Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk verdedigt Feyenoord, Te Vrede, Van Geel en eigen tip

Laatste update:

Feyenoord heeft het zeer moeilijk in de eerste weken van het seizoen. Van de eerste elf officiële wedstrijden onder Fred Rutten werden er maar twee gewonnen: uit bij ADO Den Haag en thuis tegen Zorya Luhansk. Het is nu onrustig, maar Pierre van Hooijdonk vindt het vooral irritant dat er zo’n ophef is rond de prestaties van Feyenoord. De oud-spits van de Rotterdammers vindt het logisch dat het even niet zo lekker loopt.

/

Feyenoord verkocht in de zomer Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi en verloor trainer Ronald Koeman. Technisch directeur Martin van Geel stelde Rutten aan als nieuwe hoofdcoach en versterkte de selectie op meerdere plekken. Achterin kwamen Kenneth Vermeer, Khalid Boulahrouz en Luke Wilkshire erbij; op het middenveld Karim El Ahmadi en Jens Toornstra en voorin Bilal Basacikoglu en Colin Kazim-Richards. Die laatste werd mede aangeraden door Van Hooijdonk.

De spitspositie werd niet voorzien, maar Mitchell te Vrede manifesteerde zich toch best aardig. Van Hooijdonk verdedigt hem dan ook in gesprek met Voetbal International. “Hij moet Pellè vervangen en doet dat vooralsnog prima. Mitchell heeft niet gevraagd om het vertrek van Pellè, maar op deze manier neemt de druk op hem wel enorm toe. Maar ook Kazim-Richards heeft het niet slecht gedaan. Hij speelde een sterke wedstrijd tegen Ajax en pikte een goal mee tegen Willem II.”

/

Daarnaast denkt Van Hooijdonk, die in het recente verleden trainer was van Jong Feyenoord/Excelsior, dat het weinig had uitgemaakt als de club wél succes had geboekt in de jacht op Bas Dost. Die bleek niet los te weken bij VfL Wolfsburg en dus schakelde men in De Kuip over op het alternatief, genaamd Kazim-Richards. Van Hooijdonk vindt het te makkelijk om te zeggen dat er een spits gekocht had moeten worden om Pellè op te volgen. “Zeker om daarvoor alle schuld in de schoenen van Van Geel te schuiven”, meent Pi-Air.

Hij zegt ook dat vorig seizoen alleen Pellè en Lex Immers in staat bleken te scoren en dat de rest erg achter bleef. Op dit moment is Immers uit vorm, maar de vleugelaanvallers net zo goed. “Als die jongens hun draai gaan vinden, zal dat direct terug te zien zijn in het aantal doelpunten. Types als Te Vrede en Kazim-Richards zijn afhankelijk van voorzetten. En pas dan kunnen we de prestaties van de spitsen onder de loep leggen. En niet na een paar wedstrijden”, denkt Van Hooijdonk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan je te Vrede nou gaan verdedigen? Die vent is gewoon zwak.. Richards als ik heel eerlijk ben vind ik een geweldige speler mits die goed wordt gebruikt. Er zit gewoon veel meer in hem dan momenteel eruit komt. Wint echt elk duel in de lucht en op de grond. En kan dreigend zijn.

25 september 2014 om 15:56

Is natuurlijk jou mening, maar ik vond Richards gisteren behoorlijk zwak spelen, Vriens en van der Linden hadden hem toch aardig in de tas, 2e helft won hij een paar duels, maar voor een beer van een vent als Richards had ik toch meer verwacht, (maar dan reageer ik puur op het feit dat jij zegt dat ie elk duel wint, wat dus niet zo is) buiten dat speelde hij afgelopen zondag wel heel sterk, dat klopt! Maar gisteren vond ik hem heel zwak. Maar dat was heel Feyenoord.

25 september 2014 om 16:02

Klopt op gister na dan haha. Tegen w2 maakte hij ook een goede indruk en zondag was beresterk maar vergeet hij zichzelf te belonen.. Ik denk mede door zn medespelers dat hij gister ook drama was(aanvoer etc) ben benieuwd iig

25 september 2014 om 16:29

Op gister na.. Hij heeft verder ook lekker veel gespeeld.. De selectie van Feyenoord is gewoon zwak. Een hoop
Goede voetballers, maar geen scorend vermogen. Begin bij het middenveld; Vilhena, Clasie en El Ahmadi scoren nooit. Dan speelt of Toornstra of Immers, die pikken nog wel eens een goaltje mee. De vleugels van Feyenoord scoren ook niet veel. Bij Schaken mag je blij zijn met 5 goals, bij Boetius 5 tot 7. En de spits, goaltje of 15. Tel daarbij nog een paar bejaarde verdedigers die gehaald zijn en een keeper die niet nodig was en je ziet totaal verkeerde prioriteiten.

25 september 2014 om 16:42

Geen excuus voor een topclub om zo slecht te presteren nadat je belangrijke krachten kwijt raakt. Heerenveen heeft precies hetzelfde en doen het veel beter...

25 september 2014 om 17:21

@ Azalkmaar2

Boëtius scoorde vorig seizoen 10 doelpunten (29 wedstrijden)
Immers scoorde 12 doelpunten (33 wedstrijden)
Toornstra scoorde 12 doelpunten bij Utrecht

Als Manu in de basis komt ipv Schaken dan hebben wij om de spits heen gewoon veel scorend vermogen.

Vind het idee van Mols1970 goed om eens Clasie, Immers en Toornstra op het middenveld te zetten. Veel strijd, loop en scorend vermogen.

25 september 2014 om 23:18

@rbn: maar Toornstra en Immers gaan nooit samen op het middenveld spelen. Clasie en El Ahmadi spelen sowieso. Ook Vilhena staat nog boven hen in de pikorde voor een tweede aanvallende middenvelder. Het wordt of Immers of Toornstra, niet beide. Of Immers moet weer in de spits gaan staan.

26 september 2014 om 07:08

Oke, maar dan klopt het nog niet wat je zegt. 'die pikken wel eens een goaltje mee'. 12 goals is voor een middenvelder gewoon goed. Net als 10 goals voor een buitenspeler terwijl jij aangaf 'die scoren ook niet veel'.

Immers uit vorm?
Nee joh, Toornstra & El Ahmadi zijn de gehaalde versterkingen, en die moeten dan spelen. zo werkt het!

Feyenoord had alleen op de spitspositie niet hoeven bezuinigen. Als zapata en dost niet willen komen dan verleg je je grenzen. Spits van belgie. Batsahiuy. Finboggasson had ook niet gek geweest. Luc Castaignos mogelijkheid. Ik denk dat je voor een goede spits wel minimaal 7 a 10 miljoen euro kwijt bent. En dat is het zeker wel waard.

25 september 2014 om 16:00

Castaignos gaat echt niet voor minder dan 10 miljoen naar een club hier in Nederland hoor. Batsahiuy is onhaalbaar voor een club als Feyenoord en ik denk niet dat Feyenoord nu het net gezond is alweer 8 miljoen neerlegt voor een binnenlandse speler die niet in het spel past.

Nou, Pierre, ik mag dan wel geen analyticus, maar ik weet best dat die vorm pas terug komt bij vertrouwen. Is het vertrouwen in deze selectie er nu? Nee. Gewoon matige vervanging gevonden voor de sterspelers van vorig seizoen. Al dat geld, waar is dat heen..?

25 september 2014 om 15:57

Het is ook gewoon onzin om te zeggen dat ze niet renderen door klote voorzetten. Ik vind dat als je het middenveld zoveel kwaliteit geeft, je een spits als Guidetti nodig hebt die ook kan voetballen. En niet een statische spits als Te vrede. De druk op de vleugelspelers is zo hoog, dat het er niet meer uit komt. Iedere voorzet is waardeloos.

Idd de voorzetten verbeteren. Er worden zulke slechte voorzetten gegeven. Veldspel is gewoon prima.

Iedereen heeft het over de kwaliteit die weg is gegaan bij feyenoord, en de hoeveelheid spelers, en dat ze zo opnieuw moeten bouwen, zo ook Lex muller, en pierre, maar kom op, is gewoon zwak excuus, net alsof bijvoorbeeld mijn club niet alle sterkhouders heeft ingeleverd afgelopen seizoen,

Denk dat een Vertrek van Tadic, Promes, Rosales, minimaal net zo belangrijk, en ook net zo veel doelpunten, Assists, maar dat de TS bij Twente er beter op geanticipeerd heeft dan van Geel en consorten is nu wel duidelijk, dat van Geel toen Twente al maanden met Ziyech bezig was zich ineens ermee ging bemoeien, was hij eigenlijk al veels te laat, en een spits kopen hadden ze natuurlijk knopen moeten doorhakken, nu moeten ze tot de winterstop wachten om wat te repareren.

25 september 2014 om 16:13

Tja het blijft vreemd, dat hij niet meteen gesprekken was aangegaan, toen bekend werd dat Pelle weg zou gaan. Ik neem aan dat hij een bedrag in zijn hoofd had, waarvoor die weg mocht. Neem daar de helft 1/3e van en je kon ruim kijken en bespreken. Vossen huren voor een jaar met eventuele koop afspraak en je had nu geen 15e gestaan, maar top 5. Hij heeft gewoon met die kennis die hij had, gewoon in Juli al een spits moeten presenteren.

25 september 2014 om 17:13

Wat maakt het nou uit waar je staat na 3 wedstrijden?

Wat voor onzin is dat?

Het belangrijkste is waar je staat na 34 wedstrijden.

25 september 2014 om 17:32

Dat maakt wel degelijk uit. Nu mag je de hele comp in de achtervolging. Dus extra druk

25 september 2014 om 17:41

Dat lijkt me toch wel behoorlijk evident waar je na 3 wedstrijden staat. De 3 verliespartijen van vorig seizoen in de eerste 3 wedstrijden hebben je wel een mogelijk kampioenschap gekost uiteindelijk.

Uiteraard verdedigd pierre Feyenoord en specifiek "zijn" tip Kazim, maar zelfs een blinde ziet toch dat er geen hout klopt van dit Feyenoord.

Een spits willen en dan een rechts buiten aanschaffen, een keeper halen terwijl je er al twee hebt, verdedigers halen die hun topjaren allang hebben gehad.

Het is dat Feyenoord zo'n fantastische aanhang heeft die inmiddels tegen een stootje kunnen na de afgelopen jaren anders had de ellende in de vorm van gefluit, zakdoekjes e.d. veel erger geweest.

P.s. Pierre ga nou golfen kerel, want jou gekwebbel slaat nergens op.

Gelukkig is Pierre geen analiticus en neem ik hem niet serieus.
Tjeetje wat een open deuren en nonsens hij verkondigd. Keer op keer.
Gewoon een oud voetballer met een mening zoals 16 miljoen Nederlanders een mening hebben die er ook niet toe doen.
Inclusief de mijne natuurlijk.

Zoals hij praat kan je een spits alleen beoordelen als de omstandigheden ideaal zijn. Nonsems eerste klas.

25 september 2014 om 17:04

Sterker nog, luuk de jong brande hij af in studio voetbal, en toen was het seizoen nog maar 2 wedstrijden bezig. Pierre kun je gewoon niet meer serieus nemen. Hij lult alleen alles goed wat in het straatje van feyenoord past, een objectieve mening van hem is ver te zoeken.

Hij heeft gewoon gelijk. Te vrede deed het prima, hij is geen voetballer met fluwelen techniek maar maakte wel gewoon zijn doelpunten. Ook wint hij wel zijn kopduels. Gisteren kwam hij er in en gelijk won hij duels. Kazim verloor bijna elk duel. Oke te vrede moet wel iets doen aan zijn balbehandeling maar dat is trainbaar.

Been zei het gisteren ook al, te vrede is een speler die in de 16 gewoon zijn goals maakt, daar is hij voor toch? Of moet hij ook het spel gaan verdelen? Moet hij ook laatste man en keeper zijn? Is die dan pas goed genoeg..?

Kijk naar het nederlands elftal met een leuk meevoetballende maar altijd falende van persie. Speelt steeds omdat hij zo leuk meevoetbalt. Nou doe mij huntelaar maar die ze er gewoon allemaal inschiet. En gewoon in de punt staat.

Nee in nederland moet een spits het spel kunnen maken, backs kunnen aanvallen, een keeper mee kunnen voetballen, etc.

Laten we eens een spits neerzetten die doelpunten maakt, en backs die kunnen verdedigen etc.

25 september 2014 om 17:19

En een keeper die de bal soms gewoon naar voren rost. Het slaat inderdaad door.

Vermeer

cabral van beek kongolo Nelom

clasie el almadi

toornstra
boetius Bilal/manu
te vrede

niks mis mee zo en dan komt het Heus wel goed met 010 ....!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren