Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman verrast door ruime zege Feyenoord: ‘Als ik dat had geweten...’

Laatste update:

Joël Veltman won zondag met Ajax van FC Groningen in een niet bijster sprankelende wedstrijd. De rechtsback van de Amsterdammers koesterde de punten op weg naar de topper tegen PSV, welke over twee weken wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA.

/

Veltman was niet blij met de manier waarop Ajax zondag speelde. “Armoedig wil ik niet zeggen, we waren wel slordig”, zei de Oranje-international na afloop tegenover FOX Sports. “Ballen breed die verkeerd gingen, ballen achter de man, ballen die onderschept worden. Dan kom je niet lekker in je spel. Het was moeizaam. Maar je wint, doet goede zaken. Cijfer? Een 6,5.”

Ajax gaat in punten aan kop samen met Feyenoord, al hebben de Rotterdammers een beter doelsaldo. De titelconcurrent won zondag met 6-1 van Sparta Rotterdam. "Ik heb de eerste helft gekeken en heb me daarna gefocust op mijn eigen wedstrijd, zoals ze dat mooi zeggen. 6-1, jeetje, ja ze winnen makkelijk. Als ik dat had geweten, had ik Hakim aangezet om toch nog even dat derde doelpunt te maken", aldus Veltman, doelend op de gemiste strafschop van de Marokkaan.

Hoe eindigt Ajax - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kon hij in de rust niet even de eindstand bij Feyenoord zien? Vind het best onprofessioneel dat spelers van Ajax de eindstand van Feyenoord niet wisten. Je weet maar nooit of het aan het einde van de rit om het doelsaldo wordt beslist.
Schone had trouwens die tweede penalty moeten nemen om onvoorspelbaar te blijven.

4 december 2016 om 20:24

Klopt, mee eens. Het is statistisch al bewezen dat je nooit een 2e pingel in een wedstrijd moet nemen. De kans op missen, als de eerste erin gaat is vele malen groter. De bron weet ik niet zo 1, 2, 3. Het kwam naar voren tijdens de wedstrijd NL-Italie. Die ene..... Wedstrijd is binnen, niet meer naar omkijken en verder kijken. Nog 4 wedstrijden tot aan de winterstop, hoewel we wel lekker in de spelers zitten. Verwacht dat Klaasse bijvoorbeeld wel weer aan de aftrap verschijnt donderdag. En ik zou, hoe raat het ook klinkt, Bazoer opstellen.

4 december 2016 om 20:29

Nergens voor nodig om Klaassen en Bazoer op te stellen. Ajax is al als eerste geplaatst en Bazoer gaat toch weg in de winterstop. Laat Vd.Beek maar weer lekker spelen.

4 december 2016 om 20:51

Waarom zou je Klaassen niet opstellen? Die kan prima gaan spelen. Laat bijvoorbeeld maar ziyech even banken. Die heeft veel gespeeld, is ziek geweest en om 'm dan weer gelijk vol te belasten terwijl je andere spelers hebt. Verder lekker riedewald laten 6-en.

4 december 2016 om 21:03

vd Beek speelde niet beister goed vanmiddag. Klaassen leek toch gemist te worden.

4 december 2016 om 21:14

Klaassen nog wat extra rust gunnen. Ajax hoeft niet per se te winnen donderdag. Ik zie de wedstrijd van donderdag meer als een wedstrijd voor de reserves om zich te laten zien.

4 december 2016 om 20:27

Ja dat met de penalty snapte ik ook niet helemaal, je hebt best wel spelers die hem kunnen nemen. Wissel dan af binnen een wedstrijd.

5 december 2016 om 08:23

Wat ik vooral niet snap is dat Ziyech de speler met misschien wel de beste traptechniek van de eredivisie een strafschop met z'n ogen dicht dwars door het midden gaat rossen?
Ziyech zou op de beste keeper ter wereld 10 op 10 moeten scoren als het om strafschoppen gaat.

4 december 2016 om 21:30

In de rust? Waarom niet gewoon voor de wedstrijd?

4 december 2016 om 21:44

Komop. Geef hem niet de schuld. Sjaak had toch even kunnen bellen dat 2 pingels niet genoeg waren voor het doelsaldo.

Wat grappig Veltman.....
Deze drive moet je uit jezelf al hebben en niet pas spreken als je de uitslag van de concurrent weet....
Maar Ajax was erg slordig; met name Veltman - Cerny - Younes - Ziyech

4 december 2016 om 20:38

Ach kom op, dit is een duidelijke knip oog. Alsof je iemand moet motiveren om een penalty er in te schieten. Bovendien vond ik Veltman helemaal niet slordig. Vooral de eerste helft strooide hij met geweldige passes.

4 december 2016 om 20:46

Hij zei het met een knip oog. ik heb het interview gezien. Dus rustig aan

5 december 2016 om 10:09

Het maakt echt niet uit hoe Veltman speelt he bij de helft van de bezoekers hier, hij is altijd slecht in jullie ogen! Kijken jullie dan gewoon niet of hoe gaat dat? Zelfde als met Blind eerder.. Veltman speelde gewoon een goede wedstrijd met meerdere zeer goede crossballen op Younes. En verdedigend stond hij ook goed, erg raar dat ik hier en op andere topics weer zoveel geklaag zie over hem!

Wat grappig Veltman.....
Deze drive moet je uit jezelf al hebben en niet pas spreken als je de uitslag van de concurrent weet....
Maar Ajax was erg slordig; met name Veltman - Cerny - Younes - Ziyech

Is het niet beter om niet te weten wat Feyenoord doet? Zelf gewoon je wedstrijden winnen. Dan komt het allemaal wel goed.

Lekker is dat om te horen voor de fans.
Met andere woorden als we wisten dat ze zo dik zouden winnen dan hadden wij beter ons best gedaan. Zo voelt dit, wedstrijd moet je toch altijd alles geven?

4 december 2016 om 20:37

Ga je echt menen dat je niet ziet dat Veltman hier een grapje maakt. Hij benadrukt toch echt de penalty.

4 december 2016 om 20:43

Hij maakt gewoon een grapje (zoals ook blijkt uit het interview), alsof je opeens heel anders gaat spelen als je weet dat Feyenoord met 6-1 heeft gewonnen. Dat boeit echt helemaal niks.het enige wat telt is dat je wint en dat hebben ze (moeizaam) gedaan.

Wat ik al eerder zei vandaag het doelsaldo is nu nog niet belangrijk er zijn nog zoveel wedstrijden te spelen.

5 december 2016 om 14:13

Nou Jollie,

Dat is het dus wel. Als je er 4 wedstrijden voor het einde achterkomt dat je 20 goals achterloopt en het wel eens op doelsaldo aan kan komen ben je natuurlijk veel te laat. De helft van je doelsaldo maak je voor de winterstop en die is net zo belangrijk als na de winterstop.
Met andere woorden, als je een 1-0 over de streep moet trekken, zijn de punten het belangrijkst. Als je een ruimere overwinning kunt pakken, moet je daar altijd voor gaan.

Niet druk over maken. Gewoon verdiend gewonnen. Donderdag maar gedeeltelijk ander elftal opstellen. Maar niet alleen de jonkies, in de Jupiler League zou het leuk zijn om van PSV te winnen en de tweede plaats vast te houden.
Donderdag zou ik kiezen voor: Onana, Tete, Veltman, Riedewald, Dijks, Klaassen, Bazoer, van de Beek, el Ghazi, Cassierra en Traore, mits fit. El Ghazi dan op links.
Kun je Nouri, de Ligt en Czerny gebruiken in de Jupiler League. Youness snakt naar rust, net als Sanchez.

Maakt niet uit, in het interview zei hij dat de uitslag 3 - 0 was. Hans Kraaij zei dat het toch echt 6 - 1 geworden is. Toen zei hij dat hij alleen de eerste helft gezien had en dat het toep 3 - 0 was.
Wel sportief, hij rekende zeker de onthouden penalty wegens hands mee.
Nijhuis besloot toch echt dat het 2 - 0 was.
En die ziet meer, of minder dan de rest van Nederland.

"slechts 2-0" is gezien het verloop vd wedstrijd niet eens verkeerd voor ajax.
In ieder geval gelukkig even geen hosanna stemming meer over het geweldige mooie voetbal van ajax......
Volgens mij is dat er dit seizoen maar een heel enkele keer geweest, sowieso nooit in een hele wedstrijd.
Vandaag ging het gewoon moeizaam en had het ook in 1-1 kunnen eindigen.
Feyenoord dit weekend de morele winnaar, met de meeste goals, de mooiste goals en een groot deel van de wedstrijd ook gewoon mooi voetbal!
Ik schat Sparta op gelijk niveau met Groningen, vandaar de morele winst vandaag (zeker als je weet dat Feyenoord in Groningen met groot gemak met 0-5 heeft gewonnen)

4 december 2016 om 23:17

Heerenveen won van GAE en Ajax heeft van Heerenveen gewonnen dus.. altijd domme redenatie. Ajax was vandaag in alles beter en 1-1 was heel ongelukkig geweest. 3-0 eerder dan 1-1

5 december 2016 om 02:08

Het had 1-1 kunnen zijn? Ajax stond na 8 minuten al 1-0 voor, dan kan je al wat gas terugnemen. Vervolgens zie ik Younes op de lat schieten, Dolberg recht in de handen van de keeper schieten en Ziyech een penalty missen. Het had ook 5-0 kunnen zijn. Maar het was 2-0. Dan zal die uitslag wel terecht zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren