Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Edwin van der Sar toont respect voor zeer bijzonder eerbetoon: ‘Bedankt’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor een ode aan Edwin van der Sar.

Anton-Jan Thijssen, een commercieel medewerker van Ajax, brengt op een bijzondere wijze een ode aan Edwin van de Sar, de voormalig algemeen directeur die afgelopen jaar getroffen werd door een hersenbloeding. Fanatieke hardloper Thijssen rende en liep in Amsterdam een afstand van ruim 103 kilometer en deed dat in de vorm van het Ajax-logo.

Thijssen geeft via Instagram tekst en uitleg over zijn bijzondere ode aan Van der Sar. "Bij kopzorgen, ga ik lopen. De kop die ik vandaag liep, die van Ajax, had dit jaar ook wat zorgen. En die zorgen zaten vaak in m’n hoofd. Ajax is niet alleen de belangrijkste bijzaak van m’n leven, ook een hoofdzaak. Het is m’n werk. En ik deel het lief & leed van ons aller met de belangrijkste mensen; familie en gappies."

"Ik liep deze, door de gebroeders Meijer gemaakte route, als eerbetoon aan Edwin van der Sar. Die me op werkdag 1 zei: 'Alleen je best doen bij Ajax, dat is absoluut niet genoeg AJ'. Iemand die me geregeld vroeg 'of ik weer zo’n gek loopje had gedaan'. Iemand voor wie je een stap extra zette."

"En iemand die altijd het beste voor Ajax en zijn mensen wilde. Maar bovenal iemand die het afgelopen jaar échte kopzorgen had", verwijst Thijssen naar de hersenbloeding die Van der Sar eerder in 2023 trof.

"En ons liet inzien dat gezondheid het aller-allerbelangrijkste is in het leven. Dank Edwin. Jouw einde bij de club liep anders dan gewenst, net zoals mijn laatste deel van het rondje vandaag (ik liep 87km en fietste 16km). Maar nu de blik op de toekomst. Ik hoop dat 2024 je weinig kopzorgen en heel veel nieuwe energie, gezondheid, geluk met je familie & vrienden, en sportplezier gaat brengen", zo eindigt Thijssen zijn eerbetoon.

Van der Sar
Het verhaal van Thijssen maakt duidelijk indruk op Van der Sar, die reageert op de bijzondere Instagram-post van zijn voormalige collega. "Bedankt", schrijft de gewezen Ajax-directeur, om daarnaast ook de hashtag #respect te gebruiken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is eens echt een originele doodschap !

Het maakt duidelijk indruk op vd Sar want hij reageert met ‘bedankt’. Owkeee…

31 december 2023 om 14:37

Had ook niet anders van hem verwacht. Van der Sar is nooit uitbundig maar een zeer nuchter persoon.

Tja, had Edwin ook maar het spreekwoord "schoenmaker blijf bij je leest" voorgedragen. Met een spiegel er bij. Dan waren de kopzorgen van Ajax een tikkeltje minder geweest;-))

Van der Sar heeft een zwaar jaar achter de rug. Hij heeft zich uit de naad gewerkt voor Ajax ten koste van zijn gezondheid. Veel respect voor deze man ondanks zijn verkeerde keuzes (mislintat) en eigenwijsheid (niet aanstellen van Bosz).

31 december 2023 om 15:19

Helemaal mee eens. Ik ben het bijna nooit eens geweest met zijn keuzes en optreden, maar dat zijn inhoudelijke zaken. Als mens, Ajax icoon/bestuurder zal hij ongetwijfeld alles hebben gegeven en dat wordt helaas bij veel mensen onderbelicht. Ik hoop dat alles goed zal blijven gaan bij Edje!

31 december 2023 om 15:51

En als commercieel directeur heel goed werk geleverd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren