Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Halst zoekt zwakte AC Milan achterin: 'Moeite met positiewisselingen'

Laatste update:

Ajax won in de Champions League met 2-1 van Barcelona en ook in de Eredivisie doet de regerend landskampioen het uitstekend. Het vertrouwen voor het allesbeslissende duel in Europa met AC Milan, Ajax moet winnen om door te bekeren in het miljoenen bal, is dan ook torenhoog. Volgens oud-Ajacied en analyticus Jan van Halst is dat niet zonder reden. Van Halst ziet het positief in. “Ajax wint met 0-2.”

/

Vooral in het centrum van de defensie van de Italianen ziet Van Halst zwakheden. “Het centrum met Philippe Mexès en Cristián Zapata kan alleen verdedigen. Daar zit weinig voetbal in en ze hebben veel moeite met positiewisselingen”, zegt Van Halst in gesprek met Ajax Showtime. De analyticus pleit dan ook voor de beweeglijke Bojan Krkic in de spits van de Amsterdammers.

Volgens Van Halst blijft het oppassen voor de Italianen, die wellicht hun bekende spel gaan spelen. “De tegenstander laten denken dat je in de wedstrijd zit en dan in de omschakeling razendsnel toeslaan.” Het is volgens de analyticus zaak voor de Ajacieden om zich niet uit het spel te laten halen.

Bojan Krkic moet in de spits tegen AC Milan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als van Halst het zegt is het meestal wel waar, is de beste analyst van Nederland met een zeer uitgesproken mening.

10 december 2013 om 16:12

Ja hij is een analist, geen waarzegger eh...

10 december 2013 om 17:48

Van halst is de beste op voetbaltactisch gebied en Gijp de beste als het gaat om het wereldje voetbal.

10 december 2013 om 22:58

Hahaha

10 december 2013 om 18:31

Ja, hij is een analyst. Maar de beste van NL? Pfff. Da´s jou mening. Als je denkt dat Ajax even met 0-2 daar kan winnen kan ik hem moeilijk serieus nemen.

Milan wint dit met 2 vingers in de neus met alle respect voor Ajax die van een Barca op 70% hebben gewonnen.

10 december 2013 om 18:47

Jij zegt even met 0-2 wint. Waar zie je dat in hemelsnaam staan Bambino?? Hij zegt het volgende: "ajax wint met 0-2.” Waar zie jij het woord even staan?? :s

Daarnaast ben jij alles aan het bagataliseren, met je 70%. En of Barca wou winnen, ze werden alleen overrompeld en hebben Ajax onderschat. Met 2 vingers, hahahahahaha. Net als in de Arena zeker? Net als de eerste wedstrijd onder de Boer 3 jaar geleden? Sorry, 1 grote grap deze reactie.

Ajax maakt zeker kans om door te gaan en zoals v Halst het schetst ben ik het met hem eens. Ze hebben moeite met bewegelijke spitsen en dat moet je uitbuiten, er vol op klappen alleen dan maakt Ajax kans. De kans is groter dat Milan doorgaat, maar Ajax heeft absoluut kans om dit Milan te verslaan.

11 december 2013 om 14:41

In de arena kwam Milan voor een punt en die namen ze ook mee.
3 jaar geleden was Milan al door. Nu moet Milan gelijkspelen of winnen en ik denk ok dat ze minimaal een punt eruit gaan slepen.

Ajax is niet kansloos, maar men slaat door, ajax moet op en top zijn om vanavond te winnen en Milan moet duidelijke steken laten vallen..

10 december 2013 om 19:16

Word sowieso een totaal andere wedstrijd dan tegen Barca, omdat die wilden voetballen tegen Ajax. Milan gaat op de counter spelen denk ik. Het verschil met zulke andere wedstrijden zal zijn dat Ajax in vorm en vol vertrouwen zal starten. Hopelijk blijven daardoor cruciale fouten achterwege...

10 december 2013 om 22:16

Onzin, het is een irritante betweter.

Jan van Halst is een goede analyticus maar wat ik dan raar vind is dat zijn voorspellingen vaker fout dan goed zijn....ik denk dat het 1-1 word

10 december 2013 om 16:47

Omdat hij het theoretisch ziet altijd. En we weten allemaal dat veel dingen in de praktijk anders zijn dan in theorie.

10 december 2013 om 17:23

Het grote verschil tussen Milan vorig jaar en dit jaar is inderdaad de verdediging. Dat is de reden dat Ajax een hele grote kans heeft morgen. 50/50 schat ik.

Ik hoop eigenlijk wel dat Bojan in de spits staat ja, op dit moment de beste optie. Vraag me af hoe de Boer dit ziet.

10 december 2013 om 15:43

De Boer ziet dit ook wel. Hij zag dit ook tegen City en met die 2 houthakkers bij Milan achterin kun je niet met een statische spits als Sightorsson aankomen. Ik zeg al de hele week dat Bojan in de spits moet spelen, die 2 weten niet waar ze het moeten zoeken als dan weer Klaassen, dan weer Serero, dan weer Fischer, dan weer Schöne in het centrum op duikt, of zelfs helemaal niemand. Daar ligt morgenavond de sleutel tot de overwinning.

10 december 2013 om 15:48

Dusz dat!

10 december 2013 om 16:21

Punt is wel, dat Bojan geen volledige wedstrijd zal kunnen spelen. Neem je dan risico om hem toch te laten starten of laat je hem weer invallen net als de laatste wedsrtijden?

10 december 2013 om 16:28

Bojan moet inderdaad in de spits spelen. Snel, wendbaar, en dreigend. Die 2 logge verdedigers moeten het van fysiek spel hebben. Ook de positiewisselingen zullen ze niet leuk gaan vinden en aangezien Mexes al redelijk op leeftijd is zal hij er makkelijk uitgelopen worden door 1 van de jonkies. Spelers als Balotelli, Kaká en El Sharaawy zijn het grootste gevaar vor Ajax.

10 december 2013 om 17:15

Uitstekend gezien. Je moet de fysieke strijd met Mexes en andere logge verdedigers niet aan willen gaan. Kiezen voor bewegelijkheid met Bojan is de beste keuze. Veel postie wisselen werkt tegen dit soort teams, zoals al eerder bleek tegen teams als City en United. Uitgaan van eigen kracht en lekker positiespelletje spelen en ik schat de kans op een overwinning op 50/50

10 december 2013 om 17:26

Bojan is vanwege zijn beweging inderdaad de beste optie binnen het Ajaxsysteem. Zou het misschien een idee zijn om Hoesen een jaartje te verhuren? Ben eigenlijk wel benieuwd wat hij bij een andere club kan klaarspelen. Blijft moeilijk om hem te beoordelen op een paar wedstrijden paar jaar.

10 december 2013 om 18:51

Gelukkig voor Ajax is Balotelli ontzettend lui , Kaka niet de snelste meer en El Sharaawy niet meer in de vorm van vorig jaar

10 december 2013 om 18:09

Hoesen is fysiek gezien veel beter opgewassen tegen die verdedigers van Milaan. Ik denk dat Bojan eerder op rechts zal starten en miss later in de wedstrijd als spits of andersom

Wordt een hele zware dobber.

Ajax moet 90 minuten super geconcentreerd spelen en wat geluk hebben qua arbitrage om een reële kans te maken op de winst. Ajax moet, Milan hoeft niet persé.

10 december 2013 om 15:41

klopt...maar milan Moet door..en voor ajax zou het mooi zijn.

over de scheids heb je wel gelijk. Hopelijk een goede scheids die alles ziet, dus ook alle geniepige dingen van die italianen

10 december 2013 om 16:04

Howard Webb

10 december 2013 om 16:22

ai...daar gaan we al

10 december 2013 om 16:39

Ik denk dat dat eerder een voordeel dan een nadeel is, gezien Balotelli's verleden in de Engelse competitie.

10 december 2013 om 16:58

Balotelli heeft vaak genoeg in Engeland een pingel gekregen van webb trouwens.. maar om nu de scheids er al bij te halen...

10 december 2013 om 17:28

Jellert, waarom zou de scheidsrechter als nadeel zien per se indekken of zo zijn? We kunnen toch gewoon eerlijk zijn en zeggen dat Webb een komisch slechte scheidsrechter is? De enige reden dat de FA hem als beste Engelse scheidsrechter naar voren schuift is dat hij United zo lekker helpt altijd...

Als Van Halst iets wil vinden, dan vind die het ook! Met z'n computertje! Ik vind hem altijd wel op tactisch gebied zeer sterk met zijn analyses etc. Snap ook niet waarom die niet bij een club in dienst is om dit soort taken op zich te nemen..

10 december 2013 om 15:42

Omdat er in de voetballerij talloze mensen rondlopen die dit kunnen. Alleen Jan van Halst zegt het op TV. Ik vind hem vaak wel goede dingen zeggen daar niet van.

Eens met van Halst tegen van die schoppers kan je vaak beter spelen met bewegelijke speler. Bojan kan hopelijk lang spelen.

Lekker Hoesen laten staan. "never change a winning team".

10 december 2013 om 15:50

Dat denk ik ook. Bojan kun je in de tweede helft wel inbrengen.

10 december 2013 om 17:33

Ja dat is mss wel zo, maar bij Hoessen duurt het toch vaak net weer iets te lang, en heeft vaak veel kansen nodig om te scoren... Juist tegen teams als AC Milan heb je die tijd niet en hoef je ook niet te verwachten dat je zoveel kansen krijgt,
Ook zag je zaterdag al dat nadat Bojan erin kwam het een stuk beter liep met de combinaties, en daarbij maakt hij een echt spitsengoal. Daarom denk ik dat de Boer Bojan een basisplaats geeft.
Maar ik ben erg benieuwd wie er in de basis staan. Het zou natuurlijk ook kunnen dat Hoessen gewoon basis staat, ook niet heel erg!

10 december 2013 om 18:00

Inderdaad, wat een luxe problemen zeg!

Dus veel druk zetten en wisselen van positie voorin.
Ik hoop op deze opstelling, het middenveld gewoon laten staan want dat draait goed.

Cillessen
Van Rhijn
Moisander
Denswil
Ligeon
Klaassen
Blind
Serero
Schone
Bojan
Fischer
10 december 2013 om 16:06

In mijn ogen is dit ook de meest logische opstelling en gaat de Boer ook gewoon zo spelen morgenavond denk ik.

10 december 2013 om 16:34

Denk het niet. Ik denk dat hij gaat voor meer routine en ervaring.
Poulsen is zelf ook een geniepige vent die Balotelli kan irriteren! Die moet gewoon na 20 minuten rood pakken.
Frank belde me net en dit wordt de opstelling. (eigenlijk zou ik spelen in de spits, maar ben geblesseerd aan mijn voetballende vermogen).

Cillessen
v. Rhijn
Moisander
Denswil
Blind
Klaassen
Poulsen
Sererro
Schone
Bojan
Fischer

Zelfs ik als Ajax supporter kan een analist die 0-2 voor Ajax voorspelt niet serieus nemen. AC Milan gaat het zeker heel erg moeilijk krijgen met alle lopende mensen bij Ajax, zonder enige twijfel, er gaan kansen komen. Als Ajax morgen scherp voor het doel is, zit een verrassing erin, maar ze moeten 95 minuten scherp zijn. Milan is uiteraard favoriet.

10 december 2013 om 16:02

Dat denk ik ook wel...heeft Ajax het eerder geflikt om uit van Milan te winnen...en dan doel ik niet o enkele seizoenen geleden, want dat was voor spek en bonen.

Ik denk dat het helemaal afhankelijk zal zijn van hoe goed Ajax zal spelen. Haalt Ajax het niveau van afgelopen weken, dan gaat Milan het echt heel erg moeilijk krijgen. Anders is Milan duidelijk de favoriet.

10 december 2013 om 16:22

Ajax zal zeker de dominante partij zijn, AC Milan heeft natuurlijk aan een gelijkspel ook genoeg en staat niet te trappelen om het spel te maken. Een van de mooiste dingen aan de overwinning op Barcelona was dat er in de eerste helft gewoon 2 goals invliegen en in de eredivisie gaat het scoren de afgelopen weken ook erg makkelijk. Als Ajax morgen 2 van de 4/5 kansjes die ze altijd krijgen af weten te maken hebben ze een erg goede kans, anders word het een moeilijk verhaal.

10 december 2013 om 16:28

@fvanasperen

Als Milan naar achteren gaat hangen gaat Ajax echt meer dan 4/5 kansjes krijgen...eerder 4/5 kansen denk ik dan. Ik hoop dat Milan zo gaat spelen, dan worden ze helemaal overdonderd in de tweede helft.

Ajax zal in dat geval namelijk heel rustig en voorzichtig zoeken naar de opening en er niet vol opklappen.

10 december 2013 om 16:32

Milan zal de wedstrijd willen controleren en het liefst keihard toeslaan in een counter. Dat is iets waar Ajax voor moet waken want bij 1 counter kan het fataal zijn. Ajax zal net zo fel en agressief moeten spelen als tegen Barcelona en proberen om het middenveld in handen te krijgen. Als dat lukt kun je gaan doordrukken en ben je de bovenliggende partij.

10 december 2013 om 16:39

Milan gaat zoals altijd achterover hangen en op de counter spelen. Met Balotelli, Kaka en El Shaarawi hebben ze op de counter uiteraard ook heel veel kwaliteit, dus je moet zowiezo hopen dat die het niet op hun heupen krijgen, dan word het net als Real Madrid tig keer de afgelopen jaren. Leuk gespeeld, maar er staat 4-0 op het scorebord. Dus er moet echt super geconcentreerd verdedigt worden en vooral veel gezogen en geïrriteerd worden bij die 3. Hiernaast gaat Ajax echt wel zijn spelletje spelen en ook zeker kansen krijgen, want zoveel lopende mensen zijn zeer moeilijk te verdedigen, zeker voor AC Milan waar er altijd middenvelders en aanvallers zijn die de kantjes eraf lopen.

10 december 2013 om 16:56

@fvanasperen

4-0 gaat het niet worden. Sorry, maar daar is Ajax op dit moment gewoon echt te goed voor. De verdediging staat veel en veel beter, net als het middenveld trouwens. Dus dat zie ik echt niet gebeuren.

Achterover hangen zal de doodsteek voor AC Milan worden, dat gaan ze echt geen 90 minuten volhouden tegen dit bewegelijke Ajax.

10 december 2013 om 19:10

Het is de bedoeling dat we er al twee inleggen terwijl AC loopt te wachten op kansen hehehe

10 december 2013 om 20:27

Overdonderd zou ik ook weer niet zeggen. Je zag al in de onderlinge ontmoeting dat Ajax sterker speelde in de eerste helft. In de 2e helft begon AC veel meer druk te zetten en Ajax had hier moeite mee.

Ze moeten vooral letten op SES en Balo. De klik die hun 2 hebben binnen het veld is gewoon geweldig om te zien. Soms lijkt het alsof ze elkaar te gemakkelijk vinden.. Als Ajax dat kan uitschakelen dan is AC al een stuk minder sterk.

Afschuwelijk die Jan van Halst. Ja, hij zegt achteraf heel vaak het goede en kan een situatie perfect uitleggen, maar dat kan iedereen hier. Hij zoekt specifiek naar een fout waardoor een doelpunt valt en kan dan vervolgens haarfijn uitleggen wat er mis gaat en waardoor dat dit afgestraft wordt. Achteraf is dit allemaal leuk en aardig, maar het is niet meer en niet minder dan de situatie beschrijven nadat iets heeft plaatsgevonden. Nu heeft hij eens een voorspelling vooraf, ik ben benieuwd, al is dit ook niet zo spannend want de twee centrale spelers van Milan staan er ook puur en alleen om te verdedigen, echt niet om te voetballen. Wederom een voorspelling die iedereen kan maken.

10 december 2013 om 16:06

@putten14

Ik maak dan toch echt een andere voorspelling. Ik denk niet dat Milan achterover gaat leunen. Ik denk juist dat Milan er vol op zal zitten en Ajax geen ruimte wil geven om te voetballen.

10 december 2013 om 17:58

ALS je achteraf de fout weet te vinden waardoor een doelpunt is gevallen . Dan kan je daar de volgende keer rekening mee houden . Want je weet het van je fouten kan je leren

Ik heb het zelfde gevoel als wat ik had voor de wedstrijd tegen barca. Ik denk dat ajax wint in San Siro 0-2 of 1-2. Simpelweg omdat ajax beter in vorm is op dit moment. Meespelen de jong en emanuelson ook onzeker. En de verdediging van Milan ben ik op dit moment niet van onder de indruk. Ik zie Ajax eindelijk weer spelen met lef en de uitstraling van kom maar op we kunnen iedereen aan! Wordt in ieder geval een spannende wedstrijd!

10 december 2013 om 16:59

Als italianen er moeten staan dan staan ze er.. stadion zit vol...

Vind zelf juist dat van halst niet zo goed in analyseren en heeft veels te veel een twente bril op... Dus is ook wel is een keer leuk om hem zo positief te horen..
Hoop dat we winnen maar word wel heel lastig

hij vergeet alleen ff daat Bojan daar een paar jaar heeft gespeeld dus de tegenstanders kennen hem goed zonder wat te hebben gepresteerd dus Italiaans voetbal ligt hem niet. Laat dan Hoesen staan ook geen wonder spits , maar heeft het goed tegen barca gedaan was bij beide goals betrokken anders gingen ze voor niks naar milan dus laat die jongen maar staan.

Kopt, Jan snapt t. Je moet je niet laten provoceren door bijvoorbeeld Balotelli.
Gewoon lekker je eigen spel spelen en je niet aanpassen.
Ajax kan Milan met de rug tegen de muur zetten, maar dan is het wel opletten voor een counter.
0-2 zou een geweldige uitslag zijn. Herhaling van die december avond in 2010 van Frank de Boer in San Siro.
Zelfde recept graag!

Waarom niet gewoon hoesen laten Staan ? Gaat toch prima zo, en daarbij komt nog dat de verdedigers van Milan bojan goed kennen

Ik ben het eens met van Halst betreft Bojan. Tegen de statische verdedigers van Milan die niet doordekken, heb je meer aan een bewegelijke spits die zich laat zakken.

Voor Bojan zal dit een hele rare wedstrijd worden met aparte gevoelens, hij speelde vorig jaar nog voor Milan en dan moet hij ze nu uitschakelen in de Cl?
Ik denk dat hij beter bankzitter kan worden, maar ik zie wel waar Frank de Boer mee komt, Frank verrast me al jaren positief, zowel landelijk als Europees.

10 december 2013 om 16:27

Wat wil je hier mee zeggen? Dat Bojan het niet over zijn hart krijgt om tegen de club te scoren waar hij ooit is uitgeleend? Bojan is op dit moment speler van Ajax en zal denk ik niet kunnen wachten om Milan morgen uit de CL te kunnen schoppen.

10 december 2013 om 16:58

Dat zal allemaal wel, maar zoiets zal hun 12e man wel kwader maken en mogelijk (wederom) invloed hebben op de scheids, of mogelijk zullen de spelers van Milan hem extra hard aanpakken. Daarnaast zag je dat Nigel en Emanuelson ook tegen Ajax gewoon slechter speelden dan normaal, het verbaast me ook niets dat beiden ook nu weer niet spelen.

Of het nou toeval is of niet, ik zie hem ditmaal liever niet spelen, tevens ook omdat het zonder hem ook (meer dan) prima ging.

Bojan in de spits ipv Hoessen. Mocht je nog iets willen forceren de 2e helft, dan met Sigthorsson en eventueel Hoessen erbij. Bojan die in en uit de spit zakt, Klaassen die erover heen kan net als Serero. Ik denk dat Ajax het Milan enorm lastig kan gaan maken, alleen ze moeten de rust pakken en geconcentreerd blijven op die kleine foutjes bij Milan. Niet te geforceerd gaan zoeken naar die openingsgoal, met dit spel komen die kansen vanzelf wel en dan zo koel mogelijk blijven.

Voorspelling: 1-2.

Even een vraagje: Weet iemand hoeveel wedstrijden schorsing Veltman heeft gekregen? Ik neem aan dat het er maar 1 is, maar ik wilde 't toch even vragen.

On: Hoesen speelt de laatste tijd prima, maar ik kan Jan van Halst ook wel volgen. Allebei hebben ze hun kwaliteiten. Ik zou in ieder geval Bojan niet rechtsbuiten zetten. Hij kruipt toch steeds naar binnen. Schöne heeft een betere voorzet en verdedigt ook nog mee.

10 december 2013 om 16:07

Ja hij heeft 1 duel schorsing gekregen.

10 december 2013 om 16:09

1 duel. Dus hij mag de volgende wedstrijd zo ie zo weer meedoen...of het nou CL of EL wordt.

10 december 2013 om 16:10

Thanks. Champions League

10 december 2013 om 16:26

Ik teken er voor

Dat de verdediging van Milan rampzalig is en bijgevolg de zwakste schakel van het team daar ben ik het 100 mee over eens, maar dat ze in het bijzonder moeite zouden hebben met bewegelijke spelers die van positie wisselen, daar moet ik toch echt om lachen. Blijkbaar vergeet iedereen hier even voor het gemak dat diezelfde verdediging Messi en co vorig jaar volledig uit de match heeft gehouden en hen zelf niet 1 deftige doelkans gegund hebben. En laat Messi nu toch net 1 van de beweeglijkere spelers zijn op de aardbol.

10 december 2013 om 16:17

Ik denk dat Van Halst het een beetje ongelukkig beschrijft. Mexes en Zapata zijn wel redelijke verdedigers, maar blijven staan als bijvoorbeeld een Bojan ver inzakt. Eigenlijk dekken ze niet goed door. De Jong moet dat compenseren, maar lukt dat ook niet altijd. Iedereen geeft bij jullie Balo, Kaka en Ses de credits, maar ik vind de Jong echt de motor in verdedigend opzicht.

10 december 2013 om 17:50

De jong is absoluut van goudwaarde, dat hij vorig seizoen de helft heeft moeten missen door een blessure was dan ook duidelijk zichtbaar. Denk dat elke Milan-fan die Milan ook daadwerkelijk volgt de waarde van De Jong absoluut niet onderschat.

10 december 2013 om 18:15

Vergeet je voor het gemak dan de tweede leg van die wedstrijd waar Barcelona 4-0 won? Met iirc 2 goals van Messi? Dat Barcelona was toen ook in een mindere periode volgens mij. Messi moest toen alles doen. Er dook niemand in de spits op naast Messi.

Dat beweeglijke ben ik met je eens, maar positiewisselingen heeft Milan zeer zeker wel moeite mee. Vind Milan nog steeds favoriet overigens, maar hoop dat Ajax het 'm flikt.

10 december 2013 om 18:39

Thuis is Milan altijd veel sterker dan uit, en naar mijn weten speelt Milan gewoon thuis tegen Ajax.

Die heeft weer eens naar zijn piero gekeken. Deze kale is niet serieus te nemen. Meteen bannen deze kerel.

Het is nog niet zeker of Nigel de Jong mee speelt bij Milan.
Als hij morgen niet meedoet verwacht ik een overwinning van Ajax.

10 december 2013 om 19:12

Dat dachten ManU, City, Dortmund en Barca ook...

Dit komt niet vaak voor, ik ben het helemaal met van Halst.

Deze man praat veel en doet net of hij een geweldige carrière heeft gehad als voetballer . Milan zal gewoon winnen

Daar heeft Van Halst gelijk in. Als Ajax druk kan zetten is de verdediging van AC Milan buitengewoon kwetsbaar.

Helemaal mee eens! Fysiek ijzersterk maar zeker niet behendig die Cv's van Milan, ik zeg veel beweging en het ook vaak van afstand proberen. Veel positiewisselingen doorvoeren en vooral durven volop druk te zetten.

Van tijd tot tijd gewoon rustig rondtikken achterin en bij de 0-1 doordrukkken niet achterover hangen. Laat Milan maar lopen.

Van halst zegt altijd wel dingen waarvan je denkt : verrek hij heeft wel gelijk
Alleen Webb gaat fluiten .... die huren fifa en uefa altijd in als er even wat geregeld moet worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren