuur: zien en gezien worden. Dit ligt op één lijn met de huidige hiphopcultuur.

22 februari 2020 om 00:33

Je noemt er een paar op. Het gedeelte voetballers wat hiphop luistert zal vast amper tot niet afwijken van de gewone bevolking die hiphop luistert. In al mn jaren heb ik nooit een hiphop cultuur bij voetballers gezien. Ja er zijn jongens die er veel van houden maar die heb je in even grote maten onder de niet voetballers.

22 februari 2020 om 09:00

Kun je dat ook onderbouwen of doe je nu ook gewoon een aanname en verkoop je die als feit? Als je googlet naar welke muziek voetballers luisteren vind je al veel. Zo luisteren Engelse spelers veel naar Grime/hiphop/rap, maar ook de Franse spelers luisteren naar upbeat hiphop voor de match. Als je een beetje zoekt vind je dat wel.

22 februari 2020 om 13:13

@bf1994 "het gedeelte voetballers wat hiphop luistert" heb je nieuws van Ron Jans gemist? Zelts hij kende rapnummer en ging iets te veel los

21 februari 2020 om 23:41

Hoe raar het ook klinkt maar der zijn echt vrouwen die op zulke gasten vallen, en misschien vindt hij het zelf wel gewoon heel mooi

21 februari 2020 om 23:42

Wel apart dat jij naar hun uiterlijk kijkt, daar een oordeel over hebt.
Over 1 kam scheert en voor hun kan denken..

21 februari 2020 om 23:49

Ik scheer niemand over dezelfde kam, dat maak jij er weer van. Ik maak er een grap van en lach er lekker mee, mag dat niet?

21 februari 2020 om 23:57

Rappers petjes gescheurde broeken bla bla, maar je scheert niet alle (rappers in dit geval) over 1 kant???Tuurlijk jongen, je weet totaal niet hoe veel hun er mee bezig zijn (laat staan hoe het hun spel beinvloed).

22 februari 2020 om 01:38

@millonario Ik snap het persoonlijk ook niet maar kan het wel waarderen dat die mensen er zijn. Het geeft wat meer kleur aan de wereld vind je ook niet. Persoonlijk draag ik ook nooit spijkerbroeken, niet per se omdat ik ze lelijk vind maar gewoon omdat het niet altijd lekker zit en het is vrij saai. Maar dat is mijn mening. Wat jij doet is het generaliseren ervan. Dat is gewoon diep triest. Zou er maar alvast aan gaan wennen want de wereld gaat nog veel gekker worden als het zo door blijft gaan.

22 februari 2020 om 06:47

Kinderachtige reactie, alsof alles om de vrouwen draait. Ik draag ook skinny jeans, broeken met gaten, broeken met kleur of gekleurde schoenen (ook roze), maar doe dat toch echt omdat ik mezelf ben. Niet omdat ik aandacht wil van de vrouwen. Nogal kortzichtige reactie van je. "dat soort jongens". Bemoei je lekker met jezelf.

22 februari 2020 om 07:10

OK boomer. Dat is een beetje de reactie die je hiermee uitlokt. Ook flauw natuurlijk maar je klinkt nu als een oude man die het allemaal niet meer begrijpt en de jeugdcultuur graag uitlacht. Dan pas je inderdaad prima bij Derksen en zijn collega's maar ik zou je toch willen uitnodigen om iets minder vooringenomen en veroordelend te zijn in het echte leven. Wat boeit jou nou wie wat draagt joh, dat maakt op de middelbare school nog uit. Daarna is het toch leef en laat leven.

Ik zou eerder alle VI analysten naar een psychiater sturen. Gadverdamme wat zijn het nare mensen zeg. Stuk voor stuk dood irritant. Alleen boskamp die sympathiek overkomt. Derksen, gijp, gene, valentijn, kraai en niet te vergeten schelvis zijn walgelijke mensen. Van die vervelende boomertjes die denken dat de we nog in de 70s leven. Verstand van voetbal hebben ze verder niet, maar zeiken en roddelen kunnen ze als de beste. En daar draait de hele show om. Drama creëeren en brand stichten overal. Je kan bijna achter elk commentaar van hun zo een 'OK boomer' meme plaatsen en er nog mee weg komen ook

21 februari 2020 om 23:08

En toch kijken er meer mensen naar dan naar de 'echte' voetbal talkshows, blijkbaar doen ze dan toch iets goed. Ik mag er altijd graag naar kijken, lekker even anderhalf uur onderbroeken lol kijken in een veel te serieus wordende samenleving

22 februari 2020 om 07:11

Dat veel mensen graag kijken naar bekendheden die eigenlijk naar de psychiater moeten is niks nieuws.

21 februari 2020 om 23:09

Ah kijk een gevoelig gespreksonderwerp. Ik denk dat 80procent van Nederland het gewoon eens is met deze opmerkingen, al zijn ze wel wat aangedikt met de "VI humor". Een volwassen kerel die zich niet normaal kan gedragen, nog geen fatsoenlijke minuut voor Ajax heeft gespeeld en enkel opvalt door een achterlijk kapsel.

21 februari 2020 om 23:09

Ik kijk het zelf nagenoeg nooit, maar als ze gedurende een uitzending als een stel koorknaapjes alleen maar over koetjes en kalfjes gaan lopen praten kijkt er binnen no time natuurlijk geen hond meer naar.

21 februari 2020 om 23:10

@linley Gijpie is ook gewoon een sympathieke gozer. maar kan ook gewoon duidelijk aangegeven als hij denkt dat iemand ergens niet goed genoeg is, daar hebben veel Nederlanders merk ik al, last van. je mag blijkbaar niet te hard zijn...bij de rest snap ik wel enigsinds wat je bedoeld. Maar ik hou ervan, bij VI durven ze teminste nog iemand keihard aan te pakken, mits daar natuurlijk reden voor is. De meeste op de media,omgeving en fans hyped hun spelers de wereldtop in, VI zorgt dan voor het mooie balans. Top show.

22 februari 2020 om 00:25

Ik kijk geen enkel voetbalpraatprogramma maar als ik dit lees zou je denken dat ze bij Veronica inside nog nooit een stap op een voetbalveld hebben gezet.
Getafe mag spelen zoals ze willen, en ergens heb ik daar zelfs waardering voor maar ik had als voetballer hetzelfde gedaan als Babel, of ik had mijn tegenstander in tweeën gezaagd en er met rood vanaf gegaan.
Dan is de cynische imitatie van Babel vrij bescheiden.

Zat totaal niet in het spel, en toch uit z'n spel gehaald door Getafe, zo goed zijn ze blijkbaar..😉

22 februari 2020 om 07:15

Hoe kan je ergens uit gehaald worden waar je nooit in hebt gezeten dan. Babel is gewoon niet in vorm niet goed genoeg whatever maar daar had Getafe naar mijn idee weinig mee te maken. Misschien ook wel hoor, maar ik zag 'm niet slechter zijn dan normaal. Wat al erg genoeg is dat dit z'n niveau is.

Ik vind het ook geen porem, maar laat die gozer lekker en beoordeel hem puur op datgene wat hij op het veld brengt. En daarin moet ik ze wel gelijk geven, tot dusver brengt hij echt veel te weinig. Had er meer van verwacht. Ook zijn compagnons voorin vallen overigens tegen, Ajax heeft echt een serieus probleem zonder Neres en Promes. Echt 0 diepgang wat het haast kinderlijk eenvoudig maakt om ze te verdedigen. Ik vrees dan ook het ergste volgende week.

Zwaar ongepaste grap van Johan Derksen zoals wel vaker. Er werd en wordt nog steeds gegrapt met psychiater maar dat is eigenlijk heel ongepast, zeker hier in Nederland. De wachtlijsten voor Ggz, Jeugdzorg en Psychiaters zijn gigantisch lang en problemen stapelen zich alleen maar op. Mensen die dat soort dingen roepen hebben echt geen verstand van waar ze over praten, blijkt maar des te meer.

21 februari 2020 om 23:24

daarom zegt hij het ook, om aandacht te schenken aan die wachtenlijsten bij dat soort instanties, Johan voor de president

21 februari 2020 om 23:41

Je hebt de hele grap gemist, het gaat over Babel en Babel alleen. Jij maakt er een drama scene van.

22 februari 2020 om 00:47

Mensen zoals jij die denken dat een grap als deze problematiek in de samenleving behelst hebben het probleem. Op geen manier gaaat het daar over.

Hij had groot gelijk. Dat vreselijk aanstellerige gedrag van die gasten moest gestopt worden.. Dan kan je ze het beste maar belachelijk maken en dat lukte aardig. Alleen jammer dat ze zelf vergaten te voetballen. Maar die gasten van vi hebben het liefst negatief commentaar dus daar kijk ik allang niet meer naar.

21 februari 2020 om 23:48

Ik vond het een geniale actie. Spelers die acteren en schwalbes maken moeten belachelijk gemaakt worden. Mensen die hier kritienop hebben zitten ook weer te huilen als iemand een schwalbe maakt. Sommige kunnen alleen maar kritiek uiten en niks anders in hun leven.

Ach alle moraalridders komen weer uit hun grot gekropen. Natuurlijk moet Babel zelf weten hoe hij zijn kapsel draagt. Maar dat het er onnozel uit ziet dat ziet toch iedereen. En als je daarbij ook nog eens niet overtuigt op het voetbalgebied dan gaat dat ook niet meewerken. Zijn rolactie gisteren vond ik dan wel weer grappig. Dat ze bij VI daar wat over zeggen dat zou niets nieuws moeten zijn. Als je het niet kan handelen dan moet je er niet naar kijken. Ik heb vanavond in ieder geval wel gelachen om de aflevering. Als je je druk maakt dat Derksen zegt dat de kapper een psychiater moet bellen dan heb je sowieso een andere slag humor en heb je moeite om iets met een korrel zout te nemen. Studio Sport of Rondo is dan wat veiliger voor deze mensen om te kijken.

21 februari 2020 om 23:50

Studio sport, of zoals mijn vader het noemt: NK open deuren intrappen. Ik ben juist blij dat VI in deze tijd dat alles niet meer mag nog bestaat. Een van de weinige programma's die nog echt vermaak biedt. Ik snap dat niet iedereen het leuk vind, maar het is hoe dan ook uniek.

22 februari 2020 om 07:18

Boehoe niks mag meer. Kom op zeg. Dat is toch totale onzin. Er is alleen meer discussie over bijvoorbeeld racisme en belediging. Als dan voor jouw gevoel niks meer mag, misschien beledigde je dan wel heel veel? Ik heb in ieder geval het idee dat alles nog gewoon mag in Nederland tot de grens van de wet en heb nergens last van.

Ik zal wel een onpopulaire mening hebben, maar ik vind de mannen van VI gelijk hebben. Klopt, ze lullen vaak maar wat weg en hebben soms bar weinig verstand van voetbal, maar ze slaan soms de spijker op hun kop. Daarbij is het gewoon onderbroekenhumor wat juist in 2020 erg verfrissend is, in een tijd dat alles racistisch, homofoob of seksistisch is. Maar soit, Babel is een volwassen vent die zich als een jongen van 12 laat meeslepen. Buiten het feit dat hij geen bal raakt ook nog gewoon een erg bijzonder figuur. Ik weet het, het is eigen keuze, maar je haar roze verven op zo'n leeftijd als kerel is toch wel bijzonder.

22 februari 2020 om 00:03

Uhmmm oh ja, ja ok ok! Babel is ook de enige persoon die hier in het universum roze haar heeft? Hoe zie jij er eigenlijk uit? Je laat je zeker sturen he robot door de maatschappij, het normale jongetje uithangen. Niet tot het randje durven maar lekker gestuurd worden als een robot. Ga toch heen! BAH

22 februari 2020 om 00:35

Klopt, ik ben een volledig geautomatiseerde robot. Overdag doe ik alles wat de meute ook doet, volledig op mijn eigen accu uiteraard. 'S nachts is het vervelend omdat de batterijen rond een uur of half één leegga....

22 februari 2020 om 00:51

Jaja... je haarkleur, en zeker roze, is absoluut de graadmeter voor je niet laten sturen door de maatschappij. Beetje... oppervlakkig, niet?Verder moet ie het zelf weten. Ik hou hem niet tegen. Net als hij mij niet tegen zou houden als ik zeg dat het er debiel uitziet.

Ik vond die actie van Babel niet zo verkeerd, al zag ik ‘m niet aankomen. Dat gedoe over z’n haar, dat moet ie toch zelf weten? Over z’n slappe spel mag je iets zeggen maar als het over uiterlijk gaat..

22 februari 2020 om 00:07

Je mag ook wat over zijn kapsel zeggen. Echter zegt dat dan meer over jezelf dan over babel. En johan moet niet zo praten met die mop die hij op zn hoofd heeft en die borstel die op zn bovenlip is geplakt.

22 februari 2020 om 00:11

Hahahaha en dan begin je zelf over Johan's haar.

22 februari 2020 om 00:24

Ik zeg toch ook in de eerste zin dat je wat over zijn kapsel mag zeggen of niet dan? Met “johan moet niet praten” bedoel ik dat hij ook een heel lelijk kapsel heeft. Moet een keer gezegd worden dat die kapsel van joha nog veel lelijker is dan de hoeden van memphis en het haar van babel. Als we het er toch al over hebben,Ik bedoel de heren van bet programma beginnen ermee.

22 februari 2020 om 00:29

Ja maar dat zegt dus meer over jou dan over Johan... Zijn jouw woorden....

22 februari 2020 om 00:35

Johan begint erover. Dat is wat ik aangeef. Ik zal nooit zelf over iemands uiterlijk beginnen. Echter als de bal al gekaatst is ben ik wel bereid om die terug te kaatse. Met dir woorden bedoel ik dan ook degene die erover begint. Ik zie dat ik dat er niet bij had gezet

Vond de actie van Babel ook stom. Zo geef je inderdaad ook aan dat de tegenpartij je volkomen uit je focus heeft gehaald. Ik vind ook dat Babel weinig aan dit Ajax heeft geleverd. Alleen vind ik het wel onzinnig om te zeiken over het kleurtje in zijn haar. Ik zou mijn haar ook niet roze maken, maar het is zijn ding en hij voelt zich er goed bij. Die man mag ook zijn eigen identiteit hebben. Net zoals Derksen al decennia lang met hetzelfde rare kapsel zit. Gijp kan niet eens meepraten over haar want het is bij hem allang weg gevallen. Dit is van hetzelfde niveau als het zeiken om Memphis' hoed. Dat was toch wel echt het meest belachelijke wat ik ooit van analisten heb gehoord. Er werd weken lang, misschien zelfs maanden, over een hoed gepraat.

Het blijft een rare keuze....een uitgebluste Babel of het talent van Lang. Ongelooflijk als je het mij vraagt.

Tja, zijn kapsel. Smaken verschillen, maar ik zou er never mee rondlopen. Vind het echter wel een beetje overbodig om Babel in een voetbalprogramma zo belachelijk te maken om een kapsel (iets wat niet relevant is voor zijn sportprestaties).

De dramatische prestaties van Babel verbazen me wel trouwens. Bij Galatasaray was het al heel matig, maar hier raakt ie echt geen pepernoot. Ik gok dat Babel kan het EK op zijn buik kan schrijven als ie zo doorgaat.

22 februari 2020 om 03:34

Tuurlijk wordt er heel veel aandacht aan besteed (misschien een beetje teveel). Maar als je niet draait en je hebt zo een opvallend iets, dan kan je er toch op wachten tot je in de zeik genomen wordt? Ik lach me ook nog steeds dood elke keer als ik hem het veld op zie komen. En als hij dan nog eens niet brengt waar hij voor gehaald is, dan ga je toch twijfelen aan zijn gesteldheid? Betreft je gok: ik weet nog niet of Koeman hem gaat laten vallen.

Ik vind het bij Babel juist apart dat hij nu niet floreert bij Ajax, maar in zijn vorige Ajax periode, toen die terugkwam, dat ook niet deed. Maar tussendoor bij andere clubs speelde die best een tijd aardig en viel die blijkbaar op en scoorde regelmatig. Even los van dat roze haar, want kan me niet voorstellen dat er een goede reden is om je haar roze te verven 🤦😂.

Derksen die iets durft te zeggen over andermans kapsel?

22 februari 2020 om 07:21

Of over naar de psychiater moeten...

Sport is emotie, en daar hoort zo een reactie ook bij. Aan de scheidsrechter of trainer te bepalen wat diegene ermee doet. En niet twee zuurpruimen van de televisie. En waar ik helemaal niet goed van wordt is die eeuwige voorbeeldfunctie die sporters zouden moeten hebben. Hierin gaan we gewoon te ver. Zo lang iemand er schoon en verzorgd uitziet, anderen met respect behandelen, wat maakt het dan uit wat voor kleur haar iemand heeft, of hij tatoeages heeft, een scheur in zijn broek in zijn privé leven. Dat de mannen van tv het voetballend presteren bekritiseren, prima maar qua uiterlijk gaat het gewoon te ver.

Ik vond ook wel humor. Maar het had misschien wel wat meer subtieler gebracht kunnen worden zoals wel vaker het geval is bij de heren aan de tafel. Maar ben het wel eens dat de kleur van de haren van Babel op deze leeftijd een beetje kinderlijk zijn. Dit doe meestal rond je tienertijd. Maar hij moet het zelf weten natuurlijk niemand die het hem verbied. Tegenwoordig wil ook iedereen blond haar hebben van blanke en getinte tot zwarte spelers. Ik weet niet wat dat is tegenwoordig hoor.. Kijk voorheen hadden had natuurlijk Dennis Rodman en ook Abel Xavier twee topsporters met een markant kapsel en een aparte kleur.. Ik wil er niks mee zeggen.. Iedereen moet lekker zelf weten wat hij of zij doet. Maar dan vind ik wel dat je dan de reacties van anderen met zelfspot moet opvangen.

Mooi dat het gezegd wordt. Al heeft Babel mogelijk een geestelijke achterstand, en dan is toch niet zo netjes er zo over te grappen.

Dit is precies het probleem van Derksen. Hij heeft een probleem met uiterlijk en gedrag van voetballers. Vervolgens maakt hij op een keiharde manier daar grapjes er over. Creëert hiermee een verkeerde atmosfeer. Als voetballers of trainers terugslaan met een grapje over hem, dan is meneer op zijn teentjes getrapt. Zijn probleem is simpel. Hij accepteert anderen niet voor wie ze zijn. Misschien is het handig dat hij naar psychiater gaat. Hij heeft een probleem met zijn kapsel toch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren