Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar: ‘Ferguson zei twee jaar geleden al dat hij een grote ging worden’

Laatste update:

Het succes van Ajax in de Champions League heeft ook een keerzijde. Frenkie de Jong speelt vanaf komend seizoen voor Barcelona en Matthijs de Ligt lijkt eveneens bezig aan zijn laatste maanden in Amsterdamse dienst. De negentienjarige verdediger annex captain wordt door vrijwel de complete top van Europa begeerd. Maar ook andere voetballers in de selectie van Erik ten Hag zullen ongetwijfeld meer dan gemiddelde interesse uit het buitenland genieten.

“Sir Alex Ferguson zei twee jaar geleden al toen wij in Stockholm de Europa League-finale speelden dat De Ligt een heel grote speler ging worden. Dat denken wij ook”, erkende algemeen directeur Edwin van der Sar zondagavond bij Studio Voetbal. De oud-doelman benadrukte dat het geen geheim is dat De Ligt veel interesse geniet. “Dat verdient hij ook door hoe hij speelt, wat hij laat zien, hoe hij spreekt en het leiderschap dat hij laat zien. Of hij zeker vertrekt? Nou, dat weet ik niet zeker. Het liefst natuurlijk niet.”

“Hij was onze beste speler in de Europa League-finale”, memoreerde Van der Sar. “Matthijs' ontwikkeling is fenomenaal. Hij wil ook Europese wedstrijden spelen en heeft dat ook nodig voor zijn ontwikkeling. Dat hebben we hem met zijn allen kunnen bieden door ons te kwalificeren voor de Champions League. De jongens willen graag bij een Europese topclub spelen. Laten we kijken of we met Ajax weer die Europese topclub kunnen zijn en wat wij kunnen doen om de jongens te behouden.”

Smaakmakers als Hakim Ziyech en Dusan Tadic zullen ongetwijfeld ook aanbiedingen ontvangen. “Ziyech heeft vorig jaar een transferverzoek ingediend, maar de juiste club kwam niet. Wij willen hem graag houden. En Tadic heeft zelf volgens mij aangegeven dat hij nergens heen gaat. Hij heeft een vierjarig contract getekend en zijn droom is om landskampioen te worden en Champions League te spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En dat denk ik ook zou Real Madrid geen mooie club zijn??? Ramos is oud en de ideale vervanger is in mijn ogen de ligt

11 maart 2019 om 07:28

Hij moet lekker naar united gaan. Ideale moment om in te stappen en zal daar onbetwist in de basis spelen. Bij elke andere topclub heeft hij mensen voor zich.

11 maart 2019 om 09:28

Real Madrid schijnt praktisch rond te zijn met Militao van Porto, dat is ook een groot talent op CB.

Heb Van der Sar gezien bij Studio Voetbal. Hij heeft het 'om zaken heen praten echt tot een wetenschap verheven'. Dat de journalisten aan tafel nooit echt door vroegen, viel me zwaar tegen.

11 maart 2019 om 07:34

In zekere zin wel met je eens. Al weet je ook dat hij als ceo aan een hoop regeltjes gebonden is en dus ook simpelweg niet veel mag delen.

Ik heb van der sar wel eens slechtere interviews (of in praatprogrammas) zien geven. Kwam bij mij toch iets relaxter en comfortabeler over dan hij normaal op tv is. Toch wel fijn om te zien.

11 maart 2019 om 10:43

Ik begrijp dat hij zeker niet het achterste van zijn tong kan laten zien en vond ook dat ie er heel comfortabel bij zat, maar als journalist had ik hem toch iets meer het vuur aan de schenen gelegd. Van der Sar zat er echt bij als de koning en heerste daar aan tafel. Zijn wil was wet. Dat viel me voornamelijk tegen van de rest. Schippers en zeker ook Vermeulen zijn over het algemeen toch wel iets kritischer. Maar misschien nu niet omdat ze wisten wie ze tegenover zich hadden en wat de gevolgen konden zijn.

11 maart 2019 om 08:23

Volgens mij hebben we echt naar twee totaal verschillende uitzendingen gekeken. Natuurlijk kan Van der Sar niet uitwijzen over bepaalde zaken, dat hadden die journalisten ook moeten weten. Om ze dan geforceerd kritisch hun vraagjes op te zien lezen onder het mom ‘kijk mij nou eens de kritische journalist wezen’ maakte de uitzending gewoon vervelend. Dat soort vraaggesprekken kan je ook zonder camera’s doen. Dit is een praatprogramma, dus laat Van der Sar lekker babbelen over De Ligt, de wedstrijden in Madrid, zijn spelerscarriere, etc. Veel leuker om naar te kijken dan een stel geforceerd kritische journalisten die vragen stellen waar hij toch niet een volledig antwoord op kan geven.

11 maart 2019 om 09:58

Zo werkt dat gewoon op tv. Denk jij dat Advocaat, van der Sar etc allemaal nog aan willen schuiven als ze elke keer serieus ondervraagd worden? Je zag het vooral goed terug in het supporters incident, de tafel wilde antwoord wat van der Sar ervan vond, maar van der Sar wilde per se niets zeggen om niemand tegen de borst de stoten en omdat de zaak nog loopt. Als je dan 5x door blijft zeiken voor een antwoord, dan zegt Edwin na de uitzending dat ze hem de komende 10 jaar niet meer hoeven te bellen. Misschien mis je als kijker het inhoudsloze gepraat van gasten die bij clubs actief zijn niet, maar keerzijde van de medaille is dan wel dat je nog meer naar dat gestotter en ge-uh van Tom Egbers moet luisteren. Die Tom kan er echt niets van, gister wilde ie van der Sar afkappen vanwege het Frank Heijnen filmpje, zegt Sar "ja mooi, maar ik ben nu even aan het woord". Ik had het niet meer😂

11 maart 2019 om 11:34

verwacht sws maar niet te veel van studio voetbal. Sinds de komst van tom egbers als presentator inhoudelijk zo nietszeggends dat het een wonder is dat het nog zo vaak wordt bekeken.

Ik zou het fantastisch vinden als Ziyech en de Ligt besluiten te blijven, met Ajax blijk je ook wel ver te kunnen komen in de Champions League. Sterker nog, met in grote lijnen dit team zonder Frenkie kan je misschien volgend jaar wel weer mee gaan strijden voor de winst in een Europees toernooi.

11 maart 2019 om 07:29

Nou moet je ook weer niet gaan overdrijven hoor. Ja, ze doen het goed en verdienen de complimenten, maar om ze nu als titelkandidaat voor de champions league te omschrijven..

11 maart 2019 om 07:55

Hij zegt 'een Europees toernooi'. Gezien Ajax twee jaar terug in de finale EL stond is het geen gele gekke gedachte. Of ze uberhaupt CL spelen volgend seizoen staat natuurlijk verre van vast. Daar maken ze natuurlijk veel minder kans, mits gekwalificeerd.

11 maart 2019 om 08:12

Het lijkt mij nog veel gekker om ze geen titelkandidaat te noemen, wanneer ben je dat dan wel?
Bayern Munchen lost on outgoals, Real Madrid uitgeschakeld, Benfica uitgeschakeld.
2 jaar terug Lyon en Schalke uitgeschakeld in de EL (die zitten ook nog in de Champions League en maken het City en Barcelona lastig)

Ik zie Ajax absoluut als titelkandidaat, met nog 8 ploegen heb je gemiddeld zo'n 12,5% kans ik geef Ajax 5-7% kans op winst in de CL.

11 maart 2019 om 08:13

Thanks, goed gelezen

11 maart 2019 om 10:10

@magikhetwete:
Ja gebruikt ook alleen wat je uitkomt in de analyse....
Vorig jaar kansloos uitgeschakeld in de voorrondes van de El... Dat zie ik niet terug komen.

De finale van de EL waren ze echt compleet kansloos tegen Man U. (wat geen schande is)
We moeten er zeker niet vanuit gaan dat de norm/standaard is voor Ajax. Tegenwoordig zitten in de EL ook bizar sterke teams (napoli, Chelsea, Arsenal bijv)

Wat ben ik toch blij dat Tadic met zekerheid zegt dat hij blijft. Wat mij betreft de beste speler dit seizoen, al zijn er meer die een hoog niveau hebben gehaald tot nu toe. Ben benieuwd welke lijntjes Overmars heeft uitgegooid voor volgend seizoen om de grote leegloop in te vullen.

Bij talenten weet je bijna nooit of ze in het buitenland gaan slagen, maar bij de Ligt heb ik het gevoel dat hij het overal wel goed gaat doen. Hij is pas 19 jaar en heeft al veel ervaring opgedaan in zowel de Eredivisie als in Europa. Ik durf toch wel te zeggen dat hij een (zo niet de) van de grootste verdedigende talenten is die er op dit moment rondloopt. Ook is het een nuchtere jongen. Ik zou het heel vet vinden als hij samen met Frenkie naar Barca gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren