Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst krijgt kans als hoofdtrainer in De Kuip

Laatste update:
/

Feyenoord gaat volgend seizoen aan de slag met Giovanni van Bronckhorst als nieuwe hoofdtrainer. Dat laat de nummer drie van de Eredivisie maandagmiddag officieel weten. De veertigjarige Van Bronckhorst volgt Fred Rutten op, die niet langer dan één jaar trainer is in De Kuip. Van Bronckhorst kwam als speler al uit voor Feyenoord, van 1993 tot 1998 en van 2007 tot 2010. Hij was daarna assistent van Ronald Koeman en is dat dit seizoen van Rutten.

Van Bronckhorst tekent voor twee seizoenen als hoofdcoach. Jean-Paul van Gastel, die nu net als hij nog assistent-trainer is zal Gio gaan helpen in Rotterdam-Zuid. Van Gastel zal op korte termijn voor drie seizoenen tekenen en ziet dus toekomstmuziek in een voortdurende rol als assistent-coach. Dat de keuze op Van Bronckhorst is gevallen, komt niet als een verrassing. Martin van Geel zei vorige week zondag al dat Van Bronckhorst en Van Gastel als eerste optie werden gezien binnen Feyenoord.

Hij zei daarbij niet in welke rolverdeling, maar nu wordt het dus Van Bronckhorst als de sterke man voor de groep en Van Gastel als zijn rechterhand. Eerder deze maand sprak Van Geel informeel met de twee over de toekomst van Feyenoord en al vlot daarna schoof zaakwaarnemer Guido Albers aan, om ook het zakelijke deel te bespreken. Van Bronckhorst zit nog zes Eredivisieduels op de bank als assistent en heeft het daarna zelf voor het zeggen.

Is Giovanni van Bronckhorst een goede keuze van Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws dat Van Bronckhorst samen met Van Gastel volgend jaar voor de groep komt te staan. Die jongens hebben inmiddels 4 jaar als Assistent gewerkt met verschillende ervaren trainers en zijn er denk ik wel aan toe.

Nu vooral benieuwd naar de invulling van de selectie van volgend jaar en wie de 3e man wordt? Wie wordt de "ervaren" man waar zo veel/lang over gesproken wordt.

23 maart 2015 om 17:05

sympathieke en denk wel slimme jongen, alleen denk ik dat dit net iets te vroeg is voor hem als hoofdtrainer, vooral omdat de spelers van feyenoord ook erg jong zijn zou ik voor een meer ervaren iemand gekozen hebben

maar ik gun het hem wel

23 maart 2015 om 17:07

Zoals wie dan? Volgens mij heeft Feyenoord ook eerst gekeken naar ervaren Nederlandse trainers maar die zijn er gewoon niet.

Ze zijn of niet geschikt voor Feyenoord (niks bewezen) of ze willen niet. Dan vind ik dit het volgende beste alternatief.

23 maart 2015 om 17:11

Er zijn juist meer dan genoeg ervaren Nederlandse trainers, m1ch43ll, wat een kulargument.

Bert van Marwijk, Dick Advocaat, Co Adriaanse, Mario Been, Leo Beenhakker, etc., etc.

Alleen... schijnbaar zat er geen geïnteresseerde / geschikte tussen, als daar werkelijk naar is gezocht. Maar zijn er honderden... (http://nl.wikipedia.org/wiki/categorie:nederlands...

23 maart 2015 om 17:16

Natuurlijk zijn er honderden Nederlandse trainers... Maar ik heb het over (internationaal) ervaren trainers.

Categorie Koeman/advocaat/adriaanse.

Over je lijstje:
- Van Marwijk heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in een 3e termijn.
- Advocaat wil überhaupt niet meer in Nederland trainen.
- Adriaanse heeft Feyenoord al 2x afgewezen en wil niet.
- Mario Been heeft te hard gefaald in het verleden. Dat pikt het legioen niet (denk ik).
- Leo Beenhakker is inmiddels te oud en deels hetzelfde verhaal als met Been natuurlijk.

Heb je nog meer suggesties?

23 maart 2015 om 17:17

bert van Marwijk en Adriaanse hadden al aangegeven niet te willen, dick advocaat volgens mij ook. Been ? serieus? Beenhakker ook nog noemen?
dat was zo'n succes de vorige keer pff

23 maart 2015 om 17:18

hij bedoelt natuurlijk beschibare ervaren trainers. grapjas.
en je noemt 5 namen op waarvan allen al gezegd hebben niet te willen of feyenoord wil ze niet.

23 maart 2015 om 17:19

Van Marwijk en Advocaat hebben bedankt. Adriaanse heeft al lang geleden aangegeven het niet te doen vanwege zijn Ajax verleden. Been was geen succes en Beenhakker kan niet echt door één deur met het bestuur. Ik denk dat Gio veruit de beste keuze is.

23 maart 2015 om 17:21

De namen die jij opnoemt hebben aangegeven hier niet voor open te staan. Dan blijven er weinig trainers van naam over, die geschikt zijn voor Feyenoord. Dit lijkt mij ook de beste oplossing.

23 maart 2015 om 17:25

Van die 5 hebbem er al 3 duidelijk gemaakt het niet te willen. Dan houdt het al snel op.

23 maart 2015 om 17:37

Denk niet dat Mario Been ooit nog terug komt, van de andere trainers zou ik alleen Adriaanse geschikt vinden omdat hij eerder heeft bewezen goed met jeugdspelers om te gaan.

23 maart 2015 om 17:38

Dan is gio dus de beste oplossing! Daar komt bij dat er geen enkele trainer zoveel krediet bij het legioen zal hebben als gio, geen van marwijk, geen advocaat en al helemaal geen trainer met een ajax verleden als adriaanse. Ik vind de periode van Been nog te recent om die optie serieus te nemen. Daarnaast wil ik mijn respect uitspreken voor JP! Hij verkiest een langdurig verblijf bij Feyenoord boven zijn carriereontwikkeling. Dit zal de continuiteit en doorstroming tussen de jeugdopleiding en de A-selectie ten goede komen.

23 maart 2015 om 17:39

Volgens mij werd Beenhakker kampioen met Feyenoord. Niet zo slecht toch

23 maart 2015 om 18:40

Ja en als TD haalde hij Ignjatovic en Babovic. Van Geel haalde met hetzelfde budget Guidetti en Bakkal.

23 maart 2015 om 18:42

Veel mensen zeiden ook dat het te vroeg was voor Frank de Boer en Cocu. Kul argument dus.

23 maart 2015 om 18:50

Van Marwijk wil niet, Advocaat wil liever geld, Been was een flop, Adriaanse is niks voor in Rotterdam en veel grootspraak, Beenhakker zit bij Sparta en zit echt nirt te wachten in een fulltime job als hoofdcoach! Dan ga ik maar verder... Bosz is al eens afgekeurd en wordt er uitgekotst, Moniz wil ook liever buitenland en meer geld, wie heb je dan nog? Ten cate en Rijkaard gaat m zeker niet worden. Jij praat veel te makkelijk maar brengt 0,0 goede inbreng maar probeert wel andere af t schieten, beetje zielig

23 maart 2015 om 21:39

Wat kunnen jullie slecht lezen zeg. Ik noemde maar wat namen. Zijn er vast nog veel meer.

24 maart 2015 om 08:55

WE hebben de laatste jaren meer ervaren trainers gehad. Zijn we daar kampioen mee geworden? Nee.... Ervaring heeft niet altijd goed te zijn. van Bronckhorst en v Gastel kennen de jeugd en weten hoe ermee om te gaan. Ze hebben daarnaast door de voetballerij genoeg mee gemaakt waaruit ze ook ervaring hebben gehaald. Kijk alleen de CV van Gio.

23 maart 2015 om 17:20

Inderdaad, geweldig nieuws op deze maandag! Prachtig dat de traditionele top drie, oude helden van Oranje en die alle drie belangrijke rollen gespeeld hebben bij de Europese top nu trainer zijn! En ja Gio, die rush tijdens het Wk van 2010 zal ik nooit meer vergeten. Werd helemaal gek, wat was dat een speciaal en f-e-n-o-m-e-n-a-a-l moment..

23 maart 2015 om 17:26

Die goal tegen Uruguay was natuurlijk geweldig. Dat doelpunt is de hele wereld over gegaan. Was ook een prachtige manier om je carriere af te sluiten natuurlijk.

Nu hopen dat hij zijn trainers loopbaan met net zoveel inzet, passie en resultaat kan gaan vormgeven als dat hij als speler deed.

23 maart 2015 om 17:30

Misschien wou die Nederlandse trainer ban hertha wel ben even zijn naam kwijt

Volgens mij was er laatst een bericht dat hij na dit seizoen op straat staat

En de ervaring uit de BL kan nooit kwaad lijkt me

23 maart 2015 om 17:33

Luhukay bedoel je

23 maart 2015 om 17:48

Ja die bedoel ik
Dankje -NEC-

23 maart 2015 om 17:48

Bedoel je niet zijn rush tegen Italie in 2008 Sulejmanii? Tegen Uruguay was een pegel van jewelste.

23 maart 2015 om 20:39

Juicher, was die Rush 2008 ja? Zou zomaar kunnen dat ik in de war kom.

23 maart 2015 om 20:43

Inderdaad, hoop dat hij het red! Hij zal in ieder geval meer dan genoeg krediet hebben.

25 maart 2015 om 16:02

Luhukay leek me ook best een goede optie voor Feyenoord! Deze man wordt in Nederland danig ondergewaardeerd is mijn mening.

Ik denk alleen niet dat hij het ziet zitten als Assistent van Gio. Met hun molukse roots zouden ze wellicht best een goed koppel kunnen zijn?

23 maart 2015 om 18:52

Frankie bij Ajax, daarna Cocu bij PSV en nu Gio bij Feyenoord. Het is gewoon duidelijk tijd voor een nieuwe generatie trainers die allemaal hart hebben voor hun eigen club.

Fantastisch. Ben benieuwd wie er als ervaren assistent bijkomt. Bevestiging van Kuyt verwacht ik ook deze week.

Mooi voor Feyenoord! En heel mooi dat nu 3 tot voor kort internationals bij de top 3 de kans krijgen (gio, De Boer en Cocu). Ben heel benieuwd hoe hij het gaat doen.

23 maart 2015 om 17:08

Niet zomaar internationals: record internationals van Nederland! Erg mooi voor Feyenoord en het Nederlandse voetbal dat drie van deze iconen de macht hebben in de top.

23 maart 2015 om 17:17

Fc Barcelona is breed vertegenwoordigd! Als het nu niet lukt om een beetje Barca-speler naar de Eredivisie te lokken...

23 maart 2015 om 18:25

ja inderdaad dat was zo'n succes bij Ajax ...

Prima besluit van de club! Samen met Van Gastel kan dit een succesvol duo worden. Kent de club, de werkmethodes en is nog relatief jong
Overigens denk ik meteen weer terug aan die goal tegen Uruguay, wat een wereldgoal

23 maart 2015 om 17:08

Hij gaat zelf niet mee doen toch? Hoop dat die snel zijn eigen stijl ontwikkeld. Zijn eigen methodes toepast en een goede ervaren assistent erbij krijgt die zijn zwakkere punten af kan dekken

Lijkt me een prima keus. Natuuflijk sltijd afwachten hoe een onervaren trainer het gaat doen vij een grote club, maar bij Ajax en PSV heeft het natuurlijk ook niet onaardig uitgepakt.

Succes Gio!

23 maart 2015 om 19:52

Bij Twente heeft het niet goed uitgepakt..

Mooi dit. Hij heeft mooi al enige ervaring op kunnen doen en heeft geacteerd op de hoogste niveaus, Barcelona en Nederlands elftal, ik zie dit een hele goed samenwerking worden.

Mooi, goede keus.
Cocu, de Boer en van Bronckhorst bij de top 3, dat is wel mooi.

23 maart 2015 om 17:14

Op basis waarvan is het dan een goede keuze? Ik denk namelijk dat het vooral erg riskant is. Bij Ajax pakte het goed uit, bij PSV in de eerste instantie niet, al lijkt Cocu er wel bovenop te komen, maar welke garantie heb je dat Gio het goed gaat doen bij Feyenoord?

23 maart 2015 om 17:21

Geen enkele, behalve dan de ervaring die hij bij Koeman en Rutten heeft opgedaan.

Daarnaast heeft hij de beloften van Feyenoord/excelsior getraind en was die assistent bij Jong Oranje. Op het hoogste niveau heeft hij nog nergens op eigen benen gestaan.

Is het een riskante keuze? Ja.
Echter vind ik het wel een goede keuze, simpelweg omdat ik geen ervaren Nederlandse trainer zie die volgend jaar Feyenoord verder wil en kan helpen.

23 maart 2015 om 17:22

Die heb je niet. Maar bij ajax was het ook een gok en hebben ze gewonnen, bij psv idem en hebben ze in eerste instantie verloren maar nu gewonnen.

23 maart 2015 om 17:22

Wanneer heb je wel de garantie dat een coach het goed gaat doen?

23 maart 2015 om 17:23

Bij geen enkele trainer heb je de garantie dat het goed uit pakt.

23 maart 2015 om 17:38

Vind het voor dit moment wel de beste keuze, er is helaas niet veel anders. Of het gaat werken is idd nog maar even afwachten.

23 maart 2015 om 17:41

Garanties heb je sowieso nooit

23 maart 2015 om 17:55

Garanties zijn er inderdaad nooit, maar bij een ervaren trainer is de kans op succes wel groter dan bij een beginnend trainer. Op basis daarvan is het dus geen slimme zet in mijn ogen.

23 maart 2015 om 19:04

Bij Ajax pakt het helemaal niet goed uit. De Boer heeft namelijk maar 1 trucje en door het falen van de concurrentie heeft hij 4 kampioenschappen op zijn naam, maar nu het tegen zit most hij de ervaring om het tij te keren.

Prachtig nieuws, hopelijk gooit hij Immers er meteen uit. Kan niet wachten op volgend seizoen!

23 maart 2015 om 17:05

Met een beetje geluk vertrekt Immers van de zomer naar een laag vlieger in Engeland die er dan ook nog 4-5 mil voor wil betalen. De geruchten waren er afgelopen jaar al, hopen dat ze nu uitkomen.

Prima keus van Feyenoord... hoop[ wel hij de tijd krijgt van van Geel..

Kijk dat is nou nog eens leuk ! een echte clubman met bakken ervaring ! en nog recent ook :D this makes my day !

Geniaal nieuws natuurlijk. Lang als assistent ervaring opgedaan. JP als zn assistent. Top!

Geweldige keuze! Deze man houdt van der club en was echt een topvoetballer , nu hopen dat hij ook een goed coach Is.

Goede keuze. Na Cocu en De Boer de laatste topclub die een oud-international het vertrouwen geeft. Ik denk dat hij het goed gaat doen. Vond hem tactisch altijd al sterk dus hopelijk kan hij Feyenoord de komende jaren ook verzorgd laten voetballen.

Logische keuze, kent de klappen van de zweep, weet hoe er gewerkt wordt . Voor Feyenoord is het hopen op een Frank de Boer scenario .

Gefeliciteerd Feyenoord, Gio en natuurlijk de Eredivisie.

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Het is een goede én logische zet van Feyenoord om hem naar voren te schuiven. Ik begrijp niet waarom er zo hard om een grote of gevestigde naam werd geroepen.

Feit is dat hij de Kuip zeer goed kent en de cultuur van Feyenoord goed bewaakt. En wat misschien nog wel belangrijker is, hij kent varkenoord goed. Het is niet iemand die snel om aankopen gaat zeuren maar eerst kijkt wat er daar rondloopt.

Met een paar gerichte aankopen zoals Dirk en John krijgt hij alle ruimte om Feyenoord mee te laten doen om de titel.

Mijn persoonlijke voorkeur zou uitgegaan zijn naar Van Marwyk met Gio als 2e man, maar dit lijkt mij ook een goede optie.. Het is wel te hopen dat Feyenoord er nog een ervaren man bij kan zetten. Ik vind het wel vreemd dat we deze trend nog steeds zo door zien gaan, met een hele onervaren trainer bij een grote club. Ben benieuwd

23 maart 2015 om 17:09

Die wilde niet.

Mr. Feyenoord (zoals er wel meer zijn). Zou voor de club geweldig zijn om met Kuyt/guidetti samen te werken aan een mogelijk langverwacht kampioenschap. Of het realistisch is zie je gaandeweg wel weer, dit hangt van de rest van het team af (en wat de concurrentie laat zien).

Wat vinden de feyenoordfans hiervan? Hadden jullie liever van gastel gehad of vind men dit een goede keus. Ben benieuwd naar de reacties

23 maart 2015 om 17:07

daar is op de fan-sites best wel een spitsing in, ik denk dat het rond 50/50 lag of ze liever Gio of jean paul zagen.
ik persoonlijk vind Gio meer de uitstraling van een hoofdcoach hebben, en van Gastel meer de uitstraling als de eeuwige assistent

23 maart 2015 om 17:09

Van Gastel heeft heel duidelijk aangegeven dat hij nog 20-30 jaar bij Feyenoord wil werken. Hij was dan wel profvoetballer maar heeft geen miljoenen op de bank staan. Oftewel, hij heeft wel geld maar moet nog wel werken om de boel te onderhouden.

Van Bronckhorst is hier wat flexibeler in. Die wil vooral de uitdaging aangaan en doorgroeien. Dat is denk ik de reden waarom het Gio is geworden en niet Jean-paul.

Dat viel natuurlijk wel te verwachten, opvallend dat in tegenstelling tot zijn voorgangers Gio een tweejarig contract voorgeschoteld krijgt. Dat doet denken dat hij zijn eerste jaar vooral mag gebruiken om te gaan bouwen aan een team.

Daarnaast krijgt Van Gastel een nieuw driejarig contract, waarbij hij echt specifiek als cultuurbewaker van de club en schakel tussen jeugdopleiding en het eerste zal fungeren. Dat lijkt mij ideaal, voor beide partijen, ook gezien het feit dat JP baanzekerheid wilde.

Al met al mooi nieuws, ze zullen binnenkort dan wel een tweede assistent aanstellen. Ik weet wel bijna zeker dat dit iemand als Wim Rijsbergen zal gaan worden.

Mooi, goede keus!!!
Prachtig nieuws!!!
Feyenoord gaat een mooie toekomst tegemoet!

@kondogbia: Hoezo Immers eruit? Hij verzet bergen werk, en is belangrijk voor Feyenoord.

23 maart 2015 om 17:08

Hahaha

Merendeel ergert zich kapot al 3 jaar aan Immers. Het is een nummer 10 en moet assists geven, openingen creëren, acties maken en veel meer goals maken.

Als Ajax hem graag wil dan kom ik hem met de fiets brengen deze non voetballer.

23 maart 2015 om 17:09

nee hou maar...hahaha

23 maart 2015 om 17:09

gisteren werd duidelijk, voor de zoveelste keer dat Immers een uitstekende speler is voor als je europees speelt, hem op de bank hebt en in een roulatie systeem gebruikt tegen de onderste 12/13 clubs uit de eredivisie. maar zodra je tegen Ajax, Twente,az, PSV etc speelt heb je meer aan toornstra op 10. werkt overigens net zo hard

23 maart 2015 om 17:14

Pleur een eind op met je hard werken. Je hebt techniek nodig! Daar ontbeert het bij Immers aan. Hij moet weg van de zomer en het interesseert met totaal niet voor hoeveel.

23 maart 2015 om 17:20

haha dat bedoel ik toch juist ! er word bij Immers altijd gezegd, hij moet spelen want hij werkt zo hard voor het team, heb je Toonstra wel eens zien gaan? werkt zowat nog harder en is een veel betere voetballer!

Fijne gast en heeft zeker voetbal intelligentie! Maar hoe is hij met coaching? Kan iemand mij dat vertellen.

Van Gastel lijkt dus eeuwig assistent te blijven. Op zich geen slechte keuze, maar ik had liever een iets meer ervaren trainer (als van Gastel) gezien

23 maart 2015 om 23:22

Er komt er nog een bij he. Een ervaren man. Metgod, Rijsbergen, ... Dat soort oude, door de wol geverfde mannen. Beide Feyenoord verleden overigens.

24 maart 2015 om 09:15

Ik hoorde de naam van Brard ergens voorbij komen. Is hij gestopt met zijn project in Azerbeidjan? Hij kan ontzettend goed met jonge gasten overweg, maar kan hij dat ook met een senioren elftal?

Een voordeel. HIj kent de club door en door. Hopelijk heeft ie van Fred geleerd hoe het niet moet. gewoon spelers op de juiste plek zetten en dus keuzes durven maken. En ja, ik hint op Immers en Toornstra.

Goed nieuws..sympathieke man..maar resultaat valt en staat toch echt grotendeels met de selectie die er zal staan!

Toen Cocu trainer werd van Psv, was ik net zo enthousiast zoals de meeste hier. Zelfs in het begin van vorig seizoen liep het als een trein bij Psv. Toch blijkt op een of andere manier dat dit soort jongens gewoon tekort komen als trainer (voorbeelden: Jan Wouters, Blind, E. Koeman, Gullit, Van Basten, Been). Als voetballer hebben ze veel ervaring, maar een trainer is toch een vak apart. Het moet nog blijken of dit een goede keus is geweest voor Feyenoord.

23 maart 2015 om 17:14

Gio heeft veel meer uitstraling dan Cocu dus dat komt wel goed.

23 maart 2015 om 17:16

Oneens, kijk ook naar Ronald Koeman en Frank de Boer, hen lukte het wel. Het zal wel moeten blijken maar het kan wel en mij lijkt Gio wel een type voor een trainer. Verdedigers en centrale middenvelders geef ik toch over het algemeen een grotere kans van slagen. Die hebben geleerd dat voetbal niet alleen bestaat uit aanvallen.

Mooizo eigen clubmensen en eigen jeugd altijd de voorrang geven boven passanten!

Vemeer
Karsdorp
VBeek
Kongolo
Woudenberg
Toornstra
El Ahmadi
Vilhena
Boetius
Achahbar
Manu

Dit vind ik nu mooi. Ik ben geen Feyenoordsupporter maar ik vind het mooi dat een echte Feyenoorder de hoofdtrainer wordt. Zijn hart ligt bij die club en als hij dat weet over te brengen dan kan het net zo gaan als bij Frank de Boer met Ajax. En tegelijkertijd komt Fred Rutten ook op de plek terug waar hij thuishoort en dat is bij Twente. Iedereen vergeet namelijk dat zonder de voorbereidende werkzaamheden van Rutten en Ten Hag, Twente nooit kampioen was geworden. Dus volgend seizoen is iedereen weer op z'n plek.

Ik vind Gio veel meer Feyenoord dan van Gastel. Dus een goede keuze.

Goed nieuws voor Feyenoord. Gio heeft ervaring als speler en heeft natuurlijk de afgelopen 5 jaar in de luwte het trainerschap kunnen bekijken

Goed nieuws, Gio is een echte Feyenoorder en een grote ervaring als speler.

Mooi nieuws! Meer uitstraling naar buiten toe dan van Gastel.

Ik vind het prima, een groot voordeel, wat mij betreft blijven deze mannen zo lang mogelijk coach bij Feyenoord. Niet alleen voor Feyenoord, maar ook omdat ik het ze allebei ontzettend gun. Sympathieke kerels met een groot Feyenoordhart.

Een echte Feyenoorder, maar het blijft natuurlijk een grote gok. Trainer is een ervaringsvak, dat gaat met vallen en opstaan. Bij De Boer pakte dit toevallig goed uit, maar ik kan net zo makkelijk 10 voorbeelden noemen waar het niet goed is gegaan. Ik gun het Gio uiteraard van harte, maar ik had voor een meer ervaren man gekozen. Ik kan me voorstellen dat een Jans of zo niet helemaal de droomkandidaat is, maar hij maakt wel geen beginnersfouten meer. Dat Gio in de top heeft gespeeld zegt me niet zoveel, dat hadden Gullit en Van Basten ook. Je moet als trainer met mensen met verschillende karakters leren omgaan.

23 maart 2015 om 17:25

Er zijn altijd positieve en negatieve punten. Jans heeft bijvoorbeeld ervaring als positief punt maar ik vind het negatief hoe hij veranderde in zijn periode bij Standard Luik en Heerenveen. Het leek wel alsof hij de druk niet aan kon en dan ben je voor Feyenoord ongeschikt.

Gio mag dan als hoofdtrainer onervaren zijn, hij is wel iemand die tegen de druk kan. Dat heeft hij als voetballer en ook als assistent laten zien.

Met een ervaren 3e man, heb ik er vertrouwen in. Nu nog hopen dat ze bij een goede persoon uitkomen. Al ben ik bang dat het Cor Pot wordt. Was volgens mij onlangs bij De Kuip gesignaleerd.

24 maart 2015 om 09:21

Tsja Jans en ervaren, maar hoe ervaren om bij een topclub met druk te presteren? Daar heeft Gio weer een puntje voor aangezien hij niet alleen als speler maar ook als aanvoerder verantwoordelijk is geweest.

Wat rbn_ zegt over Cor Pot is natuurlijk zomaar een roeping in het niets. Bij Feyenoord - PSV zitten meer mensen op de tribune. Zo ook Stanley Brard, van Hanegem, Wijnstekers en ongetwijfeld nog wel een paar oude rotten uit het vak.

Al heb ik horen waaien dat Stanley Brard wel eens terug zou kunnen komen.

Dit is een enorm risico voor van Bronckhorst! Voor nu lijkt het de ideale keuze, maar er schuilt wel enigzins het scenario in, was Gullit, E. Koeman is overkomen. En dat kan een carrière vroegtijdig doen sneuvelen. En het publiek kennende kan deze sympathieke van Bronckhorst wel een potje breken. Maar het kan ook de andere kant op. Ik vind het een enorm grote gok. Had kleiner begonnen Gio... Maar toch, Succes!

23 maart 2015 om 17:40

Er zijn ook meer ervaren trainers gesneuveld zo her en der dus die garanties krijg je nooit. Daarnaast zijn er ook trainers sterker teruggekomen van een valse start zoals Koeman en Cocu. Zekerheid heb je nooit, maar een tweejarig contract spreekt wel vertrouwen uit en ik vermoed dat Kuyt ook door het vuur zal gaan voor zijn ex-collega van Oranje. Zal wel vreemd zijn voor beiden dat de verhoudingen nu anders liggen.

Mooi nieuws,

Super aardige gast met veel ervaring en een hart, niet alleen voor Holland en Maluku, maar voor iedereen. De ideale man, ook media technisch gezien.

Van Gastel is vroeger vaak arrogantie verweten en daarom is het mooi hoe hij nu bezig is en hoe hij de cultuur wil bewaken.

Feyenoord moet nu vroeg alles samenstellen, dan kunnen ze eindelijk weer eens redden.

Ik ben voor Kazim Kuijt en Guidetti. Anass en Elvis als back up.

Ga er maar aan staan als verdediger... Holy shit.

23 maart 2015 om 18:07

Anass en Elvis zijn toch veel beter als kazim. Kazim is meer een soort breekijzer werkt hard maar niet van niveau Feyenoord hetzelfde geld voor Immers!

24 maart 2015 om 09:31

Manu is naar mijn mening ook niet echt de man voor in de basis bij een topclub. Werkt hard maar mist toch het overzicht en het voetballende gedeelte. Het is bij hem vooral vaak gaan met die banaan en zien waar het schip strand.

Als Feyenoord Fan ben ik blij dat van Geel heeft besloten,
om Bronckhorst als hoofd trainer voor twee seizoenen vast te leggen prachtig.

Gio ligt vast voor twee jaar en JPvG ligt vast voor drie jaar. Gelukkig heeft Feyenoord weer iets voor de wat langere termijn, want hiervoor met Koeman en Rutten was het altijd afwachten of ze bij zouden tekenen of niet. Benieuwd hoe Gio zijn wensenlijst en invulling van de selectie er uit zal zien voor komend seizoen. Zelf verwacht ik een vertrek van Immers en de 'wederopstanding' van Vilhena op de nummer tien positie.

24 maart 2015 om 09:33

Hoe komt iedereen toch altijd met Vilhena op 10 als "wederopstanding" hij is geen 10 en nooit echt geweest? Sporadisch eens maar in de jeugd speelde hij ook gewoon centraal op het middenveld.

Naar mijn mening moet bij een vertrek van Immers er gewoon een middenvelder bij komen. Graag Vejinovic of Gudelj. Ook Clasie zal denk ik vertrekken. Dan maar beide heren.

Zolang de begroting niet echt kan stijgen kan je 100 trainers neerzetten. Hij heeft trouwens geen ervaring als hoofdtrainer en Clasie gaat weg. Tel uit je winst.

Kan je wel brullen dat je kampioen wil worden, maar daar blijft het bij. Zelfs toptrainer Koeman kreeg dat niet voor elkaar.

23 maart 2015 om 17:43

Wie praat hier over het kampioenschap? Nu je er toch zelf over begint... Feyenoord krikt het spelersbudget weer langzaam op en er is tegenwoordig ook weer een klein transferpotje. Daarnaast lopen de contracten van Kuyt en Guidetti af wat je een enorme boost voorin zal geven. Je kan ook kampioen worden zonder veel uit te geven.

Goed dat ze hem een kans geven. Slimme symphatieke man. Boetius en Vilhema zullen weer kansen krijgen. En ervaren man erbij als mentor. Dan kan het goedkomen.

Er worden hier allemaal voorbeelden aangehaald van goede voetballers die niet geslaagd zijn. Maar dat zijn het ook slechts, voorbeelden. De analyse erachter klopt niet.

Ruud Gullit (om het meest prominente voorbeeld te pakken) ging tijdens zijn spelersloopbaan al aan de slag als trainer. Bij een club in een cultuur die hij niet geweldig kende. Het is niet gek dat hij faalde en hij heeft nooit ergens de investering gedaan om echt beter te worden als trainer.

Van Bronckhorst heeft er als hij aantreed vijf jaar als trainer opzitten. Hij gaat aan de slag bij een club waar hij van 1981-1998, 2007-2010 speelde en 2011-2015 assistent-trainer was. Hij zit in een goede omgeving met een goede voorbereiding om te slagen als trainer. Dat betekent niet dat hij noodzakelijk slaagt, maar de omstandigheden zijn wel goed.

Alleen omdat het twee ontzettend ervaren spelers zijn betekent niet dat Gullit ook maar iets zegt over Van Bronckhorst. Trainers met een vergelijkbaar profiel zijn bijvoorbeeld Cocu, De Boer of Van Basten. De Boer die succesvol is, Cocu die ook die richting op lijkt te gaan en Van Basten die voor zijn pensioen als hoofdtrainer ook de weg naar boven ingezet had.

24 maart 2015 om 13:05

Gullit heeft het bij Chelsea overigens toen helemaal niet slecht gedaan.

Feyenoord neemt een hele grote gok kijk naar Seedorf, Gullit, van Basten. Hoop dat ik ongelijk krijg. In ieder geval wens ik jou alle succes Giovanni.

24 maart 2015 om 10:01

Kijk naar Cocu en de Boer?

24 maart 2015 om 10:21

Dat ziet er toch niet uit hoe die elftallen voetballen. Wordt dit jaar gewoon kampioen van de armoede. Die zetten ook geen elftal neer waar je Dnjeper mee verslaat.

Ik had eerder voor van Gastel gekozen, maar die zal wel zijn hele leven bij Feyenoord als assistent willen blijven. Gio is ook een goede keuze, was niet voor niets aanvoerder van Feyenoord en ook het Nederlands elftal. Hij heeft nu genoeg ervaring als assistent, mooi dat hij de kans krijgt.

In tegenstelling tot velen, begrijp ik deze keuze niet zo goed. De afgelopen hebben trainers die hun sporen verdiend hebben goed werk bij Feyenoord geleverd. Van Geel heeft ook altijd aangegeven dat de hoofdtrainer van Feyenoord zijn beginnersfouten niet bij Feyenoord 1 mag maken en nu stelt hij een trainer aan met 0 ervaring als eindverantwoordelijke op het hoogste niveau. Ja, het is goed uitgepakt met De Boer bij Ajax, maar Cocu had volgens de meesten vorig jaar al ontslagen moeten worden. Natuurlijk was Van Bronckhorst een geweldige speler, maar dat maakt hem nog geen goede trainer. Persoonlijk had ik voor Ron Jans gekozen, maar ook Jos Luhukay lijkt me een goede beschikbare optie.

23 maart 2015 om 18:39

Daardoor zal er een ervaren 3e man bijkomen die Gio zal sturen wanneer het nodig is. Met zo'n iemand, heb ik er veel vertrouwen in.

Ik heb bijvoorbeeld weinig vertrouwen in Ron Jans. Hij liet bij Luik en Heerenveen zien niet goed tegen de druk te kunnen. Zo'n iemand is dan ongeschikt voor Feyenoord.

Vind van bronckhorst een heel prettige persoonlijkheid. Mario been is dan ook een jongen van de club maar toch veel meer een praatjesmaker. Van bronckhorst is onberispelijk. Denk dat hij het goed gaat doen. Hoop op een goede derde man.

Zeer blij mee! Had eigenlijk verwacht dat Van Gastel het zou worden, maar met Gio ben ik ook erg blij.

Goeie keus denk dat Feyenoord met een paar goeie aankopen binnen 3 jaar kampioen wordt

Fantastisch nieuws. Natuurlijk nog afwachten hoe hij het gaat doen, maar het is een jongen van de club en staat er dus goed op bij het Legioen. Bovendien weten hij en Van Gastel prima wat er in de jeugd loopt aan talent wat dus ook nog meer de kans gaat krijgen. Aangevuld met enkele aankopen zie ik de komende seizoenen met vertrouwen tegemoet!

Goed besluit hij is kind van de club......

De boer, Cocu en Van Bronckhorst. De cirkel is rond.

Dit lijkt me goed voor Feyenoord. Hij heeft bij Arsenal en Barcelona vast wel dingen geleerd. Meer dan 100 interlands gespeeld. Met Van Gastel ernaast, die de jeugd heel goed kent en dus nog een ervaren man zie ik dit helemaal zitten.

Als je niet de kans krijgt zal niemand zien wat je in huis hebt.
Dit is de beste keuze en de meest logische. Naast dit tweetal een ervaren "coach" en dan zie ik het wel in orde komen. Heel goed dag er voor twee en drie jaar getekend is. Dat geeft rust en vooral tijd en ruimte om te bouwen. Behoud deze selectie grotendeels en vul dit aan met ervaring en gretigheid.
Ik zie voldoende bouwstenen om een mooi fundament te leggen voor een mooie periode.
Alle succes toegewenst aan een enorme klabak met zijn team!

Frank de Boer bij Ajax, Toen Cocu bij PSV en nu Gio bij Feyenoord. Het is gewoon tijd voor een nieuwe generatie trainers die allemaal hart hebben voor hun eigen club.

We gaan wel zien wat het wordt. Hij verdiend natuurlijk een eerlijke kans van twee seizoenen, aangezien het eerste seizoen nog het een en het ander mis kan gaan. Zie het als beginnersfouten.

Een ervaren man erbij is wel echt noodzakelijk, maar wie? Ik zag Stanley Brard op de tribune zitten tijdens de wedstrijd tegen Psv, zou het...? Zou wel een uitkomst zijn lijkt me. De samenwerking met van Gastel is ook uitstekend, dus dat is een logisch gevolg. Bovendien komt er met Gio wel iemand binnen bij de loting voor de EL en in uitwedstrijden Europees gezien. Fantastisch uithangbord, nette jongen, liefde voor de club Feyenoord, geweldige carrière gehad en heeft het vak kunnen afkijken bij zowel het Jong Oranje van Cor Pot als het eerste van Feyenoord onder Koeman en Rutten.
Laat het maar zien Gio, prachtig om hem er volgend jaar bij te hebben in het trainersgilde.

Ik denk dat hij een goed keuze is omdat:
1. Hij mij een intelligent persoon lijkt. Was ook een slimme voetballer.
2. Hij in de grootste competities van de wereld heeft gespeeld. En ook hierbij veel ervaring heeft opgedaan.
3. Kent de club door en door.
4. Wordt enorm gewaardeerd door onder andere het Legioen.
5. Komt goed over en uit zijn woorden in de media. Heeft ook Charisma.
6. Heeft 4 jaar ervaring als assistent trainer bij Feyenoord.
7. Is jong dus heeft een frisse kijk op het hedendaagse voetbal.
8. Hoeft het niet allemaal alleen te doen.

En kan als ik er wat langer over nadenk, nog wel wat punten bij verzinnen.

Maar deze opsomming doet mij geloven dat hij een goede keuze is.

Al zal het natuurlijk allemaal nog moeten blijken, maar dat is nooit anders.

Lijkt me eerlijk gezegd te vroeg voor Gio. Is toch een clubicoon en zou zonde zijn als hij de laan uit wordt gestuurd. Het verwachtingspatroon is elk seizoen enorm, terwijl het meestal niet reëel is. Ik ben bang dat Gio de dupe wordt van een onrealistisch verwachtingspatroon als het sportief een keertje minder gaat. De selectie is mijn ogen namelijk niet echt heel evenwichtig waardoor er tijdens het seizoen wisselvallig gepresteerd wordt. Veel jong talent met potentie, maar de ervaren jongens zijn van matige kwaliteit (mathijssen, Boulahrouz, Immers). Enkel Clasie vind ik echt een eredivisie topper. Het is jammer dat hij zo klein en iel is voor een spelverdeler/controleur, want anders kon hij zo meekomen bij een grote buitenlandse club.

Al met al vind ik het geen geschikte selectie om een onervaren trainer voor te zetten, maar wie weet is Gio net als Frank de Boer een trainer die gelijk de juiste snaar weet te raken. Only time can tell . . .

Ik weet het niet hoor. Is feyenoord wel een goede club om je carrière als hoofdcoach te beginnen? Ja we kennen allemaal het succes verhaal van de boer en cocu doet het na eerst wat twijfels te hebben nu ook behoorlijk. Echter is feyenoord wel een club met een mooie maar toch ook vooral kritische achterban. Nu begrijp ik dat gio wel wat krediet heeft bij diezelfde aanhang, alleen was het niet veel beter geweest om dit jaar met rutten en van gastel feyenoord te leiden en dat gio dan ervaring had kunnen op doen bij een 1e divisionist? Dan had hij nu al een jaar als hoofdtrainer ervaring gehad. Nu heb je met gio een trainer die zonder evaring als hoofdcoach direct het grote feyenoord moet gaan leiden. Ik weet dat dit beleid al door ajax en psv uitgestippeld zijn dus ook door mijn club, echter ben ik er op deze manier geen voorstander van.

Mooi,weer een rasechte Feyenoorder aan het roer
Ondanks weinig ervaring heb ik er veel vertrouwen in dat hij de ploeg goed laat presteren.
En Gio heeft in de jeugdopleiding gecoacht dus ook al wat ervaring

Prachtig nieuws voor Rotterdam, Feyenoord en de supporters. Ik denk wel dat Gio het onder controle zal hebben. Hij is een rasechte Feyenoorder. En met JP naast hem komt het helemaal goed daar twijfel ik niet aan. Gio is net als Frank De Boer. Geef de jeugd de kans en werd graag met jonge jongens om ze beter te maken. Maar soms moet je ook de ervaren jongens erbij halen/houden. Wat Frank bij ons mist. Feyenoord heeft een prima elftal en hopelijk gaat er voor Feyenoord niet veel weg daar. Ja Clasie gaat zoiezo weg daar kun je op rekenen. En misschien El Ahmadi. Maar daar komen hopelijk Kuyt en Guidetti voor terug. Als El Ahmadi vertrekt moet ze Kazim er wel bij houden die kan mooi op zijn originele positie spelen op het middenveld. Want Kazim is geen spits hij is een rechtermiddenvelder of rechter buitenspeler die ook in de spits inzetbaar is. Maar mocht Guidetti niet komen zou je ook kunnen denken aan Mounir El Hamdaoui, Rotterdammer, Goeie talentvolle speler. Enige nadeel is dat hij dwars kan liggen en ik weet niet of Gio daar mee om kan gaan. Maar daar is JP wel goed in denk. Tenminste zo oogt van Gastel. Maar verder zou Mounir een uitstekende spits zijn voor Feyenoord. Maar ook Uth zou een optie kunnen zijn. En als back-up spits zou ik toch Vincent Janssen weer terug halen van Almere City. En Te Vrede verkopen.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Nelom
Kazim
Immers
Toornstra
Kuyt (C)
Guidetti
Boëtius
23 maart 2015 om 21:08

Goeie opstelling hoor alleen Kazim niet op het middenveld maar meer als back-up voor de voorhoede. Op het middenveld El Ahmadi,clasie en Toorstra op 10. Immers gaat komende zomer hopelijk een transfer maken naar Engeland

23 maart 2015 om 22:36

Ja wel ik zet hem wel op het middenveld want dat is zijn oorspronkelijke positie. Want ik heb nu de opstelling gemaakt op basis van dat Clasie en El Ahmadi mogelijk vertrekken. Alleen zie ik Immers niet een transfer naar Engeland maken in ieder geval niet naar een PL club. Misschien een Championship club zoals Middlesbough, Fulham, Wigan of Charlton Athletic zijn mooie clubs voor Immers. Ja of naar een laagvlieger in de PL zoals Burnley of Leicester City en waarschijnlijk komt Bournemouth er nog bij volgend seizoen. Dat zijn ook mooie clubs voor Immers. Maar eerlijk gezegd kan hij beter bij Feyenoord blijven daar past hij goed en speelt zijn wedstrijdjes. Niets mis mee. En zo'n geweldenaar is het ook niet echt als je eerlijk moet zijn. Maar ja mocht het er toch van komen dat hij vertrekt bij Feyenoord dan zouden Alberg, Michael De Leeuw of Chery dit gat mooi op kunnen vullen.

Mario been als 3de assitent zou mooi zijn

Gio is naar inziens de beste man op dit moment, Heeft nodige ervaren op hoogste niv. Arsenal, Barcelone,glasgow Rangers en natuurlijk Feyenoord. Met dit cv doet hij niet onder dan F. de Boer(ajax) en P. Cacu( Psv) red. Hij won diverse prijzen zoals de Champions League, Supercopa, FA Cup en diverse landskampioenschappen.
Cv.... Jean-Paul van Gastel.....willem 2, Feyenoord, Ternana Calcio, Como Calcio 1907 en natuurlijk De Graafschap

Heel mooi nieuws. Gio, de Boer en Cocu bij de top 3 van Nl.

"van Bronckhorst met een schot. En een goed schot! Een schitterend schot!" Wat waren dat mooie tijden toen. Gio als aanvoerder van NL die in 2010 mee hielp Nederland naar de finale te schieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren