Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tienvoudig international van Turkije hoopt carrière af te sluiten bij NAC Breda

Laatste update:

NAC Breda heeft concrete interesse in de komst van Ömer Bayram, zo schrijft Voetbal International donderdagochtend. De 32-jarige Bredanaar, die tussen 2018 en 2020 tien interlands speelde namens Turkije, loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract bij Eyüpspor, waarmee hij op het punt staat om te promoveren naar de Süper Lig.

Hoewel de wieg van Bayram in Brabant stond, is de linksback bekender in Turkije dan in zijn geboorteland. Dat komt voornamelijk door zijn periode bij Galatasaray en de tien interlands die hij speelde in het nationale elftal. Sinds september 2022 speelt Bayram bij Eyüpspor, waar zijn contract eind juni afloopt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

NAC hoopte Bayram afgelopen winter al naar Breda te halen, maar tot een transfer kwam het niet. “Destijds was de timing niet goed.” Toch heeft Bayram nog altijd contact met commissaris technische zaken Pierre van Hooijdonk en technisch directeur Peter Maas. “Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik af zou willen sluiten bij NAC”, aldus Bayram.

Bayram speelde tussen 2005 en 2009 in de jeugdopleiding van NAC, waar hij uiteindelijk doorbrak als profvoetballer. Om die reden hoopt hij nog te keuren in het Rat Verlegh Stadion. “Galatasaray was een droom, maar afsluiten bij NAC ook. Ik heb de top gehaald, nu wil ik wat teruggeven.”

NAC ziet een terugkeer van Bayram wel zitten, daar de club graag wat lokale jongens aan de selectie toevoegt. Tot dusver speelde Bayram 43 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 3 assists.

Na zijn tijd bij NAC ging Bayram zijn droom achterna met een transfer naar Turkije. Kayserispor telde in 2012 ruim 350.000 euro neer om hem naar de Süper Lig te halen. Via Akhisarspor belandde Bayram in augustus 2018 bij zijn droomclub Galatasaray. Uiteindelijk kwam de linkspoot tot 126 officiële wedstrijden namens Cimbom, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 23 assists.

In de afgelopen jaren speelde Bayram 47 wedstrijden in het shirt van Eyüpspor, waarin hij 6 assists afleverde. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op slechts 75.000 euro. Bij Eyüpspor speelde Bayram kortstondig samen met Ryan Babel, die in september vorig jaar zijn contract liet ontbinden.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toen hij bij NAC speelde had ik niet gedacht dat hij zo'n mooie carriere tegemoet zou gaan. Leuke speler

4 april 2024 om 11:23

Mooi, maar enkel bekend in Turkije en een beetje in Nederland. Heeft het inderdaad prima voor elkaar, maar ik kan me niet voorstellen dat je er van droomt je hele carrière in Turkije door te brengen zonder wedstrijden te spelen met en tegen absolute topspelers, terwijl de potentie er wel is.

Dat zou toch een topaankoop zijn voor de eerste divisie. Zou leuk zijn als het lukt. Seuntjens en Gudelj er nog bij..

4 april 2024 om 11:24

Wellicht dat Pierre en een externe geldschieter ze eens om tafel kan krijgen. Wat afspraken maken voor na hun carrière en hoppa.

Heeft een mooie carriere uiteindelijk achter de rug, waar weinig verwacht hadden dat hij bij ' Gala' en Turks nationaal elftal terecht zou komen.

Wordt echter wel een lastig verhaal om bij NAC te spelen komend seizoen. Voor zo ver ik weet is het op oa salaris en totale kosten niet tot een transfer gekomen afgelopen winter en is NAC doorgeschakeld naar Royo van Almere City. NAC heeft met Kemper en Royo echter twee Eredivisiewaardige linksbacks in huis. Zal naar mijn idee alleen in beeld komen als er een van die twee spelers verkocht worden komende zomer.

Betwijfel ook of hij echt nog een aanwinst gaat zijn, maar zou goede back-up kunnen worden indien bovengenoemd scenario in werking treedt en hij niet te veel loon vraagt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren