Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdediger Malmö maakt zich populair: 'Ik hoef het shirt van Ronaldo niet'

Laatste update:
/

Anton Tinnerholm was woensdag belast met de zware taak om Cristiano Ronaldo in bedwang te houden. De verdediger van Malmö FF slaagde daar niet in: de steraanvaller van Real Madrid scoorde twee keer en hielp de Spaanse grootmacht zo aan een 0-2 overwinning. Tinnerholm zocht na afloop ook geen troost in het ruilen van zijn shirtje met de Portugees.

Tijdens Europese ontmoetingen staan tegenstanders in de regel in de rij om een tricot van CR7 in ontvangst te nemen, maar Tinnerholm maakte zich populair bij zijn eigen aanhang door te stellen dat hij er geen heil in zag. “Nee, ik hoef zijn shirt niet”, zei hij. “Het mooiste shirt is het Malmö-shirt.”

Over zijn eigen optreden was de 24-jarige verdediger gematigd tevreden. “We hadden op voorhand afgesproken dat we hem hier moeilijk zouden maken”, zei de Zweeds international na afloop van de ontmoeting. “Hij was ook niet erg zichtbaar, maar hij scoorde wel tweemaal. Dat zegt iets over hoe goed hij wel is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja daar zal Ronaldo vooral euhmm......van wakker liggen!

1 oktober 2015 om 14:18

Hoeft ook niet toch? Vind het meer van belang dat de fans dit soort acties waarderen

1 oktober 2015 om 16:35

Na een matig potje voetballen moet je natuurlijk wel in de kont kruipen van de fans. Zo heeft hij enigsinds nog een beetje credits bij zijn eigen aanhang.

1 oktober 2015 om 16:46

Nee je kunt veel beter in de kont kruipen van CR door in de rij te gaan staan voor zijn shirtje!

1 oktober 2015 om 17:15

Niet iedereen is gek op een shirtje.. Ik persoonlijk had hem gewoon wel geruild maar ik snap best dat niet iedereen op een shirtje zit te wachten na een verloren partij

1 oktober 2015 om 18:00

Maar de wereld draait niet om CR7, dus of hij er wakker van ligt is niet zo interessant. Dit artikel gaat over een voetballer die tenminste niet zoals zoveel anderen opeens een kleuter wordt als hij tegen deze jongens mag voetballen. Hij is blijkbaar gewoon een volwassen prof die zich primair met zijn prestaties bemoeit in plaats van met randzaken. Zouden er meer moeten doen.

1 oktober 2015 om 19:28

Alsof Ronaldo de shirt waarmee hij cl record behaald die weg zou doen. Dat weet die speler ook. Praatjesmaker die speler van Malmo.

Je maakt jezelf populair bij je eigen aanhang maar voor mij ben je dan gewoon dom!
Als je het shirt van Ronaldo kan krijgen, dan ben je toch dom om hem niet in ontvangst te nemen? Hij scoort tegen jou doelpunten en schiet zichzelf de recordboeken in en je doet alsof je er niets om geeft?

1 oktober 2015 om 14:19

die jongen is bezig met zn sport. T is geen 11 jarig jongetje die op kijkt tegen mensen en nog helden heeft.
T is toch soms gewoon sneu om te zien dat tegenstanders vechten om een shirtje van ronaldo of messi. T zijn gewoon mensen, met een gewoon voetbalshirtje aan die toevallig heel erg goed kunnen voetballen.
Leuk als je op de tribune zit, moeilijk als je tegen ze moet spelen, maar een t shirt is maar een t shirt.

Als je 16 bent ga je toch ook geen handtekeningen meer vragen aan spelers
laat staan dat je op shirtjes jacht gaat als je tegen iemand voetbalt.

1 oktober 2015 om 14:23

Dus je bent niet bezig met je sport als je fan bent of opkijkt tegen iemand als Ronaldo en Messi? Wat een onzin. Je hebt profvoetballers zoals el Ghazi en Depay die fan zijn van Ronaldo. Zijn die niet bezig met hun sport?

Het zijn gewoon mensen.... nee Ronaldo en Messi zijn geen gewone mensen. Dat zijn 2 spelers die bij de beste voetballers van de wereld horen en dat is niet normaal.

Een shirtje is maar een shirtje? Ik zie jou al bij je favoriete club staan en de beste en meest populaire speler geeft jou het shirt. Bedank je dan ook met, je bent net als mij maar een simpel mens, nee bedankt?

1 oktober 2015 om 14:28

Helemaal gelijk mongo. En toch.. Het is "maar" een speler van Malmö. Hij verdient vast geen supersterrensalaris en niemand weet hoe z'n verdere carrière verloopt. Mocht hij over een jaar of 30 wat geld nodig hebben is zo'n shirt van Ronaldo waarin hij 2 records heeft gehaald vast wel wat centjes waard haha.

Het is niet zo dat iemand hem scheef had aangekeken als hij wel het shirtje had geruild

1 oktober 2015 om 14:30

prima dat el ghazi op woensdagavond voor de buis CL zit te kijken naar Ronaldo, maar als je in t veld staat moet je daar niet mee bezig zijn.

En als ik daar zou staan en er staan wat jochies naast me te kijken met grote ogen, dan geef ik dat shirt aan hun ja. Bij mij zou ie toch maar in de kast liggen niks te doen.

1 oktober 2015 om 14:37

Ik ben zestien en wil wel een shirt van Ronaldo of Messi met een handtekening erop en ik weet zeker dat jij dat niet zou weigeren

1 oktober 2015 om 14:38

Euh.. volgens mij wisselen ze pas shirtjes na de wedstrijd, en niet tijdens. Als je tijdens de wedstrijd gewoon doet wat je moet doen, dan zou ik na de pot gewoon lekker dat truitje van Ronaldo ruilen.

Een beetje fan zal dat ook best begrijpen.

1 oktober 2015 om 14:43

@jansen er zijn er genoeg die voor of tijdens de wedstrijd al om een shirt gaan vragen...en soms wordt er in de rust zelfs al gewisseld

1 oktober 2015 om 14:49

Ik herhaal: "als je tijdens de wedstrijd gewoon doet wat je moet doen, dan zou ik na de pot gewoon lekker dat truitje van Ronaldo ruilen."

1 oktober 2015 om 15:09

Het is toch gewoon onwijs gaaf als je over 40 jaar tegen je klein kinderen kan zeggen dat je het shirtje van Ronaldo in je kast hebt liggen een van de grootste voetballers aller tijden. En het zijn gewoon mensen wat een onzin iedereen kent ze iedereen zou hun wel eens willen zien en jij hebt die ene kans om zijn shirt te krijgen. Maar nee het is natuurlijk onprofessioneel als je deze ene kans zou pakken eigenlijk zou je hem niet eens mogen aankijken want het is maar een mens die maar een beetje kan voetballen.

1 oktober 2015 om 15:13

Ik wil het shirt van Ronaldo ook niet. Alsof Fcda even voor de hele wereld bepaald of iedereen Ronaldo zou moeten aanbidden. Anton Tinnerholm is gewoon met zijn vak bezig en heeft schijt aan namen. Dat is de juiste instelling.

1 oktober 2015 om 15:16

ieder voor zich, maar ik heb er niks mee. Ronaldo speelt meer dan 60 wedstrijden per jaar, dus hij heeft meer dan 1000 wedstrijd shirtjes.

Net als laatst op de radio de spikes van de gouden race van Dafne Schippers weg werden gegeven...en dan...die spikes op je schoorsteenmantel zetten.

Bewaar dan gewoon de wedstrijd op cd zodat je kleinkinderen de wedstrijd nog eens kunnen zien. Kunnen ze opa ook nog zien voetballen, veel leuker dan een stukje textiel toch.

1 oktober 2015 om 15:23

Dat is natuurlijk zo: ieder voor zich. De een hecht er meer aan dan de ander.
Zelf zou ik beiden bewaren: het shirt en de wedstrijd erbij.

1 oktober 2015 om 15:32

Babymongo, wat denk je nou zelf? Als bijvoorbeeld jij mocht kiezen tussen een willekeurige wedstrijd van Pele op dvd, of een officieel door Pele gedraagd wk-shirt, kies jij dan de dvd?

1 oktober 2015 om 15:44

@iscodisco niet een willekeurige wedstrijd...een wedstrijd waarin je eigen opa speelt (en dan ook nog eens tegen het grote real)

ik weet niet hoe oud je bent..maar stel je bent 18.
Wat vind je dan leuker om te zien...een wk shirt van pele...of een dvd met wedstrijden waarop je opa speelde in de nederlandse europa cup 1.

Ik ben in verscheidene stadions geweest en dan loop je ook altijd even door t museum. Daar hangen ja ook allemaal gedragen shirtjes van de grootste spelers van de club. Leuk hoor om even langs te lopen, maar verder niet boeiend toch. Dan toch liever je opa in actie zien

1 oktober 2015 om 16:28

babymongo.. vaak zie je toch de combinatie van het attribuut (bijv shirt, schoenen, handschoenen) en beelden. De keuze hoef je niet te maken.

1 oktober 2015 om 16:48

Vindt jij en Tinnerholm denkt daar anders over!

1 oktober 2015 om 17:31

natuurlijk is het ieder voor zich..maar denk dat 16 jarigen liever een shirtje van christiano ronaldo of een lionel messi hebben dan een plaatje plaatje van sesamstraat (sarcarsme)

1 oktober 2015 om 14:20

Maybe gaf hij gewoon echt niks om, maar natuurlijk weet jij wat hij voelt en denkt.

1 oktober 2015 om 14:27

Als je er niets om geeft dat je tegen Real Madrid en tegen 1 van de beste voetballers aller tijden speelt geloof ik niet in. Dat staat dikgedrukt in je agenda en kijk je echt wel naar uit, althans dat lijkt mij.

1 oktober 2015 om 14:40

Natuurlijk kijk je uit naar de wedstrijd, je wilt je immers als sportman meten met de beste. Dat betekent niet dat je voor/tijdens de wedstrijd bezig bent met shirtje ruilen zoals je wel eens ziet.

Achteraf kan nog wel, maar deze speler hecht daar geen waarde aan en dat kan ik me heel goed voorstellen als het je directe tegenstander was die 2x gescoord heeft.

1 oktober 2015 om 14:21

Hoezo? Ik hoef het shirt van Ronaldo ook niet..?

1 oktober 2015 om 15:37

Ik ook niet,ik vind voetbalshirts maar volksigheid. Ik lach me altijd kapot als iemand erin rondloopt. Je hebt die dingen aan om te sporten.

1 oktober 2015 om 14:21

Waarom zou hij daar iets om moeten geven? Ik kan me goed voorstellen dat hij helemaal geen belang heeft bij een shirt van Ronaldo.misschien mag hij hem wel helemaal niet.

Als Ronaldo zijnde had ik het shirt lekker zelf gehouden. Is toch veel mooier als hij thuis een keer naar de muur kan kijken naar dat shirt met als herinnering het behalen van 500 doelpunten.

1 oktober 2015 om 14:23

Kinderen vinden shirtjes van spelers helemaal geweldig. Volwassen mannen die idolaat zijn van een voetballer zijn eigenlijk een beetje sneu. Deze speler beschouwd ronaldo gewoon als iedere andere speler en houdt zich voornamelijk met zichzelf bezig. Prima dat ie dit zo doet.

1 oktober 2015 om 14:41

En toch zullen er op de wereld ook opa's zijn die vol trots en twinkeling in hun ogen het shirt van Pele kunnen laten zien, om daarbij te zeggen: kijk kleinzoon.. ik heb tegen de grootste voetballer aller tijden gespeeld.

1 oktober 2015 om 17:13

Ongetwijfeld. Maar blijkbaar ook mensen die dat niet vinden. Hen dom noemen slaat nergens op.

1 oktober 2015 om 19:13

Wie noemt wie dom?

1 oktober 2015 om 20:13

Degene op wie ik reageerde.

1 oktober 2015 om 14:28

Niet iedereen is fan van Ronaldo, dus wat zou je dan met zijn shirt moeten.. Ik vind dat shirtje wisselen sowieso onzin.

1 oktober 2015 om 14:32

Wat je ermee moet doen? In je kast hangen of laten inlijsten zodat je later aan je kinderen of kleinkinderen kan laten zien tegen wat voor grootheid je hebt gespeeld. Dat zou ik ermee doen. Helaas heb ik nooit tegen hem kunnen spelen.

1 oktober 2015 om 19:52

dat kun je ook door de beelden te laten zien. daar heb je geen shirt voor nodig..

1 oktober 2015 om 14:47

Niet alle mensen zijn als jij. Gelukkig maar.

1 oktober 2015 om 15:29

Slaat nergens op wat je zegt. Hij is inmiddels al volwassen. Ronaldo kan je geweldig vinden maar je hoeft zijn shirt niet per se te hebben. Voetballers raken een bepaald leeftijd waar bij ze denken van ik heb geen idool ik ben me eigen idool

1 oktober 2015 om 16:12

Ik zou ook wel een shirt willen van Ronaldo of Messi.........voor mijn zoon van 7...voor de rest ben ik het roerend eens met babymongo.....en het maakt mij idd niet uit wat voor een record hij heeft...hij is gewoon een mens die op dezelfde manier zijn kont afveegt na het poepen

1 oktober 2015 om 19:33

Ik vind het een mooie instelling. Wellicht zag hij het shirt als een troostprijs en hoeft hij die niet.

Deze man zegt in principe niks verkeerd. Jammer, dat mensen er iets negatiefs achter zoeken. Het mooiste shirt is trouwens het Ajax-shirt.

1 oktober 2015 om 14:19

“hij was ook niet erg zichtbaar, maar hij scoorde wel tweemaal."

Een beetje mensen na praten en een lichte sneer uitdelen.

1 oktober 2015 om 14:25

Hij deelt geen sneer uit maar constateert een feit. Ronaldo waa niet heel zichtbaar maar scoort wel twee keer. Dat zegt iets over zijn kwaliteiten. Het is eerder een compliment dan een sneer. Jammer inderdaad dat er mensen iets negatiefs van maken.

1 oktober 2015 om 16:50

De rest van de zin laat je gemakshalve maar weg want die kwam je minder goed uit!

1 oktober 2015 om 16:14

Hahaha....leuke opmerking..daar geniet ik van.....maar ik vind het mooiste shirt toch echt van Feyenoord....smaken verschillen

Ik snap het wel, het moet frustrerend zijn als je de hele avond hem aardig tegenstand biedt maar hij nog steeds twee keer scoort. Dan heb je ook geen zin om een shirtje te vragen, maar ik denk wel dat als je over 30 jaar terug kijkt het een mooie iets was om toch te hebben.

Volgende x praten ze over iemand de sok nee ik hoefde zijn sokken niet nee ik hoef zijn schoen niet, hou het gewoon bij voetbal jonge!

Hij was niet erg zichtbaar? Was Ronaldo's een van de beste wedstrijden. Altijd als hij de bandje om zijn arm heeft speelt hij goed en zakt hij vaak om het spel te maken ook bij Portugal.

En ja dit is wel leuk voor de Malmo supporters, ff leuk stoer praten maar een beetje respect mag wel. Maar goed.

1 oktober 2015 om 14:21

wat een onzin..dit heeft toch helemaal niks met respect te maken. En hij zegt aan het einde nog wel hoe goed Ronaldo wel niet is, dus hij is ook nog eens positief over hem.

Ik moest er toch niet aan denken dat ik ploeggenoten had die drukker zijn met shirtjes te bemachtigen dan voetballen. Je moet gewoon willen winnen en zo'n shirtje heb je niks aan. Das leuk voor jochies van 11 jaar, maar niet voor een volwassen vent.

1 oktober 2015 om 14:52

babymongo... is jouw wereld echt zo zwart-wit?

Er is nog altijd een heel verschil tussen een shirtje ruilen met je directe tegenstander na de wedstrijd of "ploeggenoten die drukker zijn met shirtjes te bemachtigen dan voetballen".

1 oktober 2015 om 14:58

@jansen Joenite
klopt, maar het feit dat hij de pers moet beantwoorden of hij wel of geen shirtjes wilde ruilen wijst toch wat meer naar het laatste en naar wat babymongo bedoelt. Mensen die drukker bezig zijn met shirtjes ruilen dan met het voetbal of de wedstrijd op zich.

1 oktober 2015 om 15:17

Waarom?
De vraag is pas na de wedstrijd gesteld. Als het nou voor de wedstrijd zou zijn dan had ik erin mee kunnen gaan.

Wanneer het normaal is om shirtjes te wisselen, vind ik zijn manier wel erg krampachtig overkomen. Volgens mij is hij dan meer bezig met het pleasen van de supporters dan met voetballen....

1 oktober 2015 om 17:03

Pleasen van de supporters lijkt me best een positief iets?

1 oktober 2015 om 14:23

Respect? Hoezo? En waarom zou het respectloos ziin dat hij zegt dat hij dat shirtje niet hoeft te hebben? Moet ie die gast zijn hielen likken om respect te tonen? Het woord respect wordt zo verkeerd gebruikt tegenwoordig..

Zo hoort het ook, alleen jammer dat het zo ongeloofwaardig klinkt. Ronaldo weet niet eens van zijn bestaan af

Een beetje populair lopen doen bij zijn eigen supporters ... das zn goed recht, maar het shirt van een fenomeen als Ronaldo wil je toch echt wel hebben hoor.

1 oktober 2015 om 15:27

wat is dat nou voor onzin.... omdat het een goede voetballer is moet hij dus dat shirtje willen hebben? Hij bepaald dat zelf wel en een ieder voor zich hij hecht er dus geen waarde aan dat kan/mag toch

1 oktober 2015 om 15:46

Ronald de Boer heeft ook tegen de groten der aarde gespeeld, maar hij heeft al die shirtjes weg gegeven aan vrienden en kennissen.

2 oktober 2015 om 08:32

ja wat wil je hiermee zeggen dat hij dat dus ook moet doen? Laat die man lekker zelf bepalen wat die wel of niet doet

1 oktober 2015 om 16:53

Tinnerholm dus niet en die weet toch echt beter wat hij wel of niet wil hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren