Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp pakt Oranje-speler die tot nu toe gespaard werd keihard aan

Laatste update:

René van der Gijp is allerminst te spreken over het spel dat Joey Veerman afgelopen interlandperiode op de mat legde. In de afgelopen interlandperiode kregen vooral Wout Weghorst en Xavi Simons kritiek te verwerken, maar Veerman werd nog enigszins gespaard. Van der Gijp wil laatstgenoemde wél uitlichten, daar hij tegen zowel Frankrijk als tegen Griekenland teleurstelde in de ogen van de analyticus.

Tijdens de dinsdagavonduitzending van Vandaag Inside verwees Van der Gijp onder meer naar de 87ste speelminuut in het duel met Griekenland, toen Veerman op eigen helft een pass hard en hoog over de zijlijn schoot.

“Ik zou wel iets over Veerman willen zeggen. Vinden wij Veerman een goede voetballer? Ik zou als ik Veerman was... Hij heeft nu tegen Arsenal en hij heeft tegen Frankrijk gespeeld”, zo leidde de analist zijn verhaal in. “Ik hoop dat hij gezien heeft wat er nodig is om op dat niveau te komen. Op dat niveau zit hij bij lange na niet, hè.”

“Als ik hem was zou ik nu zorgen dat ik een betere conditie krijg, zou ik harder gaan werken, sneller worden, een betere balbehandeling krijgen én sterker worden.”

“Anders gaat Veerman straks naar Aston Villa en daar zit hij drie jaar op de bank. Aanleg heeft hij, maar hij moet in alles beter worden. Ik hoop in ieder geval dat hij het tegen Arsenal op het veld en tegen Frankrijk vanaf de bank heeft gezien.”

“Tegen die ploegen heeft hij in ieder geval gemerkt hoe het is om een grote voetballer te zijn”, besloot Van der Gijp. “Een voetballer als Griezmann. Veerman heeft in potentie wel meer dan Donny van de Beek. Het is ook een elegantere voetballer om naar te kijken. Maar als hij niet in alle aspecten verbetert, dan blijft hij gewoon speler van PSV.”

Johan Derksen sloot zich volledig aan bij zijn collega. “Ik ben het helemaal met je eens. Tegen Arsenal was het goed als leerproces voor hem. Op basis van zijn uitstekende techniek en inzicht kan hij zich tegen RKC handhaven.”

“Uitstekende voetballer. Maar op topniveau mist hij agressie, snelheid én balbehandeling. Veerman kan niet naar een topcompetitie. Hij heeft nóg een nadeel. Hij is erg zelfingenomen. Hij vindt het onbegrijpelijk als hij als ‘sterspeler’ gewisseld wordt”, aldus Derksen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Keihard aangepakt. Niet normaal zeg. Ik hoop dat ik op m'n werk nooit zo genadeloos hard wordt aangepakt, daar zou ik nooit overheen komen.
Zoals gezegd, goede leerschool, wie weet wordt ie hier beter van.

Hij pakt hem niet keihard aan. Hij verteld exact hoe het zit. Joey moet in een hoop nog flink vooruit gaan wil hij meekomen in een topcompetitie.

18 oktober 2023 om 01:01

Vraag mij oprecht af of Veerman dat zelf wel wilt. Vertrek uit Volendam en uiteindelijk naar PSV lag ook al gevoelig voor hem. Volgens mij vind hij het wel prima om in NL te spelen, naar Volendam te gaan wanneer het uitkomt en niet 120% te geven. Niks mis mee overigens, zou prima jaren meekunnen in de NL top. Niveau Arsenal oid gaat hij nooit halen en ik vraag mij af of Veerman een persoon is om bij een Duitse middenmoter oid te gaan spelen.

18 oktober 2023 om 07:44

Hij zou dezelfde transformatie moeten maken als Kokcu, maar vraag me af of dat nog kan. Hij is ouder dan Kokcu en Kokcu is die transformatie 2-3 seizoenen terug gestart.

18 oktober 2023 om 08:21

Ik vind het al beter worden onder Bosz maar voor een topcompetitie moet het natuurlijk nog beter. Wel kunnen we zeggen dat hij met afstand de meest creatieve middenvelder is in de eredivisie momenteel en naar mijn mening ook de beste. Dat hij dan een keer de bal over de zijlijn knalt zal best, maar hij geeft later ook een goede pass op Brobbey wat uiteindelijk net geen penalty was.

18 oktober 2023 om 09:16

@memphisdepay, Veerman is inderdaad creatief, maar met afstand de meeste creative middenvelder is overdreven. Timber en Stengs zijn andere spelers maar zorgen dit jaar ook voor enorm veel creativiteit bij Feyenoord. Puur kijkend naar de eredivisie komt Veerman op 2 goals, 4 assists, 5 big chances created, 4,8 keypasses, Stengs komt op 2 goals, 5 assists, 4 big chances created, 3,8 keypasses, Timber komt op 1 goals, 4 assists, 6 big chances created en 2,5 keypasses . Zo'n groot verschil is het niet, waar Stengs het qua rendement dus nog beter doet. en waar Timber 2 jaar jonger is.

18 oktober 2023 om 13:00

Als spelverdeler op 8 is niemand in de eredivisie beter dan Veerman. Timber is een box to box en stengs een 10

18 oktober 2023 om 13:46

@protheus, dus? We vergelijken middenvelder, dat ze het anders invullen doet er niet toe. En qua statistieken ligt het dichtbij elkaar, dus met afstand de meest creatieve middenvelder betwijfel ik met onderbouwing

18 oktober 2023 om 15:31

Het verschil is dat er met de handelingssnelheid van Kokcu niets mis is. Daar ligt juist het grote probleem van Veerman en ook de reden dat hij moeite heeft met de aspecten die Van Der Gijp aanhaalt.

18 oktober 2023 om 15:37

@sirius, maar zou de handelssnelheid bij een betere conditie en bepaalde training op coordinatie/versnellingene etc. niet omhoog kunnen gaan?
Als ik in een wedstrijd vroeger niet fit was dan ging mijn handelingssnelheid ook naar beneden.

18 oktober 2023 om 19:51

Dat zou Veerman idd wel kunnen verbeteren alleen waar Kokcu die transformatie onderging heeft Veerman niet de zelfreflectie en intrinsieke motivatie (zoals het lijkt vanaf de buitenkant) om datzelfde te doen. En ik denk toch dat het twee dingen zijn niet wel in je moeten zitten.

18 oktober 2023 om 20:35

Memphis dat was een hele goede bal ja, en had een penalty moeten zijn. Maar ik vraag mezelf af Veerman door groeien naar een international, toekomst zal het uitwijzen.

Veerman is leuk voor de Eredivisie, maar komt zwaar tekort voor alles wat daarboven zit. Althans, voor nu..

17 oktober 2023 om 23:01

Kan je van half Oranje zeggen. We moeten gewoon accepteren dat we op een paar spelers na gewoon geen wereldelftal hebben. De aanval is kut, het middenveld oke en de verdediging goed.

17 oktober 2023 om 23:27

Waarom is de aanval kut? Wanneer iedereen fit is heb je met bijv. Lang - Gakpo - Malen volgensmij een prima aanval. Geen wereldtop, maar wel 3 aanvallers die de Eredivisie allang ontgroeid zijn. Vind niet dat je dat "kut" kunt noemen. Kroatië bijv. heeft ook geen wereld elftal, maar weten in toernooien wel ver te komen. Waarom zou je alleen maar wereldspelers willen hebben? Frankrijk heeft op 11 posities een wereldspeler staan, maar verliest wel een finale van Argentinië wie op veel plaatsen ook helemaal geen toppers heeft staan.

17 oktober 2023 om 23:54

@rutgerrr:

Je moet het Nederlands Elftal niet beoordelen op basis van de spelers die gisteren op het veld stonden. Daarvan staan er maar drie of vier in de basis als iedereen fit is. Er zijn gewoon uitzonderlijk veel geblesseerden nu.

17 oktober 2023 om 23:54

Kut is inderdaad overdreven, maar om echt ver te komen in een eindtoernooi heb je eigenlijk tenminste één aanvallend ingestelde speler nodig van wereldniveau (kan ook een middenvelder zijn). Die hebben we simpelweg niet. Dan is het hopen dat er eentje het onwijs op de heupen krijgt, zoals Depay een paar jaar geleden, maar normaal gesproken doe je gewoon onder tegen de echte toplanden.

18 oktober 2023 om 00:04

Ze verliezen een finale, maar hebben in de laatste 7 jaar ook 3 toernooien gewonnen. Zoveel wereldspelers werpt toch aardig zijn vruchten af zou ik zeggen😅 Maar je hebt wel gelijk. Je kunt als team ook ver komen mits je er een paar tussen hebt lopen die het verschil maken. In elke linie eentje en je kunt al een hoop bereiken.

18 oktober 2023 om 00:13

Kut is natuurlijk niet de meest nette omschrijving.
Hoe goed of slecht je de aanval in schaalt hangt wel een beetje af van je referentie kaden.

Als dat de beste 5-10 landen in Europa zijn, zeg maar de favorieten voor de EK titel en de gevaarlijkste outsiders dan is een aanval Lang - Gakpo - Malen wel behoorlijk B garnituur waarvan eigenlijk alleen Gakpo op dit moment een end richting de top gaat. Vraag buiten Nederland om een lijstje met de 20 of 30 beste europese aanvallers en niemand zet er een Nederlandse speler tussen.

Je hoeft niet alleen maar wereld toppers te hebben. Er zijn inderdaad niet veel landen die alleen maar top spelers hebben. Maar in de regel is het wel makkelijker wanneer je voorin een aantal spelers hebt lopen die er bovenuit steken en die heeft Nederland niet. Argentinie is daar misschien wel een mooi voorbeeld van.

Overigens had kroatie het afgelopen WK, waar ze steeds penalty series nodig hadden om door te komen misschien geen groots elftal. Maar het team van 4 jaar geleden had die kwaliteiten in mijn ogen wel.

18 oktober 2023 om 00:25

@zanazanyan De verdediging was geen wereld top natuurlik in 2010 maar het centrum Mathijsen - Heitinga deed het heel aardig bij op dat moment behoorlijk Bundesliga en PL clubs. En hij speelde inderdaad wel in de eredivisie, maar van Bronckhorst die jaren in de Europese top had gespeeld kun je natuurlijk niet vergelijken met de jongens die daar nu doorbreken.

Daarvoor stonden als defensieve middenvelders De Jong (manchester city) en Van Bommel (niet helemaal voor niets de eerste niet Duitse aanvoerder ooit van Bayern).

Misschien inderdaad geen wereld top en minder dan wat we nu hebben, zeker centraal. Maar wel heel lastig om door heen te spelen en zeker geen standaard eredivisie niveau.

18 oktober 2023 om 15:34

@aguerooo - Nou ja, de slechtste aanvallende basisspeler van de toplanden is alsnog beter dan onze beste aanvaller (al zit er geen groot verschil tussen het niveau van de aanvallers). Daarnaast zijn het ook veelal momentenvoetballers die lang niet altijd hun dag hebben.

17 oktober 2023 om 23:02

Hij kan nu prima meekomen in de Eredivisie en er zal nog wel wat rek in zitten maar wordt hooguit middenmoot in een topcompetitie. Ik denk dat Reijnders, Wieffer en Gravenberch hem ook uit de basis gaan houden bij NL elftal.

Geef hem een jaartje Slot en hij presteert prima. Veerman heeft bakken met talent maar niet de juiste mentaliteit.

17 oktober 2023 om 22:45

Vergelijk hem met Kokcu 2 jaar terug. Die stap moet Veerman ook maken. Dat heet discipline

17 oktober 2023 om 22:56

Onzin natuurlijk, net of Slot ff elke voetballer die hij tegenkomt beter kan maken. Veerman mist meer dan alleen mentaliteit.

17 oktober 2023 om 23:55

"geef hem een jaartje Slot en hij presteert prima."

Ik denk dat je dat ook prima aan Bosz over kunt laten.

17 oktober 2023 om 23:57

Daar is Arne het ongetwijfeld mee eens, kan me dat interview herinneren waarin je zag dat hij zo erg baalde dat Veerman naar PSV ging😂

18 oktober 2023 om 15:36

Dat zou kunnen als mentaliteit het grootste probleem was, maar Veerman mist de benodigde handelingssnelheid. Er is geen coach die je daarbij kan helpen. Het gaat allemaal gewoon veel te traag bij Veerman.

Wat Gijp nou zegt is precies het verschil tussen Veerman en een Kokcu bijvoorbeeld. Kokcu kon voordat Slot kwam ook alles doen wat Veerman deed maar zodra het ging om fysiek kwam hij tekort. Veerman is koppig als wat die gaat echt nier harder werken. Hij vind zichzelf geweldig zo komt hij over. Tegen gelijkwaardige tegenstanders Ajax Feyenoord valt hij meestal tegen. Hij maakt soms in een wedstrijd vuile meters, maar hij mist de drijf van Koopmeiners of Reijnders ook deze gasten hebben een goede techniek en zijn verder nu door harder werken. Hij heeft zoveel techniek.

18 oktober 2023 om 15:37

Het grote verschil echter is dat Kokcu weliswaar kon wat Veerman kan, maar Kokcu kon het ook veel sneller uitvoeren.

Gijp dacht dat Veerman tegen Frankrijk op de bank zat... Zou hij de wedstrijd wel gezien hebben?

17 oktober 2023 om 23:15

Die was op dat schot over het doel zo onzichtbaar dat vele zelfde dachten volgens mij.

18 oktober 2023 om 16:48

Dat is nog altijd 1 schot meer dan al die andere..

Gespaard? Als er een speler is waar de media bovenop zit is het Joey Veerman wel 🤣. Zelfs als hij een keer goed speelt wordt er vooral geklaagd dat hij tegen betere clubs niet goed is.

Laten we wel wezen, wie speelde er nou wel goed? Hartman was een positieve verassing. Van Dijk, Ake en Dumfries redelijk. Maar dat is het dan wel.

Veerman vind ik sowieso een speler die voetballend de top van de Eredivisie is. Maar mentaal te zwak is voor een hoger niveau. Zo heb je natuurlijk ook spelers als Payet en Fekir gehad die qua talent hoger aan konden maar het qua mentaliteit af lieten weten. Daarin is Veerman echt niet alleen, en die twee konden ook wel wat beter voetballen..

Het enige makkelijke vind ik dat een De Roon of Bergwijn meteen weer de kop van jut zijn voor velen. Maar je over Geetruida of Simons niemand hoort. Wat waren die een partij slecht zeg..

17 oktober 2023 om 22:49

Ik heb over Xavi heel veel slechts gelezen afgelopen interlandperiode. En Geertruida was inderdaad belabberd, maar die vind ik vooralsnog ook erg wisselvallig in Oranje. Nog niet de betrouwbare kracht gebleken die je moet zijn centraal achterin bij Oranje. Ook die laat zien dat hij nog stappen moet zetten om aan te haken bij een niveau hoger.

17 oktober 2023 om 23:04

Geertje doet het Europees goed

18 oktober 2023 om 15:38

Bij Feyenoord ja, waar je dergelijke wedstrijden zeldzaam zijn. In Oranje is hij vooralsnog een dissonant. Dat mag ook gewoon gezegd worden. Koopmeiners speelt ook prima bij Atalanta, maar is ook waardeloos in Oranje.

17 oktober 2023 om 22:54

Iedereen valt over die twee heen hoor. Xavi is zo vaak de sjaak met zijn huilharses, en terecht.
Dumfries redelijk? Heeft precies 0 voorzetten gegeven. Was echt een belabberde pot voor hem (ook).

17 oktober 2023 om 23:06

@foortje, we speelden met precies 0 rechtsbuitens. Xavi is dat niet en moet daar nooit neergezet worden. Natuurlijk waren er blessures enzo, maar Dumfries heeft geen enkele voorzet kunnen geven omdat er echt geen enkele mogelijkheid was om zijn kracht te gebruiken. Nee dan moet hij even 2 man uit gaan spelen, dat heeft hij nog nooit gekund. Hij moet een steekpass krijgen en met zijn snelheid die verdediger voorbij denderen. Echt niemand heeft dat ook maar 1 keer voor elkaar gekregen bij hem.

Hartman en Reijnders waren de enige 2 die echt goed waren deze interlands. Malen, Brobbey en Stengs waren de aanvallende wissels. Nou dan weet je wel hoe het ervoor staat.

17 oktober 2023 om 23:10

@MartijnR
Eens met je verhaal behalve over Payet en Fekir, Payet was een sensatie in de Premier League maar wilde dolgraag terug naar Marseille, niet vanwege een slechte mentaliteit maar puur omdat gij heimwee had. Fekir is een ander verhaal, geweldig bij Lyon maar na een heel zware knieblessure nooit meer de snelheid die hij daarvoor had, Liverpool had belangstelling maar hij zou niet door de keuring heen komen, alleen Betis durfde het risico te nemen maar ook daar geen motivatieprobleem.

Veerman is sws geen Oranje materiaal. Liever Gravenberch, Van de Beek (als hij fit is en wedstrijdritme heeft) en Babadi, Frenkie, Xavi en Rijnders. De rest is leuk voor opvulling. Hopen dat ze allemaal fit blijven en spelen, dan heeft Oranje een aardige selectie.

17 oktober 2023 om 22:50

Babadi en van de Beek? De een is niet eens doorgebroken bij PSV en de ander raakt al een tijdje geen knikker?

17 oktober 2023 om 22:52

Ik ben gestopt met lezen bij 'van de Beek'. Mijn god, als er iemand door de mand gevallen is.

17 oktober 2023 om 22:57

Was ik maar zo slim want ik bleef wel lezen en de volgende naam in het rijtje was Babadi. Dat was het moment dat ik wist dat ik getrolled werd.

17 oktober 2023 om 22:54

Meen je dit echt serieus, vd Beek en Babadi? Vd Beek heeft nog niet echt wedstrijdritme opgedaan. Babadi moet zich eerst nog maar eens laten zien bij PSV en Jong Oranje. Die laatste wedstrijd in Jong Oranje geeft wel aan op welk niveau hij zit.

18 oktober 2023 om 00:02

Ik heb me afgelopen interlandperiode echt vermaakt hoe je elke keer Babadi heel stilletjes in je lijstje verwerkt. Complimenten.

18 oktober 2023 om 05:54

Ik wil je graag even bedanken. Je hebt vroeg op de dag al een grote glimlach op mijn gezicht laten verschijnen. Donny van der Beek, die al jaren geen wedstrijd gespeeld heeft en waarvan United liever vandaag en morgen afscheid neemt als redder van Oranje. Ik neem aan dat je reactie cynisch bedoeld is.

Wat raaskalt die Gijp nou allemaal? Volgens mij heeft vrijwel niemand gezegd dat Veerman op het niveau van Arsenal of Frankrijk zit. Probleem is dat we niet veel beters hebben op de Nederlandse velden en in Oranje, éénoog is koning in het land der blinden zeg maar.

Zeiksnor. Tegen Frankrijk was het prima. Geen top. Alleen tegen Griekenland was het matig. Maar heel Oranje was matig. Alleen waren Geertruida en Xavi nog vele malen slechter. En dan heb ik het nog niet over Wout weg erme Horst
. Voor wie het niet eens is, kijk de wedstrijd tegen Frankrijk nog maar eens na.
Dat hij nog veel te leren heeft is 100% zeker en te vaak laat hij het niet zien. Tegen Arsenal bijvoorbeeld. Maar om te klagen over zijn wedstrijd tegen Frankrijk is niet eerlijk.

18 oktober 2023 om 00:02

Tegen Frankrijk was het niet prima hoor

Als PSV supporter heb ik een zwak voor Veerman en was dan ook blij dat hij tegen Frankrijk speelde. Eerlijk gezegd vond ik hem tegen Frankrijk ook niet echt slecht spelen, in tegenstelling tot de invalbeurt tegen de Grieken of, zoals gezegd, tegen Arsenal. Hij heeft wel gewoon een paar dingen die de andere middenvelders niet hebben...hij ziet dingen die de anderen - inclusief Frenkie - niet zien, durft de pass vooruit te geven waarbij het hem niet uitmaakt of het 1 linie of 3 linies naar voren is, en uiteraard ook een heel bekeken schot.

Vind ik dat vd Gijp dan ongelijk heeft? nee zeker niet. Zijn grootste probleem is zijn handelingssnelheid...dat is het grootste verschil tussen de uitblinker Veerman (tegen kleinere ploegen) en de koekebakker Veerman (arsenal): zo gauw het tempo omhoog gaat ziet hij het nog wel, maar kan hij het niet uitvoeren in de tijd die hij krijgt. Dat is hét verbeterpunt voor Joey. Tuurlijk hij mag best wat fysiek sneller en sterker worden, maar de handelingssnelheid is het verschil tussen wel zijn spel kunnen spelen en niet. De grote vraag is inderdaad of Veerman zelf wel vind dat hij daaraan moet werken, en die discipline kan opbrengen of niet. Hij is nogal een beetje eigenwijs onze Joey.

Het helpt ook niet mee (qua motivatie) dat hij hoe dan ook "het 2de plan" zal zijn. Ik verwacht (en hoop) dat Frenkie/reijnders het centrale middenveld blok gaan vormen. Zelfs als Joey zich verbetert in elk aspect dat vd Gijp aanhaalt, is hij niet beter dan Frenkie of Reijnders. Maar als we straks een Oranje hebben waar Frenkie, Reijnders, Wieffer, Veerman 2.0, Schouten en evt Koopmeiners (ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe die het momenteel doet) beschikbaar zijn voor 2 plaatsen...ga ik niet klagen eerlijk gezegd :D

17 oktober 2023 om 23:27

Beste beschrijving die ik tot nu toe heb gelezen over Veerman, hulde. Ben het dan ook helemaal met je eens op je lijstje met middenvelders na. Daar gaan op termijn Gravenberch en Q. Timber zich tussen melden is mijn voorspelling.

Koopmeiners en De Roon zijn wel klaar in Oranje en Veerman, indien hij niet de tot jou gedoopte 2.0 versie van zichzelf wordt, zal het lastig krijgen zijn plekje te behouden.

17 oktober 2023 om 23:35

Koopmeiners is pas 25. Valt in Oranje vaak tegen maar zolang hij bij Atalanta blijft presteren blijft hij gewoon bij Oranje hoor.

17 oktober 2023 om 23:44

Heeft niks met zijn kwaliteiten te maken maar eerder met de kwaliteiten van de andere middenvelders die ik persoonlijk hoger aan sla, ook in potentie.

Wordt hoe dan ook interessant en dringen geblazen op het middenveld in Oranje de komende twee jaar en dat is nog zonder talenten die we momenteel niet eens kennen en als een komeet kunnen opkomen.

18 oktober 2023 om 00:48

Ik zie Gravenberch meer een optie voor de aanvallende middenvelders, dus als concurrent van Xavi die de laatste 2 interlands nou niet echt denderend speelde. Quintin Timber was ik even vergeten ja, mijn excuus, die hoort daar natuurlijk gewoon bij. De Roon ben ik helemaal met je eens, die kan niet meer. Koopmeiners daarentegen is nog jong genoeg. Wellicht ben ik wat gekleurd richting Teun, aangezien hij in FM een van de allerbeste Nederlandse middenvelders wordt rond zijn piek leeftijd (27/28)

Dit is toch gewoon de waarheid. Veerman heeft niet de drive en het vermogen om mee te kunnen in de grotere competities. Iig niet bij een grote club op topniveau. Aan de bal kan hij best wat, maar is vaak te laat als hij mee terug moet. Maar, het is echt geen schande om nog wat jaren bij PSV te voetballen en wie weet een leuk clubje in het buitenland. Af en toe mee met oranje naar een EK of WK is ook leuk, maar wel om de bank warm te houden.

17 oktober 2023 om 23:26

Gast, hij heeft nog niet buiten de Eredivisie gespeeld, dus hoe kan je nou zeggen dat hij niet mee kan in de top competities? Reijnders idem, is meteen 1 van de belangrijkste spelers in Milaan

Van de debutanten vond ik Reijnders de enige die met vlag en wimpel overeind bleef. Maar dat er over debutanten kanttekeningen worden geplaatst is in die zin terecht, juist omdat het hun eerste keer is. Maar Reijnders staat voor nu buiten discussie. Veerman niet en daarom heeft Gijp gelijk er vraagtekens bij te zetten.

17 oktober 2023 om 23:29

Ehh, Hartman?

18 oktober 2023 om 00:09

Ook goed, maar minder overtuigend dan Reijnders. Ik vond hem bij de eerste Franse goal er niet goed uitzien. Maar zelfs los daarvan vond ik Reijnders meer overtuigen dan welke debutant dan ook...

18 oktober 2023 om 08:00

Grappig aangezien het niet een debuut was van Reijnders. Dus puur kijkend naar debutanten heeft Hartman het ontzettend goed gedaan. En kijkend naar deze 2 wedstrijden waren ze allebei erg goed. Coman bijna niet gezien tegen Nederland!

18 oktober 2023 om 11:32

invalbeurt Griekenland, oke - basisdebuut, dan.

Mensen die zeggen dat Veerman niet goed speelde, moeten maar gaan padellen ofzo.

Ja hij mist fysiek en is mentaal nog niet daar waar hij zou moeten zijn, maar zijn pass, vooral zijn steekpass is een dodelijk wapen, die Oranje goed kan gebruiken. Nog een paar stappen in zijn ontwikkeling en dan is hij rijp voor de wereld top.

Zo irritant dat veel mensen denken dat je alleen goed bent als je tackle goed is of veel goals en assists maakt. Een zuivere pass is net zo belangrijk. Zet Veerman naast Frenkie en Reijnders en je hebt een droom middenveld

18 oktober 2023 om 09:13

Ik denk oprecht dat je zelf beter kan gaan padellen (loze opmerking altijd) als je vind dat Veerman een paar stapjes van de wereldtop af zit. En goed speelde? Tegen Frankrijk was het degelijk, niet heel slecht maar ook zeker niet goed. Tegen Griekenland was het 3x niks.

Hoezo heeft Veerman in potentie meer dan van de Beek? Je ziet aan alles bij Veerman dat hij prima kan voetballen alleen dat hij geen kwaliteiten heeft die een topvoetballer moet hebben. Fysiek niet, snelheid niet, handelingssnelheid niet maar ook het stukje spel inzicht. Het lijkt serieus af en toe wel een oud wijf als je hem achter de bal aan ziet rennen. Zet op totaal de verkeerde momenten druk en wordt simpel uitgespeeld en heeft niet het loopvermogen om daarvoor te compenseren. Veerman zou in de PL simpelweg niet meekunnen. Dat gaat veel te snel voor die jongen. Typische eredivisie speler en ook bij Oranje heeft hij weinig te zoeken..

Helemaal eens met Gijpie. Totaal overschatte voetballer. Laat Europees en internationaal niks zien.

Mooi-weer-voetballer voor de Eredivisie. Als hij z’n best doen kan hij in de onderste laag van de subtop van Europa lekker meevoetballen. Niks mis mee, heb je ook een prachtige carrière gehad.

Veerman komt gewoon handelingssnelheid tekort als het niveau omhoog gaat. Dat zag je ook al tegen Arsenal en bij Frankrijk ook. Een speler die bijvoorbeeld nooit in de top van de Premier League kan spelen waar het tempo vele malen hoger is.

Ik denk dat voor elke speler die in de ED speelt dat er nog stappen bij moet om in de europese top mee te kunnen. Er zijn spelers die die stappen maken (nu ook met Reijnders) en er zijn spelers die die stappen nooit zullen maken. Dat wil niet zeggen dat je geen goede voetballer bent. En wij zullen altijd spelers in het Nederlands Elftal houden die die stap nooit zullen maken.

Joey is een prima speler met een aardige techniek en trap, maar zodra het niveau flink omhoog gaat kan hij niet meekomen. Dat is gewoon een constatering. En dat zal Joey zelf ook stiekem wel weten. Datzelfde heb ik met Steven Berghuis in mindere mate ook een beetje.

Keihard? Zoals anderen al hebben aangegeven, hij geeft gewoon terechte kritiek.

Veerman is een getalenteerde voetballer met uitstekende pass. Maar je zag in de afgelopen wedstrijden van Oranje en in de CL dat hij handelingssnelheid mist.

Dat is iets wat je echt wel kan verbeteren en trainen. Wat dat betreft benieuwd hoe hij het in de komende wedstrijden in de CL doet. Als je daar al verbetering ziet kan hij een stap omhoog wel aan.

En als hij een stap maakt hangt het er ook vanaf waar hij heen gaat. Duitsland, Italië of Spanje zou bijv een goede keus zijn. Tempo en niveau is hoger dan van de ED, maar niet gelijk zo moordend snel als in de PL.

Manolev, wie was dat ook al weer?
Wat van der Gijp zegt over voetbal is niet serieus te nemen.
Twee keer dezelfde pass laten zien die mislukt. Knappe analyse, tjongejonge.
Waarom niet de pass op Brobby in de blessuretijd twee keer laten zien?
Die was weer perfect op maat. Brobby kon zo doorlopen naar de goal.

Veerman is een geweldige speler, toevallig ook nog met een eigen mening.
Daar kon je van der Gijp in zijn actieve carriere niet betrappen. Die liep als een schoothondje achter Ruud Gullit aan. Zonder Ruud was het bij alle clubs zwaar onvoldoende.

Onzin titel van VZ, Gijp pakte hem helemaal niet hard aan. Sterker nog hij denkt dat Joey ver kan komen als hij sterker word. Hij acht hem nu alleen te licht qua fysiek kracht voor een topcompetitie.

Voor degene die het gezien hebben: Gijp zegt letterlijk hopelijk heeft die vanaf de bank gezien tegen Frankrijk dat hij beter moet. Genee corrigeert hem door te zeggen dat hij gewoon in de basis stond, en dan zegt Rene Ohh stond die erin ik had gehoopt dat hij het vanaf de bank had gezien...
Nou sorry hoor maar dan zwets je ook maar wat. Verder wel eens dat het beter moet met Veerman vooral in agressiviteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren