Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vandaar dat de geflatteerde zege op Duitsland meteen waarde kreeg’

Laatste update:

Na de 3-0 overwinning op Duitsland hield Oranje dinsdagavond ook in en tegen België stand. De oefeninterland tegen de Rode Duivels eindigde in het Koning Boudewijn Stadion in een 1-1 gelijkspel, dankzij treffers van Dries Mertens en Arnaut Danjuma Groeneveld. De Nederlandse ochtendkranten zagen voornamelijk een oefeninterland zonder lading, doordat er de nodige reserves mochten opdraven.

Het Algemeen Dagblad maakt de kanttekening dat de oefeninterland van zijn relevantie werd ontdaan door de vele wisselingen bij beide ploegen. “Het nieuwe Oranje van Ronald Koeman overleefde ook tegen deze toptegenstander. Natuurlijk, een volwaardige interland kon je het moeilijk noemen, daarvoor hadden beide landen veel te veel wisselingen in hun basisploeg”, schrijft de krant.

“Na rust speelden de Belgen zonder vrijwel al hun grote namen, de ene wissel volgde tot vervelens toe op de andere”, vervolgt het ochtendjournaal. “Maar toch: ook in deze wedstrijd zag je weer duidelijk terug waar Koeman naartoe wil met dit Oranje. Geen speelwijze volgens de aloude Hollandse school, maar een aanpak gestoeld op realisme, afgestemd ook op de beschikbare kwaliteit die nu voorhanden is.”

“In Brussel hielden de Rode Duivels als nummer één van de wereld relatief eenvoudig stand tegen Oranje”, concludeert De Telegraaf. “In deze fase van het seizoen valt te begrijpen dat bondscoaches er in oefeninterlands rekening mee houden dat hun spelers zware internationale clubverplichtingen hebben en hen sparen waar het kan. Vandaar kwamen onder anderen Frenkie de Jong, Ryan Babel en Georginio Wijnaldum niet van de bank.”

“De hooggespannen verwachtingen van de huidige lijstaanvoerder van de FIFA-ranking tegen een Nederlands elftal dat dit najaar serieuze tekenen van herstel toont, geen moment werden waargemaakt”, stelt die krant, die Oranje in een 'Belgische formatie' zag starten. “Op het WK had Roberto Martinez op de linkerflank de aanvaller Yannick Carrasco staan en de Nederlandse bondscoach kopieerde dit met Arnaut Danjuma Groeneveld, die voor het eerst in de basis stond.”

De Volkskrant is lovend over het spel van Memphis Depay. “Sterk, uitdagend, actief, zwervend, met zoveel zelfvertrouwen dat het soms naar zelfoverschatting neigt”, zo klinkt het. Volgens het ochtendjournaal zijn de oefeninterlands door de komst van de Nations League nog meer in de schaduw komen te staan. “Tja, zo'n oefenpartij in de drukke periode bij de clubs bewijst ook dat de Nations League in de ultrakorte tijd van zijn bestaan een sterke positie heeft verworven, een staaltje marketing van de UEFA om u tegen te zeggen.”

“In de Nations League voelen trainers zich genoodzaakt hun sterkste ploeg op te stellen en zijn ze beperkt in hun wisselmogelijkheden”, vervolgt de krant. “Vandaar dat de geflatteerde zege op Duitsland van afgelopen zaterdag meteen waarde kreeg. Er was reuring in het land dat jaren zat te kniezen om zijn voetbal, over hoe goed ‘we’ alweer zijn. Maar dan speelt drie dagen later een heel ander elftal een oefenpartij, mede om de clubs een plezier te doen.”

“Geen vervolg gisteravond in Brussel van de nieuwe lente voor het Nederlandse voetbal, zoals die zaterdag her en der was afgekondigd na de 3-0 zege van Oranje op Duitsland. Nee, een avond met steeds meer reserves, een derby van de Lage Landen zonder lading, met een gelijkspelletje”, zo luidt de conclusie van Trouw. “Het was natuurlijk ook nog geen nieuwe lente voor het Nederlandse voetbal. Dat kan niet, in dit stadium van opbouw en ontwikkeling, waarin Koeman gisteren vrijwel al zijn spelers liet opdraven.”

Zie jij een positieve ontwikkeling bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daley Blind de meest onderschatte voetballer, zo ook nu weer als ik de cijfers zie. Deze man heeft zoveel voetbalgogme dat het niet eens herkend wordt. En nee hij is geen linksback, maar de beste 6 in de huidige selectie en ja hij kan deze positie ook bekleden tegen de topteams zoals Bayern. Zo jammer dat elke keer weer wordt afgegeven op deze speler, zal altijd 2x keer zo beter moeten spelen dan de overige selectiespelers...!

17 oktober 2018 om 08:44

Hou op man, stop met jezelf belachelijk te maken. Dit kan die in de Eredivisie meer niet. In de openingsfase werd je vast gezet en dat had met Frenkie, toch de mindere 6 volgens jou, niet gebeurd. Blind die kan alleen maar achteruit voetballen.

17 oktober 2018 om 08:54

@Son Goku,

Hoe kun je nou zeggen dat dit met F de Jong niet had gebeurd? Dat vind ik altijd van die lose statements. Dat onderbuikgevoel kun je echt op geen enkele manier staven. Integenstelling tot Rijsoord die zich op cijfers baseerd.

Ik vin Blind een overschatte verdediger, dat kan hij in mijn ogen niet, maar tegelijkertijd ook een onderschatte middenvelder. Dat hij daar het beste tot zijn recht komt heeft hij meermaals bewezen.

17 oktober 2018 om 08:58

En jij begrijpt het voetbal niet, Blind is geen topper en op het middenveld is hij gewoon goed en daar kun je hem op geen enkele fout betrappen

17 oktober 2018 om 09:03

Precies deze reactie bekrachtigd mijn punt, je mening wordt duidelijk beïnvloed door emotie en onwaarheden. Kan die alleen in de eredivisie..? In mijn argumentatie geef ik als voorbeeld de wedstrijd tegen Bayern, blijkbaar heb je dit even gemist. Overigens deed Frenkie de Jong toen niet mee, die zou ik namelijk heel graag naast Blind willen zien in de Modric rol en niet als 6. Jij bent duidelijk zo iemand die ook niet de waarde in kan schatten van een Casemiro of Busquet, het type dat zichzelf wegcijfert voor de betere voetballers op het middenveld. Blind is overigens niet voor niets aanvoerder, open je ogen zou ik zeggen..!

17 oktober 2018 om 09:39

Ik ben het anders gewoon met hem eens, ondanks dat hij het wat lomp brengt.
Blind had niet eens bij de selectie gezeten als ik het voor het zeggen had.

Hij is gewoon in alles veel te traag. Z'n balbehandelingen, in de duels, in het zoeken van een oplossing.
Ik kan geen reden bedenken om hem op te blijven stellen als je nu allerlei leuke talenten hebt voor op het middenveld.

Op de back positie heeft hij sowieso al niets te zoeken.

17 oktober 2018 om 09:47

Dat is dus zo niet waar. Blind is al lang niet meer van ballen breed. Blind geeft juist hele mooie crossballrn en harde ingespeelde ballen in de voet naar voren. Blind kan het hier ook nooit goed doen. Was overigens de enige speler in dr afgelopen kwalificatie die altijd een 6je haalde of meer.

17 oktober 2018 om 09:57

Juist niet, Blind is erg goed in het veel te laat passen van de bal. Verder blinkt hij ook uit in het bezorgen van de bal bij een teamgenoot die op dat moment nog maar 4 meter van hem af staat. Blind speelde gister prima, maar als er iemand van de balletjes breed en achteruit is, is het Blind wel. Hij heeft een goede crosspass maar geeft ze helaas veel te weinig.

17 oktober 2018 om 10:25

Blind kan het ook niet goed doen omdat hij niet beter kan. We hebben het toch over Oranje of niet?
Blind heeft inderdaad een mooie crossbal maar is dat een reden om hem op te stellen?
Hij wint geen duel op het middenveld, kan geen man voorbij op het middenveld, wordt eruit gelopen op het middenveld.
Ik weet niet hoor maar als we al middenvelders op gaan stellen vanwege een goeie crossbal dan is het erg droevig.

17 oktober 2018 om 10:33

In het amateurvoetbal zie ik ook genoeg mooie crosspasses, die ook maar oproepen dan? Blind komt in alles net te kort. Snelheid, kracht, lengte, balbehandeling (is te traag voor een 6).

17 oktober 2018 om 13:35

@nolimit,

Grappig toch wordt hij opgesteld onder diverse bondcoaches, die ook nog andere dingen verwachten van hun spelers. Zelfs nu we Koeman hebben, de gedroomde bondcoach van velen wordt hij gewoon opgesteld. Sterker nog, hij was gisteren zelfs aanvoerder.

Blind heeft de schijn heel erg tegen, net zo als bijvoorbeeld Dolberg. Ze zijn in hun doen en laten gewoon veel minder geanimeerd waardoor het heel flegmatiek over komt. Blind heeft een twee duels ruim voldoende gepresteerd, nauwelijks of fouten te betrappen, door het hele elftal gehusseld, maar toch wordt hij gezien als een van de mindere op het veld. Want ja hij is te langzaam, niet agressief genoeg, te veel in hetzelfde tempo en zelfs zaken als hij speelt te veel achteruit.

Het blijft maar gaan over wat hij allemaal niet kan, nooit over wat hij allemaal wel kan. De Roon vonden velen sterk spelen, ja lekker agressief, goed verdedigd. Dat hij slecht positioneert, nauwelijks aanspeelbaar was in balbezit, op snelheid veelvuldig eruit gelopen werd en mega zwaar de fout in gaat tegen Sane is van ondergeschikt belang. Dat is op z'n zachts gezegd erg opvallend.

Blind was op dezelfde positie, enorm veel aanspeelbaar, waardoor de verdediging makkelijker de bal kwijt kon, speelde de bal altijd naar iemand die vrij stond waardoor hij geen anderen in de problemen bracht, heeft geen enkele bal op een dusdanige manier verspeelt waardoor alles direct open lag en er een mega counter uit voort kwam en positioneerde zichzelf zo dat er geen spelers direct uit zijn rug konden vertrekken naar mega vrijheid. Maar Blind was matig en moet uit het elftal.

Ik zal het je nog sterker vertellen, gisteren ontstond er een soort gelijke situatie als die super vrijheid van Sane in de 16 van Nederland. In plaats van dat de speler die bal ontvangt en op Cilissen af kan gaan, duikt Blind die ruimte in om de bal over de zijlijn te poeieren met een uiterste poging.

Blind heeft echt zijn gebreken en dan met name snelheid vind ik een van zijn allergrootste problemen. Dat compenseert hij met positioneren, maar positionering lost niet alles op. Had Blind die snelheid wel dan ben ik er van overtuigd dat hij bij de top verdedigende middenvelders van zijn generatie had behoort (verdediger nooit, daar is hij gewoon niet hard en gemeen genoeg voor). Die snelheid heeft hij gewoon niet en gaat hij nooit krijgen dat zorgt ervoor dat hij nooit top wordt, maar dat maakt niet direct dat hij waardeloos is.

Je moet rekening houden met het gebrek aan snelheid bij het samenstellen van een middenveld met Blind, bij een top verdedigende middenvelder hoef je nergens rekening mee te houden.

17 oktober 2018 om 08:49

Ik ben het volledig met je eens! Mensen die Blind een overschatte voetballer noemen, zitten zelf op korfbal of papegaaien lekker de rest na, bij een mindere wedstrijd.
Blind heeft heel veel technische bagage, ziet het spel uitstekend en heeft een geweldige pass. Hij is geen wereldtopper, maar hoeveel van die spelers zijn er nu werkelijk? Zijn enige nadeel is zijn snelheid, gekoppeld aan een beperkte fysiek. Hij compenseert dat alleen door spelinzicht. Blind op rechtsback zetten tegen iemand als Mbappe is vragen om problemen, maar in een 5 mans verdediging of centraal naast een beuker als De Ligt gaat het prima.

Mourinho was lovend over de instelling van Blind, hij stelde hem alleen niet meer op. Dat is niet zo vreemd, want Mourinho stelt nooit echte voetballers op...

Blind is onder deze bondscoach gelukkig onomstreden, alleen al vanwege zijn veelzijdigheid. Maar let maar op....1 wat mindere wedstrijd van Blind en hij wordt afgefikt tot het bot. Eigenlijk zegt dat genoeg over Blind, want men verwacht dus blijkbaar heel erg veel van hem.

17 oktober 2018 om 09:18

Omstreden vanwege zijn veelzijdigheid lijkt me niet, want iedereen kan zien dat er op zijn eventuele plek in de verdediging meerdere spelers zijn die die plek beter invullen dan dat hij doet.
Hij is dus alleen omstreden als 6.
Je kunt er overigens wel voor pleiten om hem erbij te houden, want als hij in de basis start, kun je wel gemakkelijk je elftal omzetten zonder al te veel wissels in te zetten

17 oktober 2018 om 09:25

@aardbei. Ik ben het grotendeels met jou eens, maar niet over het feit dat Blind in een 5 mans verdediging of naast een sterke verdediger wel kan spelen. Hij is als verdediger niet goed genoeg, dat is vaak genoeg gebleken, maar als middenvelder is hij zeker zeer waardevol. Ik zou hem op 6 zeker opstellen, en dan afhankelijk van de tegenstander kiezen tussen hem of De Roon. Frenkie de Jong en Wijnaldum ernaast. Als centrale verdediger zijn fysiek en snelheid belangrijker, en daardoor rendeert hij daar minder. En als linksback is snelheid helemaal belangrijk tegenwoordig, waardoor ik hem daar ook niet graag zie spelen

17 oktober 2018 om 09:41

denk dat redelijk hetzelfde over Blind denken dan. Ik vind persoonlijk een middenveld met zowel Blind als De Jong wel erg weinig fysiek hebben, maar het ligt dus aan de tegenstander. Zelfde geldt voor Blind centraal achterin, naast een beuker kan dat prima, mits het ook qua tegenstander past. Als back zie ik hem ook het liefste niet, maar ook hier geldt weer, als de tegenstander niet met veel druk speelt van opkomende backs, kan je prima met een echte voetballer op linksback spelen. Hij heeft dat vaak genoeg bewezen.

Blind is inderdaad wel een type speler die je goed moet gebruiken. Beetje een open deur en geldt natuurlijk voor bij alle spelers, maar bij Blind is dat door zijn veelzijdigheid nog veel belangrijker. Je kan in een wedstrijd met hem erin, sneller aanpassen zonder gelijk te moeten wisselen. Buitenspelers die niet renderen in een wedstrijd, zijn vrijwel gelijk waardeloos. Maar met Blind in je team, kan je vele kanten op

17 oktober 2018 om 09:10

Leuk allemaal. Jammer voor Blind dat hij alleen een niveau haalt als hij boven zichzelf uitstijgt. 1 op de 5 keer. De overige 4 keer is t dramatisch.

17 oktober 2018 om 09:21

Nog maar eens:

Van de winst met Kluivert kon Overmars Blind halen die meteen de duurste aankoop werd voor Ajax.
De duurste dus beste aankoop tot op heden ware het niet dat Overmars achteraf toch een beetje vertwijfeld moest toegeven dat voor Blind teveel is uitgegeven.
Bedoeld hij daarmee dat Blind voldoet aan de verwachtingen of dat United het spelletje dit keer beter had uitgespeeld of dat papa het heel slim bij de club heeft gepromoot. ..

Blind heeft zonder twijfel voetbalkwaliteiten echter niet(meer) als LB maar op de positie cmv/vm daar komt hij beter tot zijn recht, maar ook daar is de concurrentie groot.
Dat zag je gisteren ook weer dat Blind op de goede positie moet staan dan speelt hij best goed.

17 oktober 2018 om 10:21

Nee omdat Ajax hem graag snel wou hebben hebben daarom is er wat meer betaalt. Als je had geluisterd naar Overmars destijdd had je dat ook geweten.

17 oktober 2018 om 09:26

Ik heb Blind na het WK 2014 eigenlijk consequent de zwakste schakel gevonden in een toch al zeer matig Oranje (samen met Strootman). Maar eerlijk is eerlijk, tegen Duitsland en België speelde hij gewoon uitstekend. Typisch een speler die in een goed draaiend team prima kan meespelen, maar in een slecht draaiend team vaak degene is die in negatieve zin opvalt. In mijn visie, omdat hij geen echte bikkelaar is en weinig snelheid heeft. Hij heeft op zich een prima pass in de voeten, maar grossiert - zeker in een matig draaiend team - in obligate passjes breed. Voor het Nederlands Elftal wat mij betreft een ideale speler voor op de bank. Hij is geen echte linksback en voor het middenveld komt hij snelheid tekort, maar als het lekker draait en er vallen wat spelers weg, kun je prima op hem terugvallen.

17 oktober 2018 om 09:30

Ik ben het deels met je eens. Ja, Blind wordt door veel mensen onderschat en heeft een grote waarde door zijn inzicht en (gek genoeg) ervaring. Als verdedigende middenvelder vind ik hem echt toegevoegde waarde hebben, omdat geen van de andere spelers op dit positie de rust hebben die Blind wel heeft.

Maar ik heb ook een aantal kritiekpunten op Blind. Zijn handelingssnelheid is veel te laag, waardoor hij het spel vrijwel altijd vertraagt in plaats van tempo maakt. Dat brengt rust, maar zorgt er ook voor dat het gezapig oogt. Daarnaast is hij zelf vrij traag. Vaak kan hij dit compenseren met zijn inzicht, maar als tegenstanders hier echt gebruik van maken en hij een hele beweeglijke speler tegenover zich krijgt denk ik dat hij een vervelende avond heeft. En qua creativiteit brengt hij niks. Zijn enige creatieve wapen, zijn voorzet, kan hij niet gebruiken op die positie.

Of hij de beste 6 in de selectie is weet ik niet, dat hangt heel erg van de tegenstander af. Als je speelt tegen een sterke tegenstander, waarin je vaak achteruit moet spelen is hij met zijn inzicht en verdedigende kwaliteiten een zeer belangrijke schakel. Tegen zwakkere tegenstander waar Nederland het spel moet maken vind ik Blind echt een storende schakel, omdat hij teveel temporiseert en vertraagt. Op die momenten zie ik veel liever anderen.

Het hangt er dus vooral vanaf welke eigenschappen je het belangrijkste vind als je kijkt naar de waarde van Blind. Ik vind hem een zeer waardevolle speler, omdat hij kwaliteiten heeft die anderen niet hebben en erg multifunctioneel is. Alleen zijn er ook wedstrijden waarin ik me mateloos irriteer aan zijn spel, omdat zijn kwaliteiten als verdedigende en rustgevende schakel dan niet nodig zijn en juist zijn zwakke punten erg belicht worden.

17 oktober 2018 om 10:38

Feyenoorders zien misschien liever Clasie op 6, maar dan is Blind toch echt wel een maatje groter en veelzijdiger.

17 oktober 2018 om 10:45

Clasie, sorry hoor maar die voegt de laatste 2 jaar nergens wat toe. Dat zeggen heel veel feyenoorders.

17 oktober 2018 om 11:14

Ik zie liever Hendrix op 6

17 oktober 2018 om 11:06

Ik heb pas geleden nog enorm afgegeven op Blind, maar toegegeven: hij speelde vrij goed gisteren. Wel blijf ik bij mijn mening dat het een aardig beperkte middenvelder is, daarin overdrijf ik weleens net als dat jij imo hier loopt te overdrijven over zijn zgn. voetbalgogme. Verder kan ik minstens 3 betere nummer 6 spelers noemen.

17 oktober 2018 om 11:14

Ik ben benieuwd welke 3 dat dan zijn. 2 kan ik inkomen maar een 3e zie ik niet. Hendrix en De Jong geven op hun eigen manier een andere invulling aan die positie dan Blind dat doet maar dat hoeft niet per se beter te zijn. Om goed positiespel te spelen op het middenveld is Blind gewoon een hele solidair keuze op 6, maar als mannetjesputter is hij daar nutteloos. Mits goed gebruikt kan Blind gewoon een hele degelijke kracht zijn op het middenveld en dat op elk niveau onder de absolute top

17 oktober 2018 om 11:17

Blind is miss niet zo slecht als iedereen zegt, maar hij behoord toch zeker niet tot de beste 3 middenvelder in het NL elftal en al helemaal niet op de linksback dus eigenlijk hoort hij gwn oo de bank, het is een goeie voor ajax in de eredivisie maar op een hoger niveau kan t gewoon echt niet

17 oktober 2018 om 11:43

Inderdaad Rijsoord want Blind kan veel beter onder druk uit voetballen dan de Jong... Ha-ha-ha.

17 oktober 2018 om 12:21

Rijsoord; dat die blind aanvoerder is, is volkomen belachelijk!! Die kan er echt niets van! Wat dat betreft maak ik me nog steeds zorgen om het nederlands voetbal.

Waarschijnlijk omdat het een kontekruiper van boterhoofd is.

18 oktober 2018 om 11:43

Lijkt het je niet logisch dat de man met de meeste ervaring van allemaal (50 interlands, eindtoernooien, 4 jaar PL, kampioenschappen met Ajax, EL-winst met United, etc.) de band draagt als de eerste aanvoerder niet speelt. Zo gek is het allemaal niet hoor. Speelde anders 2 zeer goede wedstrijden tegen toplanden Duitsland en België voor iemand die er niets van kan.

krijg steeds meer de indruk dat de Belgen deze wedstrijd totaal niet serieus namen. zowel spelers als fans. Ik denk zelfs dat Koeman met zijn team ons totaal op het verkeerde spoor zet met al deze pyrus-oefenpotjes tegen al die ongeinspireerde toplanden. Als het er straks echt om gaat,en Depay is er niet bij kan alles in 1 klap omslaan,van hosanna tot crisis. en zijn we weer terug bij af.

17 oktober 2018 om 08:51

Krijg steeds meer de indruk dat Nederland deze wedstrijd totaal niet serieus nam. Zoveel wisselingen in het team i.v.m. de wedstrijd tegen Duitsland. Hij laat van Dijk thuis, zet Ake er in, gooit het complete middenveld overhoop en wisselt ook nog eens beiden flankspelers. Ik denk dat Martinez (?) ons totaal op het verkeerde spoor zet, zogenaamd eerste van de wereld omdat ze enkel tegen ongeinspireerde toplanden spelen. Als het er echt om gaat, en Hazard is er niet bij kan alles in 1 klap omslaan, van hosanna tot crisis, en de Belgen zijn weer terug bij af.

Verwissel de naam van Hazard in Messi, Ronaldo of Griezmann of een andere bepalende speler en de strekking blijft hetzelfde.

17 oktober 2018 om 08:56

Oja, daar komt de welbekende 'ongeinspireerde' toptegenstander weer uit de mouw. De Belgen lieten gewoon de beste spelers opdraven en kwamen meer met een A team dan Oranje dat deed. Ook van alle steekjes onder water vanuit het Belgische kamp kon ik wel opmaken dat deze wedstrijd wel degelijk leefde en dat ze maar wat graag hadden gewonnen. Ik ga niet mee in de hossana stemming maar bij azijnpissers als jou zullen het sowieso nooit goed kunnen doen. Van de zwakkere moet je winnen, en van de sterkere win je alleen omdat de tegenstander ongeinspireerd is. Met zo'n logica kun je natuurlijk alles bagitaliseren

17 oktober 2018 om 09:09

Ik kan u met grote zekerheid zeggen dat deze match totaal niet leefde in België. Alleen al maar omdat beide landen niet met hun sterkste opstelling speelden. Ik krijg het er echt niet warm van als ik een praet tegen een vilhena zie staan wetende wat beide landen normaal kunnen opstellen. 1-1 is billijk en iedereen is tevreden.

17 oktober 2018 om 11:14

Haha ja dat zou ik ook zeggen ja, op elke Belgische radiozender was t het gesprek van de dag maar nee; de wedstrijd leefde totaal niet in Belgie

17 oktober 2018 om 09:30

Wat een een azijnzeiker ben jij zeg.
Geniet nu is van dat jonge grut in het Nederlands elftal dat met vlagen leuk voetbal laat zien.
Het is ook nooit goed he

Ga gewoon 4-3-3 spelen met Bergwijn, Depay en Promes in de aanval.
Middenveld met Frenkie de Jong, Wijnaldum, Rosario/van de Beek.

Blind hoort gewoon simpelweg niet te spelen, evenals Strootman.

17 oktober 2018 om 10:02

Vilhena is echt niet goed genoeg voor het Nederlands elftal überhaupt, laat staan voor in de basis. Mist toch echt wel wat voetbal vind ik. Ik ga ook voor het middenveld van NoLimit, met evt Propper ipv vd Beek.

17 oktober 2018 om 10:29

Wel fijn dat je onderbouwt waaron hij niet goed genoeg is. Vilhena speelt altijd heel verdienstelijk voor Oranje. Je hebt naast die twee gewoon een bijtertje nodig, dan heb je aan Vilhena een goede.

17 oktober 2018 om 10:50

Vilhena mist misschien wat voetbal maar het is een kleine pitbull en schuwt niets. Dat soort spelers heb je ook af en toe nodig.

17 oktober 2018 om 11:22

Dat soort spelers heb je nodig als je tekort komt aan kwaliteit ja. Normaal gesproken hoort Vilhena nooit te spelen.

17 oktober 2018 om 12:31

In het team van Nolimit horen blijkbaar alleen sierpaardjes. Ik kan je vertellen dat je het daarmee niet gaat redden.

17 oktober 2018 om 11:02

Rosario moet zich eerst nog bewijzen en waarom hoort Blind simpel weg niet te spelen.
Is wel een man op het middenveld die het spel ziet en een geweldige pass heeft.
Je moet hem ook geen LB zetten want daar komt hij snelheid tekort.

Ik begrijp alle hosanna echt niet. Ja we hebben goed van Duitsland gewonnen en een redelijke wedstrijd tegen Belgie gespeeld maar het is nog steeds vrij matig allemaal. Vooral de aanval, alleen Depay kan echt mee. Ik verwacht nog niet teveel in ieder geval, wanneer het er echt om gaat zullen we gewoon afdruipen (denk ik). Er komen wel wat talenten aan maar ik betwijfel ten zeerste of zij de top zullen bereiken. Alleen onze centrale verdediging heeft echte klasse.

17 oktober 2018 om 10:31

Het is geen hosanna. Snap ook niet dat je die conclusie trekt uit dit verhaal. Men ziet sinds lange tijd een stijgende lijn en zijn daar terecht blij mee.

17 oktober 2018 om 11:11

Als je na al die magere jaren ruim wint van Portugal, nipt verliest van Frankrijk, met duidelijke cijfers wint van Duitsland én gelijk speelt tegen de nummer 1 België, dan mag het land toch trots zijn op de wederopstanding? De goede weg is ingeslagen en dat is gewoon fijn voor zo'n voetbalgek land als ons kikkerlandje

17 oktober 2018 om 11:51

Het lijkt me echt verschrikkelijk om zo'n instelling als jij te hebben. Je geniet niet vaak van iets in het leven, of wel? Als je deze gematigde positiviteit al 'hosanna stemming' noemt dan hoop ik voor je dat we nooit meer een WK finale o.i.d. halen, dan begeeft je hart het denk ik.. Kom op man, niemand is uitzinnig van vreugde, echt letterlijk iedereen is nog voorzichtig met uitspraken enz. Maar men is wel trots op Oranje, wat eindelijk weer omhoog lijkt te gaan i.p.v. omlaag. En na een overwinning op Portugal en Duitsland, gelijkspel tegen België en nipt verlies tegen wereldkampioen Frankrijk mag dat ook best. Als we nou jiet afdruipen straks maar onszelf weer plaatsen, beloof je dan wel dat je netjes thuis blijft zitten mokken!

17 oktober 2018 om 12:59

@Sander ik weet niet waar jij deze conclusies uit trekt, we hebben gewoon een matig elftal. Daarbij heb ik de afgelopen dagen al meerdere malen voorbij zien komen dat we europees kampioen gaan worden etc. Je kan het noemen hoe je wilt, ik vind het gewoon de waan van de dag. Het Nederlands elftal heeft ons de laatste jaren flink teleurgesteld en zo heel veel anders is de selectie niet. We hebben te weinig spelers die het verschil kunnen maken. Ik hoop dat je gelijk hebt hoor maar ik vind het gewoon een beetje matig allemaal. Gisteren hadden we ook gewoon kunnen verliezen.

18 oktober 2018 om 11:36

Meerdere malen voorbij komen dat we Europees kampioen gaan worden?! Hahahaha. Als iemand dat, hoogstwaarschijnlijk als grapje, zegt moet je niet ineens gaan doen alsof dat de algemene mening van de gemiddelde Nederlander is. Echt 99 procent van de mensen is echt nog niet in de hosanna stemming en concludeert gewoon dat er, hoewel de weg naar buiten meetbaar is ingezet, nog veel beter kan bij het Nederlands elftal. Maar we mogen toch gewoon blij zijn met enkele goede resultaten tegen 4 toplanden in de laatste 4 interlands. Waarom moet alles altijd zo zuur? En waarom moet je doen alsof de mening van 1 bezopen grappenmaker (we winnen het EK) de algemene mening is? Werkelijk niemand met een beetje verstand denkt dat..

Wanneer de mogelijkheden zich voordoen zal Nederland echt wel weer meer initiatief nemen. Dat zag je ook op het WK 2014 tegen Costa Rica, toen we heel dominant speelden.

Ben Ik de enige die zo moe wordt van die wanhopige clubsupporters die bij elke oranje topic weer met hun eigen agenda komen en geforceerd hun eigen spelers moeten complimenteren en die van de andere clubs moeten bekritiseren?

Hou het dan lekker bij de topics van je eigen club als je het daar over wil hebben...

Ik vond blind zeer goed spelen als cvm.
De vrij verving van dijk uitstekend.
Zelfs de Jong vond ik sterk invallen en deed precies wat zijn rol van hem vraagt, als echte targetman zijnde.

Vilhena vond ik niet geweldig invallen, maar hij bracht iets unieks: kracht en pit. Ik vind dat we het mss nog eens moeten proberen met hem.
Een middenveld met de Jong, Wijnaldum en dan Vilhena als de bijter.
Dan heb je 3 zeer complementaire spelers. Maar ik begrijp wel als hij voor Propper kiest, aangezien hij het ook gewoon heel behoorlijk doet bij oranje.

De enige die me wat teleurstelde was Strootman, al ging dat wel beter, naarmate de wedstrijd vorderde.

17 oktober 2018 om 13:36

Mee eens, al zie ik in De Roon de enige met een rol zoals Van Bommel die vroeger had. Zit overal tussen, loopt overal maar is ook weer op tijd terug. En vol met slimmigheidjes. Telkens die kleine maar o zo belangrijke overtredingen maken om de tegen aanval eruit te halen.. Wat mij betreft een echte basisspeler. Tegen Duitsland heeft ie dat ook wel bewezen. Voor Strootman vrees ik dat ie 5e of 6e middenvelder wordt.. Wijnaldum, vd Beek, Blind, de Roon, Frenkie de Jong, Rosario, Vilhena.. Dan zit ik al aan 7 jongens die ik de voorkeur zou geven boven Strootman. Wbt Luuk de Jong ben ik het ook met je eens. Als targetman is ie bruikbaar en legde gisteren ook gewoon prima de ballen klaar voor Depay en Groeneveld

17 oktober 2018 om 14:39

Jij bent een van de weinige die ik over de Roon zie beginnen. Tegen sterkte tegenstanders vind ik hem de ideale stofzuiger, en levert hem weer in. Precies waar die voor staat

Ach, spelers als Hazard, Mertens, Lukaku, Witsel en Alderweireld stonden gewoon op het veld toen het in de eerste helft 1-2 had kunnen staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren